Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Jeanneke
Jeanneke
Hallo
Ik ben een meid met grote borsten en een altijd natte poes. Ik heb een meester die hier heel graag gebruik van maakt. Ik vertel mijn ervaringen hopelijk vinden jullie het leuk om te lezen
Hoogste Cijfer: Hoertje Jeanne - 4
Meest Gelezen: Zijn Hoer - 1
Aantal Verhalen: 31
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 39
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Hoertje Jeanne - 10Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Pijn, Ruw,
"Na de neukpartij gaf George me het coupeglas ik perste het sperma uit mijn 2 gaatjes en dronk het glas leeg terwijl ik George aankeek. Ik ging naar hem toe en ging wijdbeens voor hem staan. Hij speelde met mijn borsten zoog en kneep hard mijn tepels...."
20-06-24
8.9
Zijn Slavin - 6Door: Jeanneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang, Slavin, Spanking,
"Wat ging er allemaal door mijn hoofd Ik had net ontdekt dat meester familie had een dominante vader en een onderdanige moeder en zus. Ze behoorden tot de orde van Quirinus waar de vrouwen niks waard waren en ten dienste stonden van hun man,meester...."
10-06-24
8.4
Zijn Slavin - 5Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Hoer, Prostitutie, Slavin, Straf,
"De volgende morgen werd ik wakker op het tapijt. Vlug nam ik een douche en kleedde me aan om te gaan werken. Net voor ik de deur uitging kreeg ik berichtje van meester geen bh of string, blouse enkel onderste 3 knopen dicht. Snel deed ik wat meester ..."
08-06-24
8.7
Hoertje Jeanne - 9Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Hoer, Prostitutie, Straf,
"De limo bracht ons naar een van de mooiste duurste hotels van de stad. De portier opende de deur voor ons. Het hotel zag er sjiek uit volledig in marmer onthaal. Inchecken hoefde niet dat had het kantoor van George al geregeld. We namen de glazen lif..."
29-05-24
8.6
Zijn Slavin - 4Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Slavin, Straf,
"Het was een zware week voor me geweest. Ik moest de 2 Arabieren op hun wenken bedienen. Wat betekende dat ik tijdens de dag hun pijpte onder tafel terwijl ze zaken deden. Ik had niet meer aan dan mijn zwarte naaldhakken en mijn gouden slavenbanden aa..."
12-04-24
8.5
Hoertje Jeanne - 8Door: Jeanneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Hard, Voyeurisme,
"Het was de dag voor de zakenreis. Ik had mijn koffer al klaargemaakt en de kledij met butplug lagen ook klaar Maar eerst vandaag. Vanmorgen had ik al vroeg een klant of beter 2. Vader en zoon. De vader had ik al gehad een echte sa..."
28-03-24
8.5
Zijn Slavin - 3Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dildo, Gebruikt, Slavin,
"Het was een rustige week geweest. Jo de trainer had me om de dag afgebeuld. Het was een drukke week in het hotel geweest. Mijn meester had ik in het begin van de week gezien. Het was vrijdagavond thuis trok ik meteen mijn kleren uit en keek op de age..."
27-03-24
8.9
Zijn Slavin - 2Door: Jeanneke
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Oraal, Anaal, Slavin,
"Het was zondag en net als elke andere dag had ik een strak schema. Om 8 uur moest ik douchen met ijskoud water. Mijn tepels reageerden meteen op het koude water en werden stijf. Ik wou er even aan voelen maar dat was strikt verboden. Afdrogen diende ..."
23-03-24
8.7
Zijn Slavin - 1Door: Jeanneke
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Slavin, Spanking,
"Ik had afgesproken op restaurant met mijn meester. Zoals altijd had hij me geappt wat hij wou cloverklemmen op mijn tepels die verbonden waren met een clitklem. Op afstand bedienbare vibrator in mijn kut en een grote butplug met rode steen in mijn ko..."
20-03-24
8.7
Hoertje Jeanne - 7Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
"Volgende week is het zover en ga ik met een klant op zakenreis de klant zelf had een heel hoog libido en zal me zeker dagelijks willen neuken. Het zou voor mij geen plezierreisje worden. ik ontving deze morgen een pakket van hem. Daarin zaten moo..."
