Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Geert
Datum: 09-07-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 10320
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 6 minuten | Lezers Online: 1
Sperma lekte nog uit mijn kut zoveel had Uba in mij gespoten, toen wij gearmd naar buiten liepen, Samuel en Heleen waren nog niet terug, maar zijn vrienden waren terug gekomen, en Margo zoog om de beurt op hun beste lullen, Abu ging er gelijk bij staan en liet zich ook door haar pijpen, ik deed toen ook maar mee, wat lekker die stijve harde pikken in mijn mond, dit is lekker wat jij doet Siena Abdi mij willen je ook graag eens neuken hoor, lekkermollig lijf met grote tieten.

Ik verlangde zo naar die jonge stijve pikken ondanks dat ik net geweldig geneukt was door de 49 vader van Samuel, dat ik Uba aankijkend toe stemde , als Samuel terug is met Heleen, dat moet jij zeker doen Siena, jij weet niet wat je overkomt, heb straks ook nog een verrassing voor je, maar geniet eerst nu eerst maar goed.

Met een grijns op het gezicht van Heleen kwamen zij terug, wat heeft mijn vriendin Margo een lover ben nog nooit zo, en zo vaak achter elkaar geneukt.

Als het de gewoonste zaak van de wereld was liep ik tussen de jongens in met hun lullen in mijn handen naar de mangave, stond eerst een poos tussen Abdi en Ali in de een kuste mijn borsten en de ander zat met een paar vingers in mijn kut.

Ali ging op de bank liggen zodat ik hem kon pijpen terwijl Abdi mij op zijn hondjes begon te neuken, wat voelde ik dat weer toen zijn lul langzaam tussen mijn schaamlippen door gedrukt werd, Ali had zijn velletje van zijn lul terug getrokken, wat zag ik weer een beste eikel waar van geiligheid al voorvocht uit kwam, wat ik hem geil aankijkend langzaam oplikte ,op dezelfde tempo dat er in mijn kut gestoten werd pijpte ik de ander, toen ik ook onder zijn ballen streelde werd mijn mond al volgespoten, Abdi hield mijn borsten steeds steviger vast en begon er zelfs in te knijpen, wat een lekkere tieten kreunde hij dan ook , toe maar kreunde ik dat vindt ik lekker knijp er maar hard in, en dat heb ik geweten trok nu ook hard aan mijn tepels, wat kon hij het lang ophouden voor hij mij met een hoop lawaai vol spoot, en ik wist niet meer hoe vaak ik wel niet was klaar gekomen.

Kreeg drinken aangeboden en kon gelukkig even uitrusten voor dat Abdi zo ging liggen dat ik hem kon pijpen en Ali mij op op zijn hondjes neukte, Samuel kwam er met een nieuwe voorraad fris aan en bleef toe kijken hoe ik pijpte en hoe de lul van Ali in mijn net volgespoten kut ging en hij mij begon te neuken ,hij was de eerste die mij ook af en toe stevig ten mijn billen sloeg, hij had gehoord wat ik tegen Abdi zei en hij pijnigde mijn borsten ook, wat voelde ik mij uitgewoond door die grote lullen in mijn lichaam en hij bleef maar door stoten in mij , af en toe gilde ik het uit, ondanks dat ik hem eerder net leeg gezogen had kreeg ik weer een volle lading sperma in mijn lijf, terwijl Abdi nu ok weer klaar kwam in mijn mond, de hele tijd stond Samuel met een grijns op zijn gezicht te kijken en trok steeds langzaam aan aan zijn met zijn blote eikel.

Wat was ik uitgeteld en liet mij op de bank vallen, Samuel gaf mij wat te drinken en bleef geknield naast mij zitten, en pakte mijn borsten vast en zoog op mijn tepels.

Wat ben jij een vrouw zeg onverzadigbaar ,onze lullen vergeet jij vast nooit meer zoals jij er van geniet hebben wij nog niet vaak mee gemaakt rust nog maar even uit ik wil je straks ook nog neuken.

Ik had al kunnen genieten van 4 verschillende beste lullen , en van Samuel dat was ook de eerste voor mij natuurlijk en van zijn vader had ik het meest genoten, en ik verheugde mij dan ook weer op de lul van Samuel.

Na een half uur pakte ik zijn lul vast van kom maar ik verlang naar je, kreeg eerst zijn gulzige lippen op die van mij gedrukt, en net gemakkelijk dat ik mijn benen steeds gespreid had opende ik mijn mond voor hem en tongden eerst een poos geil.

Wat weer een geil gevoel toen hij zijn gevaarte weer in mij drukte, en op mij liggend begon te neuken, om mij te plagen trok hij hem er af en toe helemaal uit en wreef met zijn eikel over mijn schaamlippen en clitoris ik gilde van genot, en hij neukte mij weer verder.

