63.206 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Beste Vriendin sexverhalen. In deze categorie staan 142 erotische verhalen.
Mijn Beste Vriendin Als Huisgenote - 2Door: Roald 1994
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Huisgenoot,
"Na een heerlijke vrijpartij van de avond daarvoor, is het nu Zaterdag. Het is nog maar rond half 8 ik lig al wel een beetje wakker beetje met mijn telefoon klooien, af en toe, kijk ik naast mij. Waar ik kan zien dat Marieke, de meest lieve zorgzame s..."
23-05-24
7.8
Hannah - 13: De LogeerpartijDoor: Edward2
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Beste Vriendin, Dildo, Douche, Lesbienne, Ontmaagd, Ontmaagding, Vingeren, Vriendinnen,
"Dit verhaal wordt uit het oogpunt van Dewi verteld. Ze is een vriendin van Hannah en heeft al een kleine rol gespeeld in deel 3 van deze reeks, Hannah 3. Geil Naast Carmen. Dewi Net als zoveel anderen ging ik op mijn twaalfde naa..."
14-05-24
9.3
Vervagende GrenzenDoor: CassyG
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Affaire, Aftrekken, Anaal, Beffen, Beste Vriend, Beste Vriendin, Buttplug, Dildo, Gescheiden, Neuken, Rimmen, Satisfyer, Verleiden, Vingeren, Voyeurisme, Vreemdgaan, Vrienden,
"Ik ben Thomas, een man van middelbare leeftijd en woon in een rustige buitenwijk van een grote stad. Ik woon daar alleen en dat is een bewuste keuze na m n scheiding vijf jaar geleden. Die scheiding heeft me zowel een gevoel van vrede als ook een onv..."
25-04-24
9.5
Vader Van Mijn Beste VriendinDoor: Michael
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Neuken, Pijpen, Stiekem, Tiener, Vader,
"Het is een vrijdag avond en ik ben eten bij Lisanne, mijn beste vriendin. Omdat ze wat uit de buurt woont en er s avonds weinig vervoer is, had ze me uitgenodigd om te blijven slapen. Na school vertrokken we richting haar huis waar we lekker op de b..."
13-04-24
9.1
Mijn Eerste Lesbische Ervaring Op SchoolDoor: Tessatje
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Douche, Eerste Keer, Kleedkamer, Lesbienne, School,
"In vijf havo, ik was toen 17 of bijna 17, moest iedereen een gymles voorbereiden samen met een of twee anderen. Ik zou die van mij samen met Myrthe doen, mijn beste vriendin sinds de brugklas. Meestal deden de andere een sport waar ze zelf aan deden,..."
07-03-24
9.2
Een Verdorven Familie? - 2Door: Writer1961
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Kleindochter, Neefjes, Nichtjes, Oom, Opa, Tante, Zwanger,
"Mieke neemt Hans mee naar de schuur. Opa en Katja kijken elkaar tevreden aan. We hebben er weer een lekkere knul bij Guus. Zo is dat Katja. En je zoon heeft een heerlijke pik. Daar gaat iedereen vast plezier van hebben. BR..."
16-02-24
9.2
Beste VriendinDoor: Scip
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Beste Vriendin, Neuken, Pijpen,
"Beste vriendin. Ik word wakker en stap lekker onder de douche... Ik zeep me helemaal in en haal daarna even snel het scheermes langs mijn oksels en scheer ook even de schaamstreek en ballen mee... Alles is weer lekker glad, ik hou ..."
16-01-24
9.0
Hannah - 3: De Beste VriendinDoor: Edward2
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Logeren, Plagen, Verleiden, Vingeren,
" Dit verhaal speelt zich een paar jaar n deel 2 af. Hannah is hier 24 jaar. De verteller is Rik, het vriendje van de beste vriendin van Hannah. Op mijn vijfentwintigste kreeg ik een relatie met Carmen. Ik was gevallen voor deze dame ..."
11-12-23
9.4
De Ontdekkingsreis Van Sophie - 3: Sophie’s Eer...Door: The Cure
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Beste Vriendin, Eerste Keer, Lesbienne, Onervaren, Ontmaagd, Ontmaagding, Verlegen,
" Dit verhaal gaat over een 18 jarig meisje genaamd Sophie die haar eerste stappen zal zetten op het pad der liefde en door de verhalen heen haar seksualiteit zal ontdekken. Feedback op deze en andere verhalen wordt uiteraard zeer gewaardeerd. ..."
24-08-23
9.2
Een Weekendje Amsterdam Met Mijn Beste Vriendin -...Door: Lisaxx2005
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amsterdam, Anaal, Beffen, Beste Vriendin, Douche, Hotel, Tiener, Vingeren,
"Ik werd wakker met de geur van Emma s parfum en het gekriebel van haar bruine haren. Ik lag nog steeds met mijn hoofd op haar schouder. Mijn hand lag nog steeds op haar warme buik. Alleen haar arm lag niet meer om me heen geslagen. Die moet in de nac..."
11-08-23
9.4
Een Weekendje Amsterdam Met Mijn Beste Vriendin -...Door: Lisaxx2005
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Beffen, Beste Vriendin, Hotel, Tiener, Vingeren,
"Hallo allemaal Ik ben Lisa. Dit is het verhaal van de eerste keer dat mijn beste vriendin Emma en ik plezier aan elkaar beleefden. Het speelt zich ongeveer een jaar geleden af, maar ik weet zeker dat ik die nacht nooit meer zal vergeten. ..."
