Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: LNC
Datum: 08-07-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 19548
Lengte: Lang | Leestijd: 17 minuten | Lezers Online: 1
Het was al weer even een tijdje geleden. Een paar maanden terug zelfs. Ergens in de lente had ik in een geile bui een profiel aangemaakt op één of ander schnood medium en daarbij een oproep geplaatst voor een vrouw of stel.

Nu. In de vroege zomer was ik de oproep inmiddels vergeten. Totdat ik twee weken geleden plots een reactie kreeg van een vrouw die zich voorstelde als Charlotte. ‘Ze vormde een onderdeel van een stel’ en ‘vond alles aan mijn oproep leuk’ zo schreef ze.

Nadat ik haar berichtje met een glimlach op mijn gezicht had gelezen, klikte ik even door naar mijn oproep. Want wat had ik ook alweer geschreven?

—-

“Leuke lange fijne vriendelijke vent van begin vijftig: keurige komaf, type succesvolle zakenman, kwajongen, liefste papa van de wereld, vat vol fantasie, bijna twee meter lang, goed geoutilleerd, verzorgd, het liefst boxerloos door het leven gaand…

…zoekt vrouw of stel om ouderwets plezier te maken in het bos: ‘s ochtends vroeg, rond het middag uur, begin van de avond, in de schemering. Wanneer u maar wilt.

Één van de fantasieën die ik graag nog eens in het bos tot uitvoering wil brengen doet denken aan de potloodventers waar onze moeders ons vroeger voor waarschuwden, of zelfs schande over spraken. De vieze mannetjes die het lef hadden om alleen met een regenjas aan het park of bos in te lopen om vervolgens een reactie uit te lokken bij nietsvermoedende vrouwen door zich te tonen. Hoe voelde dat eigenlijk voor hun?

Volstrekt ongepast. Misschien wil ik het juist daarom eens uitproberen…😉. En omdat ik hunker naar oprechte verbazing, ondeugende en schaamtelovolle blikken. Omdat ik samen met jou/jullie wil trillen op mijn benen, dezelfde rilling over mijn rug wil voelen glijden en de tinteling in mijn schoot. Omdat ik uitkijk naar het subtiele moment waarin mijn longen lucht inzuigen na zinderende en ademloze spanning.

Ja. Ik wens mezelf en jou of jullie een moment waarin we helemaal aanstaan, de verrassing vieren, en zien waar dat toe leidt…zolang het leuk is en we er rode wangen van krijgen ☺️.

Herken je deze drang? Stuur me dan een berichtje. Ik ben benieuwd!”

—-

Kennelijk had ik hiermee iets getriggered bij Charlotte. Mijn ogen gleden nog een keer over haar berichtje. Daarna drukte ik op de reply knop, vroeg haar wat ze het allerleukst vond aan mijn oproep, en drukte op ‘send’. Verwachtingsloos ging ik weer aan het werk.

Binnen een uur kreeg ik een reactie. Charlotte antwoordde dat ze echt alles leuk vond aan mijn oproep, dat ze het met haar man had gedeeld, dat ze een goed en vertrouwd gevoel had gehad bij het lezen ervan, dat haar relatie wel een oppepper kon gebruiken, dat ze uit een goed nest kwam en nog nooit zoiets had gedaan.

In de ketting van berichtjes die daarop volgde leerden we elkaar beter kennen. In korte tijd begreep ik dat ze een donkerblonde vrouw was, begin veertig, moeder van twee jongetjes die nog naar de lagere school gingen, tevreden met haar lijf, goede boezem, geschoren, wel een klein dwarsliggend streepje op haar onderbuik net boven haar schaambeen vanwege twee keizersneden, kantoorbaan voor drie dagen in de week, lieve ambitieuze man die een stuk ouder is dan zij en die wat moeite had om haar te volgen qua libido, en ga zo maar door.

Ze biechtte op dat ze zich behoorlijk buiten haar comfortzone had begeven door op me te reageren. Ze had er twee dagen over nagedacht. ‘Maar nadat ik me er twee nachten achter elkaar stiekem op had klaargevingerd voor het slapen gaan, en er ook nog eens aan moest denken als ik de hond uitliet, besloot ik dan toch om te reageren’ schreef ze giechelend op.

Toen we er achter kwamen dat we in dezelfde stad woonden leidde dit aanvankelijk tot grote voorzichtigheid van beide kanten. Maar ook dat gevoel van ongemak ebde door de tijd en ons verlangen. Onze levens zagen er behoorlijk anders uit en er was weinig tot geen overlap. Haar sociale leven speelde zich elders af dan het mijne, en we gingen naar andere supermarkten.

