Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Datum: 07-06-2024 | Cijfer: 7.8 | Gelezen: 6756
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
( Dit verhaal speelt zich af op dezelfde lokatie die jullie al kennen van "LEKKER DE SLETHOER UITHANGEN." In de eerste aflevering van die serie kondigde ik deze waar gebeurde story al aan.

Het is zo'n plek waar bezorgde ouders hun opgroeiende jongens voor waarschuwen.

Vooral de "degelijke" moeders, (de vaders weten meestal wel beter, herinneren zich immers hun eigen puberjaren!)

Maar Ma gruwt bij de gedachte dat haar lieverdje wel 's op het "slechte" pad kon komen. Dat ie - godbetert- Flkker zou worden, laat staan Jongenshoer. Dat de pure onschuld van haar oogappel door de eerste de beste anonieme Goorzak naar de Kloten geneukt zou worden. Ze vermoedt al langer dat de interesse van haar spruit zich verlegde van zoete candy lollypops naar de Hete Pik van Daddy!

Zodra ze merken dat de hormonen bij hun opgroeiende jonkies beginnen op te spelen, willen ze vermijden dat hun kids "ten prooi" vallen aan bronstige kerels. Dus drukken ze hun spruiten op 't hart die plaatsen te vermijden, omdat er slechte, "verdorven" mannen lopen die "zondige" dingen doen met jonge onschuldige kereltjes.

Ondertussen lopen die Schatjes natuurlijk stijf van de Geiligheid! Resultaat is dat die Geile lieverdjes niet kunnen wachten om net dààr, waar die Geilbakken lopen cruisen, stiekem hun opwachting te maken, in de hoop eindelijk eens een volwassen Pik te kunnen zuigen, hoe die wel niet zou smaken, vergeleken met de jongenspikken die ze al uitvoerig bewerkten op school, (bijvoorbeeld in de afgedankte fietsstalling, of bij de oude in onbruik geraakte Pisbakken) of nog, bij wat ze al niet uit vraten bij het jongenskoor van de parochie, of bij de misdienaars!

Ze branden van nieuwsgierigheid hoe die volgroeide Ventenlul hun prille Kut zal Palen, of ze mét of zonder condoom zullen ontmaagd worden. (Liefst zônder vaneigens!) Of zo'n volgroeide Zaadpaal wel écht een vettere load kostelijk Sperma in hun jonge Zaaddorstige keel zal dumpen. En hoe ze hunkeren naar een Zompig Fuckhol waarin zij hun zelden slappe Pik kunnen rammen om in enkele rake stoten hun barstende Zaadkloten leeg te Neuken, maar ook, naar een kerel die voor hen geknield hun eigen Zaadpaal zal vereren met een gulzige, soppende Pijpbeurt!

Dus hier mijn- alweer waar gebeurde- story.)

Het is de laatste examenperiode van 't schooljaar. Heerlijk lange dagen, lekker zacht weertje. Je merkt het in 't straatbeeld: vooral het jonge volkje gaat zich luchtiger kleden: korte shorts, singlets en mini topjes, zo zie je een pàk meer bloot vlees op straat en ik kijk m'n ogen uit, vooral naar de mannelijke helft van de bevolking, dat spreekt! En ik heb tijd, immers, ik dubbel het tweede jaar middelbare school op het college. Vorig jaar was ik extreem lui; alles kon me aan de Kloten roesten! Dat dubbelen heeft het voordeel dat ik veel minder hard moet blokken. Een beetje moeite doen voor wiskunde en wetenschappen en 't is gefixt!

Voor de middag leggen we examens af, na de middag tijd om de proef van de volgende dag te studeren. Ik heb de gewoonte om na het examen, en voordat ik begin te blokken, een toertje te doen op m'n mountainbike, even m'n kop leeg maken, relaxen zeg maar. Ook Ma vindt dat een goed idee!

Zelf woon ik op loopafstand van het college, ik ben een beetje jaloers op de klasgenoten die, omdat ze wat verder wonen, met de fiets naar school komen. Het lijkt me spannender, avontuurlijker ook, denkend aan alles wat je onderweg kunt tegen komen!

Maar die ochtend is er ophef op 't college. Een groep klasgenootjes staat bij mekaar, hun fiets al tussen de benen, klaar om huiswaarts te fietsen. Het zijn die gasten die enkele dorpen verder wonen, meestal rijden ze in groep, niet altijd,en niet allemaal.

