Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Borrie70
Datum: 08-07-2024 | Cijfer: 9.7 | Gelezen: 6366
Lengte: Zeer Lang | Leestijd: 34 minuten | Lezers Online: 14
Dit is het vervolg op: Het Kasteel - 34
De volgende ochtend aten we met zijn allen ontbijt in de grote salon en als ik zo om me heen keek, zag ik meerdere vermoeide gezichten en wist dat Sanne en ik niet de enigen waren, die nog lang met elkaar bezig zijn geweest.

De familie, en daar hoorde Diana ook bij, bleven het hele weekend en we hadden veel lol met elkaar. Ik liet Louise zien hoe ver we waren met de verbouwingen in het poortgebouw, waar ons kantoor zou komen en ze was helemaal blij met de manier waarop ik achter ons kantoor een eigen WC en douche had laten bouwen. Ze grinnikte en zei: “Dat is erg handig Rob, voor als we even een lekkere pauze hebben gehouden met elkaar.”

Diana, die ook uit nieuwsgierigheid mee was gekomen, keek een beetje jaloers en zei: “Dat wil ik ook wel in ons kantoor Rob. Ik moet me nu steeds met tissues schoon maken als ik me heb zitten vingeren terwijl we lekker aan het sekschatten waren.”

Ik keek Diana schalks aan en zei: “We hebben al een doucheruimte naast het magazijn. Daar kan je toch wel douchen.”

“Ja lekker en dan loop ik met het geil langs mijn benen langs de mannen, die daar aan het werk zijn. Nee hoor.”

Louise zag het al voor zich en schoot in de lach. Dan zei ze: “Zullen we hier dan ook een bureau voor je neerzetten? Ruimte zat hoor.”

“Oh ja, dat is een leuk idee. Dan zetten we hier twee bureaus naast elkaar en het bureau van Rob er tegenover, zodat we hem lekker kunnen opgeilen.”

“Ja hoor.” Lachte ik. “Daar gaat de productiviteit. Dan krijgen we de projecten nooit klaar.”

“Dat niet, maar elkaar wel.” Lachte Louise.

De rest van het weekend bleef gezellig en het was weer erg moeilijk om die maandag afscheid van hen te nemen. Lang zwaaiden we de auto’s na, die in colonne de oprijlaan afreden. Die avond pakten Sanne en ik onze koffers in om de volgende dag op huwelijksreis te gaan en toen het de volgende ochtend zo ver was, namen we innig afscheid van iedereen en reden we weg naar de stad Györ in Hongarije, waar we drie weken in een zeer luxe hotel zouden verblijven, dat voorzien was van alle mogelijke faciliteiten voor een fijne, geheel verzorgde vakantie. Györ lag ongeveer halverwege tussen Wenen en Budapest en op een korte rijafstand van Bratislava in Slovakije, zodat we ook genoeg cultuur en historie konden opsnuiven.

Het was een mooie rit, dwars door Tsjechië en aan het begin van de avond kwamen we aan in het hotel, waar we na het inchecken door een zeer vriendelijke heer met de bagage naar onze kamer gebracht werden. Omdat we hier drie weken zouden blijven, had ik een suite besteld en deze was uitstekend geschikt voor ons. Het hotel was een typisch voorbeeld van de neoklassieke stijl uit de 19e eeuw en de pracht en praal was helemaal in ere hersteld na de grauwe tijd ten tijde van het Oostblok, waarin koninklijke pracht en praal als iets verwerpelijks werd gezien. De woonkamer was ruim en voorzien van een knusse zithoek om een open haard en een bar in de hoek. Aangrenzend aan de ruime slaapkamer met een zeer groot en comfortabel bed, lag de badkamer met een ruime inloopdouche, een bad dat groot genoeg was voor ons tweeën en een dubbele wastafel en alles met vergulde kranen.

Ik bedankte de hulpvaardige man met een ruime fooi en toen we weer alleen waren, nam ik Sanne in mijn armen en zoenden we elkaar een geruime tijd. We verkenden de suite en probeerden alles uit, maar toen kreeg ik trek en vertrokken we naar het restaurant, waar we een heerlijk streekgerecht bestelden met een fles Hongaarse wijn, die verrassend lekker smaakte.

Na het eten liepen door het hotel om te zien wat waar allemaal was en we zagen dat er in de kelder een heel grote wellness omgeving was. Er was een inpandig verwarmd zwembad, meerdere massagekamers, een sauna en zelfs een kleine fitnessruimte met goede professionele apparaten. Op de begane grond was niet alleen het restaurant, maar ook een lounge met bar en een aparte bibliotheek, waar een heel fijne en rustige sfeer hing.