En zo hielden we elkaar dagen bezig. Steeds intensiever. We wisselden wat onherkenbare maar veelzeggende foto’s uit. En dat bleek de druppel. Telkens als we elkaar een berichtje stuurden, smachten we naar een reactie. Ik lachte en lonkte naar mijn telefoon. Net als zij. Ze had last van een permanente staat van geilheid, schreef ze. Net als ik. Er was geen houden meer aan. Het was geen kwestie meer van willen, maar van moeten.

Tenslotte kwam eindelijk het bevrijdende woord: haar man had haar voor één keer goedkeuring gegeven. Één keer. En onder strikte voorwaarden: er mocht niet gezoend of geneukt worden, alleen kijken.

Natuurlijk beloofde ik plechtig dat ik voorzichtig met haar zou zijn. Als zij hetzelfde met mij zou doen. En dat er niet gezoend of geneukt zou worden.

En toen?…toen was het opeens D-day.

Na een lange onrustige nacht - zo’n nacht waarin de productie op volle toeren draait, maar alles opgespaard en op voorraad gehouden moet worden - stapte ik uiteindelijk met een vreemd soort opluchting onder de douche. Daarna stapte ik mijn strakke spijkerbroek in en trok een grof geweven shirt met lange mouwen over mijn bovenlijf. Geen riem. Geen t-shirt. Geen boxer. Één laagje.

Even later leidde mijn auto me naar het bos. Ik stapte uit en begaf me richting de kozakkenput in het zeisterbos. Mijn phone gaf 9.55 uur aan. Over 20 minuten zou Charlotte haar opwachting maken, rond 10.15 uur.

Ik zocht een dikke beukenboom uit langs een ruiterpad in de hoop dat daar geen mensen zouden wandelen rond dit tijdstip.

Plots lichtte mijn telefoon op. Locationfinder. Ik zag waar Charlotte zich bevond. Mijn pik lag in vol ornaat in mijn linkerlies en reikte tot aan mijn heup. Charlotte had daags ervoor om een impressie van hem gevraagd en naar eigen zeggen vol ongeloof naar gekeken…Schamper schreef ze me ‘Ik ben blij dat mijn man me verboden heeft om hem binnen te laten! Je lijkt wel een witte neger! 😱’…

Het blauwe oplichtende stipje kwam alsmaar dichterbij. Nog 300 meter….nog 250 meter…Ik had het niet meer en opende de knopen van mijn broek, klapte mijn linker broekzak omlaag om mijn pik guitig kwispelend de vrijheid te schenken.

Hij keek meteen fier omhoog. Mijn gladde ballen tintelden door een zuchtje wind dat langs hen streelde. Mijn buikspieren trokken aan en mijn ademhaling zat hoog.

Loom begon ik mij te trekken. Nog 200 meter…150 meter. Afwisselend trok ik hem af of gaf hem een tik waardoor hij vervaarlijk tegen mijn linker flank aanklopte en terugstuiterde. ‘Hard blijven, vriend, voor haar!’ fluisterde ik naar hem. ‘Dit is wat je wilde…’.

Nog 100 meter…ik keek om de licht groene bast van de boom waar achter ik me had opgesteld, hoorde voor mijn gevoel elk individueel blaadje ritselen, en elke auto in de verte over een nabijgelegen snelweg razen. En toen zag ik plots een halflang lichtgekleurd zomerjasje op me afkomen. De zes grote knopen aan de voorzijde plakten zich als grote noppen op de gladde waterafstotende stof en hielden de revers van haar getailleerde jasje krampachtig bij elkaar.

Tot mijn schrik zag ik dat er een ietwat gedrongen man naast haar liep. Ik schrok. Wat nu? Nogmaals keek ik…en zag toen dat de man naast het zomerse regenjasje de berm instapte. De laatste 30-50 meter legde Charlotte alleen af.

Even drukt mijn achterhoofd tegen de boom. ‘Fuck. Wat is dit spannend, en wat ben ik in godsnaam aan het doen!?’ verzuchtte ik terwijl ik me schrap zette door mijn voeten uit elkaar te plaatsten. Mijn rechterhand dwingt mijn voorhuid monotoon naar voren en naar achteren. Bij elk rukje schuurt de ruwe stof van mijn spijkerbroek langs mijn samengetrokken ballen. Dat voelt aangenaam.

