60.393 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 20-11-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 27119x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Het was zaterdagavond en Marie, mijn stiefdochter, zou bij ons de avond doorbrengen en blijven slapen. We hadden afgesproken om samen wat films te kijken, dit zijn meestal horror-films die mijn vrouw toch niet wilt zien, dus die was wat anders gaan doen.

Omdat ze toch zou blijven slapen had Marie alvast haar pyjama aangedaan en we hadden het gezellig gemaakt, de gordijnen dicht, wat hapjes op tafel en een lekker drankje erbij.

Ik besloot om ook mijn pyjama alvast maar aan te doen.

Op een gegeven moment had ik tegen haar gezegd : waarom kom je niet tegen mij aan liggen, zoals we vroeger ook samen films keken? Dit deed ze en ik sloeg mijn arm om haar heen en die hield ze ook vast en zo zaten we samen film te kijken. Mijn hand lag op haar buik en ik kon het niet laten om af en toe naar beneden te kijken, haar pyjamajasje stond namelijk een beetje open waardoor ik telkens een glimp opving van haar tietjes. Ze heeft (zoals jullie eerder hebben kunnen lezen) hele lekkere kleine A-cup- tietjes. Ik werd er steeds vaker door afgeleid en dit merkte ze natuurlijk, ze fluisterde op een gegeven moment : kun je het zien papa? – met de meest geile glimlach die ze had.

Gezien onze eerdere ervaringen (die zich toch weeral ruim een jaar geleden hebben afgespeeld) stond mijn pik al snel hard nu natuurlijk, dit zag ze ook en ze ging wat verliggen zodat ze haar andere arm op mijn bovenbeen kon leggen en haar elleboog mijn pik raakte. Zo bleven we even zitten (mijn vrouw had al aangegeven dat ze zo naar bed ging) en heel zacht zei Marie : ik weet voor zo nog wel een leuk spelletje, als mama naar bed is.

Mijn vrouw ging inderdaad naar bed en ik was opgestaan om nog wat drinken voor ons samen te pakken. Marie schoot in de lach, want ik liep natuurlijk met mijn stijve pik recht vooruit in mijn pyjama. Terug op de bank kwam ze weer bij me liggen en we hadden de film verder aan gezet, maar onnodig om te zeggen dat we geen van beiden naar de tv keken.

Nieuwsgierig zei ik tegen Marie : je wist nog een spelletje?

Ja papa, zullen we samen Truth or Dare spelen? En dit leek me ook wel een zeer geil idee,

gezien hoe opgegeild ik al was (en haar kennende zij zeer zeker ook) zou de rest van de avond wel zeer interessant kunnen worden. Dus ik zei : ja , is goed, begin jij maar dan!

Tegelijk bracht ik mijn arm wat omhoog zodat ik mijn hand op een van haar tietjes kon leggen.

Dus ze vroeg : Truth or Dare? Ik begon met Truth – en ze vroeg me : hoelang is het geleden dat je sex had? Lachend zei ik : sex als in neuken of telt een pijpbeurt ook?

Dan wil ik beiden horen zei Marie lachend.

Ehhhh….een pijpbeurt is geleden van 3 weken terug, toen heeft je moeder me nog lekker gepijpt.

En neuken? De laatste keer dat ik geneukt heb is geleden van vorig jaar, toen ik jou geneukt heb samen met Johan!

Wow zei Marie – heb je mama echt niet meer geneukt al die tijd? Nee helaas zei ik – en ik wilde wel hoor, al die gebeurtenissen met jou vorig jaar hebben me alleen maar geiler gemaakt natuurlijk.

Maar goed, zei ik snel, nu mag ik. Truth or Dare? Marie zei ook Truth.

Oké, wanneer heb jij voor het laatst sex gehad dan? En dan ook beiden, dat je kutje gelikt is en dat je geneukt heb?

Nou, geneukt is geleden van vorige week zaterdag, en dat mijn kutje gelikt is : gisteren nog!

Mmmmm schoot eruit bij me, ik zag dit al helemaal voor me natuurlijk.

Oké nu ik weer, Truth or Dare. Wederom koos ik voor Truth – en ditmaal vroeg Marie :

Heb je iemand anders verteld over onze sexuele ervaringen samen?

