Klik hier voor meer...
Lijema
Lijema
Ik ben al een tijd geleden gestart met het schrijven van erotische verhalen maar sinds kort ben ik begonnen om ze ook te plaatsen. Ik probeer mijn verhalen zo goed te schrijven zodat er een logisch verloop in zit door te letten op feiten en details.

In mijn verhalen zal je niet zo snel zien dat de één na de ander seks met elkaar hebben.
Ik ben iemand die ook gevoel in zijn verhalen probeert te leggen en denk vaak na over de achtergronden en gedachten die personen kunnen hebben als ze iets met elkaar gaan doen. Mijn verhalen hebben vaak een rustig begin en de meeste verhalen die ik schrijf zijn volgens mij romantisch.

Ik vind het heerlijk om lang over een verhaal te doen, eerst het bedenken van een idee, dit idee in mijn hoofd verder bedenken en uitwerken en dan het starten met het schrijven.
Hoogste Cijfer: Heb Je Naaste Lief - 2: Slot
Meest Gelezen: Beter Een Goede Buur - 1
Aantal Verhalen: 52
Geplaatste Reacties: 2
E-Mail Adres: lijema23@gmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Ellie - 7Door: Lijema
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Trio, Partnerruil,
" i Dit is het zevende deel van het verhaal over Ellie. Ellie begint door het lezen van de boekjes van haar moeder zich minder te schamen over de seks met andere mensen en heeft daardoor steeds minder moeite om ook te genieten van andere mensen. i ..."
20-06-24
8.8
Ellie - 6Door: Lijema
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Neuken, Pijpen, Trio,
" i Dit is het zesde deel van het verhaal over Ellie. Ellie heeft een paar keer seks gehad met Johnny en schaamt zich een beetje hoe ze onder de indruk is van deze man, vooral van zijn gespierde lichaam. i Ellie zit aan tafel en voor haar..."
11-06-24
9.1
Ellie - 5Door: Lijema
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
" i Dit is het vijfde deel van het verhaal over Ellie. Ellie heeft samen met haar man nu regelmatig seks met Robert en Yvonne nadat ze het eerst alleen met Yvonne heeft gedaan. i Ellie loopt alleen door de stad, ze heeft een klein slipje..."
08-06-24
9.3
Ellie - 4Door: Lijema
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
" i Dit is het vierde deel van het verhaal over Ellie. Ellie heeft een lang gesprek gehad met Yvonne en heeft aan Barry gevraagd of het goed is dat haar ontdekkingsreis voortgezet kan worden met een seks avontuur met Yvonne. i Yvonne is ..."
02-06-24
9.5
Ellie - 3Door: Lijema
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Hoer, Neuken, Pijpen, Prostitutie,
" i Dit is het derde deel van het verhaal over Ellie. Ellie en Barry zetten de eerste stappen in een heel ander leven en verruimen hun horizon door partnerruil te doen met een ander stel. i Ellie zit in de huiskamer en heeft een kop thee..."
27-05-24
9.5
Ellie - 2Door: Lijema
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
" i Dit is het tweede deel van het verhaal over Ellie. Zoals eerder aangegeven is ook dit verhaal geschreven op verzoek van een lezer en daarom heb ik dit fictieve verhaal bedacht. Ellie is haar huidige man tegengekomen en heeft inmiddels twee dochte..."
21-05-24
9.4
Ellie - 1Door: Lijema
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Dit is het eerste deel van het verhaal over Ellie. Enige tijd geleden kreeg ik een mail met het verzoek om voor iemand een verhaal te schrijven. Het verzoek was vrij specifiek met de vraag of ik een aantal elementen in het verhaal kon verwerken. ..."
15-05-24
9.2
Femke - 7Door: Lijema
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Likken, Neuken, Partnerruil, Trio,
" i Dit is het zevende deel over de avonturen van Femke en Ruud. Naar aanleiding van enkele reacties heb ik besloten om nog een laatste deel te schrijven van dit fictieve verhaal. Femke en Ruud hebben tijdens hun vakantie afgesproken dat ze geen afzo..."
02-07-23
9.1
Femke - 6Door: Lijema
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Vreemdgaan,
" i Dit is het zesde en laatste deel over de avonturen van Femke. Ik heb op verzoek van iemand een paar geile ideetjes uitgewerkt tot een fictief verhaal. Femke heeft net een dubbel avontuur gehad met Jeremy maar heeft dit na de tweede keer plotselin..."
