Klik hier voor meer...
Door: Bernardo
Datum: 09-06-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 4260
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 1
Fins Bedkamerspel 2
Dit is een onderdeel van het verhaal waar Ella, samen met haar vrienden op bezoek is bij Sofie uit Finland (Deel 7) en daar kennis maakt met de Finse vriendengroep van Sofie en Fin. Ze spelen het bedkamerspel, waar iedereen door middel van loterij met een ander partner de nacht door brengt (Deel 8). Dit deel beschrijft wat er in de andere kamers gebeurde die nacht.

Kamer Klaveren : Saskia en Fin

Saskia zit in kleermakerszit naakt op het bed te kijken naar Fin die in de badkamer zijn tanden stond te poetsen.

“Wat een namiddag was me dat, Fin. Zeg nu eens eerlijk, was dit jullie plan om ons mee te trekken in het swingen?”

Fin lachte onschuldig naar Saskia; “neen, echt niet” maar zijn jongensachtige glimlach zei net het tegenovergestelde.

“Oké, wij hebben al samen naakt gelegen en naast elkaar seks gehad, zelf al eens oraal gewisseld, maar eigenlijk nooit tot het einde nu ik er eens goed over nadenk. En als ik het toch goed heb aangevoeld was er daar eigenlijk nooit sprake van om te swingen zoals vanmiddag. Er is toch veel meer gebeurd tijdens dat weekend in België, dan dat wij vermoeden, of ben ik verkeerd?” vroeg ze hem.

Fin nam nu eveneens plaats op het bed en begon haar dus het volledige relaas van de feiten te vertellen over wat ze allemaal hadden beleefd met haar Belgische vrienden. Hij vertelde het in geuren en kleuren hoe ze niet alleen hebben geruild van partner, maar ook hoe hij voor de eerste keer Sofie anaal liet klaarkomen.

Bij het aanhoren van hoe Sofie zelf voor de eerste keer zich dubbel liet penetreren viel Saskia’s mond bijna letterlijk open van verbazing. Ze vroeg hem de oren van zijn hoofd, maar veel meer dan wat hij zelf voelde bij zowel de anale ontmaagding of het gevoel van hoe een andere lul voelt door een dunne wand heen, terwijl je een vrouw dubbel neemt, kon hij niet zeggen. Wel verklaarde Fin dat Sofie echt wel hard had klaargekomen na de dubbel.

“Ze was eigenlijk echt compleet van de kaart nadat wij hadden klaargekomen.” En zoals je vanmiddag heb gehoord en gezien grijpt ze nu elke kans om dubbel genomen te worden met beide … gaatjes aan.” grapte Fin.

“Ja, toen ik ze vanmiddag bezig zag, keek ik echt met andere ogen naar Sofie, ze genoot zo, ze was zo geil en zo aan het kreunen van genot. Sindsdien spookt het door mijn hoofd en staat dat filmpje op mijn netvlies gebrand.”

Fin keek haar glimlachend aan. “Hoe bedoel je” vroeg hij haar.

“Eigenlijk was vanmiddag een openbaring, ge zou moeten weten hoeveel keer dat Mikael een poging heeft gedaan om zijn leuter in mijn kontje te stoppen, echt ontelbaar, maar vanmiddag… gebeurde alles zo in een stroomversnelling, dat mijn heel idee van sex nu zo door elkaar heeft geschud.

Zelfs vroeger moet ik eigenlijk bekennen vond ik sperma eigenlijk pfff ca vatjes, ik liet hem wel eens klaarkomen in mijn mondje, om Mikael te plezieren maar doorslikken vond ik altijd een brug te ver. Maar toen wij vanmiddag met ons vijven elkaar aan het schoonlikken waren, dat was zo een ervaring, zo een openbaring, ik was dan in zo een geile stemming, dat ik bijna ging vechten op nog kans te maken op een restje van die lekkere zaadslierten.” zei Saskia ontredderd.

Fin trok Saskia naar zich toe en kuste zachtjes haar voorhoofd.

“Ik weet het Sas, Sofie was ook volledig van kaart met hoe ze zich had gedragen in België. Toen we terug thuis waren heeft ze toch enkele dagen met haar gevoelens gesukkeld, tot ze me op een avond beklom en zonder omwegen mijn lul opnieuw in kontje stak.

