Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 08-07-2024 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 16100
Lengte: Lang | Leestijd: 15 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Seks Bijles: Les 1
Les 2
De afgelopen maand zijn we flink aan het oefenen geweest. In plaats van wekelijks masturbeer ik dagelijks en ik heb inderdaad wat vaker zin gekregen. Nu is die zin wel vooral gericht op meer masturberen in plaats van seks. Masturberen is immers ook de enige manier waarop ik klaarkom. Meestal gebeurt dat ook helemaal los van de seks. Ook met seks hebben we geoefend. Nouja, oefenen, meer klungelen.

We hebben ons niet helemaal aan het missionarisverbod gehouden want anders hadden we helemaal geen seks gehad. De eerste twee weken wilde ik het wel heel serieus nemen maar het lukte Peter gewoonweg niet in doggy. Hij kreeg hem er niet goed in en ik kan 'm vanuit die positie ook niet goed helpen. Of het komt door zijn gebrek aan ervaring, klungeligheid of te kleine piemeltje weet ik niet. Hij schoof er vooral veel naast en durfde ook niet echt door te drukken. Misschien is het ook omdat mijn vagina al wat strakker is.

In de eerste twee weken heb ik hem daardoor vooral afgetrokken als het weer niet lukte met doggy. Ik heb aftrekken ook altijd best leuk gevonden maar deed het eigenlijk alleen als ik menstrueerde of als ik nog geen relatie had. Het is ook erg intiem en het eindresultaat is hetzelfde. Het grote voordeel is ook dat ik het er dan kan zien uitkomen. Het liep er dan uit en overstroomde mijn hand tot het op zijn buik liep. Uiteindelijk hebben we het verbod opgegeven en hebben we toch maar weer seks gehad. We hebben ons aan het missionarisverbod gehouden maar niet aan de doggyplicht want ik zat steeds bovenop hem. Dan voldeden we toch nog een beetje. Maar om hem dominanter te laten voelen gaf het natuurlijk het omgekeerde effect met handjobs en hem onderop. Peter schikte zich daar ook wel in.

Toen weer terug bij de coach aankwamen ging was Peter erg zenuwachtig. We belden weer aan en volgden seksleraar Gabriël tot zijn praktijkruimte waar het bed deze keer al uitgeklapt stond. Eerst gingen we echter zitten in het zithoekje terwijl Gabriël zijn gebruikelijke plaats achter zijn bureau innam. 'En? Hoe is het gegaan met het oefenen?' Het bleef stil aan onze kant tot ik er nog 'we hebben het geprobeerd' uit wist te persen. 'Dat klinkt niet alsof het erg goed ging' reageerde Gabriël ad rem. 'Kun je vertellen hoe het dan precies ging?' Dus ik legde uit dat het met doggy niet was gelukt en ik hem vooral afgetrokken had en daarna vooral ik op hem had gezeten. Gelukkig was onze coach erg begripvol. 'Dus doggystyle lukte niet echt, maar heb je aan Peter verder wel gemerkt dat hij zich wat dominanter gedroeg tijdens de seks?' 'Nee in tegendeel zelfs' dacht ik en dat floepte er ook meteen uit. Gabriël richtte zich tot Peter. 'Vind je het wel bij jezelf passen? Om de dominante rol aan te nemen bedoel ik.' Peter bleef een beetje stil naar de grond staren. 'Dat maakt niet uit, het zit er ook niet bij iedereen in, dat kan gebeuren. Niet iedereen is gemaakt voor dominante seks.' De leraar draaide zich naar mij. 'Dan moet jij Nathalie bedenken of je dat erg vind, of je zonder zou kunnen of dat jullie op een andere manier tot een compromis kunnen komen. Dat hoeft ook niet nu hè! Als je het nodig hebt zijn daar nog allerlei opties voor. Maar dan moet je wel weten of je het wil en hoe dat dan is, wat je dan mist.' Met die mysterieuze boodschap eindigde de bespreking en volgde zoals de vorige keer het praktijkgedeelte.

