62.580 Gratis Sexverhalen

Camping - 1


Door: Dv
Datum: 13-08-2023 | Cijfer: 8.3 | Gelezen: 36697x
Lengte: Kort | Lezers Online: 0
Daar staan we dan…

Camping Italië, vouwwagen en drie kinderen.

Geen privacy.

De hele dag de zon op onze lichamen. We zijn niet de jongste maar zien er goed uit. Jouw stevige billen in een te kleine bikini deinen op en neer. Borsten is niet je sterktste ding maar wel erg gevoelig. Aan het strand smeer je me in, je handen over mijn lijf doen mijn pik groeien. Een buurvrouw ziet t gebeuren, ze zinkt over haar zonnebril naar ons tafereel. Je kan t niet laten om je hand toch even in mijn broek te laten glijden, je glibberende hand omklemt mijn pik en trekt me heel even af.

Daarna geef je mij de fles en gaat op je buik liggen. Onze buurvrouw gaat even overeind zitten en doet haar bril af. Die verwacht een show, maar er zijn hier kids en dat kan ik toch niet maken.

Bij het insmeren kom ik uiteindelijk bij de billen van mijn vrouw, ik kijk maar de buurvrouw, ze knipoogt en trekt haar eigen slip even opzij. Ik zie een fonkelend glimmend kaal kutje, even duwt ze haar vinger erin en daarna gaat het slipje weer over haar heerlijkheid.

Ze likt haar vinger af en kijkt me geil aan en knikt onder t motto nu jij! Met mijn volle handen over de billen van mijn vrouw schuiven mij duimen richting een heel nat en glad gebied. De buurvrouw knikt nogmaals, en als ik naar haar kijk glijdt 1 duim zo het kutje van mijn vrouw in. Met de andere duim draai ik enkele rondjes op haar heerlijke sterretje.

Mijn vrouw kreunt en komt omhoog, de buurvrouw knipoogt ook maar haar. Met rode wangen gaat ze liggen en vraagt me te stoppen. Was ik te ver gegaan?

Als we ‘s avonds in bed liggen kruipen we toch even tegen elkaar. Je kan het niet laten om mijn geschoren borst te strelen, zachtjes voel ik je zachte warme handen over me heen gaan. Het voelt vertrouwd en heerlijk. Je duim en wijsvinger zoeken een voor een mijn tepels op, je knijpt me eerst zachtjes en steeds harder.

Ook jouw tepels staan hard en prikken in mijn huid.

Je fluistert dat je me wil, diep en hard. Maar dat kan nu niet hè schat, plaag je me.

Was onze strand buurvrouw maar hier hè, had je haar willen neuken lieverd? Of mag ze mij verwennen met haar vingers en mond?

Je hand gaat tussen onze lichamen in naar beneden, je doet live verslag van wat je doet. Je fluistert dat je wijsvinger zachtjes door je lipjes wrijft, dat je nat bent, dat je klit opzwelt en snakt naar mijn geile mond. Je geeft aan dat een vinger al in je kutje zit, en dat het niet lang meer duurt. Een tweede is erbij en je fluistert zacht dat een harde pik pijpen nu je wens is, maar ik kan geen kant op!

Het enig wat ik kan doen is met mijn vrije hand je string opzij doen en je billen strelen. Ik wil mezelf afrukken en spuiten maar t mag niet van je.

Mmm ik hou van deze onderdanigheid. Met een beetje rekken kan ik je billen uiteen trekken. Je eigen hand voel ik vlakbij op en neer gaan. De vouwwagen trilt, een van de kids beweegt zich en ook jij houd je stil. Als het daarna weer rustig is voer je snel het tempo op, je fluistert dat er vier vingers verdwijnen.. vijf zeg ik en ik laat met alle moeite mijn middelvinger in je kontje glijden. Dat is voor jou voldoende, je komt omhoog met je billen en duwt zo mijn complete vinger je warme holletje in… op dat moment kom ik zonder mezelf aan te raken klaar. Samen en tegelijk met jou.

Als we nahijgen en even uitzweten gaat je hand in mijn broek, je knipoogt naar me, en houd je hand voor mijn mond. Ik lik en proef mij eigen geil, je doet met me mee, we likken samen ons geil van je vingers.

Nog even opfrissen in de douches geef je me aan? Dat lijkt me een verstandig idee.

