Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Appolonia
Appolonia
Apollonia schrijft softporno met een verhaal. In dit geval een spionageroman. Hierdoor gaat het niet permanent over seks, mijn excuses.

"Honing", "Fragment" en "Opleiding tot verleidster" zijn samen één verhaal. Het verband wordt duidelijk naarmate het verhaal vordert.

Ik hoop een filmproducent te vinden die dit scenario wil verfilmen.

----------------------------

Ik ben dus begonnen met het vervolg op "Honing", genaamd "Melk". Zelfde personages, enkele nieuwe gezichten. Er zijn verschillende parallelle verhaallijnen.
Melk herneemt het verhaal, enkele maanden vóór de epiloog van Honing. Storm is ondertussen gerekruteerd door het C.E.C. als alliantielid, en zal ingezet worden op zijn eerste missie. Deborah is veroordeeld voor moord en bendevorming en zit in de gevangenis. Francis zit aan lagerwal en voorziet in zijn levensonderhoud door een zelfbedachte behandeling tegen Cellulitis aan de man, i.c. vrouw, te brengen.

 '

Hoogste Cijfer: Honing - 6: Het Opleidingslokaal
Meest Gelezen: Melk - 1: Cellulitisbehandeling
Aantal Verhalen: 69
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 21
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 5
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Melk - 14: Storm, Honey En LaetiziaDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Nicht,
" Honey, ik ben dingen te weten gekomen tijdens de uitstap met Magnus. Ik denk dat het relevant is voor de missie. Ha zei Honey net niet schamper. Ten eerste. Ze zijn niet op huwelijksreis. Dat is een dekmantel. Blijkbaar ma..."
17-07-24
8.2
Melk - 13: PijnDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Bdsm, Handboeien, Kort, Latex, Pijn,
" Je zal boeten sprak de zwartharige gemaskerde vrouw. Waarom Wat heb ik u misdaan kreunde Emma. Dat weet je best, onnozel wicht schreeuwde de vrouw. Emma, die op haar buik, naakt, vastgebonden op de tafel lag, prob..."
15-07-24
7.5
Melk - 12: Het WijnbordeelDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Bordeel, Kort,
"Hij schraapte zijn keel. Zeg, Magnus, we zijn nu al een tijdje onderweg. Wat is dat zogenaamde best bewaarde geheim van jou Geheim Heb ik dat gezegd Voor jou heb ik geen geheimen, soulmate. Dankje Magnus. Ik voel me vereerd. ..."
11-07-24
7.6
Melk - 11: De HuwelijksconsulenteDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" Laetizia, je hebt gelijk, hier zitten we rustig. En buiten het bereik van het lawaai aan het zwembad. Precies. Baby tje slaapt hiernaast. Honey, wat fijn dat je consultatie wil houden voor mij. Laetizia, even puntje..."
10-07-24
7.7
Melk - 10: Nacht & De Vierde HandDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Ikea,
" b Nacht b Wat heb jij geleerd van Magnus Honey zat rechtop tegen het beddeneind, in haar rode satijnen nachtjapon. Storm had zich al onder de dekens gevleid. Toffe kerel. Hij h ft het voor jou. Je bent ..."
08-07-24
8.1
Melk - 9: GastrogenieDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken,
"Ze stonden met z n vieren in de voor de rest lege kraaknette roestvrijstalen restaurantkeuken. Storm, mevrouw Honey, ik doe dit nooit of te nooit met gewoon volk. Jullie liggen me wel, en er is verder niemand in dit hotel met wat cultureel..."
05-07-24
8.6
Melk - 8: MagnusDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Restaurant,
" Ik ken u van TV, denk ik. Storm speelde de na eve toerist die een incognito BV meent te herkennen op een reisbestemming. Hij wilde net samen met Honey de geafficheerde menukaart van het hotelrestaurant inspecteren, toen heel toevallig de..."
04-07-24
8.0
Melk - 7: Op De KamerDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel,
"Op de kamer gekomen, sloop Honey onmiddellijk langs alle muren en inspecteerde telefonie, televisie, meubels, stopcontacten, tot en met de matrassen. Zo we zijn binnen. Even uitrusten. Storm was enigszins opgewonden door de tople..."