We namen een drankje in de lounge en keken goed naar de overige gasten, die er waren. De meesten waren oudere echtparen, maar er was ook een stel van onze leeftijd en een gezin met een paar tienerkinderen, een jongen en een meisje, die zich wel goed gedroegen, maar zich duidelijk aan het vervelen waren.

We raakten aan de praat met het gezin, dat uit de buurt van Hamburg kwam en het waren echt leuke mensen. Ik zag de zoon wel regelmatig naar Sanne kijken en moest daar wel om grinniken. Ik begreep het namelijk dondersgoed en wist hoe bij mij, op die leeftijd, de hormonen ook als kleine geile duiveltjes door mijn lichaam gierde als ik een mooie vrouw zag.

Zelf bekeek ik de dochter zo goed mogelijk zonder dat het opvallend was. Het was een mooi meisje. Niet heel erg knap, maar gewoon leuk om naar te kijken. Ze had donkerblond haar en voor zover ik het kon zien, een mooi stel borsten, die stevig en hoog op haar borst stonden. Ze was erg druk op haar mobiele telefoon en was waarschijnlijk met haar vriendinnen aan het appen, want ze had geen enkele aandacht voor ons. Op een gegeven moment rekte ze zich even uit en zag ik haar borsten opspannen in haar shirt en ik schatte zo in dat ze een lekkere kleine C cup had. Daarmee iets groter dan de lekkere kleine borsten van Sanne, die niet verder kwamen dan een ruime cup B, maar daarmee niet minder lekker waren.

Sanne zag me naar het meisje kijken en stootte onder de tafel even tegen mijn been. Ik keek haar aan en zag haar glimlachen. Ik grijnsde terug en toen stond ik op en zei dat ik toch wel moe was van de reis en naar de kamer wilde. Sanne ging natuurlijk met me mee en we namen afscheid van het gezin. Toen ik opstond was het voor het eerst dat het meisje aandacht kreeg en ik zag dat ze naar mijn kruis keek, waar blijkbaar genoeg te zien was. Ze kreeg een mooie blos op haar wangen en ik glimlachte naar haar, waardoor de blos nog roder werd.

Sanne en ik gingen naar de lift en op weg naar boven omhelsde Sanne mij lachend en zei: “Mijn god Rob, wat heb jij naar dat meisje zitten staren. Het viel me nog mee dat de ouders er niets van zeiden. Trouwens, ik geef je gene ongelijk, want het is een mooie meid. Zou ze al rijp voor seks zijn?”

Ik lachte maar even en kneep Sanne in haar lekkere ronde kontje. “Een ding weet ik wel, want de zoon is er wel klaar voor om jou te neuken. Hij zat je gewoon met zijn ogen uit te kleden.”

“Ja, dat zag ik en ik werd er wel opgewonden van. Vooral toen ik begon te fantaseren hoe het zou zijn als onze eigen zoon zo naar mij zou zitten kijken. Vind je mij daardoor slecht?”

Ik kuste haar snel en toen de liftdeur op onze verdieping open ging en er niemand in de hal was, zei ik: “Welnee lieverd. Het is pas slecht als twee mensen het willen en het niet doen omdat er iemand in de maatschappij is, die in zijn stupiditeit heeft besloten dat seks tussen sommige personen taboe zou moeten zijn. Wij vinden Elena toch ook niet slecht omdat zij met Irina vrijt?”

“Nee, dat is waar. En weet je Rob? Ik heb vroeger ook wel eens gefantaseerd over hoe het zou zijn als Esmee met haar moeder zou vrijen. Als Esmee dan met mij bezig was en ik deze fantasie door mijn hoofd liet gaan, dan kwam ik altijd veel heftiger klaar dan anders. Daarom wilde ik destijds ook, toen we op ons strandje lagen, zo graag met Chantal vrijen en toen zij mijn toenaderingen accepteerde heb ik er erg van genoten. Ach, dan ben ik maar slecht. Ik ben het dan erg graag en nu wil ik slecht met jou zijn.”

We waren inmiddels bij onze suite aangekomen en al zoenend liepen we de kamer binnen, waar al snel onze kleren verdwenen en we op de bank van de zitkamer de eerste ronde met elkaar vreeën. In de slaapkamer genoten we intens van de tweede ronde en onder de douche neukte ik Sanne nog een keer, waarna we geheel bevredigd in bed stapten om te gaan slapen.

