60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 14-11-2023 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 7966x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Zijn Hoer - 3

Zijn Sub

S middags word ik wakker. Heel mijn lijf doet pijn. Wat een dag en nacht was dat. Voorlopig even geen pikken meer hoopte ik. Ik stap uit bed en loop naar de douche. Het water doet deugd ik kikker er helemaal van op. Ik smeer heel mijn lichaam in met bodylotion en mijn haar in een hoge staart. Ik at wat yoghurt en vers fruit en ging buiten op het terras zitten. De zon scheen maar het was nog fris buiten het was ten slotte nog begin april. Ik hoorde de tv aangaan en ging naar binnen. ''goed zo mijn sletje is eindelijk wakker. Er komt straks een klant geen kleren benen in je nek op bed die wat hij wil'' las ik. Geen rust dus. Al was deze opdracht heel onduidelijk. Ik moest klaar liggen naakt op bed benen in mijn nek. De tijd geen idee en nog minder wat er van me verwacht wordt. Ik ga alvast op het bed zitten. Ik hoor de lift en ga in positie op het bed liggen. Een man met een hoofddoek en witte jurk kwam binnen. Zonder voorspel of iets begin hij me meteen te neuken heel ruw en hard ik moest moeite doen om zijn schokken op te vangen . Bij iedere stoot duwden mijn voeten tegen het hoofdeinde. De man had een goed uithoudingsvermogen en bleef zeker een halfuur op me in neuken zonder me een keer aan te kijken. ik voelde dat zijn orgasme er aan kwam . Hij kneep heel hard in mijn tieten en kwam met een schreeuw in me klaar. Hij kroop van me trok zijn gewaad goed en vertrok. Ik bleef liggen tot de lift stil was. Ik spoelde mijn kut in de douche en wreef mijn borsten in met verkoelende crŤme. Zijn nagels stonden in mijn huid. Ik ging naar het terras en de koude wind deed deugd.

De lift kwam opnieuw naar boven meteen ging ik in de houding staan. Meester kwam binnen kneep hard in mijn tepels en trok me mee naar de rode kamer. Zonder een woord te zeggen maakte hij me vast aan het Andreaskruis met mijn buik tegen het kruis. Ik kreeg een blinddoek om en een koptelefoon. Ik was verward wat had ik verkeerd gedaan. Meteen voelde ik de eerste slag op mijn billen, ik vermoedde de Paardenzweep en als een goede sub zei ik braaf een. Blijkbaar stond meester dit niet aan want ik kreeg een gagbal in mijn mond. Ik stond muisstil aan het kruis en onder ging de slagen. Het waren er 50 over heel mijn lichaam enkel mijn hoofd, voeten en kuiten bleven gespaard. Meester wreef mijn lichaam in maakte mijn handen los en verdween. Me verward achterlatend. Ik maakte mijn enkelboeien los en kwam uit de kamer. Meester was echt weg.

Ik weet en besef dat ik een slavin ben en niks te zeggen heb. Ik moet ondergaan wat meester wil en als hij me wil slaan dan is het zo. Ik maakte het kruis en de gagbal proper.en hing de Paardenzweep die meester op de grond had gegooid terug op zijn plaats.

