Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Hormonen Van Weduwe - 5

Door mijn gevoelige borsten vergat ik eigenlijk gelijk hoe moe ik was, en helemaal toen hij mijn schaamlippen betaste .

Jos had zijn kleren snel uit op de slaapkamer, en hij drukte mijn benen van elkaar en begon mij heftig te likken, was net dat hij mijn schaamlippen wou op eten, o Greet wat toch lekker wat pis te likken uit je schaamhaar.

Plotseling vond hij het genoeg, en ik ging op knieŽn op bed liggen, en in een x ramde hij zijn stijve in mijn kut, en begon gelijk keihard tegen mijn dikke kont rammen, en kneep mijn tieten beurs.

Ik kwam wel klaar maar niet zo kreunend als eerder die dag, en vond ook dat hij mij snel volspoot.

Toen kwam het slechte nieuws voor mij, hij had bericht gekregen van UWV dat hij morgen op een klus moest zijn en hij zou vanavond nog vertrekken, maar hij wilde mij eerst nog zien en neuken, hoop zei hij dat als hij terug was ,weer mocht genieten van mijn lichaam.

Toen Jos weg was ging ik mij douchen en ging weer op bed en sliep ook zo weer.

Werd wakker door de telefoon om 7 uur s,avonds, mijn schoondochter was er voor,met een vreemde vraag vond ik.

Moet eerst vertellen dat ik haar niet zo mag, mijn zoon is al een poos overspannen en zij is nogal vaak weg, van haar had ik ook begrepen dat sinds hij overspannen was ze nooit geen sex meer hadden, en zij er wel behoefte aan had.

Ik ben er toen niet verder op ingegaan, maar dacht daarom dus vaak weg.

Maar nu de vraag die ze stelde, een kennis van sportschool, gaat dit weekend naar Rotterdam naar het straatfeest, en hij kon nergens nog een hotel vinden, en voor 150 euro wou hij dan wel bij mij slapen en een ontbijt, s,morgens meer hoefde hij niet, dan kwam hij vrijdagavond en ging zondag weer weg.

Het bedrag is voor iemand met alleen AOW echt wel veel, ik wist het eigenlijk gelijk wel, maar zei toch dat ik haar de volgende dag terug belde, verder nog over mijn zoon gepraat die in zijn volkstuintje bezig was.

De volgende dag was het bewolkt weer, en het werd dus niet zonnen bij de plas, was al naar de winkel gefietst maar bij Peter zag ik ook niets helaas.

Belde op dat het goed was dat hij kwam en vroeg hoe oud hij was, 35 jaar en vrijgezel zei ze erbij, en het een nette jongen was.

En ze liet een foto zien dat hij aan het sporten was, hij zag er inderdaad goed uit.

Keek de hele dag wat filmpjes en vingerde mij vaak klaar voor de laptop en ook later toen ik uit verveling op bed ging.

Dacht ook de ene dag veel sex en nu helemaal niets.

Wat hoopte ik dat Peter nog kwam, maar helaas, en had ik nu maar een telefoon nr gevraagd aan Agnes had ik die gebeld.

Op tijd maakte ik het logeerbed gereed voor Frans hij zou er tegen 8 uur zijn met de trein en laatste stuk met metro.

Er stond een heel joviaal persoon bij de deur toen hij aanbelde, en stelde zich met een stevige handdruk voor, als Frans en ik ben wat je wel gehoord hebt Greet en dat klopte.

Hij vroeg mij gelijk honderd uit over het festival de volgende dag en dat ik er ook heen ging, ik lachte, nee vroeger wel altijd nu niet meer is mij veel te druk geworden, hij kende het alleen van paar beelden op tv, en wilde het graag eens met eigen ogen zien.

Als je wilt kun je wel iets van vorig jaar zien, dat heb ik opgenomen, en dat wilde hij wel dolgraag.

Toen ik vroeg wat hij wilde drinken zei hij van bier, ik schrok dat had ik nu net niet in huis, wel wijn genoeg.

Nou dan drink ik toch wijn met je mee Greet, en neem ik morgen wel weer een fles voor je mee.

Wat genoot hij van de danseressen op straat en hoe schaars ze gekleed waren, en dat danst morgen de hele tijd voor mij langs, en hij likte met zijn tong over zijn lippen.

Zie dat je echt geniet en vooral van die stevige vrouwen met hun best achterwerk, zo moet een vrouw toch ook zijn, geen plank toch haha.

We zaten schuin tegen over elkaar, en ik verbeelde het mij niet er kwam vaak wat beweging in zijn kruis.

Wat mijn kut gelijk vochtig maakte, had al 2 dagen geen sex gehad en mijn lichaam schreeuwde er om, en bij mij zat een jonge vent met bijna een stijve in zijn broek.

Kijk jij nog maar even naar de opname, ik ga mij vast douchen, en omkleden en dan drink ik nog altijd wat en tegen 11op bed, dat hoef jij niet hoor, als je langer op wilt blijven is ook goed.

Trok mijn kleren uit en drukte een vinger tegen mijn slip aan en drukte die naar binnen zodat hij nat werd, en trok hem toen ook uit, bloot uit de slaapkamer liep ik naar de douche, het duurde niet lang of ik zette de douche kop tegen mijn klit aan.

