Klik hier voor meer...
Subrosa
Subrosa
Dag beste lezer,

Ik ben subrosa (Antwerpen -1970 )
Mijn onderwerpen hebben steevast met onderwerping, vernedering en femdom te maken..
Niet alles wat ik beschrijf is echt gebeurd :) Helaas !
Feedback, reacties krijgen vind ik erg leuk. Ik zie ze graag tot mij komen.


Groetjes, Subrosa.
Hoogste Cijfer: Mia, Mijn Zomer, Karen Mijn Herfst - 2
Meest Gelezen: Ramona - 1
Aantal Verhalen: 107
Geplaatste Reacties: 14
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Het Varkentje Van Casa KarenDoor: Subrosa
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Femdom, Vernederen,
"We waren met zijn drie n op studiedag geweest, Naomi, het poesachtige collegaatje, Karen ook een collega maar evengoed tot een tijdje terug nog mijn geile gebiedster en ikzelf uiteraard. Ik reed in mij oude Seat Toledo en zou de dames thuis afzetten..."
09-06-24
8.1
Mia, De Geile WalkureDoor: Subrosa
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Femdom, Plas, Plassen, Vernederen,
"In de gang van het dagcentrum kwam ik haar nog wel eens tegen. Mia bedoel ik natuurlijk, de knappe begeleidster van het dagcentrum die wel vaker kwam spoken in mijn onrustige dromen. 39 jaar was ze nu met haar atletische benen, lucky lips en pienter..."
03-06-24
8.3
Karen Gaat Over De SchreefDoor: Subrosa
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Femdom, Vernederen,
" zie ook de voorgaande Karenverhalen Eind augustus, we hadden weer eens teamvergadering. Niks bijzonders misschien buiten dat Karen, mijn favoriete collega, waar ik in een ver verleden zo vaak op en met gegeild had, er ook bij was. Ik had..."
07-12-23
7.4
Geile VoorstellenDoor: Subrosa
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Femdom, Kontje, Pijpen, Vernederen, Voeten,
"Vele nachten had ik wakker gelegen van die onnavolgbare Annelies. Gezucht, gesmacht had ik en ja ook gegeild maar nu was het zover. Vandaag was ik uitgenodigd bij haar. Verse gemberthee Ja dat wou ik wel. Ondertussen nam Annelies de tijd ..."
04-12-23
8.4
Annelies HeeltDoor: Subrosa
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bizar, Collega, Cuckold, Cuckolding, Femdom, Voeten, Vreemdgaan,
"Ik was al een tijdje zwaarmoedig en had de neiging steeds verder weg te zakken toen ik Annelies op een externe vorming ontmoette. Annelies was een collega die ik al vaag kende van drinks en personeelsfeesten maar die me nooit echt was opgevallen. H..."
26-11-23
8.5
Zo Moeder Zo DochterDoor: Subrosa
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Femdom, Fetisj, Moeder, Rimmen, Vernederen, Voeten,
"Het was nu op de kop af twee weken geleden dat ik had kennisgemaakt met dat verrukkelijke meisje van de kledingzaak JBC. Tijd om daar nog eens een kijkje te gaan nemen. Mijn vrouw zou bij een vriendin naar de halve finales van Eurosong gaan kijken, d..."
28-05-23
8.7
Het Meisje Van JbcDoor: Subrosa
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Fetisj, Voeten,
"Ik had geen al te beste dag achter de rug, mijn partner en ik waren al enkele jaren uit elkaar gegroeid en het gebrek aan intimiteit begon me parten te spelen. Ondanks dat er regen in de lucht hing wou ik toch een frisse neus halen. Daar ging ik vere..."
16-05-23
8.8
De Hoer Van NaomiDoor: Subrosa
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Hoer, Prostitutie, Vernederen, Voeten,
"De vorige sessie bij Naomi was nogal turbulent ge indigd. Bovendien had ik met mijn eigen ogen kunnen zien weliswaar in verdekte toestand tot wat deze prachtige jonge vrouw in staat was. Inzake vernedering had ze van niemand lessen te leren. Sven..."
02-02-23
8.3
Steffie OndergaatDoor: Subrosa
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Fetisj, Rimmen, Vernederen, Voeten,
"Goed geschoren en gebaad belde ik op het afgesproken aan bij het appartement van Naomi. Ik was haar slaafje of beter gezegd haar slavinnetje geworden en dat vond ik geen verkeerd idee. He Koen, goh, ik ben net thuis zei Naomi. Wat een r..."
16-01-23
8.4
Instructies Van NaomiDoor: Subrosa
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Fetisj, Voeten,
"We waren collega s en we zouden gaan overleggen. We hadden ongeveer een half uurtje. De bewoners waren in het dagcentrum dus daar hoefden we ons geen zorgen over te maken. Naomi, zo heette mijn jonge collega. Ze was een petite maar evengoed van alles..."
12-01-23
8.2
De Terugkeer Van KarenDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Vernederen, Voeten,
"Ik was ze wat uit het oog verloren, mijn orthopedagoge, mijn Karen die strikt genomen nooit mijn Karen was geweest. We leken wat op elkaar uit gekeken, zagen elkaar maar af en toe op het werk en dan vaak nog op duffe vergaderingen. Het was n..."
