60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 16-11-2023 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 6978x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
De volgende morgen werd ik wakker, meester zat op de bank voor het raam ''goeiemorgen sletje, lekker geslapen?" Ik knikte en ging rechtop zitten. Meester kwam naar me toe en sprak: "vandaag heb ik geen tijd voor je. Je zult je mengen met de andere slaven. Morgan is hier en zolang is hij je meester." Ik knikte. ''pijp'' zei meester. Ik zakte op mijn knieŽn opende meester zijn broek en pijpte hem. Meester pakte mijn haren vast en begon mijn keel te neuken. Ik had nog steeds moeite om niet te kokhalzen maar deed mijn best. Meester vond dit natuurlijk leuk en bleef mijn keel neuken. Het speeksel liep uit mijn mond en druppelde op mijn tieten. Meester loosde zijn kostbaar zaad in mijn keel. Ik slikte het door liet mijn tong zien en likte meesters pik schoon. "Op" zei hij. Ik ging meteen in de houding staan. Meester zette de klemmen terug op mijn tepels en clit., stak een butplug met witte diamant in mijn sterretje klikte mijn armbanden vast aan elkaar op mijn rug en trok me aan de ketting mee.

Halverwege de trap naar beneden kwamen we Morgan tegen. '' daar ben je, ik dacht dat je al weg was'' lachtte Morgan, begroette zijn vriend hartelijk en trok bij mij even hard aan de ketting tussen mijn tepels. "Ik ga zo door, het wordt een lange dag. Hou je ondertussen mijn slet bezig?" Antwoordde meester en gaf mijn leiband aan Morgan. "Tuurlijk" grinnikte Morgan. Meester kustte me op mijn hoofd en liep naar buiten. Morgan klikte mijn leiband aan mijn halsband en trok me mee naar beneden. We liepen door verschillende gangen tot we in een kleine kamer vol met spiegels kwamen. Ik werd op mijn handen en knieŽn vlak voor een spiegel gezet. Morgan zette een neukmachine achter me met 2 grote dildo's. Ik moest even slikken. Morgan haalde de butplug uit mijn kont en positioneerde de machine. De dikste in mijn kut de langste in mijn kont Morgan zette het op de laagste stand, ik kon dit hebben. Maar diep van binnen wist ik dat het hierbij niet ging blijven, dit was te gemakkelijk. Morgan ging op een stoel achter me zitten en genoot.

Morgan kwam naast me staan en maakte een zwarte dikke lange dildo met zuignap vast aan de spiegel voor me. Morgan trok aan mijn ketting tussen mijn tepels. Ik schrok en opende mijn mond. Ik kreeg de dildo in mijn mond. "John zei dat je moest oefenen. Je blijft zitten tot je hem volledig in je keel hebt. Doe je best." Lachtte Morgan en ging terug op de stoel zitten. Ik had moeite om de dildo tot halverwege in mijn mond te hebben zo dik was hij het kwijl liep uit mijn mond. Morgan vond dat ik wat meer stimulatie nodig had en zette de neukmachine een standje hoger. Het had effect ik kreeg de dildo wat dieper in mijn mond. Ik wou hem snel verder in mijn mond krijgen maar steeds weer was daar het kokhalseffect. ik moest echt werken om daar over heen te geraken.

Morgan zag dat het me moeite kostte om de laatste 5 cm binnen te nemen. Hij zette de neukmachine op de hoogste stand. Ik vloog wat vooruit de dildo zat er bijna volledig in. Ik voelde een orgasme opkomen maar had geen toestemming en beet op de dildo om het tegen te gaan. Morgan zag het en lachtte luid. Hij verdween. Ik weet niet hoelang ik daar heb gezeten, het duurde een eeuwigheid mijn kut begon pijn te doen net als mijn kont door het tempo van de neukmachine maar ik kreeg de laatste 2 cm niet binnen. Ik wou maar t lukte me niet.

