60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 17-11-2023 | Cijfer: 9 | Gelezen: 9338x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Vakantie Ibiza - 1
Een tijd geleden heb ik verteld over mijn overspelige vrouw Wendy. Ik had haar gezien in de douche met een ander en heb haar later geconfronteerd ermee. Dat het allemaal positief heeft uitgepakt wil ik nu verder met jullie delen. In eerste instantie wil ik jullie de rest van de vakantie niet onthouden en misschien later nog andere delen komen.

Wendy en ik hebben goed een uur zitten praten en eigenlijk kwamen daar alleen maar standaard teksten uit als: ‘het overkwam me' of ‘ik weet niet wat me bezielde' en deze ‘nog nooit eerder gebeurt'. Deze teksten slaan nergens op. Wendy is zoals ik eerder zei gereserveerd dus dit is gewoon met haar volle verstand begonnen. Dat het daarna helemaal losgaat, dat kan wel ‘ the heat of the moment’ zijn. Buiten de schrik zie ik eigenlijk ook niet echt haar welbekende schaamte. Het maakt ook niet meer uit, ik heb een Wendy gezien die ik vaker wil meemaken en dat heb ik ook uitgelegd aan haar. Ze werd weer een beetje rood en beaamde dat het fijn was om deze Wendy te worden. Ik realiseer me dat ik wel een beetje pissig of misschien wel jaloers ben dat deze lusten van haar bij een ander omhoog kwamen. Aan de andere kant zie ik dat Wendy mij niet kwijt wil en of ze het wel of niet vaker heeft gedaan, ze is nog steeds bij me. Niet ongelukkig ook want ze is nooit down en vrijwel altijd vrolijk. Een pracht vrouw en een top moeder. Daarnaast is ze nu ook een geil sletje blijkbaar en dat is iets waar ik alleen maar van moet genieten, niet waar?

Helaas kan ik niet meteen van haar genieten want de kinderen moeten opgehaald worden bij de animatie. We lopen ernaartoe en onderweg zien we Sander lopen. Hij knipoogt naar Wendy en ik voel dat Wendy mij steviger vastpakt. Ze kijkt me aan met een verontschuldigende blik en legt dan haar hoofd op mijn schouder. Ik voel me trots, mijn Wendy! We halen de kinderen op en ik ben de gelukkigste man op aarde. De avond is verder rustig, de kinderen zijn moe en liggen op tijd in bed. Ik zou haar het liefste nu helemaal uit elkaar trekken maar de kinderen liggen op bed en dan kunnen we helaas niet tekeergaan.

We settelen ons op het balkon en het gesprek gaat al snel weer over vanmiddag. Ik zie bij haar de opwinding met de minuut toenemen, ze wordt onrustig en ik zie de rode blosjes op haar wangen komen. ‘Lukt het nog schatje?’ vraag ik dan ook aan haar. Haar antwoord is voor mij even verrassend als ontzettend geil. ‘Ik, ik heb dit nooit zo gezegd tegen je maar ik heb zin! Zin in jouw pik in mijn...’. Ze maakt haar zin niet af en ik kijk haar dan ook met vraagtekens aan. Dat ze dit nu zo direct zegt moet ik enorm aan wennen, wat bedoelt ze? Ze ziet mijn vraagtekens als een striptekening boven mijn hoofd verschijnen en ze lacht. Ze buigt haar hoofd naar mij toe en fluistert in mijn oor. ‘In mijn kont liefje.’ Zegt ze zachtjes. Die had ik niet zien aankomen en ik kijk haar ook verbaasd aan. Weer een lachje aangevuld met een klein beetje schaamrood.

Ik zou niets liever willen maar hoe...en ineens schiet er een geil idee in mijn hoofd. Ik moet natuurlijk ook niet te terughoudend zijn en Wendy ook een beetje voeren in haar geile buien. Ik haal snel mijn lul uit mijn korte broek. ‘Kom er maar op zitten, dit moet geen probleem zijn na die joekel van vanmiddag.’ Zeg ik zelfverzekerd. Nu is het Wendy haar beurt om wat verbaasd te kijken maar ze herstelt zich snel en bijt op haar lip. Ik zie dat ze haar string pijlsnel uittrekt onder haar jurkje en ze gooit het naar mijn gezicht. O, daar komt al een deel van de geile Wendy bedenk ik me. Ze komt voor me staan geeft me nog een knipoog en draait haar eigen om. Snel pakt ze mijn lul vast en gaat zitten. Ze zet mijn lul direct tegen haar kontje aan en zakt langzaam door, ze kijkt me ondertussen geil aan en ik zie dat ze totaal geen last heeft maar alleen maar geil is van deze situatie. Langzaam verdwijnt mijn lul in haar kontje. Wat een gevoel. Zo strak, zo stout. Mijn god, Wendy! Blijf deze vrouw voor altijd!