02-07-24
7.8
Melk - 6: Grand Plaza HotelDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Hotel, Kort, Topless,
" Wij hebben een reservatie voor een kamer voor twee personen, op naam van Storm. Meneer Storm Ik kijk even na zei de receptioniste die zich topless vooroverboog. Storm kon zijn niet geheel begrijpende blik niet van haar pronte boezem ..."
30-06-24
7.6
Melk - 5: Alix Op Kantoor StormDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kantoor,
" b Alix op kantoor Storm b In beige mantelpak met bijpassende Birkin handtas, stapte Alix compleet onaangekondigd het ruime kantoor van Storm binnen. Hij keek oprecht verrast op. H , wat doet u Alix Dag Storm, ik hoop dat ik niet..."
27-06-24
8.7
Melk - 4: DoofDoor: Appolonia
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Hotel, Klaarkomen,
"Hij daverde van de zenuwen. Zij ook. Ze gingen het doen. Ze hadden mekaar op het ministerie al weken aan een stuk opgegeild. In het begin met een onbeschaamde blik, later met stoute tekstberichten en zelfs op het randje af onzedelijke f..."
27-06-24
8.7
Melk - 3: Supervegan & Inleiding Tot FrancisDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gevangenis, Pijpen,
" b Supervegan b O nee, ik ben helemaal niet vegan meer, toch niet zoals vroeger, corrigeerde Evelyne. Vegan is stom, inconsistent en puberaal. Ik ben generatie S, wij zijn Supervegan. Haa was alles was ze kon uitbrengen..."
25-06-24
8.0
Melk - 2: Emma Op Kantoor StormDoor: Appolonia
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Condoom, Kort,
" Meneer Storm Dat ben ik. Met wie spreek ik t Is Emma Pebbles. H dag Da s lang geleden Waarvoor bel je, Emma Wel meneer Storm Hoe moet ik dat zeggen Vertel maar hoor. Je hoeft me ..."
21-06-24
7.5
Melk - 1: CellulitisbehandelingDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Massage, Vingeren,
" Ooo meneer Francis, dat voelt zo goed aan Precies mevrouw, dat is het fijne van mijn van Beethoven methode ter behandeling van cellulitis. Th r se, hoe voelt dat bij jou Mmmm, a va, a va, Esmeralda. ..."
21-06-24
8.5
Honing - 35: EpiloogDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" H Francis, gefeliciteerd met het huwelijk van je zoon h propos wist jij dat je vrouw vannacht is opgepakt Heet van de naald In Parijs. Precies. In het Grand Hotel aan de Opera. Samen met de directeur van de gevangenis. Echt ..."
03-03-24
8.4
Honing - 34: PapaDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03-24
8.3
Honing - 33: Aan De LoodsDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We kwamen aan aan Francis , nee, om precies te zijn, mijn, oldtimerloods. Zij reden daarheen via de offici le weg, een zijingang van het vliegveld. Ik was binnendoor gereden via ons domein, en liep via een poortje in onze omheining, zodat ik er enk..."
29-02-24
8.5
Honing - 32: Op Het VliegveldDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Honey knipte een gat in de omheining van het vliegveld, waarlangs ze alle drie binnenglipten. Emma torste de kist met de wapens. Ze kozen zich een strategische plek, nabij de brandweerloods waar ze een goed zicht hadden over het ganse vlieg..."
28-02-24
8.8
Honing - 31: Fragment - 14Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" i dit is het vervolg op zowel Honing 30 als Fragment 13 i Ik kuierde door de foyer aan de arm van Francis. We werden enthousiast aangesproken van alle kanten. Formidabel Zo heb ik het nog nooit gehoord. ..."
27-02-24
8.0
Honing - 30: RazziaDoor: Appolonia
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Marc gaf de laatste instructies aan zijn team Twee combi s aan elk eind van de straat, n combi in de straat achter zijn tuin. De politiehelikopter met infraroodcamera is er over enkele minuten en dan vallen we binnen. Evelyne heb jij h..."
26-02-24
8.3
Fragment - 13Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Kontje,
"Het doek ging op. Het applaus stierf langzaam uit. De presentatrice nam opnieuw het woord Dames, heren, namens onze hoofdsponsor DeboPharma, bieden wij u aan de wereldcreatie van het overbekende Ode an die Freude, van Ludwig van Beethove..."