20-05-23
8.9
Femke - 5Door: Lijema
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Beffen, Neuken, Vreemdgaan,
" i Dit is het vijfde deel over de avonturen van Femke. Ik heb op verzoek van iemand een paar geile ideetjes uitgewerkt tot een fictief verhaal. Femke heeft haar vervelende avontuur achter zich gelaten en is nu op vakantie in Itali . i Fe..."
19-05-23
9.1
Femke - 4Door: Lijema
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Beffen, Buurman, Cuckold, Cuckolding, Hoer, Jong En Oud, Milf, Neuken, Pijpen, Prostitutie, Vreemdgaan,
" i Dit is het vierde deel over de avonturen van Femke. . Ik heb op verzoek van iemand een paar geile ideetjes uitgewerkt tot een fictief verhaal. Femke heeft in haar zoektocht een vervelende man ontmoet en heeft dit samen met Ruud een plekje weten t..."
12-05-23
8.7
Femke - 3Door: Lijema
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Collega, Cuckold, Cuckolding, Neuken, Pijpen, Vreemdgaan, Weduwnaar, Werk,
" i Dit is het derde deel over de avonturen van Femke. Ik heb op verzoek van iemand een paar geile ideetjes uitgewerkt tot een fictief verhaal. Femke heeft met haar man afspraken gemaakt en is nu bezig om te kijken wat er allemaal mogelijk is. Haar l..."
09-05-23
8.8
Femke - 2Door: Lijema
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buurman, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Hoer, Jong En Oud, Neuken, Pijpen, Prostitutie, Vreemdgaan,
" i Dit is het tweede deel over Femke. Ik heb op verzoek van iemand een paar geile ideetjes uitgewerkt tot een fictief verhaal. Femke heeft met haar man gesproken en is nu langzaam bezig te ontdekken wat ze nu eigenlijk wil. i Een paar w..."
04-05-23
8.9
Femke - 1Door: Lijema
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Beffen, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Neuken, Pijpen, Vreemdgaan,
" i Dit is het eerste deel van het verhaal Femke. Ik kreeg onlangs een mail met het verzoek om voor iemand een verhaal te schrijven. Die persoon bleek een dame te zijn en ze had een paar geile ideetjes om een verhaal over te schrijven. Femke vroeg aa..."
28-04-23
9.1
Hoe Alles Kan Veranderen - 9Door: Lijema
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen,
" i Dit is deel negen en het laatste deel van een iets langere serie. Donny en Nancy wonen samen en Nancy is in verwachting als Thea ineens voor hun deur staat. i Een uurtje later liggen Donny en Nancy in bed. Donny ligt tegen haar aan o..."
07-04-23
9.0
Hoe Alles Kan Veranderen - 8Door: Lijema
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen,
" i Dit is deel acht van een iets langere serie. Donny heeft eindelijk zijn hart gevolgd en is verliefd geworden op Nancy i 2 januari moeten ze weer naar het werk en dat is ook het begin van een periode dat ze niet meer steeds bij elkaar..."
06-04-23
9.0
Hoe Alles Kan Veranderen - 7Door: Lijema
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen,
" i Dit is deel zeven van een iets langere serie. Zoals je gemerkt het verandert dit verhaal en daarom heb ik de laatste delen in de categorie Romantische verhalen geplaatst. Donny en Thea zijn nu uit elkaar en Donny probeert zijn leven weer op te pa..."
25-03-23
9.2
Hoe Alles Kan Veranderen - 6Door: Lijema
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cuckold, Cuckolding, Groepsex, Neuken, Pijpen, Trio,
" i Dit is deel zes van een iets langere serie. Donny en Thea hebben nu twee keer seks gehad met Bert en terwijl Donny eigenlijk wil stoppen zorgt Thea ervoor dat het contact met Bert blijft bestaan. i Thea gaat eerst even douchen en kom..."
22-03-23
9.0
Hoe Alles Kan Veranderen - 5Door: Lijema
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cuckold, Cuckolding, Groepsex, Neuken, Pijpen, Trio,
" i Dit is deel vijf van een iets langere serie. Donny en Thea hebben na hun eerste trio nu seks met een man die een beetje dominant is. i De dagen na hun avontuur met Bert gaat alles gewoon zoals het altijd is gegaan. Ze hebben het druk..."
