60.389 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 20-11-2023 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 7137x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Hoer - 5
Meester maakte me wakker en haalde me uit de kooi. We douchten samen en gingen naar beneden waar Morgan op ons wachtte hij begroette meester hartelijk, keek naar mij en vroeg geen klemmen.? " Nee nu nog even niet"-antwoordde meester en ging met Morgan aan tafel zitten. Ik nam zoals gewoonlijk plaats onder tafel tussen meesters benen en pijpte hem ook Morgan werd gepijpt. Na het ontbijt gingen we inpakken. Veel was er niet in te pakken. Dat hadden twee slavinnen van Morgan al gedaan. Mijn witte jurk war ik mee was gekomen lag op het bed net als tepelklemmen en oorringen het waren nieuwe zag ik ''houding'' riep meester. Ik ging meteen in de houding staan. Benen wijd, borst vooruit, armen in de nek

Meester nam de klemmen, rolde mijn tepels tussen zijn vingers, wat ze heerlijk hard maakten. ''ben je nat, sletje'' fluisterde meester in mijn oor. Ik knikte, want had geen spreekrecht meester plaatste een Japanse clover klem op mijn linker tepel. Het deed pijn, meester wreef op mijn tieten tot de ergste pijn over was. Ik zag dat er een diamant aan hing. Het maakte me trots. ''mooi?spreek'' vroeg meester. ''heel mooi, dankje'' fluisterde ik. Meester zette de andere klem wreef op mijn tiet. Draag ze met trots je verdient het zei meester en tongzoende me vurig. Daarna stak hij de oorringen in, het waren grote gouden ringen die bij mijn armbanden en halsketting pasten. Hier waren ook diamantjes in verwerkt. '' eet je fruit op, we vertrekken zo'n wees meester naar de schaal met fruit. Ik ging op mijn knieën op het kleedje bij de tafel met de fruitschaal zitten en nam wat fruit. Meester nam plaats op de bank en las nog even de krant

Meester stond na een poosje recht en reikte me de hand ik nam zijn hand en stond op.meester zette me op de stoel en deed mijn witte pumps om. Wat had ik die gemist. Al de tijd hier had ik geen schoenen aan gehad. Meester zag het en raakte even met zijn hand tussen mijn lipjes. '' je hebt veel geleerd meisje, we gaan naar huis'' zei meester en deed me recht-staan. hij hielp me in mijn jurk deed de sluiting dicht in mijn hals en nam me mee naar beneden. De klemmen voelde ik goed bij elke beweging en waren ook zichtbaar door de jurk heen.

Morgan kwam afscheid nemen. Ik kreeg voor het eerst een kus op mijn voorhoofd ook hij sprak: ''wees een fiere slavin meisje, draag de klemmen met trots. " Ik boog mijn hoofd als teken van respect. Meester begeleide me naar de wagen en we vertrokken.

In het vliegtuig werd mijn jurk weer uitgedaan door meester en liefdevol kwam hij aan de klemmen. '' we gaan je tepels trainen, tot ze 300 gr kunnen verdragen of meer. Geen zorgen ze zullen nooit gepierced worden, dat vind ik afschuwelijk. Maar je zal het met trots ondergaan.' ik knikte. ''ga rusten ik maak je wakker als we er bijna zijn''

