Opwindend.Net
Datum: 12-09-2018
Stemmen: 62x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 8145x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
De Hindoestaanse Vrouw, Wandena
Door Verhalendoortom - Mijn Profiel Pagina

Dit verhaal is op verzoek geschreven.

Wandena, een 24-jarige hindoestaanse stond op het punt haar hakken aan te trekken toen de deurbel ging. Hij was vroeg. Hij moest hier toch pas om 19:00 uur zijn? Ze keek op de klok en zag dat het vijf voor 7 was. Het viel dus wel mee hoe vroeg hij was. Snel liep ze naar de deur om te zeggen dat ze bijna klaar was en liep weer het huis in om haar hakken aan te trekken.

Ondertussen stond hij, Tom was zijn naam, buiten te wachten. Hij had al een glimp van haar outfit gezien doordat ze naar de deur was gekomen, en dat zag er zeker niet verkeerd uit! Een redelijk strak jurkje tot halverwege haar bovenbenen omhulde haar getinte lichaam. Als blanke jongen fantaseerde Tom er al jaren om het met haar in bed te belanden, maar nooit was het er van gekomen. Ze kenden elkaar via hun opleiding op de hogeschool en ondanks dat ze net waren afgestudeerd spraken ze elkaar nog regelmatig. Toch was het contact tussen de twee veranderd. Waar zij tijdens de opleiding af en toe wat minder hield van praten over persoonlijke dingen deed ze dat nu constant. Alsof er iets was veranderd omdat ze geen klasgenoten meer waren. Terwijl Tom hierover nadacht kwam Wandena aangelopen. Ze omhelsden elkaar en liepen de studentenflat uit naar Tom zijn auto. Ze raakten aan de praat waarbij de nodige flirts voorbij kwamen. Niet alleen Tom was aan het flirten, maar ook Wandena toonde interesse, iets dat hij niet van haar gewend was.

Na een kwartier rijden kwamen ze aan bij de parkeerplaats van het restaurant. Tom parkeerde de auto waarna ze zich naar de ingang begaven. Het geluid van Wandena’s hakken op de bestrating was van veraf te horen. Bij het naar binnen gaan hield Tom de deur voor haar openen kon hij het niet laten om even naar haar kont te kijken. Verpakt in het strakke jurkje zag die er geweldig uit. Een bediende bracht hen naar een tafel waar ze meteen een eerste drankje bestelden. De avond vorderde snel. Met veel gelach, drank en eten was het maar zo 21:00 uur. Tom moest vanwege het autorijden nuchter blijven, maar Wandena had ondertussen de wijn niet laten staan. Tom merkte al dat ze wat vrolijker en spontaner was dan normaal, niet dat ze dronken was, maar aangeschoten was ze zeker. Na het afrekenen stapten ze in de auto weer naar huis. De twee bleven maar in gesprek en toen ze eenmaal bij haar huis aankwamen zat zij dan ook nog midden in haar verhaal. Ze nodigde hem uit om bij haar nog een drankje te doen, waar Tom natuurlijk geen nee tegen zei. Al snel zaten ze samen bij haar thuis op de bank met wat drinken.

Wandena stelde voor om hem een wijntje in te schenken, maar Tom sloeg haar aanbod af omdat hij nog naar huis moest rijden. Even keek Wandena hem aan en zei toen ‘maar dan blijf je toch hier slapen?’. Die vraag had Tom niet verwacht. Hij dacht even na, maar zei toch al snel ja. Natuurlijk kon hij het niet afslaan om bij haar te blijven slapen. Wandena schonk een glas wijn in waarna ze proostten op de avond.

Na verloop van tijd besloten ze een film op te zetten. Na even gezocht te hebben kwamen ze op Netflix een film tegen die hun beide wel leuk leek. Het was een drama, maar met een romantische touch. Naast elkaar op de bank en beiden met een wijnglas in hun hand begonnen ze aan de film. Wandena maakte het zichzelf steeds comfortabeler en begon tegen hem aan te leunen. Tom sloeg zijn arm om haar heen en rook haar parfum terwijl hij naar de film keek. Af en toe kon hij het niet laten om toch even zijn blik te verplaatsen naar haar jurkje waar, door de manier waarop ze zaten, inkijk in was ontstaan. Zijn ogen staarden het jurkje in waar haar C cup werd bedekt door een donker bh.

