63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 15-11-2023 | Cijfer: 9 | Gelezen: 4568
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Meester Hans had mij weer in een situatie laten terecht komen. Tijdens de les op een normale donderdagmiddag kreeg ik een appje van hem dat ik mij 's avonds op de truckersspot moest begeven want hij had een opdracht voor me. Niet wetende wat de avond zou inhouden werd ik door een aantal truckers-vrienden van Meester hans vast gegrepen en gecommandeerd wat ik moest doen. Ik werd volledig en publiekelijk op die parkeerplaats gebruikt, eenmaal hun zaad gedumpt werd ik volledig in extase achter gelaten.

Langzamerhand kwam ik weer bij mijn zinnen en keek ik om me heen, overal op mijn lichaam zat opgedroogd plakkerig zaad. Mijn shirt was helemaal onder de modder komen te zitten en mijn joggingbroek was half gescheurd. Zo goed als kwaad trok ik me aan, probeerde het meeste vuil weg te vegen en toen ik eenmaal door had dat dit toch niet ging lukken pakte ik mijn fiets en wilde er vandoor gaan. Ik hoorde mijn telefoon piepen, er kwam een appje binnen. Nog een beetje verdwaasd van wat mij net allemaal overkomen was pakte ik de telefoon en staarde naar het berichtje. Het was van Meester Hans, Hij stuurde mij een foto waarin ik op mijn knieën aan het wachten was op de diverse zaadlozingen van de truckers, met de tekst eronder: 'Ondanks dat je nog niet goed getraind bent heb je het goed gedaan, mijn business partner was tevreden dus ik zal jou het sleuteltje sturen om jou peniskooi af te doen'. 'Echter, vergeet niet dat we nog niet klaar zijn met elkaar'. Ik bedankte meester Hans, stapte op de fiets en racete zo snel mogelijk naar huis want het was al erg laat geworden. Eenmaal thuis aangekomen sloop ik zo zacht mogelijk naar binnen, bang dat een van mijn ouders nog op was en mij in deze staat zou zien, maar gelukkig lagen ze beide al in bed. Ik gooide snel alles in de was en douchte me zelf snel alvorens ik in bed stapte. Ik keek nog even naar de foto die meester Hans had gestuurd en viel prompt in slaap.

De volgende dag zou een nietszeggende dag op school worden dus voordat ik naar school ging stak ik nog snel de kleine dildo van mijn zus in mijn schooltas mocht ie nog van pas komen. Eenmaal op school aangekomen ging de dag veel te langzaam voorbij voor een vrijdag. Telkens dacht ik aan de foto die meester Hans had gestuurd en op de momenten dat het uitkwam keek ik even snel op de telefoon naar de foto. In het het vierde uur had ik een tussenuur, maar ik had al mijn werk al af en ik verveelde mij stierlijk. 'Er zijn niet zoveel gasten vrij nu' keek ik rond. 'Zal ik nu even gaan spelen?' Na een momentje twijfelen stond ik resoluut op en wandelde naar de eerste verdieping van de school. Daar was het altijd wat rustiger in het rest van het gebouw omdat de onderbouw, die normaal daar zit, nu in grote getalen gym hebben. Ik liep de eerste beste WC in, koos het verst gelegen hokje, ging daar naar binnen en sloot de deur. Met gierende zenuwen zette ik de schooltas op de grond, haalde daar de dildo uit en begon het een beetje nat te maken met pijpbewegingen. Hoe langer ik aan het pijpen was hoe geiler ik werd. Op een gegeven moment was ik zo geil dat ik stopte, de rand van de dildo wat nat maakten en op een van de platen van het hokje duwde. Ik maakte mijn gaatje nat met wat eigen spuug en begon staand de dildo erin te drukken. Half gebukt tegen het WC hokje stond ik daar keihard de dildo te berijden. Ik begon steeds zwaarder te ademen, niet wetende dat ik erg luid bezig was. Terwijl ik mezelf harder en harder aan het berijden was, kwam er iemand binnen, een leerling van de onderbouw en ging naast mij in het hokje staan om even een eerste boodschap te lozen. 'Gast, wat ben je daar aan het doen?' vroeg deze jongen uit het niets. Ik schrok me helemaal dood en ik stopte direct met het neuken van de dildo. Helemaal in paniek probeerde ik mij te bedenken wat ik zou zeggen of wat ik zou doen. 'Shit man, dit was helemaal niet de bedoeling' ging er maar door mijn hoofd. 'Yo man, wat was dat? Wat was je aan het doen?' vroeg de andere jongen mij terwijl ik mezelf pijnigde wat te doen of terug te zeggen. Ik schrok uit mijn gedachten en kwam terug in de wereld. 'Ik ben toch een slet?' Dacht ik, 'Dan moet ik dat ook laten zien'. Zonder tweede gedachten te hebben ging ik liggen op de vloer van het hokje en stak mijn kontje met de dildo er nog in door de opening aan de onderzijde van het hokje. Alle WC hokjes in de school waren nog op de ouderwetse manier gebouwd waarbij een opening is aan de onderzijde van ieder WC hokjes met de ander.