30-07-23
9.2
De Ontdekkingsreis Van Sophie - 2Door: The Cure
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Beste Vriendin, Lesbienne, Onervaren, Verlegen,
" Dit verhaal gaat over een 18 jarig meisje genaamd Sophie die haar eerste stappen zal zetten op het pad der liefde en door de verhalen heen haar seksualiteit zal ontdekken. Feedback op deze en andere verhalen wordt uiteraard zeer gewaardeerd. ..."
26-07-23
8.9
De Ontdekkingsreis Van Sophie - 1Door: The Cure
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Beste Vriendin, Lesbienne, Onervaren, Verlegen,
" Dit verhaal gaat over een 18 jarig meisje genaamd Sophie die haar eerste stappen zal zetten op het pad der liefde en door de verhalen heen haar seksualiteit zal ontdekken. In het eerste deel zal nog geen seks voorkomen, daar zal Sophie in verdere ..."
06-07-23
9.2
De Bff Van Mijn ZusjeDoor: Bigknuffelbeer35
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Broer, Eerste Keer, Verjaardag,
"daar zat ik dan aan de eetkamertafel de nieuwe airpods voor mijn zusje in te pakken die vanavond haar 17e verjaardag ging vieren voor vrienden vriendinnen, collega s en teamgenotes van haar hockeyteam. met een kleine zucht deed ik het laatste stukje ..."
19-03-23
8.9
Mijn Beste Vriendin - 25Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriendin, Cockring, Exhibitionisme, Groepsex, Hotel, Lingerie, Nudisme, Openbaar, Tiener, Tweeling, Vakantie, Zusjes, Zussen,
" Dit is alweer deel 25 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. De volgende morgen werden we wakker van de wekker op Martine s mobieltj..."
22-10-22
9.1
Mijn Beste Vriendin - 24Door: Marleen05
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriendin, Exhibitionisme, Groepsex, Hotel, Nudisme, Plas, Plassen, Tiener, Tweeling, Vakantie, Zusjes, Zussen,
" Dit is alweer deel 24 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. De volgende dag hebben we een aantal dingen in de omgeving bekeken, en z..."
11-10-22
9.4
Mijn Beste Vriendin - 23Door: Marleen05
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriendin, Exhibitionisme, Lingerie, Nudisme, Openbaar, Plas, Plassen, Tiener, Tweeling, Vakantie,
" Dit is alweer deel 23 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Tijdens het eten kwamen ook Eva en Sandra met hun ouders de eetzaal inlo..."
17-09-22
9.3
Avondje UitDoor: Tankengine
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Romantiek, Uitgaan,
" dit is een waargebeurd verhaal, natuurlijk heb ik ivm. Privacy wel namen veranderd Ik hoop dat jullie er van genieten Het is zaterdag avond en na een lange, saaie werkdag besluit ik om even wat stoom af te blazen in de club. Ik he..."
14-09-22
7.6
Mijn Beste Vriendin - 22Door: Marleen05
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriendin, Exhibitionisme, Lingerie, Naturisme, Nudisme, Openbaar, Tiener, Tweeling, Vakantie, Vrouwvriendelijk,
" Dit is alweer deel 22 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Om de files voor te zijn zouden we al vroeg vertrekken. Voor mijn gevoel..."
04-09-22
8.8
Mijn Beste Vriendin - 21Door: Marleen05
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriendin, Exhibitionisme, Lingerie, Moeder, Naturisme, Nudisme, Openbaar, Tiener, Vakantie, Vrouwvriendelijk, Zus,
" Dit is alweer deel 21 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. In het vorige deel had ik al verteld dat mijn moeder en Tess laatst op e..."
30-08-22
9.1
Mijn Beste Vriendin - 20Door: Marleen05
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriendin, Exhibitionisme, Lingerie, Moeder, Naturisme, Nudisme, Openbaar, Tiener, Vrouwvriendelijk, Zus,
" Dit is alweer deel 20 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Het is alweer een poosje geleden dat ik wat van mijn belevenissen op pap..."
23-08-22
9.2
Verlangen - 17: Eva, Deel 3Door: Leen
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Dagboek, Lesbienne, Ontdekken, Openbaar, Tiener, Vingeren, Vriendinnen, Vrouwvriendelijk,
"Wanneer we even later wegfietsen van de bibliotheek, voel ik van alles draaien in mijn buik. Het is een ongemakkelijk gevoel dat steeds groter wordt. Ik voel me dom en ik weet niet wat ik moet doen. Eva en ik zijn totaal verschillend, komen uit twee ..."
04-07-22
9.1
Mijn Beste Vriendin - 19Door: Marleen05
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beste Vriendin, Exhibitionisme, Met Familie, Moeder, Sexspeeltjes, Sextoys, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk, Zus,
" Dit is alweer deel 19 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Onderhand was Monique druk bezig met berichtjes te typen op haar mobielt..."
