Opwindend.Net
Datum: 12-08-2018
Stemmen: 20x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 5181x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Amsterdamse Stijl - 6
Door Roberteros - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Amsterdamse Stijl - 5

Veronica had zich half uitgekleed en haar tieten over de rand van de bh gehangen. Ze voelde zich op haar gemak en was overeengekomen om zich als hoer door Robert te laten gebruiken. Daar had ze zelf om gevraagd en Robert had er haar € 50,00 voor betaald. Een bedrag dat ze dankbaar in ontvangst had genomen en was ze begonnen zich aan te bieden aan Robert zoals hij gevraagd had. Daar gaat het verhaal verder.

Ik kijk verlekkert geil naar de half naakte Veronica, terwijl mijn camera ongegeneerd vastlegt hoe zij zich verder aan mijn aanbiedt. Ze streelt haar tepels die hard bovenop haar volle tieten staan. “Trek je rok verder omhoog en spreid langzaam je benen” zo geef ik haar een nieuwe opdracht. “Hoereer je aan mij, laat zien dat je je lichaam aan mij wilt geven. Spreid je benen en laat je kut zien. Ik zie dat je langzaam je benen opent en iets verder onderuit zakt en ik zie de contouren van je geile kut. Je kruis is nat want de kleur van je rode string is daar donkerrood. Ik zie hoe je met je handen je dijen streelt en je de randen van de string pakt.

Op het moment dat Robert mij de opdracht geeft mijn benen te spreiden trek ik mijn rok omhoog en spreid ik ze langzaam. Ik geniet ervan om mij zo aan hem aan te bieden en ik geniet nog meer als ik kijk hoe hij mij met zijn ogen aftast. Ik voel hoe zijn ogen zich op mijn kruis richten als hij vraagt om mij aan hem te hoereren voel ik mijn geluk verder toenemen. Ik laat mijn handen langs mijn benen en dijen omhooggaan en huiver als ik de randen van het zeiknatte stringetje beetpak en het kruis tussen de lippen van mijn kut trek. Ik voel hoe de buitenste schaamlippen zich blootgeven en als de stof van het slipje mijn klit aanraakt kreun ik hardop en duw ik mijn kut het luchtledige in alsof ik op zoek ben naar een ergens aanwezige lul.

Door de lens van mijn camera zie ik hoe Veronica de string omhoogtrekt zie ik dat haar kut zich een beetje blootgeeft. Haar buitenste schaamlippen glimmen van het vocht dat uit haar kut zich een weg naar buiten baant. Als vervolgens de stof haar klit aanraakt duwt ze haar kut omhoog en kreunt ze hardop. Ze heeft een blik in haar ogen die ik nog nooit in een vrouw gezien heb. Ik ben zelf zo geil geworden dat ik besluit dat het tijd wordt om haar eens echt aan het werk te zetten. Ik heb haar ten slotte betaald dus wordt het tijd voor actie. “Weet je dat ik zin heb om eens lekker diep en geil gepijpt te worden. Ik verlang ernaar om die hoerige geile lippen om mijn harde lul te voelen, dus aan het werk”. Ik sta op en pak een kussentje wat ik voor mijn voeten neerleg. “Geef me je IPhone dan ga ik het voor filmen”, zeg ik haar. Ze schrikt van deze woorden en pakt haar telefoon, ontgrendeld hem en geeft hem aan mij. “Dit POV-filmpje is voor jou en voor jou alleen. Ik zal je een paar vragen stellen en dan ga je mij lekker pijpen dus kom maar en trek je blouse maar uit.

