Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Minnares sexverhalen. In deze categorie staan 35 erotische verhalen.
Mijn Alter Ego - 7Door: Shadow666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dieren, Honden, Likken, Minnares, Neuken,
" i Het is inmiddels meer dan een jaar geleden dat ik namens Esmay haar seksuele avonturen mocht bijwerken en plaatsen op de site. Dat deed ik met veel plezier en was dan ook verbaasd en teleurgesteld toen ik ergens in mei 2023 het verzoek van haar kr..."
08-07-24
9.2
De Minnares In Lieke - 6: SlotDoor: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Hotel, Minnares, Orgasme, Rimmen,
"De volgende ochtend werd Lieke wakker van een rinkelende telefoon. Ze keek op terwijl ze haar naakte lichaam, nog moe van de uitbundige seks en de rijkelijke hoeveelheid drank van de avond ervoor, tegen Maarten had. Blijkbaar waren ze in de nacht toc..."
12-03-24
9.2
De Minnares In Lieke - 5Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Hotel, Lesbienne, Minnares, Sperma,
"Ondanks dat het feest een tamelijk zakelijke aard had, dreunde de muziek zo hard tegen ieders trommelvliezen dat dansen, of een poging tot, het enige mogelijke was. Lieke bewoog vrijelijk op de klanken, net zo zuinig bewegend dat haar jurkje op zijn ..."
06-03-24
9.4
Ruige Coby En Magere Truusje - 2: AnnabelDoor: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Barvrouw, Ladyboy, Lesbienne, Masturbatie, Masturberen, Minnares, Natte Droom, Viagra,
"Elk weekend was eenzame Truusje te vinden in het plaatselijke caf waar ze haar eigen plekje aan het eind van de bar innam en een breezertje dronk, wachtend op een mooie jongen die haar eindelijk de liefde zou geven waar ze zo naar verlangde. Helaas ..."
27-02-24
8.8
Mijn Submissieve Minnares Miranda - 1Door: Koalabeer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Dominantie, Grote Borsten, Milf, Minnares, Pijpen, Slikken, Sub, Vreemdgaan,
" Wil je een spelletje spelen fluister ik. Miranda rilt. Ja , fluistert ze terug. Haar naaktheid windt me op. Haar grote borsten drukken tegen me aan, we staan in een hotelkamer waar we hebben afgesproken. Ze is getrouwd en haar man mag het niet we..."
10-02-24
8.8
De Minnares In Lieke - 4Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Borsten, Buttplug, Minnares, Pijpen, Trio,
"Aandachtig luisterden Maarten en Lieke naar wat Victor op het podium had te zeggen. Kort had Maarten Lieke laten weten dat die man al lang heel belangrijk was voor dit bedrijf en dat het bijzonder was wat die op die leeftijd al presteerde. Lieke had ..."
23-01-24
9.4
Jolien En Ik - 13Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Huishoudster, Maagd, Minnares, Tiener, Vader,
"Jolien wil koste wat kost het huis uit vooraleer Nathalie arriveert. Tegen haar gewoonte in staat ze al om acht uur op, ontbijt in recordtempo en kijkt voortdurend op haar uurwerk. Ze weet dat Nathalie hier om negen uur zal toekomen en een kwartier e..."
30-12-23
9.1
De Minnares In Lieke - 3Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, ButtPlug, Feest, Kantoor, Minnares, Stiekem,
"Terwijl Lieke naast Maarten stond bij het inchecken en de dame van dienst wat algemene vragen stelde en tevens de nodige uitleg gaf over de faciliteiten, keek Lieke wat rond. Het hotel was netjes, met een beetje gevoel voor kunst, of niet, en had ook..."
17-12-23
9.3
De Minnares In Lieke - 2Door: Rock
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Auto, Minnares, Openbaar, Orgasme, Pijpen, Spuiten,
"Het voelde goed om van een doodnormale dame met een wip hier en daar getransformeerd te zijn tot een heuse minnares. Lieke voelde zich er goed bij dat Maarten zijn pik het liefst zoveel en zo vaak mogelijk in haar kutje roerde, het liefst de hele wer..."
