60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 19-11-2023 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 15853x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Wat zal ik morgen aan trekken naar het werk? normaal vraagt ze dit niet maar vandaag wel, want morgen mag ze op gesprek binnen het bedrijf waar ze werkt voor een hogere functie die ze al een tijdje wil en nu is er eindelijk een vacature.

Die kokerrok antwoord Kees. Ze weet precies welke hij bedoelt. Het is een hele strakke rok over de knie waar al haar rondingen goed in te zien zijn omdat hij super strak is en aan onderkant meer als boven zodat ze kleine stappen moet zetten met lopen.

Hij heeft een hele hoge taille en een split aan 1 zijkant die met knopen dicht tot haar knie komt en met knopen op tot halverwege halverwege haar bovenbeen komt.

Is dat niet te sexy? vraagt ze. nee joh antwoord Kees je komt daarin juist over als een zelfverzekerde vrouw en bij deze leidinggevende functie is dat wel belangrijk.

Ik ga even passen dan beslis ik antwoord ze..

Na wat gestommel komt ze weer naar beneden. Met rok aan en daarop een blouse met doorzichtige lange mouwen. Verder hoge pumps en een panty constateert Kees want hij ziet door de strakke hoog sluitende rok precies waar het strakke boord van de panty zit.

Staat toch prima?! Oordeelt Kees maar geen panty morgen maar stay up kousen want je ziet het boord in je huid drukken. Ze knikt instemmend... Ze draait nog keer rondje.. niks meer aan doen zegt Kees die zich weer op de tv richt.

De volgende morgen is zijn vrouw Robin al weg als hij opstaat.

Hij maakt een bak koffie voor hemzelf en appt " succes vandaag zet hem op"

Robin is ondertussen al op haar werk en heeft moeite zich op haar werk te concentreren. Met haar gedachten is ze bij het gesprek dat straks om drie uur gaat plaatsvinden.

De uren kruipen met een slakkengang voorbij. Maar eindelijk is het drie uur. Ze logt haar laptop uit, verlaat de afdeling en stapt in de lift.

Voor de spiegel in de lift strijkt ze haar kleding nog eens glad en werkt haar fel rode lippenstift bij.

Een knoopje open of niet. Ze besluit de middenweg te kiezen en doet er twee van de vier open op haar rok

Een ping van de lift doet haar opschrikken, ze is er. Haar hakken van 8cm klikken luid op de vloer als ze naar het kantoor loopt. Voor de deur haalt ze diep adem en klopt dan aan. Ja klinkt een zware stem.

Ze zwaait de deur open en loopt op het immense glimmend zwarte bureau af. Ze ziet hoe de ogen van Leo haar outfit scannen maar zijn reactie kan ze niet aflezen op zijn gezicht. Wel merkt ze op hoe knap hij is.

Welkom, ga zitten zegt hij nadat ze formeel zich voorgesteld hebben. Ze zakt neer op de luxe lederen stoel en slaat elegant haar benen over elkaar.

Ze was zo druk met het uit één zetten van haar kwalificaties en plannen hoe ze de uitdagingen het hoofd ging bieden dat ze niet doorheeft dat de split door het over het elkaar slaan van haar benen was open gegleden waardoor haar bovenbeen gehuld in de ragfijn zwarte kousen zichtbaar zijn en zelfs een stukje blank huid boven het boord omdat deze rok met zitten altijd omhoog kruipt.

Leo daar in tegen had het wel degelijk opgemerkt. En onderbreekt haar relaas met de worden. Ik weet exact in welke werkzaamheden je uitblinkt. Ik volg je al een tijdje

Als jij nu even koffie draai ik een contract uit die we dan even doornemen en dan kun je altijd nog beslissen of je deze functie wil.

Leo bekeek de wiegende kont toen ze het kantoor uitliep. Snel knipte en plakte hijn een extra pagina naar het klaarstaande contract op het scherm.

De koffie kwam snel en Robin plaatste de kopjes op het buro.

De eerste pagina.s liepen ze snel door. Het salaris was riant tot verbazing van Robin. Veel meer dan ze verwacht had. Toen kwam de laatste pagina en vol verbazing en ongeloof las ze de tekst.

Het bevatte kledingvoorschriften onder andere geen broeken alleen rokjes of jurken. De lengte iom Leo, hoge hakken verplicht.

Toestemming vragen aan Leo voor wc bezoek. En ook24h per dag bereikbaar zijn op gsm.

