Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Lijema
Datum: 09-07-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 3004
Lengte: Lang | Leestijd: 30 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Ellie - 8
Dit is het negende deel van het verhaal over Ellie. Mandy is inmiddels verhuisd en Ellie heeft gevoel dat ze haar leven opnieuw op orde moet zien te krijgen omdat haar eerste kind uit huis is gegaan.

Ellie staat met haar handen in haar zij te kijken naar de lege kamer van Mandy. Ze zijn de afgelopen vier weken heel druk geweest maar nu woont haar dochter in haar nieuwe appartement en is haar oude kamer helemaal leeg. Ze vraagt zich weer af wat er nu met de kamer gedaan moet worden maar net als gisteren toen ze hier met Barry stond heeft ze nog geen flauw idee. Uiteindelijk hebben al hun vrienden geholpen om hun dochter te verhuizen en zelfs Richard is met zijn busje een aantal heel nuttig geweest door bijvoorbeeld een bed en meubelen op te halen bij een groot Zweeds bedrijf en met het verhuizen van allerlei spullen bij hen vandaan. Ze hoorde later dat hij zelfs Mandy heeft geholpen met het in elkaar zetten van enkele kasten.

Ze besluit om Yvonne te bellen voor de volgende dag. Ze wil even helemaal weg uit de dagelijkse sfeer en misschien kunnen ze een dagje iets leuks gaan doen.

De volgende dag zitten ze samen ergens te lunchen. Ze hebben elkaar al een aantal keer op een speciale manier aangekeken. Hun eerste zoen toen ze elkaar die dag voor de eerste keer zagen was al intensief en nu denken ze hetzelfde en als zo vaak neemt Yvonne het initiatief, wat doen we hier eigenlijk El? Ze kijkt haar vriendin met een opgewonden glimlach om haar mond aan, Ik zou nu veel liever ergens zijn waar we alleen zijn en samen lekkere dingen kunnen doen. Ellie knikt en zegt zachtjes, ik ook lieverd. Ik begrijp ook niet zo goed waarom we hier zitten.

Alsof ze iets te verbergen hebben gaan ze iets later heel rustig het huis van Ellie binnen. Ze verwachten dat niemand thuis is, Barry is gewoon aan het werk en Karina en Carla zouden vandaag ook weg zijn dus is het heel vreemd dat ze gekreun horen komen uit de huiskamer. De beide vrouwen kijken elkaar verbaasd aan, Barry zou toch niet? Heel zachtjes doen ze de kamerdeur open en ze zijn beide verbaasd wat ze zien. Karina ligt naakt op de bank en Carla heeft alleen nog haar slipje aan. Carla ligt half over Karina heen en zoent haar intensief terwijl ze haar ook aan het vingeren is. Het kreunen dat ze hoorde komt van Karina die het wel kan waarderen waar Carla mee bezig is. Ellie en Yvonne kijken elkaar aan en na even later vraagt Ellie zachtjes, lukt het allemaal?

Als door een wesp gestoken komen de meisjes van de bank onderwijl hun best doen om hun naaktheid met hun armen te verbergen. Karina begint meteen te huilen van schaamte en van angst, er komt in eerste instantie een aantal onsamenhangende woorden en klanken uit haar mond waar Ellie in het begin niet zo veel van kan maken. Als ze iets rustiger wordt kijkt Karina beschaamd naar de grond en komt dan wel uit haar woorden, oké nu weet je het, ik val niet op jongens maar op meisjes. Ik ehhh, ik….. Als je me niet meer wil zien begrijp ik dat en ga ik ook wel hier weg en zal ik ook wel op mezelf gaan wonen. Tranen lopen over haar wang als ze dat tegen haar moeder zegt en dan kijkt ze Ellie aan en ziet iets heel anders dan ze verwacht had. Ze ziet geen boze moeder maar een moeder die heel emotioneel is. Ellie stapt naar haar dochter en omhelst haar en zoent Karina op haar wang, jij gaat nergens naar toe. Het maakt papa en mij helemaal niet uit waar je wel of niet van houdt. Jij bent gewoon onze dochter en we houden van je zoals je bent en we zijn super trots op je en dat blijft gewoon zo of je nou op mannen, op vrouwen of op wat dan ook valt. Dat is jouw keuze en daar hebben wij niets mee te maken. Wij houden heel veel van je precies zoals jij nu bent.

