Nu 63.534 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Thuiszorg sexverhalen. In deze categorie staan 36 erotische verhalen.
Thuiszorg Nadia - 2Door: Gerard12816
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Handboeien, Milf, Onderdanig, Pools, Tepelklemmen, Thuiszorg, Dochter, Beffen, Pijpen, Neuken, Klaarkomen, Anaal, Vingeren,
" i Intro Nadia een Poolse vrouw van begin 50 was bij ons komen werken als thuiszorg medewerkster. Mijn vrouw was chronisch ziek en aan bed gebonden. Mede daardoor was onze relatie vrij . Nadia was ca 1,60, blond haar, volle borsten en een ..."
11-06-24
9.3
Thuiszorg Nadia - 1Door: Gerard12816
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Klaarkomen, Milf, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Slet, Sletje, Thuiszorg,
"In verband met een chronische ziekte van mijn echtgenote had ik thuiszorg ingehuurd via een zorgorganisatie. Ze zou drie ochtenden per week een paar uur werken en zo nodig op afroep beschikbaar zijn. Mijn echtgenote is aan bed gebonden. Ik ..."
09-06-24
8.8
ThuiszorgDoor: Peter1978
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Thuiszorg,
"Mijn naam is Tom en ik werk bij een thuiszorg organisatie. Ik mag mensen thuis de verzorging geven die ze zelf niet kunnen doen. Vaak zijn dat oudere mensen, maar in sommige gevallen komen er ook jongeren mensen voor bij. Het verhaal gaat over Tobias..."
18-01-24
9.4
Thuiszorgmedewerkster - 4Door: Gerard12816
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Chantage, Jong En Oud, Onderdanig, Slet, Sletje, Thuiszorg,
"Dit vervolgverhaal kan los van de eerdere delen worden gelezen, maar beter is natuurlijk eerst de eerste 3 delen te lezen. Eerst toch een korte samenvatting In het kort wat voorafging. Claire een vijfenveertigjarige vrouw met Itali..."
19-07-23
9.0
Thuiszorgmedewerkster - 3Door: Gerard12816
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Milf, Onderdanig, Slet, Sletje, Thuiszorg, Trio,
"Ilse was inmiddels bloedgeil geworden en gebleven, ze zei dat ze wilde dat ik me voor haar aftrok, dat ik vast nog wel wat sperma over had voor haar. Het was lang geleden dat we iets hadden gedaan met elkaar wat op seks leek dus ik stemde graag in. G..."
02-07-23
9.0
Thuiszorgmedewerkster - 2Door: Gerard12816
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Milf, Onderdanig, Thuiszorg,
" i Voor de juiste context is het goed eerst deel 1 te lezen, maar dat hoeft natuurlijk niet. i In het kort wat voorafging. Claire een vijfenveertigjarige vrouw met Italiaans bloed werkte als thuiszorgmedewerkster. Een cli nt van haar, de t..."
29-06-23
9.4
Thuiszorgmedewerkster - 1Door: Gerard12816
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Onderdanig, Thuiszorg,
"Claire een leuke vrouw van ca 45 jaar werkte part time in de thuiszorg, bij elkaar 24 uur per week. Gescheiden sinds een paar jaar en woont samen met haar dochter van 18 jaar in een bescheiden huurhuisje. Ze deed dat werk met veel plezier en grote to..."
27-06-23
8.4
Geile ThuiszorgDoor: Ron20567
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Massage, Thuiszorg,
"IK was in de leer voor thuiszorg. En werd naar een adressen gestuurd voor ramen te zemen en te stofzuigen dus allerlei klusjes. Ik had nog niet veel ervaring maar werd nu ingezet voor een zieke kollega.Ik wist ook niet wat ik zou aantreffen een man o..."
04-04-23
7.8
Vrouw 60 In Thuiszorg - 15: SlotDoor: Peter
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Thuiszorg, Werk,
"Bea kroop later boven op mij en ging met haar net volgespoten kut op mijn gezicht zitten, het sperma liep zo in mijn mond. Van geiligheid beet ik steeds harder in haar schaamlippen, en ze gilde het uit van genot. De jongens stonden ..."
01-05-20
8.4
Vrouw 60 In Thuiszorg - 14Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"Het viel Frans gelijk op dat ik mijn geil kort jurkje aan had, en hij voelde gelijk onder mijn jurk , en hij zei gelijk dit ben je niet nodig hoor sletje van mij, en trok hem gelijk uit en rook er even aan, zo je kut verlangt weer naar wat lekkers ..."
06-04-20
8.7
Vrouw 60 In Thuiszorg - 13Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"Andr de jongere broer van Paula gaf mij een arm en we liepen naar de slaapkamer wat mij zo bekend voor kwam. Hij trok gelijk zijn kleren uit, en ik trok mijn jurk uit, en deed mijn bh af, hij keek gelijk naar mijn tieten en toen naar de res..."
