Klik hier voor meer...
Bernardo18278
Bernardo18278
Hallo, welkom op mijn pagina. Bedankt om mijn verhalen te lezen en ervan te genieten. Al enkele zeer leuke reacties ontvangen die me verder stimuleerden. Ik heb gemerkt dat erotisch schrijven me enorm ligt. Niet alleen schrijf ik over eigen gebeurtenissen, maar ook over een idee, die ik dan verder begin uit te werken. Daardoor lig ik uren te fantaseren in bed, wat mijn vrouw dan weer leuk vindt…

Laat gerust een berichtje na. Je mag gerust ideeën aanbrengen.
Hoogste Cijfer: Madame Steffie - 4: De Vriendendienst
Meest Gelezen: Elle Anaal Ontmaagd - 1
Aantal Verhalen: 29
Geplaatste Reacties: 1
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Ella De Anale Queen - 9: Fins Bedkamerspel 2Door: Bernardo
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Partnerruil,
"Dit is een onderdeel van het verhaal waar Ella, samen met haar vrienden op bezoek is bij Sofie uit Finland Deel 7 en daar kennis maakt met de Finse vriendengroep van Sofie en Fin. Ze spelen het bedkamerspel, waar iedereen door middel van loterij me..."
09-06-24
9.3
Ella De Anale Queen - 8: Fins Bedpartners SpelDoor: Bernardo
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Partnerruil,
" i Dit is een onderdeel van het verhaal waar Ella, samen met haar vrienden op bezoek is bij Sofie uit Finland Deel 7 en daar kennis maakt met de Finse vriendengroep van Sofie en Fin i We douchten ons samen en de sfeer bleef heel uitgelat..."
15-04-24
9.6
Ella De Anale Queen - 7: FinlandDoor: Bernardo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Finland, Sauna,
"We waren met ons vieren vertrokken vanuit Parijs naar de Arctic Circle in Rovaniemi, naar offici le thuisstad van de kerstman. Nu bezoekje aan de kerstman is altijd leuk, maar we gingen onze hartsvriendin Sofie gaan bezoeken, die samen met haar man ..."
11-04-24
9.6
Ella De Anale Queen - 6: The Morning After ShowDoor: Bernardo
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie,
" Nota van de schrijver dit verhaal begint met eerst een tussenverhaal. Voor de actie moet je deze keer eerst een klein beetje naar beneden scrollen. Veel plezier Deel 6a Tussenverhaal Ik werd rustig wakker doordat het zo..."
06-04-24
9.3
Ella De Anale Queen - 5: Eindelijk Zelf GedubbeldDoor: Bernardo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie,
"Het was Kate die zich blijkbaar vlug herstelde ach, daar zijn jullie eindelijk zei ze en beval dan Sofie om met haar kontje naar de heren op handen en knie n te gaan zitten. Sofie keek haar met grote ogen aan maar deed uiteindelijk wat haar werd ge..."
06-04-24
9.6
Ella De Anale Queen - 4: Dubbele OntmaagdingDoor: Bernardo
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Ik hoorde dus dat Kate mijn grootste fantasme had ondergaan namelijk een dubbele penetratie en ik wilde niks liever of alles erover horen, ieder detail wilde ik weten en vroeg, nee smeekte haar om ons please, volledig op de hoogte te brengen. ..."
13-12-23
9.2
Ella De Anale Queen - 3: Alle Remmen LosDoor: Bernardo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Lesbienne, Trio, Voyeurisme,
"Nadat ik net in de gang lekker was klaargekomen in mijn kontje en tussendoor werd betrapt door Sofie en Fin, die daarna besloten om naast ons maar mee te spelen, terwijl we ondertussen alle vier keken hoe Kate en Rick aan het vrijen waren in hun kame..."
06-12-23
9.5
Ella De Anale Queen - 2: Voyeurisme Is Leuker Dan...Door: Bernardo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Voyeurisme,
" i Nota van de schrijver. Dit is een vervolg verhaal op Ella, anaal ontmaagd. Alle verhalen zijn los van elkaar te lezen maar het is gemakkelijker om mijn fantasie te begrijpen wanneer je uiteraard Start met Deel 1 Diep, dieper, diepst van deze reeks..."