Ik ging op het bed liggen, met heerlijk zachte lakens ik viel al snel in slaap. meester wekte me en deed mijn jurk om. We landen en namen plaats in de wachtende limo.de jurk viel op mijn knieën meester speelde met mijn borsten. Hij likte mijn tieten mijn gekwelde tepels. Hij zoog er liefdevol aan en stak zijn hand tussen mijn benen. Hij vingerde me en zei: er is geen verbod nu, je mag zoveel kreunen, klaarkomen als je wil. Geniet mijn meisje'' meester verwende me heerlijk met zijn vingers. Ik voelde ze overal, hij streelde mijn hele lijf, maar vooral mijn clitke kreeg veel aandacht hij vingerde me met 2 vingers. Hij keek me recht in de ogen en op een heerlijk tempo bracht hij me naar een orgasme ik kwam squirtend klaar. Meester nam plaats tussen mijn benen en befte me. Eerst heel rustig maar dan steeds heftiger. Hij bezorgde me een tweede orgasme. Terwijl ik nog lag bij te komen draaide hij me om en duwde zijn paal bij me naar binnen. Heel ruw neukte hij me maar ik had het nodig en genoot. Ik voelde meester diep in me spuiten en kwam klaar. Meester stak een trileitje in mijn kut.trok zijn kleren weer aan, deed de jurk dicht en legde zijn hand op mijn been. ''mijn zaad blijft zitten'' zei hij en stapte uit. Hij hielp me uit de limo en begeleide me naar binnen.de portier opende de deur voor ons.we gingen naar de lift de lift opende en we stapten naar binnen. Meester stak zijn hand uit en keek me aan. Ik snapte wat hij verlangde, trok de jurk uit en gaf m aan hem meester lachtte en kneep in mijn billen.meesyer stapte samen met me uit in de loft, positie:2 zei hij rauw. Ik viel op mijn knieën legde mijn hoofd op de grond en stak mijn kont omhoog meester kwam achter me zitten, haalde de trileitjes uit mijn kut en keek toe hoe zijn zaad uit me lekte. Hij zette het alarm weer op, want ik voelde een kleine schok ik likte zijn zaad dat op de grond was gelekt op en mocht opstaan. Meester nam mijn tieten vast en zei vanaf my komt er elke dag wat gewicht bij. George zal je de klemmen omdoen en ook weer afdoen'' kunt u dit niet vroeg ik stil. '' nee lieverd ik moet wat werk inhalen‹george zal goed voor je zorgen. Maak me trots fluisterde meester en trok beide klemmen af. Wauw dit deed pijn 'ik wou vloeken maar hield me net op tijd in. Meester kneep in mijn tieten gaf me een kus op het voorhoofd en liet me alleen.

Ik ging naar de badkamer en bekeek de oorringen eens goed in de spiegel. Ze waren groot zeker 8 cm diameter maar niet meer dan een halve centimeter breed. Dan vielen mijn ogen op mijn tepels, ze stonden rood en waren pijnlijk hard. Ik nam een verkoelende lotion en wreef mijn borsten in.

In de keuken at ik het slaatje op wat George had klaar gemaakt en ging wat zonnen op het terras. Het was een stuk kouder dan bij Morgan maar de zon scheen heerlijk ik ging op mijn rug op de tuinstoel liggen. Het scherm aan het balkon sprong aan benen wijd slet las ik en meteen deed ik mijn benen open. Meteen wist ik weer dat er overal camera's waren. Ik hoefde me geen zorgen te maken over de tijd want elk halfuur trilde de tuinzetel als teken dat ik me moest draaien zodat ik me niet verbranden. Om half vijf nam ik een douche en genoot vanop het balkon van de zonsondergang ik leunde tegen de glazen balkontelling en zag dat ik bespied werd van het flatgebouw aan de overkant. Ik ging meteen naar binnen en knielde op mijn kleedje voor het bed. Mijn handen op mijn rug hoofd naar beneden. Het scherm klikte aan en meester sprak '' wat is er?'' ''ik stond net buiten tegen de reling'' begon ik aarzelend. ''ga doorn sprak meester met een donkere stem ik sloeg mijn ogen naar beneden en zei beschaamd dat er een man me stond te begluren. Het scherm werd zwart. In schrok wat nu is meester kwaad, ik was bang de lift kwam naar boven in ging meteen in de houding staan. De lichten werden gedoofd. Paul de portier kwam binnen en zei '' rustig meisje toon me wie je bekeek meneer is trots op je dat je het meteen hebt verteld'' ik wees Paul de plek aan van op afstand hij zag meteen waar ik bedoelde.'' blijf voorlopig binnen meisje. Het wordt opgelost'' glimlachte Paul en verdween.

Dat hoefde Paul me niet te zeggen, ik bleef binnen. Iedereen mocht me bekijken maar alleen als meester het toestond en dit was niet zo nu. Ik voelde me slecht en zakte huilend op mijn knieën. Ik besloot den douche te nemen. Daar kwam alles eruit, wat ik al heel lang had opgekropt.

