Klik hier voor meer...
Rainman
Rainman
Helaas, dit profiel bevat (nog) geen persoonlijke boodschap.
Hoogste Cijfer: Sinds Een Dag Of Twee... - 10
Meest Gelezen: Hoe Ouder, Hoe Gekker? - 1
Aantal Verhalen: 37
Geplaatste Reacties: 52
E-Mail Adres: wineman202@gmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Het Herstel... - 4Door: Rainman
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Pijpen,
"Vandaag was de grote dag. Eindelijk. Vanmiddag zou ze hem gaan ophalen. En vanavond zou hij eindelijk weer bij haar in bed slapen. 6 lange jaren had ze naar dit moment uitgekeken. Jaren waarin haar verdriet de boventoon voerde, het gemis van haar all..."
09-06-24
9.3
Het Herstel... - 3Door: Rainman
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen,
"Lachend werd Jack voortgeduwd door de gangen van het ziekenhuis. Hij moest zich goed vast houden aan de leuningen van de rolstoel, want Thijs, zijn verpleegkundige, had er zichtbaar lol in. Ze waren op weg naar het revalidatiecentrum voor d..."
30-05-24
9.2
Sinds Een Dag Of Twee... - 16Door: Rainman
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Verliefd,
" i Secondi piatti Het vorige deel was zo lang, dat ik er een knipje in gezet heb...hier dus het vervolg. Veel plezier met lezen Rainman i Alex boog lichtjes naar voren en zijn lippen vonden gretig de hare. Zijn handen lagen nu l..."
27-05-24
9.8
Sinds Een Dag Of Twee... - 15Door: Rainman
Reacties: 12
Lengte: Lang
"Het was maandagmorgen en Alex was onderweg naar kantoor. Hij had uitstekende zin na het heerlijke weekend. Zaterdagavond had hij genoten van het samenzijn met Esther en gisteren had hij de hele middag doorgebracht bij zijn ouders. Zijn broe..."
24-05-24
9.5
Het Herstel... - 2Door: Rainman
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Paniek. Hij had geen idee waar hij was. Ja, hij lag in een bed, zoveel was duidelijk. Jack probeerde zijn ogen te openen, maar dat lukte niet. Het voelde alsof iemand gewichten op zijn oogleden had gelegd, zo zwaar. In de verte klonken wat ..."
22-05-24
9.1
Het Herstel... - 1Door: Rainman
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal,
"Zenuwachtig drukte Jack op het knopje van de lift. Verschillende onderzoeken had hij al achter de rug en nu twee weken later, kreeg hij de uitslag van de specialist. Langzaam schoven de liftdeuren open, hij stapte naar binnen en drukte op h..."
18-05-24
9.0
Sinds Een Dag Of Twee... - 14Door: Rainman
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Vreemdgaan,
" Er bestaat zeker geen kans dat ik de volgende keer mee mag naar Itali vroeg Esther met haar aller verleidelijkste gezichtje. Hmm, dat zou ik dan even met de baas moeten overleggen. Jij bent toch de baas, Alex En nu we het er toch over..."
05-05-24
9.4
Sinds Een Dag Of Twee... - 13Door: Rainman
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Italië,
"Teun trok helemaal lijkwit weg bij het horen van die naam. In ongeloof staarde hij nu naar Alex die langzaam was opgestaan. Hoe...hoe ben je ..ik bedoel hoe weet je dat .ik ., Hoe ik weet dat je naar de hoeren bent gegaan onderbrak Ale..."
26-04-24
9.7
Sinds Een Dag Of Twee... - 12: Italië Laatste Av...Door: Rainman
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Italie,
"Het gezin met de kinderen was inmiddels verdwenen, maar het leek alsof het alsmaar drukker werd in het restaurant. Aan de bar stond het 2 rijen dik met mensen gezellig keuvelend en stevig aan de drank. Links en rechts werden tafels aan de kant gescho..."
