Klik hier voor meer...
Door: Jos
Datum: 07-06-2024 | Cijfer: 8.4 | Gelezen: 4146
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: De Nederlandse Trucker - 1
Ik heb nog even nagedacht om dit verhaal in de reeks van " Belevenissen van een Slet" te publiceren. Uiteindelijk toch maar besloten om het in de reeks "Truckerverhalen" te plaatsen. Het gaat ten slotte over truckers en niet uitsluitend over mijn sletterig gedrag op de parking waar het verhaal zich afspeelt.

Aan de titel kunnen jullie zien dat het niet het volledige verhaal is, Ik kan jullie verzekeren, het vervolg is geiler... Dus beste lezers... Nieuwsgierig geworden? Even geduld nog.. Veel leesplezier.

Ik vind het leuk als jullie laten weten hoe je het hebt gevonden.


Van de week reed ik van G naar A. Net voor de afslag naar A is een bekend parkeerterrein waar zo nu en dan wel eens wat is te beleven . Er staan nog al wat truckers aan het eind van de middag.

Net voor een Nederlandse truck en achter een buitenlandse truck zag ik een open plek waar ik makkelijk tussen paste met mijn auto.

Ik had behoorlijk dorst en dronk een flesje water leeg. En ik at een banaan. De schillen gooide ik even later weg. Intussen keek ik nieuwsgierig of er misschien iets geils te beleven zou zijn op de parkeerplaats. Het was best nog vroeg en nog lang niet donker. Maar aan het begin van het parkeerterrein was een bosje, dus wachten op de duisternis zou niet nodig zijn.

Verbeeldde ik het me nu of keek de trucker met meer aandacht naar mij dan anderen ??? Om dat te controleren besloot ik eens langs zijn truck te lopen. Kijken wat zijn reactie was. Hij keek me wel aan. Maar niet op een manier dat ik dacht; “Yes, ik heb beet”.

Na een lekker zonnige dag was het inmiddels al flink afgekoeld en wolken kwamen opzetten. Het zou snel gaan regenen. Door de plotselinge kou en het flesje water, dat ik net had opgedronken, moest ik wel erg plassen.

Ik dook het bosje in om eens lekker te plassen en misschien zou er ook iets te beleven zijn.

Ik bleef best lang weg, te lang eigenlijk om alleen maar te plassen, om het maar zo even te zeggen.

In de bosjes was niets te beleven. Ik kreeg het ook wel wat koud, dus ik besloot om maar terug te lopen naar de auto en verder huiswaarts te rijden.

Net kwam ik uit het bosje of ik zag dat de trucker die achter mijn auto geparkeerd stond uit zijn truck klimmen, aan de bijrijderskant. Hij knoopte zijn broek open en plaste net achter het wiel van zijn truck. Intussen keek hij indringend naar mij. Ik vroeg me af of het expres was, of dat het helemaal niets had te betekenen.

Ik trok de stoute schoenen aan en ging achter de, doorzichtige, heg, die een zendmast afschermt, staan. Ook ik knoopte mijn broek los, liet mijn broek en boxer zakken tot op mijn enkels, mijn shirt stroopte ik omhoog, speelde wat met mijn tepels en gluurde een beetje om het hoekje, benieuwd of de trucker zou reageren en misschien wel naar mij toe zou komen. Het kon gewoon niet anders of hij moest me zien… Dat klopte ook wel, want hij begon opzichtig met zijn lul te spelen. Zou het dan toch ???

Helaas klom de trucker terug naar binnen, deur dicht. Nou dat was het dan wel zeker ??? Beetje teleurgesteld liep ik terug naar de auto. Om daar te komen moest ik natuurlijk wel langs de truck. Ik passeerde op een afstandje aan de bijrijderskant. De trucker zag mij lopen en zag ik het nu goed ??? Wenkte hij nu ?? Ik dacht dat ik me vergiste, kon het ook niet echt goed zien, want hij had het gordijn van zijn truck half dicht getrokken. Om daar achter te komen liep ik nog maar eens terug en jawel hoor hij wenkte wel degelijk. Dus ik op de truck afgestapt.

De trucker nodige mij uit in zijn cabine en daar gaf maar al te graag gehoor aan. Dus ik opende de deur en klom naar boven. De trucker leek een aardige kerel van ongeveer een jaar of 50. Gemiddelde lengte, gemiddeld gewicht. Hij zei dat hij meteen al door had hoe de vlag erbij hing zodra ik uit de auto stapte en langs zijn truck liep. “Oke”, dacht ik, “had dan meteen iets gezegd, het raam stond open” Maar goed, ik zat nu hoog en droog in de truck klaar om weer eens lekker het parkingsletje uit te hangen.

Zodra ik zat kwam de trucker naast me staan, rukte zijn broek naar beneden en swaffelde mijn slettensmoel eens flink. Zodra ik de kans kreeg greep ik zijn pik beet, een mooie, gemiddelde, onbesneden pik, en propte de genotsstaaf in mijn bek. Intussen begon de kerel aan mijn shirt te sjorren en aan mijn broeksriem. Terwijl hij werd gepijpt en gelikt, kreeg hij het uiteindelijk voor elkaar om mij naakt op de zetel te krijgen. We zeiden niet veel, we deden gewoon waar we zin in hadden.

Eenmaal naakt, boog hij zich voorover en nam mijn stijve pik in zijn mond en begon mij te pijpen. Mijn grote pik tussen zijn lippen was zo’n heerlijk gevoel. Hij ging steeds sneller en sneller. Als dat lang zou doorgaan zou hij het voor elkaar krijgen dat ik nog zou gaan spuiten ook. Zo lekker was hij bezig.

Echt comfortabel was dat niet op de bijrijdersstoel. Hij stond bijna op zijn kop. Juist wilde ik voorstellen om op het bed te gaan zitten of te gaan liggen, of hij stond alweer recht. “Pijpen, slet”, zie hij. Natuurlijk voldeed ik meteen aan dat bevel. Ik begon hem wild te pijpen en hij zakte wat onderuit en stootte lichtjes zijn pik in mijn mond. Ik pijpte met diepe halen, zo diep ik kon. En zo goed en zo kwaad als het ging, cirkelde ik met mijn tong rond zijn schacht. Hij pakte mijn hoofd vast en duwde mijn mond steeds dieper over zijn harde pik. Soms moest ik kokhalzen maar daar trok hij zich niets van aan en ramde zijn pik nog dieper in mijn keel. Kwijlend pijpte ik hem, terwijl het langs zijn ballen liep. Heerlijk geil was het. Opeens hoorde ik hem zuchten en kreunen en ik maakte me al op om een lading sperma in mijn mond te mogen ontvangen, maar niets van dat alles.

De trucker ging staan, rukte een paar keer snel aan zijn harde pik en spoot een fontein heerlijk zaad over mijn naakte lichaam. Mmmm, dat was lekker…

Zoals bij de meeste mannen het geval is, na het klaarkomen is de zin ook meteen over. Een enkele keer tref je het als sletje en kan de kerel nog een keer. Of soms gebeurt het wel eens dat je na “de daad” nog een leuk gesprek hebt en dat de kerel dan na een tijdje nog eens kan. Vooral als hij nog jong is.

Helaas had de trucker niet veel tijd, dus deed hij de gordijnen open en hielp mij met uitstappen. Hij liep rond de truck en hield mijn kont vast terwijl ik uit de truck klom, heel lief en attent vond ik dat. Hij bedankte me voor het geile genot, stapte in, startte de motor en weg was hij.

Snel liep ik naar mijn auto stapte in en……….
Trefwoorden bij dit verhaal: Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Trucker, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...