30-09-22
8.6
Pussycat En KarenDoor: Subrosa
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Plas, Plassen,
"Daphne, ze was me de laatste maanden meer en meer gaan opvallen. Een jongere vrouwelijke collega van rond de dertig die ook wel Pussycat genoemd. Pussycat was klein van stuk, slank en fijn gebouwd en alles was mooi in verhouding, ze had een snoezig e..."
18-04-22
7.8
Arme KarenDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Plassen, Vernederen,
"Mijn Karen, mijn orthopedagoge maar ook mijn strenge meesteres en mijn lieve vriendin waarmee ik al zovele geile avonturen had beleefd had was met haar man, de kalende, lelijke geriater Micha l, op vakantie geweest in Lapland. No big deal z..."
19-03-22
7.9
Een Engel Streek NeerDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Fetisj, Voeten,
"Ik zat behoorlijk in de rats, was herstellende van Corona en bracht mijn dagen vooral in bed door. Daar kwam nog bij dat ik op amoureus vlak op een dood spoor zat. De dame waar ik al jaren naar hengelde met wisselend succes overigens negeerde me ..."
09-02-22
8.3
Karen Is SlordigDoor: Subrosa
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Femdom, Fetisj, Vernederen, Voeten,
"Ik had ze uitgedaagd, mijn Karen, getergd en ge rgerd. Had, een beetje vals, haar dt fouten in de verf gezet. Maar, ze gaf geen krimp. ten minste dat dacht ik toch. Op een avond bleef ik nog eens bij haar slapen, in haar gerieflijke huisje ..."
27-01-22
8.0
Weet Je Het Zeker?Door: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Vernederen,
"Oh, wat had ik goed geslapen bij mijn gebiedster, mijn koningin, mijn geile, lieve Karen. Die me had toegelaten de ganse nacht met mijn kruis tegen haar rug en heerlijke billen te liggen. Ik rekte mij uit en dacht op het aroma van koffie af te gaan....."
11-12-21
8.5
Karen En De Smerige PlasDoor: Subrosa
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Fetisj, Vernederen, Voeten,
" i Een nieuw Karenverhaal i Ik had net de bewoners in het dagcentrum afgezet en was op weg naar het woonhuis om af te sluiten. De rest van de dag had ik vrij. Ik verlangde naar Karen die wegens de verhoogde coronabesmettingen veelal thuis ..."
20-11-21
8.6
Anaïs Van De GraspoortDoor: Subrosa
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Fetisj, Lesbienne, Vernederen, Voeten,
"Ik nam afscheid van Juffrouw, de wijn was op en de afspraak voor het etentje in de Graspoort was gemaakt. Ik had Juffrouw nog eens op het hart gedrukt dat ze zou mogen bestellen wat ze maar wilde. Ik bleef achter met dubbele gevoelens, ener..."
15-11-21
8.8
Juffrouw Komt LangsDoor: Subrosa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Fetisj, Vernederen, Voeten,
"Een vrije avond, wat had ik er naar uitgekeken, mijn vrouw was met een vriendin iets gaan drinken, die zou beslist niet voor 12 u thuis zijn. Ik wou net op Netflix naar de Spaanse reeks Velvet kijken toen ik telefoon kreeg. Het was juffrouw ..."
11-11-21
7.8
Daar Is PussycatDoor: Subrosa
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Fetisj, Lesbienne, Voeten,
"Zo werd ik de seksbaby van Merel en Arend. Ik werd door hen gebruikt en misbruikt, ze werden beiden zo geil van met op allerlei manieren te domineren en te vernederen. Het begon al de volgende ochtend. Na het lekkere ontbijt dat ik zelf had verzorg..."
04-11-21
8.9
Arend, Merel En BabyDoor: Subrosa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vernederen,
"Zo stond ik daar met rode wangen in een compleet verzadigde luier. Arend en Merel waren eindelijk uitgelachen. wat een vies jongetje ben je toch zei Merel, Mamie is zo teleurgesteld, ga gauw douchen en stop de lakens in de wasmachine. Ik droop ..."
20-10-21
8.6
BitterzoetDoor: Subrosa
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Femdom, Fetisj, Luier, Vernederen, Voeten,
"Zo lag ik lekker ingeduffeld in mijn bedje en sliep de slaap der rechtvaardigen. Om een uur of n echter werd ik wakker door rumoer dat onmiskenbaar uit de living kwam en doordrong tot mijn ogenschijnlijk veilige cocon. Ik hoorde Merel kreunen. Zou ..."
15-10-21
7.9
We Gaan Iets Nieuws DoenDoor: Subrosa
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Luier, Voyeurisme,
"Mijn vrouw en ik waren nu al een jaar of tien samen. We zagen elkaar nog graag maar de passie was uit onze relatie geslopen. Al zag merel zag er best nog best nog lekker uit, met haar slanke schooljuffrouwfiguurtje, haar groene ogen die mild straalde..."