Ik zette Spotify op met rustige muziek en stond wat door het raam te turen. De pijn van de slagen ebde langzaam weg ik hoorde niks meer van meester wat me angstig maakte. De volgende dag kwamen Georges en Ella maar ook zij hadden duidelijk zwijgplicht. Georges maakte mijn eten Ella ruimde op en ze verdwenen. Ik ging op het terras liggen op de tuinbank. Wel op mijn buik want mijn rug was gevoelig. Na een uurtje ging ik toch maar weer naar binnen en ging wat op de loopband. Georges kookte heel gezond maar ik deed bijna niks dus wat fitness kon geen kwaad. Ik zag mijn eigen tieten goed bonzen in het raam en dacht dat het een geil uitzicht was. Maar ik had geen buren die konden gluren. Het hoogste gebouw was 2 verdiepingen lager.. na het halfuurtje lopen deed ik nog 30 sit ups en 30 push ups. Aardig bezweet stond ik op en dronk wat water. Ik besloot maar te douchen. Ik genoot van de koude douche, ik had niet door dat de deur was open gegaan tot ik handen op mijn borsten voelde. Ik wou me omdraaien maar werd met mijn hoofd tegen de muur geduwd. ''staan blijven'' gromde meester en kneedde mijn borsten. Met een hand werd ik tegen de muur geduwd terwijl zijn andere hand naar beneden gleed tussen mijn lipjes. Heb je me gemist vroeg hij terwijl hij me ruw vingerde. Ik knikte want stemrecht had ik niet. Meester stak zijn vuist in mijn kut en begon me zo te neuken. O wat had ik dit nodig, mijnkutsappen kwamen via meester zijn hand naar buiten. Meester genoot ook. Kom voor me zei hij zwaar en neukte me stevig door. Ik kwam heftig klaar op zijn hand. Hij vervangde zijn hand door zijn lekkere pik en neukte me zo verder terwijl hij stevig in mijn borsten kneep. Je mag klaarkomen sletje zoveel je wil zei meester terwijl hij stevig op me inbeukte. Ik kwam nog eens klaar op zijn pik en hij spoot me vol zaad. We droogden ons af en kwamen in de living. Ik keek hem aan maar zei niks. Hij dronk een drankje op de bank ik stond in de houding naast hem. Morgen gaan we naar Morgan je weet wat er van je verwacht wordt.zei meester en trok aan mijn rechtertepel. Het deed pijn maar deed niks. Hij lachtte geniepig en sprak: ik blijf slapen we vertrekken heel vroeg. Ik zorg voor alles. Je bent gewoon mijn sub''

Meester kroop vroeg in bed, ik ging voor hem op de grond op een dekentje liggen zoals het hoort voor een slavin.

's morgens maakte meester me om half vier wakker. Ik maakte zijn ontbijt klaar. Hij dat het rustig op terwijl ik hem zoals het hoorde onder tafel pijpte.meester was klaar ik ruimde de tafel af terwijl meester douchte. Meester kwam aangekleed terug en legde mijn kledij op het bed. Het was een wit satijnen jurkje met hoge split en open rug witte pumps. Ik stapte in de pumps en nam de jurk vast. Hier komen riep meester. Ik legde de jurk terug en ging in de houding staan naast meester. Hij nam mijn rechtertepel vast rolde er wat mee en zette er een gouden klem op. Ik schrok even van de pijn. Hij deed hetzelfde bij mijn linker tepel. Op beide klemmen zaten blinkende steentjes de klemmen waren verbonden met elkaar. Er hing nog een klem aan en dit zette meester hard op mijn klit. Wauw dit deed pijn. Hij trok venijnig aan de ketting en wees tafel buik benen wijd. Meteen ging ik op mijn buik op de tafel liggen benen wijd open.meester kwam achter me staan en stak zijn pik in mijn kut. Hij kwam in me klaar ging een stap achteruit en stak een grote dildo in mijn kut en in mijn kont. Ik kreeg een kuisheidsgordel om en mocht op staan. Ik trok de jurk aan. Mmmmmm je tepels komen er mooi uit lachtte meester en duwde op zijn gsm. Meteen begon de dildo in mijn kut te bewegen. Ik moest me vasthouden om niet te vallen. Hier ga ik nog veel plezier mee hebben lachtte hij en we gingen naar de lift. Meester duwde op een voor mij onzichtbare knopen ik kon ook bij de lift staan. We gingen naar beneden naar de uitgang. Daar wachtte een chauffeur met limo ons op. Meester liet me als eerste instappen en zei laat je tieten zien. Ik maakte de sluiting in mijn hals los en de jurk viel op mijn benen. De hele weg zat ik zo naast meester die een videogesprek had met een zakenpartner. Het gesprek werd beŽindigd meester sloeg met zijn vlakke hand op mijn tepels. Een klem vloog er af en ik gaf een klein gilletje meester zette de klem meteen terug, duwde nog eens extra op de klem en deed mijn jurk dicht.de deur ging open meester en ik stapten uit. Er stond een privťjet op ons te wachten meester duwde me de trap op. De jet was heel luxueus alles uit zei meester. Metten deed ik mijn schoenen en jurk uit. Meester deed de kuisheidsgordel af en wees me naar een stoel . Daarop stonden twee dildo's gemonteerd ik ging naar de stoel en liet me over beide dildo's zakken ik merkte heel de vlucht dat er in en uit me bewogen. Het geil liep op de grond vijf minuten voor landen moest ik naar meester gaan, hij deed de kuisheidsgordel terug aan. Ik mocht mijn jurk en schoenen aandoen en plaats nemen voor meester.

