60.393 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Sex op Ibiza. In deze sexverhalen staat Ibiza centraal als dè plaats waar je hart warmer van zal gaan kloppen... Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Ibiza sexverhalen. In deze categorie staan 44 erotische verhalen.
Vakantie Ibiza - 2Door: MrNiceGuy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Ibiza, Milf, Vakantie,
"Een tijd geleden heb ik verteld over mijn overspelige vrouw Wendy. Ik had haar gezien in de douche met een ander en heb haar later geconfronteerd ermee. Dat het allemaal positief heeft uitgepakt wil ik nu verder met jullie delen. In eerste instantie ..."
17-11-23
9.0
Ibiza - 14Door: Krieger
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Ibiza,
"Ik schrok wakker toen Steve en Tatiana arriveerden. Tatiana zag er uit als een kunstwerk, zo verfijnd gemaquilleerd was ze en zo zorgvuldig was haar kapsel samengesteld. Aan Steve zijn verzorgde gelaat kon je zien dat er ook aan hem wat gewerkt was. ..."
13-06-23
9.3
Ibiza - 13Door: Krieger
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ibiza,
"Even later lag Carlos languit op zijn rug op het bed vol verfrommelde lakens. Zijn paal fier rechtop en nu ik hem tussen zijn benen aanschouwde en de hele schacht volgde tot voorbij zijn balzak, besefte ik dat het aanbod aan pikken dat ik kende uit p..."
12-06-23
9.2
Ibiza - 12Door: Krieger
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ibiza,
"Het huisje van Carlos vormde het spiegelbeeld van dat van ons en was al even goedkoop ingericht. Er hing zelfs dezelfde geur. Carlos was dus wellicht ook gewoon een vakantieganger en niet de eigenaar van dit huis. We traden binnen. De terrasdeuren bl..."
24-04-23
8.9
Ibiza - 11Door: Krieger
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ibiza,
"De ochtend kondigde zich vroeg aan. De warmte, en het feit dat ik niet zo erg moe was geweest, maakten dat ik me al erg vroeg klaar voelde om op te staan. Amper had ik de terrasdeur opengeschoven of Steve verscheen eveneens. Ik trok snel een broek aa..."
12-04-23
8.8
Ibiza - 10Door: Krieger
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Ibiza, Twink,
"Nog geen tien minuten later arriveerde het stel met heel wat drukte. De honden, de beautycase van Tatiana, ineens was de kleine woonruimte die ook als mijn slaapkamer dienst deed, helemaal gevuld. De honden keften. Hadden ze wat beweging gehad deze..."
03-04-23
8.9
Ibiza - 9Door: Krieger
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Ibiza,
"Steve reed de wagen een parking op vlakbij ons huisje. Hij was door dit korte ritje helemaal uitgelaten geraakt en ik verwachtte eigenlijk elk moment zijn hand in mijn nek. Maar misschien had hij toch nog wat tijd nodig om te herladen. Of had het taf..."
27-03-23
8.9
Ibiza - 8Door: Krieger
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Ibiza,
"Even later struinde ik met de hondjes aan de lijn door de rustige straten van de wijk. Ik droeg enkel een broek maar op mijn bovenlijf zaten spermasporen en ik durfde er niet aan denken hoe mijn gezicht er uit zag. Om maar te zwijgen van de spermasma..."
10-03-23
9.0
Ibiza - 7Door: Krieger
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ibiza,
"Ik kon niet precies opmaken wat er gaande was. Het was een vochtig geluid en ik stelde me vaag iets voor. Steve leek te hijgen en te smakken. Ik werd erg nieuwsgierig. Kon ik een blik werpen op wat er gebeurde Durfde ik opstaan, en kon dat geruisloo..."
05-03-23
9.0
Ibiza - 6Door: Krieger
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ibiza,
" Je moet nu echt ingesmeerd worden , besliste Steve. Bedoelde hij het dubbelzinnig Maar hij raakte mijn schouder aan en ik voelde dat de zon al flink aan het werk was geweest op die korte tijd. Kom, naar binnen, jij zei Steve. We stapt..."
02-03-23
8.9
Ibiza - 5Door: Krieger
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Ibiza,
"Op de luchthaven van Ibiza krioelde het van de toeristen maar Steve en Tatiana vonden gezwind de uitgang en ondanks de overdaad aan bagage zaten we binnen de kortste keren weliswaar zwetend in een taxi die ons naar het huisje zou brengen. De wage..."