“Fuck”, zei ze, “t’is nog steeds te lekker”.

En ze bereed me die avond als een bezetene terwijl ze zich volledig liet gaan in haar genot. Vanaf dan heeft ze aanvaard dat het oké is om te genieten van elkaar. Die oude waarden heeft ze overboord gegooid en slecht gehouden wat voor haar echt telt en ze de moeite waard vond.”

“En wat we samen hebben is zo kostbaar, niet alleen als echtpaar, maar ook wanneer we met jullie zijn, dat we echt beseffen hoeveel geluk we hebben met de liefde voor elkaar en met jullie als close friends, die waar wij ook op een andere manier uiteraard, echt van houden.” vervolgde Fin terwijl hij Saskia’s haren lichtjes streelde als een klein kindje die tegen zijn vader lag.

“Ik begrijp het ergens hoor” fluisterde Saskia. Ze draaide haar hoofd naar Fin en kuste hem teder op zijn mond. “Ik hou ook van jou op die manier…” ze liet even een pauze vallen…

“Maar wat vond jij van de transformatie van Sofie nu ze eigenlijk ook met andere mannen … sex had?” vroeg ze fluisterend aan Fin.

Fin begreep nu haar strubbeling, niet alleen had Saskia verschoten hoe geil en libertijns ze eigenlijk was, ze was bang hoe Mikael op de duur zou reageren op zijn ‘nieuwe’ vrouw.

“Laat me even nadenken hoe ik dit correct kan formuleren” vroeg Fin haar.

Na enkele ogenblikken begon Fin voorzichtig aan zijn antwoord.

“Voor mij is het wel een gigantisch verschil tussen jullie, laten we zeggen de No-rubber club en gelijk welke andere man. Met Sofie is het liefde, daar twijfel ik niet aan. Met jullie is het ook liefde maar dus andere soort, en ook in vertrouwen en vriendschap. Ik bedoel, ik weet dat Sofie niet gaat weglopen met Nick of Mikael. Natuurlijk zeker ben je nooit maar als het moet gebeuren dan zal het toch gebeuren, maar voor mij voelt dit zo aan, en ik ken Mikael nu toch een eindje, en met wat ik vanmiddag zag, denk ik dat dit ook voor hem telt.

Maar zou Sofie nu sex moeten hebben met iemand anders, buiten onze groep, dan zou ik het daar zeer moeilijker mee hebben. Raar maar waar, dan zou het voor mij aanvoelen als overspel… zot hé”

Hij voelde hoe ze zijn woorden liet inwerken en ze nadacht over hoe hij het probeerde te verwoorden hoe hij het aanvoelde. Zij leunde lekker tegen hem aan en streelde zonder dat ze het besefte hem zachtjes op zijn bil. Hij kon het niet laten en voelde hoe hij reageerde op haar naakte lichaam tegen hem aan, haar rozige frisse geur drong zijn neus binnen, terwijl ze nonchalant zijn billen bleef strelen.

“Ik geloof dat je gelijk hebt, en ik denk dat ik net als Sofie het gewoon moet aanvaarden dat ik een echt geile spermasletje ben geworden.” zei ze plots resoluut en zelfverzekerd.

Zonder dralen liet ze Fin los en sloeg haar benen over hem heen, ze plaatste zich op haar hurken, nam zijn eikel vast en zette die recht tegenover haar sterretje. Ze duwde onmiddellijk door en Fin voelde hoe hij haar nauwe grot binnendrong. Alles in enkele ogenblikken tijd.

“Fuck, t’is inderdaad veel te lekker” hoorde hij Saskia fluisteren terwijl ze hem begon te berijden en het ritme langzamerhand begon op te voeren.

Fin bekeek haar met grote ogen hoe zijn beste vriendin inderdaad was verandert in een echte genieter puur sang. Ondertussen streelde ze haar clitoris terwijl ze haar rug recht hield waardoor ze hem heel diep in haar kontje vasthield.

Hij voelde hoe ze begon klaar te komen, aan de onwerkelijke druk die zijn eikel ter verduren kreeg.

“oooh Fin” kreunde ze nu luidop. “Aaach mijn kontje, aaach” en ze schokte zo dat hij alle moeite moest doen om zijn lul in haar kontje te houden.