We stapten uit Morgan stond ons op te wachten. Hij nam ons mee naar zijn huis. Het leek wel een kasteel. Mooi he fluisterde meester en duwde me voor hem uit. Het was binnen even luxueus als buiten. Morgan bracht ons naar een kamer en zei ik zie je straks

Meester sloot de deur achter ons en zei positie 1 ik ging meteen op mijn knieŽn zitten handen op de rug. Luister goed we zijn hier op het domein van Morgan hier gelden zijn wetten. Je hebt ze op te volgen! De sletten hier dragen geen kleren dus jij ook niet. Ik schrok even maar thuis was ik ook naakt .. je laat alles toe, hier heb je geen rechten alleen plichten. Toon dat je een echte sub bent en maak me trots. Ik knikte stil. Meester trok me recht en mijn jurk viel op de grond ook mijn pumps moesten uit. Ik voelde me naakt zonder mijn pumps die droeg ik altijd. De klemmen en kuisheidsgordel bleven al was het slot van de gordel los.

We gingen terug naar beneden naar een grote zaal. Daar waren meer mannen aanwezig allemaal heel verzorgd gekleed. De meeste hadden een naakte vrouw bij zich sommige ook een man.die droegen een peniskooi. Er werd de mannen drank aan geboden door naakte beeldschone jonge meiden. Wij slaven kregen uiteraard niks. Alle meisjes hadden een grote ring door hun rechtertepel en een tatoeage van een ster met m erin. Ik legde al snel de link met Morgan. Meester fluisterde Morgan heeft een harem elke slet heeft een eigen taak. Geen zorgen je blijft mijn enige slet. En trok even aan mijn klemmen. Het eten werd opgediend alle doms gingen zitten met hun slet onder tafel. Ik ken dit dit is vertrouwd meester eet en ik pijp hem. Morgan zit aan de andere kant wordt ook gepijot en heeft een heel mooi uitzicht mijn kut en kont. Hij knipoogt naar meester. Na het eten worden alle nieuwe subs ik dus ook op het podium gezet in de houding natuurlijk. Zo heren we zijn toe aan ons jaarlijks feest sprak Morgan alle nieuwe subs staan op het podium. Bekijk ze goed. Je hebt 5 minuten dan gaan we verder. We staan met 6 in de houding op het podium 5 vrouwen en 1 jongen. Die kreeg de minste aandacht. Drie meiden hadden een piercing in hun tepels waar de Doms aan trokken. Ik was de enige met klemmen dat trok de aandacht maar ik was ook de enige met maat 85f de andere hadden max een c. Mijn tieten werden gevoeld, geknepen, gekrabd en geslagen. Morgan riep tijd is om en de mannen verlieten het podium. Ik zocht meester en keek hem recht in de ogen aan. Iedereen werd per opbod voor een avond uitgeleend aan een andere dom. Alles was toegestaan buiten blijvende schade. Slik maar ik bleef meester trots aankijken. Hij knikte tevreden. Ik kwam als laatste aan de beurt de jongen kreeg het laagste bod amper 1000Ä het meisje naast me 8000Ä was het hoogste bod. Dan komen we bij ons laatste sletje laat jullie gaan heren. Ze is niet gepierced of getatoeŽerd en dat houden we zo uit respect voor haar eigenaar, alles is 100 % puur natuur en ter beschikking van de hoogste bieder. Ze heeft een lekker kutje en ook haar sterretje kan heel wat aan, pijn is voor deze slet geen probleem sprak Morgan. Heel wat bordjes gingen de lucht in de prijs schoot de lucht in