Nee was mijn eerlijke antwoord, verteld direct niet, maar ik moet je wel iets bekennen.

Ik heb wel onze verhalen opgeschreven en op een erotische verhalen – website ge-upload.

En het zijn 3 verschillende verhalen en alle drie zijn ze bijzonder vaak gelezen.

Stiefdochter – stiefvader – verhalen worden sowieso altijd goed gelezen en ook de filmpjes hierover worden goed bekeken op Pornhub en zo – maar dat weet je wel. Ik had je dit bewust nog niet verteld omdat we sindsdien ook geen sex meer hebben gehad dus ik wist ook niet hoe je er daarna instond. Hier kijk – en ik liet de verhalen zien op opwindend.net.

Ze keek haar ogen uit en liet mij de links doorsturen naar haar. Die ga ik later nog eens op het gemak lezen zei ze met een glimlach. Ze vond het wel super spannend dat iedereen zomaar onze belevenissen kon lezen!

Dus ik vroeg haar ook weer Truth or Dare en wat ik al wel verwacht had zei ze ook weer Truth.

Ook mijn vraag had ze wel verwacht blijkbaar : heb jij het iemand verteld over ons?

Ja zei ze, ik heb het tegen een vriendin verteld en die werd er ook zo geil van dat we toen samen eerst hebben gevingerd op de bank en daarna op bed in 69 elkaars kutje gelikt hebben tot we allebei flink klaarkwamen.

O wow, kon ik alleen maar uitbrengen……ik kon me heel goed inbeelden hoe Marie enthousiast een kutje aan het likken was!

Op de volgende ronde zei ik : doe maar een Dare! En meteen ging Marie recht zitten en zei :

mmmmm, daar hoopte ik al op nu…..ik wist al een hele leuke Dare.

Jou kennende papa, is je pik zeiknat van het voorvocht, ik daag je uit om je pik uit je pyjama-broek te halen en je eigen voorvocht op te likken. Meteen trok ik mijn pyjama-broek naar beneden en liet Marie zien dat ze zeker gelijk had : het voorvocht was zelfs al door mijn boxershort heen gevloeid en er zat een flinke natte plek ook al in mijn pyjama.

Ik haalde het voorvocht van mijn pik af met mijn vinger en likte het op terwijl ik Marie strak aankeek. Ik zag haar rillen van de geilheid en moest hier stiekem wel om lachen. Het voorvocht bleef uiteraard uit mijn pik komen dus ik herhaalde het nog een paar keer...de laatste keer stak ik snel mijn vinger in haar mond en ze likte mijn vinger ook af.

Daar zat ik dan, broek omlaag, pik keihard en nat en mijn stiefdochter ook geil naast me.

Ik kon net uitbrengen : Truth or Dare en met een glimlach zei ze : Dare.

Oké en met een gemene lach zei ik : ik daag je uit om je helemaal uit te kleden en dan voor ons samen 2 nieuwe pilsjes te pakken. Ooooo papa, meen je dat nu? Ja! zei ik.

Moet ik er bij zeggen dat die buiten in de schuur staan en dat als je bij ons achter staat de directe buren en de achterburen direct zicht hebben op onze achtertuin. De directe buren zitten zelf

‘s avonds altijd in de keuken en die kijkt recht op onze schuur uit. Hun gaan nooit vroeg naar bed, dus de kans zou wel redelijk groot zijn dat ze Marie zouden zien. Niet dat onze buurman dit erg zou vinden natuurlijk…….

Marie kleedde zich uit en mompelde : wat maakt het mij ook uit trouwens, je hebt me eerder verteld dat de hele wereld onze verhalen kan lezen, dus wat als de buren mij een keer naakt zien.

Ze liep naar buiten en kwam even later proestend van het lachen terug : de buurman zag mij inderdaad zei ze, ik heb bewust even gebukt om de biertjes te pakken zodat hij mijn kontje goed kon zien, daarna draaide ik me om en maakte een proost-gebaar met de flesjes en ik zag dat hij daarvan schrok. Dus hij heeft me goed kunnen bekijken.

Toen was ik natuurlijk weer aan de beurt en ik koos ook een Dare – benieuwd waar ze mee zou komen na mijn zeer uitdagende Dare voor haar.