05-12-23
9.4
Ella De Anale Queen - 1: Diep - Dieper - DiepstDoor: Bernardo
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
" i Noot van de schrijver. Dit is een vervolg op mijn eerste verhaal Ella, anaal ontmaagd . Dit was mijn eerste verhaal die ik heb geschreven en sindsdien is mijn stijl toch iets veranderd. Na mijn andere verhalen heb ik besloten om een vervolg te s..."
01-12-23
9.2
Feeld App, Weekend Gent - 6Door: Bernardo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Gent, Groepsex,
"Ik werd wakker door een schel gejengel en verschoot dat het al middag was ondertussen. Ik begreep dat het de hoteltelefoon was die rinkelde en nam hem op. Hallo vroeg ik. Goeie middag meneer, de receptie, er staat hier een koppel, Stefani..."
08-10-23
9.5
Feeld App, Weekendje Gent - 5Door: Bernardo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gent, Orgie, Partnerruil,
"We genoten opnieuw van een verfrissing en ik merkte op dat we allemaal er redelijk loom en gezellig bij zaten. Waar eerder Stefanie en Yves iets extra aanvoelde, waren ze opgenomen er zaten we lekker samen te kletsen, alsof we elkaar al jaren kenden...."
06-10-23
9.4
Feeld App, Weekendje Gent - 4Door: Bernardo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gent, Gloryhole, Oraal, Partnerruil,
"Na de middag was Pol ondertussen teruggekeerd en hadden we afgesproken om over de middag in het hotel iets te gaan eten alvorens Gent centrum te gaan verkennen. De dames waren druk bezig op hun gsm om te kijken hoe ze het weekend konden verdelen. Het..."
06-10-23
9.2
Feeld App, Weekendje Gent - 3Door: Bernardo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Gent, Trio,
" b nota van de schrijver. Dit is een serie, ik raad aan om met deel te beginnen . Veel leesplezier b Ik kwam soms lichtjes wakker door de beweging, toen Pol en Kristine naar hun kamer gingen om door te slapen. Of hoe ik voelde hoe Kristi..."
04-10-23
9.4
Feeld App, Weekendje Gent - 2Door: Bernardo
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Gent, Partnerruil,
"De weken nadat ik mijn vrouw had betrapt met een collega, die uitmondde in een trio waren volop gewijd aan het herontdekken van elkaar. We waren beide in de fout gegaan door de andere te verwaarlozen. Ik had ook bekend dat ik 2 maal naar de hoeren wa..."
29-09-23
9.3
Feeld App, Weekendje Gent - 1Door: Bernardo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Gent, Vreemdgaan,
" b Nota van de schrijver Dit is nieuw een verhaal die bestaat uit meerdere delen. veel leesplezier. b i Daar lag ik dan op mijn rug, kijkend hoe Kristine mijn penis aan het afzuigen was terwijl ze lekker hard werd genomen door haar man ..."
29-09-23
9.2
Madame Steffie - 9: Steffie’s Feest, FinaleDoor: Bernardo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Feest,
" i Een goede relatie moet de volgend kenmerken voldoende bevatten liefde, vertrouwen, sex, geld en vriendschap. Wanneer er n kenmerkt ontbreekt, dan heb je een probleem. Meer dan 2, i Het was haar feest vanavond en de hele avond was..."
18-09-23
9.6
Madame Steffie - 8: TussenverhaalDoor: Bernardo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Verleiden,
" b NOTA VAN DE SCHRIJVER b i Hallo, het volgende verhaal is eigenlijk een tussen verhaal naar de finale toe. Het bevat gewoon info en beschrijft gebeurtenissen waardoor je het laatste deel Madame Steffie 9 Feest Finale kan plaatsten...."
18-09-23
9.6
Madame Steffie - 7: De Eerste KeerDoor: Bernardo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Eerste Keer,
"Ik had na 3 jaar van inactiviteit op seksueel gebied me laten overhalen door mijn vriendin om samen met haar man naar een parenclub te gaan. We hadden zonet eigenlijk een kleine orgie meegemaakt en we waren onderweg naar beneden om toch even opnieuw ..."
