Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: HornyT
Datum: 15-11-2023 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 37000
Lengte: Lang | Leestijd: 33 minuten | Lezers Online: 1
Het is een vrijdagochtend en ik had wel weer eens zin om te gaan stappen met een maat van me. Hij is nu ruim 2 jaar gescheiden en heeft 3 kinderen. Zijn huwelijk was gestrand omdat hij zich niet meer zichzelf voelde in de relatie en na therapie bleek al snel dat het niet goed zat. Vroeger gingen we regelmatig op stap met zijn tweeën maar de laatste tijd minder. Ik appte hem en al snel kwam er een duimpje en een ‘oké doen we’.

Ik was die dag aan het thuiswerken en een van mijn kinderen had een vriendinnetje over om te spelen. Haar moeder kwam haar einde van de middag bij ons thuis ophalen. Wij raakte kort aan de praat, we kennen elkaar al wat langer door onze kinderen. Ze is een mooie vrouw met lang blond haar tot halverwege haar rug. Ze is iets kleiner dan ik ben, ik vermoed rond de 1,75m met mooie lange benen. En vandaag had ze een korte jurk aan, het was mooi warm zonnig weer en haar borsten zaten mooi in haar jurk gepushed. Mijn eigen vrouw heeft kleine borsten en daar ben ik heel tevreden mee maar haar borsten zijn zeker een ruime C-cup en met haar slanke figuur ziet ze er super uit. En aan haar te zien weet ze dat, veel voorover bukken als ze praat tegen haar dochter.

Ook zij is gescheiden net als mijn maat en omdat wij toch gingen stappen dacht ik: ik nodig haar gewoon uit, dan koppel ik ze mooi aan elkaar. En zo gezegd zo gedaan, ik nodig haar uit om mee te gaan voor een drankje in de kroeg. Het leek haar leuk maar ze had geen idee of ze echt ging komen. Was niet zo van het koppelen, waarop ik haar probeerde te overtuigen van een leuke avond en als het niets wordt dan is het nog steeds een leuke avond geweest, zonder de kids. Het was lastig om te pijlen of ze ging komen.

De rest van de middag verstreek en na het avondeten heb ik me nog even snel gedoucht en om gekleed om naar de kroeg te gaan. Rond 20:00uur stapte ik op de fiets, appte mijn maat dat ik onderweg was en was al snel in de kroeg. Mijn maat kwam al snel na mij binnen en begonnen meteen met een biertje. We waren al snel in gesprek geraakt over de kinderen, werk en zijn ex. En dan vooral het leven nu als singel vader.

Daardoor had ik niet gezien dat Janine de kroeg was binnen gelopen en stond al snel bij ons en een enthousiaste begroeting was het gevolg. Ik kreeg drie zoenen op de wang en mijn maat ook. Ze zag er geweldig uit moet ik zeggen. Een korte zwarte rok, leek op die nep leren stof die nu zo in de mode is bij de vrouwen. En daarop een simpele witte top waarbij haar borsten goed te zien waren. Haar lange blonde haren hingen los en ze zag er prachtig uit en ik bedacht me, André mag van geluk spreken.

We waren lekker aan het kletsen, de biertjes gingen er lekker doorheen en dat maakte het ook lollig en gezellig. De bekende rem ging er wat vanaf. Janine was erg flirterig naar ons beide, ikzelf ben wat naïef daarin waardoor ik er niets achter zoek. Mijn maat keek mij regelmatig aan dat hij haar wel knap vond en je zag gewoon dat hij aan het genieten was.

Op een bepaald moment verexcuseerde hij zich om naar het toilet te gaan en liep snel richting de toiletten. Nog voordat hij uit het oog was draaide Janine zich om en greep met haar rechterhand mijn kruis vast, kneep er zachtjes in en fluisterde in mijn oor: "Denise laat haar zeker nooit anaal neuken door je" en draaide zich om en drukte haar rond kontje tegen mij iets wat stijf wordende piemel aan. Met haar hand pakte zij mijn hand en gleed daarmee onder haar rokje, waarbij ik alleen maar blote huid voelde en tussen haar gladde ronde billen een stukje stof van een string met daartussen een bobbel. Dit voelde als een buttplug met een steen erin. Nog voordat ik alles kon verwerken liet ze mijn hand los en gleed deze onder haar rokje vandaan. Ze draaide haar nogmaals om en likte mijn oorlel, kneep ik mijn half stijve piemel en zuchtte geil in me oor.