Ik daag je uit om mij een foto te laten maken van je keiharde pik en dat ik die naar die vriendin van me stuur. Ze kent onze belevenissen wel, maar uiteraard niet je lekkere pik waar ik haar uitgebreid over verteld heb! Even niet goed wetend wat ik hier op zou antwoorden zei ik uiteindelijk maar :

ach voor dit spel en na wat jij net gedaan hebt als Dare….vooruit! Maar geen gezicht natuurlijk hè, alleen mijn pik!

Ze pakte haar telefoon erbij en ik ging er goed voor zitten, mijn pik was door die gedachte nog harder geworden en ik pakte hem vast en kneep erin, waardoor er een paar dikke druppels voorvocht uitkwamen, die werden al glazig van kleur dus dat betekende dat er ook al wat zaad bijkwam,zo geil was ik! Nou papa, je vindt dit ook wel erg geil hè zo te zien!

Ze maakte een paar foto’s en liet me die zien – ik knikte van : stuur maar.

Ze stuurde de foto’s naar haar vriendin met de tekst erbij : weet je nog mijn verhalen van vorig jaar?

Dit is die lekkere pik en je ziet dat we weer bezig zijn…

Ze deed er wat smileys bij die niets te raden overlieten en stuurde op verzenden.

Terwijl we op een reactie wachtten mocht ik weer en ze zei al gelijk : doe maar Truth!

Oké – ik wist hoe dit hele spel af zou lopen natuurlijk en vroeg direct : wil je me nu neuken?

Marie wist ook dat dit einde spel was en zei : ja! Ze wilde net op mijn schoot komen zitten toen haar telefoon piepte.

Ze liet het bericht zien van haar vriendin – die reageerde met Ben je nu bij hem dan? En erachter een aantal van die spetter-emoticons.

Ik kreeg een idee : ik zei tegen Marie : kom eens lekker bovenop mijn pik zitten en geef mij je telefoon. Ze liet haar kutje over mijn pik zakken en met haar telefoon nam ik een foto van dat mijn pik in haar zat en stuurde die naar haar vriendin als antwoord. Ik legde de telefoon op het tafeltje naast ons en pakte Marie’s beide tietjes vast en liet haar me berijden.

Zo geil als we beiden waren kwamen we allebei al snel klaar, het was weeral even geleden, maar wederom had ik het kutje van mijn stiefdochter volgespoten. Na elkaar nog wat geil getongd te hebben stapte ze van me af, we plakten allebei van ons beider geil.

Ik hoorde mijn vrouw boven stommelen en met een lach zei ik tegen Marie : nou oké, ik heb nog 1 Dare voor je : blijf zo zitten en zo verder de film af kijken samen…..

Ze hoorde het geluid boven ook en gaf me een stomp op mijn arm en als een gek trok ze haar pyjama terug aan.

Net op tijd...mijn vrouw stapte de woonkamer binnen en keek naar ons en vroeg :

En, hebben jullie een leuke avond zo? Beiden knikten we en keken vol aandacht naar de tv.

Ze kwam alleen even een glas water drinken om vervolgens weer terug naar bed te gaan.

Beiden schoten we in de lach en ik zei tegen Marie : de volgende keer dat ik je neuk heeft er weer geen jaar tussen gezeten, dat weet ik wel! Kijk nu maar wat die geile vriendin van je geantwoord heeft want ik heb al een paar keer je telefoon gehoord!

