Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Roadtrip Door Amerika - 30

Mijn naam is Kevin. Ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ik ben bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen.
Lees aub eerst deel 1 tm 30 voordat je verder gaat met dit verhaal.


Ik word wederom lekker vroeg wakker en na een goed ontbijtje ga ik weer op stap naar het laatste park van Universal en dat is Island of adventures. Dit park ligt op 10 minuten lopen van mijn hotel. Als ik het park binnenkom is dit gelijk een erg mooi gezicht en aangezien het nog vroeg is is het nog niet erg druk. Ik besluit nu gelijk naar Kong Skull Island te gaan, dit is aan de andere kant van het park. In deze attractie maak je zogenaamd een reis over een tropisch eiland als je opeens aangevallen wordt door drie Dino’s en dan word je gered door King Kong. Het is een schitterende attractie die erg mooi is. Vooral de wachtrij waar ik gelukkig snel doorheen kon lopen was erg prachtig gemaakt. Deze attractie is bijna hetzelfde als in LA, alleen zit de attractie dan in de studiotour en is het hier een losstaande attractie.

Na deze attractie ga ik naar Jurassic park the ride, en ook deze attractie is hetzelfde als in Los Angeles. De attractie is een boottocht waarbij je langs Dino’s komt en op het laatst word je aangevallen door een T- rex voordat je naar beneden valt in een waterbak. Ik besluit nu ook in het Jurassic park café snel even iets te eten. Er zit ook een research centrum bij waar je meer kan leren over Dino’s.

Vervolgens ga ik naar Popeys ball rags, dit is gewoon een wildwaterbaan net zoals de Pirana in de Efteling alleen dan in de stijl van het verhaal van Popeye. Het is wel heerlijk om even flink nat te worden van het water want het is wederom enorm warm vandaag. Wat ook erg prettig is, is dat ik nu, omdat ik nog steeds een snelpas heb, ik nergens lang in de rij hoef te staan.

Na deze attractie ga ik naar de Doctor Doome Fall, dit is een attractie dat je omhoog wordt getakeld en je dan met een enorme snelheid naar beneden valt. Vervolgens ga ik naar de Spiderman 3 D attraction, dit is een attractie waar je een avontuur samen met Spiderman beleeft.

Na deze attractie zie ik als ik in de winkels van het stripgedeelte van het park loop, opeens een bekende, ik zie namelijk Tim en hij ziet mij. We lopen gelijk op elkaar af en Tim vraagt gelijk hoe het met mij gaat. “Goed” en we praten gelijk bij wat we de afgelopen dagen hebben gedaan. Tim blijkt elke dag weer vlogs te hebben gemaakt en vandaag is hij in Island of adventures om een vlog te maken. We vinden het allebei te gek dat we elkaar na Hollywoodpark van Disney elkaar weer tegenkomen. Tim vraag of ik al in The hulk achtbaan heb gezeten, de topattractie van het park. Ik zeg dat ik dit nog niet heb gedaan en dat ik op weg was om dit te doen. Tim zegt dat hij ook net op weg is naar deze attractie dus we besluiten samen naar deze attractie te gaan. Omdat Tim geen snelpass heeft staan we in de gewone rij waar we bijpraten met elkaar. Na de enorme rij zijn we aan de beurt en gaan we deze geweldige achtbaan in. En het stelt niet teleur want deze achtbaan is echt fantastisch. Je gaat verschillende keren over de kop en de snelheid is erg hoog. Ik vind het dan ook erg dat het is afgelopen, dit is echt het hoogtepunt van de dag.

Vervolgens stelt Tim voor om naar de Duldey ridge te gaan. Dit zijn eigenlijk gewoon de ouderwetse boomstammen alleen dan in de stijl van Wacky races.
Ook deze attractie is weer erg leuk en ook nu weer worden we zeiknat maar dit is helemaal niet erg. Ik had nu eigenlijk alle hoogtepunten wel gedaan en het is inmiddels tegen het begin van de avond. Tim stelt voor om samen nog iets te eten omdat hij ook wel klaar is met het vloggen en omdat de klik tussen ons geweldig goed is. We besluiten om Island of Adventures te verlaten en om samen iets te gaan eten in de NBC sportbar, die voor de ingang van het Universal park staat. Gelukkig zijn we snel aan de beurt en terwijl we een honkbalwedstrijd bekijken eten we gezellig een heerlijke maaltijd.

