Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Jeanneke
Datum: 16-11-2023 | Cijfer: 8.6 | Gelezen: 9607
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 12 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Hoer - 4: Zijn Sub
De volgende morgen werd ik wakker, meester zat op de bank voor het raam ''goeiemorgen sletje, lekker geslapen?" Ik knikte en ging rechtop zitten. Meester kwam naar me toe en sprak: "vandaag heb ik geen tijd voor je. Je zult je mengen met de andere slaven. Morgan is hier en zolang is hij je meester." Ik knikte. ''pijp'' zei meester. Ik zakte op mijn knieën opende meester zijn broek en pijpte hem. Meester pakte mijn haren vast en begon mijn keel te neuken. Ik had nog steeds moeite om niet te kokhalzen maar deed mijn best. Meester vond dit natuurlijk leuk en bleef mijn keel neuken. Het speeksel liep uit mijn mond en druppelde op mijn tieten. Meester loosde zijn kostbaar zaad in mijn keel. Ik slikte het door liet mijn tong zien en likte meesters pik schoon. "Op" zei hij. Ik ging meteen in de houding staan. Meester zette de klemmen terug op mijn tepels en clit., stak een butplug met witte diamant in mijn sterretje klikte mijn armbanden vast aan elkaar op mijn rug en trok me aan de ketting mee.

Halverwege de trap naar beneden kwamen we Morgan tegen. '' daar ben je, ik dacht dat je al weg was'' lachtte Morgan, begroette zijn vriend hartelijk en trok bij mij even hard aan de ketting tussen mijn tepels. "Ik ga zo door, het wordt een lange dag. Hou je ondertussen mijn slet bezig?" Antwoordde meester en gaf mijn leiband aan Morgan. "Tuurlijk" grinnikte Morgan. Meester kustte me op mijn hoofd en liep naar buiten. Morgan klikte mijn leiband aan mijn halsband en trok me mee naar beneden. We liepen door verschillende gangen tot we in een kleine kamer vol met spiegels kwamen. Ik werd op mijn handen en knieën vlak voor een spiegel gezet. Morgan zette een neukmachine achter me met 2 grote dildo's. Ik moest even slikken. Morgan haalde de butplug uit mijn kont en positioneerde de machine. De dikste in mijn kut de langste in mijn kont Morgan zette het op de laagste stand, ik kon dit hebben. Maar diep van binnen wist ik dat het hierbij niet ging blijven, dit was te gemakkelijk. Morgan ging op een stoel achter me zitten en genoot.

Morgan kwam naast me staan en maakte een zwarte dikke lange dildo met zuignap vast aan de spiegel voor me. Morgan trok aan mijn ketting tussen mijn tepels. Ik schrok en opende mijn mond. Ik kreeg de dildo in mijn mond. "John zei dat je moest oefenen. Je blijft zitten tot je hem volledig in je keel hebt. Doe je best." Lachtte Morgan en ging terug op de stoel zitten. Ik had moeite om de dildo tot halverwege in mijn mond te hebben zo dik was hij het kwijl liep uit mijn mond. Morgan vond dat ik wat meer stimulatie nodig had en zette de neukmachine een standje hoger. Het had effect ik kreeg de dildo wat dieper in mijn mond. Ik wou hem snel verder in mijn mond krijgen maar steeds weer was daar het kokhalseffect. ik moest echt werken om daar over heen te geraken.

Morgan zag dat het me moeite kostte om de laatste 5 cm binnen te nemen. Hij zette de neukmachine op de hoogste stand. Ik vloog wat vooruit de dildo zat er bijna volledig in. Ik voelde een orgasme opkomen maar had geen toestemming en beet op de dildo om het tegen te gaan. Morgan zag het en lachtte luid. Hij verdween. Ik weet niet hoelang ik daar heb gezeten, het duurde een eeuwigheid mijn kut begon pijn te doen net als mijn kont door het tempo van de neukmachine maar ik kreeg de laatste 2 cm niet binnen. Ik wou maar t lukte me niet.

