Nu 63.534 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
De tijd om jezelf (en anderen) te ontdekken is toch wel de pubertijd! Je bent net oud genoeg om te gaan experimenterenen wij lezen graag hoe dat gaat! Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Puber sexverhalen. In deze categorie staan 162 erotische verhalen.
Ricardo En Robert - 5: SlotDoor: Ricardo1988
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Puber, Ontdekken, Anaal, Grote Lul, Groot Geschapen, Militair,
"Zelfs nu zou ik niet weten hoe het heet wat hier plaatsvond. Robert had een lijntje met mij , zullen we maar zeggen toen al. Maar nog merkwaardiger in terugblik komt symboliek naar voren die voorspellend lijkt te zijn. Ik moet niet overdrijven..."
12-06-24
9.1
Ricardo En Robert - 4Door: Ricardo1988
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Lul, Ontdekken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber,
"Miranda is de eerste die iets zegt na ons simultane klaarkomen Jongens, jullie zijn zo mooi en intens bij elkaar. Terwijl ze naar boven lijkt te blijven kijken, voegt ze toe Ik ervaar het nu nog. Wauw. Ik..."
09-06-24
9.9
Ricardo En Robert - 3Door: Ricardo1988
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Deepthroat, Groot Geschapen, Grote Lul, Ontdekken, Puber, Trio, Vakantie,
"Robert is tussen 17.30 en 18.30 uur op en neer naar het Indonesische restaurant. In die tijd zijn Miranda en ik vooral bezig met het dekken van de eettafel. We willen beiden na overleg een soort chique kerstachtige tafel. Daarvoor moeten we regel..."
06-06-24
9.7
Pubers - 3Door: Fiddler
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Puber,
"Na de hevige sexuitspatting van Dineke en ik moesten we echt even gas terug nemen. We hadden zo n extreem orgasme bereikt dat we allebei uitgeput waren. Het hele gebeuren was als een soort medelevend onderzoek begonnen en op een rar..."
01-06-24
9.6
Ricardo En Robert - 2Door: Ricardo1988
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Ontdekken, Puber, School, Trio, Vakantie,
"Ik heb zitten twijfelen of ik nog meer kwijt wil over de nacht met Bart. Ik heb besloten het samen te vatten, ookal is dat niet zo opwindend. Tot een uur of drie was het met hem magistraal. Hij is met z n prachtlijf teder op me gaan liggen, ..."
01-06-24
9.8
Ricardo En Robert - 1Door: Ricardo1988
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Deepthroat, Groot Geschapen, Grote Lul, Ontdekken, Puber, School,
"Het kostte me even tijd om terug te rekenen en terug te denken. Ik ben inmiddels 36 jaar oud sinds twee weken , heb nogal wat gay sekservaring, maar begon wellicht net zoals veel anderen min of meer met een vriendin. Was dat laatste vanuit een ..."
30-05-24
9.5
Pubers - 2Door: Fiddler
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Conciƫrge, Dikke Tieten, Grote Borsten, Kut, Kutje, puber,
"Elke dag zie ik die gezichten wel...de burgers,...het werkvolk,...Jan Modaal. En het druipt er vanaf hoe ze elke dag weer zichzelf met frisse tegenzin naar hun werk slepen. Maar IK NIET ...Nee, die tijd heb ik gehad. Sinds..."
26-05-24
9.6
Pubers - 1Door: Fiddler
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Concierge, Puber,
"Na ruim anderhalf jaar kwam er eindelijk eens een email met een heuse leuke vacature binnen. Conci rge op een middelbare school in mijn eigen woonplaats. Lekker in de buurt, de juiste kwalificaties en opleiding n fulltime ..."
19-05-24
9.3
Bijles Wipkunde - 2Door: Mieke Mmm
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Beffen, Bijles, Cowgirl, Gluren, Likken, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Oraal, Puber, Roodharig, Slipje, Vingeren,
"Dani lle, die nog steeds haar gevoelige knopje streelt, staart naar de uitdrukking van voldoening op het gezicht van haar zestienjarige dochter. Een hevig verlangen naar een climax welt in haar op. Met stevige bewegingen wrijft ze over haar broekje, ..."
17-05-24
9.5
Bijles Wipkunde - 1Door: Mieke Mmm
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Bijles, Cowgirl, Eerste Keer, Gluren, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Roodharig, Slipje, Vingeren,
" i Lieve lezer, na een afwezigheid van een jaar heb ik maar weer eens mijn schrijverspen opgepakt. Het is een lang verhaal geworden, daarom heb ik het opgeknipt in twee delen. Veel leesplezier i De schuchtere ogen van het roodharige meisj..."
17-05-24
9.4
Zittend Babysitten - 1Door: Janus Petersen
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Puber, Waargebeurd,
"Ik zag tijdens koningsdag een oude vriendin van toen ik 16 17 jaar oud was. Het is de zus van mijn toenmalige vriend Thomas, die ik al jaren niet meer zie, hij is een heel andere kant opgegaan. Ik had toen eigenlijk geen vrienden, Thomas was de enige..."
08-05-24
9.0
Niels Met PuberDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas, Puber,
"Niels en puber Nino Al bijna 20 jaar werkte ik als elektromonteur aan legio projecten. Tot volle tevredenheid van mijn baas en ook van de klanten. Maar nu ik tegen de 40 liep was ik het ook wel beu. Door vertrek van een collega kon ik doorgr..."
18-04-24
9.3
Gelukkige Tijd - 1: Mijn JeugdDoor: Oldandgay
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Buren, Eerste Keer, Neuken, Puber, Swingers,
"Wat was het leven toen nog simpel, ik was nog maar kort op deze wereld, we woonden in een klein dorpje aan de rand van de stad, mijn ouders ook nog jong, leuk huisje via het werk, aardige buren met 3 kinderen, dochter van een jaar of 14, de oudste jo..."
