63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Cheetah
Datum: 14-11-2023 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 11685
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Nick Geeft Bijles - 33
De dag voor ik weer naar huize Welton zou gaan kreeg ik een dubbel rottig berichtje. Eerst van Lisa zelf maar die van de moeder van de dames vat het beter samen.

Dag Nick

Het is vervelend dat ik dit bericht moet sturen maar dat is de tijd waarin wij leven. De hele familie is positief uiteraard bestaande uit mijn man, Lisa, Puck en ikzelf. Door de huidige maatregelen mogen wij niet naar buiten en geen gasten van buitenaf ontvangen.

Wetend dat jij het geld nodig hebt en je tot nu toe alleen maar positieve resultaten hebt gebracht betalen we je netjes door voor de lessen die nu gemist worden.

Betreft de lessen van Puck, deze wouden we over twee weken echter pauzeren. Zij gaat een belangrijke oefen examenperiode in en daarbij hebben al haar lessen aandacht nodig dus meer dan alleen wiskunde. Deze tijd wil zij zelf goed gebruiken om alles op orde te krijgen.

Lisa haar trainingen zullen naar de lockdown weer gewoon verder gaan, maar vanaf na de lockdown zal er dus wel minder les volgen voor Puck en daarmee ook de betaling daarvoor stoppen. De dienst van Lisa als haar trainer blijft wel staan.

Gezondheid technisch voelen wij ons allemaal prima op af en toe een hoest en een kuch na.

Wij hopen je over twee weken weer mogen ontvangen. Hou ook jezelf in de gaten voor eventuele klachten voordat jij ook bent aangestoken.

Het beste gewenst en tot snel.

Met vriendelijke groeten,

Familie Welton

Zo heb ik plots twee weken vrij en ik denk even wat ik ga doen. Ik kan in ieder geval genoeg trainen, en zeker gezien Esmee heeft gezegd dat ik bij hun altijd de sportschool kan gebruiken kan ik lekker mijn gang gaan denk ik enigszins opgewekt. Wel baal ik van het feit dat ik in ieder geval tot verder bericht geen bijles meer geef aan Puck. Ook krijg ik nog een paar berichten van Lisa binnen en hoe jammer ze het vindt dat we niet samen kunnen zijn. Ik vind het vervelend voor haar want ze keek er duidelijk naar uit mij weer te zien. “Wil je anders even facetimen?” vraagt Lisa mij dan en ik denk even na. Nog een dagje rust van mijn work out zou niet heel erg zijn dus ga akkoord.

We facetimen beide met de laptop en mijn ogen worden groot als het beeld aan gaat. Lisa zit achter haar laptop en haar mooie volle borsten zijn gehuld in een prachtige bh. De bh is paars, met roze schouderbandjes en een roze strikje. Verder licht afgewerkt nog met wat zwart kant en maakt haar mooie volle D-cup nog mooier dan het al is. Ze ziet mij staren naar haar borsten en giechelt. “Haha vind je mijn bh mooi? Ik dacht ik trek een mooie aan speciaal voor jou” zegt ze dan ook. Ik bloos maar kijk er graag naar en complimenteer met hoe mooi ze toch is. “Wat ik zei ik ga alles uit de kast halen om jou voor mij te winnen. Die ene procent in mijn voordeel te krijgen” zegt ze over iets wat haar duidelijk dwars zit. Ik heb de beste positie ooit. Twee mooie zussen die mij allebei willen het van elkaar weten en beide alles op alles zetten om mij voor hun te winnen. Ja ik ben er een klootzak en ik haat mijzelf soms echt maar de goede momenten zijn te goed om op te willen geven. Een van die momenten is bijvoorbeeld nu terwijl ik met deze mooie blondine aan het facetimen ben. Zij vol in beeld in een supermooie geile bh. Mij met haar geile ogen aankijkend terwijl ze zegt hoe erg ze mij mist. “Nou als ik jou zo zie Lisa mis ik jou ook zeker” zeg ik met een lach. Ze kan het duidelijk waarderen want ze begint geil haar eigen borsten een beetje te kneden en zegt dan “Ik wil je wel meer laten zien” waarop mijn pik meteen wakker is.

