61.641 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Roberteros
Roberteros
Sinds mei 2018 schrijf ik met een steeds grote enthousiasme erotische verhalen. Ja ze zijn erotisch maar hopelijk ook gewoon geil. Ik houd ervan directe taal te gebruiken en vind het belangrijk de gevoelens van hoofdpersonen zo goed mogelijk te beschrijven. Liefde, sex en lust is hoofdzakelijk een gevoelsbeleving. Ik waardeer iedere reactie want uiteindelijk kan ik niet bepalen hoe een verhaal bij de lezer binnenkomt of hou zij/hij het verhaal gaat ervaren. Dat is aan de lezer zelf. Wil je een uitgebreidere reactie neem dan contact met op via borko59@outlook.com. Voor de rest hoop ik dat jullie vooral heel veel leesplezier hebben en niet alleen van deze verhalen maar ook dat jullie van de verhalen van andere schrijfsters en schrijvers genieten!

In al mijn verhalen wordt de sex vrij en onbeschermd beleeft. Dit is een bewuste keus omdat ik dat vrijer vind schrijver. Ik realiseer mij terdege dat dit in werkelijkheid anders is of kan zijn. Vrij veilig of vrij niet is ook mijn devies en daarbij vind ik Nee is NEE nog veel belangrijker zeker in dominante of bepaalde lustverhalen.

Informatie over de verschillende series

De Amsterdamse stijl
Mijn eerste poging om een verhaal te schrijven over een aantal personen die zoekend zijn naar een verborgen lustbeleving. De serie is nog niet af en ik hoop dit ooit in de toekomst wel te gaan doen.

Kaen's fantasie
Deze serie heb ik geschreven als inspiratie met een jonge vrouw die verlangde naar een vorm van onderdanigheid maar die ze nog niet gevonden had. Of deze serie haar geholpen heeft weet ik niet maar ik kon mijn fantasie de vrije loop laten op een onderwerp over dominantie en onderdanigheid.

Lotte
Deze serie begon als reactie op het verhaal vrouwen in de touwen. Op basis van een paar steekwoorden heb ik een verhaal verzonnen over een heimelijk verlangen van een jonge vrouw die ernaar verlangt om machteloos vastgebonden te zijn en dan te ervaren wat genot in haar los kan maken. Van alle verhalen die ik tot nu toe geschreven heb, heb ik het meeste plezier aan deze reeks gewerkt wat mede te danken is aan de hoofdpersoon zelf.

Zara
Soms krijg je reacties op een verhaal wat leidt tot intensief email verkeer. Op basis daarvan heb ik een Zara reeks geschreven. Mij leerde het dat er vrouwen zijn die ernaar verlangen om vernederd en echt gebruikt te worden. Ik kon er veel van mijn diepere fantasie in kwijt en het heeft er toe geleid dat Zara zelf ook over haar gevoelens en verlangens is gaan schrijven. Ik vind dat een hele moedige stap van haar en waardeer het dat zij voor haar verlangens durft uit te komen.

Niets Gebeurt Zonder Reden
Een combinatie van verschillende verhaallijnen komen samen in deze reeks. Deze reeks is nog niet af. Alles in deze reeks is fictief wat ook weer heel bevrijdend werkt moet ik eerlijk zeggen. De titel is een van mijn lijfspreuken omdat ik daar ergens stellig in geloof.Het is verhaal van ontdekken en ontdekt worden, van angsten en onzekerheden overwinnen en die omzetten in de hoogst mogelijk denkbare vorm van genot.

Losse Verhalen
Er staat een serie losse verhalen die over verschillende erotische uitspattingen gaan, soms volkomen verzonnen, soms geïnspireerd door iets, een contact of een verhaal wat mijn hersens voedt.

De wedergeboorte van de lust
Een reeks verhalen die een eerste poging moet worden om ooit eens een boek te schrijven. Ergo er zit hopelijk een rode draad in waarbij een gebeurtenis uit de middeleeuwen verborgen blijft en tot uiting komt in de tegenwoordige tijd. Gedurende het verhaal zullen verschillende hoofdpersonen een grotere of kleinere rol gaan spelen in een zoektocht naar de Lust met het doel om vrijwel alle vormen van seksuele beleving tot bloei te laten komen. Aantal delen is nu nog onbekend.


Roberteros
Hoogste Cijfer: De Wedergeboorte Van De Lust - 19: Veel Opeenvolgende Gebeurtenissen
Meest Gelezen: Ont”spannend” Weekend Met Mijn Dochter - 1
Aantal Verhalen: 107
Aantal Reacties: 207
E-Mail Adres: borko59@outlook.com
ALLE VERHALEN VAN Roberteros
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
01-01-24
9.1
24-12-20
9.5
16-11-20
9.2