Opwindend.Net
Het is 31 december de laatste dag van het jaar, een heel mooi jaar want ik heb sinds november heb ik een geweldige vriendin! Mijn vriendin Yara is 19 jaar oud en studeert momenteel nog in Eindhoven. Yara heb ik leren kennen tijdens het uitgaan, ergens in een discotheek zag ik haar staan, ze zag er geweldig en gewillig uit. Op die avond in oktober droeg Yara een mooi doorschijnend zwart topje met daaronder enkel een zwarte BH waar haar borsten mooi naar voren kwamen, haar billen vielen mij meteen op in haar strakke spijkerrokje. We deelden die avond ons telefoonnummer uit en binnen een korte tijd hadden we onze eerste date. Alles verliep soepel tijdens het daten en sinds 20 november hadden wij een relatie. Omdat we beide nog studeren en elkaar maar 1 of 2 keer per week zien besloten we om ergens samen in een hotel het nieuwe jaar te vieren. Uiteindelijk kwamen we online terecht bij een mooi hotel aan de kust. We besloten het hotel te boeken voor de nieuwjaarsnacht, een geweldig mooi moment samen.

Op 31 december is het 10:00 voor we wegrijden richting ons hotel aan de kust. Het is ongeveer anderhalfuur rijden en hebben veel plezier in de auto. We bespreken wat we de komende twee dagen willen gaan doen. “Een mooie strandwandeling maken en ergens in een mooi restaurant eten” zegt Yara, ik vind het een prima plan want meer kun je vaak aan de kust niet doen zeker niet in deze periode. Met nog een half uur te gaan voel ik plotseling de hand van Yara over mijn bovenbeen glijden, de blik in haar ogen verraadt al wat ze van plan is. “Ik wil nog wel iets doen de komende dagen” zegt Yara met een uitdagende stem. Ze blijft wrijven over mijn bovenbeen en wrijft langzaam richting mijn kruis. Ik vraag met een ontschuldige stem wat ze nog van plan is. “Dingen doen die we nog nooit gedaan hebben” zegt Yara. Ik had veel van dit weekend verwacht, maar Yara kwam met veel meer onbekende verwachtingen. Ik was benieuwd naar de ideeën die Yara in petto had, maar ze wilde alleen een tipje van de sluier weggeven. “Open je broek maar eens” zei Yara met een overduidelijke geile stem. Ik gehoorzaamde mijn vriendin die langzaam mijn hard geworden pik uit mijn broek haalde. Ze trok langzaam aan mijn steeds harder wordende pik, ze genoot er van om te zien hoe ik me moest concentreren op de weg maar steeds geiler werd. Met nog een 10 minuten rijden naar het hotel trok Yara steeds harder aan mijn pik, ik vond het geil wat ze deed en kreunde door de auto. Mijn orgasme zat er aan te komen maar Yara zei streng “niet klaarkomen hier, nog even wachten” en ze begon nog harder te trekken. Ik voelde het zaad borrelen en ik zat niet ver van een heftig orgasme. Ik plaatste de auto op de parkeerplaats van het hotel en zonder om ons heen te kijken deed Yara haar gordel los en begon aan mijn harde pik te zuigen. Ik sloot mijn ogen en voelde hoe diep ze mijn eikel in haar mond nam. Binnen tientallen seconde spoot ik al mijn zaad achter in de keel van Yara, die blijkbaar even moeite had met de hoeveelheid. Ze zoog mijn pik compleet leeg en keek me daarna met een geile blik aan en zei “Dit was 1 ding wat we nog nooit gedaan hadden, en er zullen er nog wel wat volgen” zegt ze met een knipoog. Ik voelde me geweldig en ben zeer benieuwd wat er nog komen gaat de komende twee dagen.