30-03-20
9.0
Vrouw 60 In Thuiszorg - 12Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"Wat voelde dat gelijk vertrouwd toen Frans en ik gingen slapen, hield een poos zjn lul vast en hij mijn tieten. Schrok van de wekker die afliep, en Frans kuste gelijk mijn tieten en voelde mijn kut, en stapte van bed af om koffie te zetten,o..."
22-03-20
9.0
Vrouw 60 In Thuiszorg - 11Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"De ochtend naar Frans twijfelde ik, wat zou ik aantrekken, en koos toch voor een mooie jurk, waar mijn borsten goed in zichtbaar waren, en dacht aan de foto s van hun. Ik feliciteerde Frans zo als het hoort met 3 kussen op de wang, en hij dr..."
12-03-20
9.2
Vrouw 60 In Thuiszorg - 10Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"Maar Paula kreeg geen rust zo wel Greetje en haar zonen zaten steeds aan had tieten, en ook van mij en hun ma, die ze ook om de beurt vingerden. Ik kon de lul van een van de jongens verder in mijn mond hebben dan Paula , en Ik zat dan ook st..."
09-03-20
8.9
Vrouw 60 In Thuiszorg - 9Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"Werd wakker door dat mijn borst gestreeld werd, en het eerste wat Ik voelde was mijn kut hij brande het uit, en Ik hoorde de stem van Greetje Mieke wat toch een lekkere beste tieten hebben jij, daar waren de jongens gisteravond ook blij mee hoor, en ..."
08-03-20
9.2
Vrouw 60 In Thuiszorg - 8Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"Wat schrok Ik , wou mijzelf wel bedekken met mijn handen ,mijn borsten of mijn kut, Ik lag met mijn benen uit elkaar, en zag zijn ma en ook Klaas mijn bloot lichaam goed bewonderen, en Klaas maakte gelijk een opmerking zo jij hebt wat lekkers en moo..."
05-03-20
9.3
Vrouw 60 In Thuiszorg - 7Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"Was in de gang toen ik bedacht misschien wil Bert straks wel boerenkool, en ik liep terug. Hij lag nu wat meer op zijn rug, en zijn paardenlul lag tussen zijn benen, met schorre stem vroeg ik,wil je straks ook wat boerenkool, en ik had mijn ..."
03-03-20
9.3
Vrouw 60 In Thuiszorg - 6Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"In het weekend had Paula bezoek,en ik durfde haar ook niet om de tel van Sven te vragen . Op zaterdag ging ik lekker winkelen en pakte een terrasje , en ging mensen kijken, wat keken toch vooral de mannen somber uit ,die naast of achter hun ..."
02-03-20
9.2
Vrouw 60 In Thuiszorg - 5Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"Met bewondering bleef ik op de bank kijken naar de pik van Sven ,hij bleef namelijk stijf, en Paula en ik zogen er af en te op, terwijl Sven dol was op mijn grote tepels. Kom Sven zei Paula na een poosje geef mij ook wat je het aan Mieke ga..."
01-03-20
8.6
Vrouw 60 In Thuiszorg - 4Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"Wat voelde ik een lekker gevoel in mijn hele lijf dank zij Paula , en ergens hoopte ik dat ze tegen de avond belde ,wou wel eens mee maken hoe zij mij dan neukte en ik haar met de voorbind dildo. Thuis lag er een briefje in de bus, de volgen..."
27-02-20
9.1
Vrouw 60 In Thuiszorg - 3Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg,
"De volgende ochtend liep Paula zoals gewoonlijk nu in nachthemd rond,waar haar stevige figuur goed zichtbaar in was, en vooral haar tieten. Maak alleen toilet en badkamer maar schoon meer hoeft,de lakens van het bed heb ik vanmorgen zelf ge..."
26-02-20
8.4
Vrouw 60 In Thuiszorg - 2Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"In mijn jeugd had ik een paar x sex gehad met een vriendin van mij, en daar moest op opeens weer aan denken, dat het toen toch wel geil was, toen we elkaar likten en vingerden , maar later nooit meer, maar het beeld van het lichaam van Paula, had ik ..."
11-02-20
8.6
Vrouw 60 In Thuiszorg - 1Door: Peter
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"Daar zat ik Mieke 60 jaar ,gescheiden voor het eerst in mijn nieuwe flat, in een andere plaats. Steeds dacht en hoopte ik , dat de gril van mijn 65 jarige man wel over ging, met zijn vriendin van 29 jaar, maar hij stapte toch op. Ge..."
10-02-20
8.4
Lara Van De Thuiszorg - 2Door: Bas_Here
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Thuiszorg,
"De week leek eindeloos te duren voordat Lara weer langs kwam, na zo n geile beleving eigenlijk uit het niks, zit je met je gedachten de rest van de week toch wel ergens anders. Maar goed na wat geduld werd er aangebeld en ik snel naar de deur, wat op..."