Tijdens het eten vraagt Tim hoe lang ik nog in Orlando blijf. Ik zeg dat dit mijn laatste dag is en dat ik de dag erop naar Maimi ga. “Oké en ben je ook al in Seaworld geweest?” “Nee dat niet” antwoord ik hem. “Eigenlijk moet je dit park ook zien als je nog de tijd ervoor hebt, het is echt een heel erg mooi park en zeker de moeite waard om te bekijken”. “Ja ik zal het park wel alleen bezoeken, maar dan moet ik weer een hotel regelen daar heb ik weinig zin in en dan ben ik drie dagen kwijt voor een dagje bezoeken”. “Maar je hebt nog wel tijd genoeg om een dagje naar Seaworld te gaan?’ “Ja dat wel” zeg ik. “Waarom ga je morgen niet met mij mee, dan haal ik je op bij je hotel, dan gaan we daarna naar Seaworld toe en vervolgens kan je dan bij mij en mijn vrouw logeren en de dag erop vertrekken naar Maimi. Dan ben je één dagje extra kwijt in Orlando en kan je mooi Seaworld bezoeken. Vind je dit een goed plan”. “Ja zeker weten en ik neem je aanbod gelijk aan. Maar moet je niet overleggen met je vrouw dat ik blijf logeren?” “Nee joh dat hoeft niet, er blijven wel eens meer vrienden van ons logeren en inmiddels zijn wij wel vrienden dus dat je komt logeren is geen enkel probleem”. “Nou dan vind ik het een goed plan van je, dat ik zeker accepteer”. “Mooi” zegt Tim “Het is het zeker waard”. Tim zegt dat hij en zijn vrouw ook jaarkaarten hebben voor Seaworld en dat ik mee kan op de kaart van zijn vrouw en dat ik dus ook nog eens niets voor de entree hoef te betalen. Nu komt toch mijn Nederlandse kant weer naar boven. Het is natuurlijk mooi meegenomen dat ik gratis het park binnen kan. Bovendien spreken we nu af om de rest van de avond naar het Universal park te gaan om nog een paar attracties te bezoeken.

Als we klaar zijn met eten lopen we naar het park toe en ik vraag hoe lang het voor Tim rijden is naar zijn huis. Hij vertelt mij dat het ongeveer drie kwartier rijden is naar zijn huis toe. Ik zeg “In plaats dat je heen en weer rijdt kan je ook bij mij op de hotelkamer blijven slapen, ik heb toch nog een extra bed over waar je kan logeren”. “Dat vind ik nu een goed plan” zegt Tim “Ik zal even met Jenn mijn vrouw bellen dan kan ik ook gelijk zeggen dat jij morgen blijft logeren”. Terwijl we het park inlopen belt Tim zijn vrouw op en deelt hij mee dat ik morgen blijf logeren en dat hij vanavond bij mij logeert. Jenn vind het goed en daarna zie ik dat Tim ophangt. “Zo dit hebben we geregeld” zeg Tim nu “Tijd voor de attractie”. Ik en Tim doen nog samen een paar attracties onder andere de Harry Potter attractie, de Mummy ride en de achtbaan. Als het park sluit lopen we naar mijn hotelkamer toe om te gaan slapen. We drinken eerst nog in de bar samen een paar biertjes om vervolgens naar mijn hotelkamer te gaan. Tim geniet van het uitzicht als hij op mijn kamer aankomt maar het was toch wel weer een vermoeiende dag dus we duiken snel allebei het bed in en we vallen snel in slaap.

De volgende dag gaat de wekker weer op tijd en daarna ga ik gelijk samen met Tim nog ontbijten voordat ik mijn spullen bij elkaar pak om vervolgens uit te checken en naar Seaworld te gaan en om Universal te verlaten. We rijden ongeveer een half uurtje als we bij Seaworld aankomen en we het park binnen lopen. Ik dacht eigenlijk dat Seaworld een grote dierentuin was hoofdzakelijk met waterdieren maar ik zie nu ik het park binnenkom dat er ook verschillende attracties zijn. Eerst besluit ik om samen met Tim naar de dolfijnenshow te gaan. Het is erg vermakelijk om te zien hoe slim en goed getraind de dolfijnen zijn. Na de show kan je de Dolfijnen ook aanraken wat ik ook zeker doe.