Ze zakt langzaam verder en ze kan een kreun niet meer onderdrukken. Ze houdt snel een hand voor haar mond en giechelt er een beetje om maar zakt verder. Wanneer ze compleet op mijn schoot leunt, kijkt ze weer even achterom. ‘Hoe is mijn kont? Is het lekker?’ Vraagt ze doodleuk. De schat, alsof een man dit kan weigeren? Ik zeg dan ook. ‘Fuck, dit is hemels. Hoe is het voor jou dan? Het is jouw kontje.’ Vraag ik met nog klein beetje onzekere toon. ‘O, al mijn zintuigen staan op scherp. Het is gevoeliger maar niet op een verkeerde manier. Het is geweldig!

Ze gaat langzaam heen en weer en ik zie dat ze volop geniet! Wie had dit kunnen dromen?? Mijn Wendy. Mijn lieve en schattige en altijd een ietwat onzekere en gereserveerde vrouw, laat haar eigen binnen één dag neuken in haar kontje en dat onder een douche en op een balkon. De gedachten alleen al maakt mijn lul harder dan ooit tevoren en Wendy voelt dit en geniet met me mee. ‘O schat, wat heerlijk is dit! Het spijt me enorm van vanmiddag maar nu durf ik me te laten gaan. Wat is geile seks toch veel lekkerder! Ooo schatje toch.’ Kreunt Wendy zachtjes maar verstaanbaar voor mij.

Ze wipt met haar kontje wat sneller op mijn lul en ik voel dat haar kontje wat ruimer wordt en het steeds makkelijker gaat. Ondertussen zijn mijn handen als vanzelf met haar heerlijke borsten aan het spelen en Wendy begint wat sneller te hijgen. Ik word nu echt heel geil van haar en ik wil dat onze finale nog geiler wordt dan vanmiddag. ‘Zeg nu maar eens wat je bent.’ Vraag ik ineens streng aan haar. Ze kijkt me aan alsof ze water ziet branden en ik herhaal mezelf nog eens. ‘Zeg het dan, je weet wel wat ik bedoel.’ zeg ik nogmaals streng tegen haar. ‘Ik, ik eh.’ Komt er nog stamelend uit en ik onderbreek haar weer. ‘Dat is niet wat ik hoorde vanmiddag’. Zeg ik nu nog iets, gemaakt bozer, tegen haar. Wendy kijkt me wat kwaad aan en antwoord. ‘Ik weet het, ik ben een slet. Een vuile geile slet.’

Op dat moment duw ik Wendy van mij af en zet ik haar voorover tegen het balkon aan. ‘Dat ben je zeker and I love it!’ Zeg ik vol overtuiging tegen haar. Ik zet mijn pik tegen haar kontje aan en ik duw hem snel naar binnen. ‘Oo, ai. Nee zo ziet iedereen ons oooo.’ Jammert Wendy een beetje maar vol overtuiging klinkt ze niet en ze blijft ook nog eens staan. Ik geef antwoord door ineens hard te gaan neuken. Het kan mij niets meer schelen wie het ziet of hoort, dit is het geilste wat ik tot nu toe heb meegemaakt en dat moment pakt niemand mij af. Ik blijf haar in rap tempo in haar kontje neuken en Wendy haar kreunen probeert ze te snoeren met een arm voor haar mond. Ze kijkt even achterom en kermt dan. ‘Ja, dit is wie ik ben! Neuk me als je slet, neuk me kont! Fuck wat ben ik geil!!!’ Daar is de Wendy van vanmiddag! Het overkomt haar weer en nu ben ik de uitvoerende partij. Ik begin dan ook nog wat harder haar te neuken, mijn orgasme nadert in sneltreinvaart. ‘Jij vuile slet! Mijn kontenslet ben je, hoor je dat? MIJN kontenslet.’ Zeg ik kreunend. ‘Jaaaaa, spuit je kontenslet vol! Doe het!’ Kreunt Wendy geil terug. Bij deze woorden hou ik het niet meer en ik voel het zaad als een raket uit me schieten. Het voelt alsof ik enorme lading in haar kont spuit, fuck wat een intens orgasme. Wendy heeft blijkbaar een hand aan haar zelf geslagen en terwijl ik mijn laatste druppels in haar spuit komt zij ook heerlijk klaar. Ze schokt en kan een kreetje niet meer onderdrukken, mijn god wat was dit lekker!