Als tiener had ik een verschrikkelijke buurman, hij stond me ook altijd te begluren als ik lag te zonnen. Op een dag had ik mijn koptelefoon op gezet. Ik was alleen thuis en moet in slaap gevallen zijn in werd wakker door een hand op mijn mond. Stil liggen of ik vermoord je dreigde de buurman en zette een mes op de keel. Hij sleurde me mee naar zijn huis en daar verkrachtte hij me meerdere keren. Mijn ouders waren het hele weekend weg, dus ik werd niet gemist. Pas de zondagavond liet hij me gaan. Hij had me ontmaagd ik kon bijna niet gaan. Mijn moeder die arts was erkende de signalen 's avonds en nam me apart. Ik heb in tranen verteld wat er was gebeurd ze nam meteen actie en belde de politiek hij werd opgepakt en veroordeeld we verhuisden en ik stopte het weg en dacht er nooit meer aan tot nu dus. Ik huilde en schreeuwde het uit. De deur vloog open, iemand nam me vast en dwong me te gaan zitten. Ik wilde niet en stribbelde tegen. Maar hij was sterker en hield me goed vast. ''sssst stil maar hier ben je veilig meisje, ik laat niemand je pijn doen'' hoorde ik meester fluisteren. Ik hoorde zijn stem rook zijn parfum. Ik voelde me veilig en stopte met tegenstribbelen. Meester draaide de kraan dicht droogde me af en legde me op bed. Hij trok zijn natte kleren uit droogde zich af en kwam bij me liggen.

Ik wilde uitleggen wat er was gebeurd wat ik me herrinerde maar meeste legde me het zwijgen op met een kus op de mond. '' voor ik je tot mijn slavin maakte grief ik me in in je verleden. Ik weet dat je uit de boerenbuiten komt dichter van 2 artsen. Je had een brief maar die stierf aan kanker tien je zes was. Je werd verwend door je ouders. Op je zestiende kwal je naar de stad wonen op de terugweg van je proclamatie hebben jullie een ongeval gehad en waren je ouders op slag dood.hz hebt geknokt voor je flatje. In weet waarom je bent verhuisd op je 16e'' ik dacht dat je hier veilig was.ik had beter moeten weten'' il hoorde een trilling in zijn stem en keek hem aan. '' ik voel me hier veilig, veilig bij jou. Je kon niet weten dat er iemand me zou begluren'' fluisterde ik en raakte voor het eerst zijn gezicht aan. Ik zag dat hij rustiger werd. Blijf je? Vroeg ik. '' probeer maar wat te slapen meisje, ik ga nu niet weg'' knikte meester en kwam achter me liggen. Ik nam zijn arm om me goed vast. Ik droomde die nacht heel onrustig maar meester hield me stevig vast.

Ik werd wakker door geluid van koffers die werden versleept. Ik stond op en ging naar de keuken. Zwijgend keek ik meester en Morgan aan. ''goeiemorgen schoonheid'' zei Morgan meester draaide zich om kwam naar me toe en gaf me een kus op r voorhoofd.ik was verward Morgan was in zijn land gebleven... Wat was dit?