14-06-22
9.1
Mijn Beste Vriendin - 18Door: Marleen05
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Met Familie, Moeder, Schoonouders, Sexspeeltjes, Sextoys, Vrouwvriendelijk, Zus,
" Dit is alweer deel 18 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. In de 3 weken die volgden raakten we er allemaal helemaal aan gewend dat..."
11-06-22
9.3
Beste Vriendinnen En MeerDoor: Mph
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Beste Vriendin, Likken, Vingeren, Vriendinnen,
"Het is bijna 30 graden Lisa zweet zich rot ze fietst van haar net nieuwe baan naar het huis van haar beste vriendin, 2 maanden nu hebben ze meer dan vriendschap. Het begon in dat kleedhokje in het zwembad na het zwemmen in plaats van Gym voo..."
08-06-22
8.9
Mijn Beste Vriendin - 17Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Lingerie, Logeren, Nudisme, Tiener,
" Dit is alweer deel 17 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Het is inmiddels alweer een hele poos geleden dat ik wat over mijn belev..."
30-04-22
9.3
Komt Mij Zo Bekend Voor - 1Door: Kareltje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Ondeugend, Trio,
"Ik ga jullie een verhaal vertellen waarvan je wellicht denkt he, dat komt mij zo bekend voor zeg . Het verhaal is simpel, ik ben al tien jaar getrouwd met Lotte, Lotte heeft een beste vriendin genaamd Emma, en Emma is stiekem al jaren ve..."
19-02-22
9.3
Barbara, Silke En Ik - 11Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Zus,
"Waar was ik gebleven Ah ja, bij mijn gesprek met Anke die me, toen ze wegfietste, nog gauw een cadeautje in de handen stopte het doorschijnende slipje dat ze de dag voordien had gedragen terwijl ze toekeek hoe Barbara mij haar bloempje liet plukken..."
10-02-22
9.2
Barbara, Silke En Ik - 10Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Broer, Zus,
"Voor ik met mijn verhaal verder ga, wil ik een paar zaken verduidelijken. Enkele lezers vroegen zich af of die tieners in mijn verhaal nu echt seksverslaafd zijn en aan niks anders denken dan vingeren, aftrekken, ontmaagden en domweg neuken. Dat is n..."
09-02-22
9.4
Barbara, Silke En Ik - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Trio, Zus,
"En ondertussen op de badkamer... de drie meiden bekokstoven de ontmaagding en Joren mag daar niet bij zijn... Silke heeft Barbara mee naar de badkamer getroond en kleedt haar zonder een ogenblik met haar te overleggen helemaal uit. Weer staa..."
08-02-22
8.9
Starter Wil Uit Huis - 1Door: Verhalendoortom
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Beste Vriendin, Doggystyle, Jong En Oud, Pijpen,
"Na voor de zoveelste keer overboden te zijn gaf hij het op. In de huidige huizenmarkt was er voor de alleenstaande starter niets te vinden. Alle prijzen in zijn woonplaats, in dit geval Meppel, waren te hoog om nog op te bieden. Zelfs het huis waarva..."
04-12-21
9.2
Mijn Beste Vriendin - 16Door: Marleen05
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Lingerie, Openbaar, Tiener, Vrouwvriendelijk,
" Dit is alweer deel 16 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Ik sla even een poosje over, waarin Martine en ik elkaar regelmatig zage..."
19-11-21
8.9
Mijn Beste Vriendin - 15Door: Marleen05
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beste Vriendin, Exhibitionisme, Sexspeeltjes, Sextoys, Tiener, Vrouwvriendelijk,
" Dit is alweer deel 15 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Is goed zei Martine, terwijl ze alweer naar de doos met speeltjes liep..."
16-11-21
9.1
Sam Heeft Trio Met Beste VriendinDoor: SamNeel
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beste Vriendin, Facial, Pijpen, Sandwich, Trio,
"Mijn beste vriendin Daniek werkte tijdens haar studie voor een antikraak organisatie in een oud kantorenpand. In het oude pand zaten op de beganegrond startende ondernemers. Daniek zat aan de receptie en moest de sleutels geven en ook afsluiten. Ik g..."
16-10-21
8.9
Mijn Beste Vriendin - 14Door: Marleen05
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Sexspeeltjes, Sextoys, Strapon, Tiener, Vrouwvriendelijk,
" Dit is alweer deel 14 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Ik ga kijken zei ik tegen Martine, terwijl ik me al omdraaide om weg ..."
09-10-21
9.1
Mijn Zusje's Beste Vriendin - 3Door: Tomas
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Klaarkomen, Met Familie, Trio, Zus,
"De rest van de zaterdag verloopt rustig. Ik denk dat we alle drie even moeten bijkomen van onze geile avonturen van eerder op de dag. We hebben nog wel plezier gemaakt, samen gebarbecued en wat spelletjes gespeeld, maar zonder dat het opwindend werd...."
02-10-21
9.2
Mijn Zusje's Beste Vriendin - 2Door: Tomas
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Beste vriendin, Eerste Keer, Met Familie, Trio, Zus,
"Het is ondertussen zaterdag, begin van de middag geworden. Isabel en Emma zijn vertrokken de stad in om te gaan shoppen. Standaard activiteit voor tienermeiden op zaterdagmiddag... Ik heb zo nog even gezien voordat ze weg gingen. Ik zat rus..."