25-02-24
8.2
Honing - 29: SireneDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bordeel,
"De buurman deed niet open. Emma belde nog eens en nog eens. Ik bevries is er niets anders Ginder brandt licht suggereerde Beatrice stampblotevoetend. Een rood licht, dat ziet er verdacht uit. Rood is de kleur van bl..."
25-02-24
8.9
Honing - 28: Goed Dat Je Onmiddellijk Kon Ko...Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" Goed dat je onmiddellijk kon komen. Vanzelfsprekend Mei, ik ben ook bezorgd om wat je zei. Zoals ik al zei aan de telefoon, jouw kerel, die Storm, speelt dubbel spel. Weet je dat zeker Zeker Zo goed als ..."
23-02-24
8.5
Honing - 27: WakkerDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Kooi, Verleiden,
"Storm werd als eerste wakker. Het licht in de kelder brandde gedempt. Hij was wazig als had hij een kater. Hij lag naakt op zijn rug in de kooi van Fifi. Naast hem lagen Beatrice en Emma, slapend, en helemaal bloot. Beatrice met h..."
22-02-24
8.7
Fragment - 12Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Bont, Kort,
"Evelyne haastte zich naar het park. Snel de pumps en de bontjas aangetrokken. Tibo lag nog gelukzalig te ronken in haar warme bed. Zelfs geen tijd gehad om een kop koffie te drinken. Ze was opgestaan om kof..."
20-02-24
8.1
Honing - 26: De ReddingsactieDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Bdsm, Kort,
"In ware commandostijl, beiden met een compact automatisch wapen en infrarood monoculair, met combatboots op zijn Lara Croft s, drongen Emma en Beatrice de kelderruimte binnen. Emma stormde de trap af, mitrailleur in de aanslag. Ze maakte een over..."
19-02-24
8.4
Fragment - 11Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Maagd, Slet, Sletje,
" Het lijkt pas geleden dat hij aan mijn tepels zoog, en nu zuigt hij aan de tepels van een andere vrouw. Francis was nog wakker en mummelde Slaap een beetje, hij doet het goed, cht. Ik heb hem niet horen terugkomen. Ik denk da..."
17-02-24
8.4
Opleiding Tot Verleidster - 6Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verleiden,
" Goeiemorgen dames. Goed geslapen Ja mevrouw Nee mevrouw, antwoordden er enkelen. De meesten waren nog echt moe en hadden wallen onder de ogen en hoofdpijn van het feestje de avond ervoor. Zo. Beschouw het als training. ..."
15-02-24
8.1
Fragment - 10Door: Appolonia
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Tibo stoof binnen, een slordige groet Dag mam , en stoof de trap op. H Tibo moet jij niet op kot zitten De rest van de week is het alleen bullshit, en ik zit door mijn kleren en ik heb geen eten meer op kot Tibo, m..."
15-02-24
8.4
Honing - 25: De Kooi Van FaradayDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Bdsm, Kooi, Kort,
"Beatrice stond ongeduldig te wachten op de hoek van de straat. Daar zag ze eindelijk de rode Twingo van Emma opdagen. Emma stapte uit, haar man riep nog Oppassen h lieverd, ik wil je graag morgen terugzien en je kleine meid ook, en reed verder. ..."
14-02-24
8.4
Fragment - 9Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Francis deed de fles open. Hij schonk bij ieder een bodempje in het glas. Deze witte Roman e Conti is de Prinses onder de wijnen. Proef ze, Evelyne. We proefden, en inderdaad, dit was werkelijk een wijn buiten categorie. Franc..."
13-02-24
8.5
Honing - 24: In De KelderDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Kelder,
"Mei kwam tot haar positieven Ooo stoute Fifi En jij ook stoute Snoepje Je hebt Fifi aangezet om zijn meesteres te bespringen Jullie moeten gestraft worden En Meimei spong uit haar bed en grabbelde ergens in haar nachtkastje..."
12-02-24
8.4
Honing - 23: Het ConsulaatDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Gigolo, Honden,
"Het was al laat en er waren geen noemenswaardige files. Hij arriveerde bij het adres dat blijkbaar de priv woning van Meimei was. Niets buiten een discreet plakkaatje met wapen van Singapore aan de gevel van het herenhuis herinnerde de bezoeker era..."