Tom verplaatste zijn hand naar haar hoofd en streelde door haar haren. Wandena genoot van het gevoel en liet zich nog iets meer zakken. Door haar nieuwe houding kon Tom nog iets verder in haar jurkje kijken. Zijn aandacht voor de film werd dan ook steeds minder. In zijn broek begon er meer bloed naar zijn lul te stromen waardoor hij die langzaam groter voelde worden. Door het tekort aan ruimte ontstond er al snel een bobbel in zijn broek. Wandena deed alsof ze niets merkte en bleef naar de film kijken.

Bij een romantische scéne draaide Wandena haar hoofd. De twee maakten oogcontact waardoor een intieme sfeer ontstond. Ze kwam dichter bij en sloot haar ogen. Ondertussen deed Tom hetzelfde terwijl zijn gedachten op hol sloegen. Ging dit nou echt gebeuren??

Ze voelden elkaars zachte lippen en lieten hun handen elkaars lichaam verkennen. Zijn handen streelden door d’r haren terwijl zij haar hand op zijn wang legde. Met een verliefd gevoel genoten ze van de zoen en lieten ze zich steeds verder gaan. De zoen werd heftiger en de handen verkenden intiemere plekken.

Tom duwde Wandena achterover zodat ze op haar rug op de bank kwam te liggen met hem over haar heen. Al zoenend streelden ze over elkaars lichamen en kwamen ze steeds dichter bij elkaars intieme delen. Tom zijn hand zakte af van haar hals naar haar borsten en streelde die door de stof heen. Al snel zakten ze nog lager tot haar buik, om langzaam haar benen te naderen. Op een laag tempo gleden zijn vingers onder haar jurkje omhoog. Een geil gevoel vulde haar buik toen ze zijn vingers richting haar kutje voelde gaan. Ze spreidde haar benen wat verder en voelde toen zijn vingers op haar natte slipje. Haar kutje verlangde naar zijn vingers dus fluisterde Wandena ‘ga door’ in Tom zijn oor.

Voor Tom was dit het moment om zijn vingers in haar slipje te laten glijden. Ze werden verwelkomd door een glad, nat en warm kutje. Zijn vingers gleden tussen haar kutlipjes van beneden naar boven en zochten haar clit op. Rustig cirkelde een vinger er omheen, om daarna tussen haar lipjes door te dringen haar kutje in. Eerst met één vinger, maar de tweede volgde al snel. Wandena reageerde hierop door zijn andere arm vast te pakken en te kreunen. Ze hield zich een moment stevig vast aan zijn arm, om daarna weer te ontspannen. Wat was ze hier aan toe…

Toen Tom eenmaal op een vast tempo Wandena vingerde liet zij haar hand afzakken naar zijn kruis. Ze opende zijn broeksknoop en gulp om zijn lul wat ruimte te geven. Haar hand omvatte de bobbel in zijn boxer en kneedde zacht. De twee keken elkaar aan en zagen in elkaars ogen dat ze meer wilden. Tom liet zijn vingers uit Wandena’s kutje glijden zodat hij naast de bank zijn broek uit kon trekken. Ook trok hij zijn shirt en sokken uit waarna hij het jurkje van Wandena pakte. Wandena duwde al liggend haar middel de lucht in zodat hij gemakkelijk het jurkje richting haar hoofd kon trekken. Vervolgens kwam ze kort overeind en stak ze haar armen in de lucht. Het jurkje vloog door de lucht en belandde ergens op de grond.

