Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: GMJ
Datum: 18-11-2023 | Cijfer: 8.5 | Gelezen: 4008
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 8 minuten | Lezers Online: 1
De Huwelijksnacht
Steven en ik waren de eerste die in het huwelijksbootje stapte. Omdat wij al lang samenwoonde werd het eenvoudig gehouden, zelf een bruidsjurk hadden wij niet gekocht, verloren geld dachten wij, had wel een mooi wit kort kleedje aan. Na de ceremonie op gemeentehuis gingen wij samen met Steven zijn ouders, mijn broer en vriendin en Lars en Petra als getuigen samen uitgebreid eten. Het was tegen 21 uur dat allen afscheid namen want wij wilde de avond rustig met ons tweetjes doorbrengen.

Maar dat was zonder onze vrienden gerekend. Toen wij thuiskwamen stond er een taart op tafel en gekoelde schuimwijn met twee glazen klaar.

“Wie zou dat hier klaargezet hebben” dacht Steven luidop terwijl hij de stop liet knallen.

“Dat hebben wij gedaan” werd er door verschillend stemmen tegelijk geroepen toen drie jongens en vier meiden uit de keuken kwamen. Nog meer was onze verbazing toen wij zagen dat allen zonder kleren aan waren.

“Jullie hadden toch niet gedacht je huwelijksnacht alleen door te brengen” liet Petra horen. En terwijl iedereen hen met de nodige kussen feliciteerde werden wij ook uitgekleed.

“En nu naar boven” riep Annie. De meiden namen Steven mee naar de logeerkamer en de jongens mij naar de slaapkamer.

Meteen werd ik op bed gelegd, Lars en Dieter waren mij overhand aan het kussen terwijl Wouter met zijn hoofd tussen benen dook en kutje met tong en vingers verwende. Dat onze vrienden goed konden beffen ondervond ik ook nu weer, na een tiental minuten was klaargekomen op zijn vingers en tong.

De drie wisselde van plaats Lars was mij nu aan vingeren terwijl zijn tong klit bewerkte. Ondertussen bood Wouter, zijn harde penis aan om te pijpen, nam hem tussen lippen likte en zoog hem helemaal tot achter in keel. Nadat ik was klaargekomen op Lars zijn vingers, werd ik nadien door Dieter nogmaals naar een hoogtepunt gebeft terwijl ik Lars aan het pijpen was. En heel de tijd werden mijn borstjes gekneed en met tepels gespeeld en gezogen.

De jongens hadden telkens wanneer het voor hen te veel ging worden hum lul uit mond getrokken blijkbaar wilde zij hun zaad voor ergens anders bewaren.

Lag even uit te rusten op rug, toen Erika binnen kwam en in 69 houding op mij ging liggen en haar volgespoten kutje aanbood om te likken. Wij waren elkaar kutje aan het likken. De drie jongens genoten ervan hoe wij langdurig elkaar aan het verwennen waren, nadat wij beiden waren klaargekomen draaide Erika zich om en kuste mij hevig. Omdat ik haar nog nooit gezien had vroeg ik wie zij was. “Ben Erika de zus van Wouter”

“Hij heeft niet gelogen over u toen hij vertelde dat jij en geile meid bent” antwoorde ik.

Nadat Erika vertrokken was schoof Lars zijn harde paal in kutje, hij neukte mij tot ik was klaargekomen, smeekte ik om zijn zaad in mij te voelen spuiten. Daar hebben wij nog tijd genoeg voor liet hij weten. Waarop zijn plaats werd ingenomen door Wouter die eveneens op tijd stopte. Ook van Dieter kreeg ik een beurt en had ik een hoogtepunt.

Opnieuw wisselde de jongens af, deze keer werd mijn kutje drie keer een lading sperma gevuld.

Na en korte rustpose zat ik op Lars zijn lul te wippen, Wouter was eerst met een nadien met twee vingers in aars aan het neuken, het maakte nog geiler en vroeg dubbel genomen te worden. Met nog een wat glijmiddel op zijn eikel voelde ik, hem tegen aars drukken, met een korte stoot schoof hij voorbij sluitspier waarna hij met korte stoten steeds dieper in mij gleed.