Ik sta op en loop naar Robert. Ik wil hem een zoen geven maar hij geeft me niet de kans. Met zijn handen duwt hij op mijn schouders en dwingt me op mijn knieën voor hem plaats te nemen. “Kijk me aan”, hoor ik hem zeggen en ik kijk omhoog en in de lens van de camera van mijn eigen telefoon. “Hoi, wie ben je?” hoor ik hem vragen. “Ik ben Veronica” antwoord ik. “Hoi Veronica en wat ben jij vanavond voor mij?” is de volgende vraag. Ik slik en antwoord “ik ben je hoer, Robert en jij mag van mij genieten. Je mag alles met me doen”. “En weet jij waar ik nu zin in heb hoer Veronica” is weer de volgende vraag. “Ik ga je pijpen en mijn heerlijke pijplippen om je lul sluiten. Ik wil proberen je lul helemaal in mijn mond te nemen en daarbij wil ik dat je mij dwingt als hij niet diep genoeg gaat. Ik wel leren een echte pijphoer te worden en je te deepthroaten”. “Nou, Veronica, daar kan ik geen bezwaar tegen hebben dus ga maar aan het werk zou ik zeggen.” Ik voel schok na schok door mijn lichaam gaan en de spanning in mijn kut is ondragelijk geworden. Met mijn vingers maak ik zijn broek open en ik voel een harde wachtende smachtende dikke vette lul in zijn broek. Ik trek zijn spijkerbroek naar beneden en ga met mijn vinger aan de bovenkant van zijn boxershort. Als ik met mijn wijsvinger zijn lul aanraak voel ik een schok door zijn onderlichaam gaan. Ok, denk ik, hij is op zijn minst net zo geil als ik.

De IPhone van Veronica registreert de bewegingen van Veronica’s hand en als je langzaam mijn boxershort naar beneden trekt voel ik de koele lucht van haar kamer in aanraking komen met mijn harde lul. Veronica blaast tegen mijn toompje en mijn lul schokt. Er loopt een klein beetje voorvocht uit mijn eikel en deze wordt met Veronica met een korte lik beweging opgelikt. Ze proeft mijn voorvocht alsof ze wijn aan het proeven is. Dan pakt ze mijn lul, kijkt in de camera en zet haar lippen tegen mijn eikel. Ze sabbelt er een beetje op en ik voel hoe haar tong rondjes rond mijn eikel draait. Ze smakt een beetje en begint te pijpen. Haar mond sluit zich om mijn lul en ze maakt langzame neukbeweging met haar mond. Ik vind het heerlijk om haar lippen en mond om mijn lul te voelen en ik geniet van deze pijpbeurt. Dan pakt ze mijn linkerhand en legt deze tegen haar achterhoofd. De duwt een keer tegen mijn hand aan en ik begrijp haar bedoeling. Ze wil mijn lul helemaal en ik moet dit voor haar forceren. Ik duw haar hoofd in de richting van mijn onderlichaam en voel hoe mijn lul steeds dieper in haar geile mond binnendringt. Ik voel haar slikken en ze ademt door haar neus wat heerlijk aanvoelt. Ik laat haar hoofd los en ze kijkt met een geile natte mond weer omhoog. “Forceer het voor me, ram hem in mijn geile hoerige mond. Ik moet hem helemaal hebben daar heb je voor betaald Robert dus nu moet jij je laten gaan”. Nadat ze dit gezegd heeft valt ze opnieuw aan en pijpt ze me als opnieuw. Weer pak ik haar hoofd vast en ik duw haar mond over mijn lul. Nu houd ik niet in en duw hem in haar keel. Ze kreunt lang en diep en dan is haar missie volbracht. Nu kan ik haar mond neuken zoals ze dat wil. Met lange halen neukpijpen we elkaar en ik voel dat ik dit niet lang meer ga volhouden. “Lieve geile hoerige Veronica, ik ga zo heerlijk in die geile mond van jou klaarkomen” Ze kreunt weer en pijpt me nog fanatieker, pakt hierbij mijn heupen vast en dan gaat als een gek pijpend op mijn lul tekeer. Ik voel het zaad naar bovenkomen, duw haar hoofd op mijn lul en schiet een eerste straal haar keel in. Verschrikt trekt ze haar hoofd naar achter waardoor de tweede straal zaad nog in haar mond beland. De derde en vierde straal spuit ik vol in haar gezicht terwijl ze met haar zaad vragende ogen naar boven kijkt. Ik brul het uit van genot en kan met niet herinneren ooit zo lekker geil klaar gepijpt te zijn. Ze melkt nog een of twee keer mijn lul leeg en likt hem schoon. Dan haalt ze met haar vingers mijn zaad van haar gezicht en likt het af. Ik sta te trillen op mijn benen, sluit met moeite haar IPhone af, gooi hem op de bank en trek haar omhoog. Ik kijk haar lang en diep in de ogen en zoen haar vol op haar mond. Ze open haar mond en laat mijn tong binnen. Ik proef een restje van mijn eigen zaad en voel me heerlijk bevredigd.