Vervolgens is het tijd geworden om een attractie te doen en we beginnen met Kraken, dit is een van de achtbanen van het park. Omdat we geen snelpas hebben staan we een tijdje in de rij maar ik merk toch wel dat het in Seaworld minder druk is dan bij Disney en Universal. Vervolgens gaan we de achtbaan in. Je vliegt een paar keer over de kop en de attractie is redelijk snel, echt een top attractie.

Na deze attractie gaan ik en Tim naar Infinetty Falls, dit is een wildwaterbaan die erg spectaculair is. Je valt een paar keer in een diepe bak met water en op het eind van de attractie word je met je band opgetild en vlieg je van een behoorlijke hoogte naar beneden. Dit is echt de beste wildwaterbaan waar ik in heb gezeten. Nu ik deze twee attracties gedaan heb snap ik gelijk al waarom Tim zegt dat ik Seaworld niet mocht missen. Tim maakt ondertussen een vlog .

De volgende attractie waar we heen gaan is Macko. Dit is ook een achtbaan maar bij deze achtbaan ga je niet over de kop maar je gaat wel erg hoog en erg hard, echt een goede achtbaan. Na deze achtbaan gaan we naar het haaienbassin om te kijken naar verschillende haaien die boven en langs je heen zwemmen. Dit geeft je echt het idee dat je tussen de haaien in loopt. Ook dit is weer prachtig om te zien.

Als we klaar zijn eten ik en Tim ondertussen een visje. Na het eten gaan we eerst de Wild Artic attractie in, dit is een attractie waar je in een 3 D zaal zit en je maakt een rit naar de noordpool waarbij je ook de nodige dingen meemaakt. Zo krijg je water over je heen en zak je een paar keer heen en weer en met je 3 D brilletje op lijkt dit behoorlijk echt. Dit was een leuke attractie en het is nu weer tijd voor de volgende.

Na deze attractie gaan we kijken bij de pinquins en daarna de ijsberen, erg leuk om te zien. Na deze bezichtiging is het tijd voor nog een achtbaan, dit is Manta. Hierbij zit je in een grote beugel en lijkt het net of je zelf vliegt. Deze attractie is erg geweldig, je gaat een groot gat in en je vliegt ook net over de grond en gaat een paar keer over de kop. Ik vind dit zelf de mooist achtbaan van dit park. Na deze attractie gaan we nog de Atlantis Ride doen. Dit is eigenlijk een grote splash attractie, alleen maak je eerst een reis door de verloren wereld van Atlantis voordat je omhoog getakeld wordt en je een grote val maakt. Erg leuk ook deze attractie.

Nu hebben we zo’n beetje alles gedaan dus besluiten ik en Tim dat het wel tijd is om te vertrekken naar het huis van Tim. We moeten ongeveer drie kwartier rijden naar zijn huis toe wat in een buitenwijk van Orlando is. De autorit is gezellig en we komen aan bij het huis van Tim, dat er goed uitziet. Op het oog is het gewoon een middenstandswijk. Als we binnen stappen worden ik en Tim gelijk al hartelijk begroet door zijn vrouw Jenn die de gang in komt lopen. Ik krijg gelijk een knuffel en gelijk heb ik een leuk gesprek met Jenn. Jenn heeft licht rood haar, ze is dus een ginger, en ze is mollig. Jenn heeft een duidelijk klein buikje maar superdik is ze niet. Ze heeft ook mooie borsten, ik denk een cup C. Vandaag heeft Jenn een geel topje aan en spijkerjeans. Ze heeft een gemiddelde lengte. Ondertussen heb ik na mijn gesprek mijn spullen op de logeerkamer gebracht en ben ik weer terug beneden om gezellig iets te drinken met elkaar. Ik geniet van de enorme gastvrijheid die ik hier in Amerika telkens mag ontvangen.