Ze liet zich voorover op zijn borstkas vallen en zo bleef ze nog enkele minuten natrillen van haar orgasme.

Toen ze eindelijk een beetje bijhaar positieven was vroeg ze :

“Dus jij beweert dat Sofie zo van de kaart was, dat ze bijna niks meer kon, achter haar eerste dubbele penetratie?” terwijl ze Fin nu met haar ogen intens aankeek.

“Dus ze kwam dan nog heftiger klaar dan anaal?”

Fin keek haar aan en begon te glimlachen naar Saskia. “Ik denk dat ik je ultieme fantasie heb geraden…”. zei hij tegen haar. “Maar ja, zowel Ella als Sofie waren de eerste keer zo van hun melk dat we ze hebben moeten laten slapen om te kunnen recupereren.”

‘Mmmh” zei Saskia en stond nu zo vlug op en verliet het bed, dat hij verschoot en haar aankeek waar het nu plots zo brandde. Ze opende haar bagage en begon nu in haar koffer iets te zoeken. “Moet ik iets bijlichten” vroeg hij haar want de kamer was inderdaad sfeervol verlicht maar wel redelijk donker.

“Hebbes” hoorde hij haar zeggen waarna ze vlug weer bij hem in het bed kwam liggen, maar ze legde zich nu op haar buik met haar poep in de lucht.

Ze begon met haar poep te wiebelen terwijl ze hem speels aankeek. “Naar verluid is er hier een stijve lul die houd van een lekkere diepe nauwe grot…”

Fin liet dit zich geen 2de keer zeggen en aanvaarde de uitnodiging van zijn vriendin. Hij zette zich achter haar aan en positioneerde zijn eikel opnieuw tegen haar ondertussen openstaand sterretje. Hij duwde door zonder rekening te houden voor pijn, tot zijn volledige stam ook in haar kontje zag. Hij hoorde plots iets vibreren en voelde hoe hij nog strakker in haar kont kwam te zitten.

Saskia had haar vibrator aangezet en probeerde die nu in haar kletsnatte poes te duwen. Oooch wat voelde ze zich gevuld, de vibrator zat er maar een paar centimeter in en nu al kwam ze klaar. Ze voelde hoe ze haar controle verloor maar bleef die lekkere trillende vibrator haar kutje induwen terwijl Fin haar kontje nu lekker aan het neuken was. Opnieuw voelde ze hoe een orgasme dreigende haar te overspoelen. Ze kwam klaar als nooit tevoren en verloor enkele seconden haar controle over haar lichaam.

Fin voelde de trillingen van haar vibrator door die dunnen wand heen en was verbaasd welk genot deze trillingen ook hem veroorzaakte. Iedere keer dat hij zijn eikel terug trok en die langs de pulserende vibrator passeerde voelde hij prikels die hij nog nooit had gevoeld.

Hij merkte dat ze een zwaar orgasme te verduren kreeg en neukte haar kontje nu keihard en complexloos; Hij voelde hoe zijn eigen orgasme naderde met rasse schreden en begon luidop te kreunen “aaach ik ga spuiten in je kontje, Sas…”

Saskia beleefde een continu aanvoelend orgasme en hoorde in de verte Fin roepen dat hij haar zou vullen met zijn zaad. Ze had geen controle meer over haar bewegingen waardoor ze zonder dat ze het besefte de vibrator op de hoogste stand schakelde.

Dit veroorzaakte bij haar een explosie in haar hoofd en buik waardoor ook Fin explodeerde diep in haar buik. Haar orgasme bleef nazinderen terwijl ze zich plat op haar buik liet vallen. Ze voelde hoe Fin haar volgde terwijl hij haar nog lichtjes neukte waardoor zijn laatste slierten zaad zich diep in haar kontje terecht kwamen.

Ze voelde hoe hij van haar liet rollen maar ze had bijna geen kracht meer op zich naar hem toe te rollen. Ze voelde aan haar kontje die nu zo beurs aanvoelde of alles oké was, en merkte een hoeveelheid zaad die uit haar kontje lekte. Met haar laatste krachten begon ze haar kontje lichtjes te vingeren en ving zo veel mogelijk sperma op in haar handje. Zonder dat ze het doorhad deed ze nu zoals haar vriendin en liet nu alle verzamelde sperma in haar mondje glijden en genoot na van die ziltige smaak.