Wanneer Robert mijn mond in bezit neemt ervaar ik dat als waardering voor datgene wat ik zojuist voor hem gedaan heb. Het klinkt misschien gek maar ik vond het een eer om hem klaar te mogen pijpen als een waardering voor het genot dat hij mij de eerste keer gegeven heeft. Het feit dat hij mij hiervoor betaald heeft maakt het extra geil voor me omdat er een diep verborgen fantasie uitgekomen is. Dat ik er nu naar verlang om aangeraakt te worden dat hoef ik hem niet te vertellen. Ik probeer met mijn tong duidelijk te maken dat ik meer wil, veel meer wil en we doen een potje tongworstelen. Wat is dit toch altijd lekker. Ik voel zijn handen over mijn billen gaan en hij duwt mijn onderlichaam tegen de zijne en kan niet aan indruk ontkomen dat zijn lul nog steeds hard is. Hij trekt mijn billen uit elkaar streelt en kneed mijn halvemanen. Ik rij mij met mij onderlichaam tegen de zijne waarmee ik Robert laten voelen dat ik geil op hem ben. “En was dat lekker, meneer, heb ik u lekker lang, diep en geil klaar gepijpt” Vraag ik hem. Hij kijkt me aan en de blik in zijn ogen zeggen me genoeg zeker wanneer er zo’n typisch gemene mannelijk glimlach om zijn mond zie verschijnen. Normaal kan ik daar woest om worden maar nu weet ik genoeg. “Ik hoop dat u nog meer verrassingen voor mij in petto heeft want u heeft mij betaald voor de hele nacht”, vervolg ik en pak zijn nog steeds knetterharde lul beet en trek er een beetje aan. Weer gaan er schokken door mijn kut en klit. Ik verlang naar meer

Nadar Veronica de laatste vraag gesteld heeft sta ik heel even in dubio. Moet ik in nu in de ril blijven en haar gelijk neuken omdat ik haar ervoor betaald heb of is er een tussenweg. Ik besluit tot het laatste. Ik bul iets, pak haar benen vast en gooi haar over mijn schouder. “We gaan hiermee verder in je slaapkamer want ik ben nog lang niet klaar met jou. Ik heb je betaald voor de hele nacht en dus ga ik daar ook gebruik van maken en ik ga je gebruiken. Dat wil niet zeggen dat ik alleen maar aan mijn eigen genot ga denken. Ik ben geen schoft” Dan geef ik je twee petsen op je goddelijk billen en zo loop ik in de richting van een deur waarvan ik vermoed dat dit je slaapkamer is. Ik zwaai de deur open en gooi je op je bed. “En nu je benen wijd, hier op de rand, hoereer je geile kut voor me, laat mij maar zien dat je hoerige kut klaar is om eens lekker verwent te worden. Open de tunnel, trek je benen op zodat ik behalve je kut ook je kont kan inspecteren.”

Op het moment dat Robert mij over zijn schouder gooit ben ik totaal verrast en ik geniet van twee tikken op mijn billen. Wanneer hij mij op mijn bed gegooid heeft en mij de opdracht geeft om mijn kut aan hem aan te bieden schuif ik naar de rand van het bed. Ik trek langzaam mijn zeiknatte string uit en daarbij moet ik mijn benen optrekken zodat mijn billen een beetje loskomen van het bed. Gehaast trek ik mijn string uit en ik spreid mijn benen wijd. Ik kan zien dat hij intens gespannen naar mijn kut zit te kijken en ik zie dat hij geniet. Ik laat mijn handen over de zijden kousen gaan en via de zijkant van mijn lichaam trek ik eerste mijn billen uit elkaar. Daarbij openen mijn glinsterende kutlippen zich ook een beetje en ik span mijn bekkenspieren aan. Nu verplaats ik mijn vingers verder naar mijn kut en dan trek ik mijn schaamlippen van elkaar. Ik kan dit zelf niet zien (alleen met een spiegel) maar het voelt zo lekker. Dat ik hier mijn geile lichaam aanbied aan een heerlijke vent en alleen hij kan nu zien hoe mijn kut erbij ligt. Dit voelt als een privé show speciaal voor hem, voor mijn klant van de nacht. “Dit is wat deze hoer in de aanbieding heeft. Alleen u kunt deze heerlijke open kut nu zien dus ik hoop dat hij u bevalt want beter dan dit heb ik niet te bieden”. Ik voel hoe er een beetje vocht mijn kut uitloopt zo geil ben ik nu. Het maakt mijn anus vochtig en ik zie de geilheid bij Robert met de minuut toenemen.

