Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Gerard4
Gerard4
Ik ben een man, inmiddels een vijftiger, die erg van sex kan genieten.

Ik heb nog wensen die ik wil meemaken, en sommige zijn een inspiratie om een verhaal over te schrijven.
mijn verhalen schrijf ik omdat ik vind het fijn om te doen en ook om daarmee anderen van te laten genieten /op te winden.

Ik stel het erg op prijs als je reageert.
Ik sta altijd open voor opmerkingen, reacties of onverwachte verzoeken.

ik zou het leuk vinden om een met een gelijkgestemde te chatten of mailen.
Wellicht kunnen we allebei hier inspiratie uit halen...
Hoogste Cijfer: Buiten Spelen - 3
Meest Gelezen: Hete Sex En Een Hond - 1
Aantal Verhalen: 20
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 40
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 73
E-Mail Adres: gerardberas@gmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Mijn Eerste Keer Met Toeschouwers - 2Door: Gerard4
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Trio, Verlangen,
"Mijn ervaring met de sex cinema was fijner dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Niet alleen omdat ik sex heb gehad, maar ook om te ervaren hoe het is om naakt te zijn tussen de anderen. Dat gaf een apart en ook wel opwindend gevoel. De..."
07-07-24
8.3
Mijn Eerste Keer Met Toeschouwers - 1Door: Gerard4
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Verlangen,
"Mijn naam is Simon, 52 jaar en ben al een lange tijd samen met mijn partner. Eigenlijk een doorsnee stel , opzich heb ik niks te klagen hoor. De sex is lekker maar er begint de laatste tijd wat te knagen. Ik voel in mijn sexuele behoeftes..."
22-06-24
8.7
Buiten Spelen - 5: Irene's VerlangenDoor: Gerard4
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lust, Trio, Verlangen,
"Ik moet wel zeggen dat ik flink getwijfeld heb om Caroline uit te nodigen om samen met ons sex te hebben. Het idee dat Eric geniet van een andere vrouw ... Achteraf ben ik blij dat ik het gedaan heb. Heel in het begin vond ik het moeili..."
14-06-24
8.9
Buiten Spelen - 4Door: Gerard4
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Verlangen,
"De dagen ,nadat we in haar appartement zo heerlijk relaxed gevreeen hebben, zijn zo heerlijk. Mijn hoofd zit helemaal vol van haar en zij van mij. We hebben veel contact ,maar doordat ze elke dag patienten heeft en soms in het weekend werkt..."
10-05-24
9.2
Jong En Geil - 2Door: Gerard4
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Klaarkomen, Neuken, Trio, Verlangen,
"Ik heb mezelf op een weekendje weg getracteerd om even mijn hoofd te legen. Elk weekend studeren is ok, maar op een gegeven moment is het wel genoeg. Ik heb een leuk hotel gezien met sauna, zwembad, eigenlijk met alles erop en eraan. Het ..."
07-01-24
9.1
Miss DevereauxDoor: Gerard4
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Verlangen,
"Het is eigenlijk al een tijdje rustig bij mij. Je hebt wel eens van die periodes dat het wat tegenzit en de drive om weer eens stevig geneukt te worden een stukkie minder is. Maarja , de natuur bepaald , dus deze blondine staat weer open voor..."
01-12-23
9.3
Hete Sex En Een Hond - 3Door: Gerard4
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Verlangen,
"We zitten nu in de laatste week van onze vacantie hier op de camping. Onze buren met Rion, zijn er nu alleen in het weekeinde. Dit betekent dat ik weer sex heb met Eric zonder dat Rion plots op komt duiken. Oh jaaa ik genoot er wel van, d..."
25-11-23
8.7
Buiten Spelen - 3Door: Gerard4
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verlangen,
"We zijn aangekomen bij haar appartement. Ze zwaait de voordeur open , en zegt hier woon ik, kom binnen . Ik volg haar naar binnen terwijl Irene hier en daar een lampje aandoet omdat het al begint te schemeren. Ik kom de huiskamer in, en ..."
23-11-23
9.3
Jong En Geil - 1Door: Gerard4
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verlangen,
"Mensen vragen wel eens aan mij ok,meestal een man hoe komt een 19 jarige schoonheid al zo geinterresseerd in sex Wel, mijn interesse begon eigenlijk zo rond mijn 14e . Ik fietste oa naar school langs een paarde manege en als ze buiten st..."