Snel bestelde ze drie bier en André kwam alweer teruglopen, waardoor ik wat verbouwereerd overbleef en niet goed wist wat ik hiermee moest. Ik heb een vrouw en kinderen. En hoe weet zij dat Denise nooit anale seks wilde, zelfs als ik haar bilspleet likte bij het beffen wordt ze boos op me. Ooit een duim in haar kontgat willen stoppen maar dat ging niet goed. Bij andere relaties had ik nooit anale seks gehad, maar bij het kijken van porno vind ik het onwijs geil als een man zijn piemel in de kont van een vrouw laat glijden... Zoveel tijd had ik allemaal niet om het te verwerken want Janine wist maar al te goed hoe ze af en toe mij in mijn kruis kon knijpen zonder dat het opviel bij andere in de kroeg en tja, je bent toch met elkaar aan het praten en doen.

Zo moest Janine natuurlijk ook tussendoor even snel naar de wc, waardoor ik achterbleef met André. Hij zei al snel, die kun je best een paar keer neuken en dan maar verder zien. Ik zal haar mijn nummer geven en dan zien we wel. Ik gaf hem groot gelijk maar vertelde hem natuurlijk niet wat er was gebeurd... op datzelfde moment kreeg ik een berichtje binnen met een foto. Een foto van Janine, ik schrok, wat doet ze nu? Ik opende hem wat ongemakkelijk en natuurlijk zorgen dat niemand het kon zien. De foto liet duidelijk haar billen zien met een glimmende steen tussen haar bilspleet, met de tekst eronder. Trek jij hem eruit?? En een kus emoticon. Ik kreeg het er gewoon warm van, mijn piemel steigerde wat in mijn broek maar probeerde niet veel te laten merken. Het was me niet opgevallen dat ze alweer terugkwam lopen van het toilet en omhelsde mij en André bij haar terugkomst. Ze gaf hem een zoen op de wand en zei, het is gezellig. Waarop ze mij een zoen op de wang gaf en ondertussen haar hand had verplaatst naar mijn kont en erin kneep. Ze gaf snel een knipoog en zei tegen ons, zullen we gaan het is al laat en de kids willen morgenochtend weer aandacht dus ik wil het niet te laat maken. Ja zegt André, “ik heb ook de kids, ik ga afhaken, de oppas aflossen”. Ze wisselde snel telefoonnummers uit en liepen naar buiten om te gaan. Bij de fietsen aangekomen, namen we afscheid. Janine zoende hem en zei hard op dat ze snel wat moesten afspreken. Ze omhelsde mij, gaf me een zoen op de wang waarbij ze fluisterende, “let op je telefoon schatje”.

We stapte op, ik reed nog een stukje met mijn maat mee, praten nog wat na over de avond en namen snel afscheid waarbij we ieder onze eigenweg op gingen. Niet veel later kreeg ik een appje, met haar adres. Kom je zo? Met daarna een foto met de inkijk van haar borsten in haar shirt.

Pff, shit wat nu? Dit kan niet, toch? Hoe kan het dat dit mij nu overkomt, ik heb dit nog nooit meegemaakt. Ik ben de brave man en zou nooit iets raars doen als vreemd gaan. Toch ging mijn verstand uit en fietste rechtstreeks naar haar huis, daar stond ze al te wachten bij de voordeur. Ik zette snel mijn fiets neer en liep naar haar toe bij de deur.

Ze pakte me vol op de mond, we tongzoende voor haar deur en ze kneep al direct in mijn kruis. “Zo je begint al hard te worden”, zei ze al zoenend. Al zoenend gingen we naar binnen. Haar huisje is knus een leuke tussenwoning waarbij je meteen in de keuken staat en aangrenzend de woonkamer is gesitueerd. Meteen pakte ik haar al zoenend op en zetten haar neer op de eetkamer tafel. Onze tongen verstrengelde zich in elkaar en we bleven zo een tijd lang tongen.