02-08-21
8.5
Karen Is GekwetstDoor: Subrosa
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Plas, Plassen,
"Eenenveertig dagen al had ik mijn godin niet meer gezien, Karen mijn ravissante collega, orthopedagoge, mijn groenogig baken. Eenenveertig dagen dat is verdorie langer dan de Vastentijd. Ik nodigde mezelf bij haar uit en zou voor haar een lekkere tir..."
16-07-21
8.2
De KlimaatactivisteDoor: Subrosa
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Fetisj, Vernederen, Voeten,
"Tinne Dams was journaliste bij een bekend weekblad, bovendien was ze een spraakmakend klimaatactiviste. Ze was 32 jaar, was blond en slank en al was het jeugdige een beetje verdwenen, ze zag er nog altijd leuk uit, een beetje bitcherig misschien maar..."
15-05-21
8.1
Een Avondje Uit Met KarenDoor: Subrosa
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Fetisj, Vernederen, Voeten,
"Of ik met haar naar de film wou gaan Ze speelden Mulholland Drive, die bijzondere film van David Lynch met die geile lesbische sc ne met Naomi Watts waarvan ze altijd zo nat werd. En of ze bij me mocht blijven slapen Haar man moest heel de nacht w..."
15-04-21
8.3
WeronikaDoor: Subrosa
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femdom, Fetisj, Voeten,
"Weronika was ambtenaar in Brussel, een top ambtenaar kunnen we wel zeggen. Ze was 45 en zag er nog best lekker uit. Ze had een mooi, krachtig gezicht, half lange bruine haren en sprekende groene ogen Ze leidde haar team met ijzeren hand. Streng..."
03-02-21
7.9
Karen En MarleenDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Fetisj, Voeten,
" i Een Karenverhaal, zich situerend in de vroege jaren. i Ik kende Karen toen nog niet zo erg lang maar was wel al erg gecharmeerd van haar. Stilaan groeiden we naar elkaar toe. Beroepshalve, zij was orthopedagoge en ik was begele..."
08-01-21
8.4
Juffrouw Zoekt VerlossingDoor: Subrosa
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Femdom, Plas, Plassen,
"Een dinsdagavond in december. Buiten mocht het kil en donker zijn, binnen was het warm en was er goede wijn. Mijn vrouw Marleen was het huis uit, huisbezoeken gaan afleggen bij cli nten en zou niet voor elven terug zijn. Er was voetbal op de televisi..."
06-12-20
8.5
Annelies Vervoegt Onze RangenDoor: Subrosa
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Femdom, Fetisj, Voeten,
"Wat had ik heerlijk geslapen in het grote bed van Karen. Haar knie die tegen mijn onderrug had gedrukt had me een enorm gevoel van rust en geborgenheid gegeven. Karen was al op, een koffie aroma prikkelde mijn neus. We ontbeten samen, Karen had een ..."
01-12-20
8.2
René Gaat Ten OnderDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Vernederen, Voeten,
"Na een verdiende nachtrust was ik goedgemutst en vol zelfvertrouwen opgestaan. Na een Licht ontbijt en enkele stevige koppen Jacqmotte koffie trok ik naar Karen. De sleutel lag onder de mat, dat had Karen me nog in een berichtje verteld en ..."
06-11-20
8.2
Niet Voor Jou Vandaag SletjeDoor: Subrosa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Fetisj, Vernederen, Voeten,
"Een nieuw Karenverhaal zich ergens situerend in de tijd We hielden onze tweewekelijkse teamvergadering maar ik was er niet echt mijn gedachten bij. Het oeverloos gelul irriteerde me en mijn gedachten dreven af. Ze dreven af naar heftig..."
04-11-20
8.9
Fleur Is DienstbaarDoor: Subrosa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Plas, Plassen,
"Zo begon ik aan de ratatouille, in een schortje met niets eronder want koken en poetsen moest ik van mijn gebiedster Mia, als onderdeel van mijn onderwerping, steeds op die manier doen. Ik had altijd graag gekookt en was er vrij bedreven in. Een pu..."
28-10-20
8.6
Mijn BourgeoistrutjeDoor: Subrosa
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Voeten,
"Sinds vorige zomer hebben we nieuwe buren. Hij is een architect van dertig jaar met een nogal sullig voorkomen, zij is 27 en afkomstig uit de Brusselse bourgeoisie en dat kan je soms nog horen wanneer ze praat. Niet dat ze zo slecht Nederlands praat..."
18-10-20
8.7
Karen, Redder In NoodDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Fetisj, Voeten,
"Zo werd ik de bitch van Mia en werd ik voortdurend door haar vernederd en gekweld. Niet dat ik er niet van genoot.. Mijn erecties werden krachtiger en mijn orgasmes beter maar ik begon een paar dingen te missen.. Warmte, tederheid.. kortom ik miste..."
12-10-20
8.6
Be Sweet, Zei MiaDoor: Subrosa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Plas, Plassen,
"Zo zag ik Mia weer in het dagcentrum.. ik was een bewoner gaan ophalen en merkte dat zijn nagels gelakt waren. Mooi he, ik wil jouw nagels ook wel eens lakken .. Ik hoorde iets van milde spot in haar stem toen ik in haar mooie, felblauwe ogen k..."