10-02-24
8.6
Fragment - 8Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Ik trok de brede voordeur open terwijl de taxi wegreed in de afkoelende winteravond. Evelyne had zich heel keurig opgemaakt, en droeg zoals gevraagd de nertsmantel. Ze had ook een fles wijn ingepakt als geschenkje. Dat had niet gehoefd. ..."
08-02-24
8.1
Honing - 22: TijgerDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Escort, Porno,
"Ze paradeerde op handen en knie n door de ruime living. Voor de open haard vleide ze zich neer op de grote zebrahuid. In erotische pose, haar welgevormde kont als landmark het hoogste punt. Ze rolde om en draaide haar lange benen hoog rond, haar in..."
08-02-24
8.8
Fragment - 7Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"Ik was eerst wakker. Francis en Evelyne ademden zacht. Het was al licht buiten. Ik porde Evelyne zachtjes aan. Psss Evelyne Weet jij hoe laat het is Evelyne grummelde wakker. Oeoeoe ik heb koppijn. Dat kan ik ver..."
06-02-24
8.4
Honing - 21: De WapenkamerDoor: Appolonia
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Kort, Verleiden,
"Al wandelend door de lange ondergrondse gang naar de wapenkamer, bedacht Honey Niet zo n slecht idee, Storm, dat laten ondertekenen met sperma om lid te worden van de Alliantie. Dat geeft nog meer het cachet van een geheim genootschap. ..."
05-02-24
8.5
Opleiding Tot Verleidster - 5: JuwelenDoor: Appolonia
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
" Volgende hoofdstuk de functie van juwelen. A pikte een willekeurige leerling eruit om een maieutische vraag te stellen. Claire, jij draagt altijd mooie juwelen. Ik zou graag willen weten waarom doe je dat eigenlijk. Claire d..."
04-02-24
7.7
Honing - 20: De AlliantieDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Ik had niet gedacht je z snel terug te zien. Wel Nu is het zondag, en dat is de enige dag dat ik kan. In de week werk ik h . Als jullie een gepensioneerde nodig hebben, wacht dan nog enkele jaren. Alle begrip Storm. Gefel..."
02-02-24
9.0
Honing PrequelDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Prostitutie, Wedstrijd,
" i Dit is de prequel van de reeks Honing . het gaat vooraf aan Honing 1 i Dag Pamela, mag ik binnenkomen Hoe kent u mijn naam Die staat op het huurcontract van dit pand. Bent u de afgevaardigde van d..."
01-02-24
9.0
Honing - 19: Op De DijkDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" i Dit is een flash back. Het speelt zich af tussen Honing 15 en Honing 16 i Je hebt veel vragen denk ik, h Storm Dat is het minste wat je kan zeggen antwoordde Storm OK laat ik beginnen met het begin. We vol..."
31-01-24
8.9
Opleiding Tot Verleidster - 4: NabesprekingDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Jacuzzi,
"Zeven naakte dames zaten in de jacuzzi in het opleidingslokaal, elk met een glaasje ros in de hand. Mevrouw A, ik vond deze seminarieweek een van de meest leerrijke cursussen die ik ooit gevolgd heb. Ja, ik ook. U kan..."
29-01-24
7.0
Fragment - 6Door: Appolonia
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio,
"Daar stond ik met het schilderij mooi ingepakt. Op kamer 888. De wat oudere heer, kaal, stoppelbaard, brilletje, maatpak, een beetje mankend, met wandelstok, nam het schilderij in ontvangst en ontdeed het h l voorzichtig van het inpakpapier. ..."
28-01-24
8.7
Opleiding Tot Verleidster - 3: Make-upDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" Zo dames, vandaag hebben we het over make up. Dat hoeft geen uitleg Of toch Monique, wat is de functie van make up bij het verleiden Monique werd koud genomen door deze vraag. Heu Er mooi uitzien. Goe..."
26-01-24
8.5
Honing - 18: RoséDoor: Appolonia
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Moeder,
"Beatrice speelde cello, op piano begeleid door haar moeder. Ze klemde het gewelfde instrument tussen haar slanke dijen, streek met haar rechterhand de strijkstok en haar linkerhand gleed over de hals. Met ogen toe ontlokte ze een diepe mannelijke w..."
26-01-24
8.9
Fragment - 5Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort,
"Ik dacht terug aan vroeger. Ik danste in het corps de ballet. Voor mij was het een hobby, ik studeerde aan de univ. Mijn eerste echte optreden was als danseres in Le Sacre du Printemps. Hoe ik had toegeleefd naar de premi re. Hoe ik had ..."
