Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Door: Subrosa
Datum: 09-06-2024 | Cijfer: 8 | Gelezen: 8498
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
We waren met zijn drieën op studiedag geweest, Naomi, het poesachtige collegaatje, Karen ook een collega maar evengoed tot een tijdje terug nog mijn geile gebiedster en ikzelf uiteraard. Ik reed in mij oude Seat Toledo en zou de dames thuis afzetten. Karen echter had voorgesteld om bij haar thuis nog wat te drinken om de leuke dag waardig af te sluiten.

Vanuit mijn achteruitkijkspiegel zag ik dat de dames het wel erg gezellig hadden. Karen met het rode haar en de bles en Naomi waren elkaar aan het betasten op een niet mis te verstane manier. Naomi ging bovendien met haar kleine handje tussen de benen van Karen die een heerlijk zomerrokje droeg.

“ Koenie “ fleemde Karen, “ wil jij bij Colruyt wat lekkers halen ? Ik had het wel begrepen, de dames wilden wat tijd voor zichzelf. “ Geen probleem hoor, komt in orde. “ zei ik genereus.

“ Top” zei Naomi. “ en euh we zullen je nadien “ goed “ ontvangen.” Ze lachte een beetje ondeugend bij.

Prosecco, gin, tonic, hapjes, Jacqmotte koffie daar zouden we al een eind mee kunnen. De voordeur stond open en vanuit de woonkamer klonk gezucht en gesteun. Het rook er ook wel een beetje naar euh.. geile opgewondenheid van dames van begin dertig. Karens kapsel was helemaal in de war en ik zag Naomi in een minuscuul slipje op de bank liggen.

“ Eh, Koen, berg je alles in de keuken op ? Binnen vijf minuten zijn we helemaal klaar voor jou.” Weer die flemende stem van Karen.

“We gaan je baden jongetje, je hebt heel de dag gezweet, ons keurig naar huis gereden, lekkere boodschappen gedaan.” Naomi keek me geamuseerd aan. Kleed je maar uit, no worries, ik weet van Karen dat je maar een kleintje hebt. “ Ik bloosde een beetje, typisch Karen, de engel en de duivelin in één persoon.

Maar goed ik onderging alles. Even later zat ik in het grote, comfortabele bad van Karen. De dames die enkel nog een slipje droegen lieten beurtelings hun kleine maar goedgevormde tietjes likken. Mijn pik was merkbaar gegroeid maar door het overvloedige schuim viel dat niet onmiddellijk op.

Naomi, een verzorgend type, begon uitgebreid en teder mijn haren te wassen terwijl Karen op haar knietjes bij het bad kwam zitten en in mijn oor fluisterde. “ Zal ik er bij komen zitten, zou je dat graag willen ?” Ja!! Ik kreunde van voorpret.

Karen maakte het zich gemakkelijk en strekte haar benen over mijn schouders uit. In een flits had ik het plukje rood haar boven haar kleine kutje gezien. Karen tastte naar mijn kruis en pakte mijn pik voorzichtig vast. “ oeh, Naomi ik denk dat koentje erg tevreden is met onze verwennerij.

“ oh, koen met voetjes zijn erg vuil”, Karen nu lispelde bewust. Wil jij ze voor me wassen ? Heel serviel en zachtjes ging ik aan de slag, mijn haren waren gewassen en Naomi was achter me komen zitten en krabde me met haar nageltjes lekker over mijn rug. Ik was op één of andere manier in de hemel terecht gekomen. Maar geen hemel zonder hel, dat moest ik in gedachten blijven houden.

Even later gingen we aperitieven. Karen die nooit veel dronk waagde zich aan een kloeke gin -tonic, Naomi die altijd graag de controle wou behouden hield het bescheiden en dronk een glaasje prosecco. Karen verloor al gauw al haar remmingen en werd weer bloedgeil. Ze trok Naomi bij haar haren en duwde zo haar hoofd tussen haar benen. “ Lik me meisje” beval me. Meegaand als Naomi was wou ze dat wel doen en ze stak al gauw haar poezetongetje in het kutje van Karen. Hoe vinnig bewoog dat tongetje .. Ik zag Karens mooie gezichtje verstrakken en oh, oh, oh.. uitbrengen. Oh, ik wil nog meer.

“ Dat kan” zei Naomi en ze fluisterde iets in Karens oor dat ik helaas niet meer kon verstaan.. Ik zag Karens ogen beginnen fonkelen.. Die blik kende ik, de duivelin was nu in haar gevaren.. Nu kon ik alles verwachten.