Daar de jongens al eens klaar waren gekomen werd ik langdurig dubbel genomen en bereikt voor de drie keer een orgasme toen eerst Wouter en kort daarop Lars begon te spuiten, en kreeg nadien nog de sappen van Dieter te slikken.

Tot in de vroege uurtjes werd ik door de drie jongens gelikt gevingerd en geneukt, Probeerde de tel bij te houden hoe dikwijls ik een hoogtepunt bereikte maar na tien keer was ik de tel kwijt. Alle drie de jongens waren minsten een keer in kutje en mond klaargekomen.

Uitgeput was ik in slaap gevallen, Werd wakker en was verbaasd Steven naast mij te zien liggen. Stilletjes ging ik naar toilet, en nadien naar beneden. De taart die op tafel stond was aangesneden enkel twee stukken bleven over en de fles bubbels was leeg.

Ging terug naar boven kroop bij Steven in bed, lag na te denken wat er die nacht gebeurd was, mijn vingers gleden over kutje dat pijnlijk aanvoelde van al het neuken en likken. Vandaag niet vrijen met mijn man dacht ik nog voor dat Steven ook wakker werd. Die was eveneens verbaast dat wij bij elkaar lagen.

“Schatje hebben ze jou ook zo afgebeuld deze nacht,” vroeg ik,

“Ja denk dat ik vandaag niets meer kan presteren, tot vier keer hebben die mij doen klaarkomen.”

“Geeft niks denk dat ik ook niet in staat ben om te neuken, mijn kutje voelt pijnlijk aan”

Nadat ik verteld had hoe die mij genomen hadden vertelde Steven wat er met de vier meiden gebeurde.

Bij mij ging het er ook geil aan toe, voor zij begonnen had ik gevraagd wie het vierde meisje was, “Erika de zus van Wouter toen ik hoorde van hun plan wilde ik meedoen, jij hebt daar toch niets op tegen he.” De vier meiden lieten overhand hun kutje likken tot zijn klaar kwamen, ondertussen speelde en likte de andere mijn penis.

Als nieuweling mocht ik Erika als eerste neukten, die nadat ik was klaargekomen verliet zij de slaapkamer. De andere meiden zorgde ervoor dat ik terug op sterkte kwam, ieder om de beurt ging op zijn harde paal zitten en bereden mij tot zij voelde dat ik ging komen om dan hem een minuutje rustte gunnen voor de andere op hem kroop.

Uiteindelijk heb ik drie keer gespoten, eerst bij Erika later terwijl ik Petra neukte en op laatst toen Annie mij pijpte en mijn sappen door de vier mijnden werd gedeeld.

Het was tegen de avond aan toen Tina naar ons opbelde. Meteen vroeg zij of wij genoten hadden van onze huwelijksnacht. “Waarom ben jij eigenlijk nieuwsgierig” vroeg ik.

“Wij wisten dat jullie vrienden iets van plan waren maar niet wat”

“Hoe zijn die eigenlijk binnengeraakt” wilde ik weten.

“Wij hadden nog een sleutel en hebben die gisteren aan Lars gegeven.”

“Jullie waren op de hoogte, daarom hebben jullie ons nog een tijdje opgehouden nadat Petra en Lars vertrokken waren”

“Maar wat is er dan eigenlijk gebeurd” wilde Tina weten.

In kort vertelde ik hoe zij ons verrast hadden en dat de jongens mij helemaal suf geneukt hebben en Steven in logeerkamer door de meisjes. Wij waren beiden verrast naast elkaar in bed te liggen deze morgen.

Het huwelijk van Wouter met Petra en Lars met Annie de volgende vrijdag verliep rustiger, voormiddag ceremonie in gemeentehuis, in de middag etentje en om 20 uur een receptie voor vrienden en collega’s. En omdat zij de volgende morgen vroeg wilde vertrekken gingen beide koppeltjes rond 23 uur naar hun appartement. Ook Steven en ik gingen vroeg naar huis daar wij hen tegen 8 uur moesten ophalen.