Lange tijd ging het tussen 3 mannen. Twee jongere rond de 30 jaar en 1 oudere rond de 50. Ik wist niet wie ik wou ze zagen er alle3 hard uit. De teller bleef steken op 16000Ä. Proficiat dom Edward deze slet is voor u de komende 3 uur. De oudere man kwam me halen. Hij deed me een leiband om en zei kom hondje we gaan genieten. Teken voor mij om op handen en knieŽn te vallen en hem te volgen. Ik kroop achter hem aan naar een van de vele kamers boven. Positie eiste hij en ik sprong op. Handen in mijn nek borsten fier vooruit en benen wijd. Edward trok de klemmen van mijn tepels zonder enige waarschuwing.ik verbeet de pijn en bleef stokstijf staan. Hij maakte de kuisheidsgordel los en trok de klem van mijn clit. Ook nu bleef ik in de houding staan. Mmmmmmmmm gromde Edward positie 2. Ik ging op mijn knieŽn zitten handen op mijn rug hoofd op de grond. De dildo's werden uit mij getrokken. Mijn sterretje bleef iets open staan maar sloot zich weer snel. Weer gromde Edward en ik voelde de slag van een reepjes zweep op mijn billen.tellen gromde hij. Fier zei ik 1 ik telde 30 slagen op elke bil. Ze stonden vuurrood en pijnlijk.positie 1 gromde hij. Meteen ging ik rechtop op mijn knieŽn zitten armen op de rug. Ook mijn borsten werden hard geslagen door de reepjes zweep. Ik kreeg er 15 op elke borst. Goed zo Morgan heeft gelijk je kunt tegen pijn met je rug op de stoel vlug zei Edward. De stoel was een oude onderzoekstafel. Mijn handen werden boven mijn hoofd vast gemaakt. Edward betastte mijn borsten en tepels en zei die laten we maar met rust. Mijn enkels werden aan de buitenkant van mijn handen vastgezet. Ik kon geen kant op en mijn kut en sterretje was open voor gebruik. Ook nu kreeg ik slaag gelukkig maar 10 en niet te hard. Edward wreef over mijn lipjes en begon me te vingeren eerst 1 al snel volgde een 2e vinger tot zijn vuist volledig in mijn kut zat. Ik kon hem goed hebben meester en Morgan hun handen waren veel groter. Hij vuistneukte me even. Hij hield zijne ene hand in mijn kut terwijl hij hetzelfde deed met mijn kont. Dit had ik nog nooit gedaan en was pijnlijk maar liet me als een echte sub niet kennen. Edward vuistneukte mijn kut en kont tegelijk. Hij haalde zijn handen uit me en liet me ze proper likken. Hij trok aan zijn pik kwam voor me staan en begon me hard te neuken. Edward spoot net zijn zaad leeg op mijn tieten toen er op de deur werd geklopt, een forse man kwam binnen en zei de 3 uur zijn voorbij. Edward en de man verdwenen. Twee van Morgan zijn hoeren kwamen de kamer binnen maakten me los en geboden me recht te staan.ik deed wat ze vroegen heel mijn lichaam werd ingesmeerd met verkoelende zalf. Morgan en meester kwamen de kamer binnen de meisjes verlieten geruisloos de kamer. Beide bekeken me van kop tot teen en beide waren het erover eens morgen stond ik vol blauwe plekken. Morgan kwam achter me staan, duwde me voorover en begon me keihard te neuken.meester keek geil toe. Ik keek hem geil aan terwijl Morgan me bleef neuken. Duw er een ring in john je gaat er nog meer plezier aan beleven stelde Morgan voor en trok aan mijn tepels. Hij stootte nog een paar keer en kwam klaar op mijn kont. Nee je kent mijn standpunt puur natuur zei meester. Morgan verliet de kamer meester streelde mijn hoofd en zei ik ben trots op je, je hebt de test goed doorstaan en bent vanaf nu een echte sub. Je naam komt in de internationale lijst van subs staan. Zowel je echte naam als je slettennaam. Net als foto's van je hele lichaam. Dit ter preventie moest er ooit iets met je gebeuren dan hebben alle doms over heel de wereld in no time je beschrijving. Een professionele fotograaf maakte foto's van me langs alle mogelijke hoeken en kanten. Elk bijzonder kenmerk werd gefotografeerd alsook mijn meest intieme delen. Hij verdween, meester nam me mee naar onze kamer daar hadden we gewone liefdesvolle sex. Ik viel in zijn armen in slaap hij liet me liggen en viel ook in slaap.
Trefwoorden bij dit verhaal: Slavin, Straf, Sub, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eindelijk SamenDoor: Sweethome
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm,