Echt, stamelt Karina, ben je dan niet boos of teleurgesteld? Natuurlijk niet lieverd. Kom kleed je even aan dan kunnen we even praten. Ze kijkt naar Yvonne en die staat ook met haar dochter in haar armen en hebben waarschijnlijk een soortgelijk gesprek. Ze kan zich ook niet voorstellen dat Yvonne er anders over denkt.

Even later zitten ze aan tafel met een kopje thee, Karina en Carla kijken elkaar als Ellie hen de vraag stelt hoe het zo is gekomen. Karina neemt het woord, zoals jullie weten gaan we al een tijdje met ons drieën uit, Mandy en wij. Dat was erg leuk en ik heb in het begin echt geprobeerd om het met jongens te doen maar ik kwam er al snel achter dat ik het niet zo leuk vond. Het zoenen voelde niet zo goed en de seks was eigenlijk ook niet echt lekker. Het voelde niet fijn en het was voor mijn gevoel een beetje geforceerd. We hebben het eerst met ons drieën besproken en later had ik het steeds vaker met Carla over onze gevoelens. Tijdens de gesprekken hoorde ik van haar dat zij eigenlijk hetzelfde had. We hebben het beide echt een aantal keer geprobeerd met een jongen maar het was gewoon niets. Ze kijkt even naar Carla en die zit te knikken als ze de laatste zin zegt.

Dan kijkt ze weer naar haar moeder, een aantal maanden geleden hadden we toch die volleybalwedstrijd op het strand en tijdens de wedstrijd raak je elkaar steeds aan als je een punt scoort en toen we wonnen gaven we elkaar voor het eerst een zoen en we zoende elkaar toen per ongeluk op de mond en toen sloeg eigenlijk de vonk over en wisten we het ineens. Dat voelde namelijk wel goed. Ellie kijkt Yvonne aan, zij waren daar toen bij maar toen hadden beide niets gezien. Karina gaat verder, dat gevoel hadden we gelukkig beide en we zijn daarna aan het experimenteren gegaan en hebben ontdekt dat de seks die we samen hebben wel heel lekker is en uiteindelijk ontdekt dat we echt van elkaar houden. Dat is het en vandaag hebben jullie ons gevonden op de bank.

Ze kijkt haar moeder aan en de gedachten van Ellie vliegen door haar hoofd dus vraagt ze, weet Mandy hiervan? Als Karina knikt, houd zij wel van jongens? Karina moet een beetje lachen, ja van heel veel jongens eigenlijk. Ellie schrikt, hoe bedoel je. Ehmmm, nu schrikt Karina van haar eigen woorden want ze wil haar zus niet verlinken. Tja Mandy is nogal actief en geniet heel erg van nogal wat jongens. Ineens valt het kwartje voor Ellie, is dat misschien de reden waarom ze ineens op zichzelf wilde gaan wonen, vraagt ze. Karine knikt, ja, daar kan ze veel meer haar gang gaan en toen jullie akkoord gingen heeft ze tegen ons gezegd dat wij daar ook terecht kunnen als we samen iets willen doen en jullie en Carla haar ouders thuis zijn. Ellie is gek genoeg ineens gerustgesteld, de reden van Mandy was gelukkig heel anders dan waar ze al die tijd bang voor was.