We stappen met twee rode hoofden uit de auto en pakken onze spullen uit de kofferbak. Bij binnenkomst worden we vriendelijk begroet door een mooie receptioniste. De blonde receptioniste die nét een knoopje te veel open heeft staan trekt mijn aandacht. Haar rode kanten BH is duidelijk te zien, en ik fantaseer enkele seconde over deze mooie verschijning. Na het in-checken krijgen we de sleutel van onze hotelkamer op de 5de verdieping. We openen onze deur en zien een luxe kamer met een groot bed en een geweldig uitzicht op zee. Yara checkt meteen de veren van het matras, wat voor mij een teken is dat ik haar even terug kan pakken. Ik kruip naast naar op het bed en zoen Yara in haar nek, iets waar ze zeer opgewonden van wordt. Een zachte kreun bevestigt dat ik door kan gaan. Met mijn hand knijp ik in de heerlijke D cup van Yara. Ze kreunt dat ze geil is vanaf het moment dat ze in de auto aan mijn harde pik zat. Ik breng haar tot rust en zeg dat ze moet genieten van dit moment. Langzaam verdwijnt mijn hand naar Yara’s broek, de knoopjes zijn zo los en haar mooie witte string komt naar voren. Mijn hand keert terug onder het T-shirt van Yara om zo even haar borsten te kneden. Haar tepels zijn hard geworden van alle opwinding en mijn andere hand begeeft zich nu in haar string, waar ik meteen een nat gleufje voel. Bij de eerste aanraking van haar klitje kreunt ze luid door de hotelkamer. Ik neem even de tijd om haar broek tot haar knieën te brengen. Ik ga naast Yara liggen en wrijf met 2 vingers over haar zeiknatte vagina. Ik voer het tempo op en plaats met mijn andere hand 2 vingers in haar gleufje en vinger haar op het ritme van de draaiende vingers. Yara kreunt luider dan normaal, ze kreunt met een geile stem “laat me klaarkomen, de hotelburen mogen het horen”. Ik voer na deze bevestigende zin het tempo op en vinger Yara hard en diep in haar natte speetje, mijn andere hand gaat in een rap tempo over haar klitje. Yara kreunt nog harder en komt geweldig klaar op mijn vingers, haar lichaam schokt enkele seconde lang. Ze komt na enkele tellen weer bij kennis en hijgt nog na van een hevig orgasme. We knuffelen elkaar nog en Yara bedankt me met een heerlijke tongzoen en zegt na de tongzoen “ik zal vanavond iets rustiger zijn”, voor mij alweer een teken dat er vanavond geneukt gaat worden in deze kamer.

Na het intense orgasme van Yara besluiten we om een heerlijke rondje over het strand te lopen. We trekken onze wandelschoenen aan lopen direct van ons hotel naar het strand. Het is een koude maar zonnige dag. Eenmaal bij het strand aangekomen genieten we van lange zandvlaktes en de golven van de zee, het is een prachtig uitzicht. Na een dik uur lopen komen we aan bij een moderne strandtent waar we besluiten om even een pauze te nemen. We worden na een tafeltje aan het raam gebracht en bestellen allebei een warme chocolademelk. Nadat de ober de chocolademelk heeft gebracht valt mij meteen iets op als ik naar Yara kijk, ze heeft stijve tepels die ontzettend goed zichtbaar zijn door haar dunne trui’tje. Ik vraag aan Yara of ze het koud heeft maar ze antwoord met een warme stem “nee ik heb het heerlijk warm, hoezo?” Ik geef een knikje naar haar borsten en Yara kijkt meteen naar haar stijve tepels en zegt “Oeps, ik heb iets laten liggen op de badkamer van de hotelkamer”. Ze heeft dus haar BH op de kamer gelaten en draagt dus niks meer onder haar dunne trui. Ik fantaseer over de geile dingen die mijn vriendin doet, haar heerlijke dikke borsten waar nu kei harde tepels op staan. Het windt mij erg op en ik vraag aan Yara of ze het aan durft om naar de WC te lopen en daar een foto te maken van haar blote borsten onder haar trui. Yara lacht en vertrekt zonder na te denken richting de WC, even later krijg ik 2 foto’s binnen van mijn stoute vriendin. Ik open de foto’s van Yara, de eerste foto is een selfie op het toilet waar ze haar trui omhoog heeft getrokken en haar prachtige borsten goed zichtbaar zijn. De tweede selfie zorgt meteen voor een groeiende erectie, Yara staat namelijk zonder trui op het damestoilet voor de spiegel. De gedachten dat mijn stoute vriendin nu met haar kei harde tepels naakt voor de spiegel staat laat mijn erectie nog meer groeien. Snel word ik uit mijn gedachte gehaald door Yara, ze is al terug van het toilet en strijkt subtiel met haar vingers langs mijn kin en kijkt mij met een geile blik aan. Haar tepels lijken nu nog harder door haar trui te steken. We drinken onze chocolademelk op en maken ons op voor de wandeling terug naar het hotel.