Tijdens het zoenen gleden onze handen langs elkaars lichamen en ging al snel haar shirt uit, haar borsten zaten in een mooie witte kanten bh verpakt en pronkten vol vooruit. Ik zoende langs haar nek naar beneden en trok haar bh naar beneden waarbij deze onder haar borsten bleef hangen. Wat een prachtige gladde borsten had ze, mooie tepels die prachtig paste bij haar C-cup borsten. Als snel ging mijn mond naar haar tepel waar ik lekker op zoog en deze likte. Ze trok mijn shirt uit en begon mijn borst te zoenen. Janine was duidelijk opgewonden en had een duidelijk doel... mij neuken. Ze duwde mij van haar af en sprong van de tafel af. Ze knoopte mijn broek los en trok hem naar beneden, ik stapte snel uit mijn broek en we bleven elkaar innig zoenen. Ze hijgde: ik wil je pijpen, en terwijl ze dat zei, zoende ze mijn borst naar beneden en trok mijn boxer naar beneden, mijn ondertussen keiharde piemel sprong naar voren en ze liep hem meteen haar mond in glijden. Ze pijpte mijn piemel snel en heerlijk, om eerlijk te zijn ik was nog nooit zo lekker gepijpt. Ze pijpte me met lange halen, steeds weer een zuigend geluid uit haar mond en de slierten slijm liepen langs haar kin. Mijn vrouw pijpte mij regelmatig maar vond sperma vies en ik mocht nooit in haar mond klaarkomen, zelfs op haar lichaam sperma hebben vond ze niet prettig. Ik word helemaal gek in mijn hoofd van de snelheid en gemak dat ze mijn piemel diep in haar mond laat glijden. Mijn eikel gaat diep haar keel in en het slijm wordt steeds meer en meer, haar ontblote borsten zijn al lekker nat.. Janine is me zeker al meer dan 10minuten aan het pijpen, ik vind het verrassend dat ik niet al klaar ben gekomen, maar ik krijg het steeds lastiger om niet klaar te komen. Vanuit het niets stopt ze met hard pijpen en begint me met lange halen te pijpen. Haar tong glijd over mijn eikel en schacht en tijdens het pijpen glijd mijn piemel niet vaak meer diep in haar mond. Ze zuigt aan mijn ballen, en trekt aan mijn piemel... man wat was dit geil. Ik keek naar onderen en zag haar heerlijk mijn ballen likken en eikel haar mond in glijden en als ze mijn ballen likte en zoog trok ze langzaam aan mijn piemel. Dit was mij nog nooit gebeurd dat een vrouw mij zo aan het pijpen was. En lang ook, mijn vrouw was er altijd snel klaar mee. Janine was nog altijd half aangekleed en voor haar was het nu het moment om haar bh uit te doen en rok. Ze draaide even kort rond om haar prachtige lichaam te zien, haar tong gleed weer mijn mond in en terwijl ze mij tongde trok ze me af. Ik had het niet meer. Ze stond voor me alleen nog in een witte string en wat een lichaam had ze. Haar borsten drukte tegen mijn lichaam aan en we waren in extase. Ze knielde al snel voor me neer en begon mijn piemel weer met lange halen te pijpen. Omdat ik toch wel erg geil werd, wilde ik haar optillen en haar maar eens gaan verwennen door haar kut te gaan likken. Maar voordat ik iets kon doen, voelde ik een vinger tegen mijn sterretje drukken terwijl ze me dieper begon te pijpen. Ik had geen idee, ik had nog nooit een vinger tegen mijn anus gehad tijdens seks en voelde deze dan ook naar binnen glijden. Zonder enige weerstand, blijkbaar had ze haar vinger nat gemaakt en haar vinger gleed steeds dieper naar binnen. Voordat ik kon reageren en met haar lange pijp bewegingen was me dit te veel. Ik spoot haar mond vol voordat ik haar kon waarschuwen. Ik spoot straal na straal in haar mond, zoveel sperma had ik nog nooit gespoten bij het klaarkomen. Het sprema was te veel voor haar mondje en stroomde in de mondhoeken eruit, zo langs haar kin stroomde het over haar borsten. Man wat was dit geil. Ze trok nog langzaam aan mijn piemel om het laatste zaad eruit te melken en op te vangen met haar mond. Ze liet me haar mond vol met sperma zien en liet deze uit haar mond lopen over haar borsten en smeerde het sperma uit over haar borsten. "Oh wat heerlijk", kreunde ze. Ze kwam direct omhoog en zoende me vol op de mond, mij eigen sperma proevende tijdens het zoenen. Ik was nog nooit zo verwend door een vrouw. Mijn piemel was na het spuiten niet slap geworden, ik was enorm geil geworden van haar vinger in mijn kont en nu wilde ik haar likken. Mijn zaad liep over haar borsten naar beneden.