“Wat is dit een ongelofelijk geil gezicht”, antwoord ik haar wanneer ik een beetje kutvocht naar beneden zie lopen zo haar anus is voordat het verder naar beneden stroomt. Ik strek mijn arm en streel haar dijen. Ik voel de warmte van het goddelijk vlees van haar lichaam. Dan haal ik haar handen en zeg tegen haar. “Die heb je nu niet nodig. Leg ze langs je hoofd als blijk van totale overgave”. Ik neem het nu even van je over want je verdient een beloning voor die heerlijke pijpbeurt van zoeven.” Ik ga op de grond zitten en streel en kneed haar dijen lang afwisselend hard en zacht. Hierbij vermijd ik ieder contact met haar kut maar iedere keer als ik haar dijen naar buiten beweeg open en sluit haar kut zich als een heerlijke grot van diep verlangen. Ik besluit haar eerst een beetje te plagen en plaats mijn schouders tussen de benen zodat ze deze niet kan sluiten. Met mijn linker duim en wijsvinger maak ik via de bovenkant haar kutlippen open zodat haar klit bloot komt te liggen. Ik zie dat ze een kussen onder haar hoofd heeft gelegd zodat ze toch een beetje kan zien wat ik aan het doen ben. Ik maak mijn vinger nat en beweeg deze tergend langzaam in de richting van haar wijdgeopende kut en blootliggende klit. Je ogen volgen de beweging en je begint zwaar te ademen wachtend op de dingen die gaan komen. Ik streel met mijn natte vinger een keer over je blootliggende klit en je kreunt diep. “Ohhhhhhhhh wat ben ik geil” is het eerste wat ik hoor. Het klinkt schor. Weer gaat mijn vinger over je klit en ik zie je kut een trekkende beweging maken van verlangen om genomen te worden. Dan beweeg ik mijn vinger een paar over je klit en komt omhoog, je schokt en probeert je benen te sluiten want je niet lukt. Ik voel een enorme oerkracht in je lijf zitten en geniet er met volle teugen van. Ik ben nog niet klaar. “Dus jij bent Veronica die het heerlijk vindt om zich als hoer aan mannen aan te bieden” vraag ik haar. “Ja, Ja, Ja, antwoord je gehaast, ik ben een geile hoer en vind het heerlijk om aan als een geile slet aan te bieden” Weer een paar bewegingen van mijn vinger over de klit en dan laat ik hem door je geopende kut naar beneden vallen waar hij bij je anus stopt. “En vind je het lekker om in je kont genomen te worden” vraag ik weer. Het is even stil alsof ze Veronica hierover moet nadenken. “He, hoer, ik stel je een vraag, vind je het lekker om in de reet genomen te worden. Ben jij zo’n hoer die ernaar verlangt om haar kut en kont aan haar klant aan te bieden.” Herhaal ik mijn vraag.

De vraag van Robert komt als een dreun binnen en weer voel ik me aan een kruispunt van mijn diepste verlangens staan. Ik heb geen ervaring met anale seks dus weet ik niet hoe ik hierop moet antwoorden. Aan de ene kant gaat er een siddering van geil verlangen door mijn lichaam maar aan de andere kant heb ik geen idee. Ik besluit om eerlijke te antwoorden. “Dat weet ik niet Robert, want ik ben nog anaal ‘maagd’” zo antwoord ik hem “Aan de ene kant zegt de hoer in mij dat ik me anaal moet laten ontmaagden maar ik heb geen idee of ik het lekker vind. Omdat jij mij betaald hebt en ik mijn lichaam aan jou aangeboden heb mag jij bepalen of je mij in mijn kont wilt neuken”. Dat Robert in de tussentijd gewoon met zijn vinger mij klit bewerkt hebt voor geen meter want de geilheid neemt er niet door af zelfs niet na deze kleine aarzeling van mij.

