62.580 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Kooi sexverhalen. In deze categorie staan 27 erotische verhalen.
Citytrip - 9Door: Nanko
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Kooi, Lingerie, Milf, Oma, Pijpen, Schoonmoeder, Sissy, Slikken,
"Ik kwam thuis en zag dat alles donker was beneden dus ik liep ook richting de slaapkamer ik was moe, in de war, gefrustreerd omdat ik nog steeds niet was klaargekomen. Chantal lag inderdaad al in bed en ik vertelde tot in detail wat er was g..."
03-04-24
8.1
Citytrip - 8Door: Nanko
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Cuckold, Cuckolding, Kooi, Lingerie, Milf, Oma, Pijpen, Schoonmoeder, Sissy, Slikken,
"Weer thuis aangekomen, stuurde Chantal mij de douche in, snel ga je douchen je stinkt naar mijn ma, ik wist dan natuurlijk ook en gaf graag gehoor aan haar verzoek. Morgen ben ik een halve dag vrij vertelde Chantal mij en dan gaan we voor jo..."
01-04-24
8.5
Honing - 27: WakkerDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Kooi, Verleiden,
"Storm werd als eerste wakker. Het licht in de kelder brandde gedempt. Hij was wazig als had hij een kater. Hij lag naakt op zijn rug in de kooi van Fifi. Naast hem lagen Beatrice en Emma, slapend, en helemaal bloot. Beatrice met h..."
22-02-24
8.7
Honing - 25: De Kooi Van FaradayDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Bdsm, Kooi, Kort,
"Beatrice stond ongeduldig te wachten op de hoek van de straat. Daar zag ze eindelijk de rode Twingo van Emma opdagen. Emma stapte uit, haar man riep nog Oppassen h lieverd, ik wil je graag morgen terugzien en je kleine meid ook, en reed verder. ..."
14-02-24
8.4
Passie En Liefde - 2Door: Nanko
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Kooi, Masturbatie, Masturberen, Milf, Passie, Sissy, Sperma,
"Ik ga mij even opfrissen zucht inge terwijl ze zich met moeite loswrikt uit de omhelzing van Wim. Ze kust hem snel en duikt de douche in . Wim kijkt genietend naar haar bewegende billen. Snel schiet hij een jeans aan een een shirt..."
13-11-23
8.1
Betrapt! - 1Door: Virusje
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Betrapt, Kooi, Vingeren,
" Ik ben benaderd door Teun. Hij heeft mijn verhalen gelezen en wordt geil van veel verhalen van me. Na een aantal keren te hebben gemaild met elkaar hebben we besloten dat ik begin met een geil verhaal. Hij gaat zijn vervolg erop schrijven. We lez..."
07-09-23
8.3
Antwerpen - 6Door: Louise
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Antwerpen, Beffen, Betrapt, Chantage, Dieren, Jong En Oud, Kooi, Likken, Openbaar, Sperma, Stiekem,
"Het is nu zaterdagochtend. Na mijn toch wel gek avontuur met andere gasten in het hotel, ben ik eindelijk gewassen en deftig aangekleed en klaar om de dag tegemoet te komen. Nu draag ik een een sportief wit topje die mijn navel bloot laat. Daarnaast ..."
23-08-23
8.3
Geleerd Op De Camping - 8Door: Mossel18295
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cowgirl, Deepthroat, Groepsex, Halsband, Jong En Oud, Kooi, Naaktcamping, Pijpen,
"Daar zat Bo dan. Ze zat op handen en knie n in een kooi, met een halsband in en bij een man thuis waarvan ze de naam niet eens wist. De man zat aan de tafel de krant te lezen en negeerde Bo voledig. Meneer vroeg Bo. De man deed niks. Hoe moet ik ..."