Ik pakte haar op en we verplaatste al zoenend naar de bank, waar ik haar neerlegde tegen de leuning van de bank. En terwijl ik dat deed streelde ik haar over haar natte string. Haar string was doorweekt van haar kutsappen en bij de aanraking van mijn vingers kreunde ze direct en kromde haar rug. "Ohw ja lekker, lik me! Lik me nu!" Door de aanraking van mijn mond op haar kutje, trilt Janine meer en meer. Ik houd haar vast en besluit haar tepels om en om in te zuigen als mijn vingers over haar gleef wrijft. Janine kan even niks, alleen maar genieten. "Ga maar lekker liggen, en geniet" fluister ik in haar oor.

Ze gaat liggen, ik schuif het inmiddels al natte stringetje opzij en duw meteen mijn mond op haar druipende kutje. Gulzig lik ik haar kutvocht op en zuig haar klitje in. Mijn tong glijd door haar lipjes, ik zet mijn wijs en middelvinger tegen haar warme ingang en laat deze langzaam iets gekromd in haar zakken. Het soppende geluid van het kletsnatte kutje die nu ook flink gevingerd word, vult de ruimte. Goedkeurend kreunt Janine, ze zet haar hand op mijn hoofd en duwt me tegen haar kloppende kutje. Ik wil maar 1 ding, en dat is dat kutje laten spuiten in mijn mond! Ik vinger dat geile kutje sneller en sneller, ik voel aan haar lichaam dat ze op het punt staat om klaar te komen. "Aaah ik kom! Ik kommmm!" Schreeuwt ze uit. En voor ik het weet spuit er een zalige warme straal squirtvocht mijn mond in, mijn hele gezicht zit onder, maar dat deert mij niet. Gulzig slik ik het door zoals ook zij mijn zaad had geslikt.

"Fuck! Je spuit!!! Wauwwww!!! En wat smaak je zoet!! Fucking hell zeg..."

Janine lacht en hijgt zwaar van het klaarkomen. "Mmmm dat was heerlijk, wat kun jij lekker beffen" complimenteerde Janine me. Ik ben nog nooit spuitend klaar gekomen en daarna zoende ze me vol op mijn mond. Iets wat ik niet verwacht had. “Ik smaak inderdaad erg zoet”, zegt ze ondeugend. Zonder dat ik ook maar iets terugzei pakt ze me vol op de mond, haar tong verdwijnt al snel weer mijn mond in. Mijn pik is nog maar halfhard, ze grijpt hem vast begint hem af te trekken en begint mijn ballen te zuigen. Al snel is mijn erectie volledig hard, ik voel haar tong vanaf mijn ballen naar mijn eikel glijden. Ze spuugt een lekkere klodder speeksel uit over mijn lul en wrijft het over mijn stam terwijl ze mijn eikel gulzig in haar warme mond neemt. Ze kijkt me aan, de geilheid brand uit haar ogen.

Ze draait zich van me af en ik zie haar nu vol voor me staan, haar lichaam is vochtig van haar eigen kutvocht, mijn speeksel van het likken en mijn sperma. Op haar tiet zag ik nog een sliert spermavocht zitten. Ik rook haar heerlijke sekslucht en terwijl ik haar bewonderde draaide ze zich om. De buttplug zat nog in haar sterretje. Met een langzame beweging haalde ze de plug uit haar kont en zoog deze in haar mond naar binnen. Ik dacht dat ik gek werd, ze likte de kop en blijf me geil aankijken. “Neuk me, Ik wil je!" Zegt ze terwijl ze op haar knieën zakt. Snel schuift ze de buttplug weer in haar kont, ze heeft geen tijd te verliezen lijkt wel. "Goddamn Tjeerd, wat heb je een geile pik!" terwijl ze mijn met lange halen hem stijver pijpt. ik pak haar bij haar hoofd beet en til haar daarna op. Ze klemt haar benen om me middel heen. Ik pak mijn stijve vast, glij met mijn eikel door de natte lipjes van Janine en voel haar warme ingang al rondom mijn topje. Ik begin voorzichtig, en laat stukje voor stukje mijn hele lengte in haar glijden. Ze kreunt hevig, maar geniet van elke centimeter piemel die in haar verdwijnt. “Hij voelt zo lekker als die diep in mij warme kut glijd" kreunt ze. Wat neuk je lekker! Pfffff "Harder Tjeerd, harder!" Smeekt Janine. Ze bijt op haar lippen, genietend van "Ik...ik...ik kommmm!" Hijgt ze luid. "Wauw Tjeerd! Fuck wat geil!! wat heerlijk hoe je dat doet!" Ik knipoog, en geniet ervan hoe zij hiervan geniet. Ik breng mijn mond naar die van haar zoen haar intens.