Ik heb natuurlijk gemerkt dat ze twijfelt en ben geraakt door haar antwoord. Ze laat het dus aan mij over en het feit dat ze anaal nog maagd is en dat ik degene ben die haar daar zou mogen neuken maakt me groot, geil, sterk. Ik voel me een koning in haar heiligdom. Ik besluit het voorzichtig aan te pakken. “Dat zullen we dan nog wel zien Veronica of en wanneer ik mijn harde lul tegen jouw sterretje ga zetten. Nu heb ik de indruk dat je daar nog niet helemaal klaar voor bent dus gaan we daarna toewerken”.

Ik ben een beetje opgelucht met het antwoord van Robert en ik kom weer in de roes waar ik eerder zat. Ik voel zijn vinger steeds plagend over mij klit gaan en dit maakt me knettergek. Dan voel ik dat hij zijn hand een beetje draait en hij zet zijn duim vol op mijn klit en drukt. Ik voel hoe zijn natte wijsvinger door mijn kut naar beneden loopt en zich nestelt tegen mijn sterretje. Daar begint hij voorzichtig met zijn vinger mijn kont te bewerken terwijl zijn duim over mijn klikt gaat. Deze constante druk op mij klit maakt me gek en ik rol met mijn hoofd heen en weer. Ik voel hoe zijn wijsvinger steeds een stuks dieper mijn kont in gaat en ik voel me steeds meer ontspannen. Het voelt zo vreemd en gemeen geil. Hij is de baas over mij, hij controleert me. Ik heb zin om klaar te komen maar durf het niet te vragen. Ik ben ten slotte zijn hoer maar Jezus wat voelt dit gemeen goed en geil. Mij sluitspier geeft zich verder gevonden en dan hoor ik Robert opnieuw een vraag stellen. “He Veronica, he hoer van me, waar verlang je nu naar, waar verlangt de hoer in jou naar, wil je genomen worden in alle plekken waar ik je wil nemen of wil je als Veronica klaarkomen”. Je kreunt luid als je de vraag hoort en je vindt het een gemene vraag. Als ik ervoor kies dat ik klaar wil komen dan stel ik hem als klant teleur maar de vrouw in jouw enorm naar een orgasme. “Nou wat is je antwoord, waar kies je voor” zo herhaalt hij zijn vraag. “Ohhhhhh, neem me al je hoer, neem mijn mond mijn kut, mijn kont, ehhhhhh sloop me ik ben zo geil maar neem mij maar zoals jij van deze hoer verlangt” Het antwoord is eruit voordat ik er erg in heb en op dat moment voel ik hoe Robert zijn duim mijn kut in laat glijden en zijn wijsvinger diep mijn kont in glijdt. Zijn linker wijsvinger streelt mijn klit. “Dat is het antwoord wat ik wilde horen, hoer maar ik heb er geen bezwaar tegen dat jij in de rol van hoer ook klaarkomt”. Ik heb het niet meer en voel hoe hij zowel mijn kut als kont vingert. Ik voel hoe zijn vingers elkaar via de scheidingswand aanraken, contact met elkaar maken en ik verlies mezelf in een opkomend orgasme. “oh, ooh, oooh, ooooh, ooooooohhhhh ik ga komen” en ik kom overeind en val weer terug op bed. Ik trek mijn kut samen en voel hoe mijn reet de vinger er haast afknijpt. Robert draait een rondje om mijn prostaat zo diep zit zijn vinger in mijn kont. Ik trek mijn benen omhoog en duw mijn kut en kont op zijn vingers. Mijn lichaam heeft zich overgegeven en wil gewoon genomen worden. Hij bukt voorover en geeft een lik over mijn klit en dan ik kom klaar, klaar en nog eens klaar. Er raast een storm door mijn lijf, alles opent en sluit zich zo compleet voel ik mij genomen worden terwijl hij me eigenlijk alleen nog maar vingert. Ik heb de indruk dat mijn kut alleen maar aan het klaarkomen is. Mijn vulva duwt zich naar voren en er lekt een constante stroom geil uit mijn kut verlaat wat tussen mijn billen naar beneden stroomt. Dat maakt het vingeren van mijn reet er alleen maar eenvoudiger op. Ik voel hoe hij naast me op bed komt zitten zonder zijn vingers los te make en ik zie zijn harde lul en pak hem vast als een soort houvast in mijn seksuele reis die ik nu ervaar.