Zonder na te denken zei ik 'Ik ben een enorme slet en ik was met mezelf aan het spelen' tegen de jongen in het andere hokje, 'maar wil jij anders even spelen met mijn gaatje?' daagde ik 'm uit. Even was het stil aan de overkant, je hoorde hem twijfelen of hij het zou doen. Plotseling voelde ik een stevige stoot diep in mijn darmen, de jongen had de dildo stevig vastgegrepen en stootte dieper en dieper in mijn gaatje. Ik begon weer te hijgen, ik was in extase! 'Ik word door een vreemde met een dildo geneukt in een WC hokje, dit is ultieme sletterigheid' dacht ik nog toen ik langzamerhand op het punt stond om bijna klaar te komen. Ik begon door het kooitje zaad te lekken en de jongen ging onverminderd hard door. Plotseling kwamen er klodders zaad uit en stroomde langs mijn gebonden piemel richting mijn gaatje op de grond. De jongen trok ruw de dildo uit mijn gaatje, ving wat zaad op en stopte de dildo weer terug. Mijn eigen zaad werd in mijn neukgat gestopt, heerlijk.

Op een gegeven moment was hij klaar met spelen en zei 'Thanks man, je hebt een lekker gaatje dat goed gevuld kan worden'. 'Maar gast, het heeft zo lang geduurd dat ik weer moet plassen'. Vanuit het niks vroeg ik 'Dan kan ik toch nu even je urinoir zijn?' Even was het stil maar toen kwam er een twijfelende 'Oké, maar wel snel'. Ik kwam naakt het WC hokje uit en nam tegenover het hokje, bij de urinoirs, hurkend een positie aan zodat die gast recht in mijn mond kon pissen. Twijfelend kwam hij uit het hokje en zag mij hurkend zitten. 'Geil man, een echt school sletje'. Voor zijn bouw leek hij niet op een onderbouw leerling, een lekkere volwassen kerel van 17/18 die er heerlijk afgetraind uitzag. Hij ging voor me staan en trok zijn broek omlaag, daar onthulde zich een heerlijk lange lul die half slap, half hard mij zat aan te staren. Hij pakte zijn lul en richtte het op mijn mond, 'Mond open slet' gebaarde hij, een beetje zenuwachtig om zich heen kijkend. Ik opende mijn mond en hij begon een straal plas te lozen. Het was vrij veel wat er uit kwam en ik had moeite om alles door te slikken. Hij kwam dichterbij staan en dropte de eikel op mijn tong om het spatten tegen te gaan. Langzaam kon ik het bijbenen en uiteindelijk vielen er nog wat druppeltjes die ik uit zijn eikel zoog. Zachtjes gaf hij een kreun, trok zijn lul weg, stopte die weer terug in zijn broek en liep zonder wat te zeggen weg. Daar zat ik dan, gehurkt, straaltjes pis langs mijn mondhoeken lopend en nog wat eigen zaadresten verspreid tussen mijn kooitje en gaatje. Even was ik aan het genieten van wat er zojuist gebeurd was. Plotseling hoorde ik wat op de gang en stond ik snel op en liep het WC hokje weer terug in. Ik fatsoeneerde me snel en kleedde me weer aan, ik pakte snel mijn rugzak en ging richting de volgende klas. Gelukkig was dit de laatste les en stelde het niet zoveel meer voor. Ik pakte snel de fiets na die laatste les en ging er snel vandoor.