Ik trek haar mee naar de eetkamer tafel en buig haar voorover over de tafel. Haar billen mooi naar achter en heb zicht op een prachtige buttplug die glinsterd. Met een lichte plop trek ik de plug uit haar kont en haar sterretje staat open. Ik druk meteen mijn tong haar sterretje in. Ik heb nog nooit een kontgat gelikt, nooit verwacht dat ik dit zou doen maar ik ben enorm geil!! Dat ik haar gewoon mag likken in haar sterretje... ze begint steeds meer te kreunen van geilheid. Ik schuif twee vingers bij Janine naar binnen en probeer haar weer te laten spuiten. In een hoog tempo vinger ik haar soppende kut, terwijl ik haar sterretje lik.

"Aaah, kreunt ze, likt me kont, lik me kut... god... wat lekker", kreunt ze hard. ik word steeds geiler van haar kont en wil die blijven likken, mijn vingers vingeren haar kletsnatte kut. "Ga door! Ga doooor!!" Kreunt Janine steeds harder. Het geile gekreun, en mijn eigen geilheid omdat ik haar vinger en anaal lik worden in mijn hoofd te veel. Ondanks dat ik niet met mijn piemel speel weet ik niet of ik het langer volhou. "Aaaaah ik ga komen !! Wauwwww!! Ik kommmm!" kreunt ze luid. En ik voel haar op mijn vingers, wild schokkend klaarkomen. Ze zakt door haar benen heen waardoor ik haar niet meer lik. Ikzelf ben nu onwijs geil geworden en wil mijn piemel in haar kont hebben. Ze leunt nu op de tafel, maar is even de controle over haar lichaam kwijt. Ik geef haar geen kans om bij te komen en pak haar op, zet mijn piemel tegen haar natgelikte kontgat aan en spuug nog een klodder slijm op mijn eikel waarna ik hem langzaam in haar kont duw. "Oh mijn god", kreunt ze, wacht even, maar mijn eikel zit al voor een deel in haar kont en ik begin langzaam mijn piemel met halen in en uit haar kont te schuiven.

Janine begint weer te kreunen, "Ahh, mmm, oaaahhh, gaa dooorrr!" Klinkt het door de kamer. Ik ben haar nu lekker op zijn hondjes aan het neuken, druk bij elke stoot haar harder tegen de eetkamer tafel en Janine begint weer te hijgen. "Oh fuck wat geil dat je me zo neemt... oh fuck... mmmm, ga door.."!! Ik trek haar iets omhoog aan haar armen en grijp met mijn andere hand vol haar borst vast. Daardoor komt ze met haar rug recht te staan en kan ik met beide handen haar borsten kneden. Mijn handen glijden over haar borsten en buik terwijl ik haar steeds harde stoot. Soppende geluiden komen uit haar kontje. "Fucking hell Janine! Wat is dit geil!" kreun ik. "Neuk me kont, Tjeerd! Neuk me! Harder! Dieper!" Kreunt ze. Een hand hou ik op haar linkerborst en met mijn rechterhand glij ik naar haar kutje! Oeps, kletsnat... zoals ik al dacht..." Met een vinger glij ik haar kletsnatte poes in. "Mmmm jaaa, fuck!!!" Gromt ze. "Fuck Janine, wat is je kont strak!" kreun ik. Ga door! Ga door! Harder!!! Aaaaaah!!! jammert ze hijgend. Ik zet mijn duim weer op haar kloppende klitje, ik masseer haar genotsknopje in rap tempo. "Oh shit, volgens mij ga ik weer klaarkomen!" Hijgt en kreunt ze. En ja hoor, haar in zweetdruppels doorweekte lichaam begint te trillen, alle zintuigen staan vol aan, schreeuwend van genot verlaat een orgasme haar lekkere lijf. "Omg!!! Ik wist niet dat ik anaal kon klaarkomen! Wat lekker! Wat geil!!!" scheeuwt ze uit.

Ik merk dat ik het lastig begin te krijgen en stop direct. Met een klein plopje haal ik mijn pik uit haar sterretje. Ze draait zich direct om, "ik wil me proeven..."! Ze neemt mijn piemel in haar mond en likt mijn eikel, "oh wat geil" kreun ik uit. Steeds neemt ze mijn lul dieper in haar mond zo haar keel in. De kokhalzende geluiden in combinatie met de tranen in haar ogen maken mij bloedje geil.