De avond verloopt gezellig. We praten over wat ik gedaan heb tot nu toe, wat ik van Amerika vind en natuurlijk in het bijzonder Orlando. Ik vertel dat ik alles prachtig vind en dat ik enorm geniet van mijn reis. Jenn is net zo aardig als Tim en ik vermaak mij dan ook opperbest. Jenn vertelt over haar werk en ook over hoe Tim begonnen is met zijn vlogs. Tim is altijd al erg gek geweest op filmen en op pretparken en dus besloot Tim toen hij over vloggen had gehoord om dat zelf als hobby te gaan doen. Dit was zo’n groot succes dat hij er zelfs zijn baan van kon maken. “Ja wie wil dit nu niet?” zeg ik en dat zijn Jenn en Tim met mij eens.

Omdat ik toch wel nieuwsgierig ben vraag ik of vloggen moeilijk is. Tim zegt dat dit wel mee valt. “Eerst moet je een goede camera hebben en het is vooral een zaak van voldoende afstand houden, een leuk praatje kunnen houden, en goed en duidelijk spreken. En je moet natuurlijk een vaste hand hebben en een klein beetje verstand van hoe je een filmpje op internet zet. “Ja het lijkt mij makkelijker dan het eruit ziet, er zijn zoveel mensen die willen vloggen en er leuk geld mee willen verdienen maar er zijn er maar weinig die het lukt. Daarvoor moet je toch wel iets kunnen” zeg ik. “Dank je wel voor het compliment” zegt Tim.

Ik vraag nu aan Tim of hij een vlog van hem wil opzetten en dat doet hij. We kijken nu samen naar een paar vlogs en ze zijn inderdaad erg leuk en ik zeg dat als ik thuis kom ik zijn vlogs ga volgen. Tim zegt ook dat hij verschillende camera's heeft nu hij wat professioneler is geworden. Ik vraag hem of hij buiten het vloggen om ook privéfilms maakt. Ik zie nu dat Jenn in lachen uitbarst “Je bedoelt voor verjaardagen en zo?” vraagt Tim. “Ja dat bedoel ik, waar dacht jij dan aan Jenn?” Jenn zegt “Sorry hoor maar ik dacht dat je seksfilms bedoelde”. “Oh nee dat bedoelde ik niet” antwoord ik haar. We moeten nu alle drie lachen.

Ik merk dat de wijntjes die Jenn ophad wel erg snel indalen bij haar. “Maar om antwoord te geven op je vraag: natuurlijk maak ik die, dat vindt de familie erg leuk. En ja Kevin, soms maken ik en Jenn ook zelf een paar leuke privéfilms van ons seksleven”. Ik had dit eerlijk antwoord niet verwacht en ook Jenn kijkt wat verbaasd naar Tim dat hij dit toegeeft aan mij. “Oké bedankt voor het antwoord, ik vind het een grote eer dat jullie mij vertrouwen met dit zeer intieme feit, en ik beloof dat ik de informatie die ik net heb gehoord tussen ons zal houden”. “Dat is fijn” zegt Jenn “Dat waarderen we erg” “Nou ik ga nog even iets te drinken pakken voor ons” zegt Jenn nu als we elkaar eventjes stilzwijgend hebben aangekeken. Ik en Tim maken nu een praatje over of het moeilijk is om jezelf te filmen als je seks hebt en Tim zegt dat dit voor hem niet zo is en hij legt uit hoe hij filmt.

Ondertussen komt Jenn terug met voor haarzelf wijn en voor mij en Tim bier. Eigenlijk ben ik nu wel erg nieuwsgierig geworden over hoe zo’n filmpje eruit ziet, maar ja dat kan ik natuurlijk niet vragen, dat gaat te ver. Opeens zegt Jenn “Maar Kevin je wilt zeker nu een seksfilmpje van ons zien”. “Ja eigenlijk wil ik dat wel, maar het is jullie privéfilm natuurlijk”. Jenn zegt “Van mij mag je er wel een zien hoor, als Tim dat ook goed vindt” en we kijken naar Tim die nu zegt dat hij het wel goed vindt. “Oké, spannend hoor” antwoord ik en ik zie dat Tim nu naar de slaapkamer loopt en even later terugkomt met een usb stick. Vervolgens zie ik dat Tim de usb stick in zijn tv duwt en niet gek veel later zie ik dat er verschillende filmpjes op het scherm verschijnen en zie ik dat Tim er eentje aanklikt.