03-04-24
8.5
Familieparadijs - 2: Eerste Ontdekkingen & Tongzo...Door: Indigo
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Eerste Keer, Moeder, Puber, Vader, Zus,
"Vanaf nu begon voor Valerie en Jonathan het uitproberen en ontdekken. Voor de spiegel bekeken ze hun eigen lichaam. Valerie was best tevreden met haar blonde haar dat in een dikke bos het kleine sproetengezichtje omlijstte. Haar lippen waren vol, haa..."
19-02-24
9.0
Marokkaanse Scooter Boy - 3Door: Dennis-Nike
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Arabisch, Besneden, Dom, Leraar, Marokkaans, Puber, School, Slaaf, Sub, Tiener, Voeten,
"Na de verassende date met Youssef heb ik nog vaak aan hem gedacht. Ik had in tijden niet zoveel genoten van een date maar het stemde me ook verward. Voorheen ben ik wel eens onderdanig en Bottom geweest, Maar dit was enkel bij een gast die ik al lang..."
15-12-23
9.2
Dorien - 3Door: RPXP
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Moeder, Puber, Verzoek, Voetbal,
" i Na ruim 3 jaar is hier deel 3 van Dorien. Speciaal op verzoek geschreven. En er komt nog meer. i Vanuit de keuken hoor ik de GSM van Dennis en ik loop met mijn koffie naar de kamer. Mam zegt Dennis, Ik krijg net een..."
30-10-23
9.2
Bonus-malus In Huize Weltevree - 6Door: Rachel ;)
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Puber, Stiefmoeder,
"Het is dan eindelijk zover, Kevin is geslaagd, en de vakantie gaat beginnen. Het is nog vroeg in de zomer, Jeroen heeft pas over een maand zijn vakantie. Maar uitslapen is er niet bij voor Kevin, hij heeft een vakantiebaantje genomen, en gaat..."
23-07-23
9.2
Bonus-malus In Huize Weltevree - 5Door: Rachel ;)
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Puber, Stiefmoeder,
"Het is pas 5u in de ochtend als Jeroen me een kus geeft. Tot morgen lieverd zegt hij, en ik knik en wens hem een goede reis.. Na een half uurtje hoor ik zijn auto vertrekken, en draai ik me weer om, mijn wekker staat op 9 00 ik hoef pas o..."
22-07-23
9.2
Bonus-malus In Huize Weltevree - 4Door: Rachel ;)
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Puber, Stiefmoeder,
"Er heerst onrust in huize Weltevree, zowel de eindexamens komen er aan, iets waar Jeroen nog steeds niet in geloofd, maar ook de zomervakantie. De afgelopen jaren zijn we noodgedwongen thuis gebleven, maar dit jaar wil Jeroen uitpakken zoals ..."
21-07-23
9.1
Bonus-malus In Huize Weltevree - 3Door: Rachel ;)
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Puber, Stiefmoeder,
"Het is meivakantie en er zijn gelukkig geen proefwerken of belangrijke dingen op school. Het is daarom iets gekalmeerd tussen Kevin en mij, al is de spanning er nog wel degelijk. Vrijdags hebben we afgesproken om pizza s en bier te bestelle..."
21-07-23
9.0
Bonus-malus In Huize Weltevree - 2Door: Rachel ;)
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Puber, Stiefmoeder,
"Het is rond 18u, als de deurbel gaat. De bezorger overhandigt het tasje, en ik geef hem nog vijf euro fooi. Dank u wel zegt hij, en ik roep Kevin om te eten. Met een bedrukt gezicht gaat hij zitten Nog niet vraag ik, naar de bekende..."
20-07-23
9.3
Bonus-malus In Huize Weltevree - 1Door: Rachel ;)
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Puber, Stiefmoeder,
"Het is weer raak in huize Weltevree . Mijn man Jeroen had het al gezien in de ouderapp, zijn zoon Kevin was met de hakken over de sloot door het eerste trimester. Elk jaar weer rakelings, eerste jaar dubbel en ook zijn derde moest over omdat..."
19-07-23
9.1
Viva Gran Canaria - 15: Naar Huis (slot)Door: Mieke Mmm
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Auto, Blowjob, Buitensex, Gran Canaria, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Oraal, Pijpen, Puber, Tiener, Vakantie, Vingeren,
"Daar zat ik dan. Op de koude tegelvloer van het vakantie appartement, slechts gekleed in mijn korte nachthemd, als een ingezakte pudding tegen de deur leunend. Tranen biggelden over mijn wangen. Ik kon alleen maar denken aan mijn lieve engel Maria, d..."
25-05-23
8.5
Milf Bij De ScoutingDoor: Stampertje
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Hoer, Jong En Oud, Milf, Prostitutie, Puber, Scouting, Vreemdgaan, Vuistneuken,
"Sinds kort wonen wij in een dorpje in Drenthe. Ik ben Jolanda en ben 57 jaar. Heb een thuiswerk job van ongeveer 20 uur per week. Mijn man heeft een fulltime baan en ik ben dus iedere middag vrij en alleen thuis. Om met de mensen i..."
15-05-23
8.2
Viva Gran Canaria - 14: Het Kamermeisje VerteltDoor: Mieke Mmm
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Gran Canaria, Puber, Scharen, Schoonmaakster, Tiener, Vakantie, Vingeren,
" i Dit verhaal is onderdeel van een serie over de vakantieweek die ik als zeventienjarige samen met mijn moeder doorbracht op het eiland Gran Canaria. In de vorige twee delen heb je kunnen lezen hoe mijn date met het kamermeisje Maria begon. i ..."
05-05-23
9.5
Viva Gran Canaria - 13: Mijn EngelDoor: Mieke Mmm
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Beffen, Borsten, Gran Canaria, Likken, Masturbatie, Masturberen, Oraal, Puber, Schoonmaakster, Standje 69, Tiener, Tieten, Vakantie, Vingeren,
" i Dit verhaal is onderdeel van een serie over de vakantieweek die ik als zeventienjarige samen met mijn moeder doorbracht op het eiland Gran Canaria. In het vorige deel heb je kunnen lezen hoe mijn date met het kamermeisje Maria begon met een zinne..."