23-01-24
8.1
Honing - 17: De TerugritDoor: Appolonia
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Laat in de namiddag arriveerden ze aan het huis van Emma. Emma stapte uit aan de bestuurderskant. Haar man en haar dochtertje op zijn arm stonden te wachten. Waaaw schat, is dat je nieuwe bedrijfswagen Kom hier, schat, je kleine meisje heeft j..."
23-01-24
8.9
Fragment - 4Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Ballerina, Billen, Kontje,
"Ik was gekleed in een roze tutu en roze pointes en een Venetiaans maskertje. Mijn lange kastanjebruine haren in twee vlechten over mijn hoofd gedraaid, voorovergebogen over de barkruk die ik bezigde als barre, met beide voorarmen op de zitting steun..."
21-01-24
8.3
Honing - 16: Het AfscheidDoor: Appolonia
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Kort,
"Na twee uur, en na een lunch aangeboden door roomservice, werd het hotel terug vrijgegeven. De directeur belde Storm persoonlijk met excuses en of hij wou uitchecken of nog langer blijven. Zo Storm, zei Honey, hier scheiden onze wegen. ..."
18-01-24
8.0
Opleiding Tot Verleidster - 2: De MethodeDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" Dus nu hoofdstuk 17. Extractie door orgasme. Emma, wat zou dit kunnen betekenen Emma viel uit de lucht, en gokte Een kwakje sperma uit een vent halen Algemeen gelach. Wie wil onze nieuwelin..."
17-01-24
7.8
Honing - 15: Sint-petersburgDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" Dames Wakker worden Ontbijt Storm, die een ochtendmens is, was als eerste wakker geworden en was stilletjes in kamerjas helemaal tot in het restaurant geslopen en had een ontbijt voor vier meegebracht op een reuzengroot zilveren dienbla..."
14-01-24
8.5
Opleiding Tot Verleidster - 1: De BoodschapDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Studenten,
" i Flash back naar een trainingsweek georganiseerd door en op het C.E.C., eerder deze maand. i Zo dames, na deze koffiepauze nog even doorzetten Ja Danku. Ze keek op de klok tegen de achtermuur van het zeer grote opleidings..."
13-01-24
8.1
Honing - 14: LogerenDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Logeren,
"Het einde van het diner verliep relatief vlot. Storm vond in de rekken snel geschikte kleren en zelfs schoenen voor Emma en Beatrice, en ook voor Honey die letterlijk uit haar jurk gespat was. Ook Deborah hielp hij aan een geschikt ensemble..."
12-01-24
9.0
Honing - 13: Op De ParkingDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parkeerplaats, Parking,
"Emma en Beatrice zaten in de Aston Martin Vantage op de parking van de supermarkt tegenover de feestzaal. Wat jammer dat ze deze moordbak straks terug moest afgeven. Wat een wegligging Wat een acceleratie peinsde Emma Ik z..."
12-01-24
8.3
Honing - 12: Het DinerDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Slavin,
"Ze arriveerden aan het feestcomplex per taxi. Het restaurant en zaal voor feesten was afgehuurd exclusief voor het gezelschap van Chan. Ze verwelkomde de gasten persoonlijk met een drankje. Iedereen moest zich op zijn gemak voelen. Ze stelde de gas..."
10-01-24
8.8
Honing - 11: De BriefingDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jurk,
"Chan had een andere verplichting, en na een snelle opfrissing vertrokken Storm en Honey. Chan gaf ze nog co rdinaten en instructies voor het priv feest. Ze zouden er haar belangrijkste lokale zakenpartners ontmoeten. Storm anticipeerde een interes..."
09-01-24
9.0
Fragment - 3Door: Appolonia
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Er gingen enkele weken voorbij. Die morgen lag er opnieuw een gelijkaardige bruine enveloppe in de brievenbus. Hij bevatte een briefje met de tekst i Evelyne, wij willen opnieuw beroep doen op je talent. Je hebt ondertussen begre..."
09-01-24
8.1
Honing - 10: Smaakt Ze Naar Honing?Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ze liepen door een gang met luxueus zacht tapijt. Het gedempte geluid van hun stappen gaf het gevoel in een andere wereld te zijn. De vrouw opende een dubbele deur, Honey liep achter haar naar binnen. Het was een kantoor met de afm..."