Het was zaterdag en ik had nog steeds geen sleuteltje in de brievenbus gekregen, ik begon me zorgen te maken. Wellicht wordt het eens tijd om Meester Hans te berichten. Plotseling bedacht ik mij iets heel anders, 'shit man! Ik heb al een hele week niets meer van Jarne gehoord'. Misschien zou het goed zijn om even bij Jarne te checken. Tijdens de lunch gaf ik aan dat ik even naar Jarne zou fietsen, met hem ging chillen. Mijn ouders vonden het al te best en zouden die middag ook al weg zijn. Na het inzetten van de vaat sprong ik op de fiets en ging richting Jarne. Ik belde aan en Jarne maakte open, hij had mij helemaal niet verwacht maar vond het leuk dat ik langs kwam. Hij had een los T-shirtje met een joggingbroek aan waarbij ik duidelijk kon opmerken dat hij geen onderbroek aan had. Samen gingen we naar zijn kamer toe, pakten de controllers en gingen een beetje gamen. Ik vroeg hem hoe hij het vorige week vond. 'Ik had vroeger altijd de gedachte om zo gebruikt te worden, om als een waar sletje gedwongen te worden'. 'Maar nu ik het in het echt heb meegemaakt ben ik er toch van geschrokken, ik had het niet verwacht dat het zo intens zou zijn'.

Ik liet de woorden even tot me doordringen. Ik realiseerde dat ik Jarne kwijt zou raken aan dit avontuur als ik de verkeerde woorden zou gebruiken om hem te overtuigen. 'Maar heb je je de vorige keer wel volledig gegeven?' vroeg ik. 'Want volgens mij was jij er ook niet helemaal klaar voor, toch?'. 'Ja, dat is waar. Ik wist niet wat mij zou overkomen', zei Jarne. 'Precies, en nu weet je het wel dus je kunt je er helemaal voor geven zoals jij dat zou willen'. 'Je moet je 100% toegeven om de slet te zijn die je wilt zijn'. Ik zag Jarne twijfelen en ik wist dat ik hem met een argument weer naar de juiste kant kon trekken. 'Weet je, als je nu gaat twijfelen dan zul je wel de leuke dingen gaan missen'. 'En denk je dat Mohamed het jou zou vergeven als je de volgende keer niet komt opdagen?' Jarne knikte instemmend 'Ik zie je punt, dan ben ik er maandag ook weer gewoon bij'. Lachte hij naar mij.

