Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Medri328
Medri328
Ik ben een 51 jarige gelukkig getrouwde man met een enorm hoge seks-drive. Zo ook mijn vrouw en na 15 jaar samen hebben we samen beslist dat we elk onze avontuurtjes mogen beleven. Mijn verhalen zijn steeds deels waarheid en deels fictie. Ook de namen heb ik veranderd.
Wij zijn naturisten en steevast brengen we naaktvakanties door in Zuid-Frankrijk. Daar spelen ook veel van mijn verhalen zich af.
Mijn vrouw is 51 jaar maar kan gerust 10 jaar liegen. Ze ziet er goed uit zoals te zien op de foto.
Hoogste Cijfer: Mevr. Vrancken
Meest Gelezen: De Buurvrouw Heeft Schulden
Aantal Verhalen: 10
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 24
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 165
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
LotgenotenDoor: Medri328
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Billen, Dp, Dubbele Penetratie, Kontje, Milf, Tepel, Tepels,
"Vorig jaar viel de hemel echt wel pardoes op mijn kop. Ik ben altijd een sterke sporter geweest en in n klap kwam ik in een levensbedreigende situatie terecht. Ik moest halsoverkop een hele zware chirurgische ingreep ondergaan, eigenlijk w..."
08-07-24
8.8
Mijn Geile Milf En De NerdDoor: Medri328
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Kaal, Milf, Nerd,
"Ik en computers ... Op een zaterdagnamiddag was ik erin geslaagd onze laptop total loss te maken, dit door een onhandigheidje. Een computer is een hele uitvinding maar ik heb er totaal niets mee tenzij heel veel vertier op pornosites en hier..."
12-06-24
8.8
De Buurvrouw Heeft SchuldenDoor: Medri328
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Billen, Borsten, Buurvrouw, Dikke Billen, Kontje, Milf, Tepel, Tepels,
"Zaterdagnamiddag ... De eerste echte goeie lentedag. Ze hadden een zonnige dag voorspeld met temperaturen rond 24 . De zon blijft achterwege, de temperatuur overschrijdt echter wel vlot de 20 . Na genoten te hebben van de dameskoer..."
19-04-24
9.1
In Het ZiekenhuisDoor: Medri328
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Nymfomanie, Tepel, Tepels, Ziekenhuis,
"Na de zorg van de plichtsbewuste nachtverpleegster Alexia zaterdag op zondagnacht heb ik nog enkele uren lekker en diep geslapen. Op zondag is er een mindere bezetting in het ziekenhuis en als pati nt mag je iets langer slapen. Het ontbijt..."
10-02-24
9.0
De NachtverpleegsterDoor: Medri328
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Neuken, Verpleegster,
"Donderdag, 14 februati 2008 Valentijn ... het is eigenlijk wel commercieel maar toch vind ik het fijn om mijn toen nog vriendin te laten zien dat ik van haar hou. Zo hadden we een romantisch tafeltje afgehuurd in een restaurant. D..."
07-02-24
9.1
Een Exotische ParelDoor: Medri328
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Gluren, Milf, Squirten, Tepel, Tepels,
"Laatst waren we er een weekje tussenuit. Wij, ikzelf, mijn vrouw en zoon 25 jaar oud , hadden gekozen voor een bungalowpark met subtropisch zwemparadijs. Op maandag toegekomen, ons ge nstalleerd in het huisje, korte verkenning van het park...."
03-02-24
8.8
De Eerste Maal GigoloDoor: Medri328
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dikke Tieten, Eerste Keer, Gangbang, Gigolo, Grote Borsten, Milf,
"Een koude vrijdagnamiddag in januari ... Als je mijn verhaal De Menopauze hebt gelezen zul je zien dat dit erbij aanleunt. Zoals je toen kon lezen ga ik wekelijks op vrijdagnamiddag kip aan t spit kopen aan een kraam uitgebaat do..."
17-01-24
9.2
De Naakte PsychotherapeuteDoor: Medri328
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hangtieten, Therapeut, Vreemdgaan,
"Zoals al in mijn profiel te lezen staat zijn wij, Sara en ik fervente naturisten. Ongeduldig kijken we uit naar het begin van onze vakantie en dat we weer zuidwaarts kunnen rijden met onze caravan. We gaan steeds naar hetzelfde domein. Daardoor kenne..."
17-12-23
8.6
Mevr. VranckenDoor: Medri328
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Lerares, Milf,
"Mei 1990, Door omstandigheden stond ik vrij snel op eigen benen. Nl. onze moeder was overleden toen ik amper 4 jaar oud was. Op mijn 15de ging mijn vader bij een andere vrouw wonen. Ik wou echter niet mee, waardoor ik alleen achterbleef in h..."
13-12-23
9.2
De MenopauzeDoor: Medri328
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Squirten, Vreemdgaan,
" i Een koude vrijdagnamiddag in december. i Gewoontegetrouw ga ik kip aan het spit kopen aan ons vast kippenkraam. Dit wordt uitgebaat door een supermooie dame van toch al dik in de 50. Even beschrijf ik haar ... 170 cm groot, gitzwarte ha..."
11-12-23
9.1