O wat genoot ik weer van de hoeveelheid sperma wat er in mijn kut geklost werd, er kwam geen eind aan, toen ik een poos later ging staan stond ik te trillen op mijn benen, Samuel ondersteunde mij toen wij weer terug liepen, daar zagen wij alleen maar Ali enAbdi in de jacuzzi, Margo en Heleen zijn met je vader mee naar de slaapkamer, hij laa zich daar goed verwennen, er ging een steek van afgunst door mijn lijf, Samuel stelde voor dat ik nu ook beter een poosje op bed kon gaan, en dat ik dat ook wel graag wou, en ging mij eerst lang douchen.

Viel dan ook gelijk in diepe slaap, merkte nog wel dat er later iemand naast mij kroop dacht van Heleen ,en viel gelijk weer in slaap totdat ik half in mijn slaap een hand op mijn borst voelde, ik draaide mij om en zag tot mijn blijdschap Ebu naast mij liggen.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Hetero sexverhalen!
 
Dorien In De DaunaDoor: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Schaamlippen, Pijpen, Sperma, Neuken,
"Dorien ging een lang weekend naar het kuuroord om bij te tanken. Heerlijk relaxen en, als vrouw alleen zou ze daar ook seks genoeg krijgen, een fijne bijkomstigheid Het is een kuuroord met beeldententoonstelling en saunacomplex en ..."
18-07
0
Betalen Met BontjasDoor: Poolvosfoxy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bont,
"Als consultant had ik sinds kort een nieuwe klant. Eigenlijk wilde ik haar niet bedienen omdat ik bijna met pensioen ben, maar het was een lekker wijf en ik hoopte altijd nog dat ik haar een keer kon neuken. Enige tijd geleden had ik, na voo..."
18-07
9.5
Kimberley Wil GedomineerdDoor: Ingid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Vreemdgaan, Trio,
" i BART Ik, onderdanige vrouw van 27, zoek dominante oudere man, 50 , die wil heersen over mij. Breda of directe omgeving. i Ik las de advertentie en kreeg gelijk een stijve. Ik haalde hem uit mijn broek en vergrootte de naaktfo..."
18-07
9.1
De Opdracht 1.2: Naar HuisDoor: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Anaal, Meesteres, Opdracht,
"De rest van de middag hoor ik niks meer van je via de app. Het loopt tegen half vijf als ik mijn spullen in pak om richting huis te gaan. Een paar minuten later stap ik in de auto en stel de navigatie in naar jouw huis. 1u25minuten zegt maps. Mijzelf..."
18-07
8.4
Borsten PleaseDoor: Dick Brommer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Borsten, Cowgirl, Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Lul, Pijpen,
"Hoewel dit verhaal prima op zichzelf kan staan, is het een vervolg op Het Verkeerde Flesje waarin Johnny wordt afgetrokken door Ellie, de vriendin van zijn vader, en een vriendin van haar omdat zijn stijve vanwege Viagra niet meer weggaat. ..."
18-07
9.6
AutopechDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Wandelend langs die N weg, genoot ik van de bomen, vogels en ogenschijnlijke rust. Ik sloeg af, naar een bospad, voor nog meer rust. En om mijn blaas te legen. Er stond een mobiel toilet, dat was dus wel handig. Door mijn lengte, kon ik door het gaas..."
18-07
8.7
Geile Slet En Haar VriendinDoor: Michael
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Slet, Sletje, Toilet, Vakantie, Vluggertje,
"Afgelopen zomer was ik een paar dagen in Barcelona. Ik was er voor werk, maar besloot het weekend te blijven voor wat vrije tijd, beetje stoom afblazen. Die zaterdag ging ik na het eten nog ergens een drankje doen. Het was overal lekker druk en ook v..."
17-07
8.9
De Overtocht (hetero) - 2Door: Chantum25
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beste Vriendin, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Huwelijksreis, Onderdanig, Romantiek, Uitdagen, Vreemdgaan,
"De volgende ochtend werden we gewekt door de wekker van Noortjes telefoon. We waren tegen elkaar aan in slaap gevallen op het onderste bed. Noortje opende het gordijn, stapte uit bed en greep naar haar telefoon om de wekker uit te zetten. Het was een..."
17-07
8.9
Melk - 14: Storm, Honey En LaetiziaDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Nicht,
" Honey, ik ben dingen te weten gekomen tijdens de uitstap met Magnus. Ik denk dat het relevant is voor de missie. Ha zei Honey net niet schamper. Ten eerste. Ze zijn niet op huwelijksreis. Dat is een dekmantel. Blijkbaar ma..."
17-07
8.2
Mo & SabrinaDoor: Mo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Marokkaans, Vreemdgaan,
"Mo en Sabrina een getrouwd stel van Marokkaanse afkomst zijn samen op vakantie in Spanje. Hun 2 jarig dochtertje hebben ze bij de ouders van Mo gelaten. Het is het eerste quality samen moment van de twee 28 jarige sinds de geboorte van hun dochter Ya..."
17-07
8
 
Shemale