Ik zie ze praten op een wat geheimzinnige, samenzweerderige toon, ik word nieuwsgierig en ga effe kijken wat er zo'n reuring veroorzaakt.

Ik vraag Rob wat er loos is. Rob is de wat opgeschoten jongen met wie ik op de achterste rij banken zit. Hij dubbelde al twee keer omdat hij aartslui is en de school hem geen reet interesseert, maar we komen erg goed overeen. Omdat ie twee jaar ouder is, heel knap en atletisch, kijk ik enorm naar hem op, ik vermoed ook dat hij al allerlei spannende dingen mee maakte, kortom: ik Geil nogal op hem en hij weet dat! Hij slijt z'n broek op school totdat hij niet meer leerplichtig is.

Rob is verbaasd dat ik nog van niks weet. "Nou, wat is er dan, kerel?" vraag ik ongeduldig.

"Nou, die gasten die van die gemeente verder komen, die zijn euhhh...wat tegen gekomen gisteren middag", begint Rob het verhaal.

Mike, één van de fietsende klasgenootjes, wil zelf het verhaal doen, uit de eerste hand, zeg maar. Geagiteerd doet hij het relaas, anderen, die er ook bij waren, blijven toch luisteren, het lijkt me dat ze er toch op kicken, stiekem dan!

"Wel, zoals je weet komen wij met z'n vieren met de fiets, om de weg in te korten nemen we een binnenweg langs de oude stadswallen." "Die weet ik zijn" antwoord ik "ik woon daar vlak bij!". Mike vertelt verder. " We doen dat stiekem, want onze ouders, en ook de directie, heeft ons streng verboden daarlangs te passeren, we vroegen ons altijd al af waarom".

"Tja, 't schijnt dat daar wel 's mannen rond hangen die zich "vervelen", volgens mijn Ma", antwoord ik.

Mike vervolgt: "dat mag je wél zeggen, gisteren reden Ben, Kev en ik er langs en weet je wat wij daar zagen?" Hij raakt voorwaar wat opgewonden bij 't vertellen, en ik verdenk hem ervan dat hij mijn nieuwsgierigheid wil opdrijven door niet meteen tot de pointe te komen, wat ik erg flauw vind want ik vergà haast van de spanning!

"Vertel dan op, klootzak", bijt ik hem toe.

Ben komt er tussen en haast simultaan gaan ze nu de pittigere details uit de doeken doen. Ik merk dat ze hun opwinding trachten te verbergen achter wellicht gespeelde verontwaardiging.

"Wel, daar is zo'n pad dat langs een steil talud leidt, je moet opletten of je sodemietert zo die oude ringgracht in", vervolgt Ben.

Ik doe alsof ik haas heet, maar ik ken die plek goed, ging er wel al eens stiekem mountainbiken.

"Nou, en dàn" vraag ik ongeduldig. "Wel, daar, aan dàt pad stond gister een gast met z'n Lul uit z'n jeans, die stond daar open en bloot z'n Pik te rukken, man!" vertelt Mike. Ben doet er nog een schepje bovenop: "die kerel is echt gestoord, man, vast stond die daar niet toevallig, maar weet hij verrekt goed dat daar jonge scholieren als wij langs komen! Wat een vetzak om zo in publiek te staan Paalsleuren! Dat doe je toch niet?"

"Hoe oud is die gozer dan wel?" vraag ik heel onschuldig. "Nou, vooraan in de twintig, schat ik", zegt Ben.

Zelf krijg ik van die Geile story best een Loeiharde Pik, ik hou m'n hand in m'n broekzak om mijn Stijve Lul te verbergen, 't is niet het moment om mijn klasgenootjes op te biechten dat ik Teringgeil word van hun avontuur! De vraag naar de grootte van die Geile Rukker z'n Spermatamp brandt me op de lippen, maar stel ik voorzichtigheidshalve niet.

Toch begrijp ik iets niet: vanwaar die ophef over zo'n uitdagende exhibitionist? Waarom die geshockeerde reacties?? Willen ze aan mekaar niet toegeven dat zij dit zelf ook best Kankergeil vinden?

Immers, hoe vaak hebben we zelf al niet staan Paalsleuren, meestal achterin de afgedankte fietsstalling, gore plek trouwens, wordt al jaren niet meer onderhouden. Je ruikt er de Zeik en de geur van Zaad van generaties opgefokte testosteronbommen!