21-03-23
8.7
Hoe Alles Kan Veranderen - 4Door: Lijema
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cuckold, Cuckolding, Neuken, Pijpen, Trio,
" i Dit is deel vier van een iets langere serie. Donny en Thea hebben hun eerste trio s gehad met Leroy en gaan nu weer een stapje verder. i Een paar weken later zitten Donny en Thea in een restaurant. Donny kijkt naar Bert. Bert is een ..."
11-03-23
8.9
Hoe Alles Kan Veranderen - 3Door: Lijema
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cuckold, Cuckolding, Neuken, Pijpen, Trio,
" i Dit is deel drie van een iets langere serie. Donny en Thea hebben hun eerste stappen gezet met hun experiment en hebben seks gehad met een biseksuele man. i De volgende morgen bij het ontbijt vraag Donny aan Thea, waarom wilde je eer..."
09-03-23
9.0
Hoe Alles Kan Veranderen - 2Door: Lijema
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cuckold, Cuckolding, Groepsex, Neuken, Pijpen, Trio,
" i Dit is deel twee van een iets langere serie. Donny en Thea zijn samen begonnen om te experimenteren door seks te hebben met andere mensen. i Drie dagen later zegt Thea, morgen gaan ik naar Merel en ik heb wil heel graag dat jij ook m..."
07-03-23
8.5
Hoe Alles Kan Veranderen - 1Door: Lijema
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Trio,
" i Dit is deel n van een iets langere serie. Op verzoek van iemand ga ik een verhaal vertellen over een man, Donny, die in een rollercoaster raakt van belevenissen en emoties. Ik zet de eerste delen in de categorie hetero en de laatste delen in ro..."
03-03-23
8.7
Hoe Het Begon - 2Door: Lijema
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen,
" i Dit is deel twee van een verhaal dat gaat over Bert die inmiddels 54 jaar oud is. Het verhaal begint toen hij ongeveer 18 jaar was. Bert zat toen op de universiteit en moest op een gegeven moment samen met twee meisjes een project uitvoeren. Dit ..."
10-01-23
9.4
Hoe Het Begon - 1Door: Lijema
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen,
" i Dit is deel n van een verhaal dat gaat over Bert, Ik werd een tijdje geleden benaderd door een man die mij heeft gevraagd om een verhaal voor hem te schrijven. Het verhaal gaat over Bert niet zijn eigen naam die nu inmiddels 54 jaar oud is. H..."
05-01-23
9.3
Beter Een Goede Buur - 6Door: Lijema
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Pijpen, Vreemdgaan,
" i Dit is het zesde en laatste deel van een verhaal van een alleenstaande gescheiden man. Jacob heeft Anja wonen nu samen en de kinderen en zij proberen langzaam hun weg te vinden in hun nieuwe leven. i Jessica komt een paar dagen na hu..."
20-12-22
9.2
Beter Een Goede Buur - 5Door: Lijema
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Pijpen,
"Eenmaal thuis in Nederland is alles anders. Ze moeten alle vier wennen aan de nieuwe situatie en aan het feit dat ze nu tijdelijk in twee huizen wonen, vooral dat laatste is even heel verwarrend vandaar dat ze besluiten om in het huis van Anja te gaa..."
14-12-22
9.4
Beter Een Goede Buur - 4Door: Lijema
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cowgirl, Doggystyle, Groot Geschapen, Grote Lul, Missionaris, Neuken, Pijpen,
" i Dit is het vierde deel van een verhaal van een alleenstaande gescheiden man. Anja en Jacob leren elkaar tijdens de vakantie in Spanje steeds beter kennen en hun relatie wordt steeds intensiever. i Het is warm als ze in Spanje aankome..."
07-12-22
9.3
Beter Een Goede Buur - 3Door: Lijema
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Pijpen,
" i Dit is het derde deel van een verhaal van een alleenstaande gescheiden man. Jacob en Anja gaan elkaar steeds beter leren kennen en Jacob raakt echt gehecht aan de kinderen van Anja. i Jacob springt onder de douche als hij zijn rondje..."
16-11-22
9.3
Beter Een Goede Buur - 2Door: Lijema
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Pijpen,
"Jacob en Anja zitten samen op de bank, de televisie staat aan maar niemand kijkt echt. Ze praten een beetje met elkaar en genieten gewoon van elkaars gezelschap, Jessica zit te lezen en Mitchel is bezig met een computerspelletje op een iPad. Anja kij..."