06-10-20
8.6
De VerjaardagDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Verjaardag, Vernederen, Voeten,
"De verjaardag Koen, het hoofdpersonage in veel van mijn verhalen is vijftig geworden. Enkele andere hoofdpersonages kwamen hem op hun manier feliciteren. 1 De Juffrouw. Na mijn belevenissen in de plaatselijke supermarkt ..."
12-09-20
8.1
Noem Me Maar Juffrouw!Door: Subrosa
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Teder, Voeten,
"Het was mei 2020, we bevonden ons volop in Coronatijden. Ik ging even naar de plaatselijke supermarkt voor sushi. Mijn partner Marleen had daar namelijk erg veel zin in. Gelieve zelf je winkelkarretje te ontsmetten las ik op een papier dat provisori..."
01-09-20
8.5
Mia, Mijn Zomer, Karen Mijn Herfst - 3Door: Subrosa
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Fetisj, Vernederen, Voeten, Zomer,
"De privacy en rust die Karen en ik genoten zou gauw voorbij zijn. Mia kwam van haar dienst in het dagcentrum thuis, het knappe rijkeluiszoontje Charles maakte zijn opwachting en last but not least schreed Annelies binnen. Annelies de co rdinator uit..."
26-08-20
8.5
Mia, Mijn Zomer, Karen Mijn Herfst - 2Door: Subrosa
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Fetisj, Voeten, Zomer,
"Op het grote bed van Mia moeten we in slaap gevallen zijn. Na de eenvoudige maar best lekkere maaltijd hadden we ons nog tegoed gedaan aan kloeke gin tonics en quasi uitgeteld van elkaars gezelschap genoten op het bed. Charles, de vriend van Mia, was..."
16-08-20
9.2
Mia, Mijn Zomer, Karen Mijn Herfst - 1Door: Subrosa
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Zomer,
"Ze was net op vakantie geweest, Mia, mijn favoriete collega van het dagcentrum. Het was warm en ze liep blootsvoets rond. Wat zagen haar prachtig gebruinde kuiten er aantrekkelijk uit onder haar strakke groene rokje. Ik was net een document gaan bez..."
30-07-20
8.2
Assepoes Is ServielDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Vernederen,
"Het is een vrijdagochtend in december. Ik heb vroege dienst in het woonhuis. Alle bewoners gaan stilaan naar het dagcentrum, ik ruim nog wat op en zie dan Karen binnen trippelen. Hmm wat ziet ze er lekker uit, met haar rode haartjes mooi gef hnd, haa..."
04-01-20
7.6
Scènes Met KarenDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vernederen,
"Het is een donderdagnamiddag in oktober. We zitten samen aan de werktafel van het woonhuis, Karen de orthopedagoge en ik. We hebben een cli ntenbespreking achter de rug, die is vlot verlopen, professioneel als we zijn. We plannen nog wat vergaderin..."
16-10-19
8.1
Marleen Stelt Eisen - 2Door: Subrosa
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Femdom, Vernederen, Voeten,
"Toen ik de volgende dag wakker werd was Marleen al vertrokken. Ik strompelde de trap af en vond in de keuken een briefje op mijn ontbijtbordje. Schatje. Ik ben al naar mijn werk Geniet van je ontbijt Trek daarna je werkkledij aan, ..."
14-09-19
8.6
Marleen Stelt Eisen - 1Door: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom,
"Mijn Marleen, ze werd een dagje ouder maar mocht er toch nog wezen. Deze bedenking maakte ik op een vrijdagavond, het was laat we waren naar een receptie geweest en keken onder het genot van een fles Riesling naar de herhaling van Ter zake. Marleen w..."
04-08-19
8.1
Met Mia In De KelderDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fetisj, Kelder,
"Die dag was het wereld Down syndroomdag, ik had nog wat tijd dood te maken en zwierf wat rond in het dagcentrum. Toen viel mijn oog op Mia. Mia, de ravissante ergotherapeute die jullie vast kennen uit vroegere avonturen. Ze was iets aan het schildere..."
11-04-19
7.5
De Moeder Van FleurDoor: Subrosa
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Moeder, Spanking, Voeten,
"Fleur was thuis gaan vertellen wat haar allemaal was overkomen en vond in haar moeder een luisterend oor. Haar moeder, Benedikt, was een prachtige vrouw van 49 jaar, wel 1 89 m lang en goed geproportioneerd. Ze was donkerblond en het mooiste aan haar..."
02-03-19
8.2
Karen Straft FleurDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Fetisj, Straf,
"Op een dinsdagavond kreeg ik een bericht van Karen. Of ik wou langs komen Ze voelde zich niet zo lekker ..Voor mijn favoriete, strenge orthopedagoge had ik alles over dus haastte ik me met the speed of life naar Rijmenam. Ze deed onmiddellijk open e..."
07-02-19
8.3
Eric Mijn GebiederDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Vernederen, Voeten,
"En zo kwam onze buurman Eric, voormalig F16 piloot, op bezoek. Die zou echt niet langskomen voor een kopje thee. Om 16 u belde hij aan.. Eric zag er erg viriel uit, hij droeg cowboy boots, een strakke zwarte lederen broek en en spannende t shirt waa..."