En toen stond Charlotte plots naast me.

Ik las dezelfde vertwijfeling en verbazing in haar ogen. Of was het verwondering en bewondering? Ik voelde me kwetsbaar en betrapt, en ook weer niet. Ik stond aan. Net als zij. Voor een moment werd ze vrijgelaten door haar man.

We zaten allebei in hetzelfde moment. Woordeloos waren we. Ik hoorde haar alleen ‘…voor mijn veiligheid…’ lispelen terwijl ik nog net ‘dat snap ik’ kon uitbrengen. Daarna lieten onze lippen het afweten. Alleen onze ogen spraken.

Onze handen leken hun eigen leven te leiden. Door instinct, passie en verbazing gedreven. Afwisselend keek ze me met haar grote pupillen schaamtevol aan. Dan weer wierp ze haar begeerlijke blikken naar mijn penis die kopjes gaf. Ik liet hem eerst van zijn zijkant bewonderen en stuurde hem daarna uitnodigend in haar richting. Ik liet hem voor haar steigeren en stuiteren door mijn spiertjes aan te trekken, greep hem daarna weer vast om me loom en onafgebroken voor haar af te trekken.

Schuifelend kwam ze dichterbij. Nog één keer wierp ze een blik over haar schouder naar haar man en zette toen gedecideerd haar laatste stap. Ze opende de twee knopen die haar jasje bij elkaar hielden, liet haar handtasje uit haar handen vallen en trok de zoom van haar jurkje voor me omhoog om haar gladde schaambeen aan me te tonen. Sliploos.

Daar stonden we. Als twee geile pubers. Als Adam en Eva in het paradijs. Ik zag hoe haar ring- en middelvinger even cirkeltjes draaiden tussen haar lipjes en hoe het kopje van haar clitje schuchter tussen hen opstak. Ik zag hoe een ragfijn draadje geil haar vingers met haar clitje verbond op het moment dat ze haar hand terugtrok. En direct daarna voelde ik hoe ze haar borsten opdrong tegen mijn rechter bovenarm. Alsof ze hem wilde vangen.

Ik voelde haar warmte tegen me aan. Ze keek voor een moment alleen maar naar mijn pik, boog licht voorover, leek te wikken en te wegen, schoof haar hand over mijn buik, en duwde toen plots mijn hand weg en vouwde de hare om hem heen. Ze nam het over.

Haar duim en wijsvinger vormden zich voorzichtig tot een o-tje net achter zijn kop. Voorzichtig dwong ze mijn voorhuid over hem heen. Opstandig knisperend liet hij zich sturen. En daarna weer afrollen. Ze voelde zijn kracht en torsie. Ze nam de tijd om kennis met hem te maken en begon me daarna vakkundig af te trekken. Op en neer. Op en neer. Eerst rustig. Daarna gretig en driftig. Bezeten. Alsof ze nu reeds verlangde naar resultaat in de vorm van stralen vruchtbaar zaad.

Daarbij keek ze me afwisselend met grote pupillen aan met een soort fanatisme, dierlijke geilheid en een blik die om een complimentje of bevestiging vraagt. Haar wangen kleurden rood. Vervolgens wierp ze haar blikken weer naar beneden. Haar linker hand zocht soms de vrije ruimte tussen mijn gladde ballen en mijn broek om hen te wegen en te strelen. ‘Oooh jaaa…toe maar…’…moedigde ze me aan.

Charlotte ging voortvarend van start. Ik moest ingrijpen om dit subtiele moment te rekken. ‘Uhuh…rustig aan, meiske…’ siste ik in haar oor en greep toen haar pols vast.

Ietwat verschrikt als uit een droom ontwaakt keek ze me betrapt en verschrikt aan. Zonder mijn pik los te laten liet ze zich een kwartslag draaien en tegen de boom drukken. Haar pootjes trappelde als een veulen. Ze zette hen volgzaam uit elkaar. Mijn linker voet plaatste zich automatisch aan de binnenkant van haar linker zodat ze nergens meer naartoe kon. Dat wilde ze ook niet. Brutaal greep ik tussen haar benen, omvatte haar heuveltje en drukte zonder pardon twee vingers bij haar naar binnen om een haakje te vormen net achter haar schaambeen. Ik vond haar plekje meteen. Haar wang streelde langs die van mij. Mijn zware adem vond rust in haar oor.