Morgan kwam terug binnen, hij had 2 van zijn slavinnen mee. De twee gingen elk aan een kant van me liggen en begonnen elk een borst van me te kneden. Het maakte me geil. Morgan ging achter me staan en liet de flogger neer komen op mijn billen. Dat was wat ik nodig had om de dildo volledig naar binnen te werken. Zuigen hoorde ik Morgan brullen. Ik deed wat hij zei. Het lukte, ik was best trots op mezelf.

Morgan knipte met zijn handen en beide slavinnen verdwenen heel stil. Morgan legde de neukmachine stil en zette het achteruit. Hij wreef mijn billen in met verkoelende zalf. Al die tijd bleef de dildo in mijn mond en keel. "Op" sprak hij. Ik ging in de houding staan. "Ga je opfrissen, over een uur gaan we verder" een slavin kwam binnen en nam me mee naar de kamer van meester. Ik moest douchen. Dit deed ik. Ik volgde de vrouw naar een andere kamer.

Ik moest op een stoel plaats nemen waar de dildo die ik net in mijn mond had gehad op stond gemonteerd. Dit deed ik zonder probleem want mijn kutje was nog nat.de vrouw gaf me een paardendildo. Ik slikte en wist meteen wat ze wilde ik moest de dildo deepthroaten. Ik deed mijn best. Morgan kwam de kamer binnen en keek toe hoe ik het deed terwijl hij de slavin hard neukte op zijn hondjes hij kwam klaar en vond het welletjes genoeg voor vandaag naar je box zei hij en bracht me naar meesters kamer. Onder het bed was een soort box ingericht en ik moest er plaats in nemen. Het was niet hoger dan 50 cm 1 meter lang en 50 cm breed. Ik ging in foetus houding liggen Morgan sloot de deur, deed het licht uit en verliet de kamer. De eerste dagen bij meester had ik ook in zo'n kooi gezeten, gelegen. Ik haatte het maar voelde me er ook veilig in. Al snel viel ik in slaap.

De kooi werd geopend, ik kroop eruit en ging in de houding staan. Goeiemorgen sletje lekker geslapen?vroeg meester en trok in een ruk de klemmen van mijn tepels en clit. Ik beet op mijn lip om de pijn te verdragen en geen geluid te maken. Meester duwde me op het bed kwam achter me staan en duwde zijn lul in mijn kut hij neukte me ruw terwijl hij met een hand aan mijn staart trok en met zijn andere hand op mijn billen sloeg. Hij kwam diep in me klaar trok zich terug, ik knielde en likte hem schoon.daarna gingen we naar beneden , meester zijn zaad liep langs mijn billen naar beneden. We gingen een zaal binnen waar veel Doms en hun subs waren. Morgan verwelkomde zijn vriend en kneep in mijn tieten Morgan ging weer en meester nam me mee naar de zijkant van een podium. " Je geeft geen kik, begrepen" fluisterde meester in mijn oor. Ik keek hem vragend aan maar zweeg en knikte. Er werd een bel geluid. Iedereen keek in de richting van het podium.

Een man kwam met twee kruipende slavinnen het podium op. Hij zag er een enge dom uit en ik deed een stap achteruit. Meester kneep in mijn arm. Een slet werd voorover op een bok vastgemaakt met handen en voeten, de andere aan het Andreaskruis. De dom sprak: deze hoeren hebben me gisteren te schande gebracht. Ze hebben geweigerd om me te dienen. Ik slikte.

Er werd geboden, beide hoeren zouden elk 100 slagen krijgen van de flogger. De dom koos 2 andere Doms uit die de slagen gingen geven. Ze hielden zich niet in en sloegen gemeen hard op de subs.. ik had moeite om te kijken maar meester kneep hard in mijn arm dat ik moest kijken. Beide meisjes hun rug en kont zagen bloedrood, met enkele wondjes. Daarna werden alle doms uitgenodigd om te doen wat ze wilden. Ik keek meester aan hij keek me dwingend aan, maar bleef staan. De meisjes werden door de mannen zwaar misbruikt,geen enkel gaatje was vrij. Het zaad lekte overal uit. Ik schaamde me in hun plaats maar dat was nog niet het ergste. Ze werden losgemaakt en een man nam hen mee. Hij was een slavenhandelaar. Ze werden verkocht als hoeren.