04-05-23
9.3
Viva Gran Canaria - 12: Ave MariaDoor: Mieke Mmm
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Beffen, Eerste Keer, Gran Canaria, Likken, Logeren, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Nicht, Oraal, Puber, Schoonmaakster, Standje 69, Tiener, Vakantie, Vingeren,
" i Dit verhaal is onderdeel van een serie over de vakantieweek die ik als zeventienjarige samen met mijn moeder doorbracht op het eiland Gran Canaria. Je kan dit deel echter ook los lezen. i Toen ik vrijdagochtend in Marijns hotelkamer ont..."
29-04-23
8.7
Viva Gran Canaria - 11: Las PalmasDoor: Mieke Mmm
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Beffen, Blowjob, Gran Canaria, Likken, Neuken, Oraal, Pijpen, Plas, Plassen, Puber, Tiener, Trio, Vakantie,
" i Lieve lezer, dit verhaal is onderdeel van een serie, maar je kan dit deel ook los lezen. Als je wilt weten hoe ik Marijn heb ontmoet, lees dan eerst het vorige deel. i Tegenover het busstation in de hoofdstad Las Palmas lag een parkje. ..."
02-04-23
9.3
Viva Gran Canaria - 10: Bergen En DalenDoor: Mieke Mmm
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Aftrekken, Borsten, Gluren, Gran Canaria, Lesbienne, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Puber, Tiener, Tieten, Vakantie, Vingeren,
" i Lieve lezer, dit verhaal is onderdeel van een serie, maar je kan dit deel ook los lezen. i Waar was ik in hemelsnaam aan begonnen Ik stond voor een muur van rotsen, een paar meter hoog, waar ik overheen moest zien te komen. Ik was al a..."
30-03-23
8.7
Een Puber OntmaagdDoor: Inga
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Naakt, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber,
"Om die heftige ervaring van jaren geleden delicaat onder woorden te brengen, is niet makkelijk. Toch is het voor Peter, Marcel en mij nog steeds een dierbare herinnering. De moeder van Marcel, Peters ex, wordt plotseling ernstig ziek en ster..."
10-03-23
8.6
Viva Gran Canaria - 9: Nog Meer SmullenDoor: Mieke Mmm
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Blowjob, Cowgirl, Doggystyle, Gran Canaria, Moeder, Neuken, Oraal, Pijpen, Puber, Tiener, Vakantie, Vingeren,
" i Lieve lezer, in het vorige deel heb ik je verteld over de seks die ik in het berghok had met de badmeester, en hoe we daar vervolgens getuige waren van een stel wippende tieners. Die waren, nadat ze ons ook hadden ontdekt, eenvoudig te verleiden t..."
24-02-23
8.8
Viva Gran Canaria - 8: Lullen Om Van Te SmullenDoor: Mieke Mmm
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Badmeester, Betrapt, Blowjob, Cowgirl, Gran Canaria, Groepsex, Kwartet, Neuken, Oraal, Pijpen, Puber, Schoonmaakster, Vakantie,
" i Dit verhaal is onderdeel van een serie over de vakantieweek die ik als zeventienjarige samen met mijn moeder doorbracht op het eiland Gran Canaria. Je kan dit deel echter ook los lezen. i Zoals je weet, lieve lezer, bracht ik de nacht v..."
17-02-23
8.7
Viva Gran Canaria - 6: Changez!Door: Mieke Mmm
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Gran Canaria, Puber, Tiener, Trio, Vakantie, Vingeren,
" i Dit verhaal is onderdeel van een serie. In de vorige twee delen heb ik mijn ontmoeting met de lesbiennes Mireille en Julie beschreven, en de aparte maar heerlijke seks die ik s middags met hen beleefde in hun hotelkamer. i We wandelden..."
01-01-23
8.9
Viva Gran Canaria - 5: In De Zevende HemelDoor: Mieke Mmm
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Bondage, Dildo, Gran Canaria, Plas, Plassen, Puber, Tiener, Trio, Vakantie, Vastgebonden,
" i Dit verhaal is onderdeel van een serie. In het vorige deel heb je kunnen lezen hoe ik de lesbiennes Mireille en Julie ontmoette. i Julie opende haar ogen, glimlachte naar me, boog zich voorover zodat mijn geketende hand uit haar kut wer..."
25-12-22
9.1
Viva Gran Canaria - 4: Duivels En EngelenDoor: Mieke Mmm
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Badkamer, Bondage, Douche, Gran Canaria, Hotel, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Plas, Plassen, Puber, Strand, Tiener, Trio, Vakantie, Vastgebonden, Vingeren,
" i Dit verhaal is onderdeel van een serie, maar je kan dit deel echter lezen zonder de voorgaande delen gelezen te hebben. i Maandag was een dag met twee gezichten. Het gezicht van de Duivel, en het gezicht van God. Ik heb ze allebei gezie..."
17-12-22
8.9
Viva Gran Canaria - 3: Een Pikkie ErbijDoor: Mieke Mmm
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Anaal, Beffen, Blowjob, Gran Canaria, Likken, Moeder, Neuken, Oraal, Pijpen, Puber, Tiener, Vakantie, Vingeren,
" i In de vorige twee delen heb je kunnen lezen hoe mijn moeder en ik op de eerste avond van onze vakantieweek op het eiland Gran Canaria het paar Stef en Lisanne ontmoetten, meegingen naar hun vakantiebungalow en daar met z n vieren verrukkelijke sek..."