“Mmmm lekker” waren haar laatste woorden waarna haar ogen zachtjes toeviel.

‘Fuck, wat een vriendinnen heeft Kate toch allemaal.’ Dacht Fin en liet zich ook wegglijden op de wolken van een diepe slaap.

Kamer Schoppen : Sofie en Nick

Nick en Sofie hadden zich zonder complexen naakt in het bed gestapt en Sofie had vlug de omhelzing van nick opgezocht. Ze speelde een beetje met zijn borsthaar, iets wat ze wel leuk vond want ze kon dit niet doen bij Fin want hij had gewoon enkele haartjes. Ze vond het leuk om zo te liggen met Nick die toch uitgegroeid was van man van Ella tot ook wel een zeer goede vriend waar ze eigenlijk best graag mee optrok. Ze waardeerde zijn gevoel voor humor en zijn altijd eerlijke mening.

“Vanmiddag sloeg echt alles hé, ik had nooit gedacht dat ze zich zo vlug gingen lieten overhalen tot het open zetten van hun kontje, of dat wel doordat ik al geroddeld over mijn eigen anale ontmaagding, maar dat ze nog ook eens gingen swingen met ons allen, jihaa maar ik droomde ervan van een grote megaparty op het einde om ons verlof in schoonheid te eindigen, maar nu al, dat had ik echt niet verwacht.”

Ze speelde ondertussen een beetje plagend met zijn jongeheer die het zich duidelijk liet welgevallen. Zelf had hij zijn hand op haar kontje gelegd waar hij nu zijn vingers langzaam door haar gleufje lieten glijden.

“Vanwaar heb jij dat idee van slaapkamerwissel gehaald?” Vroeg hij haar.

“Nou het was eigenlijk Fin zijn idee om wanneer Helmi of Saskia niet echt te vinden waren voor de no-rubber club ze misschien op een speelse manier te kunnen overhalen, maar nu het toch alles verliep zoals gewenst dacht ik dat het wel eens interessant zou kunnen zijn om te zien wat er ging gebeuren en om te kijken of iedereen elkaars fantasme zou kunnen raden is een supplement toch?”

“Ja eigenlijk wel.” Beaamde Nick.

“Nu we zijn dus allemaal lid can de no-rubber club ondertussen, dus in hoeveel kamers zal er voor dat ze in slaap vallen iets te beleven vallen” vroeg Sofie hem.

“Alle vijf toch” antwoorde Nick meteen. “Wij zitten toch ook al aan elkaar te friemelen?”

“Ja, maar zal Helmi, Saskia, Elias en Mikael daar ook in mee gaan, rekening houden dat ze pas vanmiddag voor het eerst echt hebben geruild?”

“Ja ik denk van wel. Ik wil zelfs wedden dat iedere dame haar kontje opnieuw volgespoten zal zijn alvorens in te slapen vannacht.” Zei Nick gemeend.

“Denk je echt?” Vroeg Sofie toch enigszins verbaasd.

“Heb je dan niet gezien hoe Helmi en Saskia zich toch wel zeer gemakkelijk lieten overhalen. Ik ben er zeker van dat ik vanmiddag in een van hun kontjes gebeukt heb, want ik zat na de eerste wissel in zo een strak kontje, dat het moest een maagdelijk kontje zijn, dat ik bijna terstond haar volspoot. En ik kan ook bevestigen dat ze er echt van genoot hoor. Ik hoorde en voelde haar duidelijk klaarkomen, ze was echt losgeslagen van geilheid.” Zei Nick

“Voor wat wed je?” Vroeg Sofie lachend.

“Mmm, ik wed als niet alle vijf kontjes van onze dames opnieuw werd gevuld ik me persoonlijk kandidaat stel om ze zelf te vullen, al heb ik lege ballen.” Zei Nick met zijn droge humor.

“Lol, sowieso neuk je dus een kontje straks, dat is weer typisch Nick, eigenbelang eerst…” zei ze plagend. Maar jij bent dus ook zeker dat ik je nog eens toelaat in mijn kontje?” Vroeg ze met een zwoele speelse stem.

Nick gaf geen antwoord, maar keek haar doordringend aan met zijn blauwe ogen terwijl hij zijn vinger pardoes tegen haar sterretje drukte en zijn vingertopje liet verdwijnen tussen haar sluitspier.