En nog een op meerderen manieren te in te lezen en op te vatten zinnen. Ze zocht er niet direct iets achter in haar naïviteit . En tekende mede ook de dominante houding in combinatie met zijn knapheid zorgde dat ze geen weerwoord kom bedenken.

Ook werden haar kledingmaten en dergelijke gevraagd maar goed het zal wel dacht ze dat is vast bedoeld voor degene op de werkvloer met bedrijfskleding.

Nu nog 1 ding zei hij en dan is deze baan voor jou. Hii draaide de deur op slot. Vragend kijkt ze hem aan.

Je bevredigend mij oraal!

Of doet het niet en deze functie gaat niet iemand anders.

Er ging van alles door haar hoofd maar het salaris zou een compleet andere levensstijl mogelijk maken. Reizen, een schoonmaakster, nieuwe auto. Alles was mogelijk.

Laat je geile kousen zien en knoop mijn broek open. Ik weet dat je het wilt.

Hij stond naast haar. Ze rook zijn lekkere aftershave. In een trance opende ze zijn pantalon. Ze was gewoon niet zichzelf bij hem.. zijn aanwezigheid overweldigende haar gewoon. De broek zakte omlaag en ze ontblote zijn pik.. hij was half stijf en.ze gooide haar rok open mmmmm ik hou van van kousen..

Aarzelend gaf ze een kusje op de met schokjes stijf wordende pik. Ze opende haar mond zuigt terwijl ze met haar hand de mooi geschoren balzak woog. De pik zwol op tot volle sterkte,

Leo zegde zijn hand op haar achterhoofd en gaf zo het tempo aan. Een En hand greep haar haar en trok haar omhoog.

Rok uit! Ze volgde zijn bevel en betrapte zichzelf erop dat ze blij was dat ze mooi lingerie setje had aangedaan. De hele situatie zorgde voor een natte plek in het miniscule stringetje.

Leo duwde haar achteruit naar het buro tot ze op haar rug op het buro lag... O god hii gaat mij neuken schoot het door haar heen. .

Vinger je zelf maar een hoogtepunt dan kun je weg en is de baan voor jou.. ze wilde niks liever haar hand verdween in de string.

Steeds intense begon ze te kreunen, Leo die zag dat ze nu boter geil was pakte zijn stijve en begin langzaam te trekken terwijl hij haar strak aan keek en vroeg.

Wil je de baan?

"Jaaa ik wil de baan!"

Ben je een slet?

"Ja ik ben een geile slet"

Ben je mijn! Geile slet?

"Oohhh ja ik ben je geile kantoorsletje"

Is je lichaam 24/7 beschikbaar voor mij?

"Altijd o god altijd gebruik mij wanneer je wilt Leo.

En op dat moment gierde er een orgasme door haar heen"

Leo wachte tot ze weer bij zinnen was en trok langzaam aan zijn harde staaf tot hij zonder waarschuwing dikke stralen ophaar in kousen gestoken benen spuit.

Langzaam druipen de stralen omlaag. Robin neemt er wat van op haar vinger en likte het op... Mmmm hij smaakt heerlijk dacht ze.

Aankleden en naar huis gebood Leo en gefeliciteerd met je nieuwe baan..

Ow ja stuur als je thuis bent foto als bewijs dat je je benen niet eerst hebt schoongemaakt.

In de trein maar huis waakte ze ervoor dat haar split niet open valt want ze voelde nog duidelijk alles plakken.

Sws is ze nog wat overdonderd van wat ze had gedaan. De preutse Robin die dit had gedaan.

Haar gsm trilde ze kijkt en het is leo.. bedankt voor het gesprek. Tot morgen.

Ze vroeg zich af hoe ze hem morgen fatsoenlijk onder ogen kon komen . Maar dat is latere zorg. Eerst bedenken wat ze thuis ging verzinnen om kees te vertellen hoe het ging
Lees verder in: Gewilde Functie - 2
Trefwoorden bij dit verhaal: Hakken, Kantoor, Kousen, Lingerie, Pijpen, Vreemdgaan, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