We nemen op de terugweg een mooi pad over de duinen van het strand. Na ongeveer 30 minuten lopen stoppen we op een mooie plek waar een bank staat. We nemen plaats op het bankje en genieten van het prachtige uitzicht. We kijken elkaar aan en zoenen even op deze romantische plek, ik voel tijdens het zoenen de hand van Yara richting mijn kruis gaan, ze wrijft even met haar hand over mijn kruis die meteen al vol loopt met bloed. Het zoenen wordt heviger en onze tongen vinden elkaar gemakkelijk. Yara probeert onder het zoenen mijn broek los te maken en doet dit als een geleerd persoon. Mijn harde staaf springt uit mijn broek en Yara trekt er stevig aan. Ik kijk om mij heen of er niemand in de buurt is, het is ten slotte een drukke plek in de duinen. Yara geeft er niks om en zakt langzaam van de bank op haar knieën in het zand. Ze kijkt om zich heen en ziet niemand alleen wat mensen onder op het strand. Op dat moment kijkt ze mij geil aan en brengt haar tong richting mijn vochtige eikel. Ze likt en zuigt eerst heerlijk aan mijn eikel waarna ze haar mond over mijn harde pik plaats en mij heerlijk pijpt. Ik word extreem geil van het geile gezicht van mijn vriendin en de van de openbare plek waar dit plaatsvind. Yara zegt met een geile stem “ik wil je hier laten spuiten, weer een nieuwe locatie”. Ik ging het dan ook niet meer lang volhouden want de woorden van Yara maakte me wild. Mijn harde pik stond op springen toen Yara stopte met pijpen, ze keek me plagend aan. Yara ging plotseling op haar hurken zitten, ritste haar jas open en trok haar trui omhoog over haar hoofd zodat haar heerlijke borsten vrij kwamen. Ze kwam dichterbij en nam mijn erectie tussen haar grote borsten. Ze spuugde op de wat speeksel tussen haar borsten en begon ritmisch met haar borsten mijn lul te kneden, dit beeld werd me te veel. Ik kreunde en voelde het zaad opkomen door deze overheerlijke handeling, Yara bevestigde “Ja spuit over mijn geile lichaam” binnen no-time begon mijn pik te spuiten tussen de borsten van mijn geile vriendin. Ik moest even bijkomen van dit gebeuren maar wat was dit voor de tweede keer vandaag een geil orgasme. Yara laat alle sperma zitten en trekt haar trui weer naar onder en doet haar jas weer dicht. Op het moment dat Yara opstaat ziet ze 15 meter verder dat een ouder stel aankomt. “Zo schat weer een nieuw orgasme op een nieuwe locatie” zegt Yara terwijl ik haar nog even een dikke kus geef. We besluiten om onze route verder af te maken richting het hotel om ons daar klaar te maken voor oudejaarsavond.

Onze laatste avond van het jaar sluiten we af in het mooie restaurant van het hotel waar tussen het eten door ook gedanst kan worden. Maar eerst moeten we ons zelf nog klaar maken voor deze avond. Op onze mooie hotelkamer stapt Yara als eerste onder de douche om zich even lekker te wassen. Ik kan het niet laten om haar even te bezoeken en sluip de badkamer binnen. Ze staat met de rug naar mij toe en ik grijp haar dan ook meteen bij haar volle borsten. Yara schrikt maar aan haar tepels te voelen vind ze het geil laat mij door gaan met het kneden van haar borsten. Ze kreunt zacht en haar eigen hand verdwijnt al richting haar gleufje waar ze haar klitje langzaam streelt. Ze draait zich om en zoent mij kort waarna ze de douchekop pakt en de straal op haar klitje plaats, ze kreunt en vind het heerlijk. In deze staande houding blijf ik de tepels van Yara plagen en vinger ik met mijn andere hand haar zeiknatte gleufje. Er glijden makkelijk 2 vingers in en uit haar strakke vagina en Yara kreunt dat ik het tempo moet opvoeren. De harde straal op haar klitje en de pompende vingers in haar kutje wordt Yara te veel en ze komt heerlijk klaar in de badkamer. Ze staat te shaken van het orgasme maar zegt met een geile stem “Verdorie wat was dit lekker!” Yara wast zich nog even onder de douche en komt dan in de badjas op bed liggen. Het is nu mijn beurt om mij snel te douchen want veel tijd is er niet meer. Als ik na het douchen uit de badkamer loop heeft Yara zich al aangekleed voor deze laatste avond van het jaar. Ze heeft zich zeer sexy en uitdagend gekleed, alleen maar om mij geil te krijgen vanavond. Haar mooie zwarte panty past goed bij haar iets te korte rokje, op het rokje draagt ze een nieuw doorschijnend topje wat door haar blazer bedekt wordt. Als we beide helemaal klaar zijn vertrekken we richting het restaurant van het hotel, in de lift zoenen we nog even stevig en zegt Yara als de liftdeur opengaat “Laat deze geile avond maar beginnen”... 1.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 6679x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2218x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 4766x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 6760x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 20102x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10443x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9508x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 15980x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14411x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9130x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 15716x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 10887x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 3235x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.8
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 6505x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 19362x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 18254x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!