'Goed, kleden jullie je uit en kunnen jullie laten zien wat je na de vorige keer geoefend hebt? Het maakt niet uit dat het toen niet lukte, misschien kan ik ergens mee helpen.' Terwijl we ons uitkleden bij de stoelen zie ik vanuit mijn ooghoek dat Gabriël zich ook aan het uitkleden is tot zijn onderbroek. Hij ziet mijn blik. 'Ik merkte dat jullie de vorige keer wat ongemakkelijk hiervan werden, op deze manier is het wat gelijker.' was zijn uitleg. Ik heb wel eens gelezen dat als mensen afgeleid zijn, een slecht argument beter werkt dan geen argument. Dit was daar een goed voorbeeld van want we namen het allebei meteen aan als een logisch feit. 'Ik denk dat het beter is als we straight to the point gaan nu. Laten we het voorwerk even overslaan. Op mijn bureau staat glijmiddel als jullie het nodig hebben. Nathalie, nu moet jij je positie innemen op je knieën met je gezicht richting de achterkant van het bed. Ik had geen glijmiddel nodig, ik werd al wat nat van de bevelen van Gabriël en ik had gelukkig sowieso nooit zoveel nodig. Misschien hielp het dat Peter wat kleiner geschapen was maar ik werd ook vrij makkelijk nat van mezelf. Terwijl Peter zichtbaar nerveus zijn positie achter mij innam keek ik recht in de ogen van Gabriël die recht voor het bed was gaan zitten. Ineens voelde ik me heel bewust van mijn kwetsbare positie met mijn kont naar achteren en mijn borsten naar beneden hangend, waardoor mijn toch al grote borsten nog groter leken.

Intussen voelde ik Peter rommelen bij mijn vagina. Gelukkig zat hij nu wel op de goede plaats, dat was eerder wel eens misgegaan. Ik voelde het topje van zijn piemel er tegenaan zitten maar echt verder ging ie niet. Ik probeerde hem te helpen door mijn kont wat meer naar achteren te duwen maar dat had een averechts effect en zijn piemel floepte juist langs mijn vagina af naar beneden. 'Ga maar even daar zitten' wees Gabriël naar de bureaustoel waar hij tot voor kort op zat. 'Dan leg ik het wel even uit. Kijk je moet wel durven, je moet een beetje je kracht gebruiken. Een beetje forceren.' Intussen hoor ik Gabriëls stem naar achteren verplaatsen en voel ik dat hij op het bed stapt. Hij zal toch niet... Ineens voel ik weer gerommel bij mijn vagina. Met grote ogen kijk ik recht in de ogen van Peter. We kunnen het allebei niet geloven en we belanden allebei in een freeze-modus. Ineens krijg ik spijt van de keuze om zonder glijmiddel te beginnen. 'Ho! Wat doe je?! Rustig! Voorzichtig! Doe niet!' roep ik paniekerig maar Gabriël negeert mijn geschreeuw volledig. Nadat zijn eikel zich een weg in mijn vagina had geboord, ging in de volgende stoot al meteen de rest van zijn piemel naar binnen.

Volledig onverwacht voor mij voel ik voor het eerst in jaren hoe een andere piemel in me gaat. Plots voel ik extra goed. Als in een roes voel ik zijn handen op mijn heupen, het ritme van zijn stoten, hoe zijn lichaam met kracht op mij dreunt bij elke stoot en boven alles zijn opgeblazen piemel in mij. Van de frictie word ik vanzelf natter waardoor hij steeds makkelijker op en neer beweegt. Het raakt andere plekjes dan ik gewend ben, het voelt anders dan ik gewend ben, het voelt beter dan ik gewend ben. Ik voel mezelf aanspannen en ik schrik als een langgerekte kreun uit mijn mond ontsnapt. Steeds harder duwt zijn piemel zich een weg in mij. Met grote ogen kijk ik Peter aan. Allebei hadden we dit niet verwacht en ik hoor nu pas hoe Gabriël al die tijd onverstoorbaar door aan het praten is met tips richting Peter. Ik vang alleen nog flarden op terwijl ik voel hoe ik geneukt word. Ik gebruik dat soort termen normaal helemaal niet, ik denk ze niet eens, maar nu pas merk ik hoe het een perfecte omschrijving kan zijn. 'Sorry...' fluister ik Peter nog toe en ineens stopt de coach met praten, maar niet met stoten, al gaat hij in een rustiger tempo verder. 'Waarvoor zeg je nu sorry?' vraagt hij met autoritaire stemverheffing. 'Dat ik hier van geniet...' is het enige wat ik nog kan uitbrengen.

Ik verbaas me nog dat Peter niet harder protesteert maar ik zie hem alleen maar gebiologeerd naar me kijken. Ik zie hoe zijn piemel nog stijver is dan hij was toen we seks zouden gaan hebben. Ik voel me schuldig dat ik me niet schuldiger voel voor zijn worsteling. Maar ik voel vooral piemel, hoe Gabriëls veel grotere piemel in een continu ritme in me blijft stoten. Uit schuldgevoel probeer ik probeer ik redenen te bedenken om dit te eindigen. Dat ik het bepaal komt niet eens in me op, ik wil Gabriël overtuigen, voor mezelf heb ik de moed in die innerlijke strijd al opgegeven. 'Maar! Het hoeft toch niet... per se in doggy... om dominant te zijn... Het kan toch ook... in standjes... die we wel kunnen doen...?' Weet ik er nog uit te persen terwijl Gabriël nu al langer in me stoot dan ik gewend ben van seks.