Ik heb genoten van de wijze waarop Veronica zich heeft laten gaan en besluit dat het tijd wordt om toe te werken naar de ultieme voorbereiding van het slotstuk. Ik ben haast haar op bed gaan zitten en kniel over haar heen. Ik wil haar nog een keer klaarmaken voordat ik haar ga neuken maar daarbij wil ik dat ze me nog een keer pijpt. Ze heeft mijn lul al vastgepakt en melkt hem als het ware. Ik klim over haar heen en ze weet instinctief wat er van haar verlangd wordt. Gewillig opent zij haar mond en ik laat me zakken waarbij ik haar gelijk diep in haar mond vastzet en het interesseert me even niets zo geil ben ik. Ze kreunt van deze geile actie van mij. Ik laat mijn hoofd zakken en begin haar open kut te likken. Met mijn vingers trek ik haar kut wijd open en ik lik haar over de volle lengte van haar geslacht. Eerst met mijn tong over haar klit en dan doorzakken over de volle lengte. In de tussentijd probeer ik zoveel mogelijk kutvlees te raken en sap op te nemen want ik heb dorst. Dorst naar haar kutvocht, haar nectar. De draait met haar onderlichaam en duwt haar kut op mijn mond en ik voel dat ze klaarkomt. Ze duwt mijn lul uit haar mond en schreeuwt het uit. “Ohhhh wat lekker ik kom weer klaar ohhhh ja ja ga door lik mijn spleet, lik mijn kut, ik koooooommmmmmmmm klaaaarrrrrrrr” en ze klemt mijn hoofd tussen haar dijen vast zoveel spanning komt er vrij. Ik lik als een gek door en proef haar vocht waar ik van geniet. Dan opent ze haar benen weer en ik zeg. “En nu, nu ga ik je neuken, nu ga ik die kut van jou helemaal met mijn dikker vette lul uitdiepen en ik zal niet rusten voordat ik ieder plekje van jouw kut met mijn lul geraakt heb”. Ik maak me los en pak haar vast, zet haar op haar knieën zodanig dat ze zichzelf in de passpiegel kan zien. Ik ga achter haar zitten en pak haar heupen vast. “Dit is toch wat je wil, dit is toch waar je naar verlangt, gewoon zo genomen worden hoerrrr” brul ik tegen haar. “Kijk naar jezelf in de spiegel, kijk hoe de hoer in jou genomen gaat worden”. Ik zet mijn eikel tegen haar schaamlippen en terwijl ze nog in trance is duw ik mijn keiharde lul genadeloos in een keer haar smachtende kut binnen en ik neem bezit van haar.

Wordt vervolgd

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Amsterdamse Stijl - 7


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende VoetbalavondDoor: G.B.
Gelezen: 2387x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-04
8.9
:: Meet Me In The Dark - 6Door: Longone
Gelezen: 445x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-04
9.0
:: The Perfect MatchDoor: Dano30
Gelezen: 1394x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tinder, Blond, Grote Borsten, Vakantieseks,
17-04
9.3
:: Geile Evelien - 39Door: Barteljoris
Gelezen: 962x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Likken, Aftrekken
17-04
9.0
:: Jeanet, De Buurvrouw - 2Door: Johnnie
Gelezen: 5803x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Overspel, Verleiden
17-04
9.1
:: De Directrice - 4Door: Herby
Gelezen: 6404x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Sm
16-04
8.4
:: De OntmoetingDoor: Duiveltje
Gelezen: 4941x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
7.1
:: Ze Likt Mijn...Door: Coolgeil
Gelezen: 9177x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-04
8.6
:: Boodschappen Doen - 3Door: Dano30
Gelezen: 5808x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Pijpen, Spuiten, Zaad, Gewillig
15-04
8.8
:: Sauna - 2Door: Jo
Gelezen: 6402x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-04
7.9
:: De Directrice - 3Door: Herby
Gelezen: 9792x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Sm
15-04
9.2
:: Op Het TerrasDoor: Teefje
Gelezen: 9714x
Reacties: 11
Lengte: Kort
Tags: Openbaar
14-04
8.6
:: De Donkere KamerDoor: Ben Fantast
Gelezen: 8090x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blind Date, Chat, Donker
13-04
8.1
:: Spuiten In CastricumDoor: Xxx_pen63
Gelezen: 12265x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Spuiten, Overspel, Oud En Jong
12-04
8.8
:: De Directrice - 2Door: Herby
Gelezen: 20483x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Milf
12-04
9.0
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net