Ik haal mijn snel mijn lul uit haar kont en zet een stap naar achter, even zie ik dat heerlijke kontje open staan en mijn zaad weet zijn weg naar buiten al te vinden. Wat een uitzicht! Wendy pakt echter snel een handdoek van de reling af en duwt deze tussen haar benen. Ze draait haar eigen om en kijkt me enorm verliefd aan, we schieten samen een beetje in de lach. ‘Wow, wees deze Wendy voor altijd wil je?’ Zeg ik verliefd tegen haar. ‘O, ja! Dit is zoveel lekkerder. Maak je geen zorgen deze Wendy heb je voor altijd!’ Zegt ze vol overtuiging terug.

We gaan naar binnen en gaan heerlijk samen douchen, we zijn nu totaal niet met de opwinding bezig maar gewoon met onze gevoelens voor elkaar. We knuffelen veel, we wassen elkaar en we zijn net twee pas verliefde mensen. Het is heerlijk om deze gevoelens weer naar boven te voelen komen en ik weet zeker dat Wendy dit ook ervaart. Naderhand gaan we lekker op bed liggen en praten we nog wat na maar al snel vallen we in slaap. Op naar de volgende geile dag!

De volgende dag waren de kinderen alweer veel te vroeg wakker, we merkte beide dat we nog niet helemaal goed uitgeslapen waren na gisteren. Het was een heftige dag natuurlijk, voor mij om het allemaal te verwerken en voor Wendy om het eveneens te verwerken maar ook om het allemaal te ondergaan. Ze geeft gelukkig geen enkele teken van spijt of iets dergelijks. Gelukkig? Hoor ik mezelf denken, ze is toch vreemdgegaan? Dat klopt maar dat was ongelooflijk geil om te zien en daarna heb ik zelf aan het levende lijve ondervonden dat het met ons wel goed zit. Sterker nog, ik denk dat ik haar wel vaker met een ander wil zien neuken. Het was zo enorm opwindend om haar vol geneukt te zien worden door een ander. Gewoon wow!

Nu even niets van dat alles en dag begint gewoon zoals alle andere, eerst de kinderen vermaken en vanmiddag weer tijd voor elkaar. Het is geen straf hoor want onze kinderen zijn schatten, twee meiden van 8 en 6 jaar oud. God sta me bij wanneer zij uitvliegen over een aantal jaar, ik heb er nu al af en toe moeite mee. Als ze zich maar niet zo gaan gedragen als hun moeder nu doet. Alhoewel ze dat ook wel zelf moeten weten later, als ze maar oppassen toch. Het ontbijt wordt weer redelijk op tijd genuttigd en we besluiten met de kinderen deze ochtend naar het strand te gaan. Meestal is het dan nog rustig en het is een mooie overbrugging naar het animatie programma van vanmiddag. Aangekomen op het strand installeren we onszelf en de kinderen rennen met een schepje en emmertje meteen richting de branding, zo heerlijk die onbevangenheid van de kinderen. Wanneer Wendy even met de kinderen speelt, bekijk ik haar nog eens goed. Wat een heerlijke vrouw is het toch. De bikini die ze vandaag aanheeft is nog een beetje bloter dan die van gisteren. Vooral bij haar billen is dit goed te zien, ik wist niet eens dat ze deze had. Zo blijft ze mij verrassen deze vakantie.

Net voor de middag lopen we terug naar het hotel en gaan we lekker lunchen, de kinderen gaan maar weer eens voor de tosti en wij pakken allebei een heerlijk broodje carpaccio. Het eten is heerlijk in dit hotel, wat bijdraagt aan het goede gevoel van deze top vakantie. Na de lunch brengen we de kinderen zoals gewoonlijk naar de animatie, ze konden al niet wachten! Nadat we de kinderen hebben weggebracht, besluiten we eens een heerlijke wandeling te maken in de natuur rondom het hotel. Even omkleden nog en dan kunnen we eropuit, in de kamer duikt Wendy meteen de badkamer in en een vijf minuten later komt ze terug in een mooi zomerjurkje. Ze is vrolijk en ze straalt net zo fel als het zonnetje. Ik val in herhaling maar wat een heerlijke vrouw. We pakken wat drinken mee en gaan eropuit.

