Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Huwelijksnacht sexverhalen. In deze categorie staan 29 erotische verhalen.
Mijn HuwelijksnachtDoor: Anna
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Hotel, Huwelijksnacht, Pijpen,
"Het is bijna zover. 21 juni dan ga ik trouwen met Steven. Ik heb echt uitgekeken naar deze dag. Ik heb een prachtige jurk met mijn moeder uitgezocht, we hebben onze trouwringen laten graveren met Steven en Anna voor altijd. Eindelijk ga ik d..."
01-07-24
8.8
Wie Eerst?Door: Conny Lingus
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bruid, Bruidegom, Cuckold, Cuckolding, Huwelijksnacht,
"Mijn kersverse echtgenote droeg nog steeds haar trouwjurk, sluier en kousen. Languit lag ze op de rug op het hotelbed, haar hakjes naast haar slipje op de grond aan het voeteneind. Onze chauffeur lag op zijn buik tussen haar wijd uit elkaar liggende ..."
30-12-23
8.2
Hanne En Steven - 10: De HuwelijksnachtDoor: GMJ
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huwelijksnacht, Neuken, Pijpen,
"Steven en ik waren de eerste die in het huwelijksbootje stapte. Omdat wij al lang samenwoonde werd het eenvoudig gehouden, zelf een bruidsjurk hadden wij niet gekocht, verloren geld dachten wij, had wel een mooi wit kort kleedje aan. Na de ceremonie ..."
18-11-23
8.5
Als Maagd De Huwelijksnacht InDoor: Eric
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huwelijksnacht, Maagd,
"Eva is een jonge meid van begin 20 en woont bij haar ouders op de boerderij , het gezin is zeer gelovig en gaan iedere week netjes naar de kerk. Ondanks dat Eva een gezonde boerenmeid is heeft ze nog nooit eerder een vriendje gehad en heeft ze zelfs ..."
18-02-23
8.3
Ons Dorp - 16: HuwelijksnachtDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huwelijksnacht,
"Ik sprak nog een keer met Maggy. Dit zou de nieuwe norm moeten worden zei ze. Ik vond het nog wat vroeg voor die conclusie. Als het morgenmiddag niks is, dan was het een hoop werk voor niks argumenteerde ik. Ze glimlachte en zei dat ik dat dan mo..."
21-05-22
9.0
HuwelijksvideograafDoor: Mickey Hard
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Corona, Huwelijksnacht, Lingerie, Lockdown, Pijpen, Quarantaine,
"Mijn naam is Maikel en ik werk als videograaf. In praktijk betekent dit dat ik vooral huwelijken vast leg en daar uiteindelijk een mooie filmreportage van maak. Jullie zullen begrijpen dat de periode van de lockdown met weinig bruiloften financieel n..."
07-01-22
9.1
HuwelijksnachtDoor: Compoundbea
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dronken, Hotel, Huwelijksnacht, Kut, Kutje, Neuken, Schoondochter, Schoonvader, Vingeren, Vreemdgaan, Zwager,
"Met een vermoeide maar tevreden zucht, haal ik voorzichtig mijn sluier van mijn hoofd en trek de spelden uit mijn haren. Ik kreun als ik mijn handen door mijn haren laat gaan en ze los schudt, zodat het trekkende gevoel dat ik de hele dag heb gehad l..."
02-05-21
8.8
Huwelijksnacht - 4Door: Mantonox
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Huwelijksnacht, Neuken, Pijpen, Standje 69,
" Ze heeft nu al spijt zei Helma terwijl ze met Tom terugreed naar zijn huis. Zag je haar twijfelen Ze zweette helemaal, het leek wel of ze steun bij jou en mij zocht. Dat gevoel had ik ook. Ze heeft zich denk ik in laten pakk..."
17-04-21
8.7
Huwelijksnacht - 3Door: Mantonox
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gay, Huwelijksnacht, Neuken, Pijpen, Trio,
" Ik hou van je. Het is zo fijn met jou. Met overslaande stem van opwinding keek Herman Tjeerd aan, die voor hem op zijn knie n de bank zat. Tjeerd keek hem onderdanig met zijn mooie bruine ogen terwijl hij Herman pijpte. Hij stopte en beg..."