Gabriël stopt inderdaad. 'Je hebt gelijk, het heeft meer zin om wat meer op missionaris te concentreren als dat in ieder geval wel lukt. Maar ook dat kan wat dominanter.' Peter staat op uit zijn stoel. 'Nee, ik denk dat jij even beter kunt blijven zitten.' reageert Gabriël direct. Peter kijkt Gabriël boos aan maar gehoorzaamt hem wel. Wat heb ik nu gedaan... 'Ik kan het beter gewoon even laten zien, dan kunnen jullie het thuis verder oefenen. Ook in missionaris kun je wat dominanter zijn.' Gabriël negeert mijn mompelend 'wacht even', tilt me voorzichtig op en legt me op het bed neer. Meteen duwt hij me naar beneden, en duwt zijn piemel in één vloeiende beweging weer hard in me. Hij heeft me klem vast en ik kan geen kant op. Ik geniet van het opgesloten gevoel terwijl ik gepenetreerd wordt. 'Het is nu vooral belangrijk dat jij Nathalie even goed oplet wat je voelt en bedenkt wat je daarmee wil. Peter jij moet vooral even kijken en dan kun je het proberen na te doen als je dat lukt.' Als een echte leraar blijft hij doorgaan met uitleggen door alle afleiding heen. Ik hoor het dan al niet meer. Een gevoel komt opzetten dat met volle kracht door mijn lichaam stroomt als ik voor de eerste keer klaarkom van penetratie. Een gevoel waarvan ik m'n hele leven gedacht had dat ik het nooit zou kunnen krijgen. Dat geldt toch immers voor de meeste vrouwen? Maar nu voelt het heviger dan elk clitoraal orgasme dat ik ooit heb gehad. Nog iets wat ik van mezelf niet gewend ben is geluid. Ik ben altijd vrij stil tijdens seks maar nu schreeuw ik het bijna uit. Dat wordt ook teveel voor de leraar die zich nog een laatste keer met volle kracht grommend in mij stoot. Als hij zijn piemel terugtrekt zie ik wat ik al vermoedde nu bevestigd: hij had geen condoom om en een grote hoeveelheid sperma druipt direct uit mijn vagina. Ik val terug plat op het bed met m'n hoofd in het kussen. 'Ik zag in de vragenlijst dat je de pil slikte dus hopelijk vind je dit niet erg.' zei Gabriël me nog. 'Ik maak nog even wat notities en dan kunnen we afronden voor vandaag.'

'Wil jij het in de tussentijd nog een keer proberen?' hoor ik Gabriël vragen. Ik besef niet wat hij bedoelt tot ik de gedaante van Peter boven me zie verschijnen. Fluisterend praat ik in zijn oor terwijl ik hem innig omhels. 'Sorry ik ben zo uitgeput. Toe maar even.' Peter nestelt zich tussen mijn nog steeds wijdgespreidde benen en begint te stoten terwijl ik mijn ogen al gesloten heb. Ik merk dat ik nauwelijks iets voel van zijn duwen terwijl hij echt zijn best doet. Ik doe mijn ogen dicht door mijn moeheid en een poging iets meer te voelen. Nu pas ruik ik bewust de geur van seks die zich in de kamer heeft meester gemaakt, maar echt voelen doe ik het nog niet. 'Even voor de administratie: met hoeveel mannen heb je seks gehad?' hoor ik Gabriël nog aan me vragen. 'Zeven, ehh... acht!' Plots ben ik me extra bewust van de seks die ik net heb gehad met een nieuwe man. Ik ben niet de enige merk ik als Peter direct daarna ook in me klaarkomt met een diepe zucht, nog geen minuut nadat hij op me geklommen is. Terwijl hij zich terugtrekt probeer ik weer een beetje op te klimmen. Geen keukenpapier te zien op de oude plaats. Ik durf het niet te vragen dus ga ik maar met mijn hand langs mijn benen om het ergste weg te halen en af te vegen aan het bed. Terwijl ik me aankleed zie ik Gabriël nog typen achter zijn laptop.

'Bestel dit.' zegt hij terwijl hij nog naakt op een papiertje een productnummer schrijft van de penisverlenger die hij op het scherm laat zien. Ineens zie ik zijn slappe maar nog steeds grote piemel. Ooh wauw, is dat gevaarte nu echt in me geweest? 'Het zal niet alleen aan de grootte liggen maar het zal ongetwijfeld helpen. Je zou daar wat mee kunnen experimenteren. Verder moeten jullie vooral nadenken hoe jullie het verder willen. Wat kan en wat niet kan, wat je wil en wat je niet wil. Ik ga jullie een nieuwe vragenlijst sturen die jullie in moeten vullen, deze keer samen. Nathalie, heb je netjes dagelijks gemasturbeerd zoals ik je vroeg?' Ik knik. 'Goedzo, blijf dat doen, dat helpt. Je zal zien dat de komende weken je zin wat groter is dan ie was maar dat je misschien ook nieuwe verlangens ga krijgen. Probeer je daarop te concentreren tijdens het masturberen.' Ik knikte weer.