Droogde mij af en trok een schone korte nachthemd verder niets, en liep weer de kamer binnen, ik zag hem kijken naar mij, vooral naar mijn hangtieten in het nachthemd en naar mijn benen.

Schonk gelijk weer wat wijn in de eerste fles was nu leeg, en toen ik hem neer zette bewoog hij onrustig heen en weer.

Met de volgende fles deed ik net dat ik het niet los kon krijgen hij kwam er gelijk aan, en onze handen raakten elkaar even, er ging een rilling door mij heen, en ook bij hem volgens mij, toen hij open was zei ik schalks toch wel gemakkelijk soms een man in huis, soms zei hij, meestal toch wel Greet ik kan meer dan aleen een fles open maken hoor.

Ja dat is weer stoere mannen praat dat ze alles kunnen hihi, maar zonder een vrouw beginnen jullie ook niets, nee dat klopt dan wordt het handwerk, wat veel vrouwen toch ook doen zei hij.

Kan mij niet voorstellen dat jij veel handdoek doet, is vast altijd wel een vrouw voor je in de buurt toch, of die je kent van sporten, de vrouwen vallen op brede schouders toch.

En dit en hij spande zijn arm spieren, voel maar eens hoe hard ze zijn, ik kneep erin, en inderdaad keihard, is alles zo keihard bij je vroeg ik gelijk.

Je mag de andere spieren van mij ook wel voelen hoor, maar dat durf je vast niet.

Als je dit mooi vind, dan wil ik je andere spier ook wel voelen, en ik trok mijn nachthemd uit, wat keek hij gelijk naar mijn bos schaamhaar en toen naar mijn tieten, o Greet wat een lichaam zeg, je kan morgen ook wel meedoen, met alleen bh en string aan.

En hij voelde gelijk mijn schaamhaar, dat zie je nog nauwelijks zeg of een klein streepje er boven maar dit, en zoveel nog nooit gezien.

Voor je nog meer voelt wil ik je harde spier ook zien en voelen, hij had zijn kleren gelijk uit, en wat een stijve had hij van 21 cm, ik voelde hem gelijk en hij was inderdaad keihard.

Trok hem mee naar de slaapkamer, en ik ging op de rand van bed zitten en pijpte hem heerlijk terwijl hij mijn borsten verwende, ik kreunde al toen hij er zachtjes aan trok.

Maar hij wilde graag een harige kut likken en ik spreidde mijn benen voor hem en ik trok mijn schaamlippen open, wat keek hij eerst toe.

En begon mij toen te likken, wat beet hij steeds zachtjes in mijn lippen, en begon mij te vingeren en het duurde niet lang of ik werd steeds natter, wou wat een geil heb je zeg op je leeftijd, spuit je ook vroeg hij mij, nee dat kon ik niet, o jammer dat is zo lekker om op vangen in de mond, wie ik ken daar komt de klit dan ver naar buiten, wat lekker daar dan op zuigen.

Maar wat jij hebt Greet is ook al veel hoor, en hij vingerde mij heftig door ik kreunde steeds harder.

Hoe wil je graag geneukt worden vroeg hij, het lekkerst vind ik met mijn dikke kont wat je ook geil vind goed naar achteren.

Ging op mijn knieŽn op bed liggen hij trok mijn bilspleet open en likte eerst mijn kont en toen mijn kut en stootte zijn pik ineen x in mijn smachtende kut.

Wat ramde hij gelijk tegen mijn kont aan, en sloeg er tegen aan, o kreunde hij dat is mooi he brede heupen wat een houvast zo en ook hierbij en pakte mijn tepels vast, en trok er steeds steviger aan, ik bleef kreunen nu.

Met een vinger zocht hij steeds mijn kontgaatje en vingerde die in tussen, hij merkte wel gelijk hoe lekker ik het vond .

Vind je lekker he dan krijg je daar mijn pik straks ook nog in, en op hetzelfde moment schreeuwde hij toen hij spoot in mijn kut.

Nou Greet dat had ik vanmorgen op sportschool, niet kunnen dromen dat dit mij nu overkomt had meer op morgen gerekend om lekker te spuiten.

Je schoondochter zei nog dat je heel preuts was, heel anders dan mij zei ze erbij.

Toen zijn pik uit mijn kut gleed vingerde hij mijn kont nog even, later krijg je hem daar in hoor als je wilt, en dat ik dat wel wilde.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Hormonen Van Weduwe - 7

Zoek naar meer verhalen van Greet...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 1348x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.6
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 5401x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.7
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 2377x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
7.8
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 3122x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 7280x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 6972x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.2
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 3887x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 6486x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 8916x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 6Door: Johnnie
Gelezen: 7312x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Verleiden
17-05
9.1
:: Elegante VrouwDoor: Jio
Gelezen: 8043x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Diep En Intiem
16-05
6.6
:: Een Heerlijke MassageDoor: Queen
Gelezen: 8463x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Massage, Pijpen, Teasen
16-05
7.9
:: Dorien En Ik - 5Door: Mike1985
Gelezen: 2672x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: Cindy Mijn Privehoertje - 4Door: Karel776
Gelezen: 5475x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
15-05
8.9
:: Waargebeurd - 2Door: Fantasylover
Gelezen: 13150x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
15-05
8.4
:: Dorien En Ik - 4Door: Mike1985
Gelezen: 5225x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!