Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Sybian sexverhalen. In deze categorie staan 13 erotische verhalen.
De Familie Ontvoering - 3Door: Nico De Bouwvakker
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Dwang, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Luier, Ontvoerd, Plas, Plas, Sybian, Tiener, Vastgebonden,
"Maar zoals nu kunnen we er nog veel plezier aan beleven, maar ik denk dat we hen voorlopig nog maar 1 keer per dag gaan laten opdraven en ze gewoon super geil maken voor zaterdag, volledig breken zodat ze het helemaal zelf willen en zich volledig ove..."
10-06-24
8.9
Onverwachte Verlangens - 27Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Kelder, Lesbienne, Moeder, Squirten, Sybian,
"Na een uitvoerige pijnsessie met Paula, was Jade twee keer klaargekomen bij de kennismaking van Paula met hun nieuwe BDSM kelder. Na haar tweede orgasme was Jade de smeekbedes van haar dochter zo zat geworden, dat ze deze had losgemaakt en het bondag..."
10-02-24
9.3
Boobs - 2Door: BeauJangles
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Sybian,
" i Disclaimer dit verhaal, wat bestaat uit 4 delen en op verzoek is geschreven, kent naast de nodige opwindende scenes s, ook situaties die een harde, rauwe en ruige kant kennen en absoluut niet geschikt zijn voor lezers die hier aanstoot aan nemen...."
25-01-24
9.0
Milou - 2Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Onderdanig, Slaaf, Sybian, Zusjes,
"Milou en Linde waren beide gekleed in hun mooist outfits. Milou had een rokje aangetrokken en een shirtje met een open navel. Daaronder droeg ze een kante BH. Een slipje besloot ze maar uit te laten. Haar lange blonde haren had ze gewassen met droogs..."
16-06-23
8.4
Onverwachte Verlangens - 8Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Edging, Lesbienne, Moeder, Sybian, Zweep,
"Allebei de dames waren het erover eens dat ze snel weer wilden afspreken met Hans. Met elkaar waren ze al die tijd zeker niks te kort gekomen, maar het smaakte toch hevig naar meer voor beiden. Hans had zijn nummer na de sessie aan Jade gegeven, zoda..."
04-05-23
9.4
Onverwachte Verlangens - 6Door: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Lesbienne, Moeder, Sybian,
"In hun opwinding waren de dames zo ver gegaan op de parkeerplaats, dat ze uiteindelijk de speeltjes in de doos hadden laten zitten. Zelfs de sybian, waar ze allebei erg nieuwsgierig naar waren bleef dus in de doos zitten. Allebei wisten ze echter maa..."
29-04-23
9.5
Eerste Keer Een Meester - 5Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Eerste Keer, Meester, Neukmachine, Sybian, Vastgebonden, Zweep,
"Bewust liet Joachim na die lekkere avond in de sportschool en bij hem thuis even een stilte vallen. Wekenlang liet hij Alexandra en Inge niet van zich horen en hij wist maar al te goed dat ze gespannen op hem zaten te wachten, hopende dat hij hun sne..."
24-02-22
9.2
Brunhilde, De Sekstherapeute - 1: Marijke En Els ...Door: Erwijn
Reacties: 14
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Handboeien, Lesbienne, Sybian, Terras, Therapie, Zweep,
" i Dit is het eerste deel van een lang verhaal over de Gelderse sekstherapeute Brunhilde, die cli nten met de meest uiteenlopende problematiek in therapie krijgt. In dit deel en het volgende deel waar ik nu nog mee aan het schrijven ben, maa..."
22-11-21
9.3
Alles Voor De KlantDoor: MasterJohnDo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Slavin, Sybian,
"Al enige jaren heb ik een grote internationaal opererende organisatie als klant. Hun hoofdkantoor zit in Berlijn en ieder jaar mag ik drie a vier keer afreizen naar deze mooie stad. Nu wil het feit dat deze organisatie enigszins afhankelijk is van he..."
05-09-21
9.0
Korfbal - 84: Een Jaar GetrouwdDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dom, Korfbal, Sm, Sybian,
"Het was zondagavond en we zijn 364 dagen getrouwd. De dag erna dus een mijlpaal waar ik wel een beetje trots op was. Ik was er niet verbaasd over, want ik praatte in de relatie met Iris en Kyara veel meer over van alles dan ik eerder met mijn h ex d..."
24-02-21
9.0
Marlies - 8: Mijn SybianDoor: Marlies
Reacties: 51
Lengte: Lang
Tags: Blond, Dikke Tieten, Dildo, Grote Borsten, Oudere Mannen, Schoolmeisje, Sybian,
" i Hoi, als jonge vrouw die heel erg van seks geniet en zeker ook een exhibitionistische kant heeft, kan je sinds de zomer mijn verhalen lezen. Deze gaan over mijn seksuele ontdekkingstocht sinds mijn 17e. In de Marlies reeks heb ik sindsdien 7 verha..."
09-10-20
9.4
Korfbal - 39: CharityDoor: Mark Visser
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Korfbal, Openbaar, Squirten, Sybian,
"Ik vroeg Johan om na te denken over communicatie en het aanhaken van media ten aanzien van De Amer en hij knikte. Samen waren we het er al snel over eens, dat we een fotograaf, grafisch vormgever en een communicatiebureau moesten zien te organiseren,..."
01-02-20
9.1
Ruby, SybianDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sybian,
"De eerste paar dagen na haar neukbeurt van een dik uur had Ruby moeite met lopen. Ze had nooit geweten dat haar kutspieren spierpijn konden hebben. Volgens Ruby had zelfs haar kittelaar last van spierpijn. Als ze in die eerste paar dagen aan haar kut..."
08-08-16
8.1