Via het hotel zijn een aantal wandelroutes uitgezet en meteen buiten het toeristisch gebied waar wij verblijven komt de schoonheid van Ibiza naar boven. Wilde rotspartijen uitkijkend over de zee of mooie vergezichten, het is allemaal aanwezig in Ibiza. Ik weet zeker dat het gros van de vakantiegangers dit niet eens weet. De route die wij nu bewandelen is dan ook erg rustig te noemen en dit is heerlijk. Regelmatig laat ik Wendy een beetje vooroplopen en het uitzicht is heerlijk, zou ze in zijn voor een avontuurtje buiten?

Ik heb er alweer aardig zin in gekregen met dit goede uitzicht en op deze mooie maar rustige wandelpaden. Rustig ga ik dicht naast haar lopen en leg mijn hand om haar middel heen en ik laat deze rustig een beetje afzakken naar haar billen. Bij het naar beneden gaan van mijn hand voel ik eigenlijk nergens een rand, het zal toch niet?? Loopt ze verdomme al een drie kwartier rond zonder ondergoed? Ik moet het weten en ik duw mijn hand ineens onder haar jurkje. Niets!! Mijn god, de geiler loeder. Wendy kijkt mij dan ook ineens intens aan. Ik voel eens goed en buiten hef feit dat ze bloot is, is haar kutje al kletsnat. ‘Voelt het goed schatje? Ik heb zin! Zin in die heerlijke pik van je!’ Zegt ze geil tegen me.

We kijken om ons heen en we zien dat we verderop over de rotsen naar het water kunnen. We lopen die richting in en na kort wat klauteren en klimmen komen we op een stukje wat niet zichtbaar is vanaf het pad. Ik draai me eigen om naar Wendy toe en ze duikt werkelijk naar beneden. Ze knielt en trekt mijn shorts zo naar benden. Mijn lul springt tevoorschijn en Wendy begint me te zuigen alsof ze het maanden niet heeft gedaan. Mijn lul verdwijnt meteen diep in haar mond en wisselt haar kunsten door mijn stam en mijn eikel te likken. Wanneer ze dan ook nog eens met een vrije hand mijn ballen begint te kneden, kan ik een grom niet onderdrukken. Ik zie haar glimlachen en ze gaat gulzig door alsof mijn lul het meest lekkere ijsje is van de hele wereld. Likken, zuigen, diep in haar mondje, ze doet het allemaal en wisselt heerlijk af tussen alles. Zo heb ik elke keer een heerlijk maar net iets anders gevoel, het maakt me bloed en bloed geil! Zeker wanneer Wendy dan ook nog eens dit zegt: ‘Hmm wat is een lul toch lekker, ik ben verslaafd. Waarom niet eerder, mmmm zo geil.’ Binnen no time sta ik werkelijk op ontploffen en gelukkig voelt ze dit feilloos aan, ze stopt even en kijkt geil omhoog.

Dan vind ik haar beurt om te genieten en ik laat haar omhoog komen, ik zet haar met haar billen tegen een rots aan en hurk. Ter hoogte van haar kutje doe ik haar jurkje omhoog en haar heerlijke spleetje schijnt me tegemoet. Precies wat ik dacht! Kletsnat is Wendy al en duik er met mijn mond op. Ik proef meteen haar heerlijke nectar en Wendy laat meteen met een kreuntje weten dat het haar wel bevalt. Ik haal mijn tong door haar spleetje heen en Wendy geeft mij iets meer ruimte door haar benen wat uit elkaar te zetten. Haar ogen zijn gesloten en ik zie haar genieten. Nog een keer mijn tong door haar spleetje en met een vinger begin in haar geile knopje te bewerken. Mijn tong neemt het over en mijn vinger gaat haar kutje in. Wendy kreunt en geniet er volop van, ik ga dan ook lekker door totdat Wendy op het punt staat te komen. Ik stop dan en wanneer ze weer rustig is, begin ik weer. Wendy komt dan weer snel tot hetzelfde punt van bijna komen en ik herhaal dit een paar keer totdat ze mijn hoofd vastpakt en ik door moet gaan van haar. Ik lach in mezelf en Wendy komt enorm klaar, haar vocht druppelt gewoon uit haar spleetje. Zo nat heb ik haar nog nooit gezien.