Yvonne, die al die tijd heel stil heeft zitten te luisteren zegt ineens tegen de meisjes, jullie hadden dit gewoon met ons moeten bespreken dan had je het allemaal niet stiekem hoeven doen en je niet allerlei ideeën in je hoofd hoeven te halen. Liefde tussen twee mensen is het mooiste wat er is en dat moet je koesteren, dat doen wij ook. Wij en jullie ouders zullen het echt niet veroordelen en dat kunnen we niet eens. Ze kijkt even Ellie aan die meteen knikt, Ellie en ik kwamen vandaag hier om zelf even van elkaar te genieten. WAAAT, zowel Karina als Carla schreeuwen dit, jullie samen en wat vinden onze vaders daarvan, vraagt Carla meteen. Yvonne moet lachen, die vinden het heel fijn om te zien als we niet met één van hen bezig zijn. Niet zo geschokt kijken meisjes, we komen sinds die keer op het naaktstrand af en toe bij elkaar om van elkaar te genieten en soms doen Ellie en ik het samen maar niet zo vaak. Het is veel fijner om het samen met onze mannen te doen.

De meisjes zijn even stil en kijken elkaar even aan en dan vraagt Karina aan Ellie, van elkaar te genieten? Dat betekent dat jij het af en toe met Carla’s vader doet en Yvonne met pa? Ja en soms met een andere man want we zijn inmiddels met ons zessen. Zeven, zegt Yvonne, vergeet Richard niet.

Ze hebben hierna een heel openhartig gesprek waarin Ellie summier verteld over het boekje van haar moeder, over haar eigen verlangens en over haar zoektocht naar zichzelf, Yvonne verteld ook iets over haar verleden en hoe zij en Robert ertoe zijn gekomen om het soms met andere te doen. De meisjes hebben elkaar al een aantal keer aangekeken en zijn steeds rustiger geworden. Ze begrijpen nu dat het goed is dat ze samen een relatie hebben en dat ze het niet meer stiekem hoeven te doen. Ze moeten alle vier lachen als Karina haar armen om de nek van Carla slaat, haar een zoen op haar mond geeft en tegen haar vriendin zegt, dit kunnen we nu gewoon doen, want wat zij allemaal uithalen daar kunnen wij nog wat van leren.

Met een blij gezicht staat Karina enkele uren later op van tafel, ze heeft een tijd met haar ouders zitten te praten en wil nu naar bed gaan, ik ben zo blij hoe het gelopen is, verzucht ze. Ze wil haar vader een zoen geven maar haar beide ouders zijn ook opgestaan en het wordt een knuffel met hun drieën, je bent gewoon stom dat je het verzwegen hebt. Had je een hoop stress gescheeld. Karina kijkt haar vader aan en knikt, jahaah dat weet ik nu wel maar ik wist toch helemaal niet hoe jullie zouden reageren en ik wilde jullie gewoon geen pijn doen. Barry moet lachen, dat zeg ik stommie, nooit voor een ander denken maar dingen gewoon bespreken. Karina knikt als ze wegloopt naar haar bed en ze zegt over haar schouders, en ik ben ook blij dat ik de kamer van Mandy krijg en dat mijn kamer een studeerkamer wordt.

Als Karina de kamer uit is zegt Barry meteen, die kamer moet je wel heel snel bespreken met Mandy, we willen haar ten slotte niet kwetsen. Ga ik snel doen lieverd. Ellie pakt haar man beet en begint hem te zoenen en even later zitten ze op de bank en praten ze nog een tijdje over hun dochters. Ellie geeft haar man af en toe een zoen en dan gaat ze ineens op zijn schoot zitten met haar knieën aan beide kanten van Barry. Ze zoent hem heel intensief en ze worden beide heel erg opgewonden. Kom, kreunt Ellie, ik heb zin in je. Hoe lang heb je nodig? Niet, ga maar gewoon met me mee, ze zoent haar man weer intensief en dan staan ze samen op van de bank en gaan naar hun slaapkamer.