Omdat ik in haar kont wil klaarkomen, trek ik mijn piemel uit haar mond en ga op de bank zitten. Ze begrijpt de bedoeling en gaat bovenop me zitten. Ze begint me wild te zoenen, en proef daarbij, Haar! Ik voel nu haar nagels zich in de huid van mijn schouders drukken. Ik voel haar geile ademhaling in mijn mond terwijl ik aan mijn lul begin te trekken van intense geilheid. Janine beweegt haar soepele heupen over mijn piemel en schuift haar sterretje over mijn schacht. Even blijft ze stil zitten en kijkt me geil aan, haar blik zegt genoeg. Ze wil neuken. Anaal neuken!! Ze begint me langzaam te bereiden en begint me te zoenen. Ze hijgt steeds sneller van de geilheid. "Ga je me kont lekker vol sperma spuiten, kreunt ze in me oor". Terwijl ze steeds sneller op en neer gaat op me schoot. Al snel gaat ze als een beest los op mijn piemel. "Ohw ga door! Ga doooor!! kreun ik, "ik spuit je vol met sperma"!! Ze gaat rechtop zitten waardoor ik mooi zicht heb op haar borsten die heen en weer bouncen terwijl ze me gerijd. Ze berijd mijn pik als een ware cowgirl. Ik zie toe hoe mijn lul steeds in haar geile kontje verdwijnt. Mijn handen zet ik op haar strakke borsten, "harder, harder, harder", kreunt ze luid. ik word steeds geiler dat ik haar nu gewoon anaal mag neuken. Omdat ik nu ook haar natte vagina zie, glijd mijn vinger over haar klitje. "Aaaaaahhh fuckkk aaargh!" Grom ze uit. "Mmmm wat een pik heb je Tjeerd, OOOh als je nu wat harder beweegt kom ik zo klaar!!“ Steeds stoten mijn vingertopjes tegen dat speciale plekje! "Fuck!!! Ik kom alweer!!! Aaaah mmmm" kermt Janine. "Jaaa, kom maar Janine, kom maar op die pik van me!" hijg ik. Ik hou het niet meer! Ik kommm!!" hijgt ze!

Het geile gekreun, dat ze weer klaar komt en Janine haar strakke kont zorgt ervoor dat ook ik het niet langer meer volhou. "Aaaaah ik ga komen!!" "Kom maar Tjeerd, spuit je zaad in me!" Nog een laatste diepe stoot, en het zaad verlaat mijn ballen diep in haar zalige kont. Grommend spuit ik elk druppeltje zaad in haar. na hijgend hangt Janine aan me, met mijn lul nog altijd diep in haar kloppende sterretje. "Fucking hell Janine! Wat is dit geil!" hijg ik na... Ze zoent me vol op mijn mond en hijgt "Zo vaak achter elkaar ben ik nog nooit klaargekomen". Ik merk dat me piemel slapper wordt en langzaam uit haar sterretje glijd. Een golf sperma erachteraan. Ze glijd met haar vingers over haar sterretje, "Ik wil je proeven..." zegt ze terwijl ze haar vingers schoon likt. Dus nam ik het heft in eigen handen, ik duw haar iets omhoog waardoor ik omlaag kan zakken. Haar kutje en sterretje voor me waar mijn zaad langzaam uitdruppelt. Ik zet mijn tong eronder, vang mijn zaad op en lik en zuig zoveel ik maar kan uit haar natte sterretje. Janine snapt direct wat ik wil doen. Ze vraagt me wel even rustig aan te doen, "het is allemaal even heel gevoelig nu"! Door haar schoon te likken heb ik toch wel wat sperma in me mond opgevangen, ze stapt van me af. Opent haar mond en ik geef haar mijn verse sperma middels een lekkere kleffe tongzoen door. " dit was weer heerlijk Tjeerd, bedankt! zucht ze.


We gaan naakt naast elkaar zitten op de bank en leunen tegenelkaar aan. Onze lichamen zijn nat van het zweet, sperma en kutvocht, we liggen zo een aantal minuten bij te komen. "Ahh wat was je geil, nooit zo hard en vaak klaargekomen" zei ze na enige tijd. "Ik kon wel merken dat je noot anaal heb gedaan, je was in extase van geilheid", lachte ze. "Jaa, lachte ik, dit heb ik nog nooit gedaan. "Wat nog geiler was geweest, als je een dildo in je kut had terwijl ik je hard neukte in je kont". "Dubbel penetreren bedoel je", kwam als reactie. "Mmm", antwoorde ik. "Ondeugende jongen ben je, Tjeerd" kreeg ik als reactie. Ze zoende me op de mond en stond op. Pakte haar string van de grond en gaf die aan mij, "als aandenken, schat"! Ik ruik eraan, en zeg "Fucking hell! Wat ben je geil!" zeg ik.