Morgan kwam terug binnen, hij had 2 van zijn slavinnen mee. De twee gingen elk aan een kant van me liggen en begonnen elk een borst van me te kneden. Het maakte me geil. Morgan ging achter me staan en liet de flogger neer komen op mijn billen. Dat was wat ik nodig had om de dildo volledig naar binnen te werken. Zuigen hoorde ik Morgan brullen. Ik deed wat hij zei. Het lukte, ik was best trots op mezelf.

Morgan knipte met zijn handen en beide slavinnen verdwenen heel stil. Morgan legde de neukmachine stil en zette het achteruit. Hij wreef mijn billen in met verkoelende zalf. Al die tijd bleef de dildo in mijn mond en keel. "Op" sprak hij. Ik ging in de houding staan. "Ga je opfrissen, over een uur gaan we verder" een slavin kwam binnen en nam me mee naar de kamer van meester. Ik moest douchen. Dit deed ik. Ik volgde de vrouw naar een andere kamer.

Ik moest op een stoel plaats nemen waar de dildo die ik net in mijn mond had gehad op stond gemonteerd. Dit deed ik zonder probleem want mijn kutje was nog nat.de vrouw gaf me een paardendildo. Ik slikte en wist meteen wat ze wilde ik moest de dildo deepthroaten. Ik deed mijn best. Morgan kwam de kamer binnen en keek toe hoe ik het deed terwijl hij de slavin hard neukte op zijn hondjes hij kwam klaar en vond het welletjes genoeg voor vandaag naar je box zei hij en bracht me naar meesters kamer. Onder het bed was een soort box ingericht en ik moest er plaats in nemen. Het was niet hoger dan 50 cm 1 meter lang en 50 cm breed. Ik ging in foetus houding liggen Morgan sloot de deur, deed het licht uit en verliet de kamer. De eerste dagen bij meester had ik ook in zo'n kooi gezeten, gelegen. Ik haatte het maar voelde me er ook veilig in. Al snel viel ik in slaap.

De kooi werd geopend, ik kroop eruit en ging in de houding staan. Goeiemorgen sletje lekker geslapen?vroeg meester en trok in een ruk de klemmen van mijn tepels en clit. Ik beet op mijn lip om de pijn te verdragen en geen geluid te maken. Meester duwde me op het bed kwam achter me staan en duwde zijn lul in mijn kut hij neukte me ruw terwijl hij met een hand aan mijn staart trok en met zijn andere hand op mijn billen sloeg. Hij kwam diep in me klaar trok zich terug, ik knielde en likte hem schoon.daarna gingen we naar beneden , meester zijn zaad liep langs mijn billen naar beneden. We gingen een zaal binnen waar veel Doms en hun subs waren. Morgan verwelkomde zijn vriend en kneep in mijn tieten Morgan ging weer en meester nam me mee naar de zijkant van een podium. " Je geeft geen kik, begrepen" fluisterde meester in mijn oor. Ik keek hem vragend aan maar zweeg en knikte. Er werd een bel geluid. Iedereen keek in de richting van het podium.

Een man kwam met twee kruipende slavinnen het podium op. Hij zag er een enge dom uit en ik deed een stap achteruit. Meester kneep in mijn arm. Een slet werd voorover op een bok vastgemaakt met handen en voeten, de andere aan het Andreaskruis. De dom sprak: deze hoeren hebben me gisteren te schande gebracht. Ze hebben geweigerd om me te dienen. Ik slikte.

Er werd geboden, beide hoeren zouden elk 100 slagen krijgen van de flogger. De dom koos 2 andere Doms uit die de slagen gingen geven. Ze hielden zich niet in en sloegen gemeen hard op de subs.. ik had moeite om te kijken maar meester kneep hard in mijn arm dat ik moest kijken. Beide meisjes hun rug en kont zagen bloedrood, met enkele wondjes. Daarna werden alle doms uitgenodigd om te doen wat ze wilden. Ik keek meester aan hij keek me dwingend aan, maar bleef staan. De meisjes werden door de mannen zwaar misbruikt,geen enkel gaatje was vrij. Het zaad lekte overal uit. Ik schaamde me in hun plaats maar dat was nog niet het ergste. Ze werden losgemaakt en een man nam hen mee. Hij was een slavenhandelaar. Ze werden verkocht als hoeren.