Niet dat de twee dames krachtpatsers waren maar in enkele seconden tijd lag ik uitgeteld op de vloer en mijn handen werden met gaffertape achter mijn rug gebonden. Naomi was met haar blote kut op mijn borst komen zitten en streelde zachtjes door mijn gewassen haren. Vanuit een ooghoek had ik echter Karen in mijn bermuda zien rommelen en algauw voelde ik wat ze zinnens was. Mijn voetzolen werden gegeseld met mijn broekriem. Ze wist me goed te raken die geile teef. De pijn was heel scherp maar werd enigszins verzacht door de angelieke Naomi die nog steeds op mijn borst zat en nu haar vochtige vingers in mijn mond duwde. Ze smaakten.. ziltig. “ “Weet jij eigenlijk wel waar ik mijn geile vingertjes zoal gestoken heb ? “ vroeg Naomi poeslief. Vind je ze lekker ? Oh er is iets wat je nog lekkerder vindt ? Daar kan ook voor gezorgd worden maar eerst is mijn collegaatje nog iets van plan. “

Naomi had zich omgedraaid en mijn benen gespreid opdat Karen met haar geïmproviseerde zweep goed bij mijn ballen kon. Ze mepte goed door en na een paar voltreffers begon ik te huilen van de pijn. “ Ocharme toch jongetje. Karen het is tijd voor iets anders..” Naomi was gaan rechtstaan en duwde haar tenen in mijn aars die door de bolwassing open was gaan staan. Ze duwde ze zover ze kon, trok ze terug en duwde ze recht in mijn mond. “ Eet nu maar van je kontje ..” zei ze spottend. Oh wat had ze mooie verzorgde voetjes en hoe vernederend was dit nu weer..

Karen kon natuurlijk niet achterblijven en kwam aanzetten met haar hakje. “ Dit hakje waar je je ogen niet kon afhouden vandaag, ik heb het wel gezien vuile manhoer, heb ik de ganse dag gedragen en misschien ruikt het wel een beetje. Ik wil dat jij het pijpt zoals een slet en pik zou pijpen. “ Ik kroop op Karen toe en deed wat me gevraagd werd. Het schoentje geurde inderdaad pittig maar dat vond ik des te geiler..

Ondertussen was Naomi komen aanzetten met een emmertje wasknijpers. Kunnen we hier iets mee doen, Karentje ? “ De vraag stellen is ze beantwoorden.. Mijn oren, mijn tepels, mijn ballen, mijn buik.. overal werden wasknijpers geplaatst. Ondertussen moest ik doorgaan met het geurige hakje van Karen te pijpen, wat hadden de dames een plezier. “ Nu is ie net een schonkig varken. Misschien moeten we hem nog van een staartje voorzien en zeg Karen had jij van carnaval geen masker van een varkenskop meer liggen ?

Even later werd mij opgedragen om te knorren. Ik droeg een varkensmasker en uit mijn kont stak er een staartje, gemaakt van een stukje touw. “ Knor maar varkentje als je wil dat we je aftrekken. “knor, knor, knor” oh wat werd ik heerlijk vernederd. Ok, zei Naomi, varkentje draai je maar op je rug en oh je huilt? Oh, zijn we te ver gegaan. Karen zullen we ons varkentje dan maar troosten ? Ik was emotioneel geworden, zo diep en hard was ik nooit aangepakt !

Mijn staartje en masker werden verwijderd. De wasknijpers had Karen met haar blote voetjes weggetikt wat nog erg pittig was. Naomi begon me kundig en teder af te trekken terwijl Karen met het hakje mijn prostaat begon te stimuleren.

Karen hoorde me hijgen en zei” Kom maar schatie, je hebt het wel verdiend. Spuit je zaad maar over Naomi’s geile handjes. Een krachtig orgasme volgde dat van heel diep leek te komen. Karen likte de vingers van Naomi schoon. “ toch eens proeven hoe varkenszaad smaakt “ grapte ze. Ik kreeg er een lieve knipoog bij.

Ik mocht beschikken, de dames zouden alles wel opruimen maar ik vermoedde eerder dat ze nog niet uitgegeild waren.

Karen ging nog even mee naar de deur en gaf me een plastieken tasje. Ik wierp er een blik in, het geile hakje !!! “ Je mag het hebben” zei Karen. Trek je er maar zoveel op af als je wil. Stuur me er maar een fotootje van wanneer je het bespoten hebt. “ Dag lief varkentje, ik zie je gauw. kreeg nauw een likje over mijn wang

Ik liep naar mijn auto, totaal van de wereld. Ik speelde Hatful of hollow van The Smiths en scheurde langs de velden van Rijmenam.
Trefwoorden bij dit verhaal: Collega, Femdom, Vernederen, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...