Daar lag ze dan, Wandena, in niets meer gekleed dan haar slipje en bh. Met een geile blik keek ze hem aan. ‘Ga je me dat ding daar nog laten proeven?’ Vroeg ze terwijl haar hand de harde bobbel in zijn boxer vastgreep. Tom stond nog naast de bank en keek toe hoe Wandena tergend traag de stof van zijn boxer over zijn lul naar beneden trok. Eenmaal voorbij zijn eikel floepte zijn lul stijf omhoog en liet Wandena de boxer op zijn enkels vallen. Tom stapte er uit en voelde hoe Wandena zijn lul naar haar mond trok. Eenmaal voor haar mond gepositioneerd kwamen Wandena’s lippen van elkaar los en verscheen haar tong. Met kleine likjes begon ze met het ‘proeven’ van zijn lul. Het duurde niet lang tot zijn lul haar mond in schoof, al leek elke seconde een eeuw te duren. Tom had in zijn stoutste dromen niet voorgesteld hoe Wandena uit haarzelf zijn lul in haar mond zou nemen. Met een goed gevoel genoot Tom dan ook van elke seconde.

Met lange halen zorgde Wandena ervoor dat Tom dichter bij het moment kwam waarop hij zich niet meer zou kunnen beheersen. Met grote ogen keek ze naar zijn gezicht, waaraan te zien was dat hij genoot. Met haar handen behandelde ze zijn ballen waar het zaad al bijna in borrelde. Vlak voordat hij dreigde te komen liet Wandena alles los en kwam ze overeind. Haar handen bewogen naar haar rug en maakten de sluiting van haar bh los. Langzaam zakte haar bh van haar schouders en borsten. De twee donkere tepels trokken de aandacht op de lichter gekleurde borsten. Een hemels uitzicht voor Tom, wie verlekkerd stond te staren. Wandena gooide de bh door de kamer en deed een stuk sneller haar slipje uit. Met gespreide benen ging ze op haar rug op de bank liggen. ‘Neem me’ zei ze zonder Tom een kans te geven om eerst naar haar kutje te staren.

Gewillig nam Tom plaats tussen haar benen en bracht hij zijn harde lul richting haar kutje. De twee gespreide lipjes waren al klaar om hem te ontvangen. Wandena sloot haar ogen en legde haar hoofd achterover toen ze voelde dat zijn eikel tussen haar lipjes doordrong. Centimeter voor centimeter vulde Tom’s harde lul haar kutje verder op. Pas toen zijn ballen haar kont raakten begon Tom aan de teruggaande beweging. Wandena gaf haar over aan het heerlijke gevoel waar ze al zo lang naar verlangde. Zonder schaamte kreunde ze het uit toen zijn lul weer diep in haar kutje verdween. Met een verhoogd tempo begon Tom haar te nemen en zijn lul zo heerlijk diep in haar kutje te nemen. Het gekreun galmde door de kamer, wat de buren vast konden horen als die aan de andere kant van de muur zaten.

Gepaard met het stoten zoende Tom haar hals, af en toe verplaatsend richting haar oor en mond. Met een hoger wordend gekreun gaf Wandena aan dat haar orgasme naderde. Ze sloot haar benen om hem heen en probeerde zich bij elke stoot dichter tegen hem aan te duwen. Het gevoel van het orgasme overviel haar. Onverwacht door een heerlijk gevoel van een diepe stoot op de juiste plek verloor ze de controle over haar lichaam. Ze spande zich aan alvorens hevig te schokken. Met luid gekreun onderging ze haar orgasme, terwijl ze voelde dat haar sappen uit haar kutje stroomden. Ook Tom kon het door haar niet lang meer volhouden en spoot na een paar stoten haar kutje vol. Meerdere stralen warm sperma borrelden vanuit zijn ballen diep haar lichaam in. Beiden genoten ze intens van hun orgasme en trokken ze zich naar elkaar toe. Met Tom’s lul geheel in Wandena’s kutje hijgden ze knuffelend uit. Het geluid van haar gekreun gepaard met een onverwachte beweging van haar zorgde ervoor dat Tom nog een straal sperma haar kutje in spoot. Met een kreun en licht gekronkel ontdeed Tom zich van zijn sperma.

Aardig lang bleven ze nog zo liggen te knuffelen en te zoenen. Eenmaal bijgekomen van hun orgasmes besloten ze te gaan douchen. Naakt liepen ze de trap op waarbij Wandena voorop liep. Tom kon zien hoe tijdens het traplopen het sperma uit haar kutje lekte. Hij zei er niks van en liep geil achter haar aan naar de badkamer. Meteen zette Wandena de douche aan om er onder te stappen. Ze draaide zich om naar Tom en gebaarde ‘kom erbij’. Tom voegde zich bij haar en kwam dicht tegen Wandena aan staan. Wandena voelde zijn alweer stijve lul tegen haar buik en sloot haar hand er omheen.

