Klik hier voor meer...
Donkere Modus
LNC
LNC
Wij zijn een fantasierijk gelegenheidsstel met lef en zitten vol liefde. Zij begin 40. Hij begin 50.

Als individu zitten wij gevangen in een relatie waar we onze verantwoordelijkheid nemen en ons soms eenzaam of onbegrepen voelen.

Samen zoeken wij naar ruimte, de grens en daarmee de verbinding. Altijd in vertrouwen en met respect voor elkaar. Niks menselijks is ons vreemd.

Zij is een tikkeltje volgzaam en vreselijk ondeugend. Hij zit net aan de andere kant van het spectrum waarbij hij zijn dominantie invult op een dienende manier. Hij hoedt over haar.

Onze verhalen stemmen we altijd af en zijn vanuit verschillende perspectieven geschreven op basis van gebeurtenissen zoals wij, hij of zij die herinneren.

Natuurlijk staan wij open voor suggesties van anderen, mits prikkelend, liefdevol en respectvol.Hoogste Cijfer: Zeisterbos
Meest Gelezen: Stommiteit In De Sauna
Aantal Verhalen: 3
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 17
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 2
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Mijn Inseminatie In De SaunaDoor: LNC
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Sauna, Voyeurisme,
"Dit is een vervolg op Stommiteit in de sauna . Ik Charlotte ga voor de bijl en probeer het goed te maken en te doen na mijn ietwat ondoordachte actie die ik voornamelijk wijd aan mijn hormonale oprispingen. Volgens mijn heer Lucas komt alles alt..."
14-07-24
9.0
Stommiteit In De SaunaDoor: LNC
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Sauna, Voyeurisme,
"Dit is een vervolg op het verhaal Zeisterbos en is samen geschreven met Charlotte C . Een dag na onze eerste ontmoeting in het Zeisterbos hebben Charlotte en ik weer contact. Ons contact verplaatste zich van de mail naar whatsapp waardoor..."
10-07-24
9.3
ZeisterbosDoor: LNC
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buitensex, Exhibitionisme, Voyeurisme,
"Het was al weer even een tijdje geleden. Een paar maanden terug zelfs. Ergens in de lente had ik in een geile bui een profiel aangemaakt op n of ander schnood medium en daarbij een oproep geplaatst voor een vrouw of stel. Nu. In de vroege..."
08-07-24
9.3