63.206 Gratis Sexverhalen
Datum: 12-05-2022 | Cijfer: 7.9 | Gelezen: 11169x
Lengte: Kort | Lezers Online: 0
Pieter is nerveus. Het is de eerste dag dat hij gaat trainen bij zijn nieuwe voetbalteam. Het is een seniore team dus met 18 jaar is Pieter wel de jongste. Pieter hoopt dat dit team hem namelijk wel gaat accepteren. Pieter heeft namelijk iets wat de meeste jongens van zijn leeftijd niet hebben…

Een harig kontje.

In zijn oude voetbalteam hadden alle jongens gladde kontjes. Pieter voelde zich altijd zo onzeker als hij met zijn behaarde reet de douches binnen liep. Alle jongens lachte hem uit en noemde hem gorilla. Dit maakte Pieter erg verdrietig. Het pesten was tot daar aan toe, maar het buitensluiten was een steek in het hart van Pieter. Alle jongens sloegen elkaar namelijk op de kont. Het was een soort vriendschapsritueel. Maar niemand wou op de behaarde reet van Pieter slaan. Pieters oude teamgenoten vonden dat maar vies.

De meest logische optie is voor Pieter om zijn kontje te scheren, maar dat zou zijn familie nooit goedkeuren. Alle mannen in Pieters familie hebben allemaal een dikke behaarde reet en ze gingen maandelijks met elkaar naar de sauna. Pieters ooms en neven zouden zijn vader uitlachen als ze er achter komen dat Pieter zijn reet scheerde. In hun ogen scheer je dan je mannelijkheid weg.

Bij het voetbalveld aangekomen loopt Pieter naar de kleedkamer. De kleedkamer is leeg op één man naam. Zijn naam is Mo een 20 jarige Marokkaan. Hij is veel kleiner en tengerder dan Pieter. Dat is ook niet zo gek. Pieter is met zijn 1,90 en 90kg altijd al de grootste geweest. Een echt grote Hollandse jongen met een dikke behaarde reet. Pieter ziet dat Mo zich aan het omkleden is en zijn broek uit doet. Mo heeft geen onderbroek aan en zijn rug en zijn Marokkaanse kontje zijn naar Pieter gekeerd. Pieter schrikt van wat hij toen zag. Mo’s hele kont was vol met dikke zwarte haren. Pieter kijkt met open mond naar het kleine behaarde Marokkanenkontje. Mo draaide zich om en vroeg: ‘Hee, nieuwe waarom zit je naar mijn behaarde kontje te kijken?’ Pieter kleurt vuurrood en stottert: ‘Ik… ehh… heb nog nooit zijn behaard kontje op de voetbal gezien?’ Mo is even stil en lacht. En hij zegt: ‘Je hebt die van mij gezien laat nu maar die van jou zien’. Pieter slikt, maakt zijn gulp los en liet zijn dikke behaarde reet en zijn nieuwe Marokkaanse teamgenoot zien.

Pieters grote boeren behaarde reet is nu open en bloot. Mo zei: ‘Yoh, mattie je hebt echt een goede ass.’ En met een vlakke hand slaat Mo op de reet van Pieter. Pieter kon wel in huilen uitbarstten. Niet omdat de klap pijn doet, maar omdat hij nu niet buitengesloten wordt. Zijn nieuwe teamgenoot heeft hem net een klap op zijn kont gegeven. Het voelde zo lekker. ‘Nu mij, nu mij’ schreeuwt de Marokkaan als hij zijn kontje naar Pieter draait. Pieter spuugt op zijn hand en geeft Mo een harde klap op zijn billetjes.

