Nu 63.534 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Bibillen
Bibillen
Hey,
Leuk dat je even kijkt hier op me profiel.
Ik ben een bi Van 47die zo af en toe heerlijke sex met mannen heeft.
Ik geniet hier net zo van als sex met een vrouw omdat het toch wel totaal anders is
maar ook vreselijk lekker is en dus van beide sexe geniet.
Een lekkere date loop ik niet voor weg!!
Ik zou dan ook nog eens met een mooie lekkere t-girl/shemale willen daten, dat
lijkt me fantasties.
Heb je ideeen voor een verhaal of andere fantasieen dan kan je die ook mailen naar me,
ik ben voor veel in en nooit te oud om wat te leren.
Geile groetjes
Fred
Hoogste Cijfer: Ouder Bi Stel Mmv
Meest Gelezen: K9
Aantal Verhalen: 20
Geplaatste Reacties: 3
E-Mail Adres: lekkerebibillen@live.nl
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Ouder Bi Stel MmvDoor: Bibillen
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Trio,
"Ik was een weekje alleen thuis, het was lekker weer en dus zat ik in mijn korte broek op bull te kijken of er nog iets te doen was. Ik kon niet echt iets vinden of er werd niet gereageerd als ik wat verzond en begon er al aardig klaar mee te..."
15-05-24
8.9
De Proffesionele MasseurDoor: Bibillen
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Kontje, Masseur,
"Ik had alweer een tijdje last van me rug en benen en wou wel weer eens stevig aangepakt worden door een proffesionele masseur of masseuse, degene waar ik altijd heen ging was verhuisd en woonde gewoon weg te ver. Omdat het warm weer was en i..."
29-05-22
8.4
Johan De TruckerDoor: Bibillen
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Parkeerplaats, Parking, Sperma, Trucker, Vrachtwagen,
"ik zat op een lekker warme zomer avond in de achtertuin met de laptop op bullchat, had wat foto s erbij en een text dat ik me verveelde en ook niets te doen had die avond. zo nu en dan werd ik of sprak ik iemand aanmaak de gesprekke..."
21-02-22
8.7
Opzoek Naar???Door: Bibillen
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Plassen,
"Door de corona is het zo dat mijn vaste sexmaat die tot de risico groep behoort door zijn leeftijd van in de 70 alle vormen van fysiek contact uitsluit, Ofwel gezegd er wordt niet meer geneukt of iets dergelijks. Hierdoor moesten we weer mij..."
28-03-21
8.2
Erg DonkerDoor: Bibillen
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Het was op een heerlijk warme zaterdagavond, de maan was er niet en dus erg donker buiten. Ik stapte in mijn auto en reed naar een bekend recreatiegebied om weer eens na lange tijd daar te kijken of er nog iets geils te beleven was. ..."
24-06-19
8.4
CursusDoor: Bibillen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was weer eens zo ver, ik moest van me werkgever verplicht op cursus. Een paar dagen verplicht nascholing doen in een hotel en plaats niet dicht bij huis en moest daar dan ook overnachten. Ik had hier totaal geen zin in ..."
31-12-17
7.3
De Pakket BezorgerDoor: Bibillen
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bezorger,
"Ik was op een doordeweekse dag thuis gekomen van me nachtdienst, had gedoucht en was op de bank gaan zitten in me ochtendjas. Ik nam nog iets te drinken en zou dan eerst nog een tijdje naar bed toe gaan want ja was best wel moe van het werke..."
29-11-17
7.6
Jaap En Zijn PilletjesDoor: Bibillen
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus,
"Jaap was een oudere man van bijna 70 die ik enige jaren terug via een chatsite had leren kennen en waar ik af en toe eens langs ging voor een bakkie te doen en voor de sex natuurlijk. Zo nu ook weer had ik weer eens met hem afgespro..."
12-09-16
7.8
VerjaardagDoor: Bibillen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag,
"Het was vrijdagavond en ik zou op verjaardag gaan bij jaap, deze man van 65 die ik via het internet had leren kennen en met wie ik wel eens een date had was jarig en had mij ook uitgenodigt. Ik zag er in eerste instantie wel tegen op want ja..."