18-09-23
9.4
Madame Steffie - 6: Steffi Komt ThuisDoor: Bernardo
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
" i Thuis is de enigste plaats waar je je echt kan ontspannen in je eigen cocoon. Als je je overal thuis voelt, dan ga je ook nooit vreemd i Toen we aangekomen waren, werden we zeer spontaan begroet door een mooie dame bij de inkom. ..."
17-09-23
9.5
Madame Steffie - 5: Verhaaltjes Voor OnderwegDoor: Bernardo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
" i Verhaaltjes zijn van aller tijden, maar het zijn pas de verhaaltjes die we niet vertellen, die de moeite waard zijn om te beluisteren i Man, wat had ik me nu weer op de hals gehaald, hoe kon ik zo dom zijn om me te laten overhalen om ..."
16-09-23
9.4
Madame Steffie - 4: De VriendendienstDoor: Bernardo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
" i Het is pas als je nadenkt waarom iemand je een vriendendienst bewijst en vaststelt dat hij haar het deed gewoon voor jou, zonder dat het hem haar iets anders dan dankbaarheid opbracht, dan je beseft dat je rijk bent i Terwijl ik me no..."
15-09-23
9.6
Madame Steffie - 3: Steffie OntwaaktDoor: Bernardo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
" i De grootste prikkels die mensen veranderen zijn degenen die je fantasie op hol doen slaan i Kate en Rick maakten ook aanstalten om naar huis te gaan tijd. Terwijl ik hun aankeek stond ik enerzijds nog steeds perplex door hun onthullin..."
14-09-23
9.4
Madame Steffie - 2Door: Bernardo
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
"Nota van de schrijver Madame Steffie is een zeer lange erotische roman geworden. Om het volledige verhaal te begrijpen start je best met Deel 1. i Verslaving werkt in trappen van 3, De eerste keer weet je niet wat je overkomt en word je o..."
12-09-23
9.4
Madame Steffie - 1Door: Bernardo
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Parenclub,
" b Inleiding b Beste lezers, dit is mijn 2de reeks na Elle anaal ontmaagd. Nu in plaats van een kort verhaal, die ik aan elkaar linkte, is het nu een roman geworden. Dus in plaats van sexverhalen, korter fragmenten vol sex, is het nu meer ..."
11-09-23
9.2
Ella Anaal Ontmaagd - 5: SlotDoor: Bernardo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Nick Nu zijn we ondertussen 2 maanden verder dan toen ik voor de eerste keer Ella s roze sterretje mocht neuken en mijn zaad diep in haar kontje kon deponeren. Ik zou je vorig jaar hebben uitgelachen als je me zou hebben beloofd d..."
10-05-23
9.4
Ella Anaal Ontmaagd - 4Door: Bernardo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Het kontje van Ella was eindelijk ontmaagd en had ook voor de eerste keer sperma diep in haar ontvangen. En ik moet toegeven, het was veel beter dan ik verwacht had. Ik had het jaren geweigerd ja je leest het goed dit is niet Nick die aan het typen ..."
03-04-23
8.9
Elle Anaal Ontmaagd - 3Door: Bernardo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Gedurende de weken die volgden was sex jammer genoeg onmogelijk gebleken. Eerst werd ik getroffen door een lumbago en daarna werd Ella getroffen door een zware longinfectie. Maar ook door stress priv alsook op ons werk, zorgde dat mede ervoor dat se..."
29-03-23
9.1
Elle Anaal Ontmaagd - 2Door: Bernardo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ontmaagd, Ontmaagding,
"De voorbije jaren had ik telkens de keuze waar ik mocht zaad mocht deponeren, soms koos Ella zelf en smeekte om in haar mondje of diep in haar vagina te spuiten. Maar meestal mocht ik kiezen waar ik op dat moment in wilde klaarkomen. Maar vo..."
02-02-23
9.1
Elle Anaal Ontmaagd - 1Door: Bernardo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Mijn vrouw Ella en ik zijn al meer dan 30 jaar samen. Uiteraard is ons sex leven sterk veranderd gedurende deze 3 decennia. Ella is een knappe brunette van 1m60, gemiddeld rond de 50 kg, gezegd met een mooi figuurtje en kontje. Ikzelf ben een sportie..."
22-01-23
8.9