13-04-21
8.9
Huwelijksnacht - 2Door: Mantonox
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Huwelijksnacht,
"Angela had even nodig om wakker te worden. Het was half tien. Maandagmorgen, haar uitslaapdag. Ze knipperde even met haar ogen en maakte zich los uit de omstrengeling van Tom, wiens ochtenderectie tegen haar billen drukte. Ze liep naar het toilet. Ze..."
07-04-21
9.0
Huwelijksnacht - 1Door: Mantonox
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Huwelijksnacht, Neuken, Pijpen, Vreemdgaan,
" Langs het randje ja ja hijgde Tom opgewonden. Ohh God, jij bent de hemel Joke keek hem vurig aan terwijl ze zijn lul wellustig bewerkte met haar tong. Allebei naakt, hun kleren wild en in ongeduld afgestroopt om zich heen. Zij op haar..."
16-03-21
8.3
Mijn Huwelijksnacht - 6: SlotDoor: Tribble
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bruid, Huwelijksnacht, Schoonmoeder, Schoonvader,
"Boven aangekomen ging ik met mijn benen wijd op bed liggen en mijn schoonvader dook met zijn gezicht tussen mijn benen en zei, ik wil eerst even het kutje proeven dat ik zwanger ga neuken , en hij begon mijn kut te likken. Vanuit een ooghoek zag..."
29-06-20
8.8
Mijn Huwelijksnacht - 5Door: Tribble
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bruid, Huwelijksnacht, Schoonmoeder, Schoonvader,
"Ik trok mijn jurk uit en ging in mijn bh en slipje naar mijn schoonvader en begon hem zijn broek en short uit te trekken en zijn stijve lul kwam tevoorschijn. Ik zei dat hij wat onderuitgezakt op de stoel moest gaan zitten en trok mijn slipje ui..."
24-06-20
9.1
Mijn Huwelijksnacht - 4Door: Tribble
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bruid, Huwelijksnacht, Schoonmoeder, Schoonvader,
"De volgende dag stuurde ik mijn schoonvader een appje en schreef daarin dat ik alles aan Peter had opgebiecht inclusief de mogelijkheid dat ik zwanger geraakt zou kunnen zijn. Mijn schoonvader appte terug dat hij ook alles aan mijn schoonmoeder h..."
23-06-20
9.4
Mijn Huwelijksnacht - 3Door: Tribble
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huwelijksnacht, Schoonmoeder, Schoonvader,
"Nadat Peter wat begon ik mijn verhaal, zoals je tijdens het ontbijt al hoorde hadden we jou en je moeder in bed gelegd en je vader stelde voor dat ik bij hem op de kamer kon slapen, hij had namelijk een kamer met een twee en npersoonsbed. Aangezie..."
07-06-20
8.3
Mijn Huwelijksnacht - 2Door: Tribble
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Huwelijksnacht, Schoonmoeder, Schoonvader,
"Na de heerlijke beurt die mijn schoonvader mij had gegeven en waarvan ik hoopte dat hij mij bevrucht had wilde ik mij aankleden maar bemerkte dat mijn tas nog op de andere kamer stond. Ik zag wel mijn bruidsjurk en bruidslingerie liggen maar die ..."
01-06-20
9.0
Mijn Huwelijksnacht - 1Door: Tribble
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Huwelijksnacht, Schoonmoeder, Schoonvader,
"Peter en ik wonen nu zo n 5 jaar samen en besloten dat het tijd was om te gaan trouwen en aan kinderen te beginnen. Peter is 28 jaar en een sportief figuur en ik ben Els, 27 jaar, en zie er niet slecht uit al zeg ik het zelf en mijn C cup borsten zij..."
30-05-20
8.6
De HuwelijksnachtDoor: Gizmo
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Huwelijksnacht, Pijpen,
"Na een heel leuk en gezellig feest werden Liselotte en ik naar huis gebracht zwaar dronken natuurlijk, maar heey een man moet doen wat een man moet doen. Dus ik tilde mijn lieve schat op zo kwaad als het ging kon ik haar toch over de drempel tillen. ..."
06-05-20
8.5
Sharon - 3Door: Karel Jr.
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Huwelijksnacht, Moeder,
"En dan breekt de grote dag aan. De dag waarop Sharon en haar dochter Emma beiden in het huwelijk treden. Eregast deze dag zal Nick zijn, de vader van Sharon en opa van Emma. Hij geeft zijn dochter die middag weg aan Felix en zijn kleindochter aan Ray..."
