63.206 Gratis Sexverhalen
RubenDeWolf
RubenDeWolf
Helaas, dit profiel bevat (nog) geen persoonlijke boodschap.
Hoogste Cijfer: Ruben In Texas - 15
Meest Gelezen: Kayla En Haar Broertje - 1
Aantal Verhalen: 26
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN RubenDeWolf
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Kayla En Haar Broertje - 3Door: RubenDeWolf
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Zus, Tiener,
"De volgende dag waren Kayla en Niek nog steeds alleen thuis. Hun ouders waren nog op de beurs in Antwerpen. Het was een uur of 11 toen Kayla haar bed uitging om te ontbijten. Ze had een oversized shirt aan, verder niets. In de woonkeuken schonk ze ee..."
24-05-24
9.1
Ruben In Texas - 20Door: RubenDeWolf
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend aan de ontbijttafel was er geen Noah. Ruben praatte met Catherine en af en toe met Jake. John was alweer druk met andere dingen. Het voelde raar voor Ruben. Noah was voor hem zolang hij daar was zijn maatje geweest. Noah was er al..."
23-05-24
9.7
De Gym Stagiair - 3Door: RubenDeWolf
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gymles, Stagiair, Tiener,
"Vrijdags had ik Milan alleen van veraf even gezien. De dag ging snel voorbij. Regelmatig dacht ik terug aan dat moment in de douche van de gymzaal. Direct uit school moest ik werken bij de appie. Toen ik me omkleedde was er verder niemand in de locke..."
18-03-24
9.5
De Gym Stagiair - 2Door: RubenDeWolf
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Leraar, School, Stagiair, Tiener,
"De volgende schooldag vloog voorbij. Ik had amper meer aan Milan gedacht, tot ik hem ineens tegenkwam in de gang terwijl ik naar de laatste les liep. Ik wist niet zo goed hoe ik me moest gedragen. Yo, fijn weekend alvast man Zei hij met een glimlach..."
07-03-24
9.6
De Gym Stagiair - 1Door: RubenDeWolf
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Leraar, School, Stagiair, Tiener,
"Het was donderdagmiddag. We hadden pauze en zaten als klas verspreid door de kantine en het plein. Zoals elke pauze zat eigenlijk iedereen op z n telefoon te kijken. Scrollen op instagram, TikToks kijken, Snaps versturen en als er onder schooltijd ee..."
06-03-24
9.5
Kayla En Haar Broertje - 2Door: RubenDeWolf
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Gay, Neuken, Pijpen, Tiener, Zus,
"De week was verder normaal voorbijgegaan. Tim en Charlene hadden best goed gereageerd toen ze hoorden over de gebeurtenissen rond Niek. Wel hadden ze een gesprek gehad met de school. Frederique en haar zusje Isabelle zijn voor vier weken van school g..."
05-03-24
9.3
Ruben In Texas - 19Door: RubenDeWolf
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broers,
"Het is de volgende ochtend en Ruben wordt wakker van de deur die opengaat. Noah komt binnengelopen en wenst Ruben een goede morgen. Ruben wrijft de slaap uit zijn ogen en gaat iets anders in bed liggen. Noah heeft alleen een boxer aan. Het licht van ..."
22-02-24
9.5
Kayla En Haar Broertje - 1Door: RubenDeWolf
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Broer, Satisfyer, Tiener, Zus,
"Het is vijf uur als Kayla met haar vader Tim thuiskomt van hockey. Tim parkeert de grote Volvo in de carport. Kayla pakt haar tas met hockeyspullen uit de kofferbak en ze lopen naar het huis. De grote voordeur wordt geopend en ze stappen naar binnen...."
13-02-24
9.3
Ruben In Texas - 18Door: RubenDeWolf
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Twink,
"Ruben wordt wakker van een straal zonlicht die langs de gordijnen van het motel glipt. Hij wrijft even in zijn ogen. Dan merkt hij ineens een warm en fijn gevoel bij zijn pik. Hij kijkt naar beneden en zit een bult onder de dekens die zachtjes op en ..."
02-02-24
9.2
Ruben In Texas - 17Door: RubenDeWolf
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Hotel, Twink,
"Ruben en Mees praten een beetje terwijl ze wachten op hun eten. Mees verteld dat hij een heel dubbel gevoel heeft. Aan de ene kant wil hij heel graag weer naar huis toe maar aan de andere kant is het leven in de USA ook een fantastische ervaring. Rub..."
23-01-24
9.4
Ruben In Texas - 16Door: RubenDeWolf
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Hotel, Tiener, Twink,
"Ruben en Mees lopen een restaurant binnen en gaan aan een tafel zitten. Het is zo n typische American diner met van die leren bankjes. Ze krijgen meteen een menukaart van de serveerster en kijken waar ze zin in hebben. Ze bestellen frietjes, burgers ..."
11-01-24
9.6
Ruben In Texas - 15Door: RubenDeWolf
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Bus, Tiener, Twink,
"Het is vroeg in de ochtend als Ruben opstaat en de laatste spullen in zijn tas stopt. Ruben loopt de badkamer in en hoort dat de douche van Jake en Noah ook aan staat. Hij zet zijn douche aan en schopt zijn oranje Calvin Klein boxer in de hoek. BR..."
21-12-23
9.7
Ruben In Texas - 14Door: RubenDeWolf
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Het is zondagmiddag en Noah en Ruben komen de oprijlaan van de farm opgereden. In de auto hebben ze over de geile belevenissen van afgelopen morgen en nacht gepraat. Noah parkeert zijn truck in de grote garage, pakt hun tas en ze lopen naar binnen. ..."