Zonder haar lippen te zien wist ik dat ze van elkaar vielen. Met een schok duwde ze haar kutje in mijn handpalm, trok haar billen vervolgens terug en gaf zich daarna over aan mijn greep en het lome maar onverbiddelijk dwingende ritme van mijn bewegingen. Ze kreunde. Willoos liet ze zich vingeren. Binnen een paar tellen voelde ik hoe haar geilheid zich verzamelde in haar schoot. Haar heupen kantelden zich permanent naar voren terwijl haar rug zich krampachtig in een kommetje trok.

Ze hapte naar adem. Haar benen begonnen te trillen, haar hoofd trok zich in een reflex in haar nek en haar greep om mijn pik verslapte. In een reflex greep haar hand verwoeds naar mijn schouder in een poging om houvast te vinden…nu keek ik haar recht in haar gesloten ogen aan en wachtte tot ze me een oogopslag gunde. Voor een moment keek ze me hulpeloos aan. ‘…toe maar…’…siste ik.

En toen gebeurde het. Plotseling vond al haar geil gutsend een uitweg naar buiten. Haar heupen schokte wild naar voren en kort naar achteren. Haar kutje hapte naar lucht en spuwde tegelijkertijd perestaltisch haar passie eruit. Ik voelde haar flux. Mijn hand en pols zaten onder haar geurloze geil.

‘What the fuck…’ kon ze alleen maar uitbrengen…met een glazige blik keek ze me verdwaald, vol ongeloof en dankbaar aan. Haar geilheid had het gewonnen van haar fatsoen.

Ze draaide zich met een ruk om, stroopte haar jurkje over haar blanke billen omhoog en duwde ze hunkerend naar achteren. ‘Neuk me….alsjeblieft…Nu!’ instrueerde ze me op dwingende ondertoon.

‘Uhuh…’ antwoordde ik. ‘Dat is tegen de regels’. Als versteend bleef ze staan. Nog een keer hoorde ik haar ‘alsjeblieft’ zeggen. Het klonk bijna smekend.

‘Uhuh…je man staat in de buurt…’…antwoordde ik nogmaals en hield voet bij stuk. Ik de magie toch nog even te rekken trok ik haar bij haar hals omhoog, dwong haar hoofd in mijn richting waardoor haar lippen tot op een centimeter die van mij naderden. We zoenden niet, maar ademden elkaars lucht in.

Nog voordat Charlotte een pruillipje kon trekken zei ik ‘Trek me…trek me klaar…help me!’…waarna ze direct naar mijn pik greep.

Dit keer trok ze haar jurkje daarbij omhoog en richtte mijn pik op haar buik. Ze keek me aan. Geconcentreerd. Briesend. Alsof ze me aan het afwerken was. Soms duwde ze haar bekken naar voren, mijn pik omlaag en haar teentjes omhoog. Heel kort gleed mijn eikel dan even langs haar opgezwollen clitje en het uiteinde van haar drijfnatte lipjes. Haar linkerhand greep naar mijn hals.

‘Alsjeblieft…’ siste ze zuchtend ik mijn gezicht. Ze hijgde. Net als ik. Ze hitste me op met haar deinende heupen. Ze greep met haar linker hand afwisselend naar mijn volle ballen en billen. Haar rechterhand trok me onophoudelijk en vol passie af. Soms voelde het als een salvo. ‘Jaaah….’ zuchtte ze…’…toe maar…geef t me…’

Mijn dierlijke kracht zwol aan. Mijn onderlijf stootte ongecoördineerd naar voren en naar achteren. Alles verkrampte. Ze kneep mijn pik even dicht, ze grijnsde, las mijn blikken, liet toen los, en keek naar beneden. Het ging heel snel. Volmaakte bevrijding. Juichend steigerde mijn pik omhoog. De eerste straal schoot slecht gemikt in het luchtledige, de tweede rond haar navel en de derde in de buurt van haar dwarsliggende littekentje. Verschrikt veegde ze haar hand er lang om te voorkomen dat het haar gleufje zou bereiken. Daarna likte ze haar hand af.

‘Wat doe je met me…’ zuchtte ze nog even. Daarna streek ze haar jurkje recht, sloot haar jas, viste haar tasje uit de bladeren, draaide zich nog één keer naar me om en sloot af met ‘…en hoe moet ik dit mijn man vertellen…’…

Toen stapte ze weg. Geen kus. De deining in haar heupen vertolkte volmaakte bevrediging voor mij. Voor even.
Lees verder in: Stommiteit In De Sauna
Trefwoorden bij dit verhaal: Bos, Buitensex, Exhibitionisme, Voyeurisme, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Overspel sexverhalen!
 