Ze kleden zich uit terwijl ze naar elkaar kijken, weer valt het Barry op hoe mooi ze is en dat zegt hij ook tegen haar, je bent zo mooi. Ellie glimlacht als hij dat zegt, ik vind jou ook heel mooi, kom lieverd en weer zoenen ze een hele tijd. Barry wil haar gaan verwennen als Ellie op bed gaat liggen maar dat wil ze niet, kom lieverd, kom bij me. Ze trekt Barry over haar heen en leidt zijn lul naar de goede plaats, ja neuk me, neem je vrouw. Barry begint haar te neuken maar dat is niet voldoende, harder lieverd, neuk me harder. Barry neukt haar harder dan hij ooit gedaan heeft en ze geniet ervan en als ze zichzelf aanraakt komt Ellie ook heel snel klaar. Barry merkt dat hij ook begint klaar te komen maar wordt gestopt door Ellie omdat ze hem uit zich duwt. Ze draait op haar zij, laat één been recht liggen en trekt de andere op om zo haar kont aan te bieden, kom lieverd, neuk me.

Het is een positie die ze samen nog nooit hebben gedaan dus Barry kijkt even verbaasd maar herpakt zich al snel en duwt zich weer naar binnen en begint haar te neuken. Hij heeft haar stemming gevoeld en daarom neukt hij haar direct al veel harder dan normaal maar dat is niet genoeg voor haar, neuk me harder, kreunt ze weer. Weer raakt ze zichzelf aan en weer komt ze klaar en Barry geniet van zijn vrouw en begint ook klaar te komen. Als hij er bijna is zegt Ellie ineens, kom over me heen lieverd en duwt hem naar achteren en draait zich een beetje verder op haar buik. Barry doet zijn ogen dicht komt heerlijk klaar en spuit diverse stralen over haar rug en billen. Omdat hij altijd zo uitbundig klaar komt doen ze dit niet zo vaak en spuit hij in haar kutje of in haar mond. Als hij zijn ogen open doet ziet hij meteen wat hij heeft aangericht. Ellie zit onder zijn zaad maar ze kijkt hem tevreden aan, pak even een handdoek schatje?

Als ze een beetje schoon is gaat ze met haar rug op de handdoek liggen en trekt Barry over haar heen en begint met hem te zoenen. Ik hou zoveel van je, zegt ze zachtjes tegen hem tussen twee zoenen door. Barry geeft geen antwoord maar zijn lichaamstaal doet het voor hem. Het is heel duidelijk dat Ellie alles voor hem is en terwijl ze zo liggen te zoenen worden ze beide weer opgewonden. Langzaam begint Barry weer hard te worden en wil dan weer gaan neuken. Ellie doet haar benen van elkaar zodat Barry er tussen in kan gaan liggen en dan duwt hij zich weer naar binnen. Weer begint hij haar hard te neuken. Hij ligt gewoon in de missionaris positie op haar te neuken en ze genieten van elkaar. Zoals altijd genieten ze van elkaar. Ze gaan in elkaar op door lekker hard te neuken en steeds met elkaar te zoenen. Ineens stopt Ellie haar man en duwt Barry een beetje weg, ze gaat op haar zij liggen en Barry wil ook gaan liggen maar weer stopt ze hem. Wacht even lieverd, ga naast het bed staan. Ellie trekt haar benen op en manoeuvreert naar de rand van het bed en biedt haar kont aan, kom neuk me, zegt ze terwijl ze Barry aankijkt. Die weer een beetje een beetje verbaasd is duwt zijn lul weer naar binnen.