28-01-19
8.7
Lik ZeDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Fetisj, Vernederen,
"Een zaterdagavond als zovelen ervoor, althans zo leek het. Marleen en ik hadden ons na een drukke dag op de bank geploft. Ik was de wijn gaan open maken. De stevige Ch teau de La Soujeole stond op het tafeltje nog even te chambreren. waarom blijf i..."
22-01-19
7.6
Karen En De GriekenDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Griek, Pijpen, Vernederen, Voeten,
"Zo lag ik daar op bed, mijn polsen vastgemaakt aan de bedspijlen, vernederd en besmeurd, mijn gezicht plakkend van het potente zaad van Dimitri. Karen was gauw de deur uitgegaan, haar Griekse minnaar achterna snellend. Ik bleef achter in de hotelkame..."
05-11-18
8.4
Karen Zet De Puntjes Op De IDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Vernederen, Voeten,
"Op het werk ging het helemaal mis met Karen .. er ontstond wrevel op vergaderingen, we vielen elkaar aan in logboeken en mails . Het hoogtepunt van onze frictie was het moment waarop ik Karen in bijzijn van collega s een gemankeerde kleuterjuf noemde..."
11-10-18
8.2
Karen Is Heerlijk GemeenDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vernederen, Voeten,
"Een paar dagen na het weerzien met Karen , ik was herstellende van een gemene zomergriep, kreeg ik op mijn werk een sms je van Karen. He koen. Kan je het dossier van Joni even brengen Jij komt straks toch langs Rijmenam..."
28-08-18
8.6
Hella, Engel Of HeksDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fetisj, Heks, Vernederen,
"Het was een mooie zomeravond in juni. Ik was weer een keertje naar mijn mijmerbankje aan de oevers van de de Zenne gefietst. Het ging niet goed met mij zoveel was duidelijk.. onbevredigde lusten, gebroken relaties het dreigde me er voorgoed onder te ..."
13-07-18
8.3
Het Weerzien Met KarenDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Plas, Plassen,
"Ik was ze enkele maanden uit het oog verloren .. Karen , de roodharige, enigmatisch mooie orthopedagoge waarover ik in het verleden al vertelde. Maar goed er zou een nieuwe cli ntbespreking plaatsvinden. Omdat er op het werk schaarste aan vergaderrui..."
14-05-18
8.7
Het Kassameisje Likt Mijn WondenDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Femdom,
"Naar Aldi was ik al een tijdje niet meer geweest. Bijgelovig als ik was dacht ik het mijn zaak geen goed zou doen. Toen, op een grijze woensdagvoormiddag kreeg ik een berichtje van haar. Lieve Koen Mij promotie tot assistent filiaal..."
28-03-18
7.9
Mijn Prinses Van AldiDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Fetisj, Plas, Plassen,
"Zo was ik helemaal in de ban van mijn kassameisje. Ik ging nog verschillende keren terug naar Aldi maar trof N. er nooit. Bij haar collega s naar haar vragen vond ik nogal risky. Maar mijn geduld werd beloond, vorige week dinsdag ging ik naar de win..."
21-03-18
8.3
Het KassameisjeDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Fetisj,
"Ik ga de laatste tijd vaak winkelen bij Aldi. Dat de prijzen laag zijn en er voor zorgen dat ik op het einde van de maand nog wat over houd is echter niet de enige reden van mijn gewijzigs winkelgedrag. Er werkt een kassameisje dat me erg bekoren kan..."
15-03-18
7.7
Maité Gaat DoorDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Fetisj,
"De volgende dag ging ik al vroeg in mijn jurkje en op de hakken van Anoeschka naar de bakker. Mijn gevoel was dubbel, enerzijds vond ik het wel lekker zo vrouwelijk ik had stiekem nog een vleugje parfum van Mait gespoten onder de mensen te komen..."
28-01-18
8.0
MaitéDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie,
"Mait was onze nieuwe collega, rijzig en knap was ze en gezegend met heerlijke puntige tieten. Ze torende 10 cm boven me uit wat ik op zich al erg geil vond. Ik kon het goed met haar vinden en toen we vorige vrijdag na de personeelsreceptie met ons t..."
17-01-18
7.9
Hoe Ik Mijn Verjaardag VierdeDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Verjaardag, Vernederen,
"Om 9 u kwam ik uit mijn bed en strompelde de trappen af richting keuken. Ik werd die dag 47 jaar. Op de keukentafel vond ik drie pakjes, er lag ook een briefje bij. i Proficiat schatje, Veel plezier met je cadeautjes. Goe..."
03-12-17
7.5
De Taakstraf Van AnneliesDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Lesbienne, Vernederen,
"Ik was deze keer wellicht te ver gegaan. Ik was beginnen chatten met collega Annelies, de jonge, knappe teamleider van een ander project. ik had op een gegeven moment gezegd dat ik haar wel eens droog in haar lesbische kont zou pakken. de reactie van..."
29-11-17
7.3
Ann De Freaky BitchDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Plassen,
"Na de bewogen dag die ik met Mia had doorgebracht was ik in haar bed knus tegen haar aan ingeslapen. Ik ben een getormenteerd man en de slaap vindt me nog maar zelden maar deze keer was het echt raak. De heerlijk ruikende, dominante Mia had voor elka..."