TuinfeestDoor: Charlotte
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tuin, Feest,
"Ik Charlotte en mijn man kees wonen in een forensendorp in het zuiden van het land. Mijn man werkt bij een groot productiebedrijf en is daar productiemanager. Na een wat stroef begin zijn we toch aardig ingeburgerd in het dorp. Tijdens tet ..."
18-07
9
Mooie Oplossing - 1Door: Tinar
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vluggertje,
" i Dit is mijn laatste verhaal dat ik publiceer. i Ik zal mij eerst even voorstellen, ik ben Stephanie, vrienden noemen me Stef, ruim 60 jaar en al heel veel jaren gelukkig getrouwd met Peter. Ons liefdesleven is altijd mooi gewee..."
18-07
8.8
Een Weekend Samen Genieten - 3Door: Secret Lover
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strand,
"Ik word wakker en de zon schijnt in mijn gezicht. Ik lig nog steeds met mijn arm over jou heen. Mijn hand tegen jouw borst. Mijn pik tegen jouw billen aan. Jij ligt nog steeds te slapen. Ik kruip van de bedbank af en zoek mijn telefoon. Het is 10 uur..."
18-07
9.6
Lieze En Tom - 13: Het Begin Van Het EindeDoor: TomJ89
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het was op een zonnige augustusdag dat Tom telefoon kreeg van Karel. Hun fijne ontmoeting lag alweer twee maanden achter hen, al moest Tom wel toegeven dat hij toen ook graag Kato eens in de watten had gelegd. Of nog liever zij hem. Karel nodigde T..."
18-07
8.3
Een Weekend Samen Genieten - 2Door: Secret Lover
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Massage, Ongesteld,
"Ik word wakker van handen die over mijn lichaam bewegen. Ik probeer mijn ogen open te doen, maar het is donker. Ik merk dat er iets over mijn ogen ligt, een doekje Dan probeer ik mijn armen te bewegen, maar ook dat lukt niet. Mijn handen zitten bove..."
17-07
9
Lieze En Tom - 12: SwingersclubDoor: TomJ89
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Swingers,
"Tom, Fien en Lieze hadden de hele nacht met elkaar blijven spelen. Ze hadden er hartstochtelijk van genoten. Maar ondertussen waren er alweer wat weken verstreken na hun trip in Praag. Nadien hadden Tom en Fien elkaar maar n keer meer gez..."
17-07
9.1
50 Jaar En Nu? - 9: Door De Ogen Van Mijn Ma...Door: Tim2write
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Dominantie, Parkeerplaats, Parking, Slet, Sletje,
" i Hallo, mijn naam is Jan, ik ben de man van Linda die net 50 is geworden. In de vorige afleveringen hebben jullie kunnen lezen hoe mijn vrouw 50 werd en vanaf dat moment veranderde en welke avonturen ze daarna heeft meegemaakt. Dit is het..."
16-07
9.1
Naaktrecreatie Aan Het Brielse Meer En MeerDoor: Herinneringen
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Buitensex, Exhibitionisme, Naaktstrand, Voyeurisme,
" i Een zo goed als in zijn geheel verzonnen fantasie i . Het is tegen zessen in de middag. Het is een warme Septemberdag geweest. Heel de dag hebben Marjolijn en ik elkaar opgehitst met geile berichtjes via whatsapp. Nou ja, eigenlijk zij m..."
15-07
9.4
Mijn Verjaardagverrassingen!!!Door: Ceenior
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gangbang, Gloryhole, Parenclub, Publiek, Trein,
"Hoi, mijn naam is Anastacia. Vrienden noemen mij Ana of Stacia, vooral Stacia, omdat ik een hoge status heb. Deze status hou ik graag hoog. Mijn status is dat ik een beeldschone, geile, freaky, ondeugende, zelfverzekerde, stijlvolle vrouw ben. Ik ben..."
14-07
8.1
Een Weekend Samen Genieten - 1Door: Secret Lover
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Deepthroat, Massage,
"De vakantietijd begint. Jouw kids zijn met hun vader jouw ex op vakantie. Mijn vrouw is met haar 2 kids ook een paar dagen weg. We kennen elkaar van een cursus vorig jaar en hebben sindsdien contact gehouden. Af en toe spreken we even af. Meestal b..."
14-07
9
 
Klik hier voor meer...