‘WAT DOEN JULLIE’ een grote donkere man in een trainingspak komt naar binnen lopen. Pieter en Mo hebben hun broeken op hun enkels. Hun harige kontjes naar de grote zwarte man gekeerd. Pieter kijkt met angst in zijn ogen naar de intimiderende man…
Dit is mijn eerste verhaal. Ik hoop dat jullie het lekker vonden. Het is nog erg softcore maar als jullie meer willen schrijf ik een vervolg. Geef suggesties wat jullie willen lezen. Alvast bedankt en een klap op jullie harige kontjes hahaha.
Trefwoorden bij dit verhaal: Behaard, Kleedkamer, Kort, Marokkaans, Sport, Voetbal, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
24-05
8.0
Bem-vido, WelkomDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Je hebt nog de hele weg om na te denken maar tegen dat we thuis zijn zal je kutje nog wel een paar keer van mij zijn. Dat was wat Jos me zei en ik wist dat hij van dat laatste zeker kon zijn. Zo liep mijn neuk periode bij de truckers op een ..."
24-05
9.2
Roomservice - 3Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Na een partij heerlijke sex met de jonge Noah, van 19 jaar, zijn we samen in slaap gevallen in het hotel waar hij werkt en ik gast ben... Het is tegen 7uur, ik word wakker van een gevoel dat er iets door mijn bilnaad glijdt. Ik voel een ..."
24-05
9.5
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 2Door: Stevens2406
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
" Schrijver Dit verhaal is een vervolg van buitenlandse Homo Ontmaagd Door Oude Leraar deze verhalen zijn de eerste keren dat ik echt verhalen schrijf dus kritische comments worden gewaardeerd zodat ik nog betere verhalen later kan maken. Verg..."
23-05
9.0
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
23-05
9.1
Ruben In Texas - 20Door: RubenDeWolf
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend aan de ontbijttafel was er geen Noah. Ruben praatte met Catherine en af en toe met Jake. John was alweer druk met andere dingen. Het voelde raar voor Ruben. Noah was voor hem zolang hij daar was zijn maatje geweest. Noah was er al..."
23-05
9.7
Roomservice - 2Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Tijdens een verblijf in een hotel leer ik Noah kennen, die hier achter de bar werkt. Ondanks het leeftijdsverschil van 26 jaar, wil deze jongen maar n ding... Ik verplaats me tussen zijn benen trek zijn schoenen broek en sokken uit. P..."
22-05
9.6
Het Sprookje Dat ...Door: Rainmaker
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Slikken, Sperma,
"Ik ben gek op pijpen, maar echt dol erop. Ik hou van het geven van ultiem genot, mannen zien genieten maar ook van de controle die je hebt met het harder of zachter zuigen en diep zuigen of teasen met je tong over zijn eikel. Het moment dat hij de co..."
22-05
8.6
Na De VoetbaltrainingDoor: Boy3973
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Trio, Voetbal,
"Ik had een rot dag op school, moet nu thuis gaan vertellen dat ik niet overga na de derde en alsof dat nog niet genoeg was, werden we met voetbal helemaal afgemaakt door de tegenstander. Ik was er klaar mee, en fietste met al mijn voetbalkleding nog ..."
22-05
9.1
Roomservice - 1Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Wilt u nog iets drinken meneer Meneer...wilt u nog iets drinken Ik schrik op uit m n gedachten, Ehh... ja... sorry... doe nog maar een biertje. Wilt u een grote of een kleine Vraagt ie nou echt of ik liever een grote of een ..."
22-05
9.4
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 1Door: Stevens2406
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
"Mijn naam is Mehmet niet mijn echte naam . Ik heb door de jaren heen altijd een moeilijk conflict gehad met mijn seksualiteit. Dit kwam vooral omdat ik op mijn 13e mijn eerste natte droom kreeg, maar dit was met een oude man. Waarbij iemand rond die..."
20-05
8.0
Een Middag Om ...Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Likken, Spuiten, Zuigen,
"Voor dit verhaaltje het is wat kort deze keer heb ik mijn inspiratie gehaald uit een vrolijk Frans liedje, genaamd Un Bell Histoire van Michel Fugain en Le Big Bazaar. Het kenmerkt de onbekommerdheid, en het geluk dat zomaar aan komt waaien, zo..."
20-05
9.0