03-12-22
9.2
Viva Gran Canaria - 2: Drie Bloemetjes En Een Bij...Door: Mieke Mmm
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Beffen, Biseksueel, Blowjob, Gran Canaria, Kwartet, Likken, Moeder, Neuken, Oraal, Pijpen, Plas, Plassen, Puber, Tiener, Vakantie, Vingeren,
" i In het vorige deel heb je kunnen lezen hoe mijn moeder en ik op de eerste avond van onze vakantieweek op het eiland Gran Canaria kennismaakten met Stef en Lisanne. We gingen met hen mee naar hun vakantiebungalow... i Het vakantiepark wa..."
20-11-22
8.9
Viva Gran Canaria - 1: De Bloemetjes Buiten Zette...Door: Mieke Mmm
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Beffen, Gran Canaria, Moeder, Neuken, Puber, Tiener, Vakantie, Vingeren, Vreemdgaan,
" i Dit is het eerste deel van een serie over mijn belevenissen tijdens de vakantieweek die ik als zeventienjarige samen met mijn moeder doorbracht op het eiland Gran Canaria. Belevenissen die mijn seksleven een enorme boost hebben gegeven... Veel lee..."
19-11-22
8.8
Puberale Frustraties Van Mijn ZoonDoor: Fantasia
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Moeder, Puber, Zoon,
"Het gebeurde alweer 2 jaar geleden maar ik herinner mij die dag alsof het 2 dagen geleden was. De dag dat de onderlinge relaties in ons gezin totaal overhoop werden gegooid. Het was een woensdag mijn vrije dag. Ik werkte de andere 4 als office manag..."
11-10-22
8.9
Sport Spuit Lockdown - 2Door: StevenX
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broers, Deepthroat, Groot Geschapen, Grote Lul, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Sport,
"In de kerstvakantie van 2019 2020 kon ik Tyler terugkijken op een vijftal kwartetten en kwintetten met medebasketballers. Bastian met zijn behoorlijk forse lul was inmiddels 16 en liep qua lengte tegen de 1.90 m aan. Zijn lul was ook ietsje in leng..."
12-09-22
8.7
Sport Spuit Lockdown - 1Door: StevenX
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleedkamer, Kwartet, Puber, Sport,
"Het is inmiddels meer dan een jaar geleden. Hier in Nederland werden we eindelijk verlost van regelmatig onbegrijpelijke beperkingen vanuit de overheid. Ja, natuurlijk was het nieuwe virus geen grapje, maar toen het begon in 2020 was ik zestien ..."
06-09-22
8.7
Mijn 23e Verjaardag - 2: Samen Met Pedro[Door: Mieke Mmm
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Aftrekken, Beffen, Blowjob, Condoom, Cowgirl, Eerste Keer, Likken, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Oraal, Pijpen, Puber, Tiener, Vakantie, Vingeren, Zomer,
"In mijn krappe slaapkamer ruk ik het dekbed opzij en smijt het op de vloer. Ik spring op de matras en vlij mezelf in het midden neer. Bef me , commandeer ik Pedro. Onbeholpen staat hij aan het voeteneind van het bed. Met een slap hangende pik. Hij i..."
04-09-22
8.9
De Telefoon Van Mijn Broer - 4: Van Meisje Tot Vr...Door: Mieke Mmm
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Anaal, Bad, Badkamer, Blowjob, Borsten, Douche, Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Lul, Maagd, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Oraal, Pijpen, Puber, Sperma, Tieten,
"De buurman van Barbie en Herbert was nog steeds druk aan het spitten. Het zweet droop van zijn voorhoofd. Hij keek argwanend op toen hij mij zijn tuin in zag lopen. Zou ik misschien even bij u naar de wc mogen vroeg ik met een poeslieve g..."
22-07-22
9.1
Lotte En Marieke - 3Door: Alexander B
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Biseksueel, Borsten, Collega, Condoom, Dagboek, Klasgenoot, Kousen, Neuken, Puber, Sperma, Studenten, Tiener, Tieten, Trio, Verjaardag, Voeten, Vreemdgaan,
" i Geheimen uit mijn Rode Dagboek... In de vorige twee delen heb je kunnen lezen hoe ik in september 2004 bij de jonge studente Lotte in bed belandde, wat er gebeurde na de onverwachte thuiskomst van haar vriend Paul, en dat uiteindelijk ook nog haar..."
21-07-22
8.1
De Telefoon Van Mijn Broer - 3: Zoete WraakDoor: Mieke Mmm
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Aftrekken, Beffen, Biseksueel, Blond, Blowjob, Borsten, Broer, Klasgenoot, Likken, Neuken, Oraal, Pijpen, Puber, Sperma, Standje 69, Telefoon, Tieten, Trio, Vingeren, Wraak, Zomer,
"Gekleed in een dunne blouse, een zomerbroek en mijn favoriete sneakers wandelde ik aan het begin van die bewolkte maar warme vrijdagmiddag naar het huis van mijn klasgenote Barbie, dat zich halverwege een rijtje eengezinswoningen bevond. Op mijn vaka..."
17-07-22
9.0
Edging Oscar - 5Door: StevenX
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Deepthroat, Edging, Groot Geschapen, Grote Lul, Lockdown, Oom, Pijpen, Prostaat, Puber, Quarantaine, Romantiek, Viagra, Vrienden,
"Terwijl Oscar en ik elkaar in de badkamer aan het glad wrijven zijn, horen we oom Tjeerd roepen Nog tien minuten, jongens. Oscar roept met zijn zware, sonore stem Ok , Tjeerd , fluistert dan in m n oor, niet schrikken , trekt mijn billen uit el..."
14-07-22
9.1
Edging Oscar - 3Door: StevenX
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Corona, Edging, Fietsen, Klaarkomen, Lockdown, Puber, Quarantaine, Trio, Vakantie, Vrienden,
"Na de solo fietstocht naar Alkmaar kom ik voldaan thuis. Nou ja, het fietsen was wel solo, maar ik kan natuurlijk allerminst spreken over de solo handkar . Mo en Mike gaan nog steeds door mijn hoofd wat een gozers en de kans dat ik op zijn minst Mo..."
