60.393 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Kasteel sexverhalen. In deze categorie staan 30 erotische verhalen.
Het Kasteel - 9Door: Borrie70
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende ochtend moest ik weer naar huis om werk te doen en ook Sanne en Esmee moesten naar school voor een studieweek. Sanne en ik waren al vroeg wakker en we besloten om samen Esmee te wekken. In haar slaapkamer trok Sanne voorzichtig ..."
06-12-23
9.7
Het Kasteel - 8Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kasteel,
"Sanne stond als eerste op en zei tegen mij Ik ga mijn tanden poetsen en Rob, als jij straks klaar bent, dan verwacht ik jou in mijn kamer, maar je mag pas binnen komen als ik je roep. Niet eerder. Ze liep weg zonder op antwoord te wachten en t..."
30-11-23
9.5
Het Kasteel - 7Door: Borrie70
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De vier weken dat Sanne bij me was vlogen voorbij en toen ze terug naar huis moest, besloot ik om haar naar huis te rijden. Na een heerlijke afscheidsavond met Ulrike en een paar innige zoenen de volgende ochtend, reden we weg van het hotel en het do..."
14-11-23
9.7
Het Kasteel - 6Door: Borrie70
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende ochtend werd ik wakker met Sanne nog steeds half op mij en mijn hand op haar kontje. Ik moest heel erg plassen en kroop zo voorzichtig mogelijk onder haar vandaan om in de badkamer mijn blaas te legen en wat te drinken. Terwijl ik voor de..."
08-11-23
9.8
Het Kasteel - 5Door: Borrie70
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Die ochtend werd ik door de lange praatsessie met Ulrike pas laat wakker en door Ulrike gewekt met een heerlijk ontbijt op bed. Samen aten we lekker en praatten nog wat door over waar we de vorige avond over gesproken hadden en weer had ik een goed g..."
28-10-23
9.7
Het Kasteel - 4Door: Borrie70
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Kasteel,
"Op zaterdagochtend lag ik met Ulrike in bed nog te slapen toen om een uur of negen mijn telefoon ging. Het was Sanne die me belde om te vertellen dat ze de volgende dag de trein van negen uur zou nemen en vermoedelijk tegen zes uur aan zou komen. Naa..."
18-10-23
9.6
De Toorn Van De GraafDoor: Fellatti
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bondage, Kasteel, Middeleeuwen, Straf, Vastgebonden,
"Zij werd binnengeleid in de grote zaal van het kasteel waar de Graaf op haar zat te wachten. Bewakers vormden een haag waar ze doorheen moest. Lucida voelde zich heel klein worden. Ze zag hoe de mannen haar opnamen, haar in gedachten uitkleedden en h..."
13-10-23
8.5
Het Kasteel - 3Door: Borrie70
Reacties: 21
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende dagen werkten we hard op het kasteel en als we pauze namen, maakten we allemaal plannen hoe we de restauratie verder vorm zouden geven. Sanne zat vol met goede idee n en we werden steeds enthousiaster. De offerte voor de ramen w..."
11-10-23
9.7
Het Kasteel - 1Door: Borrie70
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Eindelijk was ik aangekomen op de locatie, waar mogelijk mijn nieuwe leven zou gaan beginnen. Na een lange rit vanuit Nederland kwam ik aan in het dorpje in Saksen, Duitsland, waar mijn geboortegrond lag en ik parkeerde mijn oude auto, die de rit gel..."
29-09-23
9.6
Verruim Je Horizon - 11: Vrijdag - SlotDoor: Slet Julia & Oelewapper
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Blinddoek, Bondage, Kasteel, Keuken, Meester, Slet, Sletje, Vastgebonden,
" Dit verhaal is het resultaat van een samenwerking tussen profiel Slet Julia profiel en profiel Oelewapper profiel . Onze manier van schrijven en onze belevingen in onze verhalen zijn compleet verschillend, van romantisch tot extreem...."