Ik geef Wendy geen tijd, ik sta op en draai haar om. Haar kont zet ik achteruit en plaats mijn harde lul voor haar grotje. Wendy is nog steeds aan het shaken van haar orgasme en ik duw mijn paal hard naar binnen. “ Ohhhhhh, god.” Zegt ze. Ik begin meteen met een hard tempo haar kutje te neuken en dat voelt zo lekker! Ze is zo lekker nat dat allerlei geluidjes uit haar kutje ontsnappen en dat mijn lul heerlijk glibberig aanvoelt. Ik maak mijn duim nat en zet deze tegen haar kontje aan, meteen hoor ik weer een goedkeurende kreun uit haar mond komen. Zo heerlijk dat Wendy binnen een paar dagen veranderd is een seksgodin, ik denk op dit moment dat ze alles wel zou toelaten. Voor nu sta ik hier, in Ibiza, bij de zee, mijn pik in haar kutje te stoten en mijn duim in haar heerlijke strakke kontje. Het sletje heeft nog niets op een normale plek iets in haar kontje gehad. Eerst een kleedhokje en daarna op het balkon en nu staan we lekker aan de zee tegen een rots aan. Eigenlijk een perfecte plek voor haar om een lul in haar kont te ontvangen, lach ik in mezelf.

Na nog een aantal ferme stoten haal ik mijn duim uit haar kontje en mijn pik uit haar kutje, ik zet mijn pik een verdieping hoger en druk hem tegen haar sterretje aan. “ Ohhhh, god! Doe het hier! Steek hem maar in mijn kontje”. Kreunt ze luid terwijl ze me achterom geil aankijkt. Ik roep dat ze een geil sletje is en duw mijn pik ineens door in haar kont. “Ahhh fuck!” Gilt ze, maar dat is niet van de pijn. Ze kijkt me weer aan en bijt op haar lip en duwt haar reet nog verder naar achter waardoor mijn lul helemaal tot aan de wortel in haar darmen schiet. “Fuckkkk!” Hoor ik alleen maar uit haar komen en ik bedenk me geen moment en begin haar kont hard te neuken. Mijn ballen slingeren hard heen en weer bij elke stoot en Wendy kreunt erop los en moedigt mij alleen maar aan door haar billen elke keer stevig mee naar achteren te drukken. Ze is losgeslagen! Nee, eigenlijk moet ik zeggen. Wij zijn losgeslagen! We genieten beide intens van de veranderingen van de afgelopen dagen. Mijn Wendy is een anaasletje geworden. Althans voor mij en wie weet wat de toekomst gaat brengen. Maar hier en nu in Ibiza is ze mijn sletje!

Ik beuk hard door en geef Wendy nog een aantal ferme tikken op haar billen. Ook deze worden hartelijk ontvangen met extra diepe kreunen en blikken waarbij ze bijtend op haar lip aangeeft dat ze het geweldig vindt.

Langzamerhand begint mijn zaad zich een weg naar buiten te zoeken en ik begin wat dieper te grommen. Wendy hoort dit en haar reactie volgt. “Fuck! Spuit mijn kont maar weer helemaal vol! Oh, fucking hell, wat is dit lekker zeg!” Ja! Mijn nieuwe Wendy is weer helemaal los en ik grom en kreun en hou het niet meer vol. Met nog een paar diepe harde stoten spuit ik haar kontje weer helemaal vol. Ik voel het echt met geweld mijn pik uitgaan, zo hard als de laatste dagen heb ik nog nooit gespoten. Alsof ik elke keer maandenlang aan totale onthouding heb gedaan, heerlijk is het! Het lijkt wel klaarkomen 2.0 voor mij.

Dit keer is Wendy er niet van gekomen maar het deert haar totaal niet. Wanneer mijn pik wat verslapt en uit haar kontje glijdt, rijkt ze met een hand naar achter en vangt wat van mijn sperma op welke meteen uit haar kontje ontsnapt. Ik kijk weer met verbazing naar dit tafereel en wanneer ze het ook nog eens in haar mondje stopt. Als een blij kind, die na uren zeuren om een snoepje eindelijk haar zin krijgt, likt ze het van haar vingers. Het beseft me nog maar eens dat Wendy is veranderd of dat ze nu pas haar ware aart laat zien aan mij. Hoe dan ook, i like it!
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Buitensex, Ibiza, Milf, Vakantie, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