Meester nam me apart en zei dit is Morgans wereld. Ik ga dit nooit met je doen zo wreed ben ik niet. Toon je trots morgen gaan we naar huis. Ik knikte en we gingen terug naar de ruimte. Er werd zaken gedaan en gewoon gekeuveld als sub volgde ik meester overal heen en liet alles toe. Velen kwamen aan mijn tieten tijdens het gesprek. Sommige voelden ook aan mijn kut. Meester deed het ook bij andere subs. Tijdens de lunch zaten alle subs onder tafel hun dom weer te pijpen. Na de lunch gingen we naar de kamer en kreeg ik wat fruit te eten.meester deed de kuisheidsgordel bij me om met de 2 dildo's in me. Ook deed hij me een bh bij me aan, ik voelde het prikken. Meester lachtte aan de binnenkant zaten duimspijkers. Hij kneep er zacht in. Weer een nieuwe ervaring voor me.

We gingen naar de stallen daar stond Morgan op ons te wachten met 3 prachtige paarden. Meester hielp me op een paard nam de teugels en kroop op zijn paard. Hij en Morgan gingen voorop, mijn paard volgde hen. Bij elke stap voelde ik de dildo's in me en de duimspijkers prikten iets in mijn borsten. Ik wist dat ze niet langzaam aan zouden gaan en bereide me al voor. Ik had gelijk ze spoorden de paarden aan tot draf. Ik had moeite om niet klaar te komen op de dildo's. Mijn tieten bewogen op en neer waardoor de spijkers in ze prikten. "geniet je van de rit subje?" lachtte Morgan.

Na een uurtje draf stopten we meester haalde me van het paard. Morgan deed de bh uit en bekeek mijn tieten " geen schade" ik kreeg de bh weer om en volgde hun naar de piste. Meester klikte een lange lijn aan mijn halsband lopen zei hij. Ik liep een rondje, meester vond het niet snel genoeg en liet de rijzweep knallen.ik liep sneller waardoor de spijkers harder in me prikten. Morgan genoot samen met meester. Ik zweette door het snelle lopen. Na tien rondjes vond meester het goed en liet me nog een paar rondjes wandelen. Daarna nog 10 rondjes hardlopen. Mijn borsten deden pijn. Na nog 2 rondjes wandelen werd de bh afgedaan. Mijn tieten waren rood en overal waren kleine wondjes meester ontsmette de wondjes en bracht er een zalf op aan. "Je bent echt een goede sub. Je bent een van de weinige die dit trots ondergaat. De meeste houden het maar 1 ronde vol" zei Morgan en wreef over mijn haar. Meester keek trots naar me en deed ook de gordel uit. Samen reden we in galop terug naar het huis

Meester nam me mee naar de kamer, waar we samen een bad namen. Meester zette de klemmen weer op mijn tepels en we gingen naar de dinerzaal alleen Morgan was er met enkele van zijn subs. Ik mocht gewoon aan tafel zitten en samen eten. De subs serveerden het eten. Na het eten gingen we naar de kamer moest ik plaats nemen in de kooi. Meester nam plaats op het bed.