12-07-22
8.7
Edging Oscar - 2Door: StevenX
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Deepthroat, Edging, Groot Geschapen, Grote Lul, Klaarkomen, Lockdown, Pijpen, Puber, Quarantaine,
"We zitten met z n allen inmiddels drie weken in een lockdown . De docenten beginnen een routine op te bouwen die redelijk werkt ik zelf vind het best prettig om afstandsonderwijs te hebben. Ja, ik mis wel vooral de gozers in de klas, maar die leide..."
10-07-22
8.8
De Telefoon Van Mijn Broer - 2: De OntdekkingDoor: Mieke Mmm
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Aftrekken, Bad, Badkamer, Betrapt, Blond, Blowjob, Borsten, Broer, Doggystyle, Douche, Douchekop, Gluren, Klasgenoot, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Oraal, Pijpen, Puber, Slipje, Sperma, Telefoon, Tieten, Trio, Vingeren,
"Nadat ik mezelf voor de tweede keer die donderdagmiddag in een dampend bad had ge nstalleerd, ditmaal met de iPhone van mijn broer in mijn handen, bekeek ik nogmaals het filmpje waarin mijn zeventienjarige broer zichzelf bevredigde in zijn slaapkamer..."
09-07-22
8.8
Edging Oscar - 1Door: StevenX
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Edging, Groot Geschapen, Grote Lul, Leerling, Leraar, Lockdown, Puber, Quarantaine,
"Het lijkt zo kort geleden, maar ik word inmiddels al zo n twee maanden Doctor Cumcontrol genoemd. Gelukkig slechts in kleine kring door een paar gozers uit mijn vriendenclub die zelf ook niet vies zijn van mannenvlees. Nou ja, adolescentenvlees. He..."
08-07-22
8.1
De Telefoon Van Mijn Broer - 1: BetraptDoor: Mieke Mmm
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Aftrekken, Badkamer, Betrapt, Borsten, Broer, Douche, Douchekop, Gluren, Masturbatie, Masturberen, Puber, Sperma, Telefoon, Tieten, Zomer,
"Het was een stralende, bloedhete donderdag in augustus. Precies twee dagen na mijn zestiende verjaardag. De kleurige slingers van het besloten feestje hingen nog in de huiskamer. Behalve ons gezinnetje bestaande uit mijn moeder, mijn broer en ik wa..."
04-07-22
8.7
Floor & Merel Op Stedentrip - 14: Lik-ijsjes WeerDoor: Flooronthefloor
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Likken, Openbaar, Puber, Stiekem, Tiener, Vakantie, Vingeren,
"Het was een warme nacht. Het koelde nauwelijks af in de caravan. Hoewel we de ramen open hadden en dat zorgde voor enige verkoeling, bleef het toch warm en plakkerig. Ik sliep met Merel in n bed. Lucas lagt in het andere kamertje. Het plan om met z..."
01-06-22
9.2
Het Wordt Tijd Voor Inge's Eerste Keer - 2Door: Tomas
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber,
" i Dit is het vervolg op het vorige verhaal, de introductie van de ontmaagding van Inge door mij. Je kunt het los lezen, maar ik raad je aan eerst dat eerste deel te lezen, als je dat nog niet gedaan hebt. En lees natuurlijk ook al mijn andere verhal..."
01-04-22
9.2
HulpverlenersDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Psychologie, Puber, Therapie,
"Peter, handelend onder de naam Pe19, vroeg mij om drie afzonderlijke verhalen. Ieder op zich zijn ze net iets te kort, om als zelfstandig verhaal dienst te doen. Gecombineerd zou wel kunnen, al moet je dan nog wel een alles verbindend thema hebben. I..."
14-03-22
8.6
Samen Met De BurenDoor: Rolf Nude
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buren, Neuken, Puber, Sauna, Sperma, Swingers, Terras,
"Na mijn scheiding woon ik Rolf, 40 jr sinds kort weer op mezelf in een leuk appartement in Amsterdam. Ik had 10 geleden ontdekt dat ik nudist ben. Na de scheiding ben ik model gaan staan op de kunstacademie en voor individuele kunstenaars. Mijn ex ..."
10-03-22
9.1
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 158Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gluren, Lesbienne, Puber, Sexspeeltjes, Sextoys, Vuistneuken,
" b Het zal geen verrassing voor jullie zijn geweest dat er een damestrio aan de gang was in dit vakantiehuisje. b i We lagen uitgeput met drie n in bed en ik had nog steeds die opgeblazen dildo in me zitten. i Zou ik die ook e..."
26-02-22
9.2
Vurige Nichtjes - 1: CharlotteDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Neef, Neuken, Nichtjes, Puber, Tiener, Zussen,
" b Dit verhaal is het vervolg op Nichtjes Vuurwerk . Het begint op het moment dat de drie zusjes en hun neef nogal onverwacht met elkaar in n bed zijn terechtgekomen, naakt. Om beurten vertellen zowel Charlotte, Nicolette, Nathaly als Pierre ieder..."
22-01-22
9.3
Pubertijd Ontdekken - 5Door: Timmetje
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Eerste Keer, Ontdekken, Puber, Tiener,
" i Toen afgemat thuiskwam, begroette ik mijn ouders en vertelde dat ik naar bed ging. Op mijn kamer lag ik in alleen mijn Dieselshort op bed en wilde Maurice nog ff een appje sturen. Terwijl ik daar mee bezig was werd er op mijn deur geklo..."
15-01-22
8.6
Pubertijd Ontdekken - 4Door: Timmetje
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Eerste Keer, Ontdekken, Puber, School,
" i Allebei hebben een hand op mijn lijf liggen en strelen me. Ik onderbreek Zolang jullie het nog niet weten kunnen we toch ook samen genieten Ik richt me op geef Serge een tongzoen en daarna Maurice. Voordat we het echt in de gaten he..."