20-09-21
9.4
De Vader Van Haar Bff - 10: SlotDoor: Lizaaa
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Donkere Mannen,
"Liza stond weer in de lift naar boven. Meteen kwamen de herinneringen terug van haar vorige avonturen. Joe had haar naakt over de galerij had laten kruipen om haar daarna door verschillende jongens en mannen te laten neuken. De eerste keer vond ze he..."
15-09-21
8.7
Mijn Beste Vriendin - 13Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Nudisme, Tiener, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk, Zussen,
" Dit is alweer deel 13 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Toen ik mijn mond gespoeld had en weer rechtop wou gaan staan haalde Mon..."
14-09-21
9.1
Mijn Zusje's Beste Vriendin - 1Door: Tomas
Reacties: 19
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Beste Vriendin, Klaarkomen, Zus,
" Wij gaan er vandoor jongens , hoor ik mijn vader van beneden roepen. Ik loop de trap af om nog even gedag te zeggen en mijn zusje Isabel rent achter mij aan. Let jij een beetje op haar , zegt mijn moeder terwijl ze ons een knuffel geeft. Ja mam ..."
11-09-21
9.1
Mijn Beste Vriendin - 12Door: Marleen05
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Kleedhok, Moeder, Nudisme, Openbaar, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk, Zussen, Zwembad,
" Dit is alweer deel 12 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Omdat het een kleedruimte was voor gezinnen en groepen kon de deur van d..."
08-09-21
9.1
De Vader Van Haar Bff - 8Door: Lizaaa
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Buurmeisje, Donkere Mannen, Vader,
"Liza s eerste gangbang was een geweldige ervaring voor haar. De mannen genoten van haar en zij genoot van de mannen. Nadat ze braaf de pikken had schoon gelikt en gezogen stapte ze onder de douche om zich even af te spoelen. Ze had flink gezweet door..."
04-09-21
8.4
Mijn Beste Vriendin - 11Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Nudisme, Openbaar, Vrouwvriendelijk, Zussen, Zwembad,
" Dit is alweer deel 11 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. De zon had alweer behoorlijk kracht, en het duurde dan ook niet lang voo..."
03-09-21
9.1
Mijn Beste Vriendin - 10Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Nudisme, Openbaar, Trio, Vrouwvriendelijk, Zussen, Zwembad,
" Dit is alweer deel 10 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Martine liep meteen de badkamer in en ik ging naar mijn kamer. Ik deed h..."
31-08-21
9.2
De Vader Van Haar Bff - 7Door: Lizaaa
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beste Vriendin, Gangbang, Groot Geschapen, Grote Lul, Oudere Mannen, Poker, Vader,
"Dit is een erg lang deel. Ik wilde het goed beschrijven. Bedankt als je de moeite neemt om het hele deel van deze reeks te lezen. Holly s verjaardag was inmiddels al een paar dagen geleden. De hele ongemakkelijke situatie tijdens haar verjaa..."
27-08-21
9.1
De Vader Van Haar Bff - 6Door: Lizaaa
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Donkere Mannen, Groot Geschapen, Grote Lul, Oudere Mannen, Vader,
"De dagen vlogen voorbij, de laatste weken van de zomervakantie waren aangebroken. Liza kwam steeds vaker langs en op de dagen dat ze niet langskwam stuurde ze van zichzelf naaktfoto s. Ze was helemaal gek van Joe en zijn lul. Soms bracht ze een hele ..."
21-08-21
9.2
De Vader Van Haar Bff - 5Door: Lizaaa
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Donkere Mannen, Groot Geschapen, Grote Lul, Oudere Mannen, Vader,
"Liza was weer onderweg naar Joe. Een paar dagen geleden had ze voor het eerst zijn pik in haar kontje gehad, het was berhaupt de eerste pik die ze in haar kontje had gehad en wat voor een pik. De dagen erna voelde ze nog steeds dat haar kontje gevoe..."
20-08-21
9.0
Met Lede OgenDoor: Lijema
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Beste Vriendin, Betrapt, Camera, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Pijpen, Trio, Vreemdgaan,
" Ook dit verhaal is geschreven voor iemand anders, het is op verzoek van deze persoon in de tegenwoordige tijd en in de ik vorm geschreven. Het verhaal gaat over een man die met lede ogen moest toezien hoe zijn huwelijk en zijn leven een andere vor..."
17-08-21
9.3
Ze Blijkt Echt Mega BehaardDoor: Daphne21
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Behaard, Beste vriendin, Tiener, Uitdagen, Zus,
"Hoi ik ben Daphne en ik ben een meisje van 21. Ik ben bi sexueel, en woon samen met mijn vriendin Rachel, zij is 28. We hebben elkaar op het naaktstrand te Ritthem leren kennen. Ik ben erg zwaar exhibitionistisch, en lag op het strandje in mijn blot..."
16-08-21
7.6
De Vader Van Haar Bff - 4Door: Lizaaa
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Donkere Mannen, Groot Geschapen, Grote Lul, Oudere Mannen, Vader,
"Liza kwam elke dag langs bij Joe. Elke keer als ze van huis vertrok keek ze of Holly haar niet weg zag gaan. Eigenlijk voelde ze zich wel schuldig, maar het gevoel van schuld verbleekte bij het gevoel van lust. Iedere nacht droomde ze over Joe en wer..."