"Ik zie het Tjeerd, je piemel stijgerde een beetje" antwoorde ze. "Ben je zo geil dat je nog verder kan...?? Je hebt me 5x laten komen, mijn klit is erg gevoelig .zegt ze met een zachte stem. Ik weet niet of ik nog meer kan hebben. We kleden ons weer een beetje aan. Zij doet haar rok aan zonder string en ik zoek mijn boxer. Als ze voorover bukt om haar shirt te pakken vallen haar billen vrij van haar rok en sta ik te kijken naar haar vochtige sterretje van de sperma en haar glinsterende kutje.

De geilheid neemt het over en me verstand gaat op nul. Ik loop naar haar toe en nog voordat ze de kans krijgt om omhoog te komen glij ik mij nog steeds stijve piemel in haar kutje! "Fuck!!!" Gromt ze. "Fuck Janine, wat is dit strak!" Hijg ik van opwinding. Ze blijft voorover gebogen en ik pak haar bij haar heupen vast en begin in haar te stoten. “Ahh, fuckkk, ooooh, fuck wat zit die diep”!! Kreunt ze. Mijn ballen kletsen tegen haar schaamlippen aan! De ruimte vult zich weer met soppende geluiden en gekreun van ons beide. Ik merk dat mijn eikel ook gevoelig is geworden van het neuken maar de geilheid wint het!

"Neuk me Tjeerd! Neuk dat kutje van me met die geile lul! Jaa!! Jaaaa! Jaaaaaaa!!!" Kreunt ze luid. Haar rok is ondertussen verder omhoog gekropen en heb vol uitzicht op haar mooie strakke billen.

Ik zie op de salon tafel de buttplug liggen en pak die. Ik spuug een klodder slijm op haar sterretje en op de plug. Ik duw de plug tegen haar sterretje aan, langzaam en soepel glijd deze naar binnen. Ik voel van binnenin haar kutje hoe de plug erin zakt tegen mijn lul heen. Haar kutje is nu nog strakker dan die al was. Ik beweeg langzaam, steeds helemaal erin en er weer uit. Dit herhaal ik, ik zet mijn vingertoppen onder het randje van de buttplug en trek deze er een beetje uit tot het breedste deel haar sterretje volledig uitrekt. Terug erin, en steeds herhaal ik dat terwijl ik het tempo iets verhoog waarmee ik Janine der geile kutje neuk. Ze staat te trillen op haar benen en hijgt zwaar! Ze is duidelijk aan het genieten hoe de plug steeds in en uit haar sterretje wordt getrokken. “Aahhhh, mmmmm, fuck!” Harder, Ga door Tjeerd…ohhh fuckkk”!! Dit zorgt er voor dat ik haar nog harder ga neuken! “Aahhhh fuck wat is dit lekker, schreeuwt ze! Zo diep ik kan ga ik haar druipende kut in. Stoot voor stoot, steeds wat sneller. Het vocht spettert nog tussen ons in. Ik sla op haar billen! Zelf is Janine haar klitje aan het vingeren. "Fuck!!! Ik kom alweer!!! Aaaah mmmm" kermt Janine en ze staat te trillen op haar benen. “Zzzessss”, kreunt ze diep tijdens het klaarkomen. Ik voelde haar kut samenspannen, “ik hou het niet meer! Ik ga komen!!" grom ik! Ze draait zich meteen om schuift mijn stijve piemel diep in haar mond! Ze neemt hem diep in haar mond en hevig kreunend en trillend op mijn benen kijk ik toe hoe ze vakkundig de warme stralen sperma opvangt met haar gezicht. Het witte zaad spuit in haar gezicht. Grommend spuit ik de laatste druppeltjes zaad in haar mond. Ze kijkt me geil en voldaan aan. Ook ik ben nu echt leeg! Ze likt mijn piemel schoon

We frissen ons nog even op onder de douche en kleden ons aan. Onze neukpartij heeft ruim 3uur geduurd en was op veel opzichten een nieuwe ervaring en enorm geil! We hebben nog een tijd in de hal staan zoenen, waarna ik snel op de fiets sprong naar huis. Zal dit een vervolg krijgen of neuk ik haar maar 1 keer….!?
Lees verder in: Avondje Stappen - 2
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Beffen, Klaarkomen, Milf, Neuken, Pijpen, Sperma, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Overspel sexverhalen!
 