26-02-23
8.8
Ibiza - 4Door: Krieger
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ibiza, Twink,
"Dan was er nog een laatste beurt geweest, gisteren nog. Ik was met een kriebel in de buik de straat overgestoken en belde aan met een halve stijve in de broek. Steve liet me binnen maar bleef op een meter van de voordeur staan. Zijn brede postuur blo..."
11-01-23
8.7
Ibiza - 3Door: Krieger
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Ibiza,
"Steve liet me binnen met een korte begroeting. Ik had vaagweg gedroomd van een passionele verwelkoming waarbij hij mij als zijn stiekeme minnaar in de armen sloot en zijn mond op de mijne drukte, maar hij reageerde eigenlijk zeer koel. Ik realiseerde..."
04-01-23
9.2
Ibiza - 2Door: Krieger
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Ibiza,
"Toen voelde ik de handen van Steve ineens aan de rand van mijn short. Zonder enige aarzeling trok hij mijn broek in n keer uit. Ik schrok dit keer wel en greep eerst tevergeefs naar de rand van de broek, vervolgens legde ik meteen mijn handen op mi..."
02-01-23
9.0
Ibiza - 1Door: Krieger
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Ibiza, Speedo,
"Bij ons thuis werd er wel eens gelachen om onze overburen. Mijn ouders en ik noemden hen het Temptationkoppel omdat we ze als de ideale kandidaten zagen voor het soort relatietests dat we kennen van tv. Zij was elke dag opgemaakt tot in het..."
01-01-23
8.8
Verliefd Op IbizaDoor: Charlotte
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Ibiza, Pijpen,
"Ik ben Lot 21 en ben aan het daten met Tom 23 . We zijn verliefd en de vonken spatten er vanaf maar we hebben nog geen relatie. We wonen allebei in Barcelona en zijn nu een weekendje op Ibiza samen. Na een middag lol op het strand ben ik al helema..."
02-12-22
8.2
Rob En Nathalie - 3Door: Richie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ibiza, Vakantie,
"De binnenvallende zonnestralen streken over Nathalies gezicht. Ze werd langzaam wakker en keek een beetje verdwaasd om zich heen. Als stewardess was ze wel gewend om in vreemde hotelkamers wakker te worden, maar deze was toch wel een beetje anders. D..."
13-11-22
9.1
Dagboek Van Joey - 31: Geen GenadeDoor: Joey
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dagboek, Dp, Dubbele Penetratie, Ibiza, Intiem, Strand, Tiener, Trio, Voetbal,
"Ik wordt wakker en kijk met nog half dichtgeknepen ogen naar de wekker op het nachtkastje, het is al 12 uur. Mijn hoofd bonkt en ik denk direct aan de super vette avond die wij gisteravond hadden, het optreden van de dj, de vele cocktails. V..."
14-11-21
9.2
Dagboek Van Joey - 30: Op IbizaDoor: Joey
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitensex, Dagboek, Douche, Ibiza, Tiener, Voetbal, Zwemmen,
" Lieve lezers, we zijn inmiddels samen aangekomen bij het dertigste deel van het dagboek van Joey. Ik vind het best een mijlpaal en wil jullie bij deze bedanken voor het lezen en alle leuke reacties. Het plan is om zeker nog tot deel veertig of mis..."
30-10-21
8.9
Dagboek Van Joey - 29: We're Going To ...Door: Joey
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Ibiza, Jong En Oud, Sauna, School, Taxi, Tiener, Vliegen,
"Ik wordt wakker uit een fijne droom als ik mijn telefoon naast mijn kussen voel trillen. Mijn hoofd bonkt en ik heb even niet helder waar ik ben. Met mijn slaperige ogen kijk ik naar mijn telefoon. Half negen, het is de wekker die ik gister heb gezet..."
22-10-21
9.2
Kwartet In IbizaDoor: Roel42
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ibiza, Kwartet, Partnerruil,
"Een paar weken nadat ik was geneukt door Renee ,de moeder van Sterre kreeg ik plots een telefoontje. Ivm drukte op het werk had ik de dames niet meer gesproken na de ontmoeting met Renee. Het was Renee die in tranen vertelde dat haar auto het had..."
30-07-21
8.5
Vakantie Ibiza - 1Door: MrNiceGuy
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Ibiza, Vakantie, Vernederen,
"Ik ben Roel 36 jaar, en tijdens onze vakantie betrapte ik mijn vrouw met iemand anders. In de zomer van 2019 besloten we met ons gezin naar Ibiza te gaan, niet voor het feesten, maar een rustige familie vakantie in een resort waar onze kids ook genoe..."