24-04-16
8.0
Even Wat Drinken - 3Door: Bibillen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het is onder tussen al weer een paar jaar geleden dat ik met arie en willem heerlijk geile sex heb gehad, arie is ook verhuist, maar ik dacht toch nog wel eens terug aan die keren dat we sex gehad hadden. Ik dacht ook nog wel eens hoe het me..."
05-04-16
8.1
Geven En OntvangenDoor: Bibillen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het is zaterdagavond en rij richting huis, ik had vrienden van schiphol opgehaald die terug kwamen van vakantie en thuis had gebracht. Onderweg rij ik langs de stad, was nog lang niet moe en besloot weer eens te gaan kijken of het er nog gez..."
10-01-16
7.8
Even Wat Drinken - 2Door: Bibillen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nadat we elkaar heerlijk hadden klaar gepijpt en ik nog steeds een stijve had gingen we toch naast elkaar zitten en arie zei dat hij nog wel raad wist straks met die stijve van me, ik keek hem verlekked aan en was benieuwd wat hij van plan was. ..."
04-10-15
8.6
Even Wat Drinken - 1Door: Bibillen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik was een jaar of 18 en verplaatste me zelf vaak door te liften in die tijd, zo ook die dag weer. Ik stond vaak op de zelfde tijd te liften en dan kwam er ook een man uit de zelfde plaats waar ik woonde langs en die stopte altijd, zo ook de..."
11-07-15
8.5
Door De één Kwam Ook De AndereDoor: Bibillen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was zaterdagnacht, ik kwam van me werk richting huis gereden. Ik moest even nodig en had ook trek in een peukkie dus stopte op een P Loop naar de bosjes en doe daar even een plasje en loop terug naar me auto en pak een sigaretje..."
05-07-15
7.9
Parkeerplaats, Camper, BusjeDoor: Bibillen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Auto, Billen, Camper, Doggystyle, Kontje, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Plas, Plassen, Vakantie,
"Op een heerlijk mooie zonnige dag vorig jaar reed ik terug naar huis, kwam een P tegen en stopte hier om mijn blaas te legen. Bij de wc aangekomen bleek dat deze buiten werking was, dus maar even achter het hokjegaan staan. Na dat ik klaar was liep i..."
20-05-15
8.3
Oudere VerkoperDoor: Bibillen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was een van de eerste warme dagen van de zomer, ik liep in de stad en daar was dus heel weinig te beleven door de hitte. Ik ging kijken voor wat nieuwe kleren en kon dit nu rustig doen zonder dat er veel mensen waren. Ik kijk hi..."
29-11-14
8.2
Eerste Hulp Bij VallenDoor: Bibillen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was op een gewone door de weekse dag dat ik vrij was en omdat het erg mooi weer zou worden pakte ik me tas in en besloot om eens een keer naar het strand te gaan om bij te bruinen. Ik stapte in de auto en reed richting het strand, om de ..."
09-11-14
7.0
Voor Werk In Hotel - 2Door: Bibillen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel, Werk,
"Eerst iedereen bedankt voor de stemmen en reacties, en nu deel twee van het verhaal. Ton en ik lagen dus op bed na te genieten van me neuk beurt toen jaap de kamer in kwam, kijkend naar het sperma wat uit me droop begon hij te grijnzen en ze..."
09-11-14
8.7
Voor Werk In Hotel - 1Door: Bibillen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel, Werk,
"Voor me werk zat ik weer eens in een hotel en dan altijd om de tijd wat te doden even aan de bar een biertje doen, ook deze vrijdag avond dus ook weer. Ik raakte met de man naast me even aan de praat en die vertelde me dat hij met drie ander..."
20-10-14
7.9
K9Door: Bibillen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren,
"Eerst even voorstellen, ik ben een bi bottum van 42 met heerlijke billen. Een tijdje terug zat ik weer eens op de chat om te kijken of er nog iets geils te beleven was en stond er een oproep van iemand dat luide, wie heeft er k9. Ik..."
06-10-14
6.9