Sofie reageerde als een paard die uit de startblokken schiet, en sloot haar ogen en drukte haar poep naar achteren waardoor zijn vinger nu dieper doorgleed in haar kontje. Ze kreunde en begon nu haar bekken te bewegen waardoor ze lekker in haar kontje werd gevingerd. Ondertussen bleef ze nu zijn stijve lul hard klemmen in haar hand. Ze liet haar hoofd nu naar beneden zakken en begon hem lekker te pijpen met de techniek de ze onlangs had geperfectioneerd. Ze zoog zijn hele paal nu binnen in haar mond en verwende hem met een heerlijke deepthroat.

Ze voelde hoe zijn eikel telkens voorbij haar huig gleed en ontspande zich volledig waardoor ze geen kokhals neigingen kreeg.

Ze voelde zijn lul nog harder worden door deze behandeling maar ze wist dat ze het niet meer zo lang kon volhouden want dat een eerste orgasme zich al aandiende. En al ze klaar kwam was het voor Nick aan te raden dat ze hem niet meer in haar keeltje had.

Nick genoot van deze verwennerij als nooit tevoren. “Fuck Sofie wat kan jij toch lekker diep zuigen” fluisterde hij haar. Hij kon niet anders dan tegen storen en wist dat hij het niet meer lang kon volhouden.

Sofie stopte noodgedwongen met pijpen en liet haar orgasme lekker uitwerken terwijl ze haar hoofd op zijn buik bleef houden, haar blik strak op zijn paal gericht.

Ze rechte zich nu op handen en voeten over hem en kwam rechtop waardoor haar kont nu recht op zijn gezicht drukte.

“Als jij ook een kontje wilt neuken dan ga je het eerst een keer goed moeten bevochtigen hoor, dekhengst” zei ze schor tegen Nick.

Nick kon niet anders dan zijn tong nu over haar sterretje te laten glijden wat onmiddellijk een schok door de lendenen van Sofie teweeg bracht.

Hij likte en zoog op haar kontje alsof het een lieve lust was terwijl Sofie haar clitoris en borsten betastte op weg naar een nieuw orgasme.

Ze schokte opnieuw en drukte nu keihard haar kont tegen zijn mond en voelde nu hoe zijn tong haar darm penetreerde. Ze gilde van genot en kreunde dat het een lieve lust is.

Nick kon het niet meer bevatten en verloor zijn zelfbeheersing. Hij duwde haar naast zich, rechte zich op, duwde haar lekkere kont uit elkaar tot haar sterretje bloot kwam te liggen en penetreerde haar aars met zo een kracht dat hij voelde dat ze spontaan opnieuw klaarkwam.

Hij begon haar nu genadeloos te neuken met al zijn lust en liefde voor zijn vriendin dat zijn eikel leek te exploderen onder die zalige mix van wrijving met haar darm en de druk die zij zelf ontwikkelde door klaar te komen.

Samen explodeerden ze in een zo geweldig orgasme dat ze beiden zekerlijk een 5tal minuten lag na te hijgen alvorens ze er iets van rust terug keerde in hun beiden lichaam.

“Dit is niet normaal meer” fluisterde Sofie tegen Nick “wat doen jullie toch met me?”

Ook Nick moest even bekomen en nestelde zich nu half tegen haar. “Ik weet het, zowel Ella als ik zijn dezelfde mening toegediend” Hij legde zijn hand op haar kont en begon die nu zachtjes en bewonderend te strelen. “Zeggen dat ons sexleven vroeger zo saai was en qua frequentie veel te weinig en nu… ppfff is het gewoonweg een walk in paradise geworden voor ons beide.

“Pas op voor je vingers want ik lek uit mijn kont hoor” grapte Sofie tegen Nick

Nick trok zijn hand terug en inderdaad hing er enkele slierten van zijn zaad reeds aan zijn vingers.

Sofie pakte zijn hand en bracht deze maar naar haar mond en begon deze speels af te likken waardoor zijn sperma nu vanuit haar kontje verdween in haar gulzig mondje.

Opnieuw bewoog hij zijn hand naar haar kontje en probeerde de resterende slierten van zijn zaad op te vangen om haar opnieuw zijn hand aan te bieden. Gewillig bleef ze de laatste resten opslurpen met op het eindelijk een duidelijk geslurp en gesmak.