07-02-20
9.0
HuwelijksnachtDoor: Estmrt
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Huwelijksnacht, Zwanger,
"Om de bloedlijn in stand te houden moest Julius moet zijn nichtje trouwen. Dat was niet ongebruikelijk begin 19de eeuw en Julius vond dit ook helemaal niet erg. Zijn nichtje heette Elisa en was 17 jaar oud. Julius zelf was 22 en troonopvolger. Op het..."
13-01-20
7.4
Onze HuwelijksnachtDoor: Swaantje
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Anaal, Huwelijksnacht, Pijpen, Rape, Verkracht,
"Eindelijk was het zover. We waren die dag in mei 2014 getrouwd en nu mocht het eindelijk. Peter en ik Els komen allebei uit streng gereformeerde families waar niets mocht en alles moest. Vooral op het gebied van seks was alles verboden. Voor..."
30-10-18
7.5
De Tiende Huwelijksnacht - 6Door: MindsEye
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Huwelijksnacht, Romantiek,
"Het verhaal wat ik je nu ga vertellen is zeker weten echt gebeurd. Hoe ik dat zo zeker kan weten je moet beseffen dat ik het zelf allemaal heb meegemaakt. Het speelt zich af in mijn jonge jaren. Ik was, na een aantal omzwervingen, teruggekeerd naar ..."
18-11-17
8.5
De Tiende Huwelijksnacht - 5Door: MindsEye
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Huwelijksnacht, Romantiek,
"Auda keek naar haar bord. Daar lag haar half opgegeten fazant. Het verhaal wat haar echtgenoot haar verteld had, had haar helemaal in de ban gekregen en ze was gewoon vergeten te eten. Nu hij gestopt was merkte ze dat ze weer bevangen was door dezelf..."
18-11-17
8.2
De Tiende Huwelijksnacht - 4Door: MindsEye
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Huwelijksnacht, Romantiek,
"Het verhaal wat ik je vertel gaat over de vroegere dagen van Soroga. We weten niet precies hoe lang geleden het was, maar het was een erg moeilijke tijd voor de mensen van Soroga. Het probleem zat hem met name in het feit dat Soroga in die dagen een ..."
18-11-17
7.8
De Tiende Huwelijksnacht - 3Door: MindsEye
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Huwelijksnacht, Romantiek,
"Pas nu stopte Colin zijn verhaal. Hij had het in n ruk verteld. De kaarsen brandden een heel stuk lager en het leek alsof het buiten alweer licht begon te worden. Maar dat alles boeide Auda op dat moment niet. Ze voelde dat ze helemaal was ingepakt..."
18-11-17
7.8
De Tiende Huwelijksnacht - 2Door: MindsEye
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Huwelijksnacht, Romantiek,
"Iedereen kent het verhaal wel van Dalid, Prins Generaal van de stadstaat Precia, die op een zekere dag zijn legers verzamelde om op te trekken tegen de naburige stadstaat Ertonia. Wat de reden precies was, daar verschillen de meningen over. Er zijn e..."
18-11-17
7.4
Huwelijksnacht Van Een MoslimaDoor: Ayesha
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Besneden, Hotel, Huwelijksnacht, Moslima, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Als een 25 jarig moslim meisje was het in mijn cultuur voor niemand vreemd dat ik ging trouwen met iemand waar ik nog niet eerder het bed mee had gedeeld, niet alleen met mijn aanstaande, maar met niemand had ik nog seks gehad. De dag van mijn h..."
25-09-17
7.4
De Tiende Huwelijksnacht - 1Door: MindsEye
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Huwelijksnacht,
"Dit is het eerste hoofdstuk van mijn roman De tiende huwelijksnacht . Het bevat geen seks, maar wellicht is het toch leuk om de sfeer te proeven. Bekijk mijn schrijverprofiel voor meer informatie. In naam van de Heerser zweer ik deel van ..."
31-07-16
8.1
Sanne - 6: De Huwelijksnacht, Aankomst In Mi...Door: Westy
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Huwelijksnacht, Milaan,
"Mark en Yvonne stonden in een juwelierszaak in Amsterdam voor een vitrine met gouden ringen. Mark was op zoek naar een trouwring voor zijn Sanne. Daarbij had hij de hulp van Yvonne gevraagd. Zij wist beter dan hij wat een vrouw mooi vind en zij kende..."
22-08-09
8.6