De dagen die volgden besteedden we met bezoeken aan Wenen en Budapest en kleine rondtochten door de omgeving van Györ. Tijdens de derde dag werd Sanne ongesteld en dat was wel jammer, want dat betekende dat we een paar dagen geen seks konden hebben. Gelukkig had Sanne duurde het bij Sanne nooit heel erg lang en had ze nooit veel last van haar menstruatie, dus konden we wel gewoon leuke dingen blijven doen en dat deden we dan ook. Toen ze na de vijfde dag dan ook geen last meer had en mijn ballen intussen redelijk op klappen stond, ook al was ik een paar keer heerlijk door Sanne leeg gezogen, gingen we eerst na het eten naar het zwembad om een paar baantje te trekken, voor de masseur zo ver was om eerst Sanne en dan mij te masseren. Helaas was die dag maar één masseur aanwezig, want anders was er de mogelijkheid om met zijn tweeën gemasseerd te worden, maar dat zouden we later dan wel doen.

Om negen uur vertrok Sanne in haar kleine bikini naar de massagekamer en ik keek haar na, waarbij ik zo veel genoot van haar wiegende billen, dat ik een stijve lul kreeg. Toen Sanne net het zwembad verliet kwam de dochter van het Duitse stel het zwembad binnen in een badjas. Het zwembad was, op mij na, helemaal leeg en het meisje keek even moeilijk toen ze mij zag, maar liet dan toch de badjas van haar schouders glijden en zag ik het mooie tienerlijfje dat gehuld was in best wel een sexy zwarte bikini met witte randen. Ze had een lekker lijf met al wat bredere heupen en haar borsten waren stevig en mooi rond.

Het zwembad was niet diep, dus duiken was niet toegestaan. Daarom klom het meisje via het trapje het water in daardoor kon ik even goed naar haar ronde kont kijken. Erg lekker.

Het meisje probeerde me een beetje te ontwijken, maar kon er niets aan doen dat ik haar af en toe tegen kwam tijdens het trekken van ons korte baantje, want zo lang was het zwembad niet. Telkens groette ik haar netjes en ze leek dit toch wel grappig te vinden en begon me terug te groeten. Dan begon ik kleine opmerkingen te maken, die werkelijk nergens op sloegen, zoals: “Hey jij ook hier?”, “Ben je alleen?”, “Wat is het water nat hè?” en nog een paar van dat soort onzinnige dingen. Ze begon te lachen om mij en toen ze op een gegeven moment klaar was met zwemmen, ging ze niet weg, maar bleef op de rand van het zwembad zitten en naar me kijken. Ik zwom mijn laatste rondje en kwam voor haar tot stilstand. Ik kon er gelukkig op de bodem staan en keek naar het meisje, dat er nu erg mooi uitzag nu ze lachte.

“Is uw vrouw er niet?” vroeg ze aan mij.

Ik schudde mijn hoofd en zei: “Ja en nee. Ze is verderop en wordt door een andere man onder handen genomen.”

Ik zei het met een glimlach en als grapje bedoeld, maar het meisje leek ervan te schrikken en ik zei snel: “Ze is bij de masseur.”

“Oh… eh ja, dat kan ook natuurlijk.”

Ik moest grinniken en ze zei: “Lijkt mij ook erg fijn, maar ik mag niet van mijn vader.”

Verbaasd keek ik haar aan en vroeg: “Waarom niet? Het is zo lekker en goed voor je.”

“Ja, dat zeg ik ook steeds, maar hij vindt mij te jong en dat vind ik stom, want Jens, mijn broer, mag wel en hij is een jaar jonger dan ik. Komt vast omdat ik een meisje ben.”

Da ze een meisje was kon ik maar al te goed zien, want haar mooie stevige C cup zat heel mooi verpakt in de bikinitop en ze had, misschien onbewust, haar benen iets van elkaar en had niet door dat ik vanuit mijn positie wel heel goed haar kruis kon zien in het natte bikinibroekje. Ik voelde mijn lul een beetje reageren op het mooie uitzicht, maar ik probeerde niet geil te worden, want uiteindelijk kwam er een moment dat ik het zwembad uit moest en van Sanne had ik een redelijk strakke zwembroek gekregen die, zoals ze zei, mij zo goed stond.

“Je pa is gek.” Zei ik en ik dacht weer snel na. Toen stelde ik voor: “Weet je wat? Als Sanne straks terug komt, dan ben ik aan de beurt voor een massage. Wat nou als jij mijn plaats inneemt? Ik neem dan wel een volgende keer en dan krijg je deze van mij.”