20-04-24
9.6
Sinds Een Dag Of Twee... - 12: Italië Laatste Av...Door: Rainman
Reacties: 31
Lengte: Lang
Tags: Italie,
" i Beste, deel 12 is ietwat uit de klauwen gelopen, waardoor ik het in twee n heb moeten knippen. Mocht er animo of belangstelling voor zijn, kan ik eventueel, bij hoge uitzondering .het volgende deel dit weekend nog plaatsen. Anders schuif ..."
19-04-24
9.7
Sinds Een Dag Of Twee... - 11Door: Rainman
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Italie,
"Mira zat alleen in een hoek van de slaapkamer. Op een stoel. Naakt. Ze leunde achterover met gespreide benen. Met n hand speelde ze met haar linkerborst, af en toe knijpend in haar tepel. Terwijl ze met haar andere hand, hard, snel en opgewonde..."
12-04-24
9.6
Sinds Een Dag Of Twee... - 10Door: Rainman
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Italie,
"De volgende ochtend werd Alex om 7.15 uur wakker van de wekker op zijn telefoon. Brak en geradbraakt. Hij had slechts een paar uurtjes slaap kunnen pakken. Piekerend had hij tot diep in de nacht, de hele situatie met Teun liggen overdenken...."
05-04-24
9.8
Sinds Een Dag Of Twee... - 9Door: Rainman
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Italie, Vreemdgaan,
" i Beste lezeres en lezer, ik merk naarmate de verhaallijn vordert, dat de delen steeds langer worden. Mijn excuses daarvoor. Mijn excuses dat ik wellicht meer van jullie tijd hierdoor opslok. Het spijt me oprecht, maar de volgende hoofdstukken wordt..."
29-03-24
9.6
Sinds Een Dag Of Twee... - 8Door: Rainman
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Italië, Romantisch,
" Maar val je nu op mannen of op vrouwen vroeg Alex, terwijl hij lachend zijn richting aanwijzer aan zette. Ik val voor het geld op mannen en voor de sex val ik op vrouwen, klonk het aan de andere kant van de lijn. Ik bedoel een paar vrouwenv..."
22-03-24
9.5
Sinds Een Dag Of Twee... - 7Door: Rainman
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Italie,
" Tjeez Es, wat zie jij er verhit uit riep Mira toen Esther het terras weer op liep. Ja, sorry hoor, zei Esther. Ik heb het ook erg warm onder die heaters hier En ze wreef even met haar handen over haar wangen, die warm aanvoelden. Ze moest..."
15-03-24
9.5
Sinds Een Dag Of Twee... - 6Door: Rainman
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Bijna 2 weken waren inmiddels verstreken en er was al behoorlijk veel werk verzet door de dames. Lotte had zich bewust wat op de achtergrond gehouden, voornamelijk uit zelfbescherming. Inhoudelijk had ze absoluut haar steentje bijgedragen, ..."
08-03-24
9.5
Sinds Een Dag Of Twee... - 5Door: Rainman
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Rustig stak Lotte de straat over en wandelde naar haar auto. Ze plofte haar tas op de achterbank en stapte in haar auto. Met haar handen op het stuur, tuurde ze door de voorruit naar het koffietentje. Eindelijk kon ze even tot rust komen. Ze had ..."
02-03-24
9.4
Sinds Een Dag Of Twee... - 4Door: Rainman
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Italie,
"Rustig ging Alex aan het tafeltje zitten, terwijl Joris zijn koffie kwam brengen en direct weer wegliep. Onder het weg lopen gaf hij nog even snel een knipoog richting Alex, die hem met gefronste wenkbrauwen nakeek. Daarna richtte hij zijn aandacht o..."
24-02-24
9.6
Hoe Ouder, Hoe Gekker? - 15Door: Rainman
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Romantiek, Vreemdgaan,
" i Mijn excuses voor de enorme vertraging met betrekking tot Hoe ouder, hoe gekker Door omstandigheden, tja. Vanaf nu zal er iets mee consistentie zijn in het plaatsen van mijn verhalen En dat geldt natuurlijk ook voor mijn andere verhaallijn, S..."