09-11-22
9.4
Beter Een Goede Buur - 1Door: Lijema
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Pijpen,
" i Dit is het eerste deel van een verhaal van een alleenstaande gescheiden man die langzaam ontdekt dat het leven ook op andere manieren zeer aangenaam kan zijn. i Jacob zit in zijn tuin een kop koffie te drinken. Het is woensdagmorgen ..."
04-11-22
9.1
Teleurgesteld In De LiefdeDoor: Lijema
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
" i Een paar weken geleden kreeg ik een appje van een vriend waar ik al een hele tijd niets van had gehoord. Of we weer eens samen iets leuks konden doen. Na die leuke dag zaten we nog even bij hem thuis. Toen ik terugkwam van het toilet zat hij het ..."
14-10-22
9.3
Na Regen Komt.. - 2Door: Lijema
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen,
" i Dit is het tweede deel van een verhaal in twee delen dat gaat over een jongen die in korte tijd een aantal heel vervelende dingen meemaakt. Het verhaal gaat over zijn zoektocht naar rust in zijn hoofd en stabiliteit in zijn leven. Deze jongen hee..."
20-05-22
9.1
Na Regen Komt... - 1Door: Lijema
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen,
" i Dit is het eerste deel van een verhaal in twee delen dat gaat over een jongen die in korte tijd een aantal heel vervelende dingen meemaakt. Het verhaal gaat over zijn zoektocht naar rust in zijn hoofd en stabiliteit in zijn leven. Deze jongen hee..."
19-05-22
8.7
Van Wrijving Komt GlansDoor: Lijema
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen,
" i Ik heb dit verhaal geschreven voor een man die graag wil vertellen hoe hij zijn huidige vrouw heeft ontmoet en wat hij in het begin van hun relatie is tegengekomen. Verwacht geen heftige seks scenes of seks met veel mensen want dat zit niet in di..."
08-04-22
9.3
Een Geheim Project / AndreaDoor: Lijema
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Geheim Project,
"Andrea staat voor het raam en ze slaakt een diepe zucht. Al dagen regent het en nu waait het ook nog heel erg en de regen gaat bijna horizontaal langs het raam. Gelukkig heeft ze al boodschappen gedaan. Ze zucht weer als ze omkijkt naar haar werkplek..."
08-03-22
9.3
Het Bloed Spreekt - 3Door: Lijema
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Sm,
" i Dit is het derde en laatste deel van een verhaal dat bestaat uit drie delen. Dit verhaal gaat over twee zussen die de hoofdrol spelen en die ondanks alles uiteindelijk, zoals de titel al aangeeft, erachter komen dat de familieband een grote rol b..."
18-02-22
9.5
Het Bloed Spreekt - 2Door: Lijema
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Sm,
" i Dit is het tweede deel van een verhaal dat bestaat uit drie delen. Dit verhaal gaat over twee zussen die de hoofdrol spelen en die ondanks alles uiteindelijk, zoals de titel al aangeeft, erachter komen dat de familieband een grote rol blijft spel..."
17-02-22
9.2
Het Bloed Spreekt - 1Door: Lijema
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen,
" i Dit is het eerste deel van een verhaal dat bestaat uit drie delen. Dit verhaal gaat over twee zussen die de hoofdrol spelen en die ondanks alles uiteindelijk, zoals de titel al aangeeft, erachter komen dat de familieband een grote rol blijft spel..."
16-02-22
9.1
Echte Liefde - 2Door: Lijema
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Trio,
" i Dit is het tweede deel van het verhaal van een echtpaar die een half jaar na een dramatisch ongeluk van Bauke tot ontdekking komen dat het leven soms anders loopt. Ze zijn in Indonesi en wat de artsen in Nederland niet wilde of durfde te doen is..."
21-01-22
9.4
Echte Liefde - 1Door: Lijema
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen,
" i Dit is een verhaal in twee delen over een echtpaar dat getroffen is door een groot ongeluk en nog steeds bezig zijn om hier samen goed mee om te gaan. i Marni ligt op bed en haar man ligt op zijn rug half tegen haar aan. Bauke slaapt..."
