Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Fralino
Fralino
Geniet!
Hoogste Cijfer: In Het Verkeerde Zadel
Meest Gelezen: Plagen Is Zaad Vragen
Aantal Verhalen: 20
Geplaatste Reacties: 6
E-Mail Adres: fralino68@gmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
De GluurbuurDoor: Fralino
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Creampie, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Nudisme,
"Elk jaar kiezen we om beurten een vakantie uit. Vorig jaar had mijn vrouw een weekje aan de Rh ne geboekt. Lekker spannend, not Dat was best saai te noemen. Dit jaar wilde ik eens iets anders proberen, iets echt spannend, een nudistenkamp. Eline haa..."
11-06-24
9.0
Niets Vergeten?Door: Fralino
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Camping, Creampie, Klaarkomen, Voyeurisme, Zwanger,
"Het was bijna zover. Maandag vertrokken mijn man en ik op vakantie en het kon niet vroeg genoeg komen. We zagen er beiden zo naar uit om met ons tweetjes het er eens goed van te nemen. Eerlijk gezegd waren we liever op vrijdag vertrokken, ma..."
10-06-24
8.9
Het ComplotDoor: Fralino
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Creampie, Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Zwanger,
"Ik zat al even in een mail tot mailcorrespondentie met een andere gelijkgezinde man rond cuckolding en hoe ik mijn vrouw eens zou kunnen delen. Mijn vrouw wist echter niet dat ik plannetjes aan het bekokstoven was, ook omdat ze niet dezelfde fantasie..."
09-06-24
8.7
MatroesjkaDoor: Fralino
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Creampie, Cuckold, Cuckolding, Dwang, Trio,
"Door mijn zonnebril zag ik Aagje met onze drankjes door de ligstoelen zigzaggen. Aagje was mijn vrouw en een heerlijke verschijning. Ze werkte als fotomodel en stond soms te pronken in Nederlandse of Belgische vrouwenblaadjes. Dat ze consta..."
09-06-24
8.1
Tante LisaDoor: Fralino
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Creampie, Jong En Oud, Klaarkomen, Kontje, Kut, Kutje, Maagd, Milf, Moeder, Neuken, Tante, Vingeren, Zoon, Zwembad,
"Mama had twee goede vriendinnen die bijna elke week op bezoek kwamen. Ze zijn alledrie eind de dertig en kennen elkaar al van de schoolbanken. Zelf kennen ze me van mijn geboorte en het zijn eerder tantes dan kennissen. Ik heb altijd al een boontje g..."
05-06-24
8.8
Meneer DoktoorDoor: Fralino
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Facial, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Trio,
"Als een zottin kwam ik Evi s, mijn grote zus, haar kamer binnengestormd. Zus ik heb een vriendje Het is Maarten Kan je niet eerst kloppen vooraleer je hier zomaar binnenvalt Reageerde Evi nuchter. Evi is enkele jaren oude..."
04-06-24
8.6
DuimpjeDoor: Fralino
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Klaarkomen, Kontje, Massage, Neuken, Sauna, Turks,
"Het was al laat wanneer het vliegtuig landde. Karin, mijn beste vriendin sloot haar klaptafeltje en geeuwde luid. Eindelijk Ik was dat gehuil van die peuters en kleuters beu gehoord. Zei ze ge rriteerd. We zaten op een vlucht na..."
04-06-24
8.9
VerrassingDoor: Fralino
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Creampie, Milf, Trio, Zwanger,
"Het is zover, onze eerste klasre nie. Het is een 15 jaar geleden dat ik nog iemand van school ben tegengekomen en ik zie er echt naar uit. We zijn allemaal jonge dertigers en ik ben benieuwd hoe het met de meesten gaat in hun leven. Mijn man..."
03-06-24
8.3
Speciale VloeistofDoor: Fralino
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bikini, Buurman, Camping, Creampie, Jong En Oud, Kleindochter, Maagd, Sperma, Voyeurisme,
"Al sinds mijn geboorte ga ik elk jaar tijdens de zomervakantie naar opa en oma aan zee. Oma is echter enkele jaren geleden gestorven maar ik ga nog steeds naar opa en ik vind het nog altijd leuk. Opa heeft een caravan op een kleine camping tussen de ..."
02-06-24
8.8
Rode MerriesDoor: Fralino
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Creampie, Dochter, Milf, Moeder, Rape, Sauna, Trio, Verkracht, Zwanger,
"Mijn dochter Saartje en ik komen heel goed overeen. Soms ben ik streng maar soms ook een zus en een vriendin voor haar. Ze was 16 maar zoals veel van die meisjes op die leeftijd volgroeid , op fysiek vlak dan toch. Zelf was ik 36 en ik vind ons best..."