Maar dat zal een heel ander verhaal worden, misschien wel door Marie zelf verteld!
Trefwoorden bij dit verhaal: Stiefdochter, Truth Or Dare, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Nieuwe HuisgenotenDoor: Xxxme
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Huisgenoot,
"De regen viel met bakken uit de lucht wanneer ik thuis aankwam. Vlug nam ik uit mijn regenjas mijn huissleutels en opende hiermee de garagepoort. Met mijn fiets aan de hand liep hierna de garage in en eenmaal ik mijn fiets op zijn plek had gezet, dee..."
09-12
9.2
Meteen ErnaDoor: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Papa glimlachte naar mij wanneer hij opstond en met zijn hand wreef hij nog even over mijn hoofd alvorens hij mijn slaapkamer verliet. Hij had me net seksuele voorlichting gegeven en mij uitgelegd hoe we hier in onze geloofsgemeenschap mee omgingen. ..."
08-12
8.9
Een Huwelijk, Seks...Door: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Neuken, Pijpen, Zus,
"Nadine is best wel zenuwachtig deze ochtend. Nog een week en dan gaat het dan toch echt gebeuren. Dan trouwt ze de liefde van haar leven, Sven. Beiden zijn ze opgegroeid in hetzelfde kleine dorpje en ze kennen elkaar dus al heel hun leven. Toen ze al..."
08-12
9.4
Tijd Voor Simone - 3Door: Mascha
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Neuken, Parenclub, Pijpen, Slikken, Spuiten, Vingeren,
"Een paar uur later komt Simone pas weer beneden. Het is al tegen twee uur. Johan is samen met Elsje boodschappen doen bij Albert Heijn. Simone is een beetje stilletjes. Ik vraag of ze koffie wil en ze knikt. Dan vraag ik Vond je het niet leuk strak..."
08-12
9.1
Tante NinaDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Pijpen, Tante, Tiener, Trio,
"Weer thuis, verandert Niels leven drastisch. Voor de zomervakantie was hij nog een verlegen jongen, die op zijn kamer wegzwijmelde bij een foto van de tieten van zijn geliefde tante Nina. Nu zit hij op de top van de apenrots van de jongens in zijn kl..."
08-12
9.4
Jolien En Ik - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Huishoudster, Maagd, Pijpen, Tiener, Vader,
"De volgende dag, zondagochtend, werd ik gewekt door geluiden alsof horen en zien vergingen. Ik wipte uit bed en spoedde me, met alleen mijn shirt aan, naar beneden waar het lawaai vandaan was gekomen. In de keuken was Jolien van plan geweest me te ve..."
07-12
9.2
Tijd Voor Simone - 2Door: Mascha
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Pijpen, Slikken, Spuiten, Vingeren,
"De volgende ochtend is het zaterdag. We luieren dan langer in bed. Ik word wakker als ik Johan s vingers over mijn kut voel glijden. Eigenlijk is dat een weekendgewoonte die al jaren tot een neukpartij leidt. Hij geeft me een kus en zegt Wat waren ..."
06-12
9.2
Lisa - 9Door: Maarten
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Opa, Uitdagen, Vader, Verleiden,
"Het was zondagochtend en ik werd zeer ontspannen wakker. Wauw, wat een avond was dat geweest. Mama die bekende dat ze op jonge leeftijd al met haar vader met seks bezig was. Wat het precies was wist ik niet maar het was heel duidelijk dat het gebeurd..."
05-12
9.4
Gezins Uitbreiding - 2Door: Ed
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nadat pa glunderde liep hij op Piet af en kuste hem op zijn mond, Sara zag gelijk de gelegenheid om pa zijn pik vast te pakken. Omdat ze toch allemaal in huis naakt liepen, kon dat gewoon. Pa stond dus Piet uitgebreid te tongen. Sara werd hi..."
04-12
8.4
Logeerkamer - 3Door: Christa
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Schoonzus, Vingeren, Vreemdgaan, Zwager,
" Hoi lieve lezer, het heeft even geduurd, maar hier is het vervolg op de logeerkamerserie dan eindelijk. Sorry voor het wachten, werk en andere verplichtingen lieten weinig tijd voor schrijven. En als ik wel tijd had bleek ik geen magische inspirat..."
03-12
8.7
SabaticalDoor: De. Feelgood
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Broer, Likken, Neuken, Schoonzus, Trio, Zuigen, Zus,
"We hadden het geluk van ons leven Een half jaar sabatical, en een leuke prijs gewonnen in de staatsloterij. Het plan was om een niet al te grote camper te kopen en daarmee door Europa te zwerven. Mijn jongere zus wilde graag op ons hui..."
02-12
9.2
Mijn Zus Vraagt Mij OokDoor: Zorro
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Zus,
"Blij dat ik nu niet meer weg werd gestuurd werd ik al vroeg wakker. Toen ik de stal in liep zag ik dat mijn zus en mijn vader al druk bezig waren om de koeien te melken, Ik werd vrolijk door allebei begroet. Mijn zus zag er nu anders uit..."
06-12
9.1
Shemale