't Is daar waar we ooit Rob aanmoedigden, toen hij heel brutaal Anna, één van de chicks uit een hoger jaar, stond te Palen. Terwijl hij die hete Teef haar Kut vol Sperma schoot, spoten twee van ons tegelijk onze jonge Kloten leeg, maar ook beloofde hij ons dat hij ons gauw zou leren hoe je best een Pik pijpt! Megageil was dat toch? Maar misschien beschouwen mijn vrienden dat maar als onschuldige jongensspelletjes? Vonden ze dat geen échte Sex?? Ik begrijp het niet goed, maar wat ik wél begrijp, is dat ik zo snel als mogelijk die plek van "ontucht" eens ga bezoeken, maar nog niet vandaag, ik moet alles een beetje laten bezinken.

De ganse namiddag kan ik me niet concentreren, ik blijf aan die Teringgeile gast denken, die ongetwijfeld een Vetgeile Pik tussen z'n poten heeft hangen; lekker dik, misschien wel meer dan 24 cm lang, met een Hete kloppende Eikel erop! Mmmm...Ik sleur tot drie keer toe Geil m'n Kloten leeg bij die liederlijke gedachten!

's Nachts droom ik dat ik door die kerel brutaal misbruikt word als Fokzeug, terwijl hij meedogenloos mijn jonge Kut dekt moet ik de Hengstenpikken van twee van z'n maten Pijpen. Als ik wakker word bedenk ik me dat ik al best een goedkoop Sletje ben!

Mijn examen wiskunde van die ochtend verloopt vrij goed en de rust is weer gekeerd op 't college.

De dag erop is er examen Godsdienst; nou; dat is een makkie: een beetje de devote sukkel uithangen en 't is gepiept. Bovendien voel ik dat de leraar, een nog jonge, best lekkere kerel, een oogje op me heeft. Dat kan dus niet stuk en ik besluit een extra lange fiets pauze te nemen, om te beginnen dat "oord van verderf" bezoeken.

Ma is wezen bridgen met die club ouwe suffige Wijven, ik heb dus 't kot vrij. Ik trek mijn oude, versleten jeans aan; flinterdun denim, scheuren en gaten op de knieën en op m'n kont. Ik heb ze al van toen ik elf was, dus die zit lekker krap om m'n heupen en aan m'n kruis.(Ma had ze een keer bij 't huisvuil gezet maar ik viste ze net op tijd er weer uit en verberg ze onder in m'n kleerkast.) Ik voel me er ontzettend Geil en Hoerig in! Verder hoef ik enkel een strak singlet aan, warm genoeg, mijn schouders- die best mogen gezien worden- lekker bloot.

Ik stap op m'n fiets, het zadel in hoogste stand, zo lijkt het alsof ik m'n lekkere kont aanbied aan al wie erop wil kruipen.

Mits stevig door pedaleren ben ik in een vijftal minuten bij de plaats des "onheils."

Opgewonden bereik ik het pad, bedenk dat ik misschien beter af stap maar dat lijkt me niet stoer, en dus laveer ik handig mijn rijwiel over de smalle wegel.

En dan: BINGO! Voor een keer heb ik geluk, want achter een eerste bocht staat HIJ, wijdbeens aan de kant, tussen enkele struiken, maar toch goed in 't zicht. Alsof hij op mij staat te wachten. Een stoer houthakkershemd, tot de navel open geknoopt zodat ik meteen zijn onbehaarde borst en één puntige, grote tepel kan bewonderen. Maar verder: een afgedragen jeans waarvan de gulp open geknoopt is. Mijn vriendjes hadden niet overdreven, want uit die gulp bengelt een Lul om "U" tegen te zeggen, en een immens zware Ballenzak met een chroom cockring erom. Die Spermatamp doet me voorwaar naar adem happen: zo 'n vette Zaadpaal zag ik zelfs nooit in m'n broer zijn porno blaadjes!

Die Pik is vlezig, een handvol van dikte, zelfs nu hij nog maar half stijf hangt, uitdagend staat mijn held met trage, lange bewegingen die goddelijke Paal te masseren.

Hij merkt dat ik mijn blikken niet van dat heerlijke stuk vlees kan weg houden en vraagt op de man af:" Zin om mee te spelen?"

Mijn keel is kurkdroog van de opwinding zodat ik nauwelijks een "waarom niet?" kan kreunen.

Ik sta nog wijdbeens met m'n fiets tussen mijn poten, wrijf onwillekeurig m'n kruis over de buis, in een poging mijn deel aan de Geiligheid bij te dragen.