18-02-24
9.5
Sinds Een Dag Of Twee... - 3Door: Rainman
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Alex stond voor zijn enorme kledingkast. Gezien het feit dat het voor hem een priv meeting was, besloot hij dit keer geen kostuum aan te trekken. Vlotjes trok hij een T shirt aan, een jeans en zijn favoriete sneakers. Neuri nd liep hij de trap af va..."
11-02-24
9.5
Sinds Een Dag Of Twee... - 2Door: Rainman
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Vreemdgaan,
"Langzaam opende ze haar ogen, wennend aan het felle licht in de kamer. Ongewoon omdat ze normaal gesproken altijd haar rolluiken dicht had. Twee tellen later besefte ze zich dat ze bij Teun was blijven slapen. Zijn kant van het bed was leeg, natuurli..."
04-02-24
9.3
Hoe Ouder, Hoe Gekker? - 14Door: Rainman
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Italie, Romantiek, Vingeren,
"Beduusd, maar uitermate voldaan, blijf ik even naar de deur kijken. Dan laat ik me achterover vallen op het bed en staar naar het plafond. What the hell, is hier zojuist gebeurt Heb ik laten gebeuren. Berouw komt na de zonde, zegt men wel e..."
28-10-23
9.3
Sinds Een Dag Of Twee... - 1Door: Rainman
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Italie, Neuken, Pijpen,
"Alex was een doodgewone man. Althans dat leek zo van de buitenkant. Hij was opgegroeid in een normaal gezin van 5, met nog 2 jongere broertjes. En ondanks het feit dat pap en mam het niet breed hadden, kregen de jongens alles wat hun hartje ..."
14-10-23
9.3
Hoe Ouder, Hoe Gekker? - 13Door: Rainman
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Italie, Milf, Pijpen, Vreemdgaan,
"Aanhoudend geklop op mijn deur, maakt dat ik langzaam wakker wordt. Luca, Luca Sta je zo op. We vertrekken over ongeveer 45 minuten, klinkt de stem van Mateo. Fuck, fuck, fuck. Ik zou vandaag mee gaan helpen in de wijngaarden. ..."
07-10-23
9.2
Hoe Ouder, Hoe Gekker! - 12Door: Rainman
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Italie, Milf, Vreemdgaan,
"Verbijsterd en met grote ogen staar ik naar mijn telefoon. Het angstzweet breekt me nu uit. Langzaam legt Sem nu zijn hand op die van Zo . Na een paar seconden verstevigt hij zijn grip en begint op en neer te gaan over de gehele lengte van z..."
01-10-23
9.5
Hoe Ouder, Hoe Gekker! - 11Door: Rainman
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Italie, Milf, Vreemdgaan,
"Opeens schrik ik wakker van een of ander geluid. Gedesori nteerd kijk ik om heen en besef me dan weer waar ik ben. Ik zou durven zweren dat er iemand in mijn kamer was. Ik lig nog steeds naakt op bed en omdat het toch wel wat frisjes begint te worden..."
24-09-23
9.1
Hoe Ouder, Hoe Gekker? - 10Door: Rainman
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Italie, Romantiek,
"Bijna 24 uur later, loop ik lusteloos mijn trolley achter me aan sleurend, door de terminal. Op zoek naar gate 8, bestemming Bari, Itali . Normaal zou ik dit tripje samen met Zo gemaakt hebben. Nu even niet. De terugweg vanuit Belgi naar h..."
18-09-23
9.1
Hoe Ouder, Hoe Gekker? - 9Door: Rainman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Milf, Roodharig, Vernederen, Vreemdgaan,
"Geschokt laat ik me achterover op het bed vallen. Ik heb de neiging om de telefoon kapot te gooien tegen de muur. Godverdomme, ik zou de hele kamer wel willen verbouwen. Uit de badkamer komt nog steeds geen geluid. Ik kan alleen maar raden wat er na ..."