Barry begint weer te neuken. Harder lieverd, en als Barry harder gaat neuken hoort hij Ellie kreunen, nog harder. Hij doet het maar hij weet ook meteen dat hij dit niet zo lang kan volhouden ondanks dat het de tweede keer is vanavond maar dat is niet erg want hij ziet dat Ellie met haar hand naar haar beneden gaat en even later komt ze schokkend klaar terwijl Barry haar gewoon blijft neuken en net voordat hij gaat komen hoort hij, kom op mijn borsten lieverd. Ze moeten even manoeuvreren maar dan trekt Ellie haar man naar een hoogtepunt en spuit hij zijn zaad over zijn vrouw en weer is het uitbundig en maakt hij er een rommeltje van. Het is zelfs in haar gezicht gekomen maar hij ziet dat zij ook aan het genieten is en als hij klaar is neemt ze zijn lul nog even in haar mond om hem schoon te maken maar ze weten beide dat ze dat niet zo lang hoeft te doen omdat Barry nadat hij is gekomen altijd erg gevoelig is en het al snel niet meer lekker is.

Ellie pakt de handdoek weer en maakt zich schoon. Barry wil naar de douche lopen maar Ellie trekt hem weer over haar heen en begint weer met hem te zoenen. Vanavond is precies zo gelopen als ze van tevoren bedacht heeft en in stilte bedankt ze haar vriendinnen. Barry begrijp het alleen niet en vraagt daarom, wat was dit nu? Je was verleden keer zo boos toen Richard dit deed, iets met een neukpop en zo! Ellie kijkt haar man aan, dat klopt maar ik heb dit besproken met Miranda en Yvonne en die vonden dat ik me niet zo moest aanstellen want ze zeiden dat je er ook van kan genieten en dat heb ik zojuist met je uitgeprobeerd en het klopt, als je meegaat in de flow dan kan het ook heel lekker zijn. Barry moet lachen, ik dacht dat vrouwen het nooit over seks hebben. Je moest eens weten waar we het allemaal over hebben. Weer zoenen ze even, eeehhh Bar, zou jij het gek vinden als we het nog een keer gaan proberen met Richard? Zoals gewoonlijk wordt Ellie rood als ze zoiets zegt. Barry haalt zijn schouders op, ik wil het wel maar ik dacht dat jij het niet wil, wat zei je ook weer, nooit meer met die gast of zoiets.

Ellie haalt haar schouders op, dat heb ik inderdaad gezegd maar hij heeft zoveel gedaan voor Mandy en die is daar zo blij mee dus ik dacht dat we hem wel een keertje kunnen uitnodigen voor een etentje en misschien kunnen we daarna, ehm iets anders doen. Weer krijgt ze een rood hoofd. Barry moet lachen en zoent haar weer, ik vraag hem te komen eten en dan zien we wel. Ellie zegt zacht, wel één voorwaarde, je blijft er dit keer wel bij hoor! Barry knikt want dat had hijzelf ook al bedacht.

Wil je dit echt, Richard vraagt het aan Barry maar hij kijkt Ellie aan en die knikt heel voorzichtig. Barry die het ziet gebeuren zegt tegen hem, ze wil het echt en misschien kan jij je grote mond eens een keer kan gebruiken om mijn vrouw te verwennen in plaats van altijd maar die zogenaamd grappige opmerkingen te maken. Richard kijkt hem lachend aan, je moet anders wel vaak lachen om die zogenaamde grappige opmerkingen. Even later staan ze met hun drieën naakt in hun slaapkamer en kijken ze elkaar even aan maar dan kijkt Richard even naar Barry, stapt dan op Ellie af en begint haar voorzichtig te zoenen en daarna staan ze even intensief te zoenen. Even later duwt hij haar heel voorzichtig naar en op het bed en zorgt dat ze lekker ligt zodat hij haar eerst weer kan zoenen, dan langzaam via haar lichaam en haar borsten naar beneden gaat. Barry staat het even te bekijken en hij merkt dat hij er toch iets van vind als Ellie zo met een andere man staat te zoenen. Ze zal dit op de andere avonden ook doen maar om er zo naar te kijken zonder zelf iets te doen is toch weer anders. Hij ziet dat Richard tussen de benen van Ellie ligt en haar daar gaat verwennen en daarom gaat hij ook op het bed zitten en begint haar te zoenen en te strelen, met zijn handen en zijn mond zoent hij haar en af en toe zoent hij haar borsten of zuigt op haar tepels.