Met je natte string en een hempje, ik in mijn natte short lopen we relaxt naar de douches. X
Lees verder in: Camping - 2
Trefwoorden bij dit verhaal: Camping, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Samen In AntwerpenDoor: HmvA
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Antwerpen, Lust, Vreemdgaan,
"Het was voorjaar 2018. Jij eind 20, 1.70, volle C cup en heerlijk kontje en ik begin 30, 1.78, licht gespierd, dikke pik van 21cm waren samen met nog een paar anderen in totaal waren we met 4 mannen en 2 vrouwen op een city trip naar Antwerpen...."
18-04
8.9
Nick En Melissa - 9Door: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nick en Melissa hadden weer een weekend samen. Melissa reed opnieuw 3 uur om naar Nick te gaan en bij aankomst aten ze samen wat en belandden ze, zoals gebruikelijk, samen in bed. Daar kan ik wel elke keer over schrijven, maar dat word..."
18-04
9.3
Meer Dan Zonnig... - 1Door: Rock
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Blond, Fietsen, Hotel, Openbaar, Tenerife, Vakantie,
"Als er in februari in de zon gefietst wilt worden, is Tenerife de bestemming bij uitstek. Rock was om die reden ook neergestreken op dit grootste eiland van de Canarische groep. De racefiets was op voorhand al geregeld en bij aankomst bleek die weini..."
17-04
9.1
De Voetbal MoederDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Voetbal,
"Gescheiden en af en toe de kinderen, jongens, en die moesten naar voetbal. Maar de auto was stuk, dus bood ik aan haar te brengen, met die twee apen. Lachend had ze gezegd het op prijs te stellen. En zo gingen we Ik bemoeide mij niet met de..."
17-04
7.7
De Infiltratie - 13Door: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Lingerie, Pijpen, Slet, Sletje, Trio,
"Na het ontbijt gaat Ruben met me mee naar mijn kamer, weg van de nieuwsgierige blikken van zijn teamgenoten. Terwijl we alleen zijn, omhelst hij me stevig en fluistert hij lieve woordjes in mijn oor. Zijn aanrakingen zijn teder en liefdevol, en ik vo..."
17-04
9.2
Mijn Oudere Minnaar - 2Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Naast elkaar op de bank konden wij natuurlijk niet van elkaars lichaam afblijven, boog mij vaak spontaan voorover om zijn pik in de mond te nemen. Ik vroeg hem natuurlijk dat hij na het overlijden van tante Jo geen sex meer gehad had, och ..."
17-04
8.8
VerplegingDoor: Swakke
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Likken,
"Vandaag 16 April, ik was redelijk vroeg wakker want n ik moest plassen en twee mijn lul stond stijf genoeg om iemand bijten westen te slaan. Ik ging in de kamer van de vrouw zien en deze sliep nog goed, zij is onlangs nog geopereerdt. Ik deed mijn ..."
17-04
7.5
Ons Snoepreisje Naar...Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Spanje,
"Nadat we een hele moeilijke periode achter de rug hebben na een zwaar auto ongeluk zijn we er weer bovenop gekomen, mijn vrouw Debbie had 4 gebroken ribben en een gebroken been, en ik John 37 jaar gebroken bekken, waarna er 4 pennen in mijn bekken z..."
17-04
8.9
Mijn Leidinggevende Van... - 3Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Neuken, Pijpen,
"Wegens ziekte moest ik toch overdag weer invallen met vakantiehuisjes schoonmaken, met een andere man in de 50 moest ik dat doen, deed mijn werk volgens mij goed, en toen wij klaar waren stonden wij te wachten dat onze leidinggevende alles gecontrol..."
17-04
8.7
Moeder En Dochter... - 14Door: Westy
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Vakantie,
"Toen Hans en Anna na ruim een uur weer terugkwamen op de BBQ in de tuin was er niemand die vragen stelde. Maar iedereen wist wel wat die twee daar uitgespookt hadden. Hans en Anna hadden het nu niet bepaald erg stiekem gedaan. Buiten hadden ze de gel..."
16-04
9.2
64 En 18 - 7Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Lingerie, Oma, Oudere Vrouwen, Sperma,
"Zaterdagnamiddag. Om vier uur gaat de bel. In de deur wacht ik tot de liftdeur opengaat en Arne verschijnt. Hier heb ik van maandagochtend op gewacht. Hij heeft een bos rode rozen voor me mee. Nauwelijks valt de deur achter ons in het slot of we zijn..."
16-04
9.3
Avontuurtje In Drukke...Door: Xiumi
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Ik was de hele week naar een beurs geweest. We, mijn vrouw en ik, liggen nu uitgeput, na onze eerste vrijpartij in een week naakt in bed een drankje te drinken en een pornofilmpje te kijken, als mijn vrouw Karin uit het niets zegt Schat, ik ben een..."
16-04
8.4
Klik hier voor meer...