07-08-23
8.4
Geleerd Op De Camping - 7Door: Mossel18295
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Jong En Oud, Kooi, Naaktcamping, Onderdanig, Pijpen, Vernederen,
"Daar zat Bo dan. Op de grond van de Franse naaktcamping, naakt, met een halsband om haar nek en vastgebonden aan een paal terwijl ze keer naar de oude man die op zijn gemak de krant zat te lezen op een campingstoel. De man negeerde Bo volledig. Na ee..."
30-07-23
7.6
Bekentenis - 4Door: Nanko
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kooi, Masturbatie, Masturberen, Milf, Sissy, Sperma, Voeten,
"Thuis aangekomen ligt er een briefje in de brievenbus van PostNL. Ze hebben een pakketjes bij de buren afgegeven. Ik bel aan en mijn vriendelijke buurvrouw bukt en pakt het pakket van achter de deur en gunt mij zo een blik op haar grote bors..."
19-04-23
8.8
Dry January - 1Door: Kip
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Cuckold, Cuckolding, Kooi, Sperma,
"Het is 1 januari, precies middernacht. Waar bij andere mensen thuis de champagne open ploft en mensen elkaar een gelukkig nieuwjaar wensen, doet mijn vriendin mij een peniskooi om. Het was haar idee dat ik mee zou doen aan dry january, ik had ingeste..."
23-01-23
7.6
Berlin Prison - 3Door: CB
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Berlijn, Blowjob, Bondage, Golden Shower, Kooi, Vastgebonden,
"16 Dag 3 Ik begon te wennen aan het donkeren ontwaken en mijn blaas legen. Op een geven moment ging het licht aan en een bewaakster met Jolly kwamen binnen met het ontbijt gelijk aan de voorgaande ochtend. Bleef even langer als de bewaakst..."
26-11-22
8.7
Bekentenis - 2Door: Nanko
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kooi, Masturbatie, Masturberen, Milf, Sissy, Sperma, Voeten,
"De volgende ochtend word ik wakker als ze zich klaar maakt voor een dag werken. Ik kijk verlekkerd hoe de witte broek om haar billen spant., Ze kust me en vertrekt. Na haar vertrekt spring uit bed, na een snelle douche kleed ik mij aan en l..."
01-11-22
8.7
De Ommekeer - 8: Gestraft En GekooidDoor: Sissyj
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Kooi, Straf, Vernederen,
"Rob ging met een brede glimlach op zijn gezicht voor hem op de massage bank zitten. Weet je Jack Ik wilde van je horen dat je niet meer hoeft klaar te komen. Je bent hier voor mijn genot. Je hebt je overgegeven om mij te dienen. Dus klaarkomen zit ..."
07-03-22
7.9
Op Bezoek Bij Meester George - 2Door: Nouky
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurman, Kooi, Meester, Onderdanig, Plas, Plassen,
"Hierbij het vervolg op deel 1 van op bezoek bij Meester George. Hoop dat jullie ervan genieten XXX Nouky Mijn ogen puilen uit de kassen en de tranen schieten in mijn ogen. Maar het enige protest dat ik kan leveren is murmelen. Ze kleedt..."
11-01-21
8.3
Lady's Landgoed - 1Door: CB
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Femdom, Kooi, Meesteres, Slaaf, Vastgebonden,
"Ik ben een jonge man van vijfentwintig jaar oud, goed gebouwd, flinke bankrekening en leef er lustig op los. Op een avond loop vanaf de parkeerplaats naar mijn appartement. Naast mij stopt een zwarte bus en het raampje wordt geopend. Een vriendelijke..."
10-10-20
8.3
Korfbal - 55: JolandaDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Kooi, Korfbal, Sm, Vastgebonden,
"Het was vrijdagmiddag 13 00 uur. Ik zat achterin een voor deze gelegenheid gehuurde Hummer lekker opvallend. Voorin zaten twee beveiligers, die exact wisten hoe we met onze recalcitrante jongedame om zouden gaan. Het briefje met het adres wat i..."