17-09-23
9.0
Hoe Ouder, Hoe Gekker? - 8Door: Rainman
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Parenclub, Pijpen,
"Buiten aangekomen zie ik dat de parkeerplaats inmiddels helemaal vol staat met auto s. Opvallend veel Nederlandse kentekens. De frisse, Belgische lucht doet me goed en heel langzaam begin ik wat af te koelen. Vlak naast de ingang staat een bankje waa..."
28-04-23
9.1
Hoe Ouder, Hoe Gekker? - 7bDoor: Rainman
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Parenclub, Vingeren, Vreemdgaan,
"Verschrikt kijk ik achterom. En een boze, nee woeste, Zo komt op me af stormen. Ik staar haar aan, verstijfd, niet in staat om me te bewegen. Haar blik is echter niet op mij gericht. Waar ben jij godverdomme mee bezig herhaalt ..."
23-04-23
8.8
Hoe Ouder, Hoe Gekker? - 7aDoor: Rainman
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Parenclub, Roodharig,
"Lusteloos mijn trolley achter me aan sleurend, loop ik door de terminal. Op zoek naar gate 8, bestemming Bari, Itali . Normaal zou ik dit tripje samen met Zo gemaakt hebben. Nu even niet. Lekker, nieuwe jaargangen proeven van onze favoriete..."
12-02-23
8.4
Hoe Ouder, Hoe Gekker? - 6Door: Rainman
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Milf, Parenclub, Vingeren,
"Langzaam open ik mijn ogen en ik zie door de streepjes in mijn rolluik dat het zonnetje alweer lekker schijnt. En de eerste gedachte die door mijn hoofd schiet Vanavond gaat het gebeuren Ik voel direct een beetje spanning in mijn lijf en..."
09-09-22
9.0
Hoe Ouder, Hoe Gekker? - 5Door: Rainman
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Romantiek,
" Mijn, ahhhh, naam is, ahhhh, shit, shit shit, ik kom godverdomme Harder klootzak, ahhhhh. En met een lang gerekte kreun, komt de vrouw klaar Ik berg mijn zaakje weer op en loop naar de wasbak om mijn handen te wassen. Draai ..."
17-04-22
9.3
Hoe Ouder, Hoe Gekker? - 4Door: Rainman
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Romantiek, Vreemdgaan,
"De dagen na mijn droom of zeg maar nachtmerrie , ben ik wat rustiger en stiller dan normaal. Nog steeds kan ik de beelden haarfijn afspelen in mijn hoofd. Iedere keer weer, krijg ik die vervelende knoop in mijn maag en een onbestemd gevoel in mijn l..."
07-04-22
8.9
Hoe Ouder, Hoe Gekker? - 3Door: Rainman
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gay, Milf, Trio,
"Het is dinsdagmorgen en ik zit achter mijn laptop op de zaak wat bestellingen door te lopen. Ik kan binnenkort eindelijk weer naar het buitenland om mijn leveranciers te bezoeken en wat nieuwe jaargangen te proeven. Ik ben wijnhandelaar en g..."
01-04-22
8.8
Hoe Ouder, Hoe Gekker? - 2Door: Rainman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Milf, Vingeren,
"Zondag is bij ons altijd een relax dag. Lekker uitslapen, ontbijtje, een wandeling maken in het bos of gewoon lekker chillen in de tuin of als het slecht weer is een serie bingen op Netflix. Ik zit aan de keuken tafel te genieten van mijn e..."
28-03-22
8.9
Hoe Ouder, Hoe Gekker? - 1Door: Rainman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Milf, Roodharig, Vingeren,
"Al meer dan 20 jaar zijn we samen, waarvan een dikke 14 jaar als man en vrouw. We hebben elkaar ouderwets leren kennen in de kroeg, waar ik met het hoofd op de bar me afvroeg wie er nou weer tegen me stond aan te praten. Mijn naam..."
25-03-22
9.0