Mijn Verjaardagverrassingen!!!Door: Ceenior
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gangbang, Gloryhole, Parenclub, Publiek, Trein,
"Hoi, mijn naam is Anastacia. Vrienden noemen mij Ana of Stacia, vooral Stacia, omdat ik een hoge status heb. Deze status hou ik graag hoog. Mijn status is dat ik een beeldschone, geile, freaky, ondeugende, zelfverzekerde, stijlvolle vrouw ben. Ik ben..."
14-07
8
Een Weekend Samen GenietenDoor: Secret Lover
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Deepthroat, Massage,
"De vakantietijd begint. Jouw kids zijn met hun vader jouw ex op vakantie. Mijn vrouw is met haar 2 kids ook een paar dagen weg. We kennen elkaar van een cursus vorig jaar en hebben sindsdien contact gehouden. Af en toe spreken we even af. Meestal b..."
14-07
9
Mijn Inseminatie In De SaunaDoor: LNC
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sauna, Voyeurisme,
"Dit is een vervolg op Stommiteit in de sauna . Ik Charlotte ga voor de bijl en probeer het goed te maken en te doen na mijn ietwat ondoordachte actie die ik voornamelijk wijd aan mijn hormonale oprispingen. Volgens mijn heer Lucas komt alles alt..."
14-07
9
Melissa Maakt Een FoutDoor: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Donderdagavond... Melissa wacht al dagen op telefoon van Nick, maar verder dan een verdwaald appje komt het niet... Er is een feestdag morgen, dus haar zoon is al bij zijn vader en Melissa is alleen thuis. Ze besluit om het ervan te nemen..."
13-07
8.5
Vakantie In Sloten: SlotDoor: Teun
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Rollenspel, Vakantie,
"Dora en Bart staan op de camping in Sloten en wat ze daar meemaken ... Dora Als ik wakker word, overdenk ik wat er de laatste paar dagen is gebeurd. Het trio met Robert en Bart heeft me veranderd. Mannen maken een andere indruk op..."
13-07
8
Stommiteit In De SaunaDoor: LNC
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Sauna, Voyeurisme,
"Dit is een vervolg op het verhaal Zeisterbos en is samen geschreven met Charlotte C . Een dag na onze eerste ontmoeting in het Zeisterbos hebben Charlotte en ik weer contact. Ons contact verplaatste zich van de mail naar whatsapp waardoor..."
10-07
9.3
ZeisterbosDoor: LNC
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buitensex, Exhibitionisme, Voyeurisme,
"Het was al weer even een tijdje geleden. Een paar maanden terug zelfs. Ergens in de lente had ik in een geile bui een profiel aangemaakt op n of ander schnood medium en daarbij een oproep geplaatst voor een vrouw of stel. Nu. In de vroege..."
08-07
9.3
Avondje Stappen - 5Door: HornyT
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Ondeugend, Pijpen, Strapon, Vingeren,
"Vandaag heb ik de eerste dag van de seminar in Parijs. We hebben een leuke eerste avond gehad en de heerlijke ochtendseks met elkaar maakt dit al een goede seminar week. Helaas kon ik niet veel over haar denken want het is een drukke dag geweest. De ..."
07-07
8.9
50 Jaar En Nu? - 8: Hoe Nu Verder?Door: Tim2write
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Parkeerplaats, Parking, Slet, Sletje,
" i Hallo, mijn naam is Linda en ben net 50 geworden. Mijn verjaardag heb ik gevierd zoals dat al jarenlang gevierd werd. De enige verrassing was een midweek weg, alleen zonder mijn man en kinderen, in een heerlijk huisje aan de rand van het bos. De b..."
07-07
9
De Donkere Vriend Van Mijn Ex Schoondochter ...Door: Geert
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Donkere Mannen, Schoondochter,
"In gedachten liep ik door de winkelstraat met terrassen tot ik mijn naam hoorde Siena, ik keek opzij en zag mijn ex schoondochter die mij riep ,en naast haar zat een een donkere jongeman met een glanzende huid. Margo stelde mij gelijk voor a..."
04-07
8.7
 
Klik hier voor meer...