Aangekleed en wel staan we weer bij de deur naar buiten. Beide vol verwarde gevoelens. Gabriël opent de deur voor ons. 'Wacht even. We zijn de vorige keer nog iets vergeten. Moet ik bij jou zijn voor de betaling?' vraagt hij aan Peter terwijl hij een envelop met de factuur overhandigt. 'Graag binnen een week overmaken.'
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Extreem sexverhalen!
 
Mijn Nichtje Sara - 2Door: Gert En Sara
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Honden, Tattoo,
"Hallo allemaal hier het tweede gedeelte van ons verhaal waarbij Sara nu haar deel beschrijft. Hoi hoi, nou ik ben dus Sara, ik ben half Nederlands half zuid Amerikaans. Veel herinneringen had ik niet aan mijn familie door de familie..."
18-07
0
Door De Ogen Van Een CuckoldDoor: Marc
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Hotwife, Femdom, Extreme, Vreemdgaan, Cuckolding,
"Karin en ik zijn ruim 20 jaar gelukkig getrouwd, beiden halverwege de 40 en zoals bij zoveel stellen begon het na een aantal jaren best wel beetje te kriebelen om op zoek te gaan naar wat meer sexuele spanning.. na een boel heen en weer gefantaseer..."
18-07
0
Maria, Klaas En Hun Slaven - 3@Door: Maria En Klaas
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Kut, Kutje, Sperma,
" i Lieve lezers, dit vervolg op de eerste serie afleveringen wordt regelmatig wat extreem. Kun je daar niet tegen, lees dan n van mijn andere verhalen, dat is dan misschien verstandiger Voor de nieuwe lezers Maria en Klaas hebben hun buren, Dik J..."
17-07
9.8
Bbw Monique's ShopdagDoor: Eschaton
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Oma, Plas, Plassen,
"Graag zou ik mijn verhaal willen delen met jullie. Mijn naam is Monique en ben sinds enkele jaren weduwe. Ik ben 57 en kinderloos. Ben niet zo groot, 1m72, en ben altijd al een zware dame geweest. Ik heb nooit echt de moeite gedaan ..."
17-07
8.7
Maianne - 8Door: Tom5712
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Donderdag, weer een normale dag, nou ja helemaal normaal liep het niet, om ongeveer 11.00 uur ging opeens mijn telefoon. Hannie aan de lijn. Vertel het maar Hannie maar wel even kort graag, ik ben op een klus en kan niet lang en uit..."
17-07
9.3
Schooljuf SandraDoor: Boris
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Juf,
" i Dit is de inleiding van een verhaal op verzoek van Sandra Sandra had onder het kopje verzoekjes een oproep gezet voor een verhaal waarin zij gechanteerd wordt en van daaruit perverse opdrachten gaat uitvoeren. Er zal een geleidelijke op..."
17-07
8.8
Hete Zomer - 22Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Een ruime tijd was verstreken dat Ben en Carmen elkaar gezien hadden. Zeker sinds Carmen een relatie had gekregen met Jasper, was het contact minder geworden tussen de twee. Hoewel ze soms nog appten, werden er niet langer meer geile foto s en filmpj..."
16-07
9.6
Ineke En Harry - 3Door: Dotje
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Ook dit deel is nog een kennismaking met Ineke en Harry en wie ze zijn. Deel vier is ook bijna zover om opgestuurd te worden. Hier en daar wil ik deel vier nog aanpassen. Dus even geduld AUB Uiteraard dient ieder met respect behandeld te ..."
16-07
8.1
Senw - 4: Eerste Keer AnaalDoor: Sanne En Wessel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bull, Cuckold, Cuckolding, Eerste Keer, Gebruikt, Meester, Slaaf, Slavin,
" i Dit is het volgende deel in de serie over ons slaven leven. We raden je aan om bij deel 1 te beginnen, dan valt alles wat meer op zijn plek. Veel leesplezier. i Pfff wat was ik blij dat het weekend was. Het was op werk een hectische wee..."
16-07
9.3
Kensi - 6Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Kort
" i Disclaimer Dit verhaal bevat onderwerpen als bondage, dwang en verkrachting. Als dit niet de onderwerpen zijn waar je oke mee bent in een erotische verhaal raad ik je aan dit verhaal over te slaan. Ik zie je graag bij mijn volgende fantas..."
16-07
8.5
 
Klik hier voor meer...