“Meent u dat echt? Dat kan ik toch niet aannemen?”

“Natuurlijk wel. Gewoon een kwestie van ja zeggen. Moet je wel snel zijn, want daar zie ik Sanne al aankomen. Kijk maar eens hoe ontspannen ze eruit ziet.”

Het meisje draaide zich om en terwijl ik naar haar fraaie rondingen bleef kijken, zag ze Sanne in haar best wel sexy zwarte bikini de ruimte binnen komen en ze zag er inderdaad lekker ontspannen vrolijk uit.

“Hoi schat,” Zei ik in het Duits, zodat het meisje het kon horen, “was het fijn om lekker door gekneed te worden?”

“Het was zalig. Echt een heerlijke behandeling.”

“Zie je wel?” zei ik tegen het meisje en ik vertelde Sanne van mijn aanbod.

Sanne ging naast het meisje zitten en liet haar slanke benen in het water hangen. Ze zei: “Dat is wel heel lief van Rob en ik raad je aan om het aanbod aan te nemen meisje. De man is erg goed met zijn handen.”

“Weten jullie het echt zeker? En niets tegen mijn ouders zeggen hoor.”

“Ja en nee. Ga nou maar en geniet ervan.” Zei ik en toen stond ze op en lachte breed naar me.

“Dank u wel meneer.” Zei ze en ze verliet snel het zwembad.

Sanne liet zich in het water zakken en legde haar armen om mijn nek. Haar borsten drukten heerlijk tegen mijn borst en ik pakte haar bij haar ontspannen ronde billetjes. “Ze voelde mijn half stijve pik tegen haar buik en perste haar onderlijf tegen me aan. Ik kreeg een lekkere zoen van haar en toen zei ze: “Je bent echt een heel lieve vent Rob, maar deed je dit niet voor haar in de hoop dat je in haar broekje mag komen?”

“Nee, dat was niet de reden, al zou ik er geen probleem mee hebben, want ze heeft een heel mooi broekje.”

Sanne gniffelde en zei: “Ja en mooie rondingen. Daar zou ik ook wel mee willen spelen.”

We plaagden elkaar nog een tijdje met onze voorliefde voor jonge meisjes en stoeiden flink, maar toen kwam er een ouder echtpaar binnen en moesten we elkaar los laten. De oudere vrouw keek een beetje verstoord naar ons en ik verontschuldigde ons bij haar met maar één woord: Huwelijksreis. De vrouw klaarde een beetje op en feliciteerde ons met ons huwelijk. De massage van het meisje was al ruimschoots voorbij, maar ze kwam niet meer terug in het zwembad, dus besloten Sanne en ik om nog even in de sauna te genieten en gingen daarna naar onze kamer, waar we lekker met elkaar gingen vrijen, waarbij we na afloop aan elkaar bekenden dat we beiden tijdens de seks af en toe aan het leuke mooie meisje gedacht hadden.

De volgende dag troffen we het meisje in de bibliotheek aan terwijl ze in een kast naar een boek aan het zoeken was. Ik ging nonchalant naast haar staan en fluisterde: “Was het fijn gisteren?”

Het meisje keek even schichtig om haar heen, maar omdat we alleen waren zei ze zachtjes: “Ja, het was echt superlekker. Dank u wel meneer. Maar toen ik net de ruimte uit liep, kwam net mijn vader er aan en hij vroeg boos wat ik daar deed. Ik heb maar een verhaal opgehangen dat ik net bij het zwemmen een spiertje verrekt had en had gevraagd of er iemand na kon kijken. Hij leek me te geloven, maar zeker weten doe ik het niet.”

Ik moest grinniken om het kleine leugentje en herkende dat uit mijn eigen jeugd. Ook ik loog wel eens tegen mijn pleegouders als ik iets had gedaan, dat ik eigenlijk niet mocht doen en ach, dat hoort nu eenmaal bij het opgroeien en het ontdekken van de grenzen. Ik bekeek het meisje nog eens goed en ze droeg een heel leuk zomerjurkje van dunne blauwe stof met een leuke V -hals, die haar een fraaie decolleté gaf.

“Zou je nog een keer een massage willen hebben?” vroeg ik zo luchtig mogelijk.

Het meisje keek me aan en zei: “Ja natuurlijk wel, maar ik kan dat echt niet zelf betalen. Zoveel zakgeld krijg ik nog niet.”