Meester nam me apart en zei dit is Morgans wereld. Ik ga dit nooit met je doen zo wreed ben ik niet. Toon je trots morgen gaan we naar huis. Ik knikte en we gingen terug naar de ruimte. Er werd zaken gedaan en gewoon gekeuveld als sub volgde ik meester overal heen en liet alles toe. Velen kwamen aan mijn tieten tijdens het gesprek. Sommige voelden ook aan mijn kut. Meester deed het ook bij andere subs. Tijdens de lunch zaten alle subs onder tafel hun dom weer te pijpen. Na de lunch gingen we naar de kamer en kreeg ik wat fruit te eten.meester deed de kuisheidsgordel bij me om met de 2 dildo's in me. Ook deed hij me een bh bij me aan, ik voelde het prikken. Meester lachtte aan de binnenkant zaten duimspijkers. Hij kneep er zacht in. Weer een nieuwe ervaring voor me.

We gingen naar de stallen daar stond Morgan op ons te wachten met 3 prachtige paarden. Meester hielp me op een paard nam de teugels en kroop op zijn paard. Hij en Morgan gingen voorop, mijn paard volgde hen. Bij elke stap voelde ik de dildo's in me en de duimspijkers prikten iets in mijn borsten. Ik wist dat ze niet langzaam aan zouden gaan en bereide me al voor. Ik had gelijk ze spoorden de paarden aan tot draf. Ik had moeite om niet klaar te komen op de dildo's. Mijn tieten bewogen op en neer waardoor de spijkers in ze prikten. "geniet je van de rit subje?" lachtte Morgan.

Na een uurtje draf stopten we meester haalde me van het paard. Morgan deed de bh uit en bekeek mijn tieten " geen schade" ik kreeg de bh weer om en volgde hun naar de piste. Meester klikte een lange lijn aan mijn halsband lopen zei hij. Ik liep een rondje, meester vond het niet snel genoeg en liet de rijzweep knallen.ik liep sneller waardoor de spijkers harder in me prikten. Morgan genoot samen met meester. Ik zweette door het snelle lopen. Na tien rondjes vond meester het goed en liet me nog een paar rondjes wandelen. Daarna nog 10 rondjes hardlopen. Mijn borsten deden pijn. Na nog 2 rondjes wandelen werd de bh afgedaan. Mijn tieten waren rood en overal waren kleine wondjes meester ontsmette de wondjes en bracht er een zalf op aan. "Je bent echt een goede sub. Je bent een van de weinige die dit trots ondergaat. De meeste houden het maar 1 ronde vol" zei Morgan en wreef over mijn haar. Meester keek trots naar me en deed ook de gordel uit. Samen reden we in galop terug naar het huis

Meester nam me mee naar de kamer, waar we samen een bad namen. Meester zette de klemmen weer op mijn tepels en we gingen naar de dinerzaal alleen Morgan was er met enkele van zijn subs. Ik mocht gewoon aan tafel zitten en samen eten. De subs serveerden het eten. Na het eten gingen we naar de kamer moest ik plaats nemen in de kooi. Meester nam plaats op het bed.

De volgende dag vlogen we terug naar huis
Lees verder in: Zijn Hoer - 6
Trefwoorden bij dit verhaal: Hoer, Pijn, Prostitutie, Slavin, Straf, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Extreem sexverhalen!
 