16-03-24
8.8
Hoertje Jeanne - 6Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Spanking,
"Ik had een afspraak met 2 klanten in het hotel waar ik regelmatig kwam. De ene klant had ik al eens gehad. Groot licht buikje maar een kanjer van een pik. Ik had hem op die ene afspraak gepijpt in zijn auto en hij was diep in mijn keel klaargekomen. ..."
09-03-24
9.2
Hoertje Jeanne - 5Door: Jeanneke
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Het was donderdag en dan begon het al druk te worden voor me. Zoals jullie weten heb ik allerlei soorten klanten. Mijn eerste klant was speciaal. Zijn ouders hadden me geboekt. Om 10 uur belde ik aan op het afgesproken adres. Een dame van eind de vij..."
25-02-24
8.9
Hoertje Jeanne - 4Door: Jeanneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang,
"Ik had een paar dagen vrij genomen om mezelf even te verwennen. Een bezoekje aan het schoonheidssalon stond op het lijstje net als de kapper. Ik kocht wat jurkjes deftig heel netjes maar ook een paar echt uitdagend. Schoenen had ik in overvloed dus d..."
22-02-24
9.3
Hoertje Jeanne - 3Door: Jeanneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Spanking,
"Vanmiddag heb ik het druk twee vaste klanten hebben me geboekt en daartussen doe ik het nog even met de hotelmanager. Maar beginnen bij de klant van deze middag. Hij heeft me geboekt voor een uurtje.hij is een vaste klant van me en heeft me ..."
21-02-24
8.9
Hoertje Jeanne - 2Door: Jeanneke
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Prostitutie,
"Na een kort nachtje slapen trilt mijn telefoon. Slaperig kijk ik er naar. Het is een van mijn vaste klanten. Een klasseheer met een kinky kantje. Ik was van plan om vandaag te shoppen maar ja werk is werk en hij is gul. Ik antwoord meteen op zijn app..."
31-01-24
8.6
Hoertje Jeanne - 1Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Prostitutie, Straf,
"Hallo laat ik me even voorstellen ik ben een vrouw van 40 met lang bruin haar grote borsten 85f en een kaal kutje. Ik sta open voor alles en ben aan het werk als hoer dit is mijn verhaal. Ik had me klaargemaakt volgens de wens van de klant ..."
23-01-24
8.6
Het BeginDoor: Jeanneke
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Slavin, Straf, meester,
"Dit verhaal is hoe ik mijn meester voor het eerst ontmoette Ik was gelukkig samen met mijn vriend maar ik miste iets. Ik had een goede job als directie medewerkster had een eigen flatje midden in de stad. ik ben 1m70 26 jaar bruin lang haar ..."
02-12-23
9.0
Zijn Hoer - 9: SlotDoor: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Pijn, Prostitutie, Slavin, Sprookje,
"Meester neukte me stevig door tegen de muur en fluisterde in mijn oor jij kleine geile slet van me. Kom voor me dat was het moment dat ik me liet gaan en ik kwam samen met meester klaar. Mijn tepels deden pijn door de klemmen en het gewicht maar t..."
25-11-23
9.1
Jeanne - 2Door: Jeanneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie,
"We waren reeds een week verder. Na een heerlijke zaken lunch reden Gert en ik terug naar de zaak. laat je bh in de auto zei Gert en keek me geil aan. wat Vroeg ik. vooruit we zijn er bijna eiste Gert. Ik keek Gert aan, zag dat hij het me..."
24-11-23
8.8
Zijn Hoer - 8Door: Jeanneke
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Pijn, Prostitutie, Slavin,
"Ik amuseerde me met de meiden, mijn kennis van de taal ging heel snel vooruit. Een van de slaven durfde het aan om me een vraag te stellen. we hebben allemaal piercings, de andere slaven die hier komen ook. Waarom u niet mijn meester wil dat n..."
24-11-23
9.2
Zijn Hoer - 7Door: Jeanneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Prostitutie, Slavin, Straf,
"Morgan nam me aan mijn arm mee naar beneden. De hele weg zat ik huilend naar buiten te kijken, ik wilde niet weg. Ik wou bij meester blijven, bij hem was ik veilig. Morgan hield me in de gaten en was in contact met meester. Ik zuchtte toen ik met Mor..."