Verleidend kijkt ze naar de camera en begint haar eigen borsten meer te kneden. Het mooie ronde vlees lijkt dan een beetje uit haar bh te komen vanaf de bovenkant en met een grote lach kijk ik naar wat er gebeurt. Deze meid is best wel bekend aan het worden of in ieder geval aan het stijgen, en toch is ze hier best wel kwetsbaar zich aan het opstellen voor mij. Ik zou natuurlijk dit kunnen gebruiken en haar kunnen chanteren maar dat is niet iets wat ik ooit zou doen. Wel kijk ik met plezier naar haar en zij kijkt heel opgewonden naar mij terug. “Hmmm je mag best wel dingen aan mij vragen hoor” zegt ze ook geil en ik krijg een geil idee. “Ik heb altijd al eens willen zien hoe een mooie meid als jij met zichzelf speelt” zeg ik haar dan. Ik bloos terwijl ik het vraag maar ze zegt mij even te wachten en staat op. Ik zie dat haar string past bij haar bh en dat maakt het setje nog mooier. Dan zie ik het beeld opeens veranderen en tilt ze mij door haar kamer heen. Ik merk dat ik weer word neergezet en zo sta ik plots eind van haar bed. Zij neemt dan ook weer plaats en de laptop staat nu tussen haar benen. Hierdoor kijk ik recht tegen haar kruis aan. Helemaal goed kan ik het niet zien ondanks het beeld haarscherp is. Maar het lijkt wel of er een klein nat plekje in zit.

“Druk met je vinger tegen je kruis aan. Wrijf jezelf eerst maar eens door de string heen” draag ik haar op. Lisa knikt geil en haar wijsvinger gaat dan tegen haar slipje aan. Zo drukt ze tegen zichzelf aan en aan haar gezicht is goed af te lezen dat ze het lekker vindt. Genietend begint ze zo met zichzelf te spelen. Het is slechts wrijven over haar string maar dit weet ze al heel goed te doen. Kijkend in de camera lacht ze naar me en ik richt mijn camera wat omlaag en laat mijn paal zien die ook al goed hard is. “Hmm dat is zo mooi, dat motiveert mij meer om te spelen” lacht ze dan en drukt wat meer. Het is in ieder geval duidelijk dat ze dit wil en zichzelf met haar spelen ook meer aan het opwinden is. “Trek aan je string aan de voorkant” zeg ik haar ook gebiedend en bijtend op mijn onderlip. Geil en onderdanig als ze is knikt ze gewoon en pakt haar string vast. Deze trekt ze dan wat aan en deze komt door het trekken tussen haar schaamlippen in. Het dunne stukje stof verdwijnt ertussen met dus aan de zijkanten haar schaamlippen wat een super geil beeld geeft. “Hmmm ik wil je zo graag Nick. Kijk dan wat ik voor je doe” kreunt ze mij ook geil toe. Ze kreunt niet te hard uiteraard voordat iemand het hoort maar geil klinkt het zeker.

“Heel goed Lisa, je bent zo ontzettend geil. Nou trek je stringetje maar opzij en laat maar zien hoe jij een vinger in je geile gaatje werkt” zeg ik haar nu hees van de geilheid. Weer zonder enkel protest doet ze wat ik wil. Ze trekt haar string aan de kant en haar mooie kale kutje. Goed verzorgd en sappig in aanzicht is nu zichtbaar. Ze duwt haar vinger ertegenaan en begint zo zichzelf een beetje te bespelen. Ze geeft een zachte kreun als ze al snel haar wijsvinger naar binnen drukt. Deze haalt ze er weer uit en drukt er terug in. Het geluid staat hard bij mij en ik hoor het soppende geluid van een vinger die in en uit een kutje gaat. Zelf is ze ook al lichtelijk aan het kreunen van het genot wat ze ervaart. “Oow dit is precies wat ik wil. Hmmm kijk naar me Nick, dit alles is speciaal voor jou” jammert ze me toe. Met grote ogen maar vooral een keihard paal die ik aan het aftrekken ben geniet ik van de show. Haar mooie lichaam die steeds weer haar vinger ontvangt. Erin glijdt en er weer uit komt zonder enige problemen. Haar mooie blauwe ogen die vol op mij gericht zijn en smekend naar mij kijken. Smekend voor meer genot terwijl ook goed in beeld voor haar is hoe hard ik ben en dat ik voor haar aftrek. “Ik wil al je orders uitvoeren Nick. Zeg me wat je me wil zien doen” zegt ze dan ook onderdanig. Ik bedenk mij dat het dan maar eens tijd is om haar onderdanigheid nog iets meer te testen.