Hete Zomer - 21Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Bondage, Openbaar, Seksclub, Strapon, Trio, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Waar het bij Carmen, ruim een maand na hun vakantie, ernaar begon uit te zien dat ze haar lekkere seksleventje weer kon gaan oppakken, had Ben moeite om te vinden wat hij met Carmen had gehad. Seksdates had hij zeker nog gehad, maar geen enkele van d..."
14-07
9
Centaur - 4: SlotDoor: Jodocuss
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Romantiek,
"Na de introductie van Anna, zijn er ook voor haar afspraakjes gemaakt. Een paar mannen die wel eens een merrie willen neuken en een lesbisch stel die graag een pony kut willen beffen en gebeft willen worden. Jaloezie hebben ze niet gelukkig,..."
14-07
8.8
Play DateDoor: Excitando
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Date, Dating, Dikke Billen, Dominantie, Sub,
" Dag meneer , zegt ze als ze de deur voor hem openmaakt in een zwart, doorschijnend niemendalletje. Ooit gekregen van haar Dom toen ze samen op zoek waren naar geschikte kleding voor hun D s spel. De fluweelzachte stof valt net tot op haar bovenbenen..."
14-07
7.9
Zelfmarteling - 1: Eerst Het TouwDoor: Slaafje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Naalden, Plas, Plassen, Tepel, Tepels,
" i Na zoveel jaren gemarteld te zijn door meesters en meesteressen wil ik wel eens bij me zelf gaan experimenteren hoe ver ik zelf kan gaan en kijken hoe vaak ik kan klaarkomen op een dag heb alles klaar liggen naalden touw spijkers tepelklemmen en v..."
14-07
7.6
Senw - 3: De Meester Komt LangsDoor: Sanne En Wessel
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Gebruikt, Meester, Seksbioscoop, Slaaf, Slavin,
"Dit is het volgende deel in de serie over ons slaven leven. We raden je aan om bij deel 1 te beginnen, dan valt alles wat meer op zijn plek. Veel leesplezier. Het was iets voor twee uur op dinsdag middag en Wessel en ik zaten samen zenuwacht..."
13-07
9
Centaur - 3: Nieuwe CentaurDoor: Jodocuss
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dieren,
"De weken gaan voorbij. Hans is al helemaal gewend aan de situatie. Elke dag sex hebben, sterker nog gevraagd worden om alsjeblieft een mooie vrouw te neuken of zich te laten pijpen. Wat wil je nog meer. Zelfs mannen bieden zich aan. Zo is hij al gepi..."
13-07
9.6
De Familie Ontvoering - 6Door: Nico De Bouwvakker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Dwang, Luier, Rape, Sperma, Tiener, Verkracht, Zwanger,
"We wisselden van meisje en lieten hen zo nog even liggen. We sopten beide onze lul even in hun kutje om terug nat te maken, het proper maken was enkel voor de vernedering van de ouders bedoeld en voor de kijkers. Want nu moesten w..."
13-07
9.2
Stille Weduwes Met Diepe Gronden... - 7: Sar...Door: Erwijn
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Biseksueel, Dwang, Lesbienne, Meesteres, Neuken, Orgasme, Vernederen, Zweep,
"Het huis is reeds in diepe rust wanneer Catherina met Bettine laat in de nacht weer thuiskomen na hun bezoek aan de Gelderse BDSM vereniging. Beiden zijn opgewekt, Catherina en Bettine waren vele oude bekenden tegengekomen en hadden er ook e..."
13-07
9.5
Slaaf N Bij Zijn Nieuwe Meesteres - 5Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Huiswerk Posities Kniel op mijn knie n, kont omhoog, gezicht op de grond en armen gestrekt naar voor. Assume position hetzelfde maar dan met mijn knie n uit elkaar. Voet knielend naast haar voet, op 1 been en handen op d..."
13-07
9.3
Het Begon DronkenDoor: K9Linda
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Dronken, Honden,
" i Dit keer een losstaand verhaal i Met een zwaar gevoel in haar hoofd werd ze wakker, het zonnetje scheen al door het raam naar binnen en ze had moeite om de wekker scherp in beeld te krijgen, elf uur gaf deze aan en ze liet zich terugval..."
12-07
9.1
 
Klik hier voor meer...