“Dat hoeft ook niet, want…”

“Nee meneer,” onderbrak ze mij en legde haar hand op mijn arm, “dat kan ik niet aannemen. Ik voel me nog schuldig over gisteren.”

“Dat is zonde, want dat ik helemaal niet nodig. Ik gunde het je graag. Maar er is een andere oplossing, want Sanne kan best goed masseren. Kom anders naar onze kamer en dan laat jij je lekker door haar masseren. Ze heeft ook vast veel zachtere handen dan die man van gisteren.”

Ik zag het meisje nadenken en toen zei ze voorzichtig: “Ik weet niet of dat kan meneer. Ik ken u en uw vrouw amper en wat jou als mijn ouders mij zien?”

“Ten eerste zijn wij geen vreemden hoor. Ik ben gewoon Rob en mijn vrouw heet Sanne, dus jij kent ons nu. Daarnaast zitten wij op de hoogste verdieping en ik geloof niet dat jouw ouders daar komen. Denk je ook niet?”

“Nee, dat denk ik niet. Wij slapen op de eerste verdieping in een familiekamer, waar ik met Jens de kamer naast die van mijn ouders deel.”

Heel even kreeg ik visioenen hoe de jonge knul elke avond zijn mooie zus kon zien uitkleden en bedacht me hoe graag ik vroeger een zusje gehad had. Ik schudde de beelden uit mijn hoofd en zei: “Denk er maar rustig over na. Het aanbod staat en als we er zijn, dan weet ik zeker dat Sanne jou wel wil masseren. We zitten in kamer 501. Bij de lift rechtsaf.”

Op dat moment kwam de moeder van het meisje in de bibliotheek en kwam naar ons toe. “Hallo Rob,” zei ze vriendelijk en niets vermoedend, “zoek jij ook een boek?”

“Hallo Anna, ja en ik geloof dat ik het heb gevonden.” Ik pakte een willekeurig boek van de plank en nadat ik de dames gegroet had, liep ik weg en pas in de kamer dag ik dat ik een typisch vrouwenboek had gepakt en Sanne vroeg lachend of ik mijn smaak in boeken aan het veranderen was. Ik legde het boek weg en vertelde wat ik net tegen het meisje had gezet. Sanne begon gelijk te glunderen en vond het een heel goed idee. Zij had er wel zin in om haar handen over het jonge lijfje te laten glijden.

Diezelfde avond nog, tijdens het avondeten, zag ik het meisje regelmatig naar ons kijken en ik stootte onder de tafel Sanne aan. “Kijk daar eens lieverd. Er zit daar een mooi meisje met verlangende ogen naar jou te kijken.”

Sanne draaide zich bij en zag het meisje naar haar kijken. Sanne glimlachte en knikte even met haar hoofd. Daarop begon het meisje te lachen en ik zag dat ze even op haar onderlip beet, maar dan verder ging met eten.

Na het eten gingen Sanne en ik gelijk naar de kamer, waar Sanne alvast wat klaar ging leggen voor een mogelijke massage. We hadden altijd wel massageolie bij ons, want Sanne vond het inderdaad erg fijn om mij te masseren en ik wist dat ze het heel fijn kon. Vooral als ze haar hele lichaam in de strijd gooide. Ik schonk intussen een paar glazen wijn in en we hoefden niet lang te wachten, want nauwelijks een half uur laster klonk er een zacht kloppen op de deur. Ik deed open en zag het meisje verlegen in de hal staan. “Hoi.” Zei ik en liet haar binnen. Ze droeg nog steeds het blauwe jurkje en toen ze voor me uit liep zag ik hoe haar rond kontje lekker heen en weer wiegde.

Sanne kwam de kamer binnen en begroette het meisje. “Hallo, wat leuk dat je er bent. Ik hoorde van Rob dat jij wel een massage wil. Ben jij voor gisteren al eens eerder gemasseerd?”

“Nee mevrouw. Alleen mijn broer Jens heeft wel eens mijn schouders gekneed als ik stijf thuis kwam van het schermen.”

“Hé, doe jij aan schermen? Wat leuk zeg. Ik leer het van Rob, die echt goed kan schermen. Op welk wapen scherm jij?”

“Ik scherm op floret mevrouw. Ik wil eigenlijk sabel gaan schermen, maar mijn trainer vindt dat ik daar nog niet klaar voor ben.”

We babbelden even over schermen door en ik had daarbij ook een half glas wijn voor haar neergezet. Eerst wilde ze het niet, omdat het niet mocht van haar ouders, maar toen Sanne zei: “Als jij niets zegt, dan zeggen wij ook niets”, waarna ze genietend een eerste slokje nam.