22-05-21
8.8
Vreemdgaan Met Toestemming Op IbizaDoor: Amelie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Ibiza, Milf, Pijpen, Vreemdgaan,
"Langzaam beweegt ze tussen de mensen die, net als zij, hadden gekozen om naar n van de hipste clubs van Ibiza te gaan. De bekende DJ draait buiten op een verhoogd podium, waar ook een viertal sexy danseressen zwoel beweegt op de heerlijke beat van ..."
20-03-21
8.6
IbizaDoor: Anarosa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ibiza,
"Loom lig ik op mijn rug op het strand. Het is warme dag en de vorige avond ben ik net aangekomen op Ibiza, het feesteiland bij uitstek. Niet dat ik zo n enorme feestganger ben maar ik heb wel behoefte aan mensen om mij heen. Leuke gezellige mensen di..."
03-07-19
8.4
IbizaDoor: Sportdude
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Ibiza, Vakantie, Vreemdgaan,
"Vorig jaar ben ik er even een weekje heerlijk tussenuit geweest naar Ibiza. Ik ben nu 29, goed gespierd met een mooie tattoo op mijn borst en rechterarm, 187 lang, 77 kilo en gezegend met een pik van 21 6cm Maar goed wat ik al schre..."
07-08-18
7.7
Vakantie Op Ibiza - 2Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ibiza, Vakantie,
"Met een glimlach op haar gezicht had Karin zich ge nstalleerd aan het zwembad. Suus lag naast haar. De belevenis van hun eerste avond was geweldig geweest. Hoewel het stappen hen minder bekoord had, was het avontuurtje met de totaal verbaasde jongen ..."
03-05-18
9.0
Vakantie Op Ibiza - 1Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ibiza, Trio, Vakantie,
"Zachtjes gniffelend sloten ze de deur van de hotelkamer. Even trokken ze hun jurkjes recht om vervolgens hun armen in elkaar te haken en richting hun eigen hotel, een straat verderop, te gaan. Karin en Suus voelden de roes van de alcohol nog. Dit was..."
29-01-18
8.5
Mijn Vakanties Op Ibiza - 5Door: Xantine
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ibiza, Vakantie,
"Ik weet niet of dat ik haar op dat moment overtuigde, want juist toen verschenen de heren weer en kregen we eindelijk het bestelde drankje. Het gesprek ging toen weer over koetjes en kalfjes, Vlak voordat we besloten nog ergens anders heen te gaan ze..."
25-08-16
8.7
Mijn Vakanties Op Ibiza - 4Door: Xantine
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ibiza, Vakantie,
"Even later lagen we naast elkaar met een lekker voldaan gevoel. Hij streelde zachtjes mijn borsten terwijl ik met zijn slappe lul speelde. De gedachte kwam toen bij me op hoe heerlijk buitengewoon geil het zou zijn, als hij weer een stijve zou krijge..."
23-08-16
9.0
Mijn Vakanties Op Ibiza - 3Door: Xantine
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ibiza, Vakantie,
"De lul in mijn mond werd even wat slapper, maar ik trok er aan met mijn ene hand, speelde met zijn ballen met mijn andere hand en bleef zuigen aan zijn eikel, zodat het niet lang duurde voor hij weer keihard stond. Dan bracht ik bij deze lul ook een ..."
20-08-16
8.6
Mijn Vakanties Op Ibiza - 2Door: Xantine
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ibiza, Vakantie,
"Toen ik die avond in een gezellige bar zat nadat ik weer in mijn eentje een maaltijd had genuttigd, keek ik om mij heen naar aanwezige mannen, met maar n gedachte. Ik wilde neuken en het kon me niets schelen met wie. Ik had een enorme behoefte aan ..."
18-08-16
8.5
Mijn Vakanties Op Ibiza - 1Door: Xantine
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ibiza, Vakantie,
"Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben een getrouwde vrouw van 32 jaar en heb naast een lieve man twee kinderen. Ik ben niet zo, zoals ik van veel vrouwen zie, dat ik geen zorg meer aan mezelf besteed vanwege het getrouwd zijn en de zorg voor de ki..."
16-08-16
8.3
Met Pa Naar IbizaDoor: Suup
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ibiza,
"Het was het perfecte cadeau. Mijn vader, sinds een paar jaar gescheiden, was sinds zijn scheiding niet meer op vakantie geweest. Ik had gespaard en voor zijn 50e verjaardag hem een weekje Ibiza gegeven. Sinds ik op mezelf was gaan wonen was ik ook ni..."