“Is dat zo sletje? In dat geval doe je string uit, prop deze in je mond en vinger die natte grot van je met twee vingers” beveel ik haar. Ze knikt en al snel gaat haar string uit. Deze rolt ze op en stopt ze in haar mond en ook de twee vingers gaan naar binnen bij haar kutje zoals ik haar beveelde. Ze begint zelf ook harder te vingeren en blijft naar mij kijken. Door haar vingeren zie ik haar mooie volle borsten dansen in de bh terwijl de stof van haar string duidelijk zichtbaar in haar mondje zit. Doordat haar string nu ook uit is heb ik ook perfect zicht op haar geile nog maagdelijke kontgaatje. Na mijn eerste keer een kontje neuken met Puck zo goed was bevallen wil ik dit gaatje van de andere zus ook wel hebben. De onderdanigheid die ze hierbij heeft laten zien meteen ook op de proef stellen om te kijken hoe ze het opvat en in hoeverre ze wil gaan. Het vingeren is in ieder geval geen probleem want ze maakt er iets geils van. Het vocht van haar kutje is duidelijk te zien. Het vrije beeld met onder andere zelfs wat vocht wat over haar anus door naar het bed druipt is een beeld om nooit te vergeten. “Haal die dikke tieten uit je bh geil sletje van me” sis ik haar dan toe. Hoe onderdanig ze is en hoe goed ze luistert is echt iets om van te genieten want vrijwel meteen gaan de bandjes omlaag en haalt ze deze los en gooit de bh aan de kant. Nu haar borsten vrij zijn, zie ik ze ook vrij schudden van het geile beeld hoe ze zichzelf vingert.

Lisa is zichzelf goed aan het vingeren met twee vingers. Het soppende geluid stimuleert en haar gekreun helpt ook zeker mee. Borsten dansen en vingers glijden. Haar gekreun wordt door haar string verstomd maar het stukje kanten stof wat uit haar mond steekt ziet er wel geil uit. Haar hoofd gooit ze dan ook naar achter in haar eigen genot, iets wat ze niet meer kan tegen houden. Ik trek ook goed door en kreun luid. “Ga door Lisa, laat zien hoe geil je bent” zeg ik haar ook geil. Ze knikt en gaat maar door, het tempo wordt ook zeker niet lager. Haar onderlichaam begint al wat meer te schudden. “Je bent prachtig Lisa, zo rottig dat ik daar nu niet ben om je eens goed uit elkaar te trekken. Dat zou je wel willen he? Geneukt worden door mij. Als een speeltje gebruikt worden”. Lisa knikt en kermt heftig door de string heen. Haar vingers gaan nog sneller en haar onderlichaam begint meer te schokken. Toch wil ik weten hoe toegangbaar dat strakke kontje is en dat ga ik maar eens testen. Kijken of ze het meende toen ze zei of ze al mijn orders wou uitvoeren.

“Dus jij wou mij gehoorzamen? Nou laat maar zien, doe een van die natte vingers in je ongerept kontje” zeg ik haar dan. Ik slik een keer en hoop maar dat ze geil genoeg is en dit ziet zitten. Ze kan nee zeggen en ondanks daar niks over besproken is zou ik daar niks op zeggen en accepteren. Ze spuugt de string dan uit en ik ben nu zeker dat er een nee aankomt. Waarom zou ze anders de string eruit halen. “Hmmm oow in mijn kontje? Net als je toen je hier was mijn zusje in haar kontje hebt genomen?” en mijn mond valt open van verbazing. Ze heeft het dus gezien? Daarom wist ze dat ik er was dus. Dit is wel echt een openbaring voor mij. Maar haar antwoord weet ik nu niet, of ze het wel of niet gaat doen. Deze vraag wordt dan beantwoord als ze met een stoute lach met haar wijsvinger afzakt. Ze komt bij haar kontje en ondanks ze mij ondeugend blijft aankijken merk ik ook een bepaalde spanning bij haar. Ze trilt zachtjes van de zenuwen omdat dit iets is waar ze volgens mij nog niet zo zeker van is. Echter wil ze wel mij gehoorzamen en naar mij luisteren en zie ik dan hoe haar vinger die nat is van haar eigen kontje langzaam in haar kontje gaat. Ze kreunt zachtjes en haar mondje is halfopen als ze een kreuntje laat. “Dat is wel een apart gevoel” zegt ze ook door het hijgen heen en ik knik. “Begin met je kontje te vingeren en terwijl je dat doet je andere hand jezelf laten komen. Als je bijna komt trek je uit je kontje”.