Meester en Morgan begrepen mijn blik ik heb vannacht terwijl je mag te slapen Morgan gebeld en bereid wat er is gebeurd'' begon meester. '' we hebben besloten dat het beter voor je is dat je even niet hier bent '' vulde Morgan aan. Hij zag dat ik iets wou zeggen maar meteen werden zijn ogen donker net als zijn stem. '' je bent nog steeds een sub'' ik sloeg mijn ogen naar beneden als teken dat ik het begreep en uit respect naar beide mannen. Meester tilde mijn kin op en zei'' als dom hoor ik er voor te zorgen dat je veilig bent. En daar ben ik in gefaald.jebhejtvmijknlostvaarsre bezit en ik zal alles doen wat ik kan om die fout goed te maken m tot die tijd verblijf je bij Morgan. Ik neem elke dag met je contact op. meester gaf me een pakje kleren. Dit draag je intussen. Ik begreep het niet en keek de mannen aan. De slaven van Morgan waren altijd naakt. De mannen zwegen en keken me donker aan. Ik wist dat ik moest dimmen, er was nu geen ruimte tot vragen, rebelleren. Ik trok het robijn rode topje aan met daaronder een rok met hoge split aan beide zijden in dezelfde kleur. ''dit is mijn kleur, draag het met trots' zei meester. Morgan nam me aan mijn arm mee. Heel de reis sprak Morgan geen woord ik keek stil naar buiten. Hoe lang zou ik meester moeten missen?
Lees verder in: Zijn Hoer - 7
Trefwoorden bij dit verhaal: Hoer, Prostitutie, Slavin, Tepelklemmen, Wraak, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Slet EllenDoor: Marco-19
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Onderdanig, Dominantie, Sletje,
"Snel kijk ik op mijn telefoon. Zoals afgesproken, stuurt ze me een berichtje als ze in de lift staat zodat ik de kamerdeur op een kiertje kan zetten en uit het zicht in de badkamer kan gaan staan. Na wat een eeuwigheid lijkt te duren, hoor ik de kame..."
11-12
9.5
Sanne - 7Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Pijpen, Rape, Tiener, Verkracht,
"Toen ze zich in bad liet zakken viel haar iets op op de wastafel. Er lag een kleine vibrator en een flesje met schoonmaakmiddel voor sex speeltjes. Was Henry bezig geweest met speeltjes schoonmaken terwijl ze buiten bezig was En was hij deze dan ve..."
10-12
8.4
Slavin Vera - 6Door: Slavinvera
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Meester, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
10-12
8.0
Maakt Mij Geen...Door: Hide
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Cafe, Condoom, Dildo, Handboeien, Hoer, Likken, Neuken, Pijpen, Prostitutie, Slaapkamer, Slet, Sletje, Sterretje, Tepelklemmen, Vibrator,
"Mijn naam is Hilde en ik ben een bewust single dame van 56 jaar. Ik ken mezelf goed genoeg, om te erkennen dat ik een vieze slet ben. Waar een geile pik is, is Hilde en zo moet je het zien. Zo had ik een kerel leren kennen in de kroeg, die een praatj..."
09-12
8.9
Le Coq Noir - 7Door: Driester***
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Plas, Plassen,
" Let op Nu gaat het wel heel ver voor mijn doen. Hoewel geen seks met dieren, maar verder Niet voor tere zieltjes, dit... Nadia blijkt nog wat verborgen kanten te hebben. We gaan verder met het tweede deel van ..."
08-12
8.8
Nadi's Leven - 8Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Buurvrouw, Milf, Piercing, Vuistneuken,
"Ik heb een lange warme dag gehad en ben tot acht uur in de Hemel geweest voor een aantal tantra massage sessies. Dat ga je wel merken in je rug en armen en ik loop even onder de douche door. Ron komt voorlopig niet thuis want er was weer een..."
07-12
9.6
Karen Gaat Over...Door: Subrosa
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Femdom, Vernederen,
" zie ook de voorgaande Karenverhalen Eind augustus, we hadden weer eens teamvergadering. Niks bijzonders misschien buiten dat Karen, mijn favoriete collega, waar ik in een ver verleden zo vaak op en met gegeild had, er ook bij was. Ik had..."
07-12
7.2
Slavin Vera - 5Door: Slavinvera
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gebruikt, Meester, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
07-12
8.9
Fantasie Anaal En...Door: Samsara
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Golden Shower, Plas, Plassen, Sperma, Vuistneuken,
"Zoals de meeste lezers van mijn verhalen wel weten, schrijf ik graag over extreem, anaal en plasseks. Zo fantaseer ik ook wel over een man man ontmoeting. Ook al ben ik zo hetero als het maar kan. Maar puur bi schierig zeg maar. BR..."
07-12
8.8
Sanne - 6Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Groepsex, Rape, Sperma, Tiener, Verkracht,
"Toen ze de woonkamer in stapte kreeg ze een dienblad met 3 biertjes aangewezen. Ook een stapel met hapjes en dergelijke. Ze kreeg de opdracht om dit buiten te serveren. Ze pakte het dienblad op en liep naar buiten. Toen pas besefte ze hoe ver ze eige..."
06-12
8.7
Colombianen Zijn Dol...Door: Maria
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dieren, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen,
"Pablo is een lange vakantie begonnen in Colombia met als gids Stefanya die z ker niet vies van een partijtje seks is, zoals zo veel Colombianen. Let op, dit is dus deel zeven, als je dat niet hebt gedaan is het misschien beter om bij deel n te begi..."
05-12
8.7
Twee Heerlijke Meiden... - 2Door: Samsara
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dochter, Plas, Plassen, Vuistneuken,
"Het is een aantal weken geleden dat ik Emma en Malin naar het zwembad had genomen en we die dag best wel externe seks hadden gehad. Ik probeerde het te vergeten. Vooral omdat ik de laatste tijd best wel veel met Peter optrok. En ik me toch een soort ..."
04-12
9.0
Klik hier voor meer...