14-08-21
8.8
Friends With Benefits - 6: Met Drie In Bed Pt. 2Door: Mister J.
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Borsten, Friends With Benefits, Lingerie, Vingeren,
"Een paar uur later zitten de twee vriendinnen in hun lingerie op Jane haar bed. Allebei hebben ze zich uitgebreid geschoren, gewassen en onthaard, en nu zitten ze op John te wachten. Vooral aan Amy is te merken dat ze best wel zenuwachtig is, wat ook..."
23-07-21
8.8
Mijn Beste VriendinDoor: Mister J.
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beste Vriendin, Borsten, Doggystyle, Douche, Facial, Pijpen, Sperma,
" Voorlopig is dit een op zichzelf staand verhaal, maar het zou kunnen dat ik er nog een vervolg op schrijf. Dit verhaal is iets dat ik zelf meegemaakt heb, dus de namen zijn veranderd, voor de rest is alles hetzelfde. Jenna is een go..."
23-07-21
8.3
Mijn Beste Vriendin - 9Door: Marleen05
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Lingerie, Nudisme, Vrouwvriendelijk, Zussen,
" Dit is alweer deel 9 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Ik keek Monique nog even na terwijl ze naar binnen liep. Eigenlijk heeft..."
20-07-21
9.1
Tamara De Moeder Van Mijn Dochters Beste Vriendin...Door: Koen
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Dochter, Moeder,
"Het is eindelijk 1 september. er zijn 2 maanden voorbij gegaan sinds Tamara en ik de eerste keer sex hebben gehad het is toen bij vingeren beffen en pijpen gebleven maar omdat het eigenlijk niet kan was en is het extra lekker. ik was extra vr..."
14-07-21
8.3
Tamara De Moeder Van Mijn Dochters Beste Vriendin...Door: Koen
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Beste Vriendin, Dochter, Moeder,
" Het is even geleden maar hier is deel 4. Dinsdag 30 juni 2020 was de eerste dag dat Tamara en ik sex hebben gehad. nu waren we beide elke dinsdag vrij dus zouden dinsdag 7 juli weer afspreken. Maar op zaterdag 4 juli kreeg ik..."
13-07-21
8.5
Mijn Beste Vriendin - 8Door: Marleen05
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Droom, Exhibitionisme, Nudisme, Sexspeeltjes, Sextoys, Vrouwvriendelijk, Zussen,
" Dit is alweer deel 8 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Had je wat besteld vroeg ik een beetje achteloos. Ja, zelftesten voor..."
08-07-21
9.1
Mijn Beste Vriendin - 7Door: Marleen05
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Gluren, Nudisme, Sexspeeltjes, Sextoys, Vrouwvriendelijk, Zussen,
" Dit is alweer deel 7 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Toen we bij ons huis aankwamen zetten we onze fietsen voor de garagedeur ..."
01-07-21
8.8
Mijn Beste Vriendin - 6Door: Marleen05
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Nudisme, Vrouwvriendelijk,
" Dit is alweer deel 6 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Zo zaten we nog een poos samen verder te giebelen op de bank, en namen no..."
30-06-21
8.9
Mijn Beste Vriendin - 5Door: Marleen05
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Nudisme, Plas, Plassen,
" Dit is alweer deel 5 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Hoewel ik vrijwel direct in slaap was gevallen werd ik een paar uur later..."
28-06-21
8.9
Mijn Beste Vriendin - 4Door: Marleen05
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Eerste Keer, Exhibitionisme, Lingerie, Nudisme, Vrouwvriendelijk,
" Dit is alweer deel 4 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Kom , zei ik, eerst even de BH tjes passen . Ik pakte eerst e..."
26-06-21
9.2
Mijn Beste Vriendin - 3Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme,
" Dit is alweer deel 3 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk.Vanaf nu zal ik proberen er minder lange stukken tekst van te maken, dat leest misschie..."
25-06-21
9.3
Mijn Beste Vriendin - 2Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Eerste Keer, Exhibitionisme, Lingerie, Met Familie,
"Toen ik terug kwam in mijn kamer keek ik op mijn telefoon en zag dat ik een Whatsapp berichtje had ontvangen. Hij was van mijn beste vriendin Martine Het is warm, mijn ouders zijn de hele week op de camping, en eigenlijk verveel ik me een beetje. E..."
24-06-21
8.8
Mijn Beste Vriendin - 1Door: Marleen05
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Eerste Keer, Exhibitionisme, Lingerie, Moeder, Tiener, Zus,
"Hoi allemaal, Ik ben Marleen en woon samen met mijn moeder en oudere zus Monique in een dorpje vlak onder Amsterdam. Mijn ouders zijn een paar jaar geleden uit elkaar gegaan, waarna mijn vader bij zijn nieuwe vriendin is gaan wonen en wij ge..."
24-06-21
8.7
Mijn Beste Vriendin Is GeilDoor: GeileBeerNL
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Openbaar,
"Ik ben zelf een jongen van 19. Suzanne is mijn beste vriendin en zij is 22. We doen vaak samen leuke activiteiten. Suzanne is een hele mooie meid met lang blond haar en schattige blauwe oogjes. Het is een zeer warme zomer dag. De Coronacrisi..."
