Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Genieter
Genieter
Verhalen die (bijna) echt gebeurd zijn waarin ik vrouwen/meisjes laat genieten van seks!!
Hoogste Cijfer: Camping Meisjes - 5
Meest Gelezen: Camping Meisjes - 2
Aantal Verhalen: 13
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Zuid FrankrijkDoor: Genieter
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Afrikaans, Caravan, Frankrijk,
"Dit jaar had ik een camping geboekt aan de middelandse zee bij Perpignan. Aangekomen op de camping zag ik dat mijn staanplaats naast het gedeelde was dat bezet was door stacaravans. Nadat ik mijn caravan had geplaatst en de voorte..."
09-10-23
8.1
Lara Kan Niet Maar Ellen WelDoor: Genieter
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Condoom,
"Na het bezoekje van Ellen hoopte ik dat dit weekend Laura weer zou komen maar na een drukke tentamenweek stuurt ze mij een berichtje dat ze ongesteld is en dus niet kan. Geeft niet schat antwoord ik, rust maar lekker uit van je tentamens. J..."
22-07-23
8.1
Camping Meisjes - 5Door: Genieter
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Afrikaans, Camping, Eerste Keer,
"Na mijn avontuur bij het zwembad ga ik eten en douchen zodat ik klaar ben voor het ontvangst van het volgende meisje. Ik lig op bed als er aan het eind van de avond iemand mijn voortent in sluipt en daarna de caravan in komt. Het ..."
04-04-23
8.7
Het Vriendinnetje Wil OokDoor: Genieter
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Eerste Keer,
"De dag na onze laatste ontmoeting stuur ik Laura een berichtje waarin ik vraag of zij aan de pil is. Waarop ze antwoord van wel anders had je me zwanger gemaakt. Ze geeft aan wat op internet gekeken te hebben. Gelukkig antwoord ik want ik w..."
25-01-23
8.1
Camping Meisjes - 4Door: Genieter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Eerste Keer,
"De volgende ochtend neem ik een douche voordat ik naar het zwembad ga om wat te chillen. Bij het zwembad zie ik de groep meisjes al met een bal spelen. Lotte en Kim zwaaien voorzichtig na mij en ik zie een mooi tenger meisje, die ik nog nie..."
23-12-22
8.1
Camping Meisjes - 3Door: Genieter
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Camping, Eerste Keer,
"De volgende dag ga ik de omgeving bekijken en kom in de avond pas weer thuis. Later komt er hopelijk weer bezoek dus na het eten neem ik een douche om het zweet en warmte van de dag af te spoelen. Bij de caravan neem ik een paar biertjes en..."
14-11-22
8.4
Camping Meisjes - 2Door: Genieter
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Camping, Douche, Kut, Kutje, Lul,
"De volgende ochtend word ik pas laat wakker. Na een fijne douche, alleen dit keer, en een Frans ontbijt loop ik naar het zwembad om daar de rest van de dag te chillen Dat had ik gedacht, ik zie een groep meisjes dat met een bal speelt en he..."
02-08-22
8.6
Camping Meisjes - 1Door: Genieter
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Camping, Caravan, Douche, Eerste Keer, Maagd,
"Het was op een camping in de Ard che Frankrijk waar ik vier weken zou blijven. Ik ben gescheiden en net 32 jaar. Na enkele dagen op deze gezinscamping had ik gezien dat er veel gezinnen waren met meisjes in de puberteit. Die avond..."
12-04-22
8.0
Laura Wil Nog Een KeerDoor: Genieter
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
"Enkele dagen na onze eerst keer krijg ik van Laura een berichtje met hallo mag ik wat vragen, aangevuld met een zoenend en een bedroefde smiley. Ik antwoord met hoi schat jij mag alles vragen maar waarom ben je bedroefd Ik ben bang dat ze ..."
26-01-22
8.5
Laura Ontdekt Messenger En MeerDoor: Genieter
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Vingeren,
"Laura is een dochter van een collega en ik ken haar al vanaf haar geboorte. Op jonge leeftijd mocht ze op Facebook en dus automatisch ook op messenger, zo had ik al de nodige gesprekjes gehad over van alles maar nooit echt serieuze onderwerp..."
03-11-21
8.1
Een Onverwachte WendingDoor: Genieter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Een week na onze wilde nacht, ik had het nummer van Floor niet, maakte ik mij op voor de dansschool. De hele week kon ik alleen maar denken aan wat er was gebeurd en wat er deze week ging gebeuren. Vorige week was het 1 week nadat ze voo..."
16-04-21
8.7
AllergieDoor: Genieter
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Condoom,
"Ik ontmoete haar in de kroeg en enkele maanden was ik de gene die haar thuis bracht, door mijn opvoeding had ik geleerd een meisje niet alleen te laten fietsen laat in de avond. Ze had mij verteld dat ze me meer zag als een vriend en dat ze ..."
04-02-20
8.3
NandaDoor: Genieter
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Condoom, Eerste Keer, Maagd,
"We zaten samen op dansles en elke zaterdag na de lessen gingen we naar dezelfde kroeg voor een drankje en gezelligheid. Ik was 25 jaar en Nanda 17 Ze was een aardige meid maar niet de knapste Daarom had ik er niet aan gedacht dat er iets..."
22-10-19
7.4