SnikkelaasDoor: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sinterklaas, Bijstandsmoeder, Neuken, Anaal, Lust,
"De 32 jarige alleenstaande Benthe had nogal wat tegenslagen gehad, en moest samen met haar kinderen zien rond te komen van een bijstandsuitkering waardoor ze het financieel niet breed had, en haar kinderen nooit kon verwennen met een extraatje, voora..."
29-11
9.1
Bewust Van Mijzelf - 4Door: Marijke
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Blowjob, Flashen, Likken, Beffen, Biseksueel, Standje 69, Anaal,
"Na de echt heerlijke vrijpartij met Bob heb mijn een badjas aangetrokken en keek naar Willem en Jurgen, die nog met erectie zaten en mij geil aankeken. Ik glimlachte naar ze en vertelde dat het nu hier bij bleef. Willem protesteerde, want hij zat nu ..."
29-11
9.2
Geile MilfDoor: Kevin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf,
"Ik verschijn op de VVE georganiseerde barbecue in de gezamenlijke tuin. De uitnodiging lag al een paar dagen op mijn tafel, en ik had de gevraagde bijdrage overgemaakt. Nu ik een half jaar in het appartement zit, leek het me tijd om de over..."
28-11
8.9
De Lerares - 1Door: Tinar
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Lerares, Massage, Tiener, Vingeren,
"Leontien is nog een jonge lerares, die les geeft op school, waar ze de maatschappijleer probeert duidelijk te maken aan een klein groepje leerlingen die nog pubers zijn. Als ze het lokaal binnenkomt, ziet ze dat er allerlei dubbelzinnighede..."
28-11
8.3
Hete BoswandelingDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Boswandeling, Buitensex, Openbaar, Stiekem,
"Op haar witte sneakers liep Kim voor mij uit. Haar witte enkelsokken kwamen net boven de rand van haar schoenen uit en lieten haar enkels bloot. Daarboven bewogen haar sexy benen stap voor stap over het smalle paadje. Een kort jurkje viel tot net ond..."
28-11
9.0
Losbandigheid Op Het... - 5Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Fantaseren, Sexspeeltjes, Sextoys, Voyeurisme,
"Na het avontuur op oudejaarsavond was het de weken daarop koud en vies, dus kozen we ervoor in de stad te blijven. Ik zorgde ervoor dat ik extra aandacht aan Carly besteedde, een goede echtgenoot was en haar vaak vertelde dat ik van haar hield. Ik ha..."
28-11
9.2
VerjaardagscadeauDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag,
" Het is zover , fluisterde Linde. Mijn ogen richtten zich op de klok en lazen de tijd af. Het was twaalf uur in de nacht. Gefeliciteerd , fluisterde Linde zacht naast mijn oor. Ik draaide mijn hoofd terug in haar richting en keek d..."
28-11
8.8
Eindelijk Weer - 3Door: Ilse
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Milf, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Er ging ruim een week overheen en ik had me bijna elke dag wel een keer gevingerd met Erik in mijn gedachten en kreeg steeds weer een geile bui als ik aan die heerlijke beurt moest denken, en toen hield ik het niet meer, pakte mijn telefoon en appte ..."
27-11
9.3
Marijke ChanteertDoor: Charles
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage, Lingerie, Milf,
" Domme, domme domme kut, neuken, dat is het enige waar je goed in bent. Mij zie je hier nooit meer . Zo werd ik op een zondag ochtend wakker. De buurman schold zijn vrouw uit en vertrok vervolgens met piepende banden. Ik draaide me nog even om 3..."
27-11
8.8
Bewust Van Mijzelf - 3Door: Marijke
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Trio, Vreemdgaan,
"In de weken na ons bijzondere weekend in Maastricht, voelde ik mij vervelend en beschaamd. Ik had mij als een of andere mislukte pornoster gedragen. Onder invloed van drank en de gehele situatie er omheen mijn man zijn reactie om verder te gaan en..."
27-11
9.2
Eindelijk Weer - 2Door: Ilse
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Milf, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Zoals je in deel 1 heb kunnen lezen heb ik Erik ontmoet met het uitlaten van onze honden en hebben we nadat we elkaar voor de tweede keer ontmoeten en weer op dat bankje uitkwamen elkaar heerlijk oraal verwent in de buitenlucht op het bankje langs de..."
27-11
9.3
De Wedergeboorte Van... - 20Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lust, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Het zaterdagochtend en ik zit compleet gesloopt achter mijn iMac en mijn gedachten zijn bij de belevenissen van gisteravond. Wat ik gedaan en vooral gevoeld heb was zo bijzonder. Ik gloei er inwendig nog van. Nog verbaasder kijk ik naar een appje van..."
26-11
9.6
Klik hier voor meer...