Klik hier voor meer...
Door: Amy-mae
Datum: 10-06-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 23833
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Ik was samen met een paar maten van mij naar de Efteling. Zo af en toe vonden we wat leuk. Matthew, Floris Pieter en ik kenden elkaar al jaren, bijna allemaal al sinds de basisschool. We waren nu wat verder uit elkaar komen te wonen dus dit was onze manier van het goed onderhouden van contact. Het zou vandaag 30 graden worden dus was de Efteling een goed plan!

We waren er al sinds de opening en het begon nu een beetje richting lunch tijd te gaan. Ik besloot dat ik nog een rondje in de Vogel Rok wilde doen terwijl de andere dat te druk vonden. Veel van die attracties in de Efteling hebben van die kronkelende paadjes maar bij de Vogel rok liep het voor het grootste deel anders. Pas op het moment dat je bij het station kwam werd het open. De rest van het pad was een donker en overdekt route waarbij je alleen de mensen voor je en achter je had om je druk over te maken. Ik schoot de wachtrij van de attractie in terwijl mijn vrienden vast een restaurant gingen zoeken. Ik vond al snel het daadwerkelijke begin van de rij.

Ik kwam te staan achter een gezin met zo te zien 2 kinderen een meid van ongeveer 16 jaar. Terwijl het gezin aan het praten was leek zij niet mee te doen. Het deed mij twijfelen of ze er wel bij hoorde. Ik bekeek haar even.

Ze was iets korter dan ik, ik denk 1.60 en was erg slank. Ze blonden iets krullende haren tot in haar nek, een bobline heet dat geloof ik. Ze droeg een wit hembjes met daaronder een sport topje. Door de dunne stof van haar hemdje viel dat niet te missen. Ook droeg ze een mintgroen, iets wat korte rok en een mooi paar zwarte Nike gympen. Als ze opzij keek zag ik een lief gezicht met sproetjes en twee mooie blauwen ogen verstopt achter een dunne ronde bril.

De rij schuifelde voort zoals je dat in al die parken wel kent. Ik was helemaal in gedachten verzonken tot ik met mijn hand perongeluk haar billen raakte. Verschrikt keek ik naar haar maar ik kreeg geen reactie. Het wachten duurde wel erg lang. Ze hadden zeker maar een kar op de baan staan.

Niet veel later kwam ik weer tegen haar billen. Opnieuw bij mij de zelfde schrik en opnieuw geen reactie van haar. Achter mij was het nog steeds leeg. Mijn vrienden waren duidelijk niet de enige die honger hadden gekregen. Na nog geen 2 min gebeurde het opnieuw en ik zweer het je ze duwde zich nu gewoon tegen mij hand aan! Eerst dacht ik dat dit wel een vergissing moest zijn maar ergens was ik er van overtuigd dat dit niet kon. Iedere meid waarbij dit zou gebeuren had me al lang een klap voor mijn bek verkocht….tenzij…..? Nee, het zou toch niet expres zijn.

Ik keek even om me heen en besloot mijn theorie te testen. Ik legde nu met mijn volle bewust zijn mijn hele hand op haar schattige billetjes en liet hem daar even. Geen reactie. Ik gaf haar een zacht kneepje en voelde haar even verschieten. Verder geen reactie, tot ze haar heupen heen en weer bewoog. Ik had mijn antwoord.

Ik greep nu met meer kracht haar linker bil vast en gaf een speels kneepje. Ze giegelde even en trok haar rokje wat omhoog. Ze deed het doen lijken alsof ze hem gewoon fatsoneerde maar met de positie die mijn hand had voelde ik nu voor het eerst gaat warme huid. De hint was duidelijk. Ik verschoof mijn hand nu tot onder haar rokje voelde de stof van haar stringetje. Speels liet ik de stof tussen mijn wijs- en middelvinger gaan. Een goedkeurend kreuntje bevestigde dat ik goed zat. Even trok ik de stof strak tussen haar lipjes. Ze bracht een hand naar haar mond. Waarschijnlijk om een kreun te onderdrukken.

Ik besloot dat het voorspel klaar was. Terwijl de rij door schoof duwde ik de stof van haar string opzij en vond met mijn wijsvinger haar kutje. Het geile tienertje was zeik nat. Mijn arm was te kort om helemaal bij haar binnen te dringen maar de ruimte die ik had was genoeg. Ik begon mijn vinger door haar natte lipjes heen en weer te bewegen. Ze boog haar knieën iets en greep zich vast aan de leuning. Ze draaide haar gezicht iets en keek met een schuin oog naar mij. Haar mooie blauwe ogen waren om voor te smelten. Haar mond opende zich in een geluidloze kreun. Ik voerde het tempo op.

Ze kwam nu iets naar achter hangen. Met gesloten ogen genoot ze van de vreemde vingers die haar meest intieme gebied aan het verwennen waren. Het doorschuiven in de rij werd nu bijzonde onhandig.

Het laatste deel van de rij ging een stukje met de trap omhoog. Ideaal want nu kwam ze dus hoger dan mij te staan. Dit gaf mij de ruimte die ik nodig had om nu met 2 vingers haar kutje te betreden. Ik moest uitkijken dat ik niet te wild deed want de soppend geluiden vielen nu bijna niet meer te missen. We schoven een trede door.

Ze moest zich nu wel met al haar kracht overeind houden aan de leuning. Net op het moment dat ik dacht dat ze zou vallen zakte ze iets door haar benen, ik voelde haar kutje samen knijpen en voelde de sappen langs mijn vingers lopen. Bovenaan de trap opende de ruimte zich met uitzicht op het station van de attractie. Nog even wilde ik kijken hoever ik bij dit meisje kon gaan. Mijn natte vingers vonden hun weg naar haar nek. Ze draaide haar hoofd en op het moment dat ze dichtbij genoeg was duwde ik ze tegen haar lippen. Die gingen open en gulzig likte ze haar eigen sappen van mijn vingers af.

We hebben totaan de attractie geen woord tegen elkaar gezegd. Ik zorgde ervoor dat we dicht bijeen bleven en we in het zelfde karretje kwamen te zitten. Toen de beugels zich sloten en de kar vertrok voelde ik een hand op mijn kruis. Dit ging een heel interessante rit worden.
Lees verder in: Isa - 2
Trefwoorden bij dit verhaal: Klaarkomen, Vingeren, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...