Ik zie nu dat de film aangaat. Ik zie eerst Tim vol in beeld en vervolgens zie ik dat Jenn op bed ligt en dat Tim naar haar toe loopt en dat ze met elkaar beginnen te zoenen. De camera staat op een standaard zodat ik nu in een positie Tim en Jenn met elkaar bezig zie zijn. Tim en Jenn zijn trouwens allebei al naakt en ik complimenteer Jenn met haar mooie lichaam. Ik zie haar nu blozen. Het is best wel apart om met het stel zelf een seksfilm van henzelf te bekijken. Ik zie dat Tim en Jenn op het filmpje elkaar aan het verwennen zijn met hun handen. Maar al snel zie ik dat Tim nu zijn pik in Jenn stopt en hij haar begint te neuken. Nu vind ik het bijna altijd wel geil om een seksfilm te zien en dat vind ik nu ook dus. Het liefst zou ik nu met mijzelf gaan spelen maar ja dat kan natuurlijk niet in de aanwezigheid van Jenn en Tim.

Tim vraagt nu aan mij of het filmpje bevalt. “Ja dat doet het zeker, het is erg mooi om te zien”. “Mooi of geil?” vraagt Tim. “Allebei” zeg ik eerlijk. “Blij dat je het waardeert” zegt Tim, “Ikzelf word er ook wel opgewonden van”. “Ja ik ook” zegt Jenn. Ik besef nu dat het voor Tim en Jenn ook erg spannend moet zijn om met een vreemde hun eigen privéseksfilm te bekijken. Ik zie nu dat Tim en Jenn het neuktempo aan het verhogen zijn en dat ze ook van standje wisselen. Even later is Tim Jenny doggystyle aan het neuken. Wij blijven nu het filmpje afkijken net zo lang tot het moment dat Tim klaarkomt in Jenn. Vervolgens zie ik nog in beeld dat Jenn zichzelf naar een orgasme vingert, dit filmt Tim nu zelf waardoor je Jenn van dichterbij ziet. Ik zie ook hoe ze tot een orgasme komt en daarna is het filmpje afgelopen. “Wow, een prachtig filmpje, daar kunnen jullie echt trots op zijn” zeg ik en ik zie dat Jenn en Tim erg blij zijn met mijn reactie.

Jenn zegt nu “Ik ben nu hartstikke geil, ik zou nu ook wel graag een filmpje willen maken”. “Nou dat is een goed plan” zegt Tim “Als Kevin ook wil zullen we dan maar naar de slaapkamer gaan?” “Ja dat is goed” zeg ik maar ik heb geen idee wat Jenn en Tim van mij willen. Ik neem aan dat ze bedoelen dat zij samen een filmpje gaan maken en dat ik dat dan real live mag aanschouwen. Dat vind ik dus een zeer goed plan dus ik zeg tegen Jenn en Tim dat ik mee ga naar hun slaapkamer. Jenn pakt nu mijn hand vast en ze begeleidt mij naar hun slaapkamer. Tim doet ondertussen het licht uit. Als ik en Jenn in de slaapkamer aan het wachten zijn op hem zegt Jenn dat ze erg veel zin heeft om het filmpje te maken. Ik zeg dat ik er ook naar uitkijk omdat ik dit nog ooit heb meegemaakt.