13-12-23
9.2
De Minnares In Lieke - 1Door: Rock
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hotel, Minnares, Neuken,
"Ze zat op de rand van het bed. Even hadden ze nog nagenoten, maar zijn verzoek had haar doen laten nadenken. Dat ging niet in zijn armen, waar de dampen van het innige genot nog sterk merkbaar waren. Lieke keek over haar schouder en zag hem liggen. H..."
10-12-23
9.2
Lieve Lieneke Krijgt Een Vriend - 3Door: Jenny
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Baarmoeder, Beffen, Extreme, Fetisj, Loverboy, Minnares, Oudere Vrouwen, Pervers, Romantiek,
"Lieve Lieneke was een eenzame in zichzelf gekeerde vrouw van veertig die al haar hele leven lang van een kleine uitkering leefde. De bescheiden alleenstaande vrouw woonde op de bovenste verdieping van een groot flatgebouw van drie verdiepingen hoog. ..."
04-12-23
8.3
Jolien En Ik - 7Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Fotoshoot, Masturbatie, Masturberen, Minnares, Tiener, Vader,
"Jolien is nog maar pas de fiets opgesprongen, of ik ga naar haar kamer en plug haar PC in. Mijn nieuwsgierigheid om te zien welke sites ze bezoekt is groter dan de haast waarmee ik de foto s van mijn camera wil opladen. Dat valt allemaal heel erg mee..."
26-11-23
9.2
Jolien En Ik - 5Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Fantaseren, Fotoshoot, Huishoudster, Maagd, Minnares, Tiener, Vader,
"Vrijdagochtend. Nadat ik uit de badkamer gekomen ben en Jolien heb wakker gemaakt, bel ik Nathalie op. Ik vraag haar of ze samen met mij wilt komen ontbijten van zodra Jolien naar school is gefietst. Of half negen haar past Ja, dat kan, ze was zelf ..."
19-11-23
9.3
Jolien En Ik - 4Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Fantaseren, Huishoudster, Lingerie, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Minnares, Slipje, Tiener, Vader,
"Na wat gisteren was gebeurd met Nathalie en Jolien, stap ik opgeruimd uit bed. Het is woensdag en dan komt Nathalie van twee tot vijf om zich over Jolien te bekommeren. Ze overhoort dan haar lessen, helpt haar met huiswerk en geregeld rijdt ze in haa..."
17-11-23
9.3
Ontmoeting Met Esther - 2Door: Gerard4
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hotel, Lingerie, Minnares, Verlangen, Vreemdgaan,
"De volgende dag kreeg ik al vroeg een belletje van Esther, zeg schatje ,heb jij er net zo van genoten als ik Mmmm, als er ik alleen al aan denk dan word ik weer nat ... Jaaa wat dacht je lieverd,antwoord ik. Je was zoo lekker. Weet ..."
23-10-23
9.1
Ontmoeting Met Esther - 1Door: Gerard4
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Minnares, Verlangen,
"Ik loop er al een tijdje mee rond geloof ik. De drang, zegmaar ,om eens met een ruimdenkende vrouw sex te hebben. En dan bedoel ik niet van erop en eraf, nee..landurig vrijen waarbij ook de vrouw het initiatief neemt,en niet veel remmingen he..."
21-10-23
8.6
Mandy De Trut Bedrijft Sex - 3Door: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Baarmoeder, Beffen, Brunette, Dronken, Minnares, Plas, Plassen, Slipje,
"Magere Mandy was een vrolijke spontane meid van zesentwintig die opgenomen was in een project voor beschermd wonen omdat ze een lichte beperking had. Tot haar verdriet had ze nog nooit een echte relatie gehad en was ze slechts n keer in haar leven ..."