De volgende dag vlogen we terug naar huis
Lees verder in: Zijn Hoer - 6
Trefwoorden bij dit verhaal: Hoer, Pijn, Prostitutie, Slavin, Straf, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eindelijk SamenDoor: Sweethome
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm,
"Na een aantal weken met elkaar gemaild te hebben, hebben we besloten om elkaar te ontmoeten. We spreken af dat we ieder op elk moment kunnen besluiten om het te stoppen of om er mee door te gaan. Voor beide onze veiligheid hebben we afgesproken op ee..."
28-11
9.1
Maaike En Haar... - 3Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Jong En Oud, Likken, Logeren, Neuken, Onderdanig, Pijpen,
"De volgende morgen gingen ze verder waar ze gebleven waren. Maaike werd gestreeld en gelikt waardoor ze weer helemaal ontspannen werd. Toen ze helemaal relaxt was, zei Frank tegen haar dat ze op haar knie n moest gaan liggen. Steek je kontje maar in..."
27-11
9.3
Annelies HeeltDoor: Subrosa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bizar, Collega, Cuckold, Cuckolding, Femdom, Voeten, Vreemdgaan,
"Ik was al een tijdje zwaarmoedig en had de neiging steeds verder weg te zakken toen ik Annelies op een externe vorming ontmoette. Annelies was een collega die ik al vaag kende van drinks en personeelsfeesten maar die me nooit echt was opgevallen. H..."
26-11
8.6
Zijn Hoer - 9Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Pijn, Prostitutie, Slavin, Sprookje,
"Meester neukte me stevig door tegen de muur en fluisterde in mijn oor jij kleine geile slet van me. Kom voor me dat was het moment dat ik me liet gaan en ik kwam samen met meester klaar. Mijn tepels deden pijn door de klemmen en het gewicht maar t..."
25-11
9.1
Een Duwtje In... - 3Door: Mickey Hard
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cafe, Femdom, Meester, Romantiek, Sissy, Slavin, Straf, Studenten, Vernederen,
"Nadat ik mijn greep op Marina en Kurt had verloren omdat zij nu zijn meesteres was geworden, had ik mijn plan veranderd. Ik zat in de trein naar Leuven. Met mijn adem ingehouden keek ik naar buiten. Vandaag moest het gebeuren. Op mijn telefoon keek i..."
25-11
9.4
Hete Sex En... - 3Door: Gerard4
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Verlangen,
"We zitten nu in de laatste week van onze vacantie hier op de camping. Onze buren met Rion, zijn er nu alleen in het weekeinde. Dit betekent dat ik weer sex heb met Eric zonder dat Rion plots op komt duiken. Oh jaaa ik genoot er wel van, d..."
25-11
8.8
Slavin Vera - 2Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Gebruikt, Meester, Slavin,
" Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik hoe ik eruit zie. Ik sta de lunch de vaatwasser in te ruimen als ik mijn telefoon in mijn kont..."
24-11
8.9
Jeanne - 2Door: Jeanneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie,
"We waren reeds een week verder. Na een heerlijke zaken lunch reden Gert en ik terug naar de zaak. laat je bh in de auto zei Gert en keek me geil aan. wat Vroeg ik. vooruit we zijn er bijna eiste Gert. Ik keek Gert aan, zag dat hij het me..."
24-11
8.9
Nadi's Leven ...Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing, Wandelen,
"Het is een heerlijke voorjaarsdag en de temperaturen zijn de laatste tijd al heerlijk voor de tijd van het jaar. Zo eind april verwacht je niet dat het al 25 graden is en het voelt ook al gewoon als zomer aan. Dan is het wel lekker als je zelf je wer..."
24-11
9.1
Zijn Hoer - 8Door: Jeanneke
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Pijn, Prostitutie, Slavin,
"Ik amuseerde me met de meiden, mijn kennis van de taal ging heel snel vooruit. Een van de slaven durfde het aan om me een vraag te stellen. we hebben allemaal piercings, de andere slaven die hier komen ook. Waarom u niet mijn meester wil dat n..."
24-11
9.2
Vrienden En Familie...Door: Bertine
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Flashen, Vingeren, Vrienden,
"Mijn familie is niet groot en we hebben een 5tal echtparen die wij als goede vrienden zien. Ik, Bertine 28 jaar, getrouwd met Hans 30 jaar, geen kinderen. Mijn ouders Ben 59 jaar en mijn moeder Francien 57 jaar. Ik heb 1 broer Rob getrouwd met Ange..."
22-11
8.5
Slavin Vera - 1Door: Slavinvera
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gebruikt, Meester, Slavin,
"Hoi allemaal, mijn naam is Vera en ik ben 26 jaar. Voordat ik met mijn verhaal begin zal ik mezelf eerst even beschrijven. Ik ben dus 26 jaar en werk in een hotel bij de front office. Maar ik werk niet alleen maar natuurlijk. Buit..."
22-11
8.6
Klik hier voor meer...