02-05-16
7.8
Els Op Ibiza - 2Door: Stefan D.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ibiza,
"Dit verhaal gaat over de 35 jarige Oost Vlaanderse Els en haar man Jose. Ze zijn al jaren getrouwd en hebben een fijn leven samen. Het is nu de derde dag van hun vakantie op Ibiza De eerste dag lag Els op het zwembadterras te flirte..."
01-12-15
8.2
Els Op Ibiza - 1Door: Stefan D.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ibiza,
"Dit verhaal gaat over de 35 jarige Oost Vlaanderse Els en haar man Jose. Ze zijn al jaren getrouwd en hebben een fijn leven samen. Ze houden van uitgaan en vakantie. En waar kun je beiden dan combineren Vakantie op Ibiza de afgelopen zomer dus. Net..."
08-11-15
7.8
Dagboek Van Een Slet - 2: Vakantie Op Ibiza Dag 2Door: Tess
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dagboek, Ibiza, Slet, Sletje, Vakantie,
"Na lekker te hebben geslapen, die nacht, ben ik opgestaan en mijn vaste ritueel uitgevoerd. Alleen hoefde ik nu geen make upp op, ik had immers al een aardig kleurtje opgedaan, ik deed alleen maar een vette rode lippenstift op mijn lippen te bescherm..."
13-07-14
7.6
Dagboek Van Een Slet - 1: Vakantie Op Ibiza Dag 1Door: Tess
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dagboek, Ibiza, Slet, Sletje, Vakantie,
"Na de geweldige losbandige geile nacht die ik beleefde met Peter, Jordie, Hans en Max, heb ik twee dagen later, een reisje geboekt voor een week naar Ibiza. Ik had echt de behoefte om er voor even tussen uit te gaan en heb mijn koffer ingepakt en..."
10-07-14
8.2
Vakantie Op IbizaDoor: Victor
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Ibiza, Vakantie,
"Na een vervelende periode op mijn werk nam ik in goed overleg met mijn baas, het besluit om vrij te nemen en op vakantie te gaan.Ik boekte een last minute naar Ibiza in hotel Venus. De vakantie naar Ibiza zou ik gebruiken om even mijn gedach..."
07-05-14
8.3
Vakantie Op IbizaDoor: Mi Vida Loca
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ibiza, Vakantie,
"Na een lang, zwaar jaar van werken besluit ik, Erik, samen met een vriend, Sven, op vakantie te gaan naar Ibiza. Twee weken feesten en aan het strand liggen, en uiteraard achter de dames aan. Als we er een dag of 5 zijn, komen we op het stra..."
15-02-12
6.9
Uitgewoond Op Ibiza - 3Door: Juanita
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ibiza, Neukmachine, Uitgewoond, Vakantie,
"Petra s kontje was nu helemaal rood en opgezwollen van het harde neuken en ze begon weer te schokken ja IKKKKKKKK KOOOOOOMMMMMMM toen ze met een langgerekte kreun klaarkwam. Ik maakte Petra los uit het schavot en gaf haar een lange tongzoen,..."
20-10-10
7.4
Uitgewoond Op Ibiza - 2Door: Juanita
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ibiza, Uitgewoond, Vakantie,
"De volgende morgen toen ik wakker werd had ik kramp in zowel m n kutje als m n kontje. De drie binken waren ondertussen ook wakker en vroegen of ik nog zin had, nou nu even niet maar vanavond best wel weer jongens. Ik besloot lekker weer naar het str..."
20-10-10
7.0
Uitgewoond Op Ibiza - 1Door: Juanita
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ibiza, Uitgewoond, Vakantie,
"Hallo, hier stel ik me even voor aan jullie. Mijn naam is Juanita en ik ben 37 maatje B. Blond haar en een glad kutje en een lekkere stevige kont. Het was ongeveer 5 jaar geleden dat ik voor het eerst op Ibiza naar het naaktstrand ging Norm..."
20-10-10
6.9
Vakantie Op IbizaDoor: ChrisXL
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ibiza, Vakantie,
"Begin deze zomer zat ik net als nu achter mijn computer te surfen over het net. Ik was aan vakantie toe en ik wilde naar ibiza dus ik zocht sites die daar mee te maken hebben. Ik vond alles georganiseerde reizen, ticket prijzen, hotels en appartemen..."
01-01-05
6.0
Naar IbizaDoor: ChrisXL
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ibiza, Vakantie,
"Vorige zomer ging ik samen met twee vrienden allemaal 20 jaar naar Ibiza. We hadden al veel van dat vakantieparadijs vernomen en we keken er dan ook al vrij lang naar uit om het zelf te ontdekken. We gingen langs bij een vakantiebureau, en we koz..."
01-01-05
7.9