Ondertussen komt Tim met zijn camera in de slaapkamer en hij zegt “Ik ben er, zullen we ons alle drie maar uitkleden?” en hij legt zijn camera even weg en hij begint zich uit te kleden, wat Jenn ook doet. Ik snap wel dat Tim en Jenn willen dat ik ook naakt bent want ik ga hun ook naakt zien, dan is het wel zo eerlijk dat zij mij ook naakt zien en bovendien ben ik niet preuts. Jenn is als eerste naakt, gevolgd door Tim en dan mijzelf. Alle drie kijken we elkaar nu vlug naakt aan. Ondertussen zie ik dat Jenn op bed gaat liggen. Ze spreidt haar benen een beetje uit elkaar zodat ik nu recht haar kutje in kijk, wat altijd prettig is om te zien. Ik zie nu dat Tim weer de camera oppakt en hij zegt “Kom Kevin begin jij maar met Jenn terwijl ik film”. Nu pas heb ik het echt in de gaten dat Jenn en Tim met het maken van een seksfilmpje bedoelen dat ik met hen een trio zal hebben en dat ze dit zullen filmen. Nu is een seksfilmpje maken altijd een fantasie geweest van mij en nu ik de kans krijg pak ik die ook gelijk aan en ik schakel dan ook gelijk om. Ik loop nu naar het bed toe waar Jenn op ligt en ik ga nu op haar liggen. Ik zeg “Je bent erg mooi”. Jenn lacht en ze zegt “Dank je wel, jij ook”. “Dank je” zeg ik en ik druk nu mijn lippen op die van haar en ik begin haar te zoenen. Met mijn hand ga ik gelijk naar een van de borsten van Jenn en begin die te kneden terwijl ik haar zoen.

Ik ben zo druk met Jenn bezig dat ik helemaal niet in de gaten heb dat Tim ook nog in de kamer is en ons ook nog eens filmt. Ik voel ook de hand van Jenn naar mijn lul gaan en ik voel hoe ze mijn lul begint te strelen. Mijn pik wordt al snel hard. Ik begin na een uitvoerig lekkere zoenpartij mijn hoofd te verplaatsen naar een van de borsten van Jenn en ik begin aan haar tepel te zuigen. Nu ik aan het zuigen ben aan de tepel van Jenn valt het mij in een flits op dat Tim aan het filmen is omdat ik hem kort zie. Ik wissel beide borsten van Jenn af en ik hoor dat ze geniet van mijn tong aan haar tepel. Opeens zegt Jenn “Ik wil je pik proeven” en dat kan. Ik ga nu naast haar liggen op het bed en al snel duikt Jenn richting mijn pik. Ze begint eerst mijn ballen te kneden en aan mijn ballen te likken en te zuigen voordat ze mijn pik vast grijpt. “Je hebt een mooie pik” zegt ze en ik voel dat ze nu haar tong over mijn pik heen laat glijden om vervolgens over mijn eikel te likken.

Ondertussen blijft Tim filmen hoe zijn vrouw mij aan het verwennen is. Jenn likt lekker aan mijn eikel, maar op een gegeven moment voel ik dat Jenns mond over mijn eikel heen gaat en voel en zie ik dat ze mij begint te pijpen. Tim zit nu met zijn camera vlak bij mijn pik en filmt hoe Jenn mij met volle overgave pijpt. Jenn pijpt mij goed en het is erg geil om mee te maken dat iemand filmt hoe ik gepijpt wordt. Jenn blijft mij nu net zo lang pijpen tot ik bijna klaarkom, maar gelukkig stopt ze op tijd en dan is het de beurt om de rollen om te draaien en dat ik Jenn ga verwennen.

Ik begin met eerst Jenn een lange tongzoen te geven. Vervolgens begin ik haar hals te zoenen en zoen ik mij een weg naar de borsten van Jenn. Ik zoen eerst de bovenkant van haar borsten om vervolgens aan een van haar tepels te likken en te zuigen, terwijl ik met mijn andere hand de borst die ik niet verwen met mijn tong kneed. Nadat ik beide borsten heb gezoend en gelikt en gekneed ga ik verder naar beneden met mijn tong. Natuurlijk kom ik op een gegeven moment uit bij het kutje van Jenn. Eerst laat ik mijn tong door het keurig bijgehouden schaamhaar van Jenn gaan, waarna ik mijn tong in haar kutje stop en ik haar begin te beffen.

Natuurlijk filmt Tim alles wat ik doe bij Jenn. Mijn tong zit al snel diep in het kutje van Jenn en al snel heb ik haar klit gevonden met mijn tong en lik ik aan haar kutje, wat Jenn duidelijk hoorbaar erg kan waarderen. Ik bef Jenn een tijdje tot ik het tijd vind om haar te neuken. Ik stop dus met beffen en ik ga nu boven op haar liggen. Jenn smeekt mij bijna om mijn lul in haar te stoppen dus ik pak snel mijn pik beet en ik stop deze in het natte kutje van Jenn. Mijn lul glijdt soepel als door een pakje boter naar binnen en ik begin dan ook langzaam in Jenn te stoten.