01-01-23
9.2
De Burgerschool - 2: De Lessen StartenDoor: MrsMiraja
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kasteel, School,
"Hierna werden de leerlingen meegenomen naar hun klas. Irene zat met drie anderen in een klas. Boven het bord stond Opvoeding en Discipline. Ze voelde zich iets opgeluchter na de woorden van mevrouw K, maar dat duurde niet lang. Dezelfde vriendelijkhe..."
29-10-21
9.0
De Burgerschool - 1: IntroductieDoor: MrsMiraja
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Kasteel, School,
" Dit verhaal beschrijft geen snelle sex maar heeft een trage opbouw. In deel 1 gebeurt niks maar wordt de school gepresenteerd. In deel 2 starten de lessen. Er waren tien jaar voorbij gegaan nadat Jorn en Kitty het kasteel hadd..."
29-10-21
8.9
De Onbereikbare - 9: Vakantie Op Het KasteelDoor: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel, Met Familie, Roodharig, Vakantie,
"Eindelijk had ook mijn moeder vakantie en, zoals ik al vermoed had, pakten we onze spullen en trokken voor de duur van de vakantie, op uitnodiging van Roos, bij haar in het kasteel. Het luidde een heerlijke tijd voor mij in. Met enige regelmaat kwam ..."
26-08-21
9.4
De Onbereikbare - 6: De Magie Van Het KasteelDoor: Borrie70
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel, Met Familie, Roodharig,
"De avond verliep verder erg rustig en nadat ik naar bed was gegaan, kon ik de slaap niet vatten. Alle belevenissen met de twee zussen schoten door mijn hoofd en ik had me nog een keer afgetrokken in de hoop dat tot rust zou komen, maar ook dat kon ni..."
22-07-21
9.3
Een Kasteel In België - 9: SlotDoor: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Belgie, Kasteel,
"Terug in Finland In dit hoofdstuk wordt regelmatig gerefereerd aan de eerste hoofdstukken van deze dubbel serie Een meertje in Finland . Muffer Er was een jaar voorbij en de vakanties waren weer begonnen. Mea en Heleen gingen..."
23-10-19
9.2
Een Kasteel In België - 8Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Belgie, Kasteel,
"Manon Ellen en Erik waren thee aan het drinken op het terras voor Ellens kamer. Het was prachtig weer en ze genoten van de rust. Zeg begon Erik Een tijdje terug hadden jullie het over een champignons grot maar dat is volgens mij het geheim v..."
24-09-19
9.1
Een Kasteel In België - 7Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Belgie, Kasteel,
"In Luxemburg hadden Mea en Heleen een prachtig appartement op de zesde verdieping van een zeer luxe appartementen gebouw, waar zij door de week verbleven als ze naar school gingen. Het was goed beveiligd er was een hek dat je alleen kon openen met e..."
18-09-19
9.3
Een Kasteel In België - 6Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Belgie, Kasteel,
"Manon en Ellen zaten in de hal van de universiteit met elkaar te praten. Het was woensdag en van twaalf tot twee hadden ze tegelijk een pauze tussen colleges en ze waren gewoon elkaar dan op te zoeken. Studeren is geweldig, maar het is de ..."
17-09-19
9.2
Een Kasteel In België - 5Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Belgie, Kasteel,
"Er waren een serie bosdagen geweest voor een deel van het management van Gemini. Drie dagen lang was er intensief vergaderd en gebrainstormd vanaf de vroege ochtend tot laat in de avond. Deze dagen werden traditioneel de laatste dag na de middagses..."
14-09-19
9.3
Een Kasteel In België - 4Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Belgie, Kasteel,
"Het was een weekend waarin Gerard met Desiree en Barbara een weekendje naar een Caribisch eiland waren. Gerard had overal over de hele wereld leuke optrekjes en ze maakten daar graag gebruik van. Manon en Ellen zaten aan de rand van het me..."