Ellie ligt te genieten van de twee mannen die met haar bezig zijn, wat Richard tussen haar benen doet is heerlijk en dat zorgt dat ze al bijna klaarkomt en dat wordt versterkt door haar man die bezig is met haar bovenlichaam. De gecombineerde actie van de beide mannen duwt haar al snel over het randje en voor de eerste keer komt ze heel heftig klaar. Alsof ze het hebben afgesproken doen ze even rustig aan maar gaan dan weer door tot ze voor de tweede keer heftig klaarkomt, zo heftig dat ze Richard weg moet duwen. Ze kijken elkaar even aan en moeten even lachen. Richard kijkt naar Barry, zie je dat ik ook iets anders kan met mijn grote mond. Barry moet lachen maar voordat hij iets terug kan zeggen komt Ellie in actie, ze maakt plaats voor Richard en vraagt aan hem om op haar plek te gaan liggen, ze zoent even met Barry en begint Richard dan even te pijpen totdat hij zo opgewonden is dat zijn lul hard boven zijn lichaam staat. Ze kijkt Barry even aan als ze over zijn vriend heen stapt, zijn lul pakt en zich langzaam laat zakken. Nu zoent ze met Richard en beweegt haar onderlichaam over zijn lul.

Barry weet wat de bedoeling is en bereidt zich voor en al snel stapt hij over hun beide heen en begint zijn vrouw te penetreren in haar kontje. Ellie heeft het al een aantal keer meegemaakt maar iedere keer is het een heerlijke ervaring genomen te worden door twee mannen. Ze voelt Richard onder haar te bewegen en Barry is haar lekker aan het neuken in haar kont. Omdat ze al gevoelig van haar eerdere orgasmes komt ze al snel voor de eerste keer klaar maar dit keer stoppen de mannen niet en gaan gewoon door met neuken. Ellie ontploft een aantal keer bovenop Richard en voelt dat Barry ook zover is en die trekt zich terug, doet zijn condoom af en trekt nog een aantal keer en spuit zijn sperma over de kont en rug van Ellie. Terwijl hij wegloopt om een handdoek te pakken voelt Ellie dat Richard ook klaarkomt maar ze wil niet dat hij in haar spuit dus gaat ze snel omhoog en trekt hem verder af. Ze ziet in zijn ogen dat hij eigenlijk wil dat ze het met haar mond doet maar dan doet ze niet en ze moet in zichzelf lachen om zijn gezichtsuitdrukking. Toch komt hij ook heftig klaar en spuit zijn eigen buik onder.

Na iets gedronken te hebben beginnen de mannen weer aan haar te zitten, Ellie kan zien dat ze weer zin hebben, beide beginnen alweer aardig hard geworden. Ze gaat op haar knieën zitten en wenkt beide mannen. Die gaan bij haar staan en om en om begint ze de mannen te pijpen. Al snel zijn ze beide weer helemaal opgewonden. Ellie staat op en kijkt naar Barry, mag ik even met je vriend? Als hij knikt zegt ze, niet weggaan hoor want ik wil jou mee laten doen en af en toe lekker pijpen. Weer knikt Barry. Dan kijkt ze naar Richard, laat mijn man nu maar eens zien wat je de vorige keer deed? Richard kijkt verbaasd en kijkt even vragend naar Barry en die zegt, je hoort wat de baas zegt, dus je moet even aan de slag. Richard knikt alleen, pakt Ellie beet en begint inderdaad te doen wat hij al eerder gedaan met haar gedaan heeft. Even kort zoenen en dan wordt ze op bed gelegd en begint hij haar te neuken. Hard en dwingend en in verschillende posities, Barry kijkt het aan en ziet ook hoe Ellie aan de standjes kwam die ze een paar dagen geleden samen hebben gedaan. Richard neukt Ellie inderdaad door het hele bed heen en hij kan zien dat ze dit keer wel aan het genieten is. Maar hij blijft niet passief staan te kijken maar laat zich daar waar het kan pijpen door zijn vrouw.