11-12-23
9.6
Ruben In Texas - 13Door: RubenDeWolf
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Logeren, Twink, Vrienden,
"Riley, Noah en Ruben lopen de villa binnen en gaan naar Rileys kamer. In hun boxers ploffen ze op zijn bed neer. Riley ligt in het midden en wordt zodra ze liggen door Ruben en Noah geknuffeld. Beiden zijn druk bezig met hun handen Rileys knappe lich..."
08-11-23
9.6
Ruben In Texas - 12Door: RubenDeWolf
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Boerderij, Trio, Twink,
"Het is zaterdag. De jongens hebben het laat gemaakt vrijdagnacht dus ze slapen allemaal uit. Ruben wordt ruig uit zijn slaap gehaald door geduw aan zijn schouder. Ruben opent zijn ogen en ziet Jake staan. Jake heeft geen shirt aan en draagt een losse..."
28-10-23
9.6
Ruben In Texas - 11Door: RubenDeWolf
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broers, Twink,
"Ruben en Noah worden wakker van de zonnestralen die door de ramen het bed opwarmen. Ze kijken elkaar aan en geven elkaar een zoen. Good morning Noah vraagt of Ruben lekker heeft geslapen. Heerlijk Jij Vraagt Ruben. Noah geeft aan dat hij ook lekke..."
19-10-23
9.6
Ruben In Texas - 10Door: RubenDeWolf
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Twink,
"Na weer een korte nacht zit iedereen aan de ontbijttafel. Als het eten op is rijden de jongens met John naar de machineschuur. Daar pakken ze weer de voertuigen en rijden ze richting het laatste grote veld. John en Jake in de oogstmachine en Noah en ..."
09-10-23
9.5
Ruben In Texas - 9Door: RubenDeWolf
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broers, Twink,
"De wekker gaat. Noah en Ruben schrikken er wakker van. Het is nog heel vroeg en ze waren laat gaan slapen. Een kort nachtje dus. Beneden horen ze al gerommel. Ruben geeft Noah een kus en zegt goedemorgen. Dan vliegt de deur open. Een volledig aangekl..."
04-10-23
9.5
Ruben In Texas - 8Door: RubenDeWolf
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broers, Twink,
"Het is zaterdagmorgen. Ruben en Noah zijn behoorlijk brak. Jake loopt hun kamer binnen om ze wakker te maken. Hij zegt dat de oplossing voor de brakheid is om meteen een frisse duik te nemen in het zwembad en dan te ontbijten. Noah en Ruben besluiten..."
02-10-23
9.5
Ruben In Texas - 7Door: RubenDeWolf
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Plas, Plassen, Twink,
"Het is vroeg wanneer Ruben met de familie Crawford aan de ontbijttafel zit. Catherine moet werken, Noah en John moeten een aantal schapen inenten en Jake zal Ruben vandaag leren trekker rijden en instructies geven over de machines. Als het ..."
27-09-23
9.3
Ruben In Texas - 6Door: RubenDeWolf
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Twink,
"Na de openbaring van Ruben over het pijpen van zijn broertje vraagt Noah of Jonas dan ook gay is. Ruben verteld dat Jonas hetero is. En dat hij geen toestemming had gevraagd aan Jonas omdat ze beide dronken waren en drugs op hadden. Noah vraagt of Ru..."
25-09-23
9.5
Ruben In Texas - 5Door: RubenDeWolf
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broers, Truth Or Dare, Twink,
"Na uren te hebben gereden stuurt Jake de pick up truck de oprijlaan van de farm op. Crawford Homestead staat op een bord boven de oprijlaan. Echt zo n typische houten poort, die bijna alle boerderijen in Amerika hebben. Jake parkeert de a..."
21-09-23
9.3
Ruben In Texas - 4Door: RubenDeWolf
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Twink,
"Het motel heeft twee verdiepingen. De luxe tweepersoonskamer zit op de tweede verdieping. Ruben en Noah lopen de trap op en openen de kamerdeur. Een groot tweepersoonsbed, een grote televisie aan de muur en een airco die de kamer lekker koel houdt. Z..."
19-09-23
9.3
Ruben In Texas - 3Door: RubenDeWolf
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Twink,
"Het vliegtuig is geland op Houston airport, Ruben kijkt uit het raampje en ziet het Amerikaanse vliegveld. Dan is het tijd om op te staan en de handbagage te pakken. Ruben loopt achter zijn stoel buren het vliegtuig uit. Terwijl ze in de ri..."
17-09-23
9.4
Ruben In Texas - 2Door: RubenDeWolf
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Tiktok, Twink,
"Het is zo ver De koffers staan klaar en Ruben geeft Jonas nog een laatste knuffel voordat Ruben door zijn vader naar Schiphol wordt gebracht. Op Schiphol geeft hij zijn vader een knuffel, ze laten een traan, en dan staat Ruben er echt alleen voor. ..."
13-09-23
9.4
Ruben In Texas - 1Door: RubenDeWolf
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Broers,
"Ruben is 21 jaar, een aantal jaar geleden was zijn leven zoals die van vele anderen. Hij woonde met zijn ouders en zijn twee jaar jongere broertje Jonas in de randstad. Hij volgde een opleiding, had een bijbaantje bij de Appie en had een vriendje, Bj..."
10-09-23
9.0