08-01-24
8.9
Honing - 9: De VeiligheidscontroleDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Stipt om tien uur arriveerden Honey en Storm per taxi aan het prestigieuze kantoorgebouw. De IBC hield kantoor op de achttiende verdieping. Moderne ontvangstbalie, designmeubelen. Het mocht iets kosten. Hier en daar een traditioneel Chinees accen..."
07-01-24
8.9
Honing - 8: Geen KeuzeDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chantage,
"Emma stond over hem heen gebogen en duwde zijn schouder zo goed of zo kwaad als het kon in een correcte positie. Hij was nog steeds buiten bewustzijn. Ze vond het oprecht vervelend om hem pijn te doen. Ze hadden de opdracht om te weten te komen waar..."
06-01-24
8.0
Fragment - 2Door: Appolonia
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bont, Detective, Park,
"De morgen erop vond ze aan de voordeur van haar appartementje een bruine papieren zak met daarin een enveloppe net zoals de eerste, en een blonde pruik. In de enveloppe een kaartje met niets anders dan de tekst i Vanmiddag ga je gekleed ..."
05-01-24
8.4
Honing - 7: De OndervragingDoor: Appolonia
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Storm kreeg een handdoek aangereikt. Hij droogde zich af waarna hij zijn kleding weer aantrok. Uw Glock hebben wij vast voor u opgeborgen , zei de Honey. Hij ligt nu bij uw koffertje. Daar is hij veilig. Storm vloekte dat hij z..."
04-01-24
8.5
Honing - 6: Het OpleidingslokaalDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jacuzzi, Verleiden,
"De dubbele deur droeg een bordje met Opleidingslokaal Dames en onderschrift niet toegelaten voor mannelijke medewerkers. Hij luisterde aan de deur. Hij hoorde niets en opende met kloppend hart de deur. Hij was immers geen mannelijke medewerker ..."
02-01-24
9.1
Honing - 5: De AchtervolgingDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Storm werd wakker door het gerinkel van de vaste telefoon van de hotelkamer. Hij wist niet hoe lang hij daar gelegen had. Een beleefde krachtterm gromde uit zijn mond. Keek op zijn horloge. Hij wankelde naar de telefoon. De receptioniste meldde de..."
02-01-24
8.8
Fragment - 1Door: Appolonia
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Bont, Kort, Opdracht, Park, Slipje,
"Die morgen werd er, zoals min of meer aangekondigd, op haar naam een weelderige nertsbontjas afgeleverd en een paar bijpassende pumps, een paarlen halsband, rode lippengel en een zonnebril. De koerier wist niets van een afzender, hij moest gewoon a..."
31-12-23
7.7
Honing - 4: Op De HotelkamerDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Handboeien, Hypnose, Verleiden,
"Het was zo gemakkelijk om zijn kamernummer te ontfutselen aan een weerloze receptionist. Het Grand Plaza Hotel gaat nochtans prat op zijn superieure discretie en waterdichte beveiliging. Hij ligt nog minstens twaalf uur in observatie in ..."
31-12-23
8.4
Honing - 3: Bij Het BedDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ze veegde vermoeid een haarlok voor haar ogen weg. Ze had wel vaker in stripclubs gedanst. Vroeger, voor ze deze job had. En vanavond had ze zichzelf overtroffen. Die hypnotische passie die ze had gecre erd, het reduceren van een man tot ..."
31-12-23
8.8
Honing - 2: In Het ZiekenhuisDoor: Appolonia
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Striptease, Ziekenhuis,
"Hij wordt wakker in een gedempt verlichte ziekenhuiskamer. Gedesori nteerd kijkt hij om zich heen, voelt een bonkende diffuse hoofdpijn. Wat Waar denkt hij. Dan komt de herinnering terug. De stripteaseuse, de duikeling met de ..."
29-12-23
8.5
Honing - 1: Lady In RedDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Striptease, Verleiden,
"Lady in Red van Chris De Burgh schalt door het zaaltje. Ze danst traag met haar armen boven haar hoofd en gesloten ogen. Haar heupwiegen trekt zijn aandacht. Ze draagt stay ups, hoge velours naaldhakken van het merk Rossi, een heel..."
28-12-23
8.0