“Slet” lachte Nick tegen haar

“Ik weet het” fluisterde ze terug waarna ze zich tevreden liet wegglijden in een mooie droom van de 4 kontjes van haar vriendinnen die netjes naast elkaar zaten, met lekkende spermasterretjes die ze mocht uitslurpen.

Nick, die zag dat Sofie zalig insliep, begon zachtjes ‘Sweet dreams are made of this’ te neuriën alvorens zelf maar zijn ogen toe te doen om toch een uiltje te knappen. Want hij vermoedde dat hij nog zijn krachten zal nodig hebben de volgende dagen.

Kamer jokers : Kate en Elias

Kate en Elias zaten lekker in een heet groot warm bad gevuld met schuim. Als enigste koppel die buiten hun kamer mochten komen en een beetje de jokers van het spel waren bespraken ze samen hoe ze dit tot hun voordeel konden benutten.

“Wat ben je van plan vannacht? Plannen we een bezoek aan alle kamers? En in welke volgorde bezoeken we ze?” Vroeg Elias haar.

“Nou heb ik een donker bruin vermoeden dat er vanavond overal toch nog actie zal zijn, dat ze niet zullen wachten tot wij binnen springen, waardoor ik geneigd ben ze te laten doen en dan ze een tijdje te laten slapen.” Zei Kate

“Ja dat denk ik ook” zei hij terug met een grijns op zijn gezicht.

“Als we ze nu eens wakker maken rond 7.00 allemaal tegelijkertijd dan zou ik ervoor zorgen dat onze grootste fantasme werkelijkheid wordt, alé toch zekerlijk de mijne” grapte Kate.

“Aaah, wat is uw grootste fantasme dan, ik ga straks nog winnen…” zei Elias al lachend.

Kate keek hem doordringend aan en zei “een geblinddoekte bukkake cirkel”.

“Daar droom ik al een tijdje van. Ik zit in mijn blootje in het midden met een blinddoek en ben omringd met stijve lullen die ik volledig leeg miet zuigen om nadien mijn tieten en mond te laten volspuiten met hun sperma”

“Want als we ze ze vannacht storen vrees ik dat er morgen niet meer veel uit hun ballen zou komen” vervolgde Kate

“En de rest van de dames doen dan wat ondertussen…” grapte Elias…

“Eeeh die kunnen kunnen de mannen strelen en plagen tot ze mij mogen oppoetsen” stelde Kate voor.

“Nou, akkoord met een voorwaarde, dat ik niet mee doe aan de bukkake maar ondertussen ook mijn fantasme mag beleven namelijk verwend worden door een harem van geile schaars geklede vrouwen.” Zei Elias terwijl hij zijn hand uitstak bij wijze van de deal te sluiten.

“Kan ik mee leven” zei Kate en drukte ook haar hand in de zijne.

“Maar om iedereen met gelijke wapens te laten strijden moet er eerst nog iets anders gebeuren, en dan pas is de deal bezegeld.” Zei Kate al lachend.

Ze stond recht uit haar bad en liet sensueel de zeepresten en schuim van haar lichaam kronkelen, draaide zich om en zette zich maar haar poep wijzend naar Elias op handen en voeten.

“Kom vul me maar jij lekkertje want ik wil hier niet de enigste dame zijn die haar kontje niet gevuld zal worden deze avond” en ze trok demonstratief haar beide kontkaken uit elkaar waardoor haar sterretje zich volledig ontblote.

Elias gaapte even verstomd naar het spektakel en de unieke kans die zich voor hem ontplooide en stond vlug recht om achter haar plaats te kunnen.

Hij nam zijn lul in zijn hand en plaagde haar even door hem tegen haar gleuf te laten met als resultaat dat hij nu hoe glad was. Hij plaatste zijn eikel tegen haar sterretje en duwde nu door en zag met wat een verbazend gemak zijn toch lange penis volledig werd opgeslokt door Kate’s gulzige grot.

Zonder omwegen begon hij haar kontje gezapig te neuken, wat een onmiddellijke geile reactie uitlokte bij Kate die zwaarder begon te hijgen en kreunen.