Ik kijk opeens recht in de camera als ik Jenn neuk en nu besef ik wel kort dat onze neukpartij gefilmd wordt. Ik kneed nu ook de borsten van Jenn terwijl ik haar neuk en ook zoen ik met haar. Ondanks dat Jenn iets steviger is dan de meeste vrouwen die ik tot nu toe geneukt heb in Amerika vind ik dit totaal niet erg. Ik hou wel van een beetje meer vlees op zijn tijd, elke lichaamsvorm heeft iets speciaals. Terwijl ik mijn tempo verhoog schudden de borsten van Jenn wild op en neer. Terwijl ik Jenn neuk zie ik ook opeens dat Tim naar Jenn toe gaat en hij zijn lul aan Jenn aanbiedt. Die pakt Jenn gretig aan en zij begint nu Tim te pijpen en vanaf dit moment is het een trio geworden. Tim blijft overigens gewoon door filmen terwijl hij gepijpt wordt door Jenn. Ik trek mij hier trouwens niets van aan en ik ga gewoon door met het neuken van Jenn.

Ik blijf Jenn nu net zo lang neuken tot ik bijna klaarkom en dan stop ik haar te neuken. Ik bied nu aan Tim aan om te filmen hoe hij zijn vrouw neukt en dat vindt hij een goed plan. Tim neemt nu mijn plaats in en hij begint Jenn te neuken terwijl ik alles film. Ondertussen waren Jenn en Tim wel van positie gewisseld want Jenn wordt nu op zijn hondjes geneukt door Tim. Ik film alles van dichtbij en al snel komt Jenn, mede door mijn uitvoerige neukbeurt, klaar door Tim. Ik film van dichtbij hoe ze klaar komt en ik zie haar sappen langs de pik van Tim stromen. Tim blijft Jenn gewoon door neuken en ik blijf door filmen. Ik zie hoe de lul heen en weer beweegt in het kutje van Jenn. Natuurlijk film ik ook aan de voorkant van de sekspartij.

Opeens zegt Tim “Hey Kevin zullen we Jenn nu met zijn tweeën neuken?” “Ja dat is goed, maar ik weet niet hoe ik dan moet filmen”. “Oh ik wel” zegt Tim en hij stopt nu met het neuken van Jenn. Ik zie hem nu even de kamer uitlopen. Ik blijf even achter met Jenn en ik ga gelijk naast haar liggen en we beginnen gelijk elkaar weer te zoenen en elkaar te strelen. Even later komt Tim binnen met een statief en zie ik hem de camera erop monteren. Als hij klaar is komt hij ook op het bed liggen. Jenn zoent nu met Tim terwijl ik aan haar borsten zuig. Vervolgens zegt Jenn “Oké jongens ik ben er klaar voor”.

Ik mag nu van Jenn in haar kontje neuken terwijl Tim in haar kutje gaat. Tim ligt nu op zijn rug en Jenn neemt plaats boven op hem. Als dit gebeurt is neem ik plaats achter Jenn en duw ik mijn lul in haar kontje. Ik voel mijn lul haar kont binnen schuiven en ik voel nu ook goed de pik van Tim in haar kutje zitten. We laten Jenn even wennen aan onze pikken en als ze gewend is beginnen ik en Tim gelijktijdig in Jenn te stoten.