11-09-19
9.4
Een Kasteel In België - 3Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Belgie, Kasteel,
"Op zakenreis Erik was hard aan het werk in zijn kantoor aan de noordzijde van het kasteel. Gerard had hem een tijd geobserveerd en na een paar weken had hij gevraagd om een duurzaamheidsplan te ontwikkelen dat op een heleboel plaatsen inze..."
10-09-19
9.4
Een Kasteel In België - 2Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Belgie, Kasteel,
"Op het kasteel Vlakbij de vleugel waar de vier appartementen van de meiden lagen was de wellness, een glazen aanbouw en daar waren een flink zwembad, een enorm bubbelbad waar wel vijftien mensen tegelijk in konden, een sauna, een stoombad e..."
08-09-19
9.3
Een Kasteel In België - 1Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Belgie, Kasteel, Nichtjes,
"Erik en Gerard stapten midden op een enorm grasveld uit de heli. Onderweg had Gerard uitgelegd dat hij het bedrijf waar Erik werkte inmiddels had gekocht van Manon en toegevoegd als een van de inkoopafdelingen van de holding. Bert, Eriks vroegere baa..."
06-09-19
9.6
Mijn Vrijwilligerswerk In Het Kasteel - 2Door: Virusje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kasteel, Werk,
"Nadat ik thuisgekomen ben schaam ik me een beetje dat ik me zo heb laten gaan. Ik denk dat ik maar niet meer naar dat kasteel moet. Het was supergeil, maar toch. Zo gaan er een paar weken voorbij, ik word nog wel eens gebeld door Jochem maa..."
15-09-18
8.0
Mijn Vrijwilligerswerk In Het Kasteel - 1Door: Virusje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Kasteel, Pijpen, Slagroom, Werk,
"Ik mag vandaag gaan helpen als vrijwilliger in een oud kasteel. Netjes op tijd kom ik aan bij de ingang waar ik me moet melden bij Jochem. Als hij naar me toe komt lopen vallen zijn ogen me al direct op. Mooie blauwe ogen, zeeblauw zelfs. Enigszins d..."
26-08-18
8.7
Halloween...kasteelDoor: Angela
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Halloween, Kasteel,
"Chantal, Brenda, Tanja en Cindy meisjes van het Mistland college, waren voor een werkstuk over de middeleeuwen de bossen in getrokken op zoek naar een half vergaan gruwel kasteel..van de barbaar. Een ridder uit vijftienhonderd vier, die zijn onderdan..."
02-11-15
5.2
Het KasteelDoor: Pjotra
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kasteel,
"Ze kenden elkaar al vanaf de middelbare school, Hel ne, Hans en Leon. Maar dat was al lang geleden, ze hadden allemaal ondertussen het een en ander mee gemaakt. Hel ne was een jaar tevoren haar partnet kwijt geraakt. Hij kreeg een zeer goed betaalde ..."
29-06-15
6.9
Het Neukkasteel - 2Door: KarelART
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kasteel,
"Jan, ralf en peter hadden saskia al een introductie gegeven die kon tellen, en het feest voor de heren was nog maar net begonnen, ze waren natuurlijk wel eerst aan een rustpauze toe. ze waren er volgens jan nogal snel ingevlogen maar ja, onderweg was..."
31-05-12
7.7
Het Neukkasteel - 1Door: KarelART
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kasteel,
"Jan was die avond op stap naar het vrijgezellencafe de panter, zijn twee vrienden wisten wel wat de plannen waren maar die waren nog niet op de hoogt van de eventuele datum van samenkomst. Jan opende de deur van het cafe en begaf zich naar de toog, h..."
26-05-12
6.7
Het KasteeltjeDoor: Vlindermeester
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kasteel,
"Hoge hakken klepperden op de marmeren vloer. De blonde vrouw bekeek haarzelf nog even in de grote spiegel. Diepblauwe ogen, een scherp gezicht omlijst door halflange blonde haren. Ze droeg enkel een keukenschort die haar twee grote borsten vrij liet...."
14-06-09
8.1