“Hmmm ja Nick, alles voor jou” zegt ze wat moeizaam maar begint wel weer met zichzelf te vingeren. Het is zo’n mooi gezicht hoe deze prachtige tiener haar kutje en nu ook haar kontje begint te vingeren. Haar kontje met een vinger en haar kutje met twee vingers. De wijsvinger in haar kontje probeert ze ook dieper en dieper te duwen wat al best aardig gaat. Met genot kijk ik hoe haar vinger erin en eruit gaat. Haar kringspier voorbij en er zit een redelijk tempo in ondanks haar anus zelf toch een beetje lijkt tegen te werken. Haar andere hand is bezig met vingeren. Haar middelvinger en wijsvinger begraaft ze diep in haar kutje, terwijl ze haar duim tegen haar klitje houdt om lekker te kunnen wrijven. Zo wordt ze extra gestimuleerd door haarzelf. Dit helpt ook voor mijn stimulans want mijn pik is zo hard als staal. Hard trekkend aan mijn paal blijf ik kijken naar dit geile beeld. “Hmmm ga zo door sletje, laat maar zien hoe geil jouw strakke gaatjes zijn” zeg ik terwijl ik mijn ballen al een beetje voel koken. Het maakt niet eens uit dat ik niet ben gaan trainen want dit is bijna net zo zwaar, soms voelt het zelfs zwaarder. Mijn buikspieren spannen zich aan terwijl mijn volle concentratie bij de vingerende tiener op mijn scherm is. Haar ogen beginnen weg te draaien als zij naar haar orgasme aan het werken is. Ik kijk haar dieper en dieper aan en hou ervan hoe ze zo geniet. “Ooow Nick ik wou dat je hier was ooow fuck ik ga komen Nick” jammert ze dan ook. Haar benen beginnen zich te trekken en ik zelf begin ook sneller met het naderen van een denderend orgasme.

Het is dan zover en ik zie haar hevig samentrekken. Nooit heb ik er zo naar gekeken maar hoe haar hele lichaam dezelfde reactie lijkt te maken ziet er zo geil uit. Haar borsten schudden, haar mond is open terwijl ze kreunt en haar hoofd gooit ze naar achter. Alle drie de vingers die ze gebruikt om te vingeren duwt ze volledig naar binnen. Dit is voor mij genoeg stimulans om zelf ook te komen en zo spuit ik dan mijn zaad hevig naar buiten. Deels over mijn hand heen. Uitgeput kijk ik even naar Lisa die ook aan het nahijgen is. Ze geeft mij een lach en geeft een luidde zucht die lat zien dat ze uitgeput is. Toch heeft ook een lach op haar gezicht en bedankt mij dan voor de heerlijke sessie samen. Dit heb ik nog nooit met iemand gedaan dus het had ook weer iets nieuws.

“Ik hoop dat we de volgende keer als ik je zie misschien wel wat meer kunnen oefenen met mijn kontje” zegt ze blozend. Ik lach haar dan gemoedelijk toe en zeg “nou dat hoop ik ook zeker. Anders blijf je zelf ook oefenen? Maar geen zorgen we gaan het rustig aan doen. Ik heb wel extra zin je weer te zien” zeg ik opgewonden van het idee ook haar kontje te nemen. De geilheid van deze meiden zit duidelijk in de familie zoveel is wel duidelijk. Ze blaast mij nog een kus toe en gaat weer offline. Ik lig met een grote lach op bed, dit was weer een zeer leuke sessie met Lisa. En het was niet eens in persoon.
Lees verder in: Nick Geeft Bijles - 35
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...