"Geil jeanske heb je daar aan joh" zegt hij. Ik ben blij dat die in z'n smaak valt. "Maar misschien kan je me maar beter volgen voordat je Kloten gaan pijn doen op die harde buis," zegt hij lachend. Het ijs is gebroken en ik volg hem, klauterend naar de rand van het talud.

Een prachtig schouwspel, en wel vlàk voor m'n neus: zijn gespierde,wijd gespreide benen, zijn draaiende kont in die huid nauwe jeans, en bovenal: die zware halfstijve Pik die heen en weer bengelt, uitdagend, schaamteloos, samen met die zwaar door hangende Ballenzak, het lijkt wel of die Kloten op barsten staan en hoogdringend verlost moeten worden van een vette load kostelijk vruchtbaar ventenzaad!

Boven komen we op een grote vlakte, een oud schietveld of zo, hier is nergens beschutting maar dat maakt dat je elke beweging, bedreigend of net niet, van ver ziet aan komen. Dit is duidelijk de "biotoop" waar hij zich op z'n gemak voelt. We zakken naast mekaar op 't gras. Hij trekt uitdagend zijn shirt uit, merkt dat ik onder de indruk ben van zijn stoere torso, gewelfde borst en lekkere tepels. Dan stroopt hij in één beweging die strakke jeans van z'n poten, hij draagt er niks onder. Ongegeneerd gaat hij verder zijn massieve Paal sleuren die niet ophoudt met zwellen. Dit is werkelijk de mooiste , grootste vetste Pik die ik zag, hij merkt mijn bewondering en kijkt me recht in de ogen alsof hij vraagt: "wat vin je ervan?"

Ik stroop het strakke singlet van m'n bezwete lijf en leg me op m'n rug. "Leg je maar lekker gemakkelijk" zegt hij. Ik lig daar als een gewillige prooi, hij buigt zijn bezwete lijf over me en grijpt dan met een stevige klauw in m'n kruis. Mijn Pik gaat meteen steigeren. Ruw rukt hij m'n jeans open en sleurt ze van m'n heupen, ik schop m'n schoeisel uit en met nog een ruk belandt m'n jeans in 't gras. Dan smijt hij zich met vol gewicht op mij, ik word op 't gras gedrukt, hij schroeft zijn Muil wild op de mijne, wringt zijn vlezige tong diep in m'n bek. Vochtig en warm gaan onze tongen aan 't worstelen. Ik voel hoe ruw die natte lekkere lap vlees is.

Van wellust ga ik stevig mijn heupen op en neer bewegen.

"Kankergeile sloerie ben je, ventje!" zegt hij, ik voel me gewaardeerd en ga luid slurpend zijn Geile tong bewerken. Hij pakt de mijne binnen, zet er zijn tanden in, zijn tong voelt als schuurpapier, zo grof! Kwijl begint al uit onze bekken te druipen.

Ik voel me nu al heerlijk Slettegeil en wilde dat hier nooit een einde aan kwam.

Terwijl hij stevig m'n Pik masseert en m'n Ballen te grazen neemt gaat hij nu hard op m'n tepels zuigen. Nog wilder lig ik te kronkelen, als een Geil serpent.

Dan zakt zijn kop richting m'n Sextools. Hij begint m'n Eikel te likken met die rauwe natte tong. Ik kreun: "Ooh My Fucking God!"

"Hey, maar Fucken doe ik beter dan jouw god hoor, kleintje" bijt hij me brutaal toe. Ik weet wat er komt. Hij sopt zijn vingers in m'n Bek, ik spuug ze zo nat als ik kan want ik weet dat hij me nu meedogenloos gaat vingeren. Zonder pardon wrikt hij zijn drie middelste vingers m'n Smachtende Jongenskut in. "Nou, dat Fokhol van je is best strak maar toch ook soepel." Gans m'n onderlijf staat in vuur en vlam, ik voel me zo Geil als een loopse Straatteef.

Maar dan; we gaan zo op in onze dierlijke Geiligheid dat we een hetero koppeltje niet zagen naderen.

"Fuck! daar komt een koppel aan," fluister ik terwijl ik aanstalten maak om gauw iets van kleren aan te trekken.

"Sssst," antwoordt mijn Hengst, "dat is gewoon nog een stel die hier komen uitgeilen, die komen hier niet om de bijbel te lezen hoor! Die gast is bi, komt hier meestal met één of ander marginaal wijf, hij kickt daar op, altijd wel met een andere Slet. Hij Geilt enorm op Flikkers als ons om te begluren, dat inspireert hem." Mijn Sexbeest gaat ongestoord verder mijn Zaadhol uitwonen.