22-11-23
8.9
Zijn Hoer - 6Door: Jeanneke
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Prostitutie, Slavin, Tepelklemmen, Wraak,
"Meester maakte me wakker en haalde me uit de kooi. We douchten samen en gingen naar beneden waar Morgan op ons wachtte hij begroette meester hartelijk, keek naar mij en vroeg geen klemmen. Nee nu nog even niet antwoordde meester en ging met Morg..."
20-11-23
8.8
Jeanne - 1Door: Jeanneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding,
"Hallo ik ben Jeanne een vrouw van 30 stevige grote tieten en een bijna altijd natte poes. Ik ben al enkele jaren samen met gert. we runnen samen een succesvol bedrijf en hebben niks te kort.oon ons sexleven is goed we neuken bijna dagelijks...."
19-11-23
8.2
Hoer - 5Door: Jeanneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Pijn, Prostitutie, Slavin, Straf,
"De volgende morgen werd ik wakker, meester zat op de bank voor het raam goeiemorgen sletje, lekker geslapen Ik knikte en ging rechtop zitten. Meester kwam naar me toe en sprak vandaag heb ik geen tijd voor je. Je zult je mengen met de andere s..."
16-11-23
8.6
Hoer - 4: Zijn SubDoor: Jeanneke
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Slavin, Straf, Sub,
"S middags word ik wakker. Heel mijn lijf doet pijn. Wat een dag en nacht was dat. Voorlopig even geen pikken meer hoopte ik. Ik stap uit bed en loop naar de douche. Het water doet deugd ik kikker er helemaal van op. Ik smeer heel mijn lichaam in met ..."
14-11-23
8.7
Zijn Hoer - 3Door: Jeanneke
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Meester, Prostitutie, Slavin,
"Na de lunch gingen we nog even shoppen. Ik kreeg van meester enkele dure jurken, mooie pumps extreem hoog maar ik kon er goed mee stappen. Meester had me nog niet uitgedaagd en dat was vreemd. Mijn kutje kriebelde ik wou een opdracht. Natuu..."
13-11-23
8.6
Zijn Hoer - 2Door: Jeanneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Prostitutie, Spanking,
"Het was een mooie lente ochtend het zonnetje straalde op de ruiten. Sinds een week konden de ramen naar het terras open. je hebt t verdiend had meester gezegd. Ik opende het glazen raam en stapte naar buiten. Meteen voelde ik de koude. M..."
11-11-23
8.9
Zijn Hoer - 1Door: Jeanneke
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Hoer, Prostitutie, Straf,
"Daar zat ik dan in een luxe penthouse met alle moderne snufjes wat je maar kon wensen. Het uitzicht boven de stad was prachtig. Ik stond naar beneden te gluren, zou er iemand me zien Een blanke vrouw met alleen maar een gouden ketting om ..."
29-10-23
8.5
Helemaal Van HemDoor: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Prostitutie, Slavin,
"Meester was heel trots op me na de sessie van gisteren. Hij had eindelijk mijn kontje genomen ik had er van genoten. Eerst angst voor de pijn maar pijn ging al snel over in genot. Vandaag had ik een dag vrij en begon met de dagelijkse taken..."
24-10-23
8.6
Over Mijn GrensDoor: Jeanneke
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Gangbang, Ontmaagd, Ontmaagding, Slavin,
"Ik lag nog op bed na te genieten van het lekkere weekend, meester had mijn tepels hard aangepakt ze deden nog een beetje pijn.maar pijn is lekker. Mijn telefoon trilt nog half wakker lees ik het appje van mijn meester 10u stipt op straat Zwarte..."
20-10-23
8.6
Mijn MeesterDoor: Jeanneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meester, Slavin,
"Ik was een braaf meisje vandaag, ik deed al mijn koren. Toen mijn meester thuis kwam, zat ik in positie. Naakt, benen wijd open, handen achter mijn nek, met het gezicht naar beneden. Hij kwam binnen en kneep meteen in mijn tepels. Het doet pijn, maar..."
16-10-23
7.8