21-11-17
8.1
Mia En De KwellingenDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vernederen,
" i Een nieuw Mia verhaal i Mia is een collega van mij die me in een recent verleden heerlijk vernederd en seksueel misbruikt heeft. De laatste tijd was ik haar een beetje uit het oog verloren, ik kwam minder vaak in het dagcentrum waar..."
09-11-17
7.9
Het Geheim Van LiesbethDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik had ze al eerder zien staan in de Match supermarkt.. Die mooie, lekker ruikende wat oudere dame. Bij de wijnrekken ze snuffelde tussen de betere Bourgognes sprak ik haar aan. Dag mevrouw Gu rin Ze moest even flink nadenke..."
22-08-17
7.1
De Moeder Van EleanoreDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder,
" vervolg van met Eleanore in het bos Eleanore had genoeg van mij, ik kon gaan soebatten en smeken wat ik wilde...het zou niet helpen. Ik zat op een stoeltje voor haar werktafel in haar kantoor. Eleanore droeg een mooie bloesje , een elegant ..."
03-08-17
7.7
Merel Straft Haantje HeerlijkDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Straf,
"Omdat ik altijd erg graag gerend heb maar omdat dat er na het afscheuren van mijn kruisbanden niet meer in zat zocht ik naar iets nieuws. Ik was intussen ook al ettelijke kilo s bijgekomen en van mijn atletisch figuurtje schoot niet veel meer over....."
19-07-17
7.7
Met Eleanore In Het BosDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos,
"De volgende dag zou ik met Karen meerijden naar het werk.. Ik had echter gisteravond net iets teveel afzakkertjes lees Wodka genomen na de heerlijke vernederingen en folteringen door Karen en voelde me een beetje katerig.. In Karen s wagen zeurde..."
15-07-17
8.0
Eleanore's Sletje Bekent AllesDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje,
"De volgende morgen ik had heerlijk mogen slapen in de logeerkamer van Eleanore en Micha l ontbeet ik in de zonovergoten keuken met Eleanore. Micha l was al naar het ziekenhuis in Leuven waar hij werkte als gerontoloog. Er hing een ontspan..."
04-06-17
8.5
Eleanore Zalft En StraftDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Straf,
"We zouden een cli nt gaan bespreken in het psychiatrisch centrum van Bierbeek.. mijn baas en ik. Mijn baas dat is Eleanore, een dertig jarige orthopedagoge. Eleanore leek net weggelopen uit een 19 e eeuwse roman van Austen of Bront . Oh ze was best m..."
26-05-17
7.9
De Slet Van Mia En AnnDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje,
" vervolg van Tom gaat boeden Enkele dagen later meldde ik me aan bij Mia. ik zou drie dagen komen logeren. Enfin wat dat logeren zoal inhield zou me vrij vlug duidelijk worden. Ik kreeg een lief kusje en een heerlijk kopje koffi..."
02-05-17
8.0
Tom Gaat BloedenDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" vervolg van Mia gaat verder Op zaterdagvoormiddag werd ik bij Mia op de brunch verwacht. We moesten beiden niet werken dus hadden zee n van tijd voor ons liggen. Tom, de man van Mia zat beneden in het keldercomplex in zijn kooi. ..."
26-04-17
8.0
Mia Gaat VerderDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik had Mia al een tijdje niet meer gezien. Mia was een collega van me die in het dagcentrum voor mensen met een verstandelijke beperking werkte. Ikzelf werkte in het woongedeelte. Die donderdag kwam ik een nieuwe bewoner brengen en kruiste ik Mia in ..."
19-04-17
8.6
Ragna De Machtige AmazoneDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amazone, Macht,
"Ik lag nog een tijdje te woelen in mijn ge mproviseerde bed, eigenlijk waren het gewoon wat geurende lappen die n van de amazones me had toegeworpen. Wat een mooie, geile vrouwen zijn die amazones toch. En die Ragna, wat een vrouw.. wat z..."
16-04-17
7.5
Bij De AmazonesDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amazone,
"Ik had die avond weer eens teveel gin tonics gedronken en had me stomdronken op mijn bed gegooid. Al gauw begon ik aan m n dronkenmansslaap. Even later bevond ik me in een donker woud. De reuzenhoge sparren lieten nauwelijks licht d..."
14-04-17
8.0
Geblinddoekt - 2Door: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Blinddoek,
"Ik zit nog steeds naakt en op mijn knie n in een mij onbekende ruimte. mijn handen zijn achter mijn rug vastgebonden om een paal. Ik zie geen steek voor me want ik ben geblinddoekt. Ik heb wat geslapen en nu ik wakker ben voel ik een lichte ..."
08-04-17
7.4
OlgaDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik had Olga leren kennen op een sm site. Ik was pas gescheiden van mijn vrouw en wou me volop in het sm gebeuren storten. we hadden wat verkennende gesprekken gevoerd en Olga zou me komen opzoeken op m n ruime flat. Olga was midde..."
13-02-17
8.1
De Tijger In SofieDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was zover, ik zou eindelijk promotie krijgen. Jaren had ik er naar uitgekeken. Sofie, die de huidige functie als hoofd bekleedde en zelf ook promotie kreeg en dus mijn nieuwe baas werd zou mij inwerken. Nu had Sofie een nogal truttig imago, ze..."