Na een tijdje vindt Ellie het genoeg en neemt vanaf dan het initiatief, ze duwt Richard even weg en gaat op haar knieën zitten, expres gaat ze met haar benen iets wijder zitten en maakt haar rug hol, zo kunnen beide mannen goed zien hoe haar mooie kont, heupen en benen maximaal tot hun recht komen. Ze kijkt half achterom, doe je best voor de finale Richard en tegen haar man, kom lieverd, kom voor me zitten, ik wil je pijpen. Ze let goed op Richard en probeert in te schatten wanneer het moment is dat hij klaar gaat komen en tegelijkertijd pijpt ze haar man en hem kent ze zo goed dat ze een beetje kan sturen wanneer hij klaarkomt. Als Richard begint te kreunen duwt ze hem weg en gaat op haar knieën naast het bed zitten, bijna precies op de plek waar ze de tweede ronde begon, ze kijkt beide mannen aan, kom spuit mijn gezicht vol. Beide zijn zo opgewonden en staan al snel op de juiste plek en beginnen aan hun lul te trekken voor de finale. Ellie helpt ze waar ze kan door af en toe hun lul of hun ballen te likken of even in de mond te nemen en dan begint Barry als eerste te spuiten en ondanks dat het de tweede keer is spuit hij diverse stralen over haar gezicht en net als hij klaar is komt Richard ook klaar en hij spuit er ook lekker veel sperma bij. Ellie veegt haar ogen een beetje schoon zodat ze iets kan zien, neemt eerst de lul van Barry even in haar mond om te zuigen maar dat doet ze maar even en dan draait Ellie al snel naar Richard en zuigt daarna uitbundig op zijn lul. Hij vindt het heerlijk daarom doet ze dat een stuk langer.

Geef even die handdoek, zegt Ellie in het algemeen en Richard pakt hem voor haar. Terwijl ze haar gezicht een beetje schoonmaakt kijkt ze beide mannen aan. Die zijn nog steeds verbaasd, vooral Barry begrijpt er niets van. Ellie staat op en zegt, Miranda zei verleden keer toen we er over hadden dat het af en toe heel lekker om lekker hard geneukt te worden maar dan moet je er wel gewoon aan toegeven. Ze zei letterlijk, je lekker hard laat neuken en er niet bij na te denken en inderdaad heb ik nu ook gemerkt dat zo geneukt en ondergespoten worden soms heerlijk is. Richard moet een beetje lachen, ja Miranda vindt dit zeker lekker. Het is een losse opmerking en Barry en Ellie hechten er op dat moment niet zo veel waarde aan.

Het is nog even gezellig als ze allemaal gedoucht zijn maar Richard moet eigenlijk al snel weer weg. Barry omhelst zijn vrouw als ze weer alleen zijn, soms begrijp ik niets van je ondanks dat we al heel lang samen zijn maar ik kan wel genieten hoe je steeds meer vrij wordt met je lichaam en dan bedoel ik niet alleen in bed of met andere. Je bent nu in zijn geheel veel vrijer en zit veel beter in je vel. Ellie zoent hem, dat heb je goed gezien en ik voel me er uitstekend bij. Ik denk dat het allemaal door Yvonne komt, zij maakt, doordat ze steeds met me praat, dat ik steeds meer zelfvertrouwen krijg. Als Barry knikt vraagt Ellie, hoe vond jij het vandaag? Ik vond het even moeilijk toen je zo met hem aan het zoenen was en ik er gewoon bij stond maar bedacht me toen dat ik dat ook doe met Yvonne en Miranda en je hebt me twee keer heerlijk laten klaarkomen dus ik vond het uiteindelijk ook heel fijn vanavond.
Lees verder in: Ellie - 10
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Romantisch sexverhalen!
 