Einde
Trefwoorden bij dit verhaal: Huwelijksnacht, Neuken, Pijpen, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Groepsseks sexverhalen!
 
Mijn Eerste GangbangDoor: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Gangbang,
"Hoewel dit deel eigenlijk een vervolg is op de reeks De Trein Gemist is, kan het ook los gelezen worden. Het is maandag en hartje zomer, de kinderen zijn op va..."
14-07
9.1
De Politie Is Je Beste VriendDoor: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Oraal, Pijpen, Politie, Vuistneuken,
" i LET OP. Dit verhaal kan schokkende scenes bevatten. i Wagen 43, heb een 10.30 bij jullie in de buurt. De stem van de meldkamer kraakte door de auto en haalde Tom uit zijn overpeinzingen. Hij pakte de portofoon. Hier wagen 4..."
14-07
8.4
Ontboezemingen - 8: KwartetjeDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Douche, Kwartet, Slet, Sletje,
"Het is ondertussen al laat en Sofie zegt Laten we samen ontspannen en onze hoofden leegmaken. Ik weet een strandfeestje in de buurt. Dat klinkt perfect, antwoord ik. Ik leg mijn laptop en spullen snel op mijn hotelkamer, trek een verlei..."
12-07
9.2
Nederland - RoemenieDoor: Timio
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Voetbal, Weddenschap,
"We waren inmiddels 5 jaar getrouwd, mijn Roemeense vrouw Maria en ik, Josh. Ik had haar leren kennen op vakantie en voelde meteen een klik met haar gelukkig was het wederzijds. Na die heerlijke vakantie en een lange periode van app en mailcontact wa..."
10-07
9.2
Op Bezoek Bij Ruud En Moniek - 3Door: Blauwvinger68
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Dp, Dubbele Penetratie, Pijpen, Wap,
"Nadat iedereen heerlijk gesext had werd het tijd om bij te komen en beetje te chillen. Een ronde warme thee liet ons weer lekker in de wap komen en we lagen lekker naast elkaar te genieten van de muziek, Angela en ik knuffelden elkaar, Ruud l..."
06-07
9.2
Mijn Eerste Orgie Dat Er Maar Vele Mogen Kom...Door: Xiumi
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Dp, Dubbele Penetratie, Orgie,
" i Mijn man neemt me het eerst mee naar een orgie. i Mijn man Joost komt laat thuis ik zet lichtelijk ge rgerd het eten op tafel een slaschotel met gebakken aardappels, beetje bruin omdat ze te lang in de oven hebben gestaan, hij valt aan ..."
03-07
8.9
Verlangen Naar Seks - 3Door: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Neuken, Oraal, Plas, Plassen, Verlangen,
"Noot voor de lezer. De eerste twee delen van Verlangen naar seks zijn geschreven vanuit het ik perspectief. Om u als lezer beter te kunnen identificeren met de hoofdpersoon stel ik haar aan u voor. Amanda. Wild schudde Amanda haar hoofd e..."
03-07
8.4
Verkeerde Keus - 5Door: Geert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Geeske had er behoorlijk werk van gemaakt, wat stuurde ze mij van Funda een woningen toe, wij zijn beide op het platteland opgegroeid, en wist haast wel zeker dat zij ook geen belangstelling had voor een appartement. Van de 15 wat zij mij to..."
01-07
8.4
Om-mantra & Tantra-seksDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Tantra, Waargebeurd,
"Op 16 jun 2017 was ik 16 17 jaar oud en weer samen met de hele familie naar onze nudistencamping bij Castellane in Zuidoost Frankrijk. Onze ouders komen er al eeuwig en wij, kids ik heb een jaar jongere broer, Thomas en twee jaar jongere zus, Laur..."
30-06
8.8
Un Beau SpectacleDoor: Yourcaptain
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Milf, Parkeerplaats, Parking, Wraak,
" i Voor RedRopes i Als je niet een klein beetje avontuurlijk bent, dan moet je je maar eens afvragen of we elkaar nog moeten zien , viel ik bitsig uit en trok mijn hand van tussen haar warme dijen Als er van jou toch niks mag, waarom z..."
27-06
8.8
 
Klik hier voor meer...