“Zullen we dan maar?” vroeg Sanne. “Ik denk namelijk niet dat jij heel lang weg kunt blijven en voor masseren moet je wel de tijd nemen.”

“Graag mevrouw. Ik ben echt heel blij dat u dit voor mij wilt doen.”

”Natuurlijk liefje, maar hou alsjeblieft op met dat ge-mevrouw. Ik ben gewoon Sanne en net zo’n meisje als jij, maar dan een paar weekjes ouder. Rob is gewoon Rob en we luisteren het liefste naar jij.”

Het meisje lachte en zei: “Ik ben Hanelore, maar ik word Lore genoemd.”

Sanne nam Lore mee naar de slaapkamer en ik bleef alleen achter. Natuurlijk wilde ik heel graag kijken, maar omwille van het meisje hield ik me op de achtergrond. Ik begon dan ook in het romantische vrouwenboek te lezen en vond het verbazend vermakelijk om het verhaal te lezen van een eenvoudig boerenmeisje dat verliefd werd op een prins en allerlei moeilijke avonturen beleefde om de aandacht van de knappe prins te zoeken.

Vanuit de slaapkamer hoorde ik zacht mompelende geluiden van de twee vrouwen, die met elkaar aan het kletsen waren en af en toe klonk er een vrolijk lachen. De massage duurde zeker drie kwartier en toen ze weer in de kamer kwamen was Lore helemaal ontspannen en ze zag er erg blij uit. We dronken nog een glas wijn, waarbij Lore nog een half glaasje naar binnen werkte, maar dan werd het tijd voor haar om weer terug naar haar ouders te gaan. Tot mijn grote verbazing was Lore een stuk vrijer en ze gaf Sanne een lief kusje op haar wang om haar te bedanken voor de fijne massage.

“Ik vond het ook erg fijn Lore en als je nog een keer wilt, je weet waar we zitten. Jij bent altijd welkom.”

Ik knikte en daarop kreeg ik ook spontaan een kusje op mijn wang van haar en ze zei: “Jij ook bedankt Rob, dat je dit voor me hebt gedaan. Ik kom zeker terug als het mag.”

“Ja, dat mag. Zoals Sanne al zei. Jij bent altijd welkom.”

Toen Lore weg was, omhelsde Sanne mij en gaf me een heerlijke zoen. Ik proefde een zekere mate van opwinding in haar zoen en ik streelde haar lekkere ronde kontje. Toen we weer op de bank zaten vertelde Sanne mij alles in detail over de massage. Ze vertelde hoe ze naar het meisje had gekeken toen ze zich voor haar uitkleedde en liet mij in details weten hoe ze eruit zag. Toen Lore alleen haar ondergoed nog aan had, had Sanne gevraagd of ze haar BH wilde uittrekken omdat dit de massage makkelijker maakte. Ze deed dit en ze zag de mooie ronde borsten en vertelde dat Lore mooie lichtbruine tepels had op best wel grote tepelhoven, die haar heel sexy stonden. Lore had met een blosje gevraagd of ze haar slip ook uit moest doen en Sanne had daarop geantwoord: “Het moet niet, maar het maakt het wel fijner”. Daarop trok ze haar slip uit en zag Sanne een heel mooi behaard kutje tevoorschijn komen en ze vertelde dat ze daarbij al lekkernat in haar eigen kutje werd.

Ik gleed met mijn hand tussen haar benen en Sanne deed ze van elkaar, zodat ik haar kletsnatte slip kon bevoelen. Ze kreunde even toen ze mijn handen over haar bedekte kutje voelde glijden en vertelde verder hoe ze Lore op een heel fijne, bijna erotische manier had gemasseerd en ze het meisje helemaal voelde ontspannen. Ze had een heel zachte huid en zalige stevige billen, die ze goed gekneed had. Lore ging helemaal op in de massage en toen Sanne had gevraagd of ze ook haar voorkant gemasseerd wilde hebben, had ze wel even geaarzeld, maar draaide zich wel om, zodat Sanne haar heerlijke borsten kon bewonderen en toen ze even in haar kruis keek, zag ze dat de haartjes op haar schaamlippen al een beetje vochtig tegen de huid van haar lipjes plakten. Ze moest zich heel erg inhouden en ging rustig de voorkant van het meisje masseren. Lore schrok wel even toen ze haar handen over de borsten liet glijden, maar liet haar wel begaan.