22-01-17
8.2
Ramona - 2: In Maid Of OrleansDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De dag na mijn ontmoeting met Ramona zat ik met mijn vader, die eindelijk was uitgeslapen, te ontbijten in hotel maid of Orleans We zouden net aan ons tweede kopje beginnen toen de ravissante Ramona langs ons tafeltje paradeerde. Ze had ha..."
19-01-17
8.7
Fleur OntvangtDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Hoe we er terecht kwamen weet ik geeneens meer maar wat hebben we laatst een fijne avond doorgebracht in Middelburg. Middelburg, zo n knus wat provinciaals aandoend stadje in Zeeland. Ik, Brent en m n boezemvriend Carl kwamen terec..."
28-11-16
7.1
RobertoDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Met een kloppend hart van opwinding wachtte ik die avond op de komst van Karen en haar minnaar. Ze had al vaak aangekondigd dat ze me zou bedriegen. Nu zou het er eindelijk van komen, meer nog ze zou die man mee naar huis nemen. Ik voelde me erg vern..."
27-11-16
8.0
Poetsen Bij AnoukDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De volgende avond zou ik Karen ophalen. Iedere maand kwamen de drie vriendinnen samen en ging n van hen copieus koken. Die lekkere maaltijd werd stevig besaust met de nodige drank. Deze keer was er rendez vous bij Anouk. Anouk was een wat..."
24-11-16
7.9
Karen En De Nieuwe RegelsDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zo ging Karen verder met me te straffen en heerlijk te vernederen. Al kon ze soms erg gemeen uit de hoek komen. Zo gingen we vaak hardlopen in het park. We liepen altijd samen, Karen gaf dan het strakke tempo aan. Soms kon ze wel eens, wanne..."
17-11-16
7.7
Oh Karen, Straf Me!Door: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Straf,
"Bij ons thuis zijn de rollen duidelijk verdeeld. Zij, Karen zorgt voor de inkomsten en gaat en staat verder waar ze zin in heeft. Ze hoeft geen verantwoording tegenover mij af te leggen. Ikzelf, Koen, zorg voor het huishouden en hoef niet bu..."
15-11-16
7.7
Ramona - 1Door: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele jaren geleden woonden mijn vader en ik een begrafenis bij van een ver familielid in het zuiden van Frankrijk. Op de terugweg in de buurt van Orl ans kregen we autopech. Noodgedwongen namen we enkele dagen onze intrek in een wat sjofe..."
09-11-16
8.2
Mia Maakt Het BontDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Van beroep ben ik begeleider in een project voor mensen met verstandelijke beperkingen. Het is vrijdagavond en de laatste bewoner is net door zijn ouders afgehaald. Mia, een collega van het dagcentrum kwam nog gauw het busje dat ze geleend h..."
05-11-16
7.6
Vanessa Ontvangt Geile VisiteDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Anna, de wat oudere hartsvriendin van Vanessa zou komen eten. Anna was 43, roodharig en bezat een wat aparte schoonheid. O ja knap was ze zeker, maar er schuilde iets in haar ogen wat menig man intimideerde. Ze was onlangs van haar man gesc..."
01-11-16
7.6
Geblinddoekt - 1Door: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Blinddoek,
"Ik bevind me in een ruimte. Ik weet niet hoe ik hier terecht ben gekomen. Ik ben helemaal naakt en zit op mijn knie n. Mijn polsen zijn achter mijn rug om een paal gebonden. Er zit een blinddoek om mijn ogen. Er komt iemand de kame..."
28-10-16
7.3
Mamie Straft...Door: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Straf,
"De zestienjarige Condor gezegend met een stevig rugbyfiguur heeft het niet altijd makkelijk gehad. Tijdens zijn lagere schooljaren werd hij lange tijd gepest met zijn ietwat scheve gebit. Zijn grootste kwelgeest was Brent, een vroegrijpe klasgenoot d..."
24-10-16
6.0
Mamie's Geile Boy & MarieDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Sinds Condor door zijn jonge moeder ontmaagd werd hebben ze regelmatig seks. Vanessa leerde Condor a.h.w. alle facetten van het seksuele spectrum kennen beffen, rimmen, op z n hondjes, vingeren, anaal ...er bleven nog weinig geheimen over..."
21-10-16
7.8
Valerie En Gerd Duwen DoorDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Cuckold, Cuckolding, Kort,
"Pieter was nu een echte cuckold cuckie geworden. Valerie en Gerd hadden er hun geil genot in gevonden om Pieter die ze ondertussen Petra noemden op allerlei manieren te sarren en te vernederen. Hoe harder Petra vernederd werd hoe harder..."
17-10-16
7.6
In De Opslagplaats Geht Es LosDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Voor Mia had ik al lang een boon. Ze was een collega van me, rond de dertig en had de frisheid van het jonge meisje dat ze niet eens zo lang geleden nog was behouden en combineerde het met de zinnelijkheid van de jonge, energieke, zinnelijke vrouw di..."