Elias voelde verbaasd hoe Kate klaar kwam en intens genoot. Hij voelde haar orgasme veel harder dan wanneer hij in de vagina van Helmi aan het neuken was en zij een orgasme beleefde.

Kate voelde hoe ieder vezel van haar lichaam opgewonden en geil stond. De gedachte dat ze morgenochtend eindelijk een ondergespoten zou worden door meerdere mannen zonde ervoor dat ze nog vlugger dan anders haar orgasmes beleefde.

Ze liet zijn lange lul uit haar kontje ontsnappen, stapte nu uit bad en trok Elias met haar mee naar het grote bed.

Ze duwde hem op zijn rug, plaatsen zich op haar knieën tussen zijn benen en stak zijn lul opnieuw tegen haar kontje aan. Ze drukte haar poep naar beneden en voelde hoe zijn eikel opnieuw gemakkelijk haar sluitspier passeerde en begon nu hem lekker te berijden.

Elias was overdonderd van de aanblik van Kate’s poep die op en neer zijn harde lul ging. Wat hem nog het meest verbaasde was dat het net was of hij Helmi aan het neuken was. Dezelfde lichaamsbouw, identieke rondingen. De gedachte dat het Helmi was die hem nu zo brutaal bereed deed bij Elias alle zenuwen tilt slaan. Hij voelde zijn penis pulseren in dat nauw kontje en begon nu keihard tegen te storen waardoor Kate nog harder aan het wippen was.

Kate voelde hoe Elias ging spuiten en rechte nu haar rug waardoor ze hem nog dieper in haar kon voelen. Ze voelde dat ze opnieuw ging klaarkomen en wilde wachten tot ze zijn zaad voelde exploderen tegen haar darm, maar ze wist dat ze zich niet meer in de hand had en bleef hard op en neer wippen terwijl de eerste golven van haar orgasme haar buik deed exploderen.

Elias kreunde onder de gigantische druk die zijn eikel te voortduren kreeg en voelde een intense pijn van genot toen zijn zaad omhoogschoot recht en diep in haar endeldarm. Ze kreunden allebei zo hard dat er op zijn iwatch een alarm verscheen van te luid geluid.

Ze liet zich voldaan naast hem vallen en bleef zo enkele ogenblikken liggen naast elkaar. Ze voelde hoe hij zijn handen langs haar bilspleet liet glijdend tot hij bij haar sterretje kwam. Zachtjes wreef hij nog eens zijn duim over haar gevoelig sterretje.

Ze kreunde lichtjes wegens de rillingen die dit bij haar teweeg bracht.

Elias kon het niet laten want nog steeds stond hij zo geil als boter, wat the fuck was anale sex zo lekker. Nog steeds voelde hij dat hij met een stijve zat terwijl hij net nog veel hard klaargekomen. Hij bleef zijn duim over haar sterretje bewegen en voelde hoe haar kontje nog steeds lichtjes open stond.

Hij voelde hoe ze reageerde op zijn prikkels en besloot het dan maar te proberen. Hij verplaatste zijn eikel opnieuw richting haar kontje wat onmiddellijk een verbaasde reactie bij Kate teweeg bracht.

Ze draaide haar hoofd naar hem toe “Nog steeds in vorm, neukertje van dienst” zei ze met een stem die opnieuw droop van geilheid.

Hij antwoordde niet, want hij was opnieuw volledig opgeslorpt door die zuigende kracht die de kont van Kate op zijn nog steeds stijve lul teweeg bracht. Hij verbaasde zichzelf door haar zonder complexen opnieuw te neuken, maar veel tijd om erover na te denken had hij niet want hij voelde opnieuw hoe Kate waarschijnlijk opnieuw een orgasme kreeg.

Na vanmiddag was haar kontje al serieus uitgerekt geweest en het verbaasde Kate eigenlijk zelf dat ze zich opnieuw overgaf aan Elias die haar kont opnieuw aan het doorrijden was. Fuck wat zal haar sterretje morgen beurs staan, maar momenteel kon het haar niet schelen. “Neuk me hard, neukertje” kreunde ze opnieuw om Elias aan te moedigen. Ondertussen had ze haar hand tussen haar benen gestoken en vingerde ze zich tegelijkertijd waardoor ze nu optimaal gestimuleerd werd.