07-06-21
8.0
Sex Op AfstandDoor: Cristel En Danny
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Truth Or Dare, Vreemdgaan, Webcam,
"Na overleg met Cristel wil ik een verhaal kwijt wat we meegemaakt hebben, Cristel vond het een beetje raar verhaal om te vertellen maar ik denk dat anderen daar anders over denken. Dit speelt af paar jaar geleden, wij werken beide vaak in het bui..."
14-05-21
8.7
Tricked En Stiekum MeekijkenDoor: Cristel En Danny
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Vreemdgaan,
"Na Het verhaal van onze ontmoeting vinden we het leuk om wat inzicht te geven in onze avonturen. Ik ben Cristel, nu 37 en dit verhaal speelt af toen ik 20 was en samen met Danny en een vriendin op vakantie was op GranCanaria. We had..."
11-05-21
8.7
Lynn - 13: Video CallDoor: De Schrijver
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Chat, Leraar, Trio, Vriendinnen,
" Niet riep Evie uit. Ze sloeg haar hand voor haar mond, maar kon ook een klein beetje pret en nieuwsgierigheid in haar blik niet onderdrukken, toen ik het haar vertelde. Ik geloof je niet zei Evie, maar met haar toon leek ze eerder te vr..."
02-04-21
9.4
Haar Beste VriendinDoor: Jourma
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beste Vriendin, Extreme, Neuken, Vingeren, Vreemdgaan,
"Laura en ik, Bas, zijn al zo n 3 jaar samen. We zijn nu beide 22. En om eerlijk te zijn. Ik heb behoefte aan iets nieuws op seksueel gebied. Dezelfde standjes en ritueel maken het nu eenmaal wat saai. Ik voel me nog steeds wel aangetrokken t..."
30-03-21
8.4
Vertrouw Je Me?Door: Compoundbea
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Massage, Neuken, Vingeren,
"Je hebt me gevraagd of ik je vertrouw. Het verbaast me dat je me na al die jaren dat we elkaar kennen dat nog moet vragen. We kennen elkaar al sinds de groep drie. Je genoot er van elke keer als je langs mijn tafeltje liep om aan een van mi..."
14-03-21
9.4
Zoon Van Bff - 3Door: Stoute Ik
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Cuckold, Cuckolding, Milf, Oudere Vrouwen, Tiener, Voyeurisme, Zoon,
"Jeroen was een kwartiertje vertrokken en Joke lag nog steeds op het bed. Ze was teleurgesteld in zichzelf. Waarom had ze zichzelf niet beter in de hand kunnen houden Ze had de situatie perfect onder controle gehad, en dan plots en onverwacht, was ze..."
25-02-21
9.1
Zoon Van Bff - 2Door: Stoute Ik
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Massage, Milf, Oudere Vrouwen, Toyboy, Verboden, Zoon,
"Met een dubbel gevoel reed Joke de oprit op. Enerzijds was ze nog steeds onder de indruk van wat er een uurtje geleden gebeurd was. Hoe ze de 19 jarige Jeroen had laten klaarkomen. Het kloppen van de, voor haar onbekende penis tussen haar vingertoppe..."
18-02-21
9.5
Zoon Van Bff - 1Door: Stoute Ik
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Bijles, Dikke Tieten, Grote Borsten, Massage, Milf, Oudere Vrouwen, Spuiten, Zoon,
"Om 7u liep de wekker af. Joke werd wakker. Ze had heerlijk geslapen. Ze had zelfs haar man niet naar zijn werk horen vertrekken. Op vrijdag begon die meestal al voor 6u30 te werken, zodat ze samen de week gezellig konden afsluiten met een aperitiefje..."
12-02-21
9.1
Mijn Hartsvriendin & Het Sexy Meisje Van De Dansv...Door: Rosy
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Beste Vriendin, Likken, Trio, Vingeren, Voyeurisme, Vriendinnen,
" Mijn naam is Saar, ik ben 21 jaar en dans al heel m n leven. Deze avond is het soiree met ons dansclubje. Na behoorlijk wat gezweet gedanst te hebben besluiten we even een pauze te nemen en een drankje te drinken. Naast mij aan de bar zit ..."
19-01-21
9.0
Rob's Avontuur - 7Door: Its Happening
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beste Vriendin, Dochter, Vader,
"Rob zit nog op zijn zij naast het lage bed van Inge. Vol zicht op het naakte slanke lijfje van zijn prinsesje. De romige witte tietjes, duidelijk weinig zonlicht gezien, pulseren op en neer op haar ademhaling. Haar platte getrainde middel, strak van ..."
01-11-20
8.8
Tamara De Moeder Van Mijn Dochters Beste Vriendin...Door: Koen
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Dochter, Moeder,
"Tamara had mijn lul uit haar mond laten glijden en was op haar buik op bed gaan liggen. Ik klom ook op het bed en ging op de boven benen van Tamara zitten vlak bij haar billen. Tamara had haar armen langs haar lichaam liggen. ik boog n..."