"Na een aantal weken met elkaar gemaild te hebben, hebben we besloten om elkaar te ontmoeten. We spreken af dat we ieder op elk moment kunnen besluiten om het te stoppen of om er mee door te gaan. Voor beide onze veiligheid hebben we afgesproken op ee..."
28-11
9.1
Maaike En Haar... - 3Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Jong En Oud, Likken, Logeren, Neuken, Onderdanig, Pijpen,
"De volgende morgen gingen ze verder waar ze gebleven waren. Maaike werd gestreeld en gelikt waardoor ze weer helemaal ontspannen werd. Toen ze helemaal relaxt was, zei Frank tegen haar dat ze op haar knie n moest gaan liggen. Steek je kontje maar in..."
27-11
9.3
Annelies HeeltDoor: Subrosa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bizar, Collega, Cuckold, Cuckolding, Femdom, Voeten, Vreemdgaan,
"Ik was al een tijdje zwaarmoedig en had de neiging steeds verder weg te zakken toen ik Annelies op een externe vorming ontmoette. Annelies was een collega die ik al vaag kende van drinks en personeelsfeesten maar die me nooit echt was opgevallen. H..."
26-11
8.6
Zijn Hoer - 9Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Pijn, Prostitutie, Slavin, Sprookje,
"Meester neukte me stevig door tegen de muur en fluisterde in mijn oor jij kleine geile slet van me. Kom voor me dat was het moment dat ik me liet gaan en ik kwam samen met meester klaar. Mijn tepels deden pijn door de klemmen en het gewicht maar t..."
25-11
9.1
Een Duwtje In... - 3Door: Mickey Hard
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cafe, Femdom, Meester, Romantiek, Sissy, Slavin, Straf, Studenten, Vernederen,
"Nadat ik mijn greep op Marina en Kurt had verloren omdat zij nu zijn meesteres was geworden, had ik mijn plan veranderd. Ik zat in de trein naar Leuven. Met mijn adem ingehouden keek ik naar buiten. Vandaag moest het gebeuren. Op mijn telefoon keek i..."
25-11
9.4
Hete Sex En... - 3Door: Gerard4
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Verlangen,
"We zitten nu in de laatste week van onze vacantie hier op de camping. Onze buren met Rion, zijn er nu alleen in het weekeinde. Dit betekent dat ik weer sex heb met Eric zonder dat Rion plots op komt duiken. Oh jaaa ik genoot er wel van, d..."
25-11
8.8
Slavin Vera - 2Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Gebruikt, Meester, Slavin,
" Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik hoe ik eruit zie. Ik sta de lunch de vaatwasser in te ruimen als ik mijn telefoon in mijn kont..."
24-11
8.9
Jeanne - 2Door: Jeanneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie,
"We waren reeds een week verder. Na een heerlijke zaken lunch reden Gert en ik terug naar de zaak. laat je bh in de auto zei Gert en keek me geil aan. wat Vroeg ik. vooruit we zijn er bijna eiste Gert. Ik keek Gert aan, zag dat hij het me..."
24-11
8.9
Nadi's Leven ...Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing, Wandelen,
"Het is een heerlijke voorjaarsdag en de temperaturen zijn de laatste tijd al heerlijk voor de tijd van het jaar. Zo eind april verwacht je niet dat het al 25 graden is en het voelt ook al gewoon als zomer aan. Dan is het wel lekker als je zelf je wer..."
24-11
9.1
Zijn Hoer - 8Door: Jeanneke
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Pijn, Prostitutie, Slavin,
"Ik amuseerde me met de meiden, mijn kennis van de taal ging heel snel vooruit. Een van de slaven durfde het aan om me een vraag te stellen. we hebben allemaal piercings, de andere slaven die hier komen ook. Waarom u niet mijn meester wil dat n..."
24-11
9.2
Vrienden En Familie...Door: Bertine
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Flashen, Vingeren, Vrienden,
"Mijn familie is niet groot en we hebben een 5tal echtparen die wij als goede vrienden zien. Ik, Bertine 28 jaar, getrouwd met Hans 30 jaar, geen kinderen. Mijn ouders Ben 59 jaar en mijn moeder Francien 57 jaar. Ik heb 1 broer Rob getrouwd met Ange..."
22-11
8.5
Slavin Vera - 1Door: Slavinvera
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gebruikt, Meester, Slavin,
"Hoi allemaal, mijn naam is Vera en ik ben 26 jaar. Voordat ik met mijn verhaal begin zal ik mezelf eerst even beschrijven. Ik ben dus 26 jaar en werk in een hotel bij de front office. Maar ik werk niet alleen maar natuurlijk. Buit..."
22-11
8.6
Klik hier voor meer...