Elias hoorde haar aanmoedigingen en verplaatsen zich nu volledig op haar en begon haar nu keihard in haar kont te beuken. Kate voelde hoe hij haar verpletterde onder zijn gewicht terwijl hij bleef pompen in haar grot. Opnieuw voelde ze een orgasme aankomen en liet zijn verder wegdrijven met de golven genot die haar overspoelde.

Elias voelde hoe Kate schokte onder haar orgasme net op het moment dat hij zich had teruggetrokken waardoor zijn eikel uit haar kont schoot. Hij wilde zich lul opnieuw in Kate steken maar zij was nog te heftig aan het schokken waardoor hij niet anders kon dan te wachten tot ze weer een beetje op haar positieven kwam.

Kate kwam terug op adem en voelde dat Elias op springen stond en probeerde zijn eikel opnieuw inhaal kontje te krijgen. “Wacht Elias, laat me even opzij rollen…”

Ze voelde hoe Elias zich verwijderde en rolde terug op haar rug.

Ze stak een kussen onder haar poep en spreidde haar benen en trok die lichtjes op.

Elias keek verbaasd hoe Kate zich aanbood. Ze opende zich als een bloem voor hem. Hij nam plaats tussen haar benen en dirigeerde zijn eikel tegen haar kontje. Ze klemde haar benen rond hem en duwde die omhoog waardoor hij voelde hoe hij in haar kont tot de wortel doorgleed.

Haar hoofd lag achterover met gesloten ogen, terwijl ze luidop begon te kreunen.

Hij begon nu lichtjes te rollen waardoor hij nu zijn leuter op een hoog tempo inhaal kontje liet glijden. Ze trok haar benen nog hoger waardoor die ze nu op zijn schouders rusten, waardoor hij nog dieper doorgleed dan voorheen. Op dat moment voelde hij opnieuw hoe ze klaar kwam en een orgasme moest verwerken. De druk op zijn eikel en de diepte van zijn penetratie zorgde ervoor dat hij opnieuw een orgasme voelde opkomen en dat hij de point of no return met rasse schreden naderde.

Hij begon nu wild inhaal te stoten, diep en genadeloos tot hij zijn zaad voelde opborrelen en zich straal na straal diep in haar darm verdween.

Kate schreeuwde het uit door haar orgasme die bleef duren. Nog nooit had ze in die positie zich laten nemen in haar kontje en het gevoel was zo intens geweest dat ze bijna evenveel van haar kaart was al een DP.

Hij liet zijn naast haar vallen terwijl hij bleef nahijgen… Hij voelde hoe zijn ballen volledig werden leeg geknepen door dit 2de orgasme kort achter elkaar. Nog nooit was hij zo hard en kort achter elkaar klaargekomen. Ook de hoeveelheid zaad die nu nog uit zijn ballen was vertrokken voelde aan als een record. Hij besefte dat indien Kate gelijk had en ook Helmi anaal de max had gevonden, dat dit waarschijnlijk niet bij die eerste keer zou kunnen blijven.

Kate lag nog steeds na te hijgen en voelde hoe haar aarsje nu echt wel bont was geneukt. ‘Ik kan niet wachten tot Rick me zo zal neuken en ik zijn gezicht zal zien verkrampen’ dacht ze. Ze voelde voorzichtig aan het sterretje en merkte op dat door reukwerk van Elias er ondertussen veel sperma zich een uitweg aan het zoeken was uit haar kapot gebeukt kontje.

‘Niks verspillen’ galmde door haar hoofd en zonder dat ze het wist deed ze net als haar vriendinnen en begon zoveel mogelijk sperma uit haar lekkend kontje op te vangen om die nadien met smakkende en zuigende geluid van haar vingers af te likken en af te zuigen.

Die ziltige smaak waar ze geen genoeg van kreeg veroorzaakte bij haar een gelukzalig gevoel van voldaanheid dat ze zich maar omdraaide en hem vluchtig een zoen gaf.

“Slaapwel, neukertje van dienst” fluisterde hem toe.

Ze draaide zich op haar zijde en zich haar slaappositie op. “Slaapwel, kontje van dienst” hoorde ze Elias terug fluisteren waarna ze een lichte tik op haar kont voelde.

Een glimlach overviel haar terwijl ze voelde hoe ze weggleed in een zalige slaap.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Partnerruil, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...