'Nog beter, kom op, we gaan naar de stad', sprong ik op. 'Waarom?' vroeg Jarne. 'Laten we jou ook een kooitje kopen, dan kunnen we allebei maandag laten zien dat we Mohamed's slet zijn' zei ik enthousiast. Jarne vond het ook een goed idee en binnen aanzienbare tijd zaten we op de fiets naar de stad, naar die ene winkel waar veel mensen vaak afkeurend voorbij rijden. Eenmaal in de winkel vroeg ik aan de kassamedewerker waar ze de peniskooien hielden. Hij wees ons verder de zaak in en we liepen er naartoe. Jarne had er snel eentje gevonden, en volgens de medewerker mochten we 'm gerust passen in een van de pashokjes die ze in de winkel hadden. Terwijl Jarne alvast naar een pashokje liep, wandelde ik nog even door de zaak om te kijken wat ze nog meer interessant hadden liggen. Ik zag toevallig een halsband met het woord 'SLAVE' liggen en wilde die passen. Ik zocht een spiegel op en begon de halsband te passen. In de spiegel merkte ik ineens op dat de medewerker akelig dichtbij het pashokje van Jarne stond, het leek erop dat hij door een spleetje van het doek probeerde te gluren. Dat bracht mij op een idee. ik sloop rustig naar hem toe, hij stond met zijn rug naar mij toe. In zijn oor fluisterde ik 'je mag hem gerust helpen als je wilt', 'hij is een gehoorzame slet'. Hij schrok zich dood en begon te stamelen 'uhmm... het was niet mijn bedoeling hoor'. Ik kalmeerde hem 'ga maar gerust naar binnen hoor'. Even stond hij te twijfelen waarna hij het pashokje binnen stapten. Ik volgde hem en beide zagen we Jarne naakt staan, proberend een peniskooi om te doen. 'Eh... Jarne, deze man komt jou helpen de nieuwe peniskooi om te doen'. zei ik. Jarne vond het helemaal prima want het lukte hem voor de eerste keer niet. Voorzichtig hielp de medewerker Jarne en binnen de kortste keren had ook Jarne een peniskooi om. 'Zullen we de man even belonen voor zijn hulp?' vroeg ik aan Jarne. Aan zijn geile twinkelende oogjes kon ik zien dat Jarne precies wist wat ik bedoelde. Gedwee ging hij op zijn knieën en schuifelde naar de man. Zodra Jarne op de knieën ging wist de medewerker precies wat er ging gebeuren. Hij wist van geilheid niet hoe snel hij zijn broek omlaag moest doen. Een heerlijke, al stijve lul werd onthuld en Jarne pakte hem ferm vast en begon er aan te trekken terwijl hij met zijn geile ogen naar de man keek. Na een paar handbewegingen zette hij de lul aan zijn lippen en begon te pijpen. Terwijl de medewerker door Jarne werd gepijpt vroeg ik hem of hij mij wilde helpen om de halsband om te doen. Toen eenmaal de halsband om was voelde ik mij zo geil met het woord 'SLAVE' prijkend naar voren, ik ging ook op mijn knieën zitten en drukte het hoofd van Jarne volledig over de lul van de medewerker. Jarne had dit al geanticipeerd en begon hard en diep te pijpen. Bij iedere beweging van zijn hoofd naar achteren, duwde ik 'm weer verder en verder. De medewerker werd ook geiler en kreeg meer vertrouwen. Hij stopte even, ging met een been op het dichtstbijzijnde stoeltje staan en gebaarde mij dat ik achter hem moest plaatsnemen. Ik moest hem rimmen, zijn gaatje schoonlikken en hem tot klaarkomen brengen. Met verve ging ik aan de slag en probeerde steeds dieper in zijn gaatje te komen. Hij werd geiler en geiler, begon harder te kreunen, totdat hij plotseling het hoofd van Jarne vastgreep en vasthield. Ik zag zijn ballen samentrekken en grote klodders zaad leken hem te verlaten. Aangezien we geen rotzooi mochten maken in het pashokje slikte Jarne braaf alles is. De medewerker leek uit een geile trance te komen, fatsoeneerde zichzelf, bedankte ons voor dit spannende avontuurtje en liep het pashokje uit om andere klanten te helpen. Eenmaal aangekleed en klaar om te gaan liepen we naar de kassa en rekenden we af. We kregen een mooie korting voor onze bijdrage en liepen blij de winkel uit. Jarne was klaar voor de training van maandag. Wat zou Mohamed deze keer weer bedacht hebben?
Trefwoorden bij dit verhaal: Aftrekken, Dildo, Pijpen, School, Tiener, Toilet, Volleybal, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...