Ik had door dit verhaal een stijve pik gekregen en moest hem even recht leggen in mijn broek. Sanne zag dit en gleed met haar hand over mijn kruis. “Laten we ons uitkleden Rob, dan vertel ik verder.”

In een snel tempo kleedden wij ons uit en legde ik mijn hand weer terug op het kutje van Sanne en gleed met mijn vingers tussen haar natte lipjes. Sanne pakte mijn lul en begon me lekker rustig af te trekken, terwijl ze verder vertelde hoe ze Lore haar borsten uitgebreid gemasseerd had. Ze vertelde het zo gedetailleerd dat ik bijna het meisje zelf kon voelen en zien en dat ik elk klein kreuntje kon horen en toen Sanne vertelde hoe ze haar benen ging masseren en daarbij steeds dichter bij het kutje kwam, dat veel natter was geworden, kwam ik klaar en spoot mijn sperma op mijn buik en over de hand van Sanne, die me daarna schoonlikte en we naar de slaapkamer gingen.

“Ga eens op het bed liggen, zoals Lore ook lag?” vroeg ik aan Sanne.

“Op mijn rug of op mijn buik?” vroeg Sanne met een ondeugende blik.

“Op je rug schat. Ik wil je zien.”

Sanne ging met gesloten benen op haar rug liggen en ik ging over haar kruis zitten. Mijn ballen drukten tegen haar natte spleetje en ik begon haar borsten te masseren. Sanne gaf me aanwijzingen hoe zij Lore haar borsten had gemasseerd en ik deed wat ze zei. Sanne genoot enorm en haar roze tepels stonden stijf naar boven te wijzen. Dan gleed ik naar omlaag en begon ik haar benen te masseren. Ik zat op mijn knieën en trok haar linkerbeen omhoog, waardoor ik zicht kreeg op haar kale kutje, dat al lekker droop van haar geil. Zachtjes masseerde ik haar kuiten en haar dijen en gleed tot aan haar kutje, waar ik zacht over haar vulva streelde. Sanne kreunde geil en dan nam ik het andere been en masseerde deze ook, waarna ik op haar kutje eindige en daar begon ik zachtjes met mijn natte vinger over haar klitje te glijden.

“Dit had jij ook wel met Lore willen doen hè?” vroeg ik een beetje plagend. “Lekker met jouw vingers over het jonge kutje en het meisje lekker geil maken. Je wilt haar vingeren en klaar laten komen. Zeg het maar eerlijk schatje. Jij wilt het meisje vingeren en beffen en schreeuwend klaar laten komen met jouw tong. Zeg het me. Vertel me hoe je haar wilt nemen.”

“Oh ja Rob. Ik wil haar kutje vingeren en beffen. Ik wilde haar benen van elkaar trekken en mijn mond op haar kut drukken zodat ik mijn tong in haar kut kon duwen om haar geil te drinken. Jezus Rob, wat ben ik geil!”

Ik trok haar benen van elkaar en dook met mijn hoofd naar haar kruis, waar ik Sanne flink begon te likken. Sanne schreeuwde het uit en bonkte haar kutje tegen mijn mond. Haar sap vloeide rijkelijk mijn mond in en toen ik later twee vingers in haar schede duwde, kwam ze al klaar en klauwde stevig met haar handen in het laken.

Ik liet Sanne amper de tijd om bij te komen, want ik schoof al over haar heen en drukte mijn lul in haar nog tintelende kutje. Sanne sloeg haar benen om me heen en trok me stevig tegen haar aan. “Mmm…jaaa… neuk me Rob. Denk maar dat ik Lore ben en neuk het kleine meisje.”

Ik begon Sanne lekker te neuken en ze kirde en kreunde bij elke stoot die ik in haar deed. Ik stelde mij voor hoe de kleine Lore hier lag in plaats van Sanne en ik kwam al snel klaar. Met ongecontroleerde stoten neukte ik me naar mijn hoogtepunt en daarop ging Sanne ook klaar komen. Toen ik mijn sperma uit mijn lul voelde spuiten klemde Sanne haar benen en armen heel stevig aan me vast en kwam met een heerlijk gil klaar, waarna ik van haar af gleed en we elkaar begonnen te zoenen en te strelen.

De geilheid was nog steeds aanwezig en toen mijn lul weer hard was geworden, kroop Sanne over mijn lul en neukte ze mij tot ze weer twee keer klaar was gekomen en ik mijn lading bij de vorige spoot.