SnikkelaasDoor: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sinterklaas, Bijstandsmoeder, Neuken, Anaal, Lust,
"De 32 jarige alleenstaande Benthe had nogal wat tegenslagen gehad, en moest samen met haar kinderen zien rond te komen van een bijstandsuitkering waardoor ze het financieel niet breed had, en haar kinderen nooit kon verwennen met een extraatje, voora..."
29-11
0.0
Bewust Van Mijzelf - 4Door: Marijke
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Blowjob, Flashen, Likken, Beffen, Biseksueel, Standje 69, Anaal,
"Na de echt heerlijke vrijpartij met Bob heb mijn een badjas aangetrokken en keek naar Willem en Jurgen, die nog met erectie zaten en mij geil aankeken. Ik glimlachte naar ze en vertelde dat het nu hier bij bleef. Willem protesteerde, want hij zat nu ..."
29-11
9.3
Geile MilfDoor: Kevin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf,
"Ik verschijn op de VVE georganiseerde barbecue in de gezamenlijke tuin. De uitnodiging lag al een paar dagen op mijn tafel, en ik had de gevraagde bijdrage overgemaakt. Nu ik een half jaar in het appartement zit, leek het me tijd om de over..."
28-11
8.9
De Lerares - 1Door: Tinar
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Lerares, Massage, Tiener, Vingeren,
"Leontien is nog een jonge lerares, die les geeft op school, waar ze de maatschappijleer probeert duidelijk te maken aan een klein groepje leerlingen die nog pubers zijn. Als ze het lokaal binnenkomt, ziet ze dat er allerlei dubbelzinnighede..."
28-11
8.3
Hete BoswandelingDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Boswandeling, Buitensex, Openbaar, Stiekem,
"Op haar witte sneakers liep Kim voor mij uit. Haar witte enkelsokken kwamen net boven de rand van haar schoenen uit en lieten haar enkels bloot. Daarboven bewogen haar sexy benen stap voor stap over het smalle paadje. Een kort jurkje viel tot net ond..."
28-11
9.0
Losbandigheid Op Het... - 5Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Fantaseren, Sexspeeltjes, Sextoys, Voyeurisme,
"Na het avontuur op oudejaarsavond was het de weken daarop koud en vies, dus kozen we ervoor in de stad te blijven. Ik zorgde ervoor dat ik extra aandacht aan Carly besteedde, een goede echtgenoot was en haar vaak vertelde dat ik van haar hield. Ik ha..."
28-11
9.3
VerjaardagscadeauDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag,
" Het is zover , fluisterde Linde. Mijn ogen richtten zich op de klok en lazen de tijd af. Het was twaalf uur in de nacht. Gefeliciteerd , fluisterde Linde zacht naast mijn oor. Ik draaide mijn hoofd terug in haar richting en keek d..."
28-11
8.8
Eindelijk Weer - 3Door: Ilse
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Milf, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Er ging ruim een week overheen en ik had me bijna elke dag wel een keer gevingerd met Erik in mijn gedachten en kreeg steeds weer een geile bui als ik aan die heerlijke beurt moest denken, en toen hield ik het niet meer, pakte mijn telefoon en appte ..."
27-11
9.3
Marijke ChanteertDoor: Charles
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage, Lingerie, Milf,
" Domme, domme domme kut, neuken, dat is het enige waar je goed in bent. Mij zie je hier nooit meer . Zo werd ik op een zondag ochtend wakker. De buurman schold zijn vrouw uit en vertrok vervolgens met piepende banden. Ik draaide me nog even om 3..."
27-11
8.8
Bewust Van Mijzelf - 3Door: Marijke
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Trio, Vreemdgaan,
"In de weken na ons bijzondere weekend in Maastricht, voelde ik mij vervelend en beschaamd. Ik had mij als een of andere mislukte pornoster gedragen. Onder invloed van drank en de gehele situatie er omheen mijn man zijn reactie om verder te gaan en..."
27-11
9.2
Eindelijk Weer - 2Door: Ilse
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Milf, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Zoals je in deel 1 heb kunnen lezen heb ik Erik ontmoet met het uitlaten van onze honden en hebben we nadat we elkaar voor de tweede keer ontmoeten en weer op dat bankje uitkwamen elkaar heerlijk oraal verwent in de buitenlucht op het bankje langs de..."
27-11
9.3
De Wedergeboorte Van... - 20Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lust, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Het zaterdagochtend en ik zit compleet gesloopt achter mijn iMac en mijn gedachten zijn bij de belevenissen van gisteravond. Wat ik gedaan en vooral gevoeld heb was zo bijzonder. Ik gloei er inwendig nog van. Nog verbaasder kijk ik naar een appje van..."
26-11
9.6
Klik hier voor meer...