26-10-20
8.7
De Vader Van Haar Bff - 3Door: Lizaaa
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Donkere Mannen, Groot Geschapen, Grote Lul, Oudere Mannen, Vader,
"De uren na haar sekspartij met Joe voelde ze zich opgerekt van binnen, dat was natuurlijk ook niet gek. Opgerekt maar heerlijk. Nu voelde zich pas een vrouw. Op de fiets terug dacht ze aan niks anders dan aan Joe. Liza sprak nog steeds elke dag a..."
15-10-20
9.0
Rob's Avontuur - 6Door: Its Happening
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriendin, Dochter, Vader,
"Zaterdag ochtend, 07 00 uur, zoals gewoonlijk staat Rob koffie te maken in zijn open keuken. Zijn ochtendjas hangt weer open, maar voor de zekerheid heeft hij maar een trainingsbroek als huisbroek aangetrokken. Stel dat Inge weer binnenkomt zoals gis..."
04-10-20
9.3
De Beste Vriendin Van Mijn VrouwDoor: Dano30
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Milf, Pijpen,
"Het was de avond dat mijn vrouw een feestje gaf voor onze vrienden omdat ze jarig was. Ik had er eigenlijk niet zoveel zin in omdat ik met sommige vrienden vriendinnen van haar niet veel gemeen had. Gelukkig kwamen er een paar vrienden van mij dus da..."
22-09-20
8.9
De Vader Van Haar Bff - 2Door: Lizaaa
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Donkere Mannen, Groot Geschapen, Grote Lul, Oudere Mannen, Vader,
"Nadat Liza van Joe thuis terug kwam sprak Liza af met Holly. Het was weer ouderwets gezellig en er werd geen woord gezegd over Holly s vader, dit top opluchting van Liza. Ze wist niet of ze een strak gezicht kon houden als het daar wel over zou gaan...."
07-09-20
8.7
De Vader Van Haar Bff - 1Door: Lizaaa
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beste vriendin, Donkere Mannen, Groot Geschapen, Grote Lul, Oudere Mannen, Vader,
"Iets meer dan 16 jaar geleden werd Liza geboren. Het leek allemaal perfect te gaan. Totdat haar vader het ineens niet meer trok. Hij verliet het jonge gezin en liet Liza met haar moeder achter. Uiteindelijk moesten ze verhuizen naar een flatje 3 hoog..."
31-08-20
9.3
Beste VriendinDoor: Huub
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin,
"Hallo, ik ben Huub en ik heb een verhaal geschreven over mijn beste vriendin Lotte en ik. We kennen elkaar al meerdere jaren en hebben nog nooit seks gehad met elkaar, wel hebben we elkaar naakt gezien op fotos en soms videos. We vroegen altijd aan e..."
10-08-20
8.0
Beste Vriendin En Gay Net Uit De KastDoor: Gonzo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Gay, Uit De Kast,
"Jullie weten allemaal dat ik dus Bi ben... zie mijn ander verhaal...gnif gnif Nou is het zo dat ik al een tijdje droog sta, en dat het steeds meer begint te kriebelen. Kort geleden belde een heeeel goede vriendin van me op,en vroeg me hoe het..."
01-08-20
8.1
Tamara De Moeder Van Mijn Dochters Beste Vriendin...Door: Koen
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Dochter, Moeder,
"Daar stonden we dan in mijn slaapkamer. in de slaapkamer staat een groot bed 2 nachtkastjes en de kledingkast verder heeft de kamer 1 deur en 1 raam. aan de buitenzijde van het raam zit een rolluik en wanneer je deze dicht doet en daarna de ..."
14-07-20
8.0
Tamara De Moeder Van Mijn Dochters Beste Vriendin...Door: Koen
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Dochter, Moeder, Waargebeurd,
"Ik zal mij even voorstellen ik ben Koen 41 getrouwd en heb een dochter van 10. Dit is een waargebeurd verhaal waarvan ik zelf nog nauwelijks kan geloven dat het is gebeurt . Wij zijn sinds mijn dochter 5 jaar was heel goed bevriend geraa..."
06-07-20
8.3
Van Schaamte Naar LustDoor: LoveBorsten
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin,
" Na even stil gezeten te hebben heb ik besloten om nog een nieuw verhaal te schrijven. Ik hoop dat jullie er van gaan genieten. Ik, een 19 jarige jongen heb tijdens de lockdown wel wat meegemaakt. Het thuis blijven lukte niet meer en a..."
14-06-20
8.8
Jouw Borsten Tegen De MijneDoor: Spannende Meiden
Reacties: 18
Lengte: Kort
Tags: Beste Vriendin, Vakantie,
"Het was augustus 2016 toen ik met mijn beste vriendin voor twee weken naar Duitsland vertrok. Zij, met haar lange blonde haren naast mij in de auto. In mijn ooghoeken zag ik haar grote volle borsten. Al sinds mijn 15e, en misschien wel eerder, trok m..."
09-01-20
9.0
Beste VriendinDoor: Felix47jr
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin,
"De beste vriendin van mijn vrouw bleef slapen. Mijn vrouw was die ochtend met haar moeder met vakantie gegaan en haar vriendin zou de volgende ochtend vanaf Schiphol vertrekken. Ooit was die afspraak gemaakt zonder het besef dat mijn vrouw er dus een..."
04-01-20
8.7
Beste Vriendin - 2: SlotDoor: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beste Vriendin,
" 4 Zonsverduistering met een nat randje Twee jaar later maakten we ons, vanuit de sportvereniging, op om met een grote groep naar Verdun te gaan om de totale zonsverduistering te gaan bekijken. Ik had intussen een relatie gekregen me..."