De andere twee nestelen zich op een meter of acht afstand.

Ik ben gerust gesteld. "Laat ze maar 's zien wat een Gore Verdorven jonge Slut je bent" zegt mijn Sexheld. Ik leg me zo dat die anderen vrij uitzicht hebben op m'n kruis. Hij pakt m'n poten beet en plooit ze tot naast m'n kop, legt dan zijn Stijf Gepijpte Kutboor in aanslag bij m'n Zaadhol en flikkert een handvol spuug op z'n Lul.

Die andere Geilzak heeft met een ruk dat Wijf haar topje tot boven haar Uiers getrokken. Begint er uitgebreid op te spugen en gaat dan haar gepiercte tepels kauwen, zijn blikken blijven op ons gericht want tegelijk begint mijn brutale Hengst zijn staalharde Kutboor tot z'n Kloten in en uit mijn Slettenhol te rammen. Zijn gewelddadig poken doet me naar adem happen, ik kreun en steun luid, maar geniet als een duivel, ook omdat ik merk dat die zogezegde hetero Fokstier er enorm Geil van wordt, te zien aan zijn Zaadpaal die nu duidelijk op stijfste stand staat.

Maar ook zijn Zeug weet van wanten. Hoe meer spuug ze op haar lillende Tieten geflikkerd krijgt, hoe luider ze gaat kreunen en hijgen als een wilde merrie!

Ik ben door het Geile heen, draai me een kwartslag zodat ik hen beter kan bekijken. In een Geile opwelling begin ik te vuilbekken naar dat koppel toe. "Kom op, bronstige Fokstier! Dat vulgaire Wijf wil jouw Goddelijke Paal in die Zompige Hoerenkut!"

"Alsof gij geen even marginaal stuk Neukvlees zijt, kleine Teef" antwoordt hij steunend.

Na een diepe keelrochel mikt hij een vette kwak spuug in die Slet haar bakkes. Die wordt daar alleen maar nôg hitsiger van en presenteert hem haar wulpse Tieten.

"Pak die melkzakken beet Goor zwijn" roep ik hem toe. Hij grijpt wild die Zeug haar Tieten, knijpt ze hard en drukt ze met geweld tegen elkaar waarna hij zijn massieve Pik er tussen schuift en Geile neukbewegingen uit z'n heupen gaat maken. Het lijkt wel alsof hij die Uiers wil zegenen met zijn kolkende Klotenzaad.

Ondertussen wil mijn Fokhengst een ander standje. Met een ruwe beweging smijt hij me op m'n buik en gaat zonder genade verder mijn hunkerende Kut uitwonen.

Die andere Teef ligt gesteund op haar ellebogen klaar om rauw gedekt te worden. Met een ruk sleurt die kerel een ragfijn slipje van haar lijf en zet hij zich klaar om die Slet langs achter te dekken.

Ik geniet als een duivel van dit "ontaarde" spektakel waarin ik zelf een hoofdrol vertolk, span m'n Neukspier extra strak zodat die Pokende Paal stevig vast zit in m'n Hoerige Kut, ga dan zelf voor- en achteruit bewegen met m'n bezwete lijf zodat mijn Fokstier helemaal niks meer moet doen behalve zijn kostelijk Klotenzaad in m'n smachtende Geul dumpen.

De andere mept stevig op dat Wijf haar kont, pakt ze dan stevig beet en sleurt brutaal haar Gleuf over zijn haast barstende Spermatamp.

Samen bereiken ze hun hoogtepunt. Maar die Wijvenneuker verrast ons nog. "Nog geen tijd voor een fucking baby, Slut", roept hij, trekt net voor hij gaat spuiten z'n Pik uit die Sloerie haar lijf en spuit na een snelle move zijn load in haar wijd open, hunkerende Muil. Een heerlijk Geile "ass to mouth" als afsluiter! Terwijl voel ik, na een laatste diepe stoot, mijn jonge Slettige Jongenskut vol lopen met vers, vruchtbaar Hengstenzaad!

Het hetero koppel hijst zich het vlugst weer in de kleren. Terwijl ze langs lopen groet die gast ons met een vette knipoog. "Goed gepresteerd, gore Flikkers," zegt hij. "Misschien tot morgen, dan kom ik nog 's met m'n zussie, als die Zeug Geil loopt tenminste".
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Shemale
Klik hier voor meer...