Na hem kort afgetrokken te hebben draaide ze zich om en bukte ze voorover. Ze keek achterom naar Tom, die al wist wat hem te doen stond. Hij zette zijn lul tegen haar kutje en begon haar van achteren te nemen. Met zo diep mogelijke stoten stootte hij rustig in en uit haar kutje. Wandena kreunde dat het lekker was en pakte de stang aan de muur vast waar de douche kop aan gemonteerd was. Gelukkig maar dat die er hing, anders hield ze het nooit zo lang vol om voorover te blijven staan. Zeker niet met dat lekkere gevoel wat haar bij elke stoot deed verslappen. Tom pakte Wandena bij haar heupen vast en voerde het tempo iets op. Een lange tijd bleven ze doorgaan tot Wandena plotseling begon te rillen. Ze zakte nog iets voorover en hield zich met alle macht vast aan de stang aan de muur, maar een plotseling orgasme deed haar verslappen.

Tom merkte dat Wandena verslapte en hield haar stevig vast. Hij liet zijn lul uit haar glijden en hielp haar rechtop. Knuffelend van achter met zijn handen op haar buik wachtte hij tot ze weer genoeg energie had om zelf te staan. Ze spoelden zich af na elkaar afgedroogd te hebben begaven ze zich naar haar slaapkamer waar ze naakt in elkaars armen uitrustten.Dit was het einde van het verhaal. Heb je ervan genoten? Ik vind het leuk om te horen wat je van het verhaal vond, wat het met je deed en sta ook open voor ander geil contact! Laat je een reactie achter, stuur je een mail of voeg je me toe op snapchat of kik?

Op zowel snapchat als kik is mijn gebruikersnaam daantjuhse

Wil je het meteen weten wanneer een verhaal online komt? Of wil je op de hoogte blijven met welke verhalen ik mij bezig houd? Op snapchat houd ik mijn lezers regelmatig op de hoogte wanneer en waarover ik schrijf!

Meer over mij te weten komen? Kijk op mijn profiel of voeg me toe op snapchat/kik!
Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Speciaal GevalDoor: Jonl
Gelezen: 3553x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-04
8.6
:: Sophie’s Belevenissen “de...Door: SOPHIE
Gelezen: 4401x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-04
7.8
:: Meisje Van De Overkant - 2Door: Baksteen
Gelezen: 3219x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Seks, Pijpen, Beffen, Anaal.
21-04
8.7
:: Gewoon Omdat Het KanDoor: Kareltje
Gelezen: 10805x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-04
8.8
:: Het Leven Van RosaDoor: Sletje
Gelezen: 5607x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-04
7.3
:: Tinderdate MichelleDoor: Mitchy3
Gelezen: 10110x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-04
8.6
:: Meisje Van De Overkant - 1Door: Baksteen
Gelezen: 15428x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Seks, Hetero
19-04
8.7
:: Sauna - 3Door: Jo
Gelezen: 9535x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-04
8.3
:: De Directrice - 5Door: Herby
Gelezen: 10869x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Sm
18-04
9.0
:: Na Het StappenDoor: Fiona
Gelezen: 13111x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Stappen, Taxi, Gangbang, Groepsseks, Hetero, Extreem, Drank, Onderdanig, Dominant
18-04
8.4
:: Een Verrassende VoetbalavondDoor: G.B.
Gelezen: 15246x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
17-04
8.6
:: Meet Me In The Dark - 6Door: Longone
Gelezen: 1974x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-04
9.1
:: The Perfect MatchDoor: Dano30
Gelezen: 6882x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tinder, Blond, Grote Borsten, Vakantieseks,
17-04
8.8
:: Geile Evelien - 39Door: Barteljoris
Gelezen: 2797x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Likken, Aftrekken
17-04
9.1
:: Jeanet, De Buurvrouw - 2Door: Johnnie
Gelezen: 15902x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Overspel, Verleiden
17-04
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net