16-10-19
9.7
Beste Vriendin - 1Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beste Vriendin,
" Dit is het verhaal over n van mijn dierbaarste vriendinnen. Een lekkere meid waarover ik vaak genoeg heb gefantaseerd en graag intiem mee was geworden, maar het om diverse redenen nooit ben geweest. De aanleidende gebeurtenissen in het verhaal z..."
16-10-19
9.4
De Beste Vriendin Van Mijn DochterDoor: XxJennaxx
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Dochter, Milf,
"Ze was twee maanden geleden 17 geworden. Mijn dochter haar beste vriendin was werkelijk het prachtigste meisje die ik ooit had gezien. Ze had een goudbruin huidje, zomersproetjes, prachtige hazelgroene ogen en een onvergetelijke lach. Ik had haar al ..."
05-09-19
8.6
Ervaring Met De Beste Vriendin Van Mijn DochterDoor: JanDeManDieAllesKan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, 18 Jaar, Beffen, Beste Vriendin, Buurvrouw, Dochter, Kleedkamer, Pijpen, Tennis,
"Hallo allemaal. Ik zal me even voorstellen Bram, 41 jaar, gescheiden en happy single. Ik heb co ouderschap over mijn superlieve dochter Maud die alweer 18 jaar is. Voor mijn huwelijk heb ik slechts 2 echte vriendinnetjes gehad. En sinds mijn schei..."
26-06-19
8.9
Mijn Beste Vriendin DankbaarDoor: Hanne
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin,
"Dit verhaal moet ik gewoon vertellen. Het is iets wat ik dacht nooit te doen, maar het is iets wat ik nooit zal vergeten en wat mijn leven heeft veranderd. Mijn naam is Hanne. Ik ben 19 jaar jong, ben 1.65 meter groot, heb halflang blond ha..."
01-06-19
8.0
AnnaDoor: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin,
"We zouden afgelopen zaterdag met mijn schoonouders op pad. Mijn vrouw en ik. Onze dochter van 1,5 zou onder de pannen zijn bij Anna en haar man, onze beste vrienden. We kennen ze al zo n 10 jaar. Soms gaan we samen op vakantie en regelmatig..."
01-06-19
9.1
Noor, Mijn Beste Vriendin - 2: SlotDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beste Vriendin, Bikini, Ruig, Trio, Vakantie,
"Dit is deel 2 van het verzoek van dit verhaal. Nogmaals heb je een verzoek stuur een mailtje, antwoorden doe ik sowieso. Na de knappe Noor finaal te hebben afgewerkt een tijdje geleden is ze toch bij me gebleven. Ze zei dat ze stiekem altijd..."
17-11-18
7.5
Noor, Mijn Beste Vriendin - 1Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriendin, Wraak,
" Dit verhaal is een verzoek van iemand van deze site. Ik werk nog aan een aantal andere verzoekjes maar voel je vrij om te mailen als je er zelf eentje hebt. Al jaren zie ik haar zitten, het is me toch een lekker ding en ze weet dat ik..."
17-11-18
8.7
Mn Beste Vriendin En IkDoor: Dordrecht
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Beste Vriendin,
"Mijn naam is Dennis, ik ben 29 jaar oud en ben vrijgezel. Dit verhaal gaat over mijn beste vriendin en mij en is deels fictief als deels waarheid. Het is mijn eerste verhaal, reacties zijn dus welkom. Vrijdagmorgen, 10 uur. Net ter..."
09-11-18
8.7
Mijn Beste VriendinDoor: Tankengine
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Beste Vriendin,
" Iedereen heeft wel op enig moment in zijn of haar leven n zo n beste vriend of vriendin gehad met wie de seksuele spanningen vaak oplopen. Zo kende ik lisa, een prachtig roodharig meisje van 17 jaar en 1.78 lang waar ik zelf 1.76 ben ..."
08-06-18
8.3
Trio In Opdracht Van Beste VriendinDoor: 3mma
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Opdracht, Pijpen, Trio, Uitgaan,
"Hallo, ik zal me even voorstellen. Ik ben Emma, 19 jaar. Ik ben blond, 163 en heb niks te klagen over mijn figuur. Ik ga minstens 3 keer in de week naar de sportschool en ben daarom goed in shape. Dit verhaal heeft zich een paar weken geleden afgespe..."
27-02-18
7.5
Beste Vriendin - 2Door: Jamie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin,
"Een goede vriend van me heeft een vakantiehuis in de Belgische Ardennen. Hier mogen we gebruik van maken zolang hij er zelf geen gebruik van maakt. Even een belletje en vragen is je huis dan en dan vrij en we kunnen. Ik heb zelfs een setje sleute..."
31-01-18
8.4
Beste Vriendin - 1Door: Jamie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Beste Vriendin,
"De beste vriendin van mijn dochter is Esra, net 18 jaar geworden. Ze komt hier al een tijd over de vloer, eet met regelmaat mee, logeert hier minimaal 2 keer per maand en is, naast mijn vrouw en dochter, zo n beetje het vierde gezinslid geworden. B..."
29-01-18
8.2