Toen Sanne lekker loom met haar rug tegen me aan was gekropen en ik zachtjes haar borst kneedde met mijn hand, zei ze: “De volgende keer ga ik eens uitproberen hoever ik kan gaan met Lore en dan laat ik de deur van de kamer op een kier, zodat jij kan kijken lieverd.”

“Dat lijkt me heerlijk schat.” Zei ik, maar Sanne gaf geen antwoord meer en was in slaap gevallen. Niet veel later viel ik ook in slaap en droomde over kleine tienermeisjes, die door Sanne werden gemasseerd en meer.
Trefwoorden bij dit verhaal: Kasteel, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Romantisch sexverhalen!
 
Dat Was Een Klap - 6Door: Tdid
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Mijn lieve tante Jans zit nu naast mij aan mijn bed en heeft mijn hand vast. Ze streelt zachtjes mijn hand en arm. En dan een vinger die schrijft . Heb je pijn En wat heb je nou precies . Dan beantwoord k mijn tante haar vragen. Nee ..."
18-07
9.7
Ellie - 10Door: Lijema
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
" i Dit is het tiende deel van het verhaal over Ellie. De zoektocht van Ellie naar zichzelf gaat gewoon door en ze neemt steeds meer zelf het initiatief. i Ze zitten met hun drie n in de kamer. Barry zit naar het nieuws te kijken, Ellie ..."
17-07
9.2
Dat Was Een Klap - 5Door: Tdid
Reacties: 10
Lengte: Lang
"Er gaan een paar dagen voorbij, ik eet goed en doe mijn best met bewegen. Hetgeen steeds beter gaat en ik minder wiebelig op mijn benen sta. Ik geniet van de momenten dat Natasha bij me langs komt. En wij kunnen praten. Mijn zicht wordt steeds beter ..."
17-07
9.6
Dat Was Een Klap - 4Door: Tdid
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
"Hoelang k geslapen heb weet ik niet meer, ik ben het gevoel van tijd helemaal kwijt. Uren lijken dagen en dagen lijken weken. Maar ik voel me fris en goed. Ik voel rond mijn bed. En elke keer als ik wakker word is het licht minder fel en ..."
16-07
9.6
Dat Was Een Klap - 3Door: Tdid
Reacties: 12
Lengte: Lang
"Die avond komt er niemand meer bij me langs. En probeer de feiten op een rijtje te zetten. Ik ben dus verbrand in mijn gezicht, en aan 1 kant zeker blind en waarschijnlijk ook doof. Misschien dat er nog iets van gehoor terug komt, maar dat valt t..."
15-07
9.5
Dat Was Een Klap - 2Door: Tdid
Reacties: 7
Lengte: Lang
"Hoelang dat gevoel weg is geweest weet ik niet. Als mijn gevoel terug komt, lig ik in een bed, met mijn hoofd op een kussen. En ik voel een verband om mijn hoofd. Wederom probeer ik aan mijn hoofd te voelen met mijn handen. Maar wederom wo..."
15-07
9.5
Dat Was Een Klap - 1Door: Tdid
Reacties: 10
Lengte: Lang
" i Mede auteur en hele goede schrijver Dannyboy zette een tijdje geleden een uitdaging op deze site schrijf eens een verhaal over slechthorendheid en of slechtziendheid. En daar heb ik er al diverse van mogen lezen. Geschreven door..."
14-07
9.4
De Wedergeboorte Van De Lust - 27: De Romant...Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lust, Neuken, Pijpen, Plagen,
" Mijn auto vervoert me in de juiste richting. Mijn pik is stijf en lijkt mij de weg te wijzen. Ik heb zin in mijn gastvrouw, enorm veel zin in deze wonderschone opwindende vrouw. Vanaf het eerste moment dat ik haar op de luchthaven zag, geniet ik..."
13-07
9.7
Ellie - 9Door: Lijema
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
" i Dit is het negende deel van het verhaal over Ellie. Mandy is inmiddels verhuisd en Ellie heeft gevoel dat ze haar leven opnieuw op orde moet zien te krijgen omdat haar eerste kind uit huis is gegaan. i Ellie staat met haar handen in ..."
09-07
9.4
Het Kasteel - 35Door: Borrie70
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende ochtend aten we met zijn allen ontbijt in de grote salon en als ik zo om me heen keek, zag ik meerdere vermoeide gezichten en wist dat Sanne en ik niet de enigen waren, die nog lang met elkaar bezig zijn geweest. De familie, en ..."
08-07
9.7
 
Klik hier voor meer...