30-06-20
8.7
ToyboyDoor: Adrie
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kooi, Sm, Toyboy,
"Voor moederdag kreeg Tessa van haar liefhebbende echtgenoot, ruim twintig jaar ouder, een toyboy cadeau, terwijl ze niet eens moeder was. Ze viel haar man om de nek, het idee een eigen speelpop te hebben voor een nacht wond haar zo op dat ze hem bijn..."
12-06-20
6.4
Korfbal - 25: Gekooid En CammenDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kooi, Korfbal, Lovense, Webcam,
"De rest van het weekend hielden we het rustig, want we moesten allemaal even bijkomen van alle emoties. Samen met Fred ruimden we alle zooi op, deden we een stel wassen en zorgden we er voor dat het huis weer spik en span in orde was. In de midd..."
22-11-19
9.0
De SlavinnenopleidingDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kooi, Slavin, Sm,
" Voorwoord Ik schrijf dit verhaal omdat ik wil kijken of ik fantasie kan schrijven. Ik ben geenszins voorstander wat in het verhaal afspeelt. Ik ben benieuwd wat jullie van het verhaal vinden en hoop dan ook op reacties. Ik be..."
14-08-19
7.6
De Halsband En De Terugkeer Naar HuisDoor: Tijgertje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Halsband, Kooi, Pijpen,
"We rijden nog steeds in stilte richting Nederland, ieder met zijn eigen gedachten. Ik voel me relaxed en heb een mooi weekend achter de rug, kan alleen maar hopen dat Meester Thom tevreden over mij is, dit ook aan mijn eigen Meester zegt. B..."
10-06-19
8.3
Teun En Linda - 4: Het Heft Uit Handen GegevenDoor: Teun
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Kooi, Submission, Werk,
"Teun We hebben weer eens ruzie. Ik wil graag vrijen en Linda heeft geen zin. Heeft ze al tijden niet. Soms wel hoor, spetterende seks, maar daarna weer weken niet. Je kan me zo lekker bevredigen zegt ze dan, maar jij wil meer en ..."
20-08-18
8.6
Teun En Linda - 3: Andere WegenDoor: Teun
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Kooi, Uitdagen,
"Linda Sinds twee jaar heeft Teun mij de controle over zijn penis en orgasmes gegeven. Hij zit vaak op internet te surfen en ontdekte daarbij de Tease en Denyal seks. Hoe hij daartoe gekomen is, gaat dit verhaal over. Te..."
12-08-18
8.5
Een Nieuw Leven - 1: Gekooid!Door: Kuisje79
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kooi,
"Dit verhaal berust voor een deel op waarheid en een deel op fantasie . Mijn vrouw is weer eens werken, we werken beide in onregelmatige dienst dus lopen we elkaar vaak mis, wat dus resulteert in weinig seks... Wat er dus weer voo..."
13-12-16
8.2
Judith Tijgertje In Een Kooi - 3Door: Diiveara
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kooi,
"In de vorige delen is te lezen hou ik Judith leerde kennen en ons contact behoorlijk uit de hand liep. Hier het derde tevens laatste deel Enjoy Diiveara. Judith Tijgertje in een Kooi 3 We liggen nog heerlijk tegen elkaar aan te vr..."
14-06-16
8.3
Judith Tijgertje In Een Kooi - 2Door: Diiveara
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kooi,
"In het eerste deel is te lezen waar ik Judith van kende en hoe ons verdere contact is ontstaan. Veel plezier met deel 2 van dit waargebeurde verhaal. Enjoy Diiveara Judith Tijgertje in een Kooi 2 Tijgertje heeft geproefd van de vr..."
09-06-16
8.4
Judith Tijgertje In Een Kooi - 1Door: Diiveara
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kooi,
"Dit verhaal is waargebeurd, maar hier en daar gebruik ik wat fictie om privacy te waarborgen. Het werd tijd om deze ervaringen eens van me af te schrijven. Overigens doe ik dat met plezier, net zoals ik hoop dat dit verhaal met plezier gelezen word..."
07-06-16
8.2