31-05-24
8.5
Sorry HarryDoor: Fralino
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dik, Marokko, Model, Rape, Verkracht, Zwanger,
"Schiphol. Ik wuif naar mijn vriend Harry vanaf de ticketcontrole en begeef me verder naar de veiligheidscontrole. Ik heb een fotoshoot en ben voor een weekend vertrokken naar Marrakech. Als plus size model heb je minder werk dan die schriele meisjes ..."
31-05-24
8.7
Ongewild GewildDoor: Fralino
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Billen, Creampie, Cuckold, Cuckolding, Kontje, Maagd, Studenten,
"Het was Marleen haar verjaardag. Ze was net 18 geworden en we hadden op een avond een feestje op haar studentenkot gepland. Ze had alles versierd met ballonnen, slingers en kaarsen . We hadden enkele klasgenoten en vrienden uitgenodigd en ik zorgde v..."
29-05-24
8.6
Belle En Het BeestDoor: Fralino
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Behaard, Cuckold, Cuckolding, Plagen, Sauna, Sperma,
"Lisbeth en ik zijn nu 15 jaar getrouwd en hebben een heel goede relatie. Buiten man en vrouw zijn we ook goede vrienden en kunnen we dus ook alles met elkaar delen zonder ons ervoor te schamen. Ze weet bijvoorbeeld dat ik een fantasie heb om haar sam..."
07-01-24
8.9
SuccesDoor: Fralino
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Creampie, Dominantie, Kontje, Maagd, Onderdanig, Studenten, Zwanger,
"Op school heb je altijd bullebakken, pesters, personen die denken dat de wereld rond hen draait en waar medelijden niet telt. Tijdens mijn schoolperiode enkele jaren terug was het niet anders. Ik was 18, na ef en de stap naar de stad en de ..."
03-12-18
8.3
Verkeerd ZaadDoor: Fralino
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Creampie, Jong En Oud, Milf,
"Het was op de zaterdagmarkt dat ik Julienne elke week tegenkwam. Een wat oudere en vriendelijke dame die in dezelfde wijk woont als mijn man en ik. Haar zoon Theo was bij haar en altijd liepen ze samen, hand in hand. Door een ziekte op jeugdige leeft..."
10-06-18
8.8
De Oude StierDoor: Fralino
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Dochter, Dwang, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Milf, Oudere Mannen, Zwembad,
" Eindelijk Eindelijk goed weer zuchtte ik diep. Sinds we ge nvesteerd hadden in een zwembad hebben we er amper van kunnen genieten. Maar nu was het zover, loungestoelen, zon en relaxen. Mijn echtgenoot heeft het altijd een overbo..."
03-06-18
8.6
Plagen Is Zaad VragenDoor: Fralino
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Jacuzzi, Oudere Mannen, Plagen, Sauna,
"Karen en ik waren 5 jaar gelukkig getrouwd. We zijn een koppel jonge dertigers en het mag gezegd, Karen is een prachtvrouw. Blond, lang, mooi voorzien op de juiste plaatsen, ze sport ook en heeft een hogere functie bij een groot zakenkantoor. Meer ko..."
27-05-18
8.7
Oud VluggertjeDoor: Fralino
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Oudere Mannen, Sauna, Vluggertje,
"Met een bon die ik had gekregen van een vriendin had ik een dagje sauna geboekt. Ergens ver van huis waar ik zeker niemand zou tegenkomen die ik kende. Het was mooi weer toen ik aankwam bij het complex en het zag er netjes en verzorgd uit. Ook stonde..."
21-05-18
8.8
In Het Verkeerde ZadelDoor: Fralino
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Vakantie,
"Het was een warme zomer en zoals elk jaar gingen we op vakantie bij familie. Niet zo speciaal maar hun buurman had een pony. Daar keek ik altijd zo naar uit en ik mocht altijd wel een ritje. Ik droomde ervan zelf een paard te hebben maar dat zou nog ..."
18-05-18
9.0
Keuze Van De NatuurDoor: Fralino
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurman, Buurvrouw, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Natuur,
"Mijn naam is Silke, 25 en sinds een maand verloofd met Gert. Zoals de meeste jonge koppels hebben wij een droom van huisje, tuintje en kindje. Het huis met een kleine tuin hebben we gevonden niet ver van Gert s ouders. Het was een oude arbeiderswonin..."
16-05-18
8.8