20-01-22
9.0
Anders Is Niet Altijd VerkeerdDoor: Lijema
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Groepsex, Neuken, Pijpen, Trio,
" i Dit is deel 2 een verhaal in twee delen over een man, Menno, die de gelegenheid heeft om terug te kijken naar de gebeurtenissen van het afgelopen jaar en wat hij samen met zijn vrouw, Britt, heeft meegemaakt. Hij denkt terug aan de avonturen die ..."
04-01-22
9.2
Anders Is Niet Altijd Verkeerd - 1Door: Lijema
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groepsex, Neuken, Pijpen, Trio,
" i Dit is deel 1 een verhaal in twee delen over een man, Menno, die de gelegenheid heeft om terug te kijken naar de gebeurtenissen van het afgelopen jaar en wat hij samen met zijn vrouw, Britt, heeft meegemaakt. Hij denkt terug aan de avonturen die ..."
03-01-22
8.6
Wat Zakdoekjes Kunnen - 2: SlotDoor: Lijema
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen,
" i Dit is deel twee van het verhaal over Marja die langzaam haar leven weer op orde krijgt omdat ze een lieve man heeft ontmoet i De volgende morgen worden ze bijna gelijktijdig wakker en ze kijken elkaar aan en zoenen elkaar. Morgen li..."
23-10-21
9.5
Wat Zakdoekjes Kunnen Doen - 1Door: Lijema
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen,
" i Dit is een verhaal die ik heb geschreven in twee delen. Het verhaal gaat over een vrouw die na een aantal vervelende gebeurtenissen haar leven weer langzaam op orde ziet komen. i Marja zit in haar kamer, ze heeft zich net gedoucht en..."
22-10-21
9.3
Met Lede OgenDoor: Lijema
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Beste Vriendin, Betrapt, Camera, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Pijpen, Trio, Vreemdgaan,
" i Ook dit verhaal is geschreven voor iemand anders, het is op verzoek van deze persoon in de tegenwoordige tijd en in de ik vorm geschreven. Het verhaal gaat over een man die met lede ogen moest toezien hoe zijn huwelijk en zijn leven een andere vor..."
17-08-21
9.4
Er Is Altijd Een OplossingDoor: Lijema
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen,
" i Dit is een verhaal die ik voor een man heb geschreven die zeer ongelukkig is met de situatie in zijn huwelijk en uiteindelijk samen met zijn vrouw oplossingen gaat zoeken. Verwacht geen heftige seks scenes met heel veel mensen. Dit is een verhaal..."
30-07-21
9.3
Heb Je Naaste Lief - 2: SlotDoor: Lijema
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen,
" i Jolanda en Martin komen net tot ontdekking dat ze elkaar leuker vinden en er veel meer is dan alleen maar vrienden zijn. i Ze loopt naar hem toe en begint hem te strelen. Wat ben jij een mooie man. Ze zoent hem nu en vraagt zachtjes,..."
10-07-21
9.6
Heb Je Naaste Lief - 1Door: Lijema
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen,
" i Dit is een verhaal van een vrouw die in problemen is gekomen en langzaam haar leven weer oppakt. Dit verhaal is geschreven in twee delen en bouwt zich langzaam op. i Jolanda loopt over straat en ze kijkt om haar heen. Het is niet vree..."
09-07-21
9.4
Een Nieuwe Begin - 3Door: Lijema
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen,
" i Wat begon in mijn hoofd als een enkel verhaal is nu gegroeid tot een serie van drie verhalen. Tijdens de vele corona wandelingen komen de idee n voor steeds nieuwe stukjes eenvoudig naar boven en ik beleef er eigenlijk heel veel plezier mee om He..."
13-06-21
9.2
Een Nieuwe Begin - 2: SlotDoor: Lijema
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Buurman, Buurvrouw, Neuken, Pijpen,
" i Op verzoek heb ik een tweede deel geschreven om dit verhaal echt af te ronden en aan te geven hoe het Herman en Naomi verder is gegaan. Bedankt voor de mooie reacties op deel 1, ik hoop dat ik de verwachtingen waar kan maken in dit tweed..."
22-05-21
9.5
Een Nieuwe Begin - 1Door: Lijema
Reacties: 17
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Buurman, Buurvrouw, Neuken, Pijpen, Trio,
"Herman zit op de bank somber voor zich uit te staren, hij is net thuis gekomen na weer een dag van lang en hard werken. Herman is eigenlijk al ruim anderhalf jaar somber, vanaf het moment dat een of andere idioot, met een borrel op, zijn vrouw, Karin..."
14-01-21
9.3