22-08-23
8.6
Schoolmeiden Monique En Jeannette - 2Door: Jenny
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Blond, Brunette, Lesbienne, Likken, Minnares, Plas, Plassen, Sport,
"Blonde Monique was een leuk slank meisje van achttien jaar met een golvende bos witblond haar dat ver op haar smalle rug hing. De sportieve meid was niet zo groot maar ze was altijd vrolijk en uitdagend en met haar lieve apenmondje vonden alle jongen..."
28-06-23
8.3
Hoe Febe Mijn Minnares WerdDoor: Thomas
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Affaire, Dominantie, Extreme, Minnares, Pijpen, Studenten, Trio, Verleiden, Vreemdgaan, Waargebeurd,
" i Dit is het eerste deel van een waargebeurd verhaal. Het begin van mijn relatie met Febe, een studente van 20 die ondertussen al anderhalf jaar mijn minnares is. Dit deel is wat langer en vooral inleidend, voor de liefhebbers van erotiek heb ik op ..."
29-03-23
9.1
Mijn Submissieve Minnares Jeanne - 2Door: Koalabeer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Dominantie, Grote Borsten, Milf, Minnares, Pijpen, Plas, Plassen, Slikken, Sub, Vreemdgaan,
"Ik kijk naar Jeanne. Geblinddoekt, en met armen en benen wijd vastgebonden aan de vier poten van het bed, ligt de slanke blondine naakt voor me klaar. Om hard genomen te worden. Maar ze moet wachten. Ik loop door de hotelkamer naar de koffi..."
16-12-22
8.7
Mijn Submissieve Minnares Jeanne - 1Door: Koalabeer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Dominantie, Grote Borsten, Milf, Minnares, Onderdanig, Pijpen, Slikken, Sub, Vreemdgaan,
" Wil je appt ze aarzelend. Ik staar naar het schermpje van mijn telefoon. Verwachtingsvol, want ik heb het hier met mijn minnares Jeanne over onze volgende seksdate, in een mooi hotel in Amsterdam. Daar gaan we over drie dagen overdag even flink lo..."
04-12-22
8.7
Mijn Submissieve Minnares - 2Door: Koalabeer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Dikke Tieten, Dominantie, Grote Borsten, Milf, Minnares, Onderdanig, Pijpen, Slikken, Sub, Vreemdgaan,
"Mijn god. Wat is ze heerlijk. Mijn hele pik verdwijnt in haar mond. Haar lippen raken mijn buik, en wat er in die zalige, zachte, dwingende mond met mijn verwende, stijve geslachtsdeel gebeurt, is zo geil dat ik grote moeite moet doen om niet meteen ..."
16-11-22
8.9
Mijn Submissieve Minnares - 1Door: Koalabeer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Dikke Tieten, Dominantie, Grote Borsten, Minnares, Onderdanig, Pijpen, Slikken, Sub, Vreemdgaan,
"Ik parkeer in haar straat. Volgens mijn instructie staat haar voordeur open op een kier. Ik weet dat ze nu in haar nachtpon in de keuken zit te wachten op mijn app met instructies. Daar gaan we Bij Flora is het altijd feest. Ze is 1,75 lang..."
14-11-22
9.1
Mandy De Trut Bedrijft Sex - 2Door: Jenny
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Masseuse, Minnares, Rape, Slet, Sletje, Verkracht, Vingeren,
"Magere Mandy was een vrolijke spontane meid van inmiddels al weer zesentwintig, die opgenomen was in een project voor beschermd wonen omdat ze een lichte beperking had. Een paar jaar geleden was ze uit huis geplaatst omdat ze daar niet meer te handha..."
23-10-22
8.2
Man Gezocht Voor Seks - 7: Bij Dirk ThuisDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Likken, Minnares, Spuiten, Tepelklemmen, Vreemdgaan, Zuigen, Zus,
"Maanden vlogen voorbij. Johans vrouw was er achter gekomen dat hij een minnares had en ze vond zelfs mijn telefoonnummer in zijn smartphone, wat ik hem kwalijk nam. Ik verdacht hem ervan het expres te hebben gedaan. Misschien was een half jaar seksen..."