16-10-16
6.5
Valerie, Gerd & CuckieDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding,
"Valerie had er toch een beetje genoeg van dat ie zo klein geschapen was,, wat verlangde ze naar die grote dikke pikken, niet zelden van zwarte patsers die ze wel eens op een pornofilmpje op internet had gezien. Ze was midden veertig, had moo..."
13-10-16
7.6
Els, De Geile WraakgodinDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Godin, Wraak,
"Jaren geleden had ik een co rdinator, al kan ik beter spreken over een bazin, want ze was behoorlijk dominant en heerszuchtig en in het slechtste geval zelfs wraakzuchtig en sadistisch. Els heette ze, een vrouw van toen 35 jaar op het hoogte..."
09-10-16
7.1
Sofie Takes It As A WomanDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort,
"Vierde deel in de verhalenreeks van Sofie en Koen. In het vorige verhaal had Sofie Koen goed te grazen genomen en op het einde van de sessie gesuggereerd dat Koen haar ook maar eens moest vernederen. Dat pleziertje wou hij haar natu..."
07-10-16
7.4
Beauty Before AgeDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het gebeurde enkele jaren geleden... ik ging in die tijd vaak boodschappen doen in de Match van Mechelen, een echte stadssupermarkt waar je mensen van divers pluimage kon ontmoeten. Ik schoof aan aan de kassa van mijn favoriete Matchmedewer..."
05-10-16
8.4
Van Bourgogne En HandboeienDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Handboeien,
"Deel vier van de verhalenreeks Sofie en Koen In de vorige delen lazen we over de onstuimige, passionele ontmoeting tussen Sofie en Koen. Later werd er verhaald hoe Sofie Koen genas van zijn impotentie. Die vrijdag kwam Koen zoals g..."
05-10-16
8.7
Mam En De OntmaagdingDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding,
"Vanessa had een nogal heftig leven gehad. Op haar zestiende raakte ze zwanger van Sander , een knappe skaterboy die bij het horen van het heuglijke nieuws niet snel genoeg zijn biezen kon pakken... Ze hoorde nooit nog iets van die lafbek. En..."
03-10-16
6.6
Sofie Brengt Sexual HealingDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Wat vooraf ging, Sofie en Koen hebben elkaar leren kennen op de trein naar Gent, er was vrijwel onmiddellijk een grote seksuele aantrekkingskracht tussen hen. In hotel Belfort kwam het tot stomende seks. Het geile koppeltje had nadien nog en..."
02-10-16
8.7
SaskiaDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Saskia is het zesde verhaal in de cyclus van Marleen en Karel. Zoals dat bij vriendinnen wel eens voorkomt, wat de ne gehad heeft wil de andere ook hebben. Dat gold ook voor Saskia, ze had de smeu ge verhalen over Mia s sessie met ..."
01-10-16
7.7
MiaDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Kort
"5de verhaal uit de Marleen en Karel cyclus Mia. Karel werd al door Marleen permanent gedomineerd en vernederd,, nu gaat Marleen nog een stap verder en werpt ze zich op het souteneurschap, m.a.w. Karel wordt gedwongen zich te prostitueren. ..."
30-09-16
8.0
Ondertussen In Hotel BelfortDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel,
"En toen bracht god even wat orde in zijn schepping Momenteel werk ik aan twee cyclussen. 1 de cyclus van Marleen en Karel met volgende afleveringen 1 de sms 2 vernedering in eigen bed 3 Marleen neemt het ..."
30-09-16
9.0
Marleen's VriendinnenDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Vriendinnen,
"De volgende dag ging ik Marleen ophalen in de flat van haar vriendin Saskia. Saskia was een prille dertiger die als vrijgezel niet vies was van seks, man of vrouw maakte voor haar niet uit. Ze zag er uit als een lief poppetje, maar dat was z..."
28-09-16
7.2
En Ondertussen In GentDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gent,
"Mechelen station op een mooie najaarsdag... Koen een goed verzorgde, knappe veertiger, repte zich naar de trein die al klaarstond op spoor 7. Hoe verheugde hij zich op een dagje Gent, de zorgen op het werk hadden hem de voorbije dagen erg af..."
28-09-16
8.1
Marleen Neemt Het OverDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort,
" wat voorafging Sinds Marleen zich heeft laten neuken door haar collega Marc lijkt het hek wel van de dam, ik, haar man word nu voortdurend vernederd en afgestraft. Lees mee wat er verder nog gebeurde. Marleen had een nieuw spel..."
27-09-16
7.3
Vernedering In Eigen BedDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Vernederen,
"Toen ik die avond van mijn werk thuiskwam zag ik meteen de lichten in de slaapkamer branden en rook ik in de hall een erg viriel parfum. Het zal toch niet waar zijn dacht ik... Ik wist dat ze soms vreemd ging, de laatste tijd zelfs zeer indiscree..."
26-09-16
7.2
De SmsDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Een septemberavond om 22u Ik lig onderuitgezakt op de sofa, een fors glas gin tonic binnen bereik. Plots krijg ik een sms van mijn vrouw ga onmiddellijk douchen en ga daarna de badkamer poetsen en doe enkel dat rode schortje om, binnen ee..."
24-09-16
7.2