09-08-19
8.6
Lara Van De Thuiszorg - 1Door: Bas_Here
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Pijpen, Thuiszorg,
"Ik wil graag een geile ervaring met jullie delen. Ik ben een man genaamd Theo, ik ben op oudere leeftijd, en sinds een jaar heb ik thuiszorg voor de hulp in de huishouding. Ik moet zeggen, dat ik lang niet meer zo fit ben als vroeger, maar o..."
19-07-19
8.5
Thuiszorg Op MaatDoor: NoMercy001
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Thuiszorg,
"Het is vrijdag middag als alle medewerkers van thuiszorg Zonnezorg op kantoor bij elkaar zijn. De aanbesteding van zorg is geweest voor het aankomende jaar en iedereen krijgt te horen dat er minder uren beschikbaar zijn om te werken. De sarcastische ..."
30-03-18
8.7
Rechtenstudent In De ThuiszorgDoor: Joeri
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Borsten, Kut, Kutje, Studenten, Thuiszorg, Toilet, Voyeurisme, Weduwe,
"Toen ik vijfentwintig was werkte ik naast mijn studie rechten aan de universiteit bij in de thuiszorg. Nou ja, thuiszorg. Ik deed schoonmaakwerk bij ouderen die dan, naast de zorg, ook iemand ik dus over de vloer kregen om ongeveer drie uur ..."
02-03-18
6.0
Particuliere Thuiszorg - 3Door: Scarlett
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Thuiszorg,
"Binnen de razende en pijlsnelle tien seconden daarop volgend, schopte ik met mijn linkervoet mijn string onder die ouwe zijn bed en trok ik in de haast een grote ladder in mijn panty toen ik deze, wankelend van geilheid over mijn billen trok...het wa..."
10-03-17
8.3
Particuliere Thuiszorg - 2Door: Scarlett
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Thuiszorg,
"Nog maar n dag werken en dan was het zaterdag, de dag waarop Jan voor ons zou koken. De verwachtingen in mijn kop en onderbuik waren inmiddels zo hoog gespannen dat ik op donderdag voor alle zekerheid mijn kutje spiegelglad liet waxen bij Mona s wa..."
13-02-17
8.3
Particuliere Thuiszorg - 1Door: Scarlett
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Thuiszorg,
" Ja, om persoonlijke redenen gaat de voorkeur uit naar een mannelijke verpleegkundige . Uitstekend, mevrouw Zwanenburg, als het u en uw vader schikt, dan kunnen wij morgen al iemand langs sturen voor een kennismaking, uw vader voor zover ..."
12-12-16
8.4
Thuiszorg - 2Door: Roberto
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg,
"Als je belevenis THUISZORG hebt gelezen sluit dit er naadloos op aan. Toen Brechtje van thuiszorg de deur uit ging voel ik me net zoals Danny de Munk zong verdomd alleen Het was al dinsdag en vrijdag kreeg ik loopgips dus daarna zou ik w..."
13-01-15
8.3
Thuiszorg - 1Door: Roberto
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Thuiszorg,
"Hoe vreemd iets kan lopen blijkt wel uit het volgende waar gebeurde verhaal. Eerst zal ik mij even voorstellen . Ik ben Hans en ben 60 jaar oud en nog steeds werkzaam. Mijn verhaal start met een val op mijn werk . Toen ik van een ladder viel en mijn ..."
02-01-15
7.8
Marieke In De ThuiszorgDoor: Adri
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Thuiszorg,
"Met lood in haar schoenen fietste Marieke naar haar eerste afspraak die dag. Jos , een vrouw van 42 en vrij stevig, zou haar vandaag helpen bij haar eerste dag als huishoudelijke hulp in de thuiszorg. Haar moeder had er al even op gewezen dat ze best..."
14-03-13
7.5
Thuiszorg - 3Door: Socrates
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Thuiszorg,
"Marjan werkte 3x per week met mij. Na ons laatste avontuur bij Ton en Lonneke kon Marjan het maar over 1 ding hebben. Sex en vette dikke pikken, dat zijn haar woorden. Ze neukte haar vriend helemaal gek en dacht aan de pikken van Ton en zijn stiefbro..."
08-10-09
7.6
Thuiszorg - 2Door: Socrates
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Thuiszorg,
"In mijn eerste avontuur vertelde, ik hoe ik in het gezin van Ton en Lonneke ben gekomen met mijn werk. Ik verzorg de moeder van Lonneke en ik ben in de sexval van haar kind gevallen. Mijn vriend Stef is meegetrokken en verkracht in zijn kont door de ..."
08-10-09
7.7
Thuiszorg - 1Door: Socrates
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Thuiszorg,
"Ik Lea werk sinds kort in de thuishulp. Ik ben 24 jaar afgestudeerd SPD er. Ik kom bij vaste klanten en sinds het begon kom ik bij Ton en Lonneke. Zij verzorgen de moeder van Lonneke en zodoende kom ik daar over de vloer. Lonneke is een hele lieve on..."
08-10-09
7.1