22-11-23
8.6
Buiten Spelen - 2Door: Gerard4
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verlangen,
" Met Irene ,VU MC klinkt het aan de andere kant. Oohhh om haar stem weer te horen is zooo fijn. Met Eric , van de knie zegmaar antwoord ik. Heee Eric, oh zo leuk dat je belt, zegt Irene met een enthousiaste stem ik moest veel aan je denke..."
18-11-23
9.1
Buiten Spelen - 1Door: Gerard4
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verlangen,
"geleden voelde ik dat mijn knie na het sporten nog steeds pijnlijk aanvoelde. Ik vermoed dat dit komt doordat ik met mijn mountainbike nogal hard de grond van dichtbij heb gezien. Rust houden hielp wel, maar het voelde nog steeds niet goed. ..."
16-11-23
8.8
Mijn Ebony Goddess - 3:.ashantiDoor: Gerard4
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Ik, Ashanti , had al weer snel afgesproken met Priya. Ik wou haar graag weer zien en vertellen wat ik van onze eerdere vrijpartij vond. Ik zat al op het terras buiten toen ze aan kwam lopen.. Ohhh wat is ze mooi dacht ik toen ik haar zag. ..."
10-11-23
9.0
Mijn Ebony Goddess - 2Door: Gerard4
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Trio, Verlangen,
"Na onze eerste escapade zag ik Eric natuurlijk geregeld. En ohh bij elke keer als ik hem weer zag , dan kreeg ik weer die mooie lach en dat lekkere kontje van hem om naar te kijken. Dan voelde ik gelijk weer dat aparte gevoel en behoefte om h..."
04-11-23
9.2
Hete Sex En Een Hond - 2Door: Gerard4
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Verlangen,
"Mijn eerste ervaring met Rion, de camping hond van de buren, was onverwacht maar oh zo lekker. Als dit niet zo spontaan was gebeurt, dan was het niet zo snel bij me opgekomen om te gaan doen. Ik bedoel, sex met een hond, dat doe je niet.Toch ..."
31-10-23
9.0
Mijn Ebony Goddess - 1Door: Gerard4
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Donkere Vrouwen, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Verlangen,
"Je kent het wel, je komt een winkel in en ziet het damespersoneel waarvan je denkt zoooo das mooi... Je zou haast zeggen dat ze er op worden uitgezocht. Maar uiteraard is het alleen kijken en niet aankomen. En terecht. Het maakt wel..."
04-11-23
9.1
Hete JeugdliefdeDoor: Gerard4
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Jeugdliefde, Met Familie, Moeder, Trio, Verlangen,
"Ik ken Rosa nog van vroeger, een mooie vrouw , mediterraans type. Je kent het wel,volle bos lang donker golvend haar, en een wat getinte huidskleur. En van die donkere ogen..oh zo mooi.. Maar we verloren elkaar langzaam uit het oog toen z..."
26-10-23
9.0
Hete Sex En Een Hond - 1Door: Gerard4
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Eerste Keer, Honden,
"Ik en Eric hadden besloten om dit jaar eens met de caravan op vacantie te gaan. Normaal gesproken gingen we altijd in een hotel. Eigenlijk omdat we beide graag ongestoord willen kunnen neuken en in een hotelkamer heb je alle privacy. Ik ..."
26-10-23
8.9
Ontmoeting Met Esther - 3Door: Gerard4
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Trio, Verlangen,
"Het was niet geheel een verrassing dat Esther het fijn vond als ze een buttplug in had. Tijdens eerdere sex merkte ik al hoe ze reageerde als ik tijdens het likken van haar heerlijke gladde natte kut, een vinger achterin stak. Esther kon dan ..."
25-10-23
8.8
Ontmoeting Met Esther - 2Door: Gerard4
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hotel, Lingerie, Minnares, Verlangen, Vreemdgaan,
"De volgende dag kreeg ik al vroeg een belletje van Esther, zeg schatje ,heb jij er net zo van genoten als ik Mmmm, als er ik alleen al aan denk dan word ik weer nat ... Jaaa wat dacht je lieverd,antwoord ik. Je was zoo lekker. Weet ..."
23-10-23
9.1
Ontmoeting Met Esther - 1Door: Gerard4
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Minnares, Verlangen,
"Ik loop er al een tijdje mee rond geloof ik. De drang, zegmaar ,om eens met een ruimdenkende vrouw sex te hebben. En dan bedoel ik niet van erop en eraf, nee..landurig vrijen waarbij ook de vrouw het initiatief neemt,en niet veel remmingen he..."
21-10-23
8.6