15-08-22
9.0
Minnares Of PlussaresDoor: Cocos
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Minnares, Plas, Plassen,
"Het was eindelijk zover , samen met mijn heerlijke collega minnares op weg naar een door het werk georganiseerd evenement voor een goed doel. Het bijzondere was dat het vanwege de duur van het event nu eens inclusief overnachting was . ..."
22-02-20
8.9
Mandy De Trut Bedrijft Sex - 1Door: Jenny
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Beffen, Brunette, Likken, Masseuse, Minnares, Plas, Plassen, Rape, Slet, Sletje, Verkracht, Vingeren,
"Slanke Mandy was een vrolijke spontane meid van drie ntwintig die opgenomen was in een project voor beschermd wonen. Een paar jaar geleden was ze uit huis geplaatst omdat ze thuis niet meer te handhaven was maar dat was de opgeruimde meid al lang ver..."
05-06-19
7.3
Minnares Van Een Getrouwde CollegaDoor: Linda
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Collega, Kort, Minnares,
"De eerste dag van mijn werkstage en ik stel mezelf voor. De eerste kennismaking verliep soepel hallo mijn naam is Linda Patrick was zijn antwoord. De dag verliep soepel en de eerste pauze kwam eraan, ik nam een kop koffie..."
31-08-18
7.6
Mijn Leven Als MinnaresDoor: Minnares
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Minnares, Pijpen, Vreemdgaan,
"Van jongs af aan ben ik al ge nteresseerd in sex. Het spel eromheen de verleiding. Heerlijk om een man te zien kijken naar je en al helemaal om te merken dat er interesse is. Als plussize dame merk je dat mannen ge nteresseerd zijn in je bo..."
07-11-17
7.9
Minnares Is Mijn StiefdochterDoor: Robert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Minnares, Stiefdochter,
"Het begon allemaal heel onschuldig. Ik had na een mislukt huwelijk mijn liefde terug gevonden bij een jongere vrouw met een bloedmooie dochter van 16, wordt deze lente 17. Ik ben een paar weken geleden bij hun gaan wonen, mijn flatje was toch te klei..."
13-02-15
7.8
Mijn Nieuwe MinnaresDoor: Johny Camaro
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Minnares,
"Toen me ouders gingen scheiden was dat een moelijke periode vor mijn moeder. Ze bleef alleen achter met mijn zus en mij. Mijn vader ging gezellig verder met zijn nieuwe en jongere vriendin en mijn moeder zorgde voor ons. Toen ik oud..."
07-05-14
7.0
Oudere Minnares - 4Door: Bert20cm
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Minnares,
"Nu ik 25 destijds met Evelien 42 seks had gehad, nam mijn interesse voor Marlies 43 flink af. Ik had nog wel contact met haar, maar ze moet doorgehad hebben dat ik een andere dame aan het daten was. Uiteindelijk besloten we dan ook maar dat we ..."
06-01-14
7.6
Oudere Minnares - 3Door: Bert20cm
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Minnares,
"Zoals je eerder hebt kunnen lezen, had ik destijds was ik 25 en vrijgezellig in Marlies 43 een heerlijke minnares gevonden. Ze woonde vlakbij mijn werk en regelmatig ging ik bij haar langs voor een heerlijke vrijpartij, haar goed geproportioneerd..."
19-12-13
8.1
Oudere Minnares - 2Door: Bert20cm
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Minnares,
"Wow, wat een heerlijke vrouw was Marlies 43 en wat hadden we een ontzettend geile eerste date gehad bij haar thuis. Na de vrijpartij hadden we in bed nog een glas wijn gedronken en daarna nog een keer heerlijke sex gehad omdat we beiden vol van lus..."
12-12-13
8.4
Oudere Minnares - 1Door: Bert20cm
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Minnares,
" i In de afgelopen jaren heb ik meerdere minnaressen gehad, meestal met vrouwen die wat ouder waren dan ik. Nu ik dit schrijf ben ik 35 jaar en heb ik een vaste relatie toen dit bewuste verhaal gebeurde was ik 25 jaar en vrijgezellig. i ..."
09-12-13
8.0