31-12-21
9.1
Nichtjes Vuurwerk - 1: OudjaarDoor: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Neef, Neuken, Nichtjes, Nieuwjaar, Ontmaagd, Ontmaagding, Oud En Nieuw, Oud en nieuw, Oudjaar, Puber, Tiener, Wintersport, Zussen,
" b We waren als broer en zusje, maar sinds onze crash boven op de top van de Saulire lijkt daar een einde aan te zijn gekomen. Ik heb het gevoel dat ik de weg kwijt ben, m n nichtje Nathaly blijkt niet alleen maar m n skate maatje maar ook een m isje..."
30-12-21
9.3
Pubertijd Ontdekken - 3Door: Timmetje
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Ontdekken, Puber, School,
" i Maurice kijkt me onzeker aan Wilde jij dit dan ook niet Tim, Ik ben al maanden toe aan het werken naar dit moment. Maurice ik word onzeker van jou en Serge, jullie waren idolen voor mij maar denk dat jullie als vrienden eens goed samen moeten p..."
26-12-21
9.0
Pubertijd Ontdekken - 2Door: Timmetje
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Ontdekken, Puber, School,
" i Terwijl we elkaar kussen spelen we met elkaars harde pikken en kreunen zacht. Mmmmm Tim dit is zo lekker, je kust heerlijk en jouw mooie lul voelt zo zalig. Ik kus hem weer intens en vertel hem hoe heerlijk dit voelt. Steeds harder tre..."
02-12-21
8.7
Pubertijd Ontdekken - 1Door: Timmetje
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klasgenoot, Ontdekken, Puber, School, Uit De Kast,
" i Het moment dat ik er achter kwam dat ik meer gevoelens had voor jongens als meisjes, was ik een jaar of 16 oud. Een klasgenoot liet me deze gevoelens ontdekken, ervaren en accepteren. Natuurlijk had ik al eerder met andere jonge..."
29-11-21
8.9
Hoogtemeters - 11: Treza, Sophia (slot)Door: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broers, Exhibitionisme, Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zussen,
" b Tim en zijn zusje Milou hebben afgelopen nacht in hun tentje voor het eerst sinds lang weer seks gehad. Dampende, stomende, elkaar stevig uitwonende seks, alsof ze de schade van alle voorbije maanden zonder elkaar wilden inhalen. En zo werden ze w..."
27-11-21
9.3
Hoogtemeters - 10: Milou WintDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broers, Extreme, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zussen,
" b In de jeugdherberg aan het meer van Zell troffen Tim en zijn zusje Lou een groep losbandige Oostenrijkse jongens en meiden, bezig met een tracking. Na een heftige nacht vol seks zijn ze nu eindelijk op weg naar hun Italiaanse vrienden in Cortina d..."
19-11-21
9.7
Hoogtemeters - 9: Irene UitgewoondDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broers, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Tiener, Uitgewoond, Zussen,
" b Het werd vanavond op het strand van de jeugdherberg een ruige toestand, met veel te veel drank en hasj en dankzij die mix n mijn vermoeidheid raakte ik aardig van de kaart. Het resultaat is dat ik nu met een Weense meid, Irene geloof ik, in bed l..."
16-11-21
9.3
25 Jaar Getrouwd - 5Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Puber, Vreemdgaan,
"Ik heb heerlijk gedroomd en ben trots op mijn vrouw Roos. Ik ben blij voor haar, ze ziet er na haar afvalperiode echt geweldig uit. Maar ik wil wel zelf bepalen welke lingerie en kleding ze gaat kopen en wat nog belangrijker is, dat ik af wi..."
15-11-21
9.3
Hoogtemeters - 8: Milou ArriveertDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broers, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Tiener, Zussen,
" b Tim had seks met de zwoele doortastende roodharige Marie, maar het is hem niet echt bevallen. Tijdens zijn laatste klusdag op de camping van haar ouders heeft Bella opnieuw toenadering gezocht. b i Om twee minuten over twee arriveert m..."
13-11-21
9.5
Hoogtemeters - 7: Marie NeemtDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broers, Met Familie, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zussen,
" b Bella heeft boos en jaloers plaats gemaakt voor de zwoele doortastende roodharige Marie, die het lukte Tim in haar netje te vangen. Tim en Marie hebben samen hut drie gepoetst en zijn inmiddels op een afgelegen open plekje in het bos beland. ..."
10-11-21
9.2
Hoogtemeters - 6: Marie ZietDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broers, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zussen,
" b Tim helpt klussen op de Tiroler camping van de ouders van zijn beste vriend, Dani l. Hij arriveert eerder dan verwacht en treft alleen de zestienjarige Bella, Dani ls zusje, zij neemt in haar uppie de honneurs waar. Al snel laat Bella zich door T..."
07-11-21
9.0
Hoogtemeters - 5: Marie KomtDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broers, Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zussen,
" b Bella is een snelle en gewillige leerling. Hoewel ze een etmaal geleden nog maagd was krijgt ze er inmiddels geen genoeg van. En nu wil ze in hut twee leren hoe je een jongen moet pijpen. Tim helpt klussen op de Tiroler camping van de oud..."
03-11-21
9.3
Hoogtemeters - 4: Bella GetemdDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Broers, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zussen,
" b Tim helpt klussen op de Tiroler camping van de ouders van zijn beste vriend, Dani l. Hij arriveert eerder dan verwacht en treft alleen de zestienjarige Bella, Dani ls zusje, zij neemt in haar uppie de honneurs waar. Dankzij een hoosbui is Tim zi..."
31-10-21
9.1
Hoogtemeters - 3: Bella In GalopDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broers, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zussen,
" b Tim gaat helpen klussen op de Tiroler camping van de ouders van zijn beste vriend, Daan. Hij arriveert eerder dan verwacht en treft alleen de zestienjarige Bella, zij neemt in haar uppie de honneurs waar. Dankzij een hoosbui is Tim zijn ten..."