Dat Was Een Klap - 6Door: Tdid
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Mijn lieve tante Jans zit nu naast mij aan mijn bed en heeft mijn hand vast. Ze streelt zachtjes mijn hand en arm. En dan een vinger die schrijft . Heb je pijn En wat heb je nou precies . Dan beantwoord k mijn tante haar vragen. Nee ..."
18-07
9.7
Ellie - 10Door: Lijema
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
" i Dit is het tiende deel van het verhaal over Ellie. De zoektocht van Ellie naar zichzelf gaat gewoon door en ze neemt steeds meer zelf het initiatief. i Ze zitten met hun drie n in de kamer. Barry zit naar het nieuws te kijken, Ellie ..."
17-07
9.2
Dat Was Een Klap - 5Door: Tdid
Reacties: 10
Lengte: Lang
"Er gaan een paar dagen voorbij, ik eet goed en doe mijn best met bewegen. Hetgeen steeds beter gaat en ik minder wiebelig op mijn benen sta. Ik geniet van de momenten dat Natasha bij me langs komt. En wij kunnen praten. Mijn zicht wordt steeds beter ..."
17-07
9.6
Dat Was Een Klap - 4Door: Tdid
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
"Hoelang k geslapen heb weet ik niet meer, ik ben het gevoel van tijd helemaal kwijt. Uren lijken dagen en dagen lijken weken. Maar ik voel me fris en goed. Ik voel rond mijn bed. En elke keer als ik wakker word is het licht minder fel en ..."
16-07
9.6
Dat Was Een Klap - 3Door: Tdid
Reacties: 12
Lengte: Lang
"Die avond komt er niemand meer bij me langs. En probeer de feiten op een rijtje te zetten. Ik ben dus verbrand in mijn gezicht, en aan 1 kant zeker blind en waarschijnlijk ook doof. Misschien dat er nog iets van gehoor terug komt, maar dat valt t..."
15-07
9.5
Dat Was Een Klap - 2Door: Tdid
Reacties: 7
Lengte: Lang
"Hoelang dat gevoel weg is geweest weet ik niet. Als mijn gevoel terug komt, lig ik in een bed, met mijn hoofd op een kussen. En ik voel een verband om mijn hoofd. Wederom probeer ik aan mijn hoofd te voelen met mijn handen. Maar wederom wo..."
15-07
9.5
Dat Was Een Klap - 1Door: Tdid
Reacties: 10
Lengte: Lang
" i Mede auteur en hele goede schrijver Dannyboy zette een tijdje geleden een uitdaging op deze site schrijf eens een verhaal over slechthorendheid en of slechtziendheid. En daar heb ik er al diverse van mogen lezen. Geschreven door..."
14-07
9.4
De Wedergeboorte Van De Lust - 27: De Romant...Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lust, Neuken, Pijpen, Plagen,
" Mijn auto vervoert me in de juiste richting. Mijn pik is stijf en lijkt mij de weg te wijzen. Ik heb zin in mijn gastvrouw, enorm veel zin in deze wonderschone opwindende vrouw. Vanaf het eerste moment dat ik haar op de luchthaven zag, geniet ik..."
13-07
9.7
Ellie - 9Door: Lijema
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
" i Dit is het negende deel van het verhaal over Ellie. Mandy is inmiddels verhuisd en Ellie heeft gevoel dat ze haar leven opnieuw op orde moet zien te krijgen omdat haar eerste kind uit huis is gegaan. i Ellie staat met haar handen in ..."
09-07
9.4
Het Kasteel - 35Door: Borrie70
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende ochtend aten we met zijn allen ontbijt in de grote salon en als ik zo om me heen keek, zag ik meerdere vermoeide gezichten en wist dat Sanne en ik niet de enigen waren, die nog lang met elkaar bezig zijn geweest. De familie, en ..."
08-07
9.7
 
Klik hier voor meer...