Jenn kreunt het uit van plezier als ik en Tim haar nu tegelijk neuken. Dat ons trio nog gefilmd wordt maakt het nog geiler. Langzaam maar zeker beginnen we Jenn steeds sneller te neuken. Ik voel de pik van Tim nu ook duidelijk heen en weer gaan in het lichaam van Jenn. Het is erg geil om samen iemand tegelijk te neuken. Jenn kreunt als een bezetene. We neuken nu een tijdje zo door. Als Tim het niet meer vol gaat houden zegt hij dat hij zijn sperma nu in het kutje van Jenn spuit wat ik ook kan voelen nu. Ik blijf Jenn even door neuken tot Tim aanbiedt om zijn rotzooi even op te ruimen

We stoppen nu met neuken en Tim duikt nu tussen de benen van Jenn in. Hij begint haar te beffen en hij likt dus zijn eigen sperma uit haar kutje. Ik blijf nu even het geile tafereel bekijken maar al snel heeft Tim zijn rotzooi opgeruimd en wil Jenn maar ook ik nog wel verder gaan. Ondertussen heeft Tim de camera van het statief gehaald en lig ik op het bed en klimt Jenn op mijn pik. Al snel zit mijn pik diep in haar en begint ze mij te berijden. Ik zie de borsten van Jenn heen en weer schudden tijdens ons geneuk. Natuurlijk kreunen we allebei flink hard want ondertussen is Jenn mij flink aan het berijden. Mijn handen rusten op de stevige heupen van Jenn. Omdat ik natuurlijk al een tijdje aan het neuken ben voel ik mijn orgasme gewoon opkomen. Maar Jenn is mij te vlug af als ze opnieuw klaarkomt. Alleen komt ze nu klaar op mijn pik. Ik voel het vocht uit haar kutje langs mijn pik heen stromen en ik voel hoe haar kutje samentrekt op mijn lul. Dit is voor mij nu ook teveel en terwijl Jenn net is klaargekomen op mijn pik geef ik haar nog een paar stoten tot ik ontspan en ik mijn sperma diep in haar spuit.

Na het orgasme van mij en Jenn, wat trouwens Tim allemaal keurig gefilmd heeft, stopt Tim met filmen en komt hij ook bij ons in bed liggen. “Zo dat is af, het is een mooi filmpje geworden denk ik” zegt hij. “Ja dat denk ik ook” zegt Jenn en ze bedankt mij en Tim voor de heerlijke geile avond. Ook ik antwoord dat ik genoten heb en dat ik het erg geil vond om het filmpje te maken. Tim zegt dat hij het filmpje naar mijn email zal doorsturen. Na deze neukpartij besluit ik om maar naar het logeerbed te gaan om nog even wat te gaan slapen. Ik neem afscheid van Jenn en Tim en ik ga snel naar bed toe waar ik snel in slaap val.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Roadtrip Door Amerika - 32

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Vakantie" VERHALEN
:: Vakantie Zonder Kids - 4Door: Postmaster
Gelezen: 9905x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.7
:: Mijn Reis Door The Usa - 31Door: Megan
Gelezen: 2376x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-05
9.3
:: Mijn SletjeDoor: Geil Sletje
Gelezen: 14456x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Sletje
14-05
7.6
:: Mijn Reis Door The Usa - 30Door: Megan
Gelezen: 4173x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
12-05
9.5
:: Mijn Reis Door The Usa - 29Door: Megan
Gelezen: 3924x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
04-05
9.0
:: Katholieke Plattelandsvrouwen Op... - 2Door: Nina7
Gelezen: 15242x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
03-05
9.0
:: Katholieke Plattelandsvrouwen Op... - 1Door: Nina7
Gelezen: 29823x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
23-04
8.6
:: RomeDoor: MrM
Gelezen: 9095x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener Romantisch Reizen Verliefd
22-04
7.1
:: Mijn Reis Door The Usa - 28Door: Megan
Gelezen: 4781x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-04
9.1
:: Vakantie Zonder Kids - 3Door: Postmaster
Gelezen: 18519x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-04
8.5
:: De HuwelijksreisDoor: Anna
Gelezen: 28414x
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer
14-04
9.0
:: Samen Met Lotte...Door: 1969beer
Gelezen: 27007x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
03-04
8.9
:: Vakantie Zonder Kids - 2Door: Postmaster
Gelezen: 31570x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
28-03
8.7
:: Roadtrip Door Amerika - 32Door: Walking Dead
Gelezen: 5185x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
27-03
8.0
:: Vakantie Zonder Kids - 1Door: Postmaster
Gelezen: 30930x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-03
8.5
:: Mijn Reis Door The Usa - 27Door: Megan
Gelezen: 4790x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
8.8
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!