29-10-21
9.4
Hoogtemeters - 2: Bella GenomenDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broers, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zussen,
" b Gisteren is Tim gearriveerd in Tirol, waar hij gaat helpen klussen op de camping van de ouders van zijn beste vriend, Daan. Over enkele weken zal ook zijn zusje Milou komen en gaan ze samen met een stel jongens en meiden uit Itali fietsen in de ..."
26-10-21
9.4
Hoogtemeters - 1: Bella HerontdektDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zus,
" i Tim en zijn zusje Milou zijn de hoofdpersonen in Op hoogtestage . In dit verhaal zijn ze terug. i b Een paar jaar terug moesten de ouders van mijn beste vriend zo nodig het roer omgooien. Ze kochten een verlopen camping in Tirol en vo..."
21-10-21
9.4
Zonder Controle... - 10Door: Pappa
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Puber, Vader,
"Zoveel gebeurd de afgelopen weken. Dochter, vriendinnetjes, lerares, Boxer . Ik kon het eerlijk gezegd niet allemaal meer overzien. Geweldig geil natuurlijk maar ik moest toch echt even afstand nemen en de rol van mister DIY weer op me nemen..."
06-10-21
9.0
Een Buitenaards Ras - 17: PubersDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien, Puber,
"We zijn nu alweer ruim vier jaar op onze planeet. We hadden een pendelverbinding van meerdere schepen naar de aarde en haalde zo iedere twee maanden 100 vrouwen op. Daarbij zaten dan 75 meiden voor algemeen gebruik. Gedeeltelijk waren die nodig om me..."
19-08-21
9.2
Zusjes - Nichtjes Paradijs - 5: Zusjes (slot)Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broers, Eerste Keer, Neuken, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Parijs, Puber, Tiener, Tweeling, Zusjes,
" b Mijn opdringerige tweelingzusjes heb ik teruggestuurd naar hun eigen slaapplekken, om verder te kunnen vrijen met Zazie. Maar uiteindelijk zullen ze daar geen genoegen mee nemen, nu ze open en eerlijk hebben verteld dat ze allebei deze vakantie vo..."
19-06-21
9.4
Ome Piet - 3Door: Levi
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Bejaarden, Jong En Oud, Oom, Ouderen, Pijpen, Puber,
" i Sorry dat het zo lang duurde, ik had het druk. Dankjulliewel voor de reacties in ieder geval, daar ben ik erg blij mee. Ik heb lang niet geschreven, dus weet niet of dit verhaal ook gaat bevallen zo, maar ik hoop natuurlijk van wel. i N..."
18-06-21
8.8
Zusjes - Nichtjes Paradijs - 4: NichtjesDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broers, Neuken, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Parijs, Puber, Tiener, Tweeling, Zusjes,
" b We slapen hier met zijn allen in n grote kamer, de slaapplekken afgeschermd door gordijnen. Ik voel gewoon hoe mijn zusjes met hun oren op steeltjes in hun bedden liggen te luisteren of Zazie en ik het gaan doen. Veel animo heb ik in hun nabi..."
12-06-21
9.2
Zusje In Woelige Wateren - 6: VindenDoor: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Groepsex, Lolita, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Romantiek, Zus,
" i Dit is het laatste deel over de woelige wateren van Lolita. Bedankt dat tot nu zoveel van jullie haar verhaal hebben gelezen En ook bedankt voor de onwijs gave reacties op het eerste deel en alle andere daarna, whow Echt superfijn om verhalen te..."
28-03-21
9.5
Zusje In Woelige Wateren - 5: SpelenDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Groepsex, Lolita, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Romantiek, Zus,
" b Lolita kijkt sinds ze weer thuis is met een beetje weemoed terug op de mooie dagen in de Ardennen, waar ze met haar broer Vincent en zijn kanomaatje Bart woelige wateren bedwong. Kort na thuiskomst deed ze in Utrecht een proefsessie als model bi..."
19-03-21
9.4
Zusje In Woelige Wateren - 4: GroeienDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Lolita, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Romantiek, Zus,
" b Het kajak avontuur in de Ardennen loopt ten einde. Lolita en Bart maken een laatste peddeltocht over de Ourthe richting La Roche en Ardenne, maar ze zijn vastgelopen tussen twee watervallen in, het water is te woelig. Iemand moet komen om ze op te..."
13-03-21
9.5
Zusje In Woelige Wateren - 3: PeddelenDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Groepsex, Lolita, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Romantiek, Zus,
" b Jongensmeisje Lolita trekt graag op met jongens, ze voelt zich meer bij h n thuis dan bij meisjesmeisjes . Ze heeft het na het nodige gedram voor elkaar gekregen dat ze met haar broer Vincent en zijn kano maatje Bart mee naar de Ardennen mag, e..."
07-03-21
9.0
Zusje In Woelige Wateren - 2: OefenenDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Groepsex, Lolita, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Romantiek, Zus,
" i Iedereen bedankt die het eerste deel over Lolita las en bedankt ook voor alle leuke reacties, fijn om ze te lezen Liefs. Zazie. i b Lolita mag na lang zeuren met haar broer Vincent en zijn sportvriend Bart mee naar de Ardennen, e..."
04-03-21
9.2
Zusje In Woelige Wateren - 1: OntdekkenDoor: Zazie
Reacties: 22
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Groepsex, Lolita, Ontdekken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Romantiek, Zus,
" b We zijn eindelijk op weg naar de Ardennen We reizen met het barrelautootje van Bart, n goeie vriend van mijn broer Vincent, en ik heb me op de achterbank tussen alle spullen gepropt. Gelukkig heb ik niet zo veel ruimte nodig want ik ben nogal du..."
26-02-21
9.6
De Tol Van De Roem - 4: LondonDoor: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Londen, Puber, Zus,
" b Fynn O Connor maakt met zijn vriend Eaze en hun wereldberoemde hardrock band Shout n Crows een tour door Europa. In Stockholm is hij, na hun concert, tijdens het Midsommar feest terecht gekomen in het bed van Livia. Morgen gaat de band door naar..."
20-02-21
9.5
Floor - 21: Gluurder Bij De Buren? Het Is Mark!Door: Flooronthefloor
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Gluren, Gluurder, Moeder, Pijpen, Puber, Voyeurisme, Zus,
"Soms ben ik wakker en hoor ik vreemde geluiden. zachte piepjes en gebrom van apparaten. Dan staat er weer een zuster bij me en ze controleren de slangetjes en draadjes. Vaak val ik dan weer in slaap. Ik droom veel maar weet niet waarover. Ik zie een ..."
24-01-21
9.1
Floor - 18: 3 Meiden Doen Spelletjes Met Een Pube...Door: Flooronthefloor
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Puber, Tiener,
" i Dit is een vervolg op de eerder Floor reeks. Wil meer weten over de hoofdrolspelers Lees dan de andere verhalen i Na het paardrijden op de borg samen met Laura heb ik de smaak te pakken. Ik heb als kind op paardrijden gezeten maar op ..."
21-01-21
9.1
Op Hoogtestage - 3: Bonte AvondDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Tiener, Zus,
" i b FEESTJE b Dit is mijn honderdste inzending naar deze verhalensite. Ik ben toen ik nog studeerde een keer uit verveling over seks gaan schrijven. Ik vind geschiedenis leuk en mijn eerste verhaal ging over de Vikingen, via een tijdmachine..."
07-11-20
9.4
Op Hoogtestage - 2: Onze WielerploegDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broers, Groepsex, Neuken, Puber, Zussen,
" i Bedankt voor al jullie leuke reacties op dit verhaal Hier is het vervolg. X. Zazie i b Wielrennen is m n lust en m n leven. Samen met mijn zusje Milou fiets ik momenteel door Zwitserland, Itali en Frankrijk, van Bazel zijn we op weg ..."
01-11-20
9.4
Op Hoogtestage - 1: Met ZusjeDoor: Zazie
Reacties: 21
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Tiener, Zus,
" b Wielrennen is mijn lust en mijn leven. Al van jongs af aan weet ik niet anders dan dat ik wil fietsen en n g eens fietsen en op mijn zesde had ik al mijn eerste wielrenfietsje. Geen wonder ook, want onze ouders fietsen altijd met ons, met tijdens ..."
24-10-20
9.3
Mijn Hackende Broertjes - 6: De PraesesDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Tiener, Zussen,
" i In dit laatste deel is Myra weer hoofdpersoon. Het verhaal verspringt een aantal weken in de tijd, de zomer is bijna voorbij. i b Hoi, ik ben Myra. Mijn tweelingbroertjes Franky en Sammy hebben een relax app ontwikkeld maar het blijkt ..."
18-10-20
9.3
Mijn Hackende Broertjes - 5: WisseltrucDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Tiener, Zussen,
" i Dit vijfde deel heb ik geschreven met Sammy als hoofdpersoon. Het begint op het moment dat zijn broertje Franky met Natasja de sauna induikt en Sammy met Joyce in de fitnessruimte achterblijft. i b Hoi, ik ben Sammy. Mijn tweelingbroer..."
10-10-20
9.4
Mijn Hackende Broertjes - 3: FireworksDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Tiener, Zus,
" b Hoi, ik ben Myra. Mijn broertjes Franky en Sammy hebben een relax app ontwikkeld maar het blijkt een seks app te zijn. Dat leidde eerder dit weekeinde voor het eerst in ons leven tot seks, en nog wel met elkaar Zowel mijn broertjes als ik zijn nu..."
01-10-20
9.2
Mijn Hackende Broertjes - 2: MarcusDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Tiener, Zus,
" i Bedankt voor jullie reacties op deel 1 Fijn om een verhaal te schrijven dat bij jullie in de smaak valt. X. Zazie i b Mijn broertjes hebben een relax app ontwikkeld maar het blijkt een seks app te zijn. Afgelopen nacht leidd..."
27-09-20
9.1
Mijn Hackende Broertjes - 1: Wij DrietjesDoor: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Tiener, Zus,
" b Mijn ouders zijn flink rijk, maar daardoor zie ik ze dus ook bijna nooit. Ze zijn allebei toppers in het ontwerpen van apps, zowel voor mobiel als pc en inmiddels hebben ze een miljoenenbedrijf, waarvoor ze meestal in hun filiaal in Silicon valley..."
21-09-20
9.4
Marlies - 6: Het Zaad Van Jonge JongensDoor: Marlies
Reacties: 72
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Aftrekken, Buurjongen, Chantage, Coming Of Age, Dominantie, Groot Geschapen, Grote Lul, Macht, Moeder, Puber,
" i In de zomer van 2005, ik was toen net 17 geworden, ontdekte ik mijn lichaam en het effect dat datzelfde lichaam had op zowel vrouwen als mannen. Dit deel, Het zaad van jonge jongens of Marlies 6 , speelt zich af na de terugkeer van mijn zomerva..."
24-08-20
9.3
Mijn Eerste Keer - 9Door: Seth
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Pijpen, Puber, Vingeren, Zwembad,
"Het zachte licht van het zwembad gaf een fee riek beeld dat afstak tegen de duisternis. Ik voelde me heel ontspannen toen Kai naar mij kwam aangezwommen en me op mijn mond kuste. Ik omarmde hem, legde mijn hoofd op zijn schouder en omklemde zijn midd..."
02-06-20
9.3
Mijn Eerste Keer - 8Door: Seth
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Pijpen, Puber, Vingeren, Zwembad,
" Oh help, ik heb veel te veel gegeten, ik denk dat ik even moet gaan liggen zei Kai die zich op een ligbedje neerlegde en ondertussen een gigantische boer liet. Gelukkig zijn